brak logo

„Chłodnie IGLOOPOL” Sp. z o.o. w Dębicy

Kraków

Opinie o „Chłodnie IGLOOPOL” Sp. z o.o. w Dębicy

admin 2015-07-21 14:22
Czy uważasz, że to co pisze się w internecie na temat firmy „Chłodnie IGLOOPOL” Sp. z o.o. w Dębicy to prawda? Dodaj swoją opinię na naszym forum.
Ania 2016-09-11 22:28
kolejna firma pana sk następna wydmuszka do wyłudzania unijnych dofinansowań tak jak ictm sk holding chłodnie zgoda i wiele innych wystarczy poszukać w necie opinie .
2
paula 2016-09-13 14:42
Tak to niestety prawda oszustwo nie wypłacanie pieniędzy . subtelnie pisząc to firma zarządzana przez człowieka bez skrupułów . nie polecam nawet wrogowi . proszę poszperać i poszukać firm powiązanych z panem ( usunięte przez administratora ) takich firm jak pisze Ania jest więcej .Ja pracowałam tylko kilka dni ale z tego co się nasłuchałam to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRZESTRZEGAM WSZYSTKIE HOSTESSY PRACUJECIE ZA DARMO BO TAK
2
ala 2016-11-02 21:02
syf i oszustwo
3
Magda G. restauratorka 2016-11-07 17:13
Nie znam firmy ale znam produkty .
Pewnego czasu w pewnej sieci handlowej stała hostessa z produktami tej firmy rozdawała je z rowerku z lodóweczką . Polecała desery owocowe na ciepło z mikrofali tak tak z mikrofali to podobno wymysł jej szefa mrożone owoce z substytutem śmietany 33% (pewnie szef jest masonem bo u nich liczba 33 ma największa moc) a w sprzedaży mamy śmietanę 36%. po degustacji papki stwierdzam że pomysł świetny tylko nie dopracowany trzeba dołożyć zapiekane ziemniaczki z koperkiem i gwiazdka MICHELINA pewna .. po takiej degustacji sprzedaż produktów w tej hali spadła do ZERA .trzymam kciuki za kreatywność
4
antymazgaj 2017-02-09 08:18
Ciekawe, czy ludzie którzy wypowiadają takie komentarze mają kompleksy jakieś czy coś? Poza tym w Polsce jest jeszcze prawo i gdyby takie coś miało miejsce to bez żartów... Co Wam jest? Przyjaciel mi kiedyś powiedział, że ciężko jest znaleźć dobrego pracodawcę, ale jeszcze trudniej dobrego pracownika! Święte słowa.
1
Eward 2017-02-19 13:41
@antymazgaj
Zgadzam się. Kilka komentarzy tylko tych, którzy mszczą się na firmie.
1
Zosia 2017-03-29 08:49
Ja pracuję już naście lat w różnych firmach i widziałam wiele, a co do marki Igloopol, to współpracuję już 4 rok i dziwią mnie mocno wasze komentarze...

Smutni jesteście ludzie!
1
Grzesiek 2017-04-06 06:51
Pracowałem - polecam!!!! Dobry klimat i fajni, ciepli ludzie. 3mam kciuki za Igloopol.
Anka 2017-04-19 13:46
Pracowałam w dziale handlowym i jak wszędzie w fmcg.
albańczyk aleks 2017-09-20 16:41
Firma bez widełek finansowych - ile umiesz, ile wypracujesz, tyle zarobisz. Proste.
Zostaw swoją opinię o „Chłodnie IGLOOPOL” Sp. z o.o. w Dębicy - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Chłodnie IGLOOPOL” Sp. z o.o. w Dębicy