DENCKERMANN Sp. z o. o.

Warszawa

Opinie o DENCKERMANN Sp. z o. o.

ogor 2010-08-06 10:37:33
Nie polecam tego pracodawcy. Mierny poziom zarządzania i beznadziejne szefostwo (nie są to informacje wyssane z palca)-zerowa komunikacja z szefem i brak profesjonalizmu. Pieniądze może i niezłe, ale przestrzegam przed konkretnym stanowiskiem.
2
waylander 2013-03-29 14:38:00
Bardzo dobra atmosfera, płace zawsze na czas, nadgodziny (jak juz sie trafią) zawsze płatne. Firma stabilna finansowo, z roku na rok notująca spore wzrosty. Nie bez powodu wielu pracowników (zarówno biurowych jak i magazynierów) jest w firmie od kilku lat.
2
falcon 2013-07-08 17:47:37
Szef [usunięte przez moderatora] , jak już wspominał kolega zero komunikacji z pracownikami. I na dodatek to chińczyk. Nie ma pojęcia o zarządzaniu firmą, nikt nie wie co ma robić. Dziś mówi jedno, jutro co innego.
Firma sprzedaje chińskie barachło i ma tylko "wirtualny" wzrost, a tak naprawdę cały czas brakuje pieniędzy. Płace na czas, ale niedługo pójdą z torbami z takim zarządzaniem.
0
andrzej 2013-07-10 12:15:28
Czy ktoś z was może w takim razie napisać jakie są takie orientacyjne zarobki w Denckermann? Z góry dzięki
0
marcin 2013-10-08 13:16:18
Roman możesz w takim razie napisać jak kwotowo przedstawiają się zarobki w Denckermann? Bo w sumie to mnie najbardziej interesuje a konkretnie nie napisałeś niestety
0
gosc 2016-03-12 19:04:14
Witaj, kupilem z Denckermanna amortyzatory ktore do niczego sie nie nadawaly. Firma reklamacje odrzucila podajac ze bledny montaz. Amortyzatory wymienilem w Warsztacie autoryzowanym. Czy mozesz podac mi szczegoly jak sie do nich dobrac? Trzeba walczyc z takimi oszustami
0
kasia3 2016-04-23 18:03:11
@gość a ja tam słyszałam że firma dobrze realizacje robi i uczciwa jest. udowodnij jakoś to0 co napisałeś
0
Gość 2016-06-01 19:30:29
Jak długo jeszcze chińskie badziewie pod nazwą Denckermann będzie sprzedawane w Polsce pod metką niemieckiej jakości?
Mam nadzieje, że PIH wreszcie się weźmie za tego nieuczciwego i kłamliwego sprzedawce.
Denckermann powinien nazywać sie Den-Ksiu-Man.
Najzabawniejsze jest że pozytywna opinia o firmie jest napisana tylko przez dyrektora tej firmy niejakiego pana Wasilewskiego :-)
Hihi Pinokio chyba urósł ci nos :-)
0
Hit92 2016-06-01 19:36:10
Kłamiecie aż się za wami kurzy.
Nie mogę czytać tych propagandowych bzdur.
0
Michal Wasilewski 2016-06-23 14:37:45
Opinii jeszcze nie pisalem, ale z chęcia to zrobie. Firma od kilku lat prężnie sie rozwija, kazdego roku zdobywa coraz większy udział w rynku część motoryzacyjnych w Polsce i w Europie. Efektem jest wzrost zatrudnienia i liczne wyróżnienia (w tym roku min trzecia z rzędu Gazela Biznesu - nagroda przyznawana dla najdynamiczniej rozwijających się firm w Polsce). Nie byłoby to mozliwe bez dobrego zarządzania i dobrze się rozumiejącego zespołu (uwaga wązne słowo) ODPOWIEDZIALNYCH ludzi. W historii firmy było kilku obiboków, bez ambicji i wiekszych umiejetnosci, podejrzewam ze te same osoby wylewaja teraz anonimowo jad na takich portalach jak ten. Podpiszcie się imieniem i nazwiskiem, opiszcie ucziciwie dlaczego sie z wami pozegnalismy (jak sie okazuje - nie my pierwsi i nie ostatni:) Mimo wszystko zycze wam powodzenia panowie, sądzac po tym jak toczy sie wasza dalsza "kariera" bedzie wam bardzo potrzebne. Nie tesknimy ale pozdrawiamy:)
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DENCKERMANN Sp. z o. o.