brak logo

ACCO Account & Consulting Office

Grodzisk Mazowiecki

Opinie o ACCO Account & Consulting Office

anonim 2010-09-22 11:21
Witam,
Pracowałam w firmie krótko i wspominam to jako traumę. Każdemu odradzam tam pracy. Człowiek jest tłamszony i traktowany jak "prymityw"(ulubione powiedzenie właścicielki). Nie ma nic wspólnego z profesjonalizmem oprócz ludzi, którzy odeszli. A Ci co pracują, to pracują resztkami sił i życzę im jak najszybszej zmiany pracy-bo uwierzcie naprawdę można pracować normalnie, a nie u wariatów.
9
anonim 2015-04-27 18:06
po takim czasie nic się nie zmieniło...
9
anonim 2015-05-15 13:50
popieram, brak szacunku dla pracowników, już na wstępie przy umowie podpisujesz papier, że nie będziesz miał nadgodzin...to mówi samo za siebie
6
anonim 2015-05-15 13:52
współczuję firmom obsługiwanym przez to biuro..
6
obecny pracownik 2016-06-02 13:36
Uważam, że opinia "anonima" jest kłamliwa i oszczercza. Jeśli ktoś nie ma odwagi cywilnej napisać prawdy o swoim pracodawcy i miejscu pracy, to znaczy, że opinia nie jest wiarygodna.
W ACCO panuje rodzinna atmosfera, a każdy z pracowników traktowany jest z szacunkiem, a każda opinia w postaci "anonima" nie zasługuje na to, aby się nią zajmować. Być może zawiść i złość, że zrezygnowało się z usług "anonima" jest powodem takiej opinii.
2
AI 2016-06-09 11:56
Biuro działa sprawnie i fachowo, panuje tu przyjazna atmosfera wręcz rodzinna.
1
Praktykant 2016-06-16 11:06
Spędziłem tu prawie rok bardzo miło wspominam ten okres.
były pracownik 2016-10-27 13:28
Zgadzam się w 100 %, że pracownicy nie są traktowani z szacunkiem. Podpisuje się papier, że nadgodzin nie będzie a potem i tak są. Nadgodziny są, ale nie są odbierane ani płatne. Ci co donoszą na kolegów są oczywiście traktowani w lepszy sposób. Ludzie piszą anonimowo, bo gdyby podali nazwiska pracodawczyni z pewnością zrobiłaby im odpowiednią opinię w środowisku, bo z tego jest znana. I to zazwyczaj pracownicy sami od niej odchodzą a nie są zwalniani. Na pierwszy rzut oka: biuro dobrze i ładnie urządzone a właścicielka elegancka. Na rozmowie kwalifikacyjnej wiele obiecuje. Po podpisaniu umowy wszystko się zmienia....
7
Zostaw swoją opinię o ACCO Account & Consulting Office - Grodzisk Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ACCO Account & Consulting Office