Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia mazowiecka

Pracowałeś w firmie Piekarnia mazowiecka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-04 17:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WYZYSK WYZYSK I JESZCZE RAZ WYZYSK.ODRADZAM PRACE W TEJ FIRMIE .PRACA NIBY NORMALNA,ALE NIE. PIEKARZE PRACUJA PO WIELE GODZIN A KIEROWCY HARUJ� OD 3 RANO DO POZNYCH GODZIN POPOLUDNIOWYCH,DODATKOWO NA KAZDYM KROKU ZA COS MAJ� POTR�CENIA,STERS,HAROWKA SZCZERZE ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
ktos - 2010-06-04 17:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie omijajcie ta piekarnie szerokimi lukami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tyonh98 - 2010-08-26 20:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej piekarni nie da się pracować normalnie
zdjecie uzytkownika
GODZILLA - 2010-09-05 17:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem kierowcą w tej firmie ponad rok.umowa na minimalną płace,robili z nami co chcieli.Także osoby na stanowiskach kierowniczych zarejestrowani na 1400 brutto.w rzeczywistosci 4000!kierowcy 11 zł za godzine i 2 miesiace bez wolnego dnia.gdyby nie swieta to o wolnym mozna zapomniec.Myslisz,o co chodzi skoro jest stawka godzinowa,ale ile mozna wstawac codzien o 3 rano i jezdzic do 16.00 albo 17.00 i co z tego ze nastepnego dnia przychodzisz na 5 godzin.Od 4 do 7 godziny nocne,wiec powinna byc do tego premia.tak samo po ośmiu godzinach przepracowanych. Co miesiac przed wypłatą,miła pani podsuwa papier do podpisania obecnosci.Oczywiscie 8 dni wolnego w kazdym miesiącu.to jest fałszowanie ewidencji czasu pracy a miła pani chyba nawet nie wie co jej grozi za samo prowadzenie tego gówna. Owszem Panie filozofie,jak to w kazdej firmie bywa zdarzają sie przypadki takich pracowników ale za moich czasów wylany został kierowca
P.D pod pretekstem sprzedazy pieczywa na lewo.w rzeczywistosci ta osoba pracowała ponad 10 lat i zarabiała jeżdząc od 4 do 17 a niekiedy 19.00,ok 4000 tys.wiec nie sądze ze chciał dorobic sobie 10zł do dniówki.A naprawde było tak ze kiedys pokłocił sie z mechanikiem panem M.ktory pozniej został kierownikiem kierowców i dalej juz mozna sie domyślić.z kolei pan M. został wylany po 2 miesiacach bycia kierownikiem bo kazano mu poswiadczyc kradziez ktorej nie było.ze niby kierowca cos ukradła a on go na tym przyłapał.nie zrobił tego i tak skonczyła sie jego kariera w mazowieckiej. Co do płacy kierowców-zrezygnowano ze stawek godzinowych,wprowadzono 4% od sprzedazy dla kierowcy.zalezało kto po jakich sklepach latał.jeden zarobił za 30 dni przepracowanych 1400 zł,drugi 3500.Pozniej była stała pensja.2500zł dla tych ktorzy pracowali krócej niz rok,3000 ponad rok.obiecywano 5 dni w miesiącu a taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] było.Co do jakosci pieczywa to całkiem niezłe,tylko ludzie narzekają na chleb warszawski bo to straszna lipa.do tego zamówienia na sklepy,pracownice sklepów trują [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowcą ze tego nie ma,tego za duzo a tego to a tamtego sramto.a przeciez ma telefon
do przedstawicieli i samego wielkiego dyrektora handlowego.a oni tymczasem siedzą w swoich biurach albo w samochodach i wiadomo co robią:)Pracowalismy oporowo,nie dosc ze za obiecane 5 dni wolnego powinno byc wyrównanie to jeszcze wymyslano jak by tu uciąc troche kierowcy.Np pan taksówkarz S. 300 zł za nadmierne spalanie paliwa,pan G 100 za nieodebranie pieniedzy za faaktury.200 albo 500 za kolizje,uszkodzenia a przeciez jest ubezpieczenie AC.Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych kierowców,siedzielismy w jednym gównie
zdjecie uzytkownika
KOWALSKI - 2010-09-08 11:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czytam opinie o tej piekarni, bo poszukuje pracy kierowcy lub na produkcji. Dowiadywałem się tez wsród ludzi, ale teraz wszedlem na te opinie.
Piszecie rożne złe rzeczy o tym pracodawcy.
A co na to właściciel i dyrektor, kierownicy? Przecież do nich muszą docierać jakieś uwagi. Z tego co wiem na rynku ta piekarnia jest wiele lat.
Napiszcie coś o układach z właścicielem i kadrą zarządzającą.
zdjecie uzytkownika
Wąż - 2010-09-10 09:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wiesz jak jest na rynku pracy. Wcale tak łatwo nie jest znaleźć pracę i dlatego ludzie trzymają się jednej. A nigdzie nie jest idealnie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-29 17:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w mazowieckiej jest nie zgodna z przepisami kodeksu , wykorzystują ludzi na maksa i nie doceniają nie polecam tego pracodawcy
zdjecie uzytkownika
Misia - 2010-10-08 10:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś pracował taki [usunięte przez administratora] w piekarni [usunięte przez administratora]. Dzięki jego protekcji [usunięte przez administratora]wyjechał do Kanady i zarobił trochę kasy. Wrócił i otworzył własną piekarnię. On był dobrym pracodawcą szanującym pracowników. Odkąd firmę przejęli synowie (teraz jeden prowadzi) jest koszmar. Zero szacunku dla ludzkiej pracy. Naiważniejsze to trzepanie kasy i wyzysk pracownika. Ale są tego wymierne efekty (dla pracodawcy) firma rozrosła się. Produkują ile wlezie tego badziewia co śmią nazwać pieczywem. Chleb niedopieczony, zakalcowaty i pieczony z gotowych komponentów (co nie jest takie zdrowe). Jeszcze ciepły krojony a powinien najpierw porządnie wystygnąć. Kadra kierownicza...... to cały układ rodzinno-towarzyski ale takie jego prawo. Nagradzanie donosicieli i wszechobecne kamery oraz GPS to dowody zaufania szefa do pracowników.....
Chcesz tam pracować ? Twój wybór.
zdjecie uzytkownika
niedoceniony pracownik - 2010-11-05 08:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta piekarnia to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie szanują w ogóle pracownika traktują jak białych murzynów i robotów. Pracować trzeba po 15h i jeszcze cie nie poszanują nie docenią wkładu jaki wnosisz i zwalniają z dnia na dzień poza tym to dyrektor handlowy to wielki skur........ tańczy jak mu zagrają.
LUDZIE OMIJAJCIE TO MIEJSCE Z DALEKA
Lepiej iść do pracy za mniejsze pieniądze i być poszanowanym niż mają ci obiecywać złote góry i jak si,e potem okaże to być niewolnikiem i parobkiem.
TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA OD TYCH [usunięte przez administratora]I WYZYSKIWACZY.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-08 15:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowa p kierowniczka p.[usunięte przez administratora] jest zatrudniona w firmie od miesiąca a już pozabierała pracownicom premie,wszystkim zasuwa na 'ty' jakby miała przed sobą grupę małolatów.Do tego jest mało sympatyczna a od dziewczyn wymaga żeby prawie płaszczyły się przed klientem,mało tego zatrudniła jeszcze tajnych agentów 'Tomków' do szpiegowania pracownic.Jak kapo w obozie pracy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-20 15:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co myślicie o dyr.handlowym, który się panoszy w firmie i uważa, ze jest najmądrzejszy, krytykując innych pracowników. Pracuje niedlugo w piekarni, a uwaza się za kogoś najwazniejszego. Ciekawe czy tez tak go postrzega szef piekarni. Ale chyba oni się znali wczesniej.
Napiszcie co sadzicie o takich układach.
zdjecie uzytkownika
tg - 2011-09-21 12:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w mazowieckiej 7 lat i takiego syfu tu jeszcze nie było jaki jest teraz.Firma jest w kiepskiej sytuacji finansowej,a wszystko dzięki dyrektorom i kierownikom,którzy nie mają zielonego pojęcia o pracy,ale mają tytuł. Sprawiedliwość ich dopada,za krzywdy ludzkie. Pracowników się nie szanuje,traktuje się ich jak śmieci,wymaga się rzeczy niemożliwych.Pieczywo i ciastka,pieczone są z półproduktów,kupy chemii.Napieką badziewia i dziwią się,że ludzie nie chcą tego kupować.Ja od dwóch lat nie jadam nic co oni wyprodukują,bo to syf.Macie rację kierownik cukierni,kierowniczka Iwona i dyr,handlowy to jedno wielkie gówno,uważają się za kogoś,a w zupełności sa nic nie warci,zero kultury i szacunku,mają to wypisane na gębach.Ale ich też sprawiedliwość dopadnie za nie ludzkie traktowanie pracowników......
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-15 13:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje ktoś obecnie w Piekarni Mazowieckiej? Gdzie dokładnie mieści się siedziba firmy? Atmosfera jest OK? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Praca w systemie 2 czy 3 zmianowym? Zwracają może za dojazd do miejsca pracy? Dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-30 05:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba odrabiać spóźnienia?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 19:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak natomiast pracuje się w piekarni mazowieckiej? jakie proponują warunki? czy praca tam jest bardzo ciężka?
zdjecie uzytkownika
juziu - 2014-08-22 06:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieźle ktoś pilnuje żeby nie za dużo informacji się pojawiało......czyli jaro jest na bieżąco .
zdjecie uzytkownika
żabik - 2014-08-22 17:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juziu - 2014-08-22 06:46:52]:
ja byłem prawie pewny , że piekarnie mazowieckie już dawno zbankrutowały. Przecież jeszcze w tamtym roku wiele mediów w tym tvn oraz wiele portali internetowych informowało , że z dnia na dzień upadła właśnie ta piekarnia. Czy teraz to jakiś nowy twór czy coś co powstało na zgliszczach poprzedniej firmy?
zdjecie uzytkownika
albinosek - 2014-08-26 21:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawdźcie cukiernię w babicach - tę nową ...... podobno Jaro jest tam cichym wspólnikiem .
zdjecie uzytkownika
zonk - 2014-09-17 23:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy macie jakieś nowe informacje na temat Jarka ?
zdjecie uzytkownika
janina - 2014-09-19 06:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze mu sie wiedzie , kasa z kilku firm, audi' nowa kobieta' imprezy czyli po staremu......
zdjecie uzytkownika
misat - 2014-09-22 14:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janina - 2014-09-19 06:09:53]:
śmieszny jesteś nic nie wiesz a ludziom ciśnienie podnosisz daj konkretny namiar to pogadamy
zdjecie uzytkownika
janina - 2014-09-23 06:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misat - 2014-09-22 14:40:03]:
a jaki to jest "konkretny namiar"? chcesz adres w nasielsku czy w szczecinie?
zdjecie uzytkownika
misat - 2014-09-23 22:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janina - 2014-09-23 06:26:01]:
Nic nie wiesz ha ha ha
zdjecie uzytkownika
janina - 2014-09-25 19:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [misat - 2014-09-23 22:29:06]:
wiem dużo dużo więcej niż Ty kiedykolwiek się dowiesz......
zdjecie uzytkownika
hond - 2014-10-10 16:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli jak to jest z ta firma? jest czy nie? bo odchodze z innej piekarni i szukam podobnej pracy. Moze ktos cos wiecej napisac na ten temat>? Sa jakies bonusy dla pracownikow>? premie? znizki czy cos w tym stylu>? Jesli ktos pracowal i ma cos do powiedzenia to bede wdzieczny i wypowiem sie o konkurencji
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia mazowiecka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia mazowiecka?
Zadaj pytanie
x