brak logo

Gros Kapitał

Włocławek

Opinie o Gros Kapitał

ERKA 2010-08-03 16:09:00
Co oferuje Gros Kapitał swoim pracownikom? Opiszcie coś!
ERKA.
bezosobowo 2015-06-09 14:35:42
Wankoover omijaj firmę szerokim łukiem. Są inne firmy w tej branży, normalnie traktujące pracowników. Próbuję przestrzec ludzi przed firmą Gros, nie warto marnować czasu i zdrowia. Co do sytuacji omawianych wyżej, postawa pracowników idzie pionowo.. z góry, więc nie ma co dziwić się, że przedstawiciele mają takie podejście..
(usunięte przez administratora)Kierownicy też mają swoich przełożonych. "Tylko żeby nikt Cie nie złapał za rękę".
1
on4 2016-03-03 18:42:53
Gros to dno i oszustwa klientów i pracowników.
1
hłe hłe 2016-03-21 18:56:34
Marna prowokacja z tymi ostatnimi komentarzami. Branża pożyczkowa od zawsze miała problem z pracownikami, znaleźć przedstawiciela (doradcę klienta) - w różnych firmach inaczej nazywają to stanowisko, jest bardzo trudno, kierowników na pewno łatwiej ze względu na formę zatrudnienia i nienajgorsze zarobki. Zastanówcie się jednak i poczytajcie opinie o pracy.
Gros szukał, szuka i będzie szukał pracowników. Prowadzą ciągłą rekrutację na każdym terenie na którym działają. Zaryzykuję i strzelę, że każdy kierownik ma braki personalne, ale tak jest w każdej firmie w branży.
Tak jak napisał ktoś wcześniej, żeby dostać się do grosa nie musisz się za bardzo starać, nie sprawdzają niekaralności, nie mówiąc o BIK i BIG, to dużo mówi o desperackim poszukiwaniu pracowników.
hłe hłe 2016-04-06 23:41:50
legox, nie rozumiem aluzji dotyczącej wyniku, wyjaśnisz?
Kit 2016-06-13 23:29:17
Ja mam coraz bardziej dosyć fochów pana A. i zaczynam się rozglądać.
Nobilon dość mocno rekrutuje, pracował ktoś tam?
były pracownik 2016-10-02 11:06:21
Szczerze odradzam pracę w tej firmie. Pracowałem na stanowisku kierownik ds . kontaktu z klientem, takiego bałaganu w procedurach, strukturze firmy, procesie rekrutacji... (można tak wymieniać) nie widziałem nigdzie. Praca w branży jest ciekawa i może dać dużo satysfakcji, gros obrzydza całą branżę! Jest wiele innych, lepszych firm pożyczkowych, które też szukają pracowników. Uprzedzając komentarz pracowników firmy gros, nie jestem człowiekiem, którego przerosła branża.
1
atomek 2016-10-02 11:12:50
Nie będę pisał, że coś cię przerosło @byłypracownik bo nie wiem czy tak było ale z całym szacunkiem nie wiem co i tak naprawdę nie pasowało? Jakie procedury, jakie zarządzanie, wyjaśnij?
Zostaw swoją opinię o Gros Kapitał - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gros Kapitał