brak logo

Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o.

anonim 2009-03-13 00:07:49
Słowa kojarzące się z Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): profesjonalna, rozwojowa, wymagająca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako niewielki
Atmosfera i ludzie tam pracujący są świetni
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o.: atmoswera pracy
Najbardziej nie podobało mi się w Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o.: natłok obowiązków, konieczność pracowania po godzinach przez kilka dni w miesiącu
1
Pisanie opinii na temat Media Saturn Holding Polsk 2009-11-27 00:48:57
Słowa kojarzące się z Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o.: nieprofesjonalna, wymagająca, wyczerpująca
Brak możliwość rozwoju i szkoleń !
Atmosfera - nieprzychylna, ludzie tam pracujący nie są kreatywni.
Od jakiej stawki można negocjować pensję?: od 1500zł brutto.
Najbardziej podobało mi się w Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o.: mocno zakrapiane międzydziałowe imprezy pod żaglami :)
Najbardziej nie podobało mi się w Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o.: natłok obowiązków, donosicielstwo, konieczność pracowania po godzinach przez kilka dni w miesiącu, które nie są płatne, mobbing "koleżeński"!


1
:( 2009-12-03 17:49:33
bardzo porszę napiszcie mi ile zarabia kierownik administracji w saturnie? please
xxx 2009-12-04 20:05:41
a ile oczekujesz ??
;( 2009-12-06 14:57:51
3500 netto dają?
pracownik 2009-12-28 21:23:06
żarty!. 3500 po latach harówy, to może tak :) pozdro
Były pracownik Saturna 2010-03-09 12:17:00
Zarobki, atmosfera, zapierdziel bardzo się różnią jeśli chodzi o poszczególne działy oraz markety.
Ja mało zarabiałem ale mało też się przepracowywałem.
pracuś 2011-08-19 15:23:31
nie warto tam pracować. (usunięte przez administratora)
były pracownik 2013-03-15 16:50:05
niestety święta racja, wszystkie słowa w 200 % to prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jak kończysz tam prace to czujesz jakby ci kamień z serca spadł :)
anonimek 2013-04-18 14:47:19
Witam tych co pracują dalej w branży agd... mam dla myślących propozycję. Nieważne jaka to sieć. Jeśli chcesz trochę dorobić pisz na
(usunięte przez administratora)l
Szczegóły tylko na maila
anna 2014-02-28 16:25:09
po rozmowie rekrutacyjnej zaproponowali 2000 brutto, mówiąc że są premie uznaniowe od kierownika oraz premie jeżeli sklep wyrobi budżet, dodatkowo wczasy pod gruszą po roku pracy w saturnie. sytuacja z warszawy
aneve 2014-05-30 13:37:52
Właśnie zaczynam w tej firmie ale po kilku tygodniach pracy mogę powiedziec, że mimo nawału informacji i szkoleń jakie muszę przejść jestem bardzo pozytywnie zaskoczona zarówno warunkami pracy jak i atmosferą. Zarobki na okresie próbnym nie są wielkie ale w porównaniu z tym co dzieje się na rynku pracy mimo wszystko firma stwarza przepaść miedzy innymi lokalnymi przedsiębiorstwami, gdzie warunki pracy nie są najlepsze, pensje niskie, umowy śmieciowe a wymagania wielkie. Dużym atutem firmy jest nie tylko social i dodatki premiowe ale również ambitni ludzie tam pracujący. Przychodzisz w nowe miejsce a tu szok...każdy chętnie służy pomocą coż zobaczymy co będzie dalej. Oby tak dalej :)
1
ghost811 2014-08-07 18:48:47
Czy wiecie coś na temat zarobków we Wrocławiu?
M. 2014-09-28 22:08:38
Jeśli chodzi o zarobki- mi za pracę w serwisie zaproponowano 2tys.brutto.
Janek 2014-10-09 13:53:44
Anno o co pytali na rozmowie, jak przebiega rekrutacja do Saturn. Rozważam złożenie CV
ks 2014-12-17 16:38:11
pracowałem przez 5,5 roku w Warszawie w Arkadii na początku miałem 1500 brutto w 2007 odchodząc w 2012 miałem 2100 podwyżki przez pierwsze 2 lata dostałem potem nie było szans,premii też praktycznie nie było w ogóle nie wiadomo za co była premia bo jak się plan wyrobiło to i tak nic nie wypłacali,ogólnie atmosfera wśród pracowników znakomita dokóki ktoś nie zaczyna strzelać z ucha i odkąd ludziom na kierowniczych stanowiskach woda sodowa zaczęła do głowy uderzać.Ogólnie brak możliwości awansu z czasem świeżo przyjęty pracownik po 3 miesiącach próbnych ma tyle samo co stary wykwalifikowany sprzedawca porażka - niedocenianie starej załogi,szukanie na nich haków i z czasem pozbywanie się ich za błahostki.
5
Ma 2015-01-17 13:16:03
Jeśli chodzi o pracę na kasie to masakra. Obowiązków sporo, a płaca marna. To nie tylko skanowanie produktów, ale również praca z dokumentami. Trzeba bardzo uważać, żeby się nie pomylić bo za błędy płaci się samemu. Przyjmowane kwoty są duże, może się zdarzyć, że nie wystarczy pensji, żeby pokryć swoją pomyłkę:) Mi się na szczęście nie zdarzyło, ale były dziewczyny, które musiały oddawać sporą kasę. Dodatkowo dochodzi ciągle proponowanie przykasowych produktów, za które rzekomo jest premia, ale nie liczcie na to, raczej Was to nie spotka, a jeśli już to nieznacząca kwota:) Dodatkowo pracownik kas po pewnym okresie współpracy musi również pracować w punkcie informacyjnym, gdzie dochodzą kolejne obowiązki, za które oczywiście nikt nie płaci. Żeby za bardzo się nie nudziło od czasu do czasu trzeba posprzątać wszystkie kasy. Ogólnie mniej więcej tak wyglądają obowiązki. Zostaniecie wynagrodzeni za nie najniższą krajową:) Nie liczcie na podwyżki.
Po okresie próbnym jak wytargujesz to wpadnie Ci kolejna stówka i kasa stanie w miejscu na lata. Plusem jest to, że dają z wejścia umowę o pracę. Jest jeszcze dodatkowy socjal w atrakcyjnej cenie :) A i nie liczcie na to, że będziecie wychodzić z pracy o 21 :) niby tak ma być, ale w większości bliżej będzie do 22. Co do kierownictwa i ludzi tam pracujących. Cóż. Atmosfera w porządku. Ludzie serdeczni, pomocni. Dopiero po czasie niektóre żmije zaczną Ci pluć jadem za plecami :) Poznasz kółka wzajemnej adoracji i nie będzie już tak kolorowo.
Ogólnie nie polecam, ale jeśli ktoś długo nie może znaleźć pracy to można się zahaczyć na krótki czas. Kasa zawsze na czas, a nawet i przed czasem.
Takie warunki oferuje Saturn na Głębockiej ;)
A! Nie łudźcie się, że mając umowę o pracę i opłacając składki możecie sobie bezstresowo chorować :) Każdy później patrzy na Ciebie krzywo jakby nie wiadomo jakiego przestępstwa się dopuściło :)
6
w! 2015-01-17 15:42:03
Nie polecam! Zwalniają z dnia na dzień. Przychodzisz do pracy, a tu pyk! Umowa nie przedłużona. Właściwie bez wytłumaczenia, ot po prostu. Może nie na każdym dziale, ale mnie to spotkało na kasach.
Nie ma co płakać bo praca słaba, żadne marzenie,kasa maaarna, ale można by było nie być świnią, zachować się po ludzku i dać znać wcześniej.
Atmosfera fajna tylko na początku.Co do tego zgadzam się z przedmówcą wyżej. Oczywiście są i fajne osoby, które będzie się ciepło wspominać :)
A i Ci co pisali, żeby nie chorować mają rację, też się pod tym podpisuję:) Taki przywilej tylko dla koleżanek starszych stażem i tych od ploteczek.
Nie polecam pracy w Saturnie na Targówku.
1
zainteresowany 2015-01-20 21:49:35
w! a jak wygląda sytuacja na innych działach ?? np.AGD FOTO itp??
chodzi mi o atmosferę i finanse
dzięki za odpowiedz
w 2015-01-26 11:57:36
Na innych jest lepiej, atmosfera jest w porządku.
K 2015-03-03 16:54:39
Nie polecam pracy w Saturnie. Pracownika mają za nic. Śmieszne kierownictwo, które za plecami obrabia Ci tyłek. Dobrze mają tylko przyjaciółeczki kierowniczek, które donoszą za wszystko. Takie to i awans dostaną po kilku miesiącach pracy. Może gdzie indziej jest lepiej ale nie na Targówku! Pracuję tam jeszcze, ale szukam czegoś innego. Jak tylko znajdę to sie przenoszę. Nie wiem jak na innych działach, ale na kasie MASAKRA. Zostaje się często sporo po godzinach oczywiście za to nie płacą. Kasa marna, marna i jeszcze raz marna. Niby są jakieś "premie" ale to zwykle dla wazeliniarzy.
1
Adi 2015-04-08 11:23:11
Byłem ostatnio na rozmowie w Saturn zaproponowano mi stawkę 1800 brutto z zapewnieniem że po 3 miesiącach będzie podwyżka. Stawkę 1800 brutto osiągnąłem już w 2007 roku i dla mnie to porażka, ktoś się orientuje do ilu może być podwyżka po 3 miesiącach?
2
xxx 2015-04-29 15:56:37
Jak zwalniają z dnia na dzień.. a okres wypowiedzenia? Jest szansa po umowie na 3 miesiące,żeby zostać dłużej? faktycznie trzeba zostawać po godzinach? 12 godzin dziennie to chyba wystarcząjaca ilość czasu...
kasjerka 2015-04-29 22:42:03
Zapraszam w takim razie do pracy na kasie w innych sieciach handlowych, gdzie oprócz tego nadmiaru obowiązków jak to autorka posta napisała dojdzie wykładanie towaru co kończy się bieganiem kasa-półki/ półki-kasa. I najgorsze sprzątanie kas..... wiem wytarcie kurzu na blacie kasy to dla nie których ogromny wysiłek. Powodzenia w innej pracy za super zarobki, w super atmosferze :)
w! 2015-05-11 18:25:26
Nie spinaj się. Jeśli mi nie odpowiada to nie znaczy, że Ty masz się ze mną zgadzać. Czujesz się spełniona na swoim stanowisku, cieszysz się ze swojego wynagrodzenia, odpowiadają Ci warunki to super! Ja wyraziłam tylko swoje zdanie i nadal szczerze nie polecam! Zastanówcie się sto razy zanim podejmiecie tam pracę.
hmm 2015-05-12 21:47:53
A jak jest na stanowisku Pracownik Kontroli Rachunków w Centrali bodajże Targówek Wawa , jaka płacą i warunki?
Karol 2015-10-20 15:38:52
Saturn i media markt to jedna firma:P
ubexvv 2015-11-09 10:19:40
Wrocław II Pasaż Grunwaldzki. U mnie wyglądało to tak: radź sobie sam gdy pracowałem. Wszystkiego sam musiałem się nauczyć, bo ani kierownicy ani inni pracownicy z niechęcią mi podpowiadali co i jak robić. Kierownicy wiecznie zapatrzeni w komputerki. Jeżeli masz mało gwarancji plus i poleceń orange wylatujesz na zbity pysk. W końcu słupki muszą sie zgadzać w excelu. O niektórych osobach nie wspomnę, strasznie wredne. Zwłaszcza jedna w servisie. Czeski film, nikt nic nie wie.
3
Były pracownik 2015-11-15 17:59:30
Pracowałem kilka lat . Pieniądze marne , praca dla młodych , którzy szukają pierwszego zatrudnienia , rodziny z tego nie utrzymasz.Fakt , że w porównaniu z innymi sieciami , gdzie panuje niewolnictwo było o.k. , część załogi była bardzo w porządku , kierownik działu też. No ale to było kilka lat temu , jak jest teraz nie wiem. No i pracowałem na najlepszym dziale , w najlepszym markecie ( chociaż pracy było multum - nie do przerobienia ).
Jednak podstawowym kryterium oceny pracodawcy powinny być zarobki - a tutaj marnie - tyle , że bez oszustw i zawsze na czas. Dlatego ledwie dostateczny z minusem.
1
PioKwi 2016-06-16 23:51:19
Warszawa
Wynagrodzenie 2400 brutto
Umowa o pracę
Praca od 10 do 22 lub od 12 do 22
Elastyczny grafik pracy
Po 6 miesiącach finansowanie wczasów (połowa miesięcznego wynagrodzenia czyli 1200 zł brutto) wypłacane w maju każdego roku
Premie sprzedażowe 450 zł brutto + 10 procent od produktów z gwarancją plus (przedłużona gwarancja)
pracownik 2016-07-18 12:14:16
Mam pytanie jako były pracownik Działu księgowości i zwalnianie bez przyczyny mam pytanie dlaczego tak często są oferty pracy na stanowisko w księgowości w Centrali czyżby nikt nie pasował do zespoł jak mi powiedziano przy rezygnacji z mojego zatrudnienia
Minion 2016-07-18 13:11:41
Wiesz co, to jest tak, że nikt nigdy nie jest zwalniany bez przyczyny, a te są tak różne, że nie ma co mówić
melon 2016-10-24 12:41:21
a napisze mi ktos kilka slow odnosnie stanowiska magazynier ?
Jan 2016-11-14 18:50:16
Dział obsługi klienta Saturn Arkadia Warszawa ktoś coś wie na ten temat? Jaka pensja, obowiązki? Godziny pracy?
Zostaw swoją opinię o Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o.