brak logo

Piekarnia mazowiecka

Warszawa

Opinie o Piekarnia mazowiecka

obserwator 2009-11-23 21:54:05
no jasne ....bo pracować trzeba zamiast "kimać" pół dnia w szoferce
1
bolo 2009-12-21 09:38:08
to poprostu fajansowa firma
ALFRED BĄBEL 2010-01-05 05:47:47
[usunięta przez administratora treść niezgodna z prawem] firma wypłacalna i normalna z takimi zarobkami jak proponują nie ma ludzi do pracy - coś tu jest nie tak jeżeli nie wierzycie to spróbujcie
anonim 2010-01-09 13:57:19
mam pytanko czy to chodzi o piekarnie mazowiecka na borsuczej 55?
Prosze o odpowiedz bardzo mi zalezy. Dziekuje.
ktoś 2010-01-18 19:08:29
Tak to chodzi o tą piekarnie. Sama tam pracowałam i nie jestem zadowolona,[usunięta przez administratora treść niezgodna z prawem]. Po prostu porażka.
BYŁY PRACOWNIK... 2010-02-26 20:02:13
ODRADZAM WSZYSTKIM PRACĘ W TEJ FIREMCE, OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM. OBIECUJĄ ZŁOTE GÓRY A RZECZYWISTOŚĆ NIE JEST TAK RÓŻOWA, TOTALNY WYZYSK I PRACA PO KILKANAŚCIE GODZIN, W PRAKTYCE DWA ETATY A W RZECZYWISTOŚCI PENSJA ZA JEDEN. OCZEKUJĄ RÓWNIEŻ DYSPOZYCYJNOŚCI 24H.
CI PRACOWNICY, KTÓRZY PISZĄ ŻE JEST TAK PIĘKNIE I KOLOROWO SAMI PRACUJĄ PO KILKANAŚCIE GODZIN DZIENNIE
( POMIJAJĄC PANIE Z BIURA PIERWSZEGO PIĘTRA) I GODZĄ SIĘ NA TO..., ŻYCZĘ POWODZENIA A CAŁEJ RESZCIE STANOWCZO ODRADZAM.
nina 2010-03-10 18:23:53
przepraszam ale macie też na myśli cukiernie??? bo o ile wiem to tam też jest cukiernia? mój facet własnie idzie tam do pracy jako cukiernik
sprawiedliwy 2010-05-24 10:37:42
Firma może byłaby i dobra gdyby szef przejrzał na oczy jakie szelmy pod sobą zatrudnia. Atmosfera nie do zniesienia ciągłe bezpodstawne oskarżenia i wymysły. Zamydlanie oczu szefowi przed swoimi niedoskonałościami. Ale jest dużo ludzi bardzo zajeb... .których się nie docenia. No cóż znajomości zawsze górą.....
anonim 2010-06-04 17:25:49
WYZYSK WYZYSK I JESZCZE RAZ WYZYSK.ODRADZAM PRACE W TEJ FIRMIE .PRACA NIBY NORMALNA,ALE NIE. PIEKARZE PRACUJA PO WIELE GODZIN A KIEROWCY HARUJ� OD 3 RANO DO POZNYCH GODZIN POPOLUDNIOWYCH,DODATKOWO NA KAZDYM KROKU ZA COS MAJ� POTR�CENIA,STERS,HAROWKA SZCZERZE ODRADZAM
ktos 2010-06-04 17:28:45
ludzie omijajcie ta piekarnie szerokimi lukami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tyonh98 2010-08-26 20:44:03
w tej piekarni nie da się pracować normalnie
GODZILLA 2010-09-05 17:33:23
Byłem kierowcą w tej firmie ponad rok.umowa na minimalną płace,robili z nami co chcieli.Także osoby na stanowiskach kierowniczych zarejestrowani na 1400 brutto.w rzeczywistosci 4000!kierowcy 11 zł za godzine i 2 miesiace bez wolnego dnia.gdyby nie swieta to o wolnym mozna zapomniec.Myslisz,o co chodzi skoro jest stawka godzinowa,ale ile mozna wstawac codzien o 3 rano i jezdzic do 16.00 albo 17.00 i co z tego ze nastepnego dnia przychodzisz na 5 godzin.Od 4 do 7 godziny nocne,wiec powinna byc do tego premia.tak samo po ośmiu godzinach przepracowanych. Co miesiac przed wypłatą,miła pani podsuwa papier do podpisania obecnosci.Oczywiscie 8 dni wolnego w kazdym miesiącu.to jest fałszowanie ewidencji czasu pracy a miła pani chyba nawet nie wie co jej grozi za samo prowadzenie tego gówna. Owszem Panie filozofie,jak to w kazdej firmie bywa zdarzają sie przypadki takich pracowników ale za moich czasów wylany został kierowca
P.D pod pretekstem sprzedazy pieczywa na lewo.w rzeczywistosci ta osoba pracowała ponad 10 lat i zarabiała jeżdząc od 4 do 17 a niekiedy 19.00,ok 4000 tys.wiec nie sądze ze chciał dorobic sobie 10zł do dniówki.A naprawde było tak ze kiedys pokłocił sie z mechanikiem panem M.ktory pozniej został kierownikiem kierowców i dalej juz mozna sie domyślić.z kolei pan M. został wylany po 2 miesiacach bycia kierownikiem bo kazano mu poswiadczyc kradziez ktorej nie było.ze niby kierowca cos ukradła a on go na tym przyłapał.nie zrobił tego i tak skonczyła sie jego kariera w mazowieckiej. Co do płacy kierowców-zrezygnowano ze stawek godzinowych,wprowadzono 4% od sprzedazy dla kierowcy.zalezało kto po jakich sklepach latał.jeden zarobił za 30 dni przepracowanych 1400 zł,drugi 3500.Pozniej była stała pensja.2500zł dla tych ktorzy pracowali krócej niz rok,3000 ponad rok.obiecywano 5 dni w miesiącu a taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] było.Co do jakosci pieczywa to całkiem niezłe,tylko ludzie narzekają na chleb warszawski bo to straszna lipa.do tego zamówienia na sklepy,pracownice sklepów trują [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowcą ze tego nie ma,tego za duzo a tego to a tamtego sramto.a przeciez ma telefon
do przedstawicieli i samego wielkiego dyrektora handlowego.a oni tymczasem siedzą w swoich biurach albo w samochodach i wiadomo co robią:)Pracowalismy oporowo,nie dosc ze za obiecane 5 dni wolnego powinno byc wyrównanie to jeszcze wymyslano jak by tu uciąc troche kierowcy.Np pan taksówkarz S. 300 zł za nadmierne spalanie paliwa,pan G 100 za nieodebranie pieniedzy za faaktury.200 albo 500 za kolizje,uszkodzenia a przeciez jest ubezpieczenie AC.Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych kierowców,siedzielismy w jednym gównie
KOWALSKI 2010-09-08 11:23:52
Witam,
Czytam opinie o tej piekarni, bo poszukuje pracy kierowcy lub na produkcji. Dowiadywałem się tez wsród ludzi, ale teraz wszedlem na te opinie.
Piszecie rożne złe rzeczy o tym pracodawcy.
A co na to właściciel i dyrektor, kierownicy? Przecież do nich muszą docierać jakieś uwagi. Z tego co wiem na rynku ta piekarnia jest wiele lat.
Napiszcie coś o układach z właścicielem i kadrą zarządzającą.
Wąż 2010-09-10 09:40:57
Ale wiesz jak jest na rynku pracy. Wcale tak łatwo nie jest znaleźć pracę i dlatego ludzie trzymają się jednej. A nigdzie nie jest idealnie.
anonim 2010-09-29 17:17:39
Praca w mazowieckiej jest nie zgodna z przepisami kodeksu , wykorzystują ludzi na maksa i nie doceniają nie polecam tego pracodawcy
Misia 2010-10-08 10:47:41
Kiedyś pracował taki [usunięte przez administratora] w piekarni [usunięte przez administratora]. Dzięki jego protekcji [usunięte przez administratora]wyjechał do Kanady i zarobił trochę kasy. Wrócił i otworzył własną piekarnię. On był dobrym pracodawcą szanującym pracowników. Odkąd firmę przejęli synowie (teraz jeden prowadzi) jest koszmar. Zero szacunku dla ludzkiej pracy. Naiważniejsze to trzepanie kasy i wyzysk pracownika. Ale są tego wymierne efekty (dla pracodawcy) firma rozrosła się. Produkują ile wlezie tego badziewia co śmią nazwać pieczywem. Chleb niedopieczony, zakalcowaty i pieczony z gotowych komponentów (co nie jest takie zdrowe). Jeszcze ciepły krojony a powinien najpierw porządnie wystygnąć. Kadra kierownicza...... to cały układ rodzinno-towarzyski ale takie jego prawo. Nagradzanie donosicieli i wszechobecne kamery oraz GPS to dowody zaufania szefa do pracowników.....
Chcesz tam pracować ? Twój wybór.
niedoceniony pracownik 2010-11-05 08:57:14
Ta piekarnia to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie szanują w ogóle pracownika traktują jak białych murzynów i robotów. Pracować trzeba po 15h i jeszcze cie nie poszanują nie docenią wkładu jaki wnosisz i zwalniają z dnia na dzień poza tym to dyrektor handlowy to wielki skur........ tańczy jak mu zagrają.
LUDZIE OMIJAJCIE TO MIEJSCE Z DALEKA
Lepiej iść do pracy za mniejsze pieniądze i być poszanowanym niż mają ci obiecywać złote góry i jak si,e potem okaże to być niewolnikiem i parobkiem.
TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA OD TYCH [usunięte przez administratora]I WYZYSKIWACZY.

anonim 2011-04-08 15:15:31
Nowa p kierowniczka p.[usunięte przez administratora] jest zatrudniona w firmie od miesiąca a już pozabierała pracownicom premie,wszystkim zasuwa na 'ty' jakby miała przed sobą grupę małolatów.Do tego jest mało sympatyczna a od dziewczyn wymaga żeby prawie płaszczyły się przed klientem,mało tego zatrudniła jeszcze tajnych agentów 'Tomków' do szpiegowania pracownic.Jak kapo w obozie pracy.
anonim 2011-04-20 15:02:24
O co myślicie o dyr.handlowym, który się panoszy w firmie i uważa, ze jest najmądrzejszy, krytykując innych pracowników. Pracuje niedlugo w piekarni, a uwaza się za kogoś najwazniejszego. Ciekawe czy tez tak go postrzega szef piekarni. Ale chyba oni się znali wczesniej.
Napiszcie co sadzicie o takich układach.
tg 2011-09-21 12:31:01
Pracuję w mazowieckiej 7 lat i takiego syfu tu jeszcze nie było jaki jest teraz.Firma jest w kiepskiej sytuacji finansowej,a wszystko dzięki dyrektorom i kierownikom,którzy nie mają zielonego pojęcia o pracy,ale mają tytuł. Sprawiedliwość ich dopada,za krzywdy ludzkie. Pracowników się nie szanuje,traktuje się ich jak śmieci,wymaga się rzeczy niemożliwych.Pieczywo i ciastka,pieczone są z półproduktów,kupy chemii.Napieką badziewia i dziwią się,że ludzie nie chcą tego kupować.Ja od dwóch lat nie jadam nic co oni wyprodukują,bo to syf.Macie rację kierownik cukierni,kierowniczka Iwona i dyr,handlowy to jedno wielkie gówno,uważają się za kogoś,a w zupełności sa nic nie warci,zero kultury i szacunku,mają to wypisane na gębach.Ale ich też sprawiedliwość dopadnie za nie ludzkie traktowanie pracowników......
anonim 2013-08-12 19:16:16
a jak natomiast pracuje się w piekarni mazowieckiej? jakie proponują warunki? czy praca tam jest bardzo ciężka?
1
juziu 2014-08-22 06:46:52
nieźle ktoś pilnuje żeby nie za dużo informacji się pojawiało......czyli jaro jest na bieżąco .
albinosek 2014-08-26 21:06:22
sprawdźcie cukiernię w babicach - tę nową ...... podobno Jaro jest tam cichym wspólnikiem .
zonk 2014-09-17 23:07:31
czy macie jakieś nowe informacje na temat Jarka ?
janina 2014-09-19 06:09:53
Dobrze mu sie wiedzie , kasa z kilku firm, audi' nowa kobieta' imprezy czyli po staremu......
misat 2014-09-22 14:40:03
śmieszny jesteś nic nie wiesz a ludziom ciśnienie podnosisz daj konkretny namiar to pogadamy
janina 2014-09-23 06:26:01
a jaki to jest "konkretny namiar"? chcesz adres w nasielsku czy w szczecinie?
misat 2014-09-23 22:29:06
Nic nie wiesz ha ha ha
janina 2014-09-25 19:08:22
wiem dużo dużo więcej niż Ty kiedykolwiek się dowiesz......
1
caz 2015-01-23 15:38:05
juz jakiś czas minął od kiedy jakiś konkret się pojawił, dlatego ja ponawial pytanie- napiszcie mi jak jest w tej piekarni z zatrudnieniem i czy szukają kogoś do pracy dość często? Ja już nie wiem gdzie tych opini szukać, a w tych czasach dobrze jest wiedzieć coś o miejscu pracy gdze chcemy się zatrudnić.
rosti 2015-03-25 02:17:27
tego typu informacji możesz zaczerpnąć w miejscach pokroju sklepy piekarni mazowieckiej. Często jest tak , że po prostu gdy kogoś szukają to wywieszają kartkę na drzwiach od sklepu, bo to najtańszy i w sumie słyszałem również , że najszybszy sposób na znalezienie pracownika w takie właśnie miejsca .
!!! 2015-10-20 19:05:07
Komornicy mają problem z piekarzem z mazowieckiej,cz są nowe inf. o nim?
czarnqwa 2016-05-14 15:45:18
a wiecie czy u nich zamówienia na torty mogę zrobić?
Zostaw swoją opinię o Piekarnia mazowiecka - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia mazowiecka