brak logo

Apteka superapteka.pl

Warszawa

Opinie o Apteka superapteka.pl

perelka_44 2009-11-06 10:38:51
Strona internetowa wskazywała dostępność leku, więc złożyłam zamówienie, jako, ze ten sklep nie oferuje wysylki lekow, a nie jestem z Wawy, ktos dla mnie miał odebrac lek. Na odpowiedz ze strony apteki czekałam 3 dni!!!!!!!! Po czym okazało sie ze lek NIE jest DOSTĘPNY . Zadzwoniłam zatem do apteki, gdzie uśmiechnieta Pani poinformowała mnie iż tak działa ta ,,apteka'' i powinna sie cieszyć, że czekałam na odpowiedź tylko dwa dni!!! to jakiś skandal! Skoro nie posiadają tego leku, w jakim celu błędnie informują na stronie internetowej! Dobrze , ze nie dokonałam płatności przez internet, bo czekałambym na zwrot kosztów przez kolejne miesiące! ABSOLUTNIE NIE POLECAM, zero profesjonalizmu, to raczej powinien być sklep hydrauliczny, a nie ,, apteka, ODRADZAM, uważajcie na tych ( usunięte przez administratora )
waclaw 2010-01-13 20:59:47
A ja z kolei regularnie robie tam zakupy i moge szczerze polecic
waclaw 2010-01-13 21:00:08
A ja z kolei regularnie robie tam zakupy i moge szczerze polecic
kurcze 2010-01-26 10:29:23
Starajmy się dodawać opinie o pracy a nie o zakupach... ważne jest że to się zamknęło,( usunięte przez administratora ) personel absolutnie nie nadający się do kontaktu z Pacjentami.
jaslo 2010-02-05 12:26:23
taaak, co sie zamknelo? przeciez dziala w internecie, nic nie mam do tej apteki
anonim 2010-03-29 19:33:14
ja regularnie kupuje i naprawde polecam
xylooz 2010-04-19 23:30:37
tez jestem zadowolony nie rozumiem tej nagonki
chory 2010-10-07 21:42:21
witam,
z nazwy wynika ze jest to superapteka, pytanie tylko w czym super. Na pewno nie w sprzedazy poniewaz na wstepie przyjmuja zamowienie a pozniej kaza sobie czekac na kolejne wiadomosci od nich/na dwa meile/. W miedzyczasie szukaja lekow a po po paru dniach otrzymujesz wiadomosc ze lekow nie ma albo sa ale w innej cenie pomimo ze na ich stronie dostepnosc leku jest 100%. I tak z superapteki pozostaje superdziadostwo. Nie polecam nikomu robienia tam zakupow chyba ze chcemy i lubimy korespondowac i otrzymywac duzo smiesznych ofert z super cenami
pozdrawiam super!!!!!!!
hoh 2016-05-18 10:05:14
Co za czarne scenariusze @Kuranty. Wszyscy ludzie przecież nie umrą i dalej będą tacy, co będą leki kupować.
Zostaw swoją opinię o Apteka superapteka.pl - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apteka superapteka.pl