brak logo

Stalwent

Bydgoszcz

Opinie o Stalwent

anonim 2010-08-08 09:59:44
Witam wszystkich zainteresowanych, odradzam podejmowania zatrudnienia w tej firmie . Obiecują gruszki na wierzbie , oszukują od samego początku praca tyraczka po 10h i soboty niby nie trzeba ale jeśli nie będziesz chodził zapomnij o normalnej umowie czy tez premii ludzie pracuja tam po 5 lat na umowę.zlec szukają naiwniaków którzy beda sie godzić na wszystko robić jak woły i nie dyskutować ... no ale jeśli ktoś lubi to polecam :D a jesli chodzi o forsę to 1870zł oczywiście jeżeli przepracujesz min 220godz jesli delegacja to 23zł dzienie ............ Jak ktos jest monterem to wie ile sie zarabia w tym fachu pozdrawiam i przestrzegam
1
markussszk 2012-03-05 21:27:48
a ja tam pracowałem i nie mogę narzekać:)
podobało mi się a odrazu kolego nie dostaje się 2 s przodu jeśli się jest nowym pracownikiem
...... 2012-03-13 13:54:18
to prawda co piszą na temat tej firmy [usunięte przez moderatora] na maksa obiecują wielkie pieniądze a jak przychodzi co do czego to 260 godzin w miesiącu w delegacji a pensja 2150zł i umowa zlecenie praca po 11- 12 godzin nie zapominajmy że w soboty też się pracuje ino 8 godzin szkoda . Jak jest wyjazdy w delegacji 150 km od domu ta zjazd co dwa tygodnie a wtedy pracuje się nawet w niedziele.Odradzam pracy w tej firmie bo ogólnie jest tam niemiła atmosfera
1
durzy nochal 2013-10-02 12:24:12
ta firma to [usunięte przez moderatora] okradają ludzi jak ktoś się zwalnia po wypłacie to za resztę dni niema wypłaconej kasy są wredni cały czas tylko tyrać wielki prywaciarz a ścieki są usuwane do sąsiada na działkę szkoda gadać co tam się wyprawia
2
franek kimono 2014-01-10 00:08:34
Zgadzam się z poprzednimi opiniami na wszystkim oszczędności ,ludzi mają za nic umowa zlecenie bez urlopu i na okrągło tyrka po 220 godz. bez wolnych dni,nie masz życia prywatnego ,bo przecież jesteš wołem roboczym (usunięte przez administratora)Odradzam omijajcie tą ,,firmę '' dużym łukiem bo wpadniecie w dprechę
były pracownik 2014-03-06 16:07:52
Pracowałem w tej firmie i nie zgadzam się z powyższymi opiniami. Owszem pracowało się sporo ale zarobki były przyzwoite w porównaniu z innymi firmami, w których pracowałem. Ale jeśli ktoś przychodzi do roboty i nie wie jak się izoluje kanały albo chlał co kilka dni to niech się nie dziwi, że nie został doceniony. Ogólnie polecam ta firmę. Ja przynajmniej jestem zadowolony ze współpracy i pracowałbym dalej gdybym nie dostał roboty za granicą.
1
hgahahs 2014-09-09 18:47:26
Ja ogulnie tam pracuje i nie narzekam ogulnie pracowalem w gorszych firmach gdzie nawet 16 godz robilem a jak nie to na bezrobocie tu fskt robi sie po 10 godz i soboty ale to nadgodziny i nie musisz zostawac bardziej od zarobkow to wkurwiaja niekturzy ludzie tam pracujacy normalnie zenada
duży nochal 2014-11-29 16:37:15
Odradzam pracy w tej firmie gdyż pracowałem tam 4 lata,w tym 3 lata na umowę zlecenie.Cały czas w delegacji,w miesiącu 260 godzin a pensja 2300złJeżeli jest się w delegacji ludzie na budowach chodzą pijani.Pracownicy są wykorzystywani na maxa,jeśli zwalniają kogoś to nie płacą za ostatnie dni które przepracowali,konkretnie okradają i oszukują ludzi!!!Mam nadzieję że w najbliższym czasie ta firma zostanie zamknięta i odpowiedni urząd skontroluje to wszystko ,bo to co się tam wyprawia na terenie zakładu i poza jest szokujące.A pozytywne opinie ,które są tu umieszczane to piszą pracownicy ,którzy są na wyższych funkcjach w tej firmie,kierownictwo itd...Prawdy można się dowiedzieć od osób,które tam pracowały!!!!
1
franek kimono 2015-03-20 19:57:15
pracowałem w tej firmie,mobing za najniższą stawkę ,wymagania wielkie oczywiście na umowę zlcenie odradzam serdecznie. OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ DUŻYM ŁUKIEM
komar 2015-08-20 11:27:42
do kacper: przeciez jest nr telefonu na stronie- mozesz zadzwonic. ogloszenia sa rownież w gazetach. poczytaj troche
2
3e4r 2016-05-11 18:33:03
@ping no tak to jest teraz jedyna oferta pracy od nich na tego montera wentylacji na terenie Bydgoszczy i okolic napisali tylko ze konieczne jest podiadanie dosiwadczenia w branzy i na tym stanowisku..
2
Zostaw swoją opinię o Stalwent - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stalwent