brak logo

OrNet Sp. z o.o.

Lubin

Opinie o OrNet Sp. z o.o.

wolny 2014-05-08 22:44:29
Nie polecam! Odradzam! Trzymajcie się od NIEJ z daleka! Zaoszczędzicie na lekarzach, tabletkach i zdrowiu !
12
prawda 2014-06-03 20:03:53
Wystarczy popatrzeć na częstość ogłoszeń o pracę do tej firmy, daje samo do myślenia. Niestety taka rotacja i to ze strony pracowników którzy nie wytrzymują i sami odchodzą. Dobra rada- omijajcie ich szerokim łukiem!
16
Raki 2014-08-07 18:57:56
słyszałam że szukają handlowców, podobno oferują dobrą kasę. Ma ktoś opinię jak płacą?
2
Miki 2014-08-13 14:58:29
Właśnie zaczynam, przejrzysty system prowizji i duże pole do popisu, bo dopiero budują sprzedaż bezpośrednią. Wyślij cv i zobaczysz, na początku będzie na pewno lepiej i łatwiej póki nie krąży tych handlowców 20 po Gminie Lubin czy Polkowice. Po drugie pracujesz ile i kiedy chcesz-zależy ile kasy ci potrzebne.
1
Mistrz 2014-10-24 10:18:43
Praca w tej firmie to ewidentna pomyłka, firma jest nieprofesjonalna - zarówno w stosunku do klientów jak i pracowników. Szefostwo uważa się za nieomylnych, traktuje pracowników z wyższością. Bardzo często wymagają czegoś na już, choć na przykład jest piątek godzina 16 (co równie dobrze mogliby zrobić sami. Oczywiście za nadgodziny nikt nie płaci, a przynajmniej nie w czasie. W firmie panuje syf i chaos organizacyjny, nikt nie wie czym do końca ma się zajmować. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie to cóż jest to śmiech na sali, wspomniane premie istnieją tylko w sferze fantazji. Jeżeli chodzi o traktowanie pracowników to niestety ale zwalniają z dnia na dzień, bez uprzedzenia. I nie chodzi mi tu tylko o pracowników niższego szczebla ale również i wyższego. Generalnie rotacja jest bardzo duża - albo sami się zwalniają albo są zwalniani. Podsumowując, nie polecam tej firmy nikomu - zarówno chcącym się tam zatrudnić jak i potencjalnym klientom. Głęboko odradzam współpracę z tą firmą komukolwiek!!!
14
trzeźwy 2015-01-24 16:13:23
Pewnie wywalili cie za pijaństwo i narzekarz. pracowałem tam i wiem coś o tym. Nigdy nie spóźnili się z wypłatą, wszystko legalnie, trzeba duzo pracować ale i dobrze płacą. Szkolą ludzi i wprowadzają ciągle nowości. żałuje, że odszedłem, ale wyjechałem do innego miasta
1
Roki 2015-01-26 15:17:38
jak dla mnie ok, młyn jak wszędzie i nie ma czasu na nudę ale ujdzie
1
Monkey 2015-01-27 08:38:37
Praca jak praca, ale szefostwo jest nie reformowalne. Zero jasnego patrzenia na świat. Pracownik traktowany jak szmatka do podłogi i w ogóle nie doceniany.Co byś nie zrobił to i tak jest źle. Słynne powiedzenie to ornet jest dla ludzi a nie ludzie dla ornetu. Pakuja się w nieprzemyślane sprawy a potem jest jeden wielki klops ;/ Jak ktoś musi pracować to jako przejściową pracę można tam pracować ale nie na stałe. Chyba że ktoś lubi być poniżany i wykorzystywany.
11
KLIENT 2015-01-29 12:42:17
Jako klient to firma POMYŁKA - JEDNA WIELKA POMYŁKA a kompetencje pracowników tez pozostawiają wiele do zyczenia, sami nie wiedzą o czym mówią. W biurze klienta co chwile nowe twarze więc jako pracodawca chyba też POMYŁKA.
3
raport 2015-02-02 10:16:56
Musi ta konkurencja zdrowo cię wkurzać skoro tak judzisz. więcej spokoju człowieku, policz do dziesięciu, idz na mszę, albo zmień pieluchy
1
klient 2015-02-06 21:17:47
ta firma to pomyłka internet od załozeania nigdy nie działał jak powinien w ciągu roku 7 razy zmieniali mi antenę a internet nadal więcej nie działa niż działa ocena 0 nigdy nie miałem do czynienia z bardziej ograniczonym i zakłamanymi ludzmi od nich ocena 0000
3
Monia 2015-02-10 22:13:08
OrNet jako pracodawca jest w porządku. Szefostwo wymagające, ale sprawiedliwe. Potrafi docenić ciężką pracę, wysyła na szkolenia, daje dużą swobodę w działaniu. Nie lubią tam obiboków, ale chyba nigdzie ich nie lubią. Odeszłam, bo założyłam własną firmę, ale miło wspominam pracę u nich.
1
nickynick 2015-02-12 12:45:59
pracowalem tam chwile, wczesniejsze doswiadczenia z firmami tego pokroju pozwolily mi podjac decyzje o odejsciu bez wachania, jedyny plus to fajni koledzy no do czasu bo fala zwolnien najlepszych byla chyba w ostatnim kwartale 2014, ogolnie firma malo profesjonalna, sprzet stary, durne i chyba lapczywe decyzje szefostwa stwarzaja duzo problemow w normalnej pracy, chcieli by z goowna maszt ulepic! nadgodziny zdazaja sie OCZYWISCIE NIE PLATNE ciagla rotacja pracownikow mowi sama za siebie, daja umowy smieciowe na poczatek i obietnic nie dotrzymuja jesli chodzi o warunki zatrudnienia i place... nie polecam, chociaz pracowalem w gorszych firmach w tej branzy.

pozdrowienia z zagranicy.
5
wilokin 2015-02-18 12:57:17
pracowałam tam jakiś czas, odeszłam sama na lepszą kasę. Generalnie nie było czasu na nudę, oczywiście były momenty gdy chciałam rzucić papierami i wyjść ale tak samo mam w mojej obecnej firmie wiec to normalka. Jednym słowem ani dobrze ani źle ale co pewne to przelew co miesiąc na konto a wiem jak to ważne bo już raz woziłam się z moim wcześniejszym pracodawcą o kasę.
3
Lasek 2015-02-25 08:28:42
Rotacja jest ogromna, co chwile ogłoszenia o pracę. Więc to mówi samo za siebie :/ firma masakra. Jeśli chodzi o szefostwo to szkoda pisać-zachłanni i myślący że ich firma to nie wiadomo jaka super firma. Szukają tylko jeleni takich co o podwyżkę nie upomną się nigdy I NAJLEPIEJ ŻEBY ZA DARMO PRACOWALI I TO 24H.
6
qwerty 2015-02-27 16:03:54
Pracowalam tam dosc dlugo i nic co tu ludzie pisza nigdy nie zaznałam. owszem pracodawca wymagający ale potrafi docenic rzetelna prace, uczciwosc i szczerosc. Atmosfera rodzinna i bardzo przyjazna. Pani Prezes zawsze chętnie wyslucha i gdy pracownik tego potrzebuje pomoaga. Dlamnie pracodawca na 5+. Pracodawca daje umozliwia rozwoju, jedyne czego wymaga to pracowitosci, uczciwosci i szczerosci. Szkoda że konkurencja nie potrafi uczciwie i zdrowo konkurowac.
1
popek 2015-03-11 15:59:15
Pracuje aktualnie w tej firmie i jest ekstra !
Yoki 2015-03-16 09:03:45
Pracowałam tam i było wszystko ok. Śmieszą mnie powyższe opinie... Jeśli ktoś przychodzi do pracy z ogólnym założeniem, że obowiązkiem pracodawcy jest wypłacanie wynagrodzeń i premii co miesiąc ( bo przecież mi się należy !), a nie daje od siebie nic, poza tym, że rano łaskawie przychodzi do pracy to właśnie ma taką opinię jak powyższe. Jeśli jesteś szczery i chcesz pracować a nie tylko przychodzić do pracy to myślę, że każdy pracodawca będzie z Ciebie zadowolony. Nikt za nic pieniędzy nie daje...
no coment 2015-04-30 21:10:44
zapomnij o bonusach
5
były 2015-06-15 19:19:24
Przesłanie jakie "Prezesostwo" tej firmy powinno wziąć sobie głęboko do serca, aby pracownicy w końcu zaczęli ich szanować to:
"Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem"
6
nowy 2016-01-27 13:10:18
szefostwo ma w d.. ludzi i traktuje ich jak poddanych za najnizsza krajowa, szkoda czasu
4
KLIENT 2016-02-19 20:26:36
Przestrzegam wszystkich, którzy szanują swój czas i pieniądze. Do profesjonalistów tej firmie baaaardzo dużo brakuje.Do podpisania umowy są pierwsi.Dzisiaj kiedy potrzebowaliśmy otwarcia portu do monitoringu niestety nikt z firmy nam tego nie umożliwił.Kilkanaście telefonów nic nie dało.Płacisz kasę i nie wiesz za co.Sprawa zajął sie prawnik.
Okazuje się, ze opini negatywnych jest bardzo dużo,szkoda że nie wiedzieliśmy wcześniej dlatego niech to będzie przestroga dla innych.
Zapewne gdybyśmy się zdecydowali na instalacje monitoringu przez Ornet nie byloby problemu ale niestety z przygotowaniem oferty też był problem.Jedna Pani przełączała do drugiej i nikt nic nie wiedział.Organizacja nie zasługuje nawet na ocene 0.
6
Sweady 2016-02-22 21:10:22
Witam,
Pracuję w tej firmie już pięć lat i na prawdę denerwują mnie błoto, które się tu przelewa. Szefostwo konsekwentnie realizuje swoją strategię. Nigdy nie musiałem "prosić o wynagrodzenie", a często spotyka mnie miła niespodzianka w postaci premii. Dla wszystkich, którzy tu wylewają swoje żale mam radę: "Spójrzcie na siebie z boku zobaczcie, jak to wygląda". Niektórzy się po prostu nie nadają i to nie jest wina pracodawcy...
Ja temu pracodawcy zawdzięczam wiele sukcesów w życiu zawodowym i nie mogę doczekać kolejnych wyzwań, którym razem na pewno stawimy czoła.
lopi 2016-05-11 19:24:28
firma oczywiście zatrudnia również na fajnych warunkach ale trzeba umieć się o nie upomnieć a nie mieć nadzieję , że sami na coś wpadną. Oni robią pod siebie umowy
Zostaw swoją opinię o OrNet Sp. z o.o. - Lubin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OrNet Sp. z o.o.