logo Alexander Mann Solutions

Alexander Mann Solutions

Kraków

Opinie o Alexander Mann Solutions

Tomash005 2015-03-07 23:35
Jestem na stażu i mogę polecić. Atmosfera i ludzie w moim dziale są ok, panuje dobra, bezstresowa atmosfera. Ludzie sobie pomagają nawzajem i są dla siebie mili, ciśnienie lekkie jest jak trzeba zmieścić się w deadline. Polecam.
aplikant 2015-05-15 10:46
Złożyłem aplikacje do AMS, przeszedłem 3 etapy, po czym zgubiono mój test kompetencji językowej, który "wyjątkowo" musiałem wypełniać drugi raz (choć takie rzeczy się podobno u nich nie zdarzają). W końcu otrzymałem informację zwrotną z gratulacjami odnośnie zdania testu i z obietnicą kontaktu. Po ponad tygodniu napisałem maila do Pani rekruter, wtedy łaskawie otrzymałem informację jakoby mieli się ze mną umówić na rozmowę w siedzibie firmy, na ostatni etap rekrutacji. Pod sam koniec tygodnia, gdzie zresztą wakat rozpoczynał się od poniedziałku następnego tygodnia, otrzymałem informację, że jednak zatrudnili kogoś innego z racji tego, iż miał lepsze wyniki. Więc po pierwsze: nie rozumiem po co gratulowali zdania testu, po drugie: po co obiecywali rozmowę w siedzibie firmy i po trzecie: myślałem, że najlepszego kandydata wybiera się po etapie rekrutacji na który został zakwalifikowany. Dodatkowo od kiedy aplikant musi sam kontaktować się z rekruterem. Bardzo nierzetelna firma, choć może raczej jej pracownicy, niesamowicie niesłowni. Nie wiem dokładnie jak wygląda praca od wewnątrz, ale jeżeli tak samo jak rekrutacja to serdecznie odradzam. Czarą goryczy był fakt, iż cały proces ciągnął się ponad miesiąc.
6
Ola_la 2015-06-15 18:24
Wysłałam CV ponad tydzień temu i nie ma żadnego kontaktu ze strony AMS. Ile zwykle trzeba czekać na jakiś kontkakt?
bunia 2015-06-24 11:35
zupełnie mnie to nie dziwi. Ze mną umawiali się na rozmowy telefoniczne i nie dzwonili, dzwonili następnego dnia lub kilka godzin później i mieli pretensję, że nie mogę rozmawiać i mam złe podejście do klienta. Cóż, jeśli umawiam się na telefon na 14.00 i zaznaczam, że będzie trwał ok. 30 minut, to ktoś się do tego przygotowuje i czeka jak głupi ze telefonem w ręku i nie robi poza tym nic, bo czeka. Nie każdy ma ochotę prowadzić takie rozmowy w autobusie nabitym ludźmi
7
global 2015-07-07 15:48
Witam, na jakie stanowisko mogę aplikować z angielskim B2, mgr ekonomiii i teoretyczną wiedzą na temat finansów/ funduszy itp?
Maggie 2015-07-18 13:21
Witam,
Czytajac opinie nie wiem co myslec. Jestem umowiona na skype interview w poniedzialek. Aplikowalam na stanowisko Team Leadera. Poinformowano mnie ze placa 5 tys juz po podatkach. Mieszkam w Londynie od 7 lat i zastanawiam sie nad powrotem do Polski. W UK konczylam studia i nigdy nie pracowalam w Polsce. Wiadomo, tu zarabiam duzo wiecej, rowniez pracuje na wyzszym stanowisku rekrutacyjnym. Za bardzo nie wiem co myslec o tym ze oferuja umowe na 7 miesiecy a potem podobno na czas nie okreslony. Nie chce sie przeprowadzac, a po 7 miesiacach zostac bez pracy. jak czasto zdarza sie ze tej umowy nie przedluzaja?
bunia 2015-07-29 12:35
W takiej korporacji nie pracowałam nigdy, zależy od firmy. Jednak takie korporacje nie maja dobrej opinii, wiadomo, że są tutaj, ponieważ jest w kim wybierać, mnóstwo młodych ludzi, zmotywowanych, znających języki, z niewielkimi oczekiwaniami finansowymi. Wiele zależy od szczęścia ogólnie i do jakiego działy się trafia. Jeśli chcesz wrócić, to wybrałabym inną firmę na start, a osobiście to bym nie wracała nigdy, w tym kraju nie ma żadnych perspektyw, jedyne oferty pracy to faktycznie te korporacje, które korzystają z tragicznej sytuacji na rynku.
3
Blue 2015-08-19 13:28
Świetna firma! Pracuje od paru miesięcy na stanowisku koordynatora. Zarobki ok, współpracownicy niezwykle mili i pomocni, świetna atmosfera, w moim przypadku jasna ścieżka rozwoju, na plus również dodatkowe benefity. Na minus zagmatfany proces rekrutacji (rozmowy z HR,rozmowa z menagerem,testy z języka- pisemny i ustny, i F2F z menagerem) po którym zastanawiałam się czy dołączyć do zasobów AMS jednakże absolutnie nie żałuje i polecam.
never again 2015-10-12 15:42
Przeszlam rekrutacje w tej firmie pare lat temu, nie wiem, moze cos sie zmienilo. Oczywiscie pracy nie dostalam, powodow brak, telefon z odmowa byl zdawkowy.
Ale chcialam zwrocic uwage na kuriozalna rekrutacje w owej firmie: w sumie mialam 7 (siedem) etapow rekrutacji, wlacznie z pojechaniem do Krakowa na rozmowe (koszty nie sa zwaracane). Bylam mloda i glupia, teraz bym po drugiej rozmowie podziekowala i sie zmyla.
Przestrzegam wszystkich przed absurdalnym procesem rekrutacji w tej firmie.
2
Mayk 2016-02-12 22:02
Sama sobie odpowiedziałaś, że byłaś młoda, a więc zakładam, że z małym doświadczeniem i sorry, ale z rozmowy wynikało prawdopodobnie, że szybko nie dojdziesz do wymaganego w firmie poziomu. Tu jak w każdej korp. jeśli jesteś dobra to, Ty i inni są zadowoleni, a nawet jak masz słabszy okres to pamiętają o tym dobrym.
Kelyana 2016-03-01 21:21
Ja w firmie pracuje ponad 4 lata jako specjalista ds rekrutacji. Zdecydowanie nie narzekam, trafilam na super zespol, swietnego managera, proponowano mi ciekawe projekty i w miare szybko awansowano. Na razie nie mysle o zmianach, firma jest na tyle duza ze mozna spokojnie szukac rozwoju wewnetrznie. Wiele zalezy od zespolu i managera ale nie wierzylabym opiniom straszacym straszna korporacja:) mi nikt na rece nie patrzy, elastyczne godziny pracy, praca z domu, benefity i niezle wynagrodzenie.
asia 2016-03-19 14:01
Wiecie, gdzie znajdę jakiś formularz do wypełnienia żeby się zgłosić do rekrutacji? Czy tylko trzeba wysłać do nich maila?
1
bonusy 2016-03-31 14:25
jeśli chodzi o bonusy za polecenie pracownika to są one wypłacane jedynie osobom zatrudnionym na czas nieokreślony niezależnie czy osoba polecana mówi rzadkim językiem np. norweskim. często zdarza się że osoby są zatrudniane kolejno na trzy kontrakty czasowe więc nie opłaca polecać znajomych w tym czasie.
pytanko 2016-04-11 15:58
Czy B1 z angielskiego wystarczy? I czy są jakieś działy(które to?) bez kontaktu tel z klientem? Pozdrowienia
eliz 2016-04-11 17:39
Uwielbiam jak większość pisze "niezłe wynagrodzenie" albo "słabe wynagrodzenie". Nie możecie po prostu napisać ile dokładnie? To takie głupie polskie podejście - nie powiem ile, niech się zastanawiają!
4
pytanie 2016-04-12 12:53
Jak wygląda praca w święta? Wiem, że na pewno pracuje się w takie dni jak 11 listopada itp, a co z 2. dniem Świąt Bożego Narodzenia i Poniedziałkiem Wielkanocnym? Z góry dzięki za odpowiedź.
klara 2016-04-15 20:16
nie pracuje się zarówno w drugi dzien swiat Bożego Nardzoenia jak i w Poniedziałek Wielkanocny. Natomiast we wszelkie inne polskie święta się pracuje, ale ma się te dni do odbioru.
4
Pracująca 2016-04-16 17:15
Naprawdę 3 tyś zł to dobre pieniądze??? Czy to taki żart sytuacyjny?
Ile można zarobić w AMS? Atmosfera w pracy fajna? Czy dużo kwaśnych ludzi, którzy dla kariery zrobią wszystko i z kompleksów leczą się zazdroszcząc innym?

Z góry dziękuję za informacje
5
nie polecam 2016-05-05 04:04
Nie polecam.. firma zabija kreatywność... typowe korpo nastawione na zyski..
5
karol86 2016-05-16 17:44
A jak wyglądają zarobki na tym stanowisku?
alibaba 2016-05-19 08:06
hej, widziałam chyba to ogłoszenie na specjalistę, ale skoro piszesz że tam idziesz pracować to pewnie już nieaktualne? Czy mają tam kilka etatów? Mimo wszystko jestem ciekawa czego można się spodziewać na rozmowie i jakie zarobki, czy możesz napisać na maila bastia20@wp.pl Czy wymagają wysoki poziom ang na tym stanowisku? Pozdr
anonimus 2016-06-09 20:41
Jakie są zarobki w tej cudownej firmie? Jak czytam pozytywne wpisy mam nieprzeparte wraźenie pisania ich przez hr-owców.
7
gansita 2016-06-24 12:25
Pracowałam w AMS przez 9 miesięcy do czasu, kiedy firma postanowiła zredukować etat w moim dziale.

Za:
- mili i przyjaźni ludzie (pomagają, kiedy czegoś nie wiesz)
- dość dużo benefitów i różnych działań z obszaru'social responsibility'
- owoce w biurze, imprezy sponsorowane przez firmę

Przeciw:
- brak klarownej strategii (przy zatrudnianiu mnie i przedłużaniu umowy szef podkreślał, że stanowisko jest stabilne)
- zmiana zasad rekrutacji w trakcie rekrutacji
- w ciągu 9 miesięcy dwie zmiany szefa (generalnie bardzo częste zmiany, ja doświadczyłam dużej rotacji na stanowiskach)
- w moim przypadku dużo pracy po godzinach
- bardzo szybkie tempo pracy

Na 5 punktów daję firmie 2,5.
5
gansita 2016-06-24 12:28
Mówisz jak moja znajoma, która tam pracuje :)
Tola 2016-07-03 22:35
Drogi Aplikancie, niestety większość firm na tym rynku tak funkcjonuje i chyba trzeba się do tego przyzwyczaić. Powiedziałabym, że miesiąc oczekiwania to całkiem niezły czas. Dla pocieszenia ja swego czasu aplikowałam do innej , znanej, globalnej korporacji i po dwóch etapach miałam sie pojawić na trzecim, a po 4 miesiącach dostałam wiadomość ze niestety rekrutacja się już zakończyła :-). Są też takie, które po kilku etapach nigdy nie odpowiedziały co dalej.
rav 2016-07-29 00:44
jak w każdej corpo - na żadne. przyjmie Cię tylko Capgemini na najniższe stanowisko :D
greendi 2016-09-06 12:47
Firma bardzo dobra dla osob bez doswiadczenia. Wchodzisz do firmy - wychodzisz z doswiadczeniem i mozesz pracowac dla innych firm, ktore proponuja o wiele lepsze warunki finansowe. Brak zaangazowania w Twoj rozwoj w firmie, mydlenie oczu o awans, obiecywanie i nie spelnianie obietnic. Studentom, ktorzy chca zalapac sie do pierwszej pracy - bardzo polecam. Osobom z doswiadczeniem - nie radze :)
1
Nik 2016-09-06 14:35
nie ma zadnych premi - mydla oczy o bonusach a zadnego nie bylo ;)
4
barr 2016-09-26 09:15
Cześć,

czy brał ktoś z was udział w rekrutacji na stanowisko Media Buyer Administrator, która jest aktualnie prowadzna?
Zygi 2016-09-28 09:58
Cześć,

czy brał ktoś z was udział w rekrutacji na stanowisko Media Buyer Administrator, która jest aktualnie prowadzna?
aj 2016-09-28 11:40
Hej, ale jakich średnich zarobków można si spodziewać? Podobno są jeszcze jakieś premie do podstawy.
Trump 2016-11-15 20:33
Pracuje ponad miesiąc jako recruitment coordinator, przez agencje, na reke mam 2400-2500 mniej wiecej, po pracy w firmie nie mam pracy w domu, dużo ciekwych projektów, ludzie bardzo pomocni i fajni, żadnej rywalizacji. Co wtorek świeże owoce, darmowa kawa, herbata, mleko, woda itp
2
missofmess 2016-12-28 12:11
Hej, a jakie są godziny pracy? I jak wyglądają przerwy?
Elkooo 2017-01-14 03:58
Co wtorek? Raz w tygodniu?
Były korpoludek ;-) 2017-01-17 18:31
Pełna zgoda- też nie widzę różnicy między korpo- w każdej funkcjonuje podobny system pracy- targety, deadline i presja na wynik.
1
Maja 2017-03-01 13:36
@missofmess godziny pracy zapewne zależą od stanowiska. Dalej szukasz pracy w firmie Alexander Mann Solutions? Ciekawe informacje na temat firmy i rekrutacji znajdziesz w wywiadzie, którego udzieliła nam przedstawicielka firmy: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,24305,wywiad-agnieszka-piechaczek
exAMS 2017-03-05 18:06
Rekrutacja to specyficzna branza. Trzeba ( usunięte przez administratora )klientow jak sie da najbardziej, nie mozesz sie z czyms nie zgodzic a presja z gory jest taka, ze za kazdym razem jak ktos cos zle zrobi (zrobi jakas literowke w emailu) to dostaje ostra zjebe i daje mu sie do zrozumienia, ze takie bledy doprowadza do rozwiazania kontraktu.

Ja sie tylko pytam, jak to mozliwe? Przeciez w AMS zarabia sie grosze... Ludzie ktorzy musza byc idealni, nie moga pozwolic sobie na jakakolwiek wpadke, zarabiaja 3500 zloty BRUTTO ! Dziwie sie ze tam jeszcze siedza...

Zarobki w AMS wygladaja tak:
- Recruitment Coordinator - 3500 zloty - tyle to ja dostalem 4 lat temu jak zaczynalem w korporacji, nie w AMS oczywiscie.
- Senior RC - max 3900 i jak to menedzer mowi: Napisz tak feedback zebysmy mogl dac te 400 zloty podwyzki, nie chcemy jej stracic a wiecej nie wyciagniemy.
- Lead Specialist - 4400 zloty (toz to w Uberze osoba odpisujaca na maile po POLSKU ma 4000 brutto na start...).
- Team Leader/Principal - widelki sa miedzy 6000 a 8000. Oczywiscie jak dostaniesz awans przez zasiedzenie to nie licz na wiecej niz 6000, przeciez jest internal ;) Ciesz sie ze w ogole masz awans :D
- Menedzer - 9000 - 11000 ale powiedzmy sobie szczerze, 10 tys to tylko jak przyjdziesz z zewnatrz.

Za duzo ludzi na wyzszych pozycjach, wszyscy narzekaja na Facilities, chociaz zespol daje z siebie wszystko i naprawde sie stara, pozdrowienia dla( usunięte przez administratora ).

Team leaderzy sie skarza, ze wszedzie w Krakowie sie zarabia lepiej i to jest cud, ze jeszcze tutaj ktos przychodzi. Na rozmowy rekrutacyjne przychodza osoby, ktore niestety sie nie nadaja, pojawiaja sie przez przypadek - opinia jednej team leaderki, ktora oczywiscie sie tam pojawila przez zasiedzenie i idzie po kolejny awans, mimo ze po wyjsciu z rekrutacji poszla do kolezanki poplotkowac o osobie, ktora wypadla wg niej "zalosnie" i z lzami od smiechu opowiadala i cytowala odpowiedzi osoby ubiegajacej sie o prace. Tak pracuja osoby w powaznej firmie?

Exit interview? Nie moze byc zlych wynikow, skoro pytania sa jak na rekrutacji, z formularza, bardzo konkretne i szczegolowe: Czy bylas, zadowolona z wyposazenia kuchni? No nawet jesli nie no to kurcze, przeciez nie kupia kawy innej firmy bo i tak juz odszedles...

Ale najlepsze to kontrakty :D Nie dosc ze za marne grosze, to jeszcze pierwszy kontrakt jest na cale 7 miesiecy, drugi na kolejne 7 miesiecy i potem niby na czas nieokreslony, ale... prawo sie zmienilo, wiec czemu by nie dac 3 miesiac na czas okreslony?

Dziwie, sie ze ludzie tam nadal siedza
4
Maja 2017-03-08 09:40
@exAMS dziękuję za Twoją opinię. Rozumiem, że praca w firmie nie spełniała wszystkich Twoich oczekiwań. Możesz powiedzieć coś więcej na temat możliwości rozwoju oferowanych przez firmę?
fasola 2017-03-15 11:42
z tą umową na stałe to naprawdę zależy od sytuacji, team leadera i od ciebie... ja na przykład dostałam umowę na stałe po pierwszym kontrakcie, mimo że byłam w ciąży :)
zasiedziala :) 2017-03-21 18:05
Pracuje w AMS od ponad 10 lat, nie jestem na samym szczycie drabiny ale nie sadze, aby kazdy musial miec ambicje tam byc. Mam dobre I stabilne miejsce pracy, zmienialam piony kilkukrotnie zeby wiecej sie nauczyc, mam zarobki, o ktorych pokolenie moich rodzicow moglo tylko pomarzyc, elastyczne godziny pracy, benefity, jesli chce, zeby mnie slyszano, to znajduje odbiorcow - czego chciec wiecej? Czasem mam wrazenie, ze ludzie gubia sie w swoich chaotycznych planach, chca szybko, wiecej, wyzej I na koniec nie moga osiagnac satysfakcji. Wartosci AMS sie sprawdzaja, jesli ktos jest konstruktywny, ma cos sensownego do powiedzenia, jest odwazny to zawsze da sobie tu rade. Korporacje to juz nie fabryki, ale soldni pracodawcy, ktorzy dopieszczaja pracownikow. Pozdrawiam I zycze wiecej wiary w swoje sily
2
Maja 2017-03-22 09:23
@zasiedziala :) rozumiem, że jesteś zadowolona. A możesz powiedzieć, co uważasz za największy plus pracy w AMS?
zasiedziala :) 2017-03-24 12:50
Roznorodnosc projektow I funkcji - wykorzystalam to wielokrotnie poziomo I pionowo. Wciaz uwazam, ze mam tam jeszcze cos do zrobienia, szczegolnie ze pojawiaja sie nowe zespoly jak implementacja, media czy procurement, ktore do niedawna byly zawsze poza Polska. Ludzie - wlasciwie kazdy z zespolow, z ktorymi pracowalam mial niesamowity potencjal I udawalo nam sie tworzyc zgrana, ale I efektywna atmosfere pracy ;) Stabilnosc (wczesniej pracowalam u typowych polskich pracodawcow, ktorych wiekszosc ludzi z tego forum zapewne w ogole nie kojarzy - dopraszanie sie o pensje, brak urlopow itd - brzmi jak inny swiat prawda?). Bezpieczenstwo - bo wiem, ze jesli mam cos konstruktywnego do powiedzenia to zawsze znajde droge, zeby sie tym podzielic dzieki strukturze I kulturze firmy. Wiecej nie pisze, bo mnie tu zjedza :)
1
fabulousdisaster 2017-03-30 10:40
Z tego co mi wiadomo, te kwoty są teraz wyższe o powiedzmy 15-20% w stosunku co tutaj napisano; firma chyba zreflektowała się co do realiów rynkowych i zaktualizowała swoją politykę.
Tibobo 2017-04-12 13:33
Czy jest fajny zarobki?
Maja 2017-04-12 13:41
@zasiedziala :) a jakie szkolenia oferuje pracownikom firma?
madzik__ 2017-04-18 12:52
hej a możesz podać widełki zarobków netto?
kandydatka na sourcera :) 2017-05-16 14:26
nieresponsywni, sami zaczepiają na linkedinie, a potem, nawet po wysłaniu prośby o feedback, cisza. NIe dziwie się, że opinia o rekruterach jest jaka jest, skoro wielka firma zjamująca się "Talent managementem" nie umie wypracować sobie standardów rekrutacji.
1
Mateusz 2017-05-16 21:52
dokladnie.

widelki tez sie zgadzaja, chociaz akurat to sie zmienia - info z pierwszej reki ;)

Jesli macie dzieci lub je planujecie - firma jest idealna. Ciagla rotacja managerow bo wszyscy w ciazy lub wracaja z macierzynskiego.

Jesli dzieci nie masz- nie mysl o tym zeby tam aplikowac, bedziesz pracowac za siebie i 3 kobity ktore zaszly w ciaze. Ta firma nie respektuje ciebie ani twojego zycia, zandych argumentow poza jednym - 'bo ja mam dzieci'.

plusy- praca z domu. czasem okazjonalna, czasem raz w tygodniu, zalezy od projektu i stanowiska- o ile masz laptopa bo z pecetem przeciez do domu nie pojedziesz.
jesli jestes zielonym swiezakiem tez fajnie cie naucza pracy w sourcingu lub administracji ale po paru miesiacach zajada na maksa. Team leader to poganiacz KPI a nie manager, taka firma...

Wszystko idzie w zla strone, coraz wiekszy nacisk na wyniki i targety, gorzej niz w agencji rekrutacyjnej. Budzety dopinane o milimetr i przez 3 lata kariery w tej firmie bonus roczny na moim koncie pojawil sie raz. i to mniejszy o kilka procent bo 'przeciez twoj awans byl nagroda' .

managerowie z przypadku, w glowach tylko pieniadze, wyniki i ciaze.

firma dobra na start po studiach, najlepiej w sourcingu - dobra trampolina na przyszlosc w innych firmach. kariera? owszem, ale o ile ktoras z managerek zajdzie w ciaze i o ile dobrze sie sprzedasz. i o ile jestes gotowy zapierdzielac po godzinach, pokazujac jaki to nie jestes super wydajny i zaangazowany w milion projektow- musi byc o tobie slychac bo inaczej 4 lata beda ci obiecywali awans a i tak obejdziesz sie smakiem (byly takie przypadki, i to niejeden).

aha, i zapomnijcie o tym ze bedziecie mogli byc asertywni w czymkolwiek- zawsze, ale to zawsze przegracie z ludzmi ktorzy maja dzieci lub sa w ciazy. wy nie musicie miec zycia lub wlasnych problemow, wazniejsze jest to, ze inni maja dzieci. ja sam uslyszalem od managerki z ponad 10cio letnim doswiadczeniem, ze 'przepraszam, nie sadzilam ze to bedzie dla ciebie problem - przeciez nie masz dzieci'. a jako ze w firmie 90% pracownikow to kobiety, powyzszy scenariusz zdarza sie nagminnie.

porazka, nie polecam.
5
Kaktoosik 2017-05-18 13:14
Zdecydowanie nie polecam.
1. Zarobki są śmieszne, dużo poniżej stawek rynkowych. Po podpisaniu drugiej umowy śmieszna podwyżka "na waciki". Jak chcesz podwyżkę to słyszysz śmieszne frazesy i puste obietnice.
2. Atmosfera różna, bardzo dużo sfrustrowanych panienek, które niewiele potrafią zrobić, ale chętnie się podpisują pod pracą innych. Dużo też ludzi, którzy mają totalnie wywalone na pracę i po prostu czytają książkę albo siedzą na Facebooku przez większą część dnia.
3. Jeśli masz szczęście, Twój team leader cokolwiek ogarnia, jeśli nie: bajzel totalny, zmiany urlopu w ostatniej chwili, zamieszanie przy tym, jaki jest podział pracy, dezinformacja. Miodzio.
4. Awans - beach please. Opowieści o awansie można wsadzić między Andersena a braci Grimm. Naprawdę, ani kompetencje ani wiedza nie pociągają za sobą awansu.
5. Szkolenia - owszem, na EGDE'u jest mnóstwo szkoleń, tylko że w miesiącu można iść na jedno i to czasami tl albo zespół patrzą na to krzywym okiem. Tematyka też jest taka sobie,nic konkretnego te szkolenia nie wnoszą, a czasami jest podejście, że powinieneś po stopach całować za możliwość uczestniczenia w takim korpobełkocie.
6. Obowiązki - w dużej mierze siedzisz i klepiesz interviewsy. Wiadomo, nikt nie spodziewa się niewiadomo czego w korporacji, ale niekiedy zakres obowiązków jest urągający dla osób chociaż trochę myślących i skorych do własnego zdania.
7. Nadgodziny - z tym bywa różnie, ale są zespoły, w których ludzie robią na 1.5 etatu. Oczywiście godziny najczęściej do odbioru.
Wszelkie core values, making a difference można wsadzić wiecie gdzie. Koło Andersena.
Firma jest świetna na pół roku, żeby się gdzieś zahaczyć i zdobyć doświadczenie na studiach, ale najlepiej wiać przy pierwszej okazji, bo z miesiąca na miesiąc jest słabiej.
5
Michal 2017-05-18 19:48
Hej,

Czy jest w AMS mozliwosc pracy na 1/2 etatu :)?
Zostaw swoją opinię o Alexander Mann Solutions - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alexander Mann Solutions