logo Centrum IB Sp. z o.o.

Centrum IB Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Centrum IB Sp. z o.o.

kaska 2011-02-21 09:41:41
polecam szkolenia w Centrum IB - byłam na szkoleniu z Pisania wnioskow unijnych jestem zadowolna. Wszytsko zgodne z ofertą:)

Pozdrawiam
*** 2011-07-06 13:29:42
To nie jest strona nt szkoleń, tylko opinia o pracodawcach, a ten w skali 1-10 to -1. Rotacja przerażająca( usunięte przez administratora )
Jeśli chcesz tam pracować, to zastanów się 17 razy, a jak jeszcze masz ochotę tam pracować, to tyle razy, aż Ci nie przejdzie!
Klaudia 2012-12-18 00:59:52
Wszystkie te negatywne opinie to nie prawda. Owszem szef wymaga ale dzieki temu można się dużo nauczyć. Pracowałam w firmie Centrum IB. Początkowo było trudno ale później spoko. Poznałam zasady i duzo sie nauczyłam. Praca tam pomogła mi zdobyć duże doswiadcznenie. Polecam, a negatywne opinie nie są obiektywne.
1
była pracownica 2 2013-03-06 15:35:46
Ja również pracowałam w Centrum IB i zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami. ( usunięte przez administratora )
2
KS 2013-03-17 13:41:52
Znam firmę Centrum IB, jak i właściciela od ok. 4 lat. Wspópraca układała się zawsze bardzo dobrze. Szef zaangażowany, z pasją,
z planami i perskpektywą rozwoju firmy.
Wszelkie negatywne komentarze to steki bzdur i pomówień!!!

4
dzieki Bogu juz weekend!!! 2013-06-26 21:06:24
Anonim czy to początek czy nie, nie ma to najmniejszego znaczenia- ZAWSZE najniższe wynagrodzenie możliwe na rynku i NIGDY to się nie zmienia czy pracujesz miesiąc (po śmiesznym okresie próbnym darmowym bez żadnej umowy jak najdłużej się da) czy też dłużej. (usunięte przez administratora)NIGDY nie podołasz (gwarantuje Ci to każdy kto postawił tam swoją nogę!)
Zastanawiając się nad wyborem tego miejsca pracy należy najpierw zapytać samego siebie- ile dla mnie warte jest zdrowie ?
byla 2013-07-31 13:06:07
Nie, to nie jest praca w której można zostać na stałe. Na ogół jest zatrudniona jedna dziewczyna która wszystko w miare ogarnia i jest w firmie jakoś dłużej, (usunięte przez administratora) Rotacja jest ogromna.
eleanor 2013-09-09 14:46:06
Znałam dwie dziewczyny które tam pracowały, jedna 2 lata, druga chyba prawie 3. Obydwie miały dość mocną psychikę, a Szef był dla nich w miarę miły bo bez nich sam nic by nie zrobił. (usunięte przez administratora) Nabrały doświadczenia, miały umowę o pracę i oczywiście odeszły jak tylko pojawiła się szansa na lepszą, normalniejszą pracę.
rokoko 2014-05-02 14:35:55
referencje zrobiły na Tobie dobre wrażenie, a na posty na tym forum zwróciłeś uwagę? nie wszystko jest tam takie kolorowe
1
janek 2014-05-22 16:42:33
no niestety każdy medal ma dwie strony, ale w każdej firmie dowiadujemy się o większości rzeczy już w trakcie pracy, jak to jest tutaj, może ktoś wie? bo referencje nie sa najgorsze jak tak patrze
były pracownik 2014-12-11 18:33:31
~do klientka~ Droga Pani, to, że komuś raz się noga powinęła, nie oznacza, że od razu trzeba wypisywać negatywne opinie na temat Firmy.

Pracowałam w Centrum IB przez dłuższy okres czasu. Mam za sobą bagaż doświadczeń, a to za sprawą Szefa, który przede wszystkim wymaga, ale także doradza, dzięki czemu można bardzo wiele się nauczyć. Firma współpracuje z wieloma doświadczonymi i kompetentnymi trenerami, dlatego jakoś szkoleń jest na wysokim poziomie. Poznałam Firmę od środka i z całą pewnością mogę polecić zarówno pracę w Centrum, jak i uczestnictwo w szkoleniach.
Olano 2015-02-25 05:06:30
Firma zajmuje się programami podwyższania kwalifikacji kadr zarządzających oraz pracowników małych, średnich i dużych przedsiębiorstw. Wszystko w porządku, tylko czy analizując obecny rynek zatrudnienia i tendencje panujące w Polsce czy aby na pewno jest tak, że przedsiębiorstwa chętnie wysyłają pracowników na szkolenia?
pracownik 2015-06-17 22:24:11
Miałam okazję pracować w IB Centrum. ( usunięte przez administratora ). Jeśli chcesz pracować przez pierwszy miesiąc w formie wolontariatu, a później zarabiać najniższą krajówkę, lubisz być ciągle mieszany z błotem dobrze trafiłeś.
pracowalam 2016-10-13 13:20:18
Praca w IB centrum to najgorsze, co się może człowiekowi przytrafić.
Nikomu nie zyczę współpracy z tym ośrodkiem.
To co widnieje na stronie to iluzja, która karmią potencjalnych klientów/współpracowników.
rzeczywistość jest smutna i przerażająca.
NIE POLECAM!
xoxo 2016-10-13 21:11:59
Super, że zapewniony jest elastyczny czas pracy @ania, bo wtedy łatwiej dopasować sobie cały grafik dnia, ale czy atmosfera odpowiada każdemu? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Centrum IB Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum IB Sp. z o.o.