Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia mazowiecka

Pracowałeś w firmie Piekarnia mazowiecka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2009-11-23 21:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no jasne ....bo pracować trzeba zamiast "kimać" pół dnia w szoferce
zdjecie uzytkownika
bolo - 2009-12-21 09:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to poprostu fajansowa firma
zdjecie uzytkownika
ALFRED BĄBEL - 2010-01-05 05:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięta przez administratora treść niezgodna z prawem] firma wypłacalna i normalna z takimi zarobkami jak proponują nie ma ludzi do pracy - coś tu jest nie tak jeżeli nie wierzycie to spróbujcie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-09 13:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanko czy to chodzi o piekarnie mazowiecka na borsuczej 55?
Prosze o odpowiedz bardzo mi zalezy. Dziekuje.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2010-01-18 19:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to chodzi o tą piekarnie. Sama tam pracowałam i nie jestem zadowolona,[usunięta przez administratora treść niezgodna z prawem]. Po prostu porażka.
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK... - 2010-02-26 20:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM WSZYSTKIM PRACĘ W TEJ FIREMCE, OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM. OBIECUJĄ ZŁOTE GÓRY A RZECZYWISTOŚĆ NIE JEST TAK RÓŻOWA, TOTALNY WYZYSK I PRACA PO KILKANAŚCIE GODZIN, W PRAKTYCE DWA ETATY A W RZECZYWISTOŚCI PENSJA ZA JEDEN. OCZEKUJĄ RÓWNIEŻ DYSPOZYCYJNOŚCI 24H.
CI PRACOWNICY, KTÓRZY PISZĄ ŻE JEST TAK PIĘKNIE I KOLOROWO SAMI PRACUJĄ PO KILKANAŚCIE GODZIN DZIENNIE
( POMIJAJĄC PANIE Z BIURA PIERWSZEGO PIĘTRA) I GODZĄ SIĘ NA TO..., ŻYCZĘ POWODZENIA A CAŁEJ RESZCIE STANOWCZO ODRADZAM.
zdjecie uzytkownika
nina - 2010-03-10 18:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepraszam ale macie też na myśli cukiernie??? bo o ile wiem to tam też jest cukiernia? mój facet własnie idzie tam do pracy jako cukiernik
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2010-05-24 10:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma może byłaby i dobra gdyby szef przejrzał na oczy jakie szelmy pod sobą zatrudnia. Atmosfera nie do zniesienia ciągłe bezpodstawne oskarżenia i wymysły. Zamydlanie oczu szefowi przed swoimi niedoskonałościami. Ale jest dużo ludzi bardzo zajeb... .których się nie docenia. No cóż znajomości zawsze górą.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-04 17:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WYZYSK WYZYSK I JESZCZE RAZ WYZYSK.ODRADZAM PRACE W TEJ FIRMIE .PRACA NIBY NORMALNA,ALE NIE. PIEKARZE PRACUJA PO WIELE GODZIN A KIEROWCY HARUJ� OD 3 RANO DO POZNYCH GODZIN POPOLUDNIOWYCH,DODATKOWO NA KAZDYM KROKU ZA COS MAJ� POTR�CENIA,STERS,HAROWKA SZCZERZE ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
ktos - 2010-06-04 17:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie omijajcie ta piekarnie szerokimi lukami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tyonh98 - 2010-08-26 20:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej piekarni nie da się pracować normalnie
zdjecie uzytkownika
GODZILLA - 2010-09-05 17:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem kierowcą w tej firmie ponad rok.umowa na minimalną płace,robili z nami co chcieli.Także osoby na stanowiskach kierowniczych zarejestrowani na 1400 brutto.w rzeczywistosci 4000!kierowcy 11 zł za godzine i 2 miesiace bez wolnego dnia.gdyby nie swieta to o wolnym mozna zapomniec.Myslisz,o co chodzi skoro jest stawka godzinowa,ale ile mozna wstawac codzien o 3 rano i jezdzic do 16.00 albo 17.00 i co z tego ze nastepnego dnia przychodzisz na 5 godzin.Od 4 do 7 godziny nocne,wiec powinna byc do tego premia.tak samo po ośmiu godzinach przepracowanych. Co miesiac przed wypłatą,miła pani podsuwa papier do podpisania obecnosci.Oczywiscie 8 dni wolnego w kazdym miesiącu.to jest fałszowanie ewidencji czasu pracy a miła pani chyba nawet nie wie co jej grozi za samo prowadzenie tego gówna. Owszem Panie filozofie,jak to w kazdej firmie bywa zdarzają sie przypadki takich pracowników ale za moich czasów wylany został kierowca
P.D pod pretekstem sprzedazy pieczywa na lewo.w rzeczywistosci ta osoba pracowała ponad 10 lat i zarabiała jeżdząc od 4 do 17 a niekiedy 19.00,ok 4000 tys.wiec nie sądze ze chciał dorobic sobie 10zł do dniówki.A naprawde było tak ze kiedys pokłocił sie z mechanikiem panem M.ktory pozniej został kierownikiem kierowców i dalej juz mozna sie domyślić.z kolei pan M. został wylany po 2 miesiacach bycia kierownikiem bo kazano mu poswiadczyc kradziez ktorej nie było.ze niby kierowca cos ukradła a on go na tym przyłapał.nie zrobił tego i tak skonczyła sie jego kariera w mazowieckiej. Co do płacy kierowców-zrezygnowano ze stawek godzinowych,wprowadzono 4% od sprzedazy dla kierowcy.zalezało kto po jakich sklepach latał.jeden zarobił za 30 dni przepracowanych 1400 zł,drugi 3500.Pozniej była stała pensja.2500zł dla tych ktorzy pracowali krócej niz rok,3000 ponad rok.obiecywano 5 dni w miesiącu a taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] było.Co do jakosci pieczywa to całkiem niezłe,tylko ludzie narzekają na chleb warszawski bo to straszna lipa.do tego zamówienia na sklepy,pracownice sklepów trują [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowcą ze tego nie ma,tego za duzo a tego to a tamtego sramto.a przeciez ma telefon
do przedstawicieli i samego wielkiego dyrektora handlowego.a oni tymczasem siedzą w swoich biurach albo w samochodach i wiadomo co robią:)Pracowalismy oporowo,nie dosc ze za obiecane 5 dni wolnego powinno byc wyrównanie to jeszcze wymyslano jak by tu uciąc troche kierowcy.Np pan taksówkarz S. 300 zł za nadmierne spalanie paliwa,pan G 100 za nieodebranie pieniedzy za faaktury.200 albo 500 za kolizje,uszkodzenia a przeciez jest ubezpieczenie AC.Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych kierowców,siedzielismy w jednym gównie
zdjecie uzytkownika
KOWALSKI - 2010-09-08 11:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czytam opinie o tej piekarni, bo poszukuje pracy kierowcy lub na produkcji. Dowiadywałem się tez wsród ludzi, ale teraz wszedlem na te opinie.
Piszecie rożne złe rzeczy o tym pracodawcy.
A co na to właściciel i dyrektor, kierownicy? Przecież do nich muszą docierać jakieś uwagi. Z tego co wiem na rynku ta piekarnia jest wiele lat.
Napiszcie coś o układach z właścicielem i kadrą zarządzającą.
zdjecie uzytkownika
Wąż - 2010-09-10 09:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wiesz jak jest na rynku pracy. Wcale tak łatwo nie jest znaleźć pracę i dlatego ludzie trzymają się jednej. A nigdzie nie jest idealnie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-29 17:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w mazowieckiej jest nie zgodna z przepisami kodeksu , wykorzystują ludzi na maksa i nie doceniają nie polecam tego pracodawcy
zdjecie uzytkownika
Misia - 2010-10-08 10:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś pracował taki [usunięte przez administratora] w piekarni [usunięte przez administratora]. Dzięki jego protekcji [usunięte przez administratora]wyjechał do Kanady i zarobił trochę kasy. Wrócił i otworzył własną piekarnię. On był dobrym pracodawcą szanującym pracowników. Odkąd firmę przejęli synowie (teraz jeden prowadzi) jest koszmar. Zero szacunku dla ludzkiej pracy. Naiważniejsze to trzepanie kasy i wyzysk pracownika. Ale są tego wymierne efekty (dla pracodawcy) firma rozrosła się. Produkują ile wlezie tego badziewia co śmią nazwać pieczywem. Chleb niedopieczony, zakalcowaty i pieczony z gotowych komponentów (co nie jest takie zdrowe). Jeszcze ciepły krojony a powinien najpierw porządnie wystygnąć. Kadra kierownicza...... to cały układ rodzinno-towarzyski ale takie jego prawo. Nagradzanie donosicieli i wszechobecne kamery oraz GPS to dowody zaufania szefa do pracowników.....
Chcesz tam pracować ? Twój wybór.
zdjecie uzytkownika
niedoceniony pracownik - 2010-11-05 08:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta piekarnia to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie szanują w ogóle pracownika traktują jak białych murzynów i robotów. Pracować trzeba po 15h i jeszcze cie nie poszanują nie docenią wkładu jaki wnosisz i zwalniają z dnia na dzień poza tym to dyrektor handlowy to wielki skur........ tańczy jak mu zagrają.
LUDZIE OMIJAJCIE TO MIEJSCE Z DALEKA
Lepiej iść do pracy za mniejsze pieniądze i być poszanowanym niż mają ci obiecywać złote góry i jak si,e potem okaże to być niewolnikiem i parobkiem.
TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA OD TYCH [usunięte przez administratora]I WYZYSKIWACZY.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-08 15:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowa p kierowniczka p.[usunięte przez administratora] jest zatrudniona w firmie od miesiąca a już pozabierała pracownicom premie,wszystkim zasuwa na 'ty' jakby miała przed sobą grupę małolatów.Do tego jest mało sympatyczna a od dziewczyn wymaga żeby prawie płaszczyły się przed klientem,mało tego zatrudniła jeszcze tajnych agentów 'Tomków' do szpiegowania pracownic.Jak kapo w obozie pracy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-20 15:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co myślicie o dyr.handlowym, który się panoszy w firmie i uważa, ze jest najmądrzejszy, krytykując innych pracowników. Pracuje niedlugo w piekarni, a uwaza się za kogoś najwazniejszego. Ciekawe czy tez tak go postrzega szef piekarni. Ale chyba oni się znali wczesniej.
Napiszcie co sadzicie o takich układach.
zdjecie uzytkownika
tg - 2011-09-21 12:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w mazowieckiej 7 lat i takiego syfu tu jeszcze nie było jaki jest teraz.Firma jest w kiepskiej sytuacji finansowej,a wszystko dzięki dyrektorom i kierownikom,którzy nie mają zielonego pojęcia o pracy,ale mają tytuł. Sprawiedliwość ich dopada,za krzywdy ludzkie. Pracowników się nie szanuje,traktuje się ich jak śmieci,wymaga się rzeczy niemożliwych.Pieczywo i ciastka,pieczone są z półproduktów,kupy chemii.Napieką badziewia i dziwią się,że ludzie nie chcą tego kupować.Ja od dwóch lat nie jadam nic co oni wyprodukują,bo to syf.Macie rację kierownik cukierni,kierowniczka Iwona i dyr,handlowy to jedno wielkie gówno,uważają się za kogoś,a w zupełności sa nic nie warci,zero kultury i szacunku,mają to wypisane na gębach.Ale ich też sprawiedliwość dopadnie za nie ludzkie traktowanie pracowników......
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-15 13:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje ktoś obecnie w Piekarni Mazowieckiej? Gdzie dokładnie mieści się siedziba firmy? Atmosfera jest OK? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Praca w systemie 2 czy 3 zmianowym? Zwracają może za dojazd do miejsca pracy? Dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-30 05:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba odrabiać spóźnienia?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 19:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak natomiast pracuje się w piekarni mazowieckiej? jakie proponują warunki? czy praca tam jest bardzo ciężka?
zdjecie uzytkownika
juziu - 2014-08-22 06:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieźle ktoś pilnuje żeby nie za dużo informacji się pojawiało......czyli jaro jest na bieżąco .
zdjecie uzytkownika
żabik - 2014-08-22 17:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juziu - 2014-08-22 06:46:52]:
ja byłem prawie pewny , że piekarnie mazowieckie już dawno zbankrutowały. Przecież jeszcze w tamtym roku wiele mediów w tym tvn oraz wiele portali internetowych informowało , że z dnia na dzień upadła właśnie ta piekarnia. Czy teraz to jakiś nowy twór czy coś co powstało na zgliszczach poprzedniej firmy?
zdjecie uzytkownika
albinosek - 2014-08-26 21:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawdźcie cukiernię w babicach - tę nową ...... podobno Jaro jest tam cichym wspólnikiem .
zdjecie uzytkownika
zonk - 2014-09-17 23:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy macie jakieś nowe informacje na temat Jarka ?
zdjecie uzytkownika
janina - 2014-09-19 06:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze mu sie wiedzie , kasa z kilku firm, audi' nowa kobieta' imprezy czyli po staremu......
zdjecie uzytkownika
misat - 2014-09-22 14:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janina - 2014-09-19 06:09:53]:
śmieszny jesteś nic nie wiesz a ludziom ciśnienie podnosisz daj konkretny namiar to pogadamy
zdjecie uzytkownika
janina - 2014-09-23 06:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misat - 2014-09-22 14:40:03]:
a jaki to jest "konkretny namiar"? chcesz adres w nasielsku czy w szczecinie?
zdjecie uzytkownika
misat - 2014-09-23 22:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janina - 2014-09-23 06:26:01]:
Nic nie wiesz ha ha ha
zdjecie uzytkownika
janina - 2014-09-25 19:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [misat - 2014-09-23 22:29:06]:
wiem dużo dużo więcej niż Ty kiedykolwiek się dowiesz......
zdjecie uzytkownika
hond - 2014-10-10 16:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli jak to jest z ta firma? jest czy nie? bo odchodze z innej piekarni i szukam podobnej pracy. Moze ktos cos wiecej napisac na ten temat>? Sa jakies bonusy dla pracownikow>? premie? znizki czy cos w tym stylu>? Jesli ktos pracowal i ma cos do powiedzenia to bede wdzieczny i wypowiem sie o konkurencji
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2014-12-30 19:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesuje mnie praca dostawcy czy inaczej mówiąc kierowcy któty chciuałby rozwozic pieczywo z piekarni mazowieckiej. Chcialbym się dowiedzieć jakei są godziny pracy na takim stanowisku - po protu czy bede wstanie wstawac o takiej godzinie. bo slyszlaem rozne wersje. z gory dziekuje za pomoc. mozecie mi jeszcze napisac o zarobkach
zdjecie uzytkownika
caz - 2015-01-23 15:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz jakiś czas minął od kiedy jakiś konkret się pojawił, dlatego ja ponawial pytanie- napiszcie mi jak jest w tej piekarni z zatrudnieniem i czy szukają kogoś do pracy dość często? Ja już nie wiem gdzie tych opini szukać, a w tych czasach dobrze jest wiedzieć coś o miejscu pracy gdze chcemy się zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
rosti - 2015-03-25 02:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [caz - 2015-01-23 15:38:05]:
tego typu informacji możesz zaczerpnąć w miejscach pokroju sklepy piekarni mazowieckiej. Często jest tak , że po prostu gdy kogoś szukają to wywieszają kartkę na drzwiach od sklepu, bo to najtańszy i w sumie słyszałem również , że najszybszy sposób na znalezienie pracownika w takie właśnie miejsca .
zdjecie uzytkownika
gieroj - 2015-04-22 02:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rosti - 2015-03-25 02:17:27]:
no tak bo w taki sposób znajdą zapewne najodpowiedniejsze osoby do pracy w piekarni.... szkoda że ludzie kręcacy takie biznesy nie mają pojęcia za grosz o hrze
zdjecie uzytkownika
!!! - 2015-10-20 19:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komornicy mają problem z piekarzem z mazowieckiej,cz są nowe inf. o nim?
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2015-10-20 22:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się, jaki problem może mieć komornik z właścicielem firmy, jakiejkolwiek. Jeśli właściciel znika, a miejsce zostaje, to kto jak, kto, ale pan komornik raczej nie ma problemu ze ściągnięciem długu. Swoją drogą wątpię, by piekarnia mazowiecka miała aż takie problemy, chyba dobrze prosperują
zdjecie uzytkownika
Azzzz - 2016-04-12 12:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, ja myślę że to w ogóle jest ściema @Grzegorz i nie do końca rozumiem sens tej wypowiedzi, dawno tu nikt nic nie pisał, więc nie wiem czy się nie zmieniło za dużo, generalnie to byłoby spoko, gdyby ktoś przyniósł jakieś nowe info co do tej pracy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Piekarnia mazowiecka!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia mazowiecka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert