brak logo

Kontin S.A.

Kielce

Opinie o Kontin S.A.

nina 2011-01-04 10:40:50
Uwaga! Bardzo ważne!
Firma zeszła na psy. Odradzam.
Panują tam niejasne zasady zatrudnienia.
Pamiętajcie aby brać wszystko z potwierdzeniem na papierze.
Nie dajcie się oszukać.
Nie oficjalnie firma jest w stanie upadłości.
Wypłaty wynagrodzeń po kilku miesiącach.
Mam nadzieję, że ktoś w końcu dogłębnie skontroluje tą fIRMĘ.
marek 2011-03-03 08:37:17
Nino nie pisz bzdur. to jedna z solidniejszych firm na rynku kamieniarskim. Wyjezdzałem z tej firmy kilka razy do Niemiec. Zawsze dobrze płacili i w terminie. Ci co pracują na budowach w krajau też sobie chwalą
MARCIN 2011-03-04 08:36:55
A JA CZEKAM W REZERWIE KADROWEJ JUŻ KILKA MIESIĘCY, BARDZO CHCIAŁBYM PRACOWAĆ W TEJ FIRMIE. MAM KOLEGÓW NA BUDOWOWACH I SOBIE CHWALĄ. PROBLEMY TO MAJĄ CI CO CHLAJĄ, A CI CO PRACUJĄ SĄ ZADOWOLENI. NINA A MOŻE ZWOLNILI CI CHŁOPA ZA ALKOHOL??????
nina 2013-01-15 09:00:15
NO i co palanty

Długo nie trzeba było czekać

Firma w STANIE UPADŁOŚCI

W NIEMCZECH ROBIĄ LUDZI NA KASE

a może brak wam odwagi by napisać prawdę
golden pracownik kontinu 2013-08-30 12:59:58
firma nadal dziala placi w terminie i bardzo dobrze przedzie a dla sprostowania kontin to mozna powiedziec ze sa dwie firmy w polsce i w niemczech w polsce pada z tym sie zgodze a w niemczech ma sie bardzo dobrze pracuje w niej nadal juz od 4 lat
ps..... 2013-09-21 18:41:17
w jakich miastach maja budowy interesuja mnie dla spawaczy
Ewa 2014-10-24 14:11:47
Większość tych opinii to oszczerstwa pod adresem Firmy. Mój mąż tam pracował w kamieniarstwie , teraz pracuje syn . Zarobki dobre , adekwatne do fachowości zatrudnionych, zawsze wypłacane w terminie. fIRMA ZABEZPIECZA TEZ DOBRE WARUNKI MIESZKANIOWE NA KONTRAKTACH.
1
maciek 2015-01-05 18:19:44
no mi się jednak wydaje, ze takie opinie naprawdę sporo dają i nie sadzę, żeby ktoś pisał tutaj opinie,. bo mu się nudzie, tylko sa to osoby, które miały już jakąś stycznosć z firmą i moga ją polecić lub nie, wydaje mi się, ze opinie osób postronnych sa ważne i moga pomóc jeśli szukamy pracy w takiej a nie innej firmie.
tomek 2015-02-03 16:02:55
fakt jest taki ze firma zeszla na psy faktycznie/starzy kierownicy poodchodzili i zalozyli swoje firmy/placa jak to w polsce zatrudnienie na najnizszej krajowej a reszta tzw. premia wiec uczciwosci nie ma/jak sie na cos nie zgodzisz to z obiecanych pieniedzy dostaniesz ochlapy/pracowalem w roznych okresach i na roznych obiektach w polsce tylko jedna budowa byla porzadna bo kierownik dbal ,niestety juz odszedl dawno temu/wchodza po terminach na obiekty i bula kary wiec upierdzielaja od roboli
aaa 2015-03-01 08:32:53
a w Niemczech podobno najlepiej prosferująca obok Jalexu firma
sceptyk 2015-10-18 22:24:15
kamieniarka ma się różnie kto może ucieka na spawanie, a tam rządzi mobbing i lizodupstwo. najlepiej jak dużo pijesz, palisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupoty i podlizujesz się do brygadzisty to masz jak w raju. On jest panem i bogiem skoro twierdził że kierownik to pisda, bo co mu powie to on wierzy. Takie układy nie ma rady.
lucc 2016-05-22 20:03:16
Kiedyś była to naprawdę bardzo dobra firma niestety dziś to już historia a szkoda. Kto pracował tam za dobrych czasów to wie co mam na myśli. Czy warto zainteresować się ta firma trzeba spróbować samemu aby wyrobić sobie zdanie
Marian 2016-07-19 15:40:16
dobra firma, dostaje po przeliczeniu , odliczeniu jedzenia i piwka jakieś 2500-3000zł , nigdzie w polsce tyle nie zarobie
Marian 2016-08-03 15:52:22
dobrze zarobia, a jak mieszkanie posprzątam i zmyje naczynia brygadziście to moge nawet na panienki iść poskakać
Marian 2016-08-18 10:32:06
gh ja nie wiem, ale chyba Ty tez bys pomyl naczynia , jakby Cie poprosił
iwonka 2016-09-19 18:12:14
Mój mąż pracuje w tej firmie na kontrakcie w Niemczech już kilka lat jako kamieniarz, na pensje nie narzeka ( i ja też :-) , mieszkanie ma zapewnione. Nie słyszałam żeby kiedykolwiek narzekał na kierowników jak i współpracowników, więc wydaje mi się ze dużo zależy od człowieka. Uważam że jest to dobra firma, ale uważam również że każdy powinien wyrobić sobie własne zdanie na ich temat. Dużo jest tam pracowników "starych" stazowo więc chyba nie jest tak żle.
miriam 2016-09-19 22:51:43
no ja słyszałam że uwas na wyjeździe do Niemiec kamieniarze nie mają źle, mnie interesuje czy jako kobieta mam szansę u was na takie stanowisko
Zostaw swoją opinię o Kontin S.A. - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kontin S.A.