Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia mazowiecka

Pracowałeś w firmie Piekarnia mazowiecka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2009-11-23 21:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no jasne ....bo pracować trzeba zamiast "kimać" pół dnia w szoferce
zdjecie uzytkownika
bolo - 2009-12-21 09:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to poprostu fajansowa firma
zdjecie uzytkownika
ALFRED BĄBEL - 2010-01-05 05:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięta przez administratora treść niezgodna z prawem] firma wypłacalna i normalna z takimi zarobkami jak proponują nie ma ludzi do pracy - coś tu jest nie tak jeżeli nie wierzycie to spróbujcie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-09 13:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanko czy to chodzi o piekarnie mazowiecka na borsuczej 55?
Prosze o odpowiedz bardzo mi zalezy. Dziekuje.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2010-01-18 19:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to chodzi o tą piekarnie. Sama tam pracowałam i nie jestem zadowolona,[usunięta przez administratora treść niezgodna z prawem]. Po prostu porażka.
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK... - 2010-02-26 20:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM WSZYSTKIM PRACĘ W TEJ FIREMCE, OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM. OBIECUJĄ ZŁOTE GÓRY A RZECZYWISTOŚĆ NIE JEST TAK RÓŻOWA, TOTALNY WYZYSK I PRACA PO KILKANAŚCIE GODZIN, W PRAKTYCE DWA ETATY A W RZECZYWISTOŚCI PENSJA ZA JEDEN. OCZEKUJĄ RÓWNIEŻ DYSPOZYCYJNOŚCI 24H.
CI PRACOWNICY, KTÓRZY PISZĄ ŻE JEST TAK PIĘKNIE I KOLOROWO SAMI PRACUJĄ PO KILKANAŚCIE GODZIN DZIENNIE
( POMIJAJĄC PANIE Z BIURA PIERWSZEGO PIĘTRA) I GODZĄ SIĘ NA TO..., ŻYCZĘ POWODZENIA A CAŁEJ RESZCIE STANOWCZO ODRADZAM.
zdjecie uzytkownika
nina - 2010-03-10 18:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepraszam ale macie też na myśli cukiernie??? bo o ile wiem to tam też jest cukiernia? mój facet własnie idzie tam do pracy jako cukiernik
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2010-05-24 10:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma może byłaby i dobra gdyby szef przejrzał na oczy jakie szelmy pod sobą zatrudnia. Atmosfera nie do zniesienia ciągłe bezpodstawne oskarżenia i wymysły. Zamydlanie oczu szefowi przed swoimi niedoskonałościami. Ale jest dużo ludzi bardzo zajeb... .których się nie docenia. No cóż znajomości zawsze górą.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-04 17:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WYZYSK WYZYSK I JESZCZE RAZ WYZYSK.ODRADZAM PRACE W TEJ FIRMIE .PRACA NIBY NORMALNA,ALE NIE. PIEKARZE PRACUJA PO WIELE GODZIN A KIEROWCY HARUJ� OD 3 RANO DO POZNYCH GODZIN POPOLUDNIOWYCH,DODATKOWO NA KAZDYM KROKU ZA COS MAJ� POTR�CENIA,STERS,HAROWKA SZCZERZE ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
ktos - 2010-06-04 17:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie omijajcie ta piekarnie szerokimi lukami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tyonh98 - 2010-08-26 20:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej piekarni nie da się pracować normalnie
zdjecie uzytkownika
GODZILLA - 2010-09-05 17:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem kierowcą w tej firmie ponad rok.umowa na minimalną płace,robili z nami co chcieli.Także osoby na stanowiskach kierowniczych zarejestrowani na 1400 brutto.w rzeczywistosci 4000!kierowcy 11 zł za godzine i 2 miesiace bez wolnego dnia.gdyby nie swieta to o wolnym mozna zapomniec.Myslisz,o co chodzi skoro jest stawka godzinowa,ale ile mozna wstawac codzien o 3 rano i jezdzic do 16.00 albo 17.00 i co z tego ze nastepnego dnia przychodzisz na 5 godzin.Od 4 do 7 godziny nocne,wiec powinna byc do tego premia.tak samo po ośmiu godzinach przepracowanych. Co miesiac przed wypłatą,miła pani podsuwa papier do podpisania obecnosci.Oczywiscie 8 dni wolnego w kazdym miesiącu.to jest fałszowanie ewidencji czasu pracy a miła pani chyba nawet nie wie co jej grozi za samo prowadzenie tego gówna. Owszem Panie filozofie,jak to w kazdej firmie bywa zdarzają sie przypadki takich pracowników ale za moich czasów wylany został kierowca
P.D pod pretekstem sprzedazy pieczywa na lewo.w rzeczywistosci ta osoba pracowała ponad 10 lat i zarabiała jeżdząc od 4 do 17 a niekiedy 19.00,ok 4000 tys.wiec nie sądze ze chciał dorobic sobie 10zł do dniówki.A naprawde było tak ze kiedys pokłocił sie z mechanikiem panem M.ktory pozniej został kierownikiem kierowców i dalej juz mozna sie domyślić.z kolei pan M. został wylany po 2 miesiacach bycia kierownikiem bo kazano mu poswiadczyc kradziez ktorej nie było.ze niby kierowca cos ukradła a on go na tym przyłapał.nie zrobił tego i tak skonczyła sie jego kariera w mazowieckiej. Co do płacy kierowców-zrezygnowano ze stawek godzinowych,wprowadzono 4% od sprzedazy dla kierowcy.zalezało kto po jakich sklepach latał.jeden zarobił za 30 dni przepracowanych 1400 zł,drugi 3500.Pozniej była stała pensja.2500zł dla tych ktorzy pracowali krócej niz rok,3000 ponad rok.obiecywano 5 dni w miesiącu a taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] było.Co do jakosci pieczywa to całkiem niezłe,tylko ludzie narzekają na chleb warszawski bo to straszna lipa.do tego zamówienia na sklepy,pracownice sklepów trują [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowcą ze tego nie ma,tego za duzo a tego to a tamtego sramto.a przeciez ma telefon
do przedstawicieli i samego wielkiego dyrektora handlowego.a oni tymczasem siedzą w swoich biurach albo w samochodach i wiadomo co robią:)Pracowalismy oporowo,nie dosc ze za obiecane 5 dni wolnego powinno byc wyrównanie to jeszcze wymyslano jak by tu uciąc troche kierowcy.Np pan taksówkarz S. 300 zł za nadmierne spalanie paliwa,pan G 100 za nieodebranie pieniedzy za faaktury.200 albo 500 za kolizje,uszkodzenia a przeciez jest ubezpieczenie AC.Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych kierowców,siedzielismy w jednym gównie
zdjecie uzytkownika
KOWALSKI - 2010-09-08 11:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czytam opinie o tej piekarni, bo poszukuje pracy kierowcy lub na produkcji. Dowiadywałem się tez wsród ludzi, ale teraz wszedlem na te opinie.
Piszecie rożne złe rzeczy o tym pracodawcy.
A co na to właściciel i dyrektor, kierownicy? Przecież do nich muszą docierać jakieś uwagi. Z tego co wiem na rynku ta piekarnia jest wiele lat.
Napiszcie coś o układach z właścicielem i kadrą zarządzającą.
zdjecie uzytkownika
Wąż - 2010-09-10 09:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wiesz jak jest na rynku pracy. Wcale tak łatwo nie jest znaleźć pracę i dlatego ludzie trzymają się jednej. A nigdzie nie jest idealnie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-29 17:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w mazowieckiej jest nie zgodna z przepisami kodeksu , wykorzystują ludzi na maksa i nie doceniają nie polecam tego pracodawcy
zdjecie uzytkownika
Misia - 2010-10-08 10:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś pracował taki [usunięte przez administratora] w piekarni [usunięte przez administratora]. Dzięki jego protekcji [usunięte przez administratora]wyjechał do Kanady i zarobił trochę kasy. Wrócił i otworzył własną piekarnię. On był dobrym pracodawcą szanującym pracowników. Odkąd firmę przejęli synowie (teraz jeden prowadzi) jest koszmar. Zero szacunku dla ludzkiej pracy. Naiważniejsze to trzepanie kasy i wyzysk pracownika. Ale są tego wymierne efekty (dla pracodawcy) firma rozrosła się. Produkują ile wlezie tego badziewia co śmią nazwać pieczywem. Chleb niedopieczony, zakalcowaty i pieczony z gotowych komponentów (co nie jest takie zdrowe). Jeszcze ciepły krojony a powinien najpierw porządnie wystygnąć. Kadra kierownicza...... to cały układ rodzinno-towarzyski ale takie jego prawo. Nagradzanie donosicieli i wszechobecne kamery oraz GPS to dowody zaufania szefa do pracowników.....
Chcesz tam pracować ? Twój wybór.
zdjecie uzytkownika
niedoceniony pracownik - 2010-11-05 08:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta piekarnia to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie szanują w ogóle pracownika traktują jak białych murzynów i robotów. Pracować trzeba po 15h i jeszcze cie nie poszanują nie docenią wkładu jaki wnosisz i zwalniają z dnia na dzień poza tym to dyrektor handlowy to wielki skur........ tańczy jak mu zagrają.
LUDZIE OMIJAJCIE TO MIEJSCE Z DALEKA
Lepiej iść do pracy za mniejsze pieniądze i być poszanowanym niż mają ci obiecywać złote góry i jak si,e potem okaże to być niewolnikiem i parobkiem.
TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA OD TYCH [usunięte przez administratora]I WYZYSKIWACZY.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-08 15:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowa p kierowniczka p.[usunięte przez administratora] jest zatrudniona w firmie od miesiąca a już pozabierała pracownicom premie,wszystkim zasuwa na 'ty' jakby miała przed sobą grupę małolatów.Do tego jest mało sympatyczna a od dziewczyn wymaga żeby prawie płaszczyły się przed klientem,mało tego zatrudniła jeszcze tajnych agentów 'Tomków' do szpiegowania pracownic.Jak kapo w obozie pracy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-20 15:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co myślicie o dyr.handlowym, który się panoszy w firmie i uważa, ze jest najmądrzejszy, krytykując innych pracowników. Pracuje niedlugo w piekarni, a uwaza się za kogoś najwazniejszego. Ciekawe czy tez tak go postrzega szef piekarni. Ale chyba oni się znali wczesniej.
Napiszcie co sadzicie o takich układach.
zdjecie uzytkownika
tg - 2011-09-21 12:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w mazowieckiej 7 lat i takiego syfu tu jeszcze nie było jaki jest teraz.Firma jest w kiepskiej sytuacji finansowej,a wszystko dzięki dyrektorom i kierownikom,którzy nie mają zielonego pojęcia o pracy,ale mają tytuł. Sprawiedliwość ich dopada,za krzywdy ludzkie. Pracowników się nie szanuje,traktuje się ich jak śmieci,wymaga się rzeczy niemożliwych.Pieczywo i ciastka,pieczone są z półproduktów,kupy chemii.Napieką badziewia i dziwią się,że ludzie nie chcą tego kupować.Ja od dwóch lat nie jadam nic co oni wyprodukują,bo to syf.Macie rację kierownik cukierni,kierowniczka Iwona i dyr,handlowy to jedno wielkie gówno,uważają się za kogoś,a w zupełności sa nic nie warci,zero kultury i szacunku,mają to wypisane na gębach.Ale ich też sprawiedliwość dopadnie za nie ludzkie traktowanie pracowników......
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-15 13:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje ktoś obecnie w Piekarni Mazowieckiej? Gdzie dokładnie mieści się siedziba firmy? Atmosfera jest OK? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Praca w systemie 2 czy 3 zmianowym? Zwracają może za dojazd do miejsca pracy? Dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-30 05:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba odrabiać spóźnienia?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 19:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak natomiast pracuje się w piekarni mazowieckiej? jakie proponują warunki? czy praca tam jest bardzo ciężka?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia mazowiecka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski