logo EU4YA

EU4YA

Kraków

Opinie o EU4YA

rozetkaetka 2016-08-23 15:49:50
Każdy, kto naprawdę chce pracować, zawsze znajdzie dla siebie pracę. Ja bardzo długo szukałam i w końcu udało mi się dostać do eu4ya. Praca u nich w marketingu to czysta przyjemność (wbrew temu, co niektórzy piszą), odczuwam wielką satysfakcję z pracy u nich, bo nie tylko się rozwijam w nowej dziedzinie ale też zdobywam doświadczenie. Bardzo bym chciała u nich pracować na stałe i mam nadzieję, że dzięki rzetelnej pracy mi się to uda. Innym też życzę powodzenia!
renia 2016-09-27 16:06:20
Zgadzam się w stu procentach z @rozetkaetka, jeżeli ktoś naprawdę chce pracować i ma łeb na karku, to dostanie tę pracę niezależnie od tego, czy ma doświadczenie, czy nie. Ja tak samo, byłam po studiach i długo szukałam pracy, aż wysłałam swoje cv do eu4ya - to był strzał w dziesiątkę! Jeśli szukacie pracy, gdzie jest super atmosfera i dobre zarobki, to polecam przyjść właśnie do eu4ya.
Robert96 2016-09-27 19:59:50
Moi rodzice sa Klientami firmy i sa zadowoleni, co miesiac otrzymuja telefon serwisowy. Czesto widza sie ze swoim Doradcom i ogolnie chwila firme. Ja w tym roku zaczynam studia zaocznie i myslalam o jakies dodatkowej pracy. Z ciekawosci zajrzalem na opinie o firmie,bo chcialbym do niej aplikowac. Widze, ze co wpis to inna opinia :P. Chyba w takim raze musze przekonac sie na wlasnej skorze ;) .Czy ktos moglby mi udzielic informacji, gdzie mozna zlozyc CV? Na jakie stanowiska poszukuja kandydatow?
MARcopolo 2016-10-02 21:53:05
Ja jestem na razie na etapie szkolen i musze przyznac,ze bardzo mi sie podoba :)
bardzo pozytywna atmosfera, ludzie otwarci, wszystkie warunki przedstawili mi na poczatku, bez sciemniania i obiecywania jak to spotkalem sie w innych firmach. zobaczymy jak bedzie dalej, ale poki co naprawde nie ma na co narzekac :D
klaudynka 2016-10-04 13:20:01
Widać, że dużo ludzi jest zadowolonych z tej pracy, i chyba nie ma co się dziwić, skoro obsłużeni klienci nie narzekają :) Moja mama jest klientką tej firmy, szukała dobrego marketingu dla swojej firmy i okazało się, że eu4ya jest najlepsza na rynku - nie dość, że przedstawili jej bardzo dużo pomysłu na reklamowanie firmy, to jeszcze dokładnie wytłumaczyli, jakie będą koszty jej utrzymania na rynku internetowym. Nic dodać, nic ująć - tylko polecać :D
lamuskaa 2016-10-05 13:32:50
A ja jestem właśnie po pierwszej rozmowie o pracę. Nie powiem, budynek firmy jak i szef zrobił na mnie naprawdę wielkie wrażenie. Słyszałam od innych, że rekrutacja ma jeszcze dwa etapy, oby poszło mi dobrze i na nich i dostała się do tej firmy :D Widać, że firma rozwojowa, ludzie wszyscy eleganccy, faceci w garniturkach, także pełna profeska. Trzymajcie za mnie kciuki!
marmoladka 2016-10-06 16:43:14
Dla mnie wkręcanie nowych pracowników na moc motywacji, fajne zarobki i super atmosferę jest jak najbardziej spoko, w końcu czymś trzeba zachęcić nowego pracownika, żeby chciał pracować. W poprzedniej pracy wgl nie było rozmów z szefem, bardziej tylko o obowiązki, a nic wgl o tym, żeby zmotywować do działania. Na razie okres próbny, jak się wszystko uda i popracuję trochę dłużej, to dam znać, jak jest :)
matyldzia 2016-10-07 16:34:54
Kurde, widać że w tej firmie jest naprawdę super, wystarczy poczytać opinie wyżej - same plusy! Ciekawe tylko, czy jest im tak wygodnie chodzić w tych garniakach i obcisłych kieckach :P Po jednej rozmowie czuje, że mam szansę dostać się do tej firmy, ale chodzić aż 8h w szpilkach to dla mnie obłęd - nie żebym nie lubiła, ale kurde pokazywać takie brzydkie stopy, to chyba obciach :P
Adi 2016-10-09 22:00:19
Jest sporo negatywnych opinii na temat tej firmy. (usunięte przez administratora)
3
dzidzia 2016-10-10 18:09:28
Łapanki? A co my pokemony, żeby nas łapać i więzić? Jak czujesz się w firmie jak w więzieniu, to ja się wcale nie dziwię, że Ci się tam nie podoba, tylko po co wtedy pisać teksty w stylu "firma do dupy" albo "obiecywali kupę hajsu". Ja nie wiem co z wami, weźcie się ogarnijcie, przecież to normalna firma, w której jeden będzie zadowolony, drugi będzie narzekać. A czemu? Bo szef to nie Bóg i nie dogodzi wszystkim, nawet jeśli się mega stara. Serio, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, zrozumie siebie nawzajem, to wszystko będzie ok ;)
Marko 2016-10-10 20:41:36
Ma się wrażenie, że faktycznie nieogarnięta ta firma dość mocno - dużo negatywnych komentarzy, średniawa strategia, kierownictwo musi się ogarnąć raczej. Dzidziu ten nick to określenie osobowości?
2
danka 2016-10-11 16:41:48
Serio wydaje wam się, że zatrudnia się młodych oszołomów, którzy nie umieją pracować z ludźmi? Bo jak tak, to radzę wam przyjść do firmy i zobaczyć jak jest naprawdę. Tak tak, pewnie pojawi się opinia, że naprawdę to jest syf, kiła i mogiła - ale tak nie jest. Nie ma w firmie syfu, wszyscy się ze sobą dogadują, nie ma dziwnych zleceń, każdy robi to co do niego należy. Jak już trzeba się czegoś uczepić, to tylko to, że jemy w restauracji na dole - ale wiecie co? Jest tam przepysznie! :D
joziń 2016-10-12 17:39:32
Nigdy nie wchodziłem na stronę firmy, w której pracuję (bo i po co), ale stwierdziłem, że czemu nie... I wiesz co? Wcale mi to nie wygląda na takie same strony, a wręcz przeciwnie - przede wszystkim różnią się fachem. Pracuję w tej firmie, przyznaję się, przez 4 miesiące, jedne dni były dla mnie lepsze, drugie gorsze, ale nie mogę powiedzieć, ludzie w tej firmie są naprawdę super. Atmosfera między ludźmi jest luźna, zwracamy się do siebie po imieniu, wspólne lunche itp., naprawdę świetna sprawa. Wiadomo, że czasem szefowi może się coś nie podobać, ale to jeszcze nie koniec świata i na pewno nie powód do oczerniania innych, a już na pewno nie wyzywania od oszustów. Nie uważam, żeby szefostwo firmy oszukiwało kogokolwiek, inaczej po co byłyby spotkania motywacyjne? Z mojego małego doświadczenia w tej firmie mogę ją bezproblemowo polecić, a nawet więcej - przychodźcie koniecznie :)
MaRciN 2016-10-13 19:30:29
Ja tam swoją pracę lubię, nie jest to może szczyt moich marzeń, ale też nie mam na co narzekać :) Zarobki są spoko, szef w sumie też jest spoko, ekipa się fajnie trzyma. Nie mam pojęcia, czy uda mi się utrzymać tę robotę, ale jeśli tak, to będę mega zadowolony, bo nie czuć w niej wgl ciśnienia - mogę polecić jak na moje 3 miesiące pracy.
1
Gabi 2016-10-14 14:07:01
Jeśli lubisz od rana do nocy siedzieć na słuchawce praktycznie za darmo pod dużą presją to gratuluję!
5
Darko 2016-10-16 23:27:14
Sporo wycisnąć ? Czego potu chyba i nerwów. Jest sporo negatywnych opinii na temat tej firmy
4
Marek 2016-10-17 18:26:39
Przypudrowany wizerunek i tyle. Dużo negatywnych opinii i przede wszystkim niejasnych spraw. Duża niekompetencja w prowadzeniu interesu - to cechy wyróżniające!
4
heniekbeniek 2016-10-17 19:26:47
Wiadomo, że będą negatywy na firmę, w końcu każda firma takie posiada, ale to jeszcze nie znaczy, że każdy będzie miał takie samo zdanie, nawet widać to na tym forum - część osób wolało odejść z firmy, część cieszy się dalej dobrą pracą. Sam jestem dopiero miesiąc po rekrutacji, ale nie narzekam, a wręcz przeciwnie. W mojej poprzedniej pracy bardzo wykorzystywano pracownika pod kątem psychicznym, tutaj wgl tego nie ma, atmosfera jest przyjazna, ludzie chodzą uśmiechnięci i zadowoleni. Jedyne co mi przeszkadza, to dzienne chodzenie do pracy w garniturze - naprawdę nie lubię tego stroju, ale skoro mamy być profesjonalistami, to idzie to jakoś znieść.
Robert 2016-10-17 21:25:52
Fakt pozytywów mało, negatywu sporo, część ludzi po prostu liczy na zarobek , ale jest inaczej.
1
Sebek 2016-10-18 20:37:54
A myślicie, że w tej firmie nie ma zarobku wcale? Przecież to nie pierwsza i nie ostatnia firma, w której na początek oferuje się pracownikowi najniższą krajową, a wraz z jego postępem w pracy, doświadczeniem, jest potem w stanie zarobić więcej. I to nie jest żadne oszukiwanie ludzi. Wydaje mi się też, że wielu z was nie umie dokładnie czytać umowy o pracę, którą dostajecie wraz z przyjęciem się do firmy - znajduje się na niej czas pracy (chyba, że na czas nieokreślony), dane firmy i wasze oraz kwota, którą otrzymacie po miesięcznej pracy. I tutaj nie ma nic do ukrycia przez pracodawcę. Osobiście jestem bardzo zadowolony z pracy, którą wykonuję i na ten moment nie mam nic do zarzucenia, oby było tak dalej :)
Irek 2016-10-19 20:05:46
Ja jestem po tygodniu próbnym i na ten moment jestem bardzo zadowolony z pracy, którą wykonuję. Dostałem od firmy naprawdę dobrą ofertę pracy i mogę z ręką na sercu powiedzieć, że wszystko z nią się zgadza - godziny pracy, zarobek itp. Atmosfera w firmie jest naprawdę super, ludzie bardzo w porządku, szefostwo czasami marudne, ale które nie jest. Nie wiem jak będzie dalej, ale na ten moment polecam się zatrudnić.
Grześ 2016-10-19 21:26:00
Atmosfera jest fatalna czego dowodzą wypowiedzi ludzi oszukanych przez firmę. Pieniądze praktycznie żadne. Wpisy robione pod publiczkę aby przypudrować atmosferę.
6
mirek 2016-10-20 20:14:45
Zabawnie to wygląda, jak wszyscy w firmie chodzą tacy odpicowani, tu garniaki, tam szpilki... Ale z drugiej strony, jak się wyjdzie z firmy i spojrzy od zewnątrz, to wygląd firmy jest bardzo elegancki i profesjonalny i to jest na pewno wielkim atutem tej firmy. Dla mnie osobiście dużym plusem jest też atmosfera, jaka w niej panuje - przyjazna, ludzie chodzą z uśmiechem na ustach, generalnie rewelacja :) Gro ludzi zauważyłem skarży się na pensję, ale sam uważam, że nie ma na co narzekać, jeśli ma się stałą pracę i widać gołym okiem, że oprócz pieniędzy można w niej zdobyć doświadczenie. Polecam :)
RadOsłaW 2016-10-21 18:02:37
Widać z zewnątrz, że to dobrze zapowiadająca się firma, która na rynku na pewno jeszcze wiele zdziała. A środek? Podobnie dobry jak zewnętrzna strona. Firma jest schludna, widać że elegancko urządzona, żeby klienci czuli się na spotkaniach dobrze, atmosfera przyjazna, nawet do przesady mógłbym powiedzieć, że ciepła, chociaż w firmie przydałby się jakiś grzejnik ;) Rozmowa z Panem, który mnie rekrutował przebiegała płynnie, dowiedziałem się wszystkiego o pracy, o warunkach umowy i generalnie o obowiązkach pracownika. Zrobiło to wszystko na mnie dużo, optymistyczne wrażenie, także umówiłem się na etap próbny, mam nadzieję, że sprawdzę się w marketingu. Pozdrawiam :)
Janek 2016-10-24 19:50:58
Ja zawsze jestem ciekawy firmy, do której chcę się zatrudnić i w związku z tym wyszukuję różnych informacji o niej. Wniosek mam jeden - część ludzi jest bardzo zadowolona z pracy, część wcale. Sam chciałem się przekonać jak jest naprawdę, bo z tego co czytałem na ich stronie dowiedziałem się, że działają w szeroko rozumianym marketingu dla firm i myślę, że jest to coś, w czym mogę się sprawdzić. Tydzień temu zacząłem okres próbny, sama firma jest jak najbardziej w porządku, zdarzają się sytuacje, kiedy i Ty czujesz się wściekły i Twój szef, ale nie jest to jeszcze powód, żeby od razu skreślać firmę, tym bardziej że widać, że mają swoje osiągnięcia. Na ten moment, kiedy już wiem jak to wygląda, jestem w stanie polecić tą firmę osobą kreatywnym, które mają świeży, otwarty umysł i chcą pracować z ludźmi i dla ludzi.
IgoR 2016-10-25 19:43:07
Ja ogłoszenie do tej firmy znalazłam przez przypadek wyszukując nowej pracy, bo tego dnia zostałam zwolniona z innej. Wydawało mi się na początku, że nie będę u nich wgl pasować, na pierwszy rzut oka widać jedynie masę przemieszczających się garniturów i szpilek, ale mimo to chciałem spróbować. Wysłałem cv wieczorem i następnego dnia zostałem zaproszony na rozmowę. Firma od środka jak i szef zrobił na mnie ogromne wrażenie, widać było że zna się na rzeczy. Omówiłem z nim wszystkie moje za i przeciw, wypłatę, godziny pracy, obowiązki itp. Od tygodnia przechodzę właśnie okres próbny i mogę powiedzieć, że praca na stałe w tej firmie zapowiada się naprawdę dobrze - nie ma oszustwa, kradzieży, głupich zaczepek w grupie pracowników, szydzenia itp. Zdziwiło mnie za to, że są panele motywacyjne, które w innych firmach nigdy nie miały miejsca - a przynajmniej nie w tych, w których ja pracowałem. Zauważyłem, że wiele osób na nie narzeka, że niby robią "pranie mózgu", ale to wcale tak nie jest, one mają po prostu zachęcić pracownika do większych starań, do jeszcze lepszej pracy. Myśląc o tym, czy chcę dalej pracować w tej firmie bez problemu mogę stwierdzić, że tak.
AdA 2016-10-26 22:01:08
Czytam od pewnego czasu opinie różnych ludzie na temat eu4ya i niektóre bardzo mnie zadziwiają. Zastanawiam się wtedy, czy oni piszą faktycznie o firmie, w której pracuję, bo nie dowierzam. To, co piszą negatywnego, to jakieś brednie, bo chyba nie wierzycie, że przechodzimy "pranie mózgu" albo, że pracujemy za free. To są brednie wyssane z palca. Pracowanie dla mnie w tej firmie to przyjemność, naprawdę. Jest super atmosfera, super relacja z szefem, który codziennie motywuje ludzi do działania, a dla mnie co najważniejsze, to można zdobyć doświadczenie, które przyda się wszędzie. Dla mnie dużo plusów, jedyny minus, to że czasami muszę długi czas spędzać w szpilkach, co nie jest najwygodniejsze, ale poza tym mogę polecić każdemu :)
Dawid 2016-10-27 20:21:20
Ja pracuję w firmie już ponad 3 miesiące. Zacznę od tego, że pracę pomogła znaleźć mi przyjaciel, który gdzieś tam w internecie widział ogłoszenie. Ja akurat w tym czasie szukałem pracy i akurat mi się trafiło. Wysłałem do nich cv i następnego dnia już miałem rozmowę o pracę. Rozmowa przebiegła naprawdę szybko, dowiedziałem się wszystkich szczegółów i następnego dnia zacząłem okres próbny. Praca do tej pory bardzo mi się podoba, są fajni ludzie, którzy stwarzają atmosferę przyjacielską, kontakty z szefem są na podobnym poziomie. Na zarobki w ogóle nie narzekam, tym bardziej że na ten standard i ilość godzin pracy są one naprawdę dobre. Na koniec mogę tylko powiedzieć, że jeśli znajdziecie ofertę zatrudnienia do tej firmy, to nie zastanawiajcie się, tylko spróbujcie, bo warto.
Mati 2016-10-28 19:30:51
Ładne historyjki, niestety słabe teksty i opinie ludzi oszukanych. Ogólnie biznes w stylu call center - siedzisz na słuchawce dzwonisz.
1
Łukasz 2016-10-28 19:49:12
Dla mnie jest to bardzo pozytywna firma, która w oryginalny sposób zajmuje się marketingiem dla firm. Jest to bardzo kreatywna praca, która nie polega na monotonnym siedzeniu za biurkiem, ale tworzenia ciągle nowych pomysłów, nowej przestrzeni, aby dać klientom jak najlepszy produkt. Początkowo myślałem, że nie dostanę się do tej firmy, bo moje doświadczenie w kreowaniu marketingu nie jest duże, ale okazało się, że doświadczenie nie ma tutaj aż tak dużego znaczenia. Na początku trochę nie umiałem się odnaleźć w polityce firmy, ale już po tygodniu pracy bardzo się zaaklimatyzowałem. Praca polega głównie na omawianiu projektu marketingowego z klientem, przez spotkanie jak i czasami przez telefon. Jeśli chodzi o czas pracy, to generalnie jest to 8h, ale wiadomo, że jeśli ma się projekt do skończenia, to od czasu do czasu trzeba posiedzieć trochę dłużej. Jest to praca dla ambitnych i kreatywnych osób, i jeśli ktoś taki właśnie jest, to bez zastanowienia powinien spróbować zatrudnić się w tej firmie.
Rob 2016-10-29 23:11:42
Taka pozytywna, że skarg masa - dziwię się, że ten portal usuwa te skargi.
1
Jan 2016-11-01 19:16:58
Abstrahując od negatywnych opinii, które każda firma na swój temat posiada, jestem pełen podziwu dla firmy, która tak szybko się rozwija. Pracuję w eu4ya już ponad rok i jestem z tego dumny. A to z tego powodu, że firma bardzo mocno inwestuje w swojego pracownika, żeby miał jak najlepsze wyniki, a przez to żeby firma stawała się coraz lepsza i lepsza. Marketing w tej firmie jest na jak najlepszym poziomie, każdego dnia zajmujemy się tworzeniem nowych pomysłów, ulepszaniu oferty. Sam myślałem, że nie dostanę się do tej firmy, bo naprawdę uchodzi za wysoką poziomem, jednak spróbowałem swoich sił i nie pożałowałem. Jeżeli ma się smykałkę do marketingu, ma się chociaż minimalną wiedzę na temat kreowania marketingu, ma się ciekawe pomysły, to na pewno znajdzie się praca dla takich osób. Osobiście bardzo chwalę sobie swoją pracę, jestem z niej bardzo zadowolony i każdemu mogę polecić zatrudnić się w niej.
Piotr 2016-11-02 14:09:16
Wbrew pozorom marketing to nie jest łatwa praca w tych czasach, tym bardziej że klienci mają coraz wyższe wymagania do produktów i nie zadowolą się pierwszym lepszym projektem. W tej firmie bardzo mocno stawia się na profesjonalizm i jak najwyższą jakość produktów. Nigdy nie jest nudno, nie siedzi się bezsensownie za biurkiem, za to jest potrzeba ciągłego kreowania. Praca od początku bardzo mi się podoba, jest dobra płaca, nigdy w biurze nie jest nudno, a i praca z klientem jest bardzo interesująca. Polecam każdemu spróbować.
Karolina 2016-11-03 21:51:23
Ja jestem bardzo zadowolona z pracy jaką wykonuję. Marketing był zawsze dla mnie szczytem marzeń, odkąd skończyłam studia naprawdę mocno pragnęłam pracować w tym zawodzie. W tej firmie znalazłam wszystko o czym myślałam - dobrze płatna praca, naprawdę rewelacyjny zespół pracowników, świetne szefostwo, które bardzo motywuje swoich pracowników do działania oraz możliwość rozwoju. Każdego dnia powiększam swoje doświadczenie własną pracą, którą wykonuję z jak największą radością. Polecam zatrudnić się w tej firmie.
Grzesiu 2016-11-04 17:36:05
Marketing to nie jest łatwy zawód i nie każdemu może się ta praca podobać. Niemniej jednak uważam, że praca w eu4ya daje duże możliwości pracownikowi. Nie chodzi tutaj o doświadczenie, bo doświadczenie można tak naprawdę zdobyć w każdym zawodzie. Dla mnie eu4ya daje duże możliwości rozwoju, które stwarzają coraz lepsze warunki pracy, a i sama praca jest coraz przyjemniejsza. Ktoś, kto dopiero zaczyna pracę z klientem bezpośrednio, ale zna się na marketingu i wie, czego oczekuje klient, zostanie zatrudniony, bo w tej firmy doświadczenie jest dopiero na drugim miejscu. Bardzo polecam zatrudnić się w eu4ya, na pewno nikt nie pożałuje swojej decyzji.
Michał 2016-11-07 18:01:39
Każdy swoją pracę przyjmuje z inną dozą uczuć. Osobiście, szukając pracy, skupiałem dużą uwagę nie na prestiżu firmy, czy jej sławie, ale na jej osiągnięcia. Pod tym względem bardzo długo nie umiałem znaleźć pracy, która by mnie usatysfakcjonowała. Jednak w maju trafiłem właśnie na eu4ya. Rozmowa rekrutacyjna przeszła bardzo szybko, już następnego dnia otrzymałem umowę, zresztą bardzo klarowną, na której miałem czarno na białym wypisane obowiązki, jakie będę wykonywał oraz jaką kwotę będę zarabiał. Pierwszy tydzień był dla mnie bardzo intensywny, ponieważ musiałem wdrożyć się w pracę oraz w zespół, który tą pracę wykonuje. Od maja bardzo wdrążyłem się w swoją pracę, zaaklimatyzowałem się w firmie i mam wielką nadzieję, że nie będzie to dla mnie tylko praca tymczasowa.
Jarek 2016-11-08 17:30:43
Duża liczba obecnych klientów firmy na pierwszym spotkaniu kojarzy marketing z tego, że robione są proste, graficzne reklamy dla firmy. Jednak w eu4ya jest całkowicie na odwrót. Każdemu klientowi/firmie na pierwszym spotkaniu wyjaśniam w jaki sposób działa nasza firma, ponieważ nie spodziewają się tego, że oprócz reklam graficznych, tworzymy dla nich także marketing ogólnokrajowy jak i internetowy. Praca w eu4ya jest bardzo kreatywna, panuje przyjacielska atmosfera, a i szefostwo jest naprawdę kompetentne, widać że bardzo zależy im na pracowniku. Polecam zatrudnić się w eu4ya.
Mati 2016-11-09 16:03:37
To jedna wielka farsa, dziwię się temu portalowi, że usuwa negatywne komentarze - czy warto aż tak poświęcać wizerunek?
2
Stasiek 2016-11-09 19:28:35
Część ludzi, którzy szukają zatrudnienia, nie zwracają uwagi, czy praca o której myślą, będzie sprawiać im przyjemność lub czy będzie to dla nich katorga. Stąd właśnie biorą się negatywne opinie. Ja osobiście szukałem pracy kreatywnej, w której zrobię coś więcej niż tylko siedzenie za biurkiem i dudnienie palcami w klawisze komputera. I właśnie taką pracę mam w eu4ya - trzeba wykazać się dużą kreatywnością, pomysłem, a także trzeba mieć pomysł jak rozmawiać z klientem, by był zainteresowany właśnie naszą pracą. W eu4ya jest dużo wyzwań, ale właśnie dzięki temu rozwijam się a także zwiększam swoje doświadczenie. Polecam pracować właśnie w eu4ya.
connecting business 2016-11-10 11:01:00
jak wejdziecie na stronę : http://eu4ya.pl/connecting-business/
zakładka connecting business
przewijają się tam slajdy z różnymi firmamy, jak chwile poczekacie to pojawi się go work . pl :)
także może to jest odpowiedź na to czemu kasowane są opinie :)
1
Witek 2016-11-10 17:23:39
Ja pracuję w eu4ya już ponad pół roku. Nie ukrywam, że z początku nie dowierzałem, że poradzę sobie w tej firmie. Widziałem wielu ludzi, którzy wg mnie przerastali mnie swoją kreatywnością, swoimi pomysłami. Okazało się jednak, że eu4ya nie oczekuje od Ciebie dużego doświadczenia w zawodzie. A to z prostego powodu - każdego dnia pracy uczysz się całkowicie nowych rzeczy, nowego podejścia do marketingu, dzięki czemu doświadczenie zdobywa się "samo". I tak, eu4ya współpracuje z małymi firmami, ale to dlatego, że to właśnie nasza praca - marketing dla małych i średnich firm, które nie potrzebują jedynie reklamy miastowej, ale także państwowej. Dla mnie nic dziwnego, że dużo klientów zgłasza się do eu4ya, w końcu pracuje tu tak wspaniały oddział ludzi, którzy mają wiele pomysłów i koncepcji, że jest w czym wybierać. Polecam zacząć pracę w eu4ya!
Sylwia 2016-11-11 15:37:58
Mi praca w eu4ya daje dużo satysfakcji. Każdego dnia czuję, że zrobiłam dużo dla ludzi pozytywnego, dając im moją pomysłowość, kreatywność. Firma zajmuje się marketingiem, jednak ja bym tego tak nie nazwała. Dla mnie eu4ya zajmuje się po prostu inteligentną, kompetentną i ciekawą reklamą dla firm, które tej reklamy na rynku potrzebują. I tu naprawdę nie trzeba być specjalistą, by osiągnąć sukces w tej dziedzinie. Są takie prace, w której po jakimś czasie człowiek się wypala, jednak jeszcze nie widziałam nikogo takiego w eu4ya - pracuje tu zespół młodych, ambitnych ludzi, którzy wiedzą, co chcą osiągnąć w życiu i nie wstydzą się to realizować. Mało tego nie jest potrzebne duże doświadczenie, ponieważ zdobywa się je właśnie tutaj. Polecam wysłać swoje cv do eu4ya i przekonać się samemu.
Maciej 2016-11-14 15:12:25
Praca z klientem nie jest prostym zawodem, jeśli jednak ma się odpowiednie podejście, to sukces jest gwarantowany. Takie podejście własnie widziałem, kiedy zaczynałem pracować w eu4ya, jakieś 2 lata temu. Początkowo myślałem, że nie dam rady sobie w marketingu, jednak okazało się, że jestem w tym całkiem dobry. Przez ostatnie lata nauki bardzo starałem zebrać doświadczenie z grafiki komputerowej, ponieważ święcie wierzyłem, że bez tego nie zdołam dostać się. Nie powiem, grafika dużo mi pomaga w moim obecnym zawodzie, jednak doświadczenie w tej pracy nie ma aż tak dużego znaczenia. Liczy się przede wszystkim otwartość do klienta oraz umiejętność rozmowy z nim i zawarcie umowy. Jeżeli ktoś jest wygadany, szczery i ma zdrowe podejście do zawodu, do pracy, to na pewno nada się do pracy w eu4ya.
Jacek 2016-11-15 15:42:39
Wielu ludzi myśli, że praca z klientem do bułka z masłem i nie trzeba się wysilać, by pozyskać jego zaufanie. Jednak, wbrew pozorom, to nie jest takie proste. Dla mnie praca z klientem to sama przyjemność, dzięki temu można nauczyć się rozmowy z ludźmi. Eu4Ya daje mi dużo doświadczenia także w sprzedaży, ponieważ marketing nie polega jedynie na wymyślaniu projektów i reklam, ale także aby je dobrze sprzedać. Co tu dużo mówić - polecam zgłosić swoje cv do eu4ya i spróbować swoich sił, bo moim zdaniem naprawdę warto.
Radek 2016-11-16 15:35:00
Ja dopiero miesiąc pracuję w eu4ya, ale już widzę, że jest to przyszłościowa firma, w której w przyjemny sposób można zdobyć nowe doświadczenie lub podnieść te kwalifikacje, które już się posiada. Z początku myślałem, że w tak prestiżowym miejscu nie dam sobie rady, ponieważ mam małe doświadczenie w marketingu, ale okazało się, że jest to niepotrzebne - liczy się dla nich chęć do pracy i kreatywność. Do tej pory jestem bardzo zadowolony ze swojej pracy i mam nadzieję, że w dalszym ciągu będę się rozwijać i zdobywać doświadczenie. Polecam pracować w eu4ya!
Leszek 2016-11-17 21:27:17
Kto nie pracował z klientem ten nigdy nie zrozumie jak ciężki i wymagający jest to kawałek chleba jednak od kiedy zacząłem pracować w eu4ya to co kiedyś przychodziło mi z trudem stopniowo stało się całkiem łatwe i przyjemne - świetna kadra, miła atmosfera oraz ogromne możliwości nauki i dalszego rozwoju sprawiły, ze nie wyobrażam sobie mojej przyszłości bez związku z tą firmą. Polecam wszystkim wymagającym!
Mikenike 2016-11-18 17:43:05
Każdy, kto chociaż przez chwilę pracował z klientem, dobrze wie, jak bardzo to może być trudne. Tutaj, w eu4ya, w marketingu nie jest inaczej. Tutaj nie wystarczy siedzieć za biurkiem i po prostu dzwonić albo rozmawiać - tutaj trzeba wysilić swój mózg do pracy i pokazać, że jest się osobą kreatywną, która nie boi się wyzwań. I właśnie takich ludzi zatrudnia eu4ya - pewnych siebie, z doświadczeniem, kreatywnych, pomysłowych. Ja od razu wiedziałem, że nadaję się do takiej pracy, jeśli ktoś też jest tego pewny, to polecam zatrudnić się w eu4ya - na pewno nie będzie żałować!
Filip 2016-11-21 18:43:58
Grafika to był mój pierwszy pomysł na siebie, kiedy myślałem, co chcę robić w przyszłości. Teraz, kiedy zacząłem pracować w eu4ya, zdałem sobie sprawę, że grafika i marketing dobrze ze sobą grają i wiem, że i w jednym i w drugim mam fach w ręku. Dzięki temu szybko odnalazłem się w eu4ya, bo tutaj liczy się przede wszystkim chęć do pracy oraz Twoja kreatywność. Jeśli ktoś ma obydwie cechy, to bez problemu poradzi sobie w firmie.
Janka 2016-11-23 18:34:35
Marketing, którym eu4ya się zajmuje, to dla mnie strzał w dziesiątkę. Myślę, że obecnie na rynku nie ma specjalnie wiele firm, które specjalizują się w jednej dziedzinie, a raczej skupiają się na wielu różnych. A moim zdaniem to duży błąd. Firma bardzo skrupulatnie prowadzi swoją działalność, skupiają dużą uwagę na klienta jak i pracownika, dbają o swój wizerunek i zajmują się wizerunkiem dla innych firm. Bardziej kreatywnej pracy nie znalazłabym nigdzie indziej - polecam pracować w eu4ya!
grubasochydny 2016-11-23 23:53:24
Pewnego dnia przeglądając ogłoszenia napotkałem interesujące ogłoszenie, wysłałem cv, zostałem zaproszony na rozmowę. Wówczas poznałem Pana Bartłomieja z Warszawy który mnie rekrutował. Bardzo fajny człowiek, dzięki niemu wiele zrozumiałem, wiele mnie nauczył. Bardzo cieszę się, że mogłem tam popracować i poznać ludzi którzy podzielali moje zdanie na temat tej cudownej firmy jak i cudownego Pana Bartka! Zacząłem nawet myśleć czemu nie zaczął on pisać książek albo jakiś krótkich opowiadań fantasy, bo byłby znakomity! Nie tylko ja, lecz i wiele innych osób które wówczas zostały przyjęte w tym samym czasie nauczyły się tego samego - nigdy nie wierz w bajeczki o smokach i skarbie. Żądaj wszystkiego czarno na białym bo to Ci się należy. Dziękuje.
4
Zostaw swoją opinię o EU4YA - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EU4YA