Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DENCKERMANN Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie DENCKERMANN Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ogor - 2010-08-06 10:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam tego pracodawcy. Mierny poziom zarządzania i beznadziejne szefostwo (nie są to informacje wyssane z palca)-zerowa komunikacja z szefem i brak profesjonalizmu. Pieniądze może i niezłe, ale przestrzegam przed konkretnym stanowiskiem.
zdjecie uzytkownika
waylander - 2013-03-29 14:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bardzo dobra atmosfera, płace zawsze na czas, nadgodziny (jak juz sie trafią) zawsze płatne. Firma stabilna finansowo, z roku na rok notująca spore wzrosty. Nie bez powodu wielu pracowników (zarówno biurowych jak i magazynierów) jest w firmie od kilku lat.
zdjecie uzytkownika
falcon - 2013-07-08 17:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szef [usunięte przez moderatora] , jak już wspominał kolega zero komunikacji z pracownikami. I na dodatek to chińczyk. Nie ma pojęcia o zarządzaniu firmą, nikt nie wie co ma robić. Dziś mówi jedno, jutro co innego.
Firma sprzedaje chińskie barachło i ma tylko "wirtualny" wzrost, a tak naprawdę cały czas brakuje pieniędzy. Płace na czas, ale niedługo pójdą z torbami z takim zarządzaniem.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2013-07-10 12:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z was może w takim razie napisać jakie są takie orientacyjne zarobki w Denckermann? Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-10-08 13:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Roman możesz w takim razie napisać jak kwotowo przedstawiają się zarobki w Denckermann? Bo w sumie to mnie najbardziej interesuje a konkretnie nie napisałeś niestety
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-03-12 19:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [falcon - 2013-07-08 17:47:37]:
Witaj, kupilem z Denckermanna amortyzatory ktore do niczego sie nie nadawaly. Firma reklamacje odrzucila podajac ze bledny montaz. Amortyzatory wymienilem w Warsztacie autoryzowanym. Czy mozesz podac mi szczegoly jak sie do nich dobrac? Trzeba walczyc z takimi oszustami
zdjecie uzytkownika
kasia3 - 2016-04-23 18:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gość a ja tam słyszałam że firma dobrze realizacje robi i uczciwa jest. udowodnij jakoś to0 co napisałeś

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DENCKERMANN Sp. z o. o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DENCKERMANN Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert