logo TDS Wojno

TDS Wojno

Warszawa

Opinie o TDS Wojno

anonim 2009-03-12 20:31:43
wcale nie trzeba miec swojego samochodu bo transport jest zapewniony, jak nie pracujesz to po co sie wypowaidasz jak nie znasz realiow
anonim 2009-04-17 17:05:40
a jaki to transport ??? deskorolka? bo raczej nie samochód służbowy
ktoś 2009-04-23 19:56:19
dzięki za informacje, kiedyś byłem tam na rozmowie o pracę - lipa straszna. jutro też miałem tam iść (wcześniej byłem tam ze 2 lata temu) więc daruje sobie jutro wycieczkę, bo szkoda zachodu.
poza tym firmy których dane (choćby podstawowe) nie można znaleźć w internecie są podejrzane.
pozdrawiam szukających pracy.
1
xxx 2009-05-25 17:55:56
ludzie ale wy głupoty gadacie !!!!!!!!!! wy to się do zadnej pracy nie nadajecie !!!!! zal az mi was jak czytam to co piszecie najlepiej to siedziec w necie i obsmarowywac innych a tylka nawet na rozmowe nie ruszyc !! jak ja czasem patrzylem na ludzi ktorzy przychodza na rozmowe to az smiech na sali hehehe w adidasach najlepiej i dresie
nie rozumiem skoro tam nie pracujecie to po co wy to wszystko wypisujecie, najlepiej idzcie na kase do carrefoura bo tylko sie tam nadajecie
1
xxx 2009-11-09 20:56:02
to w koncu jak tojest z ta prac?
1
ducat 2009-11-10 15:53:57
Witam.Też chętnie bym się dowiedział co przemawia ZA a co Przeciw pracy w tej firmie,jeżeli jest tu ktoś z obecnych lub byłych pracowników tej firmy to bardzo proszę o wypowiedź.Pozdrawiam
2
Ktoś, kto wie o czym pisze 2010-07-30 15:39:14
Nie macie pojęcia o czym piszecie. Osoby, które tu się wypowiadają nie są gotowe na pracę jako przedtawiciel handlowy, bo każda praca na tym stanowisku jest dla nich akwizycją.
Własnego samochodu mieć nie trzeba, prawo jazdy mile widziane, ale nie jest niezbędne. Firma ma własne samochody i kierowców, więc pracownicy na deskorolce, ani na hulajnodze, ani taksówką jeździć nie muszą.
Jórek od jórskiego 2010-12-14 01:48:33
Dzięki brachu za tą opinie . Rozbaiłeś mnie, już wiem ,że tam nie pójdę.
anonim 2011-01-24 13:18:59
Wlasnie zadzwoniono do mnie z zaproszeniem na rozmowe kwalifikacyjna...Poczytalam opinie i troche się wystraszylam-w ogloszeniu bylo napisane o przedstawicielu handlowym i 2000podstawy plus premia...Może mi ktoś powiedziec ile w tym jest prawdy ( mam na mysli zarobki) i czy praca faktycznie polega na chodzeniu \"od domu do domu\" i wciskaniu odkurzaczy?
Kortn 2014-12-16 09:05:40
Wiesz, na dobrą sprawę w naszym kraju niewiele jest osób, które lubią swoją pracę i nie widzą w niej choćby najmniejszej skazy. Zawsze znajdzie się ktoś, kto uważa, że praca jest kiepska bo to to i to. Swoją drogą zwykle są powody do takiego szemrania, ale czy warto? Pracodawcy raczej średnio dbają o potrzeby pracowników, w TDS to samo?
toma toma 2015-02-16 17:05:31
tak, tylko zauwazcie jeszcze czym ta firma się zajmuje, generalnie to chyab jedza do kleintów i pokazują im prezentacje produktów tych szczotek czy odkurzczy czy innych maszyn czyszczących, a nie wiem czy mają jakieś sklepu stacjonalrne, więc tutaj i sprzedaż będzie inna też pamiętajcie o tym przy aplikacji.
kikier 2015-02-24 18:59:49
1500 ziko na rękę plus prowizja. 3 miechy próbne na zleceniu, jak się sprawdzisz to może o pracę. Pójdz na rozmowę to przekonasz się o co biega. Sporo chętnych dzwonią do wszystkich. Ogólnie d..y nie urywa.
2
abcd 2016-05-10 20:38:03
Stanowczo odradzam pracę w tej firmie.Na początku zwabili mnie wysoką podstawą w wysokości 2,5tys zł,oczywiście można tyle zarobić,jeżeli w ciągu miesiąca odbędzie się 60 pokazów.Spotkania umawia się sameu chodząc po blokach i domach,aby pokaz został zaliczony musimy znaleźć klienta w wieku 30-60 lat,posiadajacego stałe źródło dochodu.Jeżeli odbędzie się poniżej 40 spotkań nie otrzymuje się żadnych pieniędzy.W firmie powiedziano mi,że takie spotkania umawiane są przez telemarketerów,jednakże okzało się to kłamstwem.
Pracownikom pierze się mózgi na tzw.mittingach.Prezes mówi min.żeby nie słuchać się doradzów odradzających pracę w firmie.Pracownicy są zmanipulowani,kiedy pytałem ich o to jak wyglądają realia pracy w TDS każdy kłamał,dlatego lepiej tam nie idzie.Nie dajcie się zwabić wysokimi zarobkami i wycieczkami.
Nowa 2016-05-12 19:02:43
A w którym punkcie byłeś/as? Ja starałam się o pracę tam, mam mieć szkolenie i spotkania umówione przez telemarketing.
robbi 2016-08-18 23:05:12
wszystko o czym napisałeś świadczy że jesteś tylko miernotą i jak się nie zmienisz to pozostaniesz w "gównie" do końca swojego smutnego pełnego żalu życia
dffvdfv 2016-08-25 10:34:58
Kto chcę normalnie zarabiać to nie polecam pracy w tej firmie. Podstawa jest nie osiagalna chyba że chcesz pracowac 6 dni w tyg od 11-23. A umowa to umowa o współprace , a nie nawet zlecenie. Dopiero jak cos sprzedaż to zaczyna dzialać.
bheata 2016-10-18 23:19:07
umowa o współpracę? trochę już żyję na tym świecie ale pierwszy raz słyszę o takiej formie kontraktu - czy mógłbyś proszę napisac dokładniej na czym ona polega?
Zostaw swoją opinię o TDS Wojno - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TDS Wojno