brak logo

Bon Prix Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Bon Prix Sp. z o.o.

xxxx 2016-06-09 17:13:11
I co z tego ze kupil motor?? Zal sciska?? Stac go to kupil przynajmniej ma czym jezdzic a nie mpk.
Powiedz mu opinie wprost o motorze a nie tutaj.
paula1004 2016-06-09 17:30:38
A to co za bledy swoje chcecie byc chwalone??
Jak robicie bledy to wasz problem do kogo macie pretensje??
blondyna 2016-06-09 21:04:18
Do niewidocznej.
Tak sobie myślę, że lepiej kręcić własnym tyłkiem niż obrabiać cudzy. I zdrowsze to i mniej męczące. Swoje oskarżenia natomiast możesz sobie wsadzić bo Twoje typy nie są trafne jeśli chodzi o moją osobę mój Sherlocku.A skoro jesteś tak przekonana, że to te starsze pakowaczki tak tu brużdżą na brygadzistę Dominikę czy Maline to czemu w pracy milczysz słonko? To jest miejsce do wylewania gorzkich żali? Kozak w necie p.zda w świecie? Oj szkoda. Wielka szkoda. Ja serdecznie zapraszam na pogawędkę. I niech Moc będzie z Tobą skoro mózg i odwaga odeszły.
P.s co do tego strasznego zarzutu jakobym kręciła tyłkiem śpieszę z wyjaśnieniem, że robię to hobbystycznie także w godzinach pracy. Wstrząsające!
5
....... 2016-06-09 23:19:19
A Roman za "umowę" dalej posuwa wszystkie młode, naiwne Laski czy też dopadła go impotencja?
1
MaŁgOrZaTa 2016-06-09 23:32:13
Uprzejmie donoszę, że Malina i Dominika uprzejmie donosi na każdego i o każdym ma zawsze coś do powiedzenia. Szkoda tylko, że dupowtyki nie widzą siebie. A panie Najlepsze Zoltki Na Świecie (bo pakowania to za mało) starają się zająć drugie miejsce na podium. Marto! Twoje kłamstwa są żałosne.
3
Chodzi o Pieniądze !!! 2016-06-10 01:55:39
Znam odp w zakładzie atmosfera jest nieciekawa ze względu na to że za tą pracę którą wykonujemy zarabiamy za mało, nie które działy pracują nawet na dwie zmiany za te same pieniądze o tej porze gdy jest mniej pracy były zwolnienia teraz nie ma takiej potrzeby bo pracownicy sami odchodzą na dziale dostaw czy spedycji gdzie było multum ludzi została garstka pracowników pracownicy firm zewnętrznych nie chcą pracować na dwie zmiany za te pieniądze i odchodzą pracownik z firmy zewnętrznej który nic nie potrafi zarabia nie wiele mniej co stary pracownik z Bon prixu. Myślę że bez starych pracowników zaufanych pracowitych ten okręt zatonie a obecna sytułacja w zakładzie jest tragiczna nerwy spowodowane niskimi zarobkami i brakiem pieniedzy powodują że tu na forum wylewamy smutki na brygadzistów którzy zarabiają uczciwe pieniądze których my nie zarabiamy, zazdrość ludzka Morał jest taki że należy docenić finansowo starych pracowników którzy wyciągnom ten okręt na szerokie wody bo inaczej utonie!!
1
jajo 2016-06-10 07:07:49
Taaa, a ciebie w morde posunal i masz umowe.
była 2016-06-10 09:01:46
Atmosferę w pracy tworzą pracownicy a jaka jest atmosfera, każdy widzi, słyszy i czyta na forum.Przykro jest czytać te wszystkie wynurzenia i obelgi, bo tak naprawdę problem tkwi w niezaspokojeniu potrzeb finansowych a to z kolei, objawia się frustracją,agresją słowną i niemocą. Ja odeszłam z BP po wielu latach pracy. Mam satysfakcję, że w wielkim stylu. Czy to była słuszna decyzja? Z każdym przeczytanym wpisem na forum umacniam się w przekonaniu, że tak.Dlatego radzę wszystkim " uciśnionym" podjąć to ryzyko. Na nic się zda szeptanie po kątach i wylewanie pomyj. W tej firmie nie zmieni się nic, dopóki ludzie nie zrozumieją, że rada pracownicza to nie związki zawodowe. Rada służy, rada radzi, rada nigdy was nie zdradzi, ale też nic nie wskóra.Zadbajcie więc o miłą atmosferę, bo na nic innego liczyć nie możecie. Pozdrawiam i życzę miłej pracy.
2
Stary pracownik 2016-06-10 22:23:31
Święte słowa Margaret i niech nastanie spokój na forum.Amen :-)
Każdy ma to, na co się odważy!
Sp 2016-06-11 00:53:17
Pracowalam w bp jakis czas praca ogolnie jak praca . Niema szansy na umowe o prace. Nie polecam.
1
Maja 2016-06-11 17:22:32
Ale tu syf.
1
Oleśka 2016-06-12 15:21:43
Jakie Wy głupie jestescie. Jedna gorsza od drugiej.
Same kably i cichodajki.
Zal wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska na każdym kroku.
Jak dla mnie nasz szefunia jest najlepszy.
W zadnej pracy wczesniej z nikim tak sie nie dogadywałam.
Udajecie ze zapiepszacie jak głupie, a tak na prawde [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> robicie. To ja i jeszcze pare dziewczyn wykonujemy czarną robotę.
lila 2016-06-12 19:35:20
Ta Ty czarną robotę może wszystko robisz nie bądź śmieszna dziewczyno.
Oleśka 2016-06-12 20:38:44
Wcale nie jestem smieszna, myslicie ze jak ktos jest
zatrudniony przez agencje to co, gorszy gatunek. Jezdzicie na
nas jak po łysym koniu
Jesli nie przestacie bzdur tu wypisywac
ublizac jedna drugiej to zgłosze to do centrali.
Ponagrywam was plotuchy jedne, co gadacie.
Stare a głupie baby
1
ale 2016-06-12 20:43:35
Najgorsza to Marta i Dominika. Przy nich nic nie mozna mówic.Kazdego obgadują i wysmiewają się. Ta za gruba, to za chuda. Ta to jakiego faceta ma. Ta to stere pruchno.
No zal, zal
3
Oleśka 2016-06-12 20:50:42
Jaka ty prymitywna jestes stara babo, myslisz ze nikt sie nie domysla kto to pisze, ogarnij [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie szczekaj tyle. A od Romana z daleka.To jest bardzo spoko gosciu, czego o tobie tego absolutnie nie mozna powiedziec.
Stary pracownik 2016-06-12 21:54:33
Miała być dobra atmosfera ale z niektórymi ludzmi nie da się walczyć, nie chcę mi się zniżać do ich poziomu wypowiedzi czyli leżeć. ..szkoda, że firma zatrudnia tak prostych i prymitywnych ludzi którzy piszą takie rzeczy. Jest ci źle, czujesz się niedoceniona, skrzywdzona wyślij CV do do innych pracodawców a tam może znajdziesz to czego oczekujesz.Dobranoc.
1
Objfdtcxvhi 2016-06-15 02:29:39
Wyslalem cv do innego pracodawcy i wyobraz sobie ze dostalem um. o prace po przepracowanym okresie probnym. Co w tym zakladzie jest nimozliwe i godne zarobki. W tym calym bp stracilem dobre pare miesiecy na oczekiwanie na umowe o prace. Znam osoby z komisjonowania ktore pracowaly tak dwa lata i nie dostaly um. DLACZEGO ? ? ? Ludzie ktorzy uczciwie pracuja w tym syf....i sie staraja ale nie liza tylka komu trzeba nic tu nie osiagna. Latwo takiemu komus jak ty pieprz....... bzdety pt. Nie jecz wez sie do pracy ciekawe co bys zrobil jak bys stracil prace i musial bys zapieprzac lata na smieciowie. Pamietaj niema ludzi niezastapionych przyjdzie ktos mlodszy lepszy od ciebie ......... nie pozdrawiam...,
Prac.ag.pracy 2016-06-15 23:44:30
Co racja to racja z tymi umowami ja tez szukam innej pracy. A pozatym kurz syf kila i mogila i te panie sprzatajace chyba spiace po kiblach.
1
MMMMM 2016-06-16 19:26:20
Spiące po kiblach?? No w sumie masz racje ,bo smród jaki po sobie zostawiacie jest nie miłosierny. Nawet podpasek do kosza nie potraficie włożyć. Jak dbacie tak o czystosc w domu, to ja wam gratuluje.Bardzo chętnie bysmy się z wami zamieniły, tylko ze my mamy codziennie prace a wy to juz zależy......................................
Gorsze od facetów jestescie, bo po nich to w sumie nie ma co robić. Takze nie pisz ze my spimy........, no chyba ze od waszego osobistego smrodu.
1
Prac.ag.pracy 2016-06-16 19:44:07
Wielka mi praca ....... kible myjecie a potem kawke pijecie..... i tak leca godziny, to nazywacie praca . Wescie sie do pracy lenie. Albo posprzatajcie stolowke bo mozna przylepic sie do stolow, a w szatni kible jada kalem.
1
MMMMM 2016-06-16 23:11:16
A ty zakładam tak nadgorliwie zapieprzasz?
To my musimy wasze smrody sprzątać, kible kałem walą???
To czemu są nim czasami sciany wymazane?
o to juz nikt nie pyta?. No moje drogi jakim trzeba byc brudasem aby kałem kibel wymazac.Lub te wspomniane podpaski, tak trudno do kosza umiescic? Nie lepiej pierdzielnąć jeszcze ociekającą krwia koło muszli.A jesli chodzi o stołówkę, kazdy kulturalny człowiek po spozyciu posiłku posprząta po sobie. My mozemy oczywiscie ewentualnie poprawic po was. A nie, upierdzielone wszystko od masła, pasztetów, kawy herbaty, na kobiety to tylko swiadczy o was, my nie jestesmy waszymi osobistymi służącymi. A to ze posprzątamy i na kawe pójdziemy to cos złego???Zawsze mozesz pierdzielnąc stanowisko pakowacza itp.. i zastac sprzątaczką
Zobaczysz jak miło wasze syfy się sprząta
1
Prac.ag.pracy 2016-06-17 00:23:11
Oj jakas ty ucisniona sprzataczka jest od tego aby sprzatala za to ci wkoncu placa. Najlepiej przyjsc do pracy i miec zrobiona robote .biedaczko ucisniona zmien prace najlepiej na taka w ktorej wszystko zrobia za ciebie inni. Jak tak ci zle to czemu tam pracujesz. Pomyslalas kiedys ze kazdy ma swoja robote . Moze mamy kible myc i zawas sprzatac a panie sprzataczki beda spaly w kiblu albo urzadzaly zloty po kiblach. Siedzicie w tych kiblach nie sprzatacie tylko gadacie wiec nie narzekaj tylko wez sie do pracy.
1
A.S. 2016-06-17 14:54:56
No to się doigrałyście, wszystko zostało zgłoszone do glównej centrali, brawo super. Z tego co wiem Wasze rozmowy tez są ponagrywane, gdyz działacie na szkode
wizerunku firmy. Mozecie byc pewne ze bedą takie roszady ze garstka ludzi zostanie. Mają zamiar zatrudnić nowe osoby. Wcale im sie nie dziwie... Brawo dla was, macie to na własne zyczenie.
Serio? 2016-06-17 15:07:02
A.S. Większej głupoty tu nie było :D tak to sobie mozesz straszyć w domu ;) zajmij sie obowiązkami w pracy a nie pierdoły piszesz :D
4
A.S. 2016-06-17 18:07:41
Tak głupoty??
To zobaczycie co Was czeka jak powracacie z urlopów.
Prac.ag.pracy 2016-06-18 00:36:15
Nikt nie psuje wizerunku firmy tylko wizerunek pan sprzataczek nie wszystkich oczywiscie i nie strasz bo nikt sie ciebie nie boi a tak pozatym do tego sluzy forum..........wyplaty nie dostaje sie za spanie w pracy i inne ..... wszyscy wiedza jakie .......rzeczy........
1
Vc 2016-06-18 00:53:03
Czytalam to forum ale nigdy nie pisalam. Wiec dzis moj pierwszy raz. Napisze tak wszyscy myslacy ludzie w tym zakladzie ktorzy przeczytali posty pani ktora tak zawziecie broni p. Sprzataczek i honoru zakl. Pracy wie o kogo chodzi .wiec powiem pani tak przynajmniej polowa zakladu wie co jedna z p.pracownic robi jezeli jest pani tak inteligetna za jaka sie pani uwaza to prosze sie domyslic . I prosze nie straszyc pracownikow uczciwie pracujacych ktorzy nie okradaja zakladu i szanuja to ze maja prace i wyplaty moze nie kokosy ale na czas. Milego myslenia .
A.S. 2016-06-18 15:54:34
Ależ ja nikogo nie strasze. Doszły mnie słuchy co sie dzieje w Łódzkim oddziale, Jakie forum powstało.Ja jestem u Was raz na jakis czas, i juz dawno zauważyłam ze cos tu nie gra.Ale po ostatniej rozmowie telefonicznej, i tym co tu czytam , wszytko przerosło moje oczekiwania.
Jest to forum publicze,kazdy to czyta. Ludzie którzy są zainteresowani z naszą współpracą też, w jakim świetle jest na dzien dzisiejszy pokazany zarys naszej firmy. Również miłego myslenia. Gwarantuje ze co nie którzy będą mieli bardzo duzo czasu ( na to myślenie)
123 2016-06-22 20:55:19
zastanawiam się nad pracą w bon prixie, ale z tego co tu czytam.. czy jest możliwość spokojnego przepracowania na kompletowaniu zamówień chociaż kilku miesięcy? juz wiem, że atmosfera jest zła, ale poza tym, jak dokładnie wygląda praca, czy trzeba zrealizować jakąs konkretną ilość zamówień w ciągu dnia na przykład, czy jest ciężko, czy może być? jaka jest średnia wieku, pracuje sporo młodych osób? jak wygląda sprawa wolnego, nie ma problemu gdy np chcemy jakis dzien miec wolny i wczesniej poinformujemy o tym? i ogólnie nie ma aktualnie postojów, czy są? dziękuję z góry za odpowiedzi
Truskaweczka 2016-06-30 08:39:37
W BonPrix dwa tygodnie temu rozpoczęto nowy,letni konkurs - Wyścig Szczurów Po Owoce ! Są już przodownicy ,ale wyniki zostaną ogłoszone na koniec sezonu DARMOWEGO OWOCA.Życzymy sukcesów i dużo witamin.
17
anabela 2016-07-08 22:19:32
jakimś dziwnym trafem większość ludzi pracuje od lat...
4
mała 2016-08-04 16:16:14
tak, na kromkę chleba ci wystarczy
chory na wszystko 2016-08-19 17:39:48
a co powiecie o pracy w magazynei b?
Kto zjada nam owoce 2016-09-14 15:11:59
Spedycja nie chce owoców , ponieważ są mało dostępne ,oraz są zjadane przez osoby z innych działów:(
3
para 2016-09-16 15:07:27
Już maja kaplet, spóznilaś sie sikoreczko!!!
halo koalo 2016-09-18 15:08:15
a szukaja mlodszego specjalisty ds resktrukturyzacji? i co taka osoba ma robic?
Oj tam ;) 2016-09-19 15:40:25
Haha a ty pracujesz tu że mówisz że nie ma wyścigu gryzoni :D ? Może nie wszędzie jest ale są panie co się wręcz ścigają kto więcej zrobi , a że więcej błędów mają przez pośpiech to inna bajka już:D
Karinka 2016-09-24 21:23:13
Na pakowni tez jest taki jeden który obecnie jeździ na windzie środkowej bez zęba nie miły zabiera wózki na piętra i się do tego rzuca a parter nie ma wcale .Wstrętny pasztet .
kuna 2016-09-27 16:39:01
Sylwia a jak by dawal caly czas na parter wozki to pietra by nie mialy.Trzeba sie dzielic.
1
Oburzona Żona 2016-10-19 18:07:10
Na reklamacjach to chyba za mało pracy panie mają gdyż podrywają i flirtują z żonatymi mężczyznami!!!a potem twierdzą że nic takiego się nie stało!!!!
6
Bigfish 2016-10-19 22:56:51
Z czytanych postów wnioskuję że tam pracują same debile . Nic też dziwnego że klienci dostają produkty niezgodne z rozmiarem lub długo po terminie dostarczenia .
2
Oburzona Żona 2016-10-20 09:31:06
Panie na zwrotach mają zbyt mało pracy chyba wpi...ą się tam gdzie nie trzeba!!!!
Były pracownik 2016-10-20 17:09:26
Tak to bywa jak Panie nie mają swojego życia!!!!
dora 2016-10-26 17:50:38
Napiszcie coś o balu jubileuszowym
1
Towarzyszy Lenin 2016-10-27 07:04:33
A co tu mówić pojdziecie potańczyć popić za darmoche dadzą parę groszy jak ostatnio będą ahy ohy jaka to firma wspaniała idą zmiany a po nowym roku aneks do umowy 3 soboty pracujące koniec z kasą za bilety koniec wczasów pod grusza i podwyżka 50 zł brutto ale baw się ciemna choloto baw się
18
P.S. 2016-11-27 23:22:18
Jak trzeba nisko upaść aby o swoich niepowodzeniach małżeńskich wypisywać na forum firmy , w dodatku oskarzając inne osoby za własne błędy . To świadczy że jesteś kobietą o osobowości paranoicznej i jeśli potrzebujesz pomocy to zgłoś się do psychologa bądź innego lekarza .
5
Krzysiek 2016-11-28 10:49:41
Klasy to nie masz za grosz ! Podobno kobiete też najlepiej poznaje się jak zachowuje się w złości i po rozstaniu. I ani mnie to ziębi ani parzy ale ja z taką babą nie siedziałbym nawet 5 min. Jak już ktoś tu zauważył forum nie jest od tego.
8
Koleżanka 2016-11-29 08:16:23
Bez komentarza. Nie znasz mnie nie komentuj. Po drugie chyba nie masz dzieci i rodziny tak w ogóle.
2
nik 2016-11-30 11:17:30
Imprezka była super, choć muzyka chyba lepsza w zeszłym roku? Za to wyżerka jak tralala. Tylko wódki nie dali, pewnie żeby się znów dziewczyny nie pobiły.
3
Zostaw swoją opinię o Bon Prix Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bon Prix Sp. z o.o.