brak logo

Geovita

Warszawa

Opinie o Geovita

Poseł Kalisz 2010-12-21 00:26:33
Wielkie aspiracje firmy, ktora boryka sie z trudnościami finansowymi ze wzgledu na nieprzemyslane inwestycje. Brak prawdziwego szefa z korzeniami hotelarskimi. Zarzad popelnia glupie bledy strategiczne, ktore widza pracownicy. Totalnie niekompetentny wiceprezes przyniesiony w teczce z PGNIG, ktory starszy odchodzacych pracowników chociaz z drugiej strony tlumaczy ci ze na twoje miejsce jest kolejnych 10 za drzwiami. Facet nie ma kompletnie wiedzy biznesowej, niezle sie tylko usmiecha chwalac sie kogo nie zna i czego nie dokonał, na trudne pytania wykreca sie pusta odpowiedzia lub chamską odzywką. Siec i ludzie sa fajni ale brak prawdziwego lidera powoduje ze firma tonie. Geovita nalezy do PGNiG stad przekonanie zarzadu, ze nie pozwoli jej zbankrutowac, w normalnych warunkach firmie by juz nie bylo lub siedzial syndyk. Jesli chcesz sie podszkolic to firma idealna na start, pozniej ludzie gdy widza co sie dzieje zmieniaja miejsce pracy. Firma moze ci dużo obiecać ale jak podpiszesz umowe to sie okazuje ze nie na takich warunkach jak ci wstępnie obiecano itd.
3
obserwator 2012-03-02 22:47:20
Obecnie to już prywatny folwark wiceprezesa.
1
Nova 2013-01-28 20:47:53
Nic sie nie zmienilo jest jeszcze gorzej , Jesli mozesz szukaj pracy gdzie indziej , nie polecam tego pracodawcy, nawet wrogowi. Niska kultura osobista zarzadu, niska jakosc zarzadzania, nie wywiazywanie sie z wczesniejszych ustalen...
1
pracownik 2015-01-19 12:11:32
- wynagrodzenia są zawsze na czas i to ważne. Lista jest jedna dla Prezesów i pracowników więc choćby z tego powodu wynagrodzenia to nie problem
- proces rekrutacji zalezny jest od tego gdzie szukasz pracy - w Centrali czy w którymś z obiektów, ogólnie nic czego nie da się przeżyć - Geovita szuka ludzi do pracy ale to gdzie szukasz warunkuje fakt z kim i w jaki sposób odbędzie się rozmowa
- nie ma co się stresować - firma na tle innych tego typu w Polsce bardzo "normalna" . Nie oczekuj gór złota bo płace nie są wygórowane ale mozesz mieć pewnosc ze nikt Cię nie będzie oszukiwał.
Ed 2016-03-01 19:06:08
szukają Dyrektora do obiektu w Zakopanem. Ogłoszneie jest na www.praca.pl
anonim 2016-03-16 19:59:52
Fajni ludzie i atmosfera, można zdobyć doświadczenie jak ktoś chce się poduczyć - i to wszystko nt. plusów. Zarobki na pograniczu nędzy, dlatego trudno znaleźć kompetentnych i doświadczonych pracowników. Szkoda, że zarząd nie widzi tego i nie rozumie, że w hotelarstwie podstawą sukcesu są ludzie. Wiceprezes, kompletne nieporozumienie.Zupełnie nie czuje i nie rozumie o co w tej branży chodzi.Przy tym apodyktyczny i chamski. NIE POLECAM !
4
Nick 2016-10-17 12:56:40
Równia pochyła - za dwa , trzy lata tylko smród pozostanie albo po firkie albo po obecnym Zarządzie ...
i will be 2016-10-17 16:35:01
W sumie to dobrze by się było załapać, bo skoro warunki finansowe odpowiadają każdemu to nic dziwnego, że są tak popularni. Wiecie jednak czy wypłata jest w pełni terminowa? Z góry dzięki za odpowiedź.
Bieszczady 2016-10-24 17:02:18
Na temat pracy w tej firmie moge tylko powiedzieć tyle że to jedno wielkie oszustwo. Jak wszędzie przychodzisz na staż obiecuja zatrudnienie , a potem nie obiecana umowa o prace tylko zlecenie.Kto ma rodzinę na utrzymaniu to wyjścia nie ma pracuje za te marne grosze i prosi o jak najwiecej godzin pracy bo nie ma godzin to nie ma wyplaty. Pracownicy zyja w niepewnosci a prezesi cieszą się z zysków nie zwracając uwagi jakim kosztem zyski te są osiągnięte
Bieszczady 2016-10-24 17:03:34
Na temat pracy w tej firmie moge tylko powiedzieć tyle że to jedno wielkie oszustwo. Jak wszędzie przychodzisz na staż obiecuja zatrudnienie , a potem nie obiecana umowa o prace tylko zlecenie.Kto ma rodzinę na utrzymaniu to wyjścia nie ma pracuje za te marne grosze i prosi o jak najwiecej godzin pracy bo nie ma godzin to nie ma wyplaty. Pracownicy zyja w niepewnosci a prezesi cieszą się z zysków nie zwracając uwagi jakim kosztem zyski te są osiągnięte
xyz 2016-12-03 11:57:56
To, co się obecnie dzieje w tej firmie to jakiś sen wariata :) Poprzedni Zarząd robił dziwne rzeczy czasami ale Ci teraz to normalnie jakis kosmos - ludzie czy wy to wszytko robicie po to by rozłożyc tę firmę na łopatki i sprzedać za bezcen jakiemuś koledze z Partii ? Bo tak to wygląda obecnie .

Jak dobrze juz tu nie pracować wie tylko ten, kto juz tu nie pracuje ;)
1
Zostaw swoją opinię o Geovita - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geovita