logo BG Poland Sp. z o.o.

BG Poland Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o BG Poland Sp. z o.o.

dramat 2013-12-28 20:01
dramat, niegodni zaufania
2
ziomus 2014-01-02 22:19
nikt nie napisał na jakim stanowisku jest ( usunięte przez administratora ) wiele razy wymieniana w opisach ....to bardzo intrygująca firma
wielkopolanin 2014-02-17 16:38
Powiedzcie mi coś bliżej na temat tej firmy. Wiele piszecie ale żadnych konkretów. Jakie stanowisko itp itd.
mazawsze 2014-02-25 12:04
Spora firma??? W którym miejscu???
(usunięte przez administratora)
2
ON 2014-03-13 22:15
Słuchajcie wszyscy: omijajcie tą firme z daleka. Szkoda słów. Szef złotousty ale tylko w czasie rozmowy kwalifikacyjnej
WLKP 2014-06-09 21:20
Znowu firma poszukuje pracowników. Przestrzegam przed podjęciem tam pracy. Szkoda waszego czasu. Zrobicie jak chcecie ale ja ostrzegam.
Pomidor 2015-01-12 09:32
Jeżeli ktoś jest zdesperowany i na gwałt będzie szukał pracy to pewnie i tak podejmie ją w BG Poland. Zastanawiam się tylko jakie warunki oferują na dzień dobry i czy one się w jakiś określony sposób zmieniają po określonym czasie. Swoją drogą mógłby ktoś wspomnieć parę słów o rekrutacji - jak przebiega i kto ją przeprowadza.
jaroo 2015-02-04 12:54
Pracuję w tej firmie od kilku miesięcy i nie narzekam (umowa o pracę). Patrząc ogólnie, praca jak to w handlu - jeżeli jesteś dobry w sprzedaży i masz wiedzę techniczną możesz nieźle zarobić.
johny 2015-02-06 12:49
i w srode o 13 siedzisz na necie? nie powinienes wlasnie czegos sprzedawac? a moze jestes kims z biura tej firmy zeby zatrzec niemiłe komentarze? bo z tego co pamiętam to tam nie ma czasu nawet sie złamac bo zaraz telefony co robisz
paweł 2015-02-17 16:41
Mam pytanie
Firma znów rekrutuje na stanowiska sprzedażowe. Czy warto aplikować ?
Pozdrawiam, Paweł
jasiu 2015-02-18 12:54
skoro znów rekrutują to zastanów sie czy warto? czy z dobrej firmy ludzie odchodzą? a u nich szukają ciągle i ciągle
olek 2015-02-23 21:30
jaro umowa o prace? nie sciemniaj, jak juz to zlecenie. po umowie o prace bys nie mogl dla nich pracowac na wlasnej dzialanosci. dzwonilem na poczatku roku i biurze mi powiedzieli, najpierw zlecenie potem dzialalnosc. zrezygnowalem
paweł 2015-03-01 22:44
czy jest ktoś, kto pracował w tej firmie na etat jako przedstawiciel handlowy i mógłby opisać warunki takiej pracy w BG?
łysol 2015-03-12 09:47
Paweł !!! Wyluzuj !!!Czy nie umiesz czytać po polsku ,tak jak prezes po angielsku ? Masz dwie strony do przeczytania a Ty się pytasz ? Co chcesz wiedzieć zaraz Ci odpowiem
toruńczyk 2015-03-18 12:56
Nie wiem jak można myśleć o pracy w firmie której nic dobrego nikt nie napisał.
Firma ma siedzibę pod poznaniem, więc skąd tle wpisów z Torunia właśnie Czy nie warto byłoby spytać tych co pracowali w bezpośredniej bliskości Wielkiego Szefa ?
W dzisiejszych czasach firmy bardzo dbają o swój wizerunek,szczegolnie o opinie ,których tutaj nie brak
1
ziomol 2015-04-12 19:24
Na jakiej podstawie legitymują się opinią ''RZETELNEJ FIRMY '' Na podstawie tych wpisów ???
tymek 2015-06-16 08:58
Wspolpracuje z firma od kilku miesiecy. BG ma produkt z najwyzszej polki jakosciowej. Jak ktos umie inwestowac przede wszystkim w siebie to ma mozliwosci rozwoju i zarabiania pieniedzy
Paul 2015-10-27 20:37
Jadźka, czytaj posty ze zrozumieniem
Klient 2015-11-12 07:30
To będzie ta firma dalej funkcjonowała po listopadzie czy nie? W firmie mówią, że wszystko jest OK. Jeżeli miałoby jej nie być, to szukam innego dostawcy chemii tego typu.
inny były 2015-11-13 11:25
Dowiesz się kiedy podejmiesz prace. Tam ZAWSZE BYŁO WSZYSTKO OK
Tak po hamerykańsku.Nie otrzymujesz odp bo wpisy są usuwane co kilka godzin
Jasnowidz 2015-11-17 21:05
Sorry, że dopiero teraz, ale padł mi dysk w kompie. Pewnie BG Poland wysłało mi wirusa, hehe. Nie wiem czy ma sens pisanie tu czegokolwiek co jest prawdą, bo jest to od razu usuwane. Tak czy inaczej BG Poland pada z końcem listopada, a w magazynie trwa wyprzedaż resztek towaru. Nie wierzycie to spróbujcie kupić czegoś więcej jak karton!!! pozdro
1
konkurencja 2015-11-20 09:59
to niesłychany zaszczyt pracowac u człowieka z taką opinią
Jasnowidz 2015-11-27 16:49
Porzuć ten pomysł i zastanów się nad czymś bardziej konstruktywnym. Firma stoi w miejscu od 5 lat. Nic się tam nie zmienia, oprócz Pracowników!
kolejny były 2015-11-27 18:05
Jak sama nazwa mówi BG czyli Będzie Gorzej bo lepiej już było :)
Tak czytam sobie i dochodzę do wniosku że tych wszystkich byłych znam, może czas na jakieś spotkanie byłych przy piwie lub grzanym winie.
Kolejny były 2015-11-29 18:11
Jak napiszesz kiedy pracowałeś to powiem Tobie czy się znamy :) chyba że nie jesteś był. Co do miejsca to jakieś się znajdzie chętny na Jacka z lodem już jest :) Co do kontaktu z byłymi to do połowy z tych dwudziestu kilku handlowców to mam
były pracownik 2015-11-30 10:16
jestem jednym z 20011
Kolejny były 2015-11-30 13:41
Musieliśmy się spotkać :)
Kolejny były 2015-12-07 22:58
Tylko tyle to znaczy że jesteście nie rzetelną firmą!
zadowolony 2016-01-04 12:11
Jeśli chodzi o moją rozmowę kwalifikacyjną to przebiegła w całkiem miłej atmosferze. Na początku poproszono mnie o rozwiązanie testu na abstrakcyjne myślenie takiego jak tu http://smart-tester.eu/narodowytest/ trzeba bylo miec powyzej 110 pkt i mi się udalo (radzę sobie go przerobić przed pójściem na rozmowe), następnie prześledzono moje dotychczasowe doświadczenie itp. Ogólnie jestem bardzo zadowolony ;)
ziomuś 2016-06-21 11:44
wspaniała zyła złota jeśli chodzi o zatrudnienie ??
jesteś trzeżwa czy trzeżwy ? co Ty piszesz ?? dla kogo żyła złota ????
były 2016-06-27 12:59
mabdquick i ago

zmieńcie hakera bo ten jest do bani
były 2016-06-28 10:02
jak ci mowie ze do bani to do bani
zainteresowany 2016-07-15 21:14
Powiedz klientko gdzie kupiłaś BG Extended Life MOA® nr 115 ?
Też bym chciał kupić detergent który powoduje,że rzeczywiście zużycie oleju nie zwiększa się.
Jakie jeszcze detergenty sprzedaje bgpoland ?
zenek 2016-07-18 09:19
A ja słyszałem ze tam daja barburki trzynastki czternastki i premie co miesiac jaj w kopalniach Przrciez ropa to przemysl wydobywczy
Barbara 2016-07-18 13:22
Czy wśród detergentów bg poland sprzedaje jakies fajne proszki prania lub do mycia twarzy? Bo co amerykański to amerykański
1
lu 2016-08-04 12:22
nie ważne co piszą ważne ,że piszą
tak po hamerykansku
Michał 2016-08-04 17:05
Na jakiej podstawie wiesz że żywotność Twojego pojazdu została wydłużona ? Masz porównanie?
były 2016-08-06 14:07
Oczywiście ale rocznie i to brutto
rysio 2016-08-09 16:19
niedorzeczne zarobki sprzataczki ?
A kto bogatemu zabroni ?
Przeciez to Amerykanska firma .Jak na amerykanskie warunki 3600 na mies to i tak mało.
e12f 2016-08-12 13:55
A co byś dala Dora by zdobyć zatrudnienie w bgpoland ?
Kaya 2016-09-04 08:41
Bardzo proszę o jakiś komentarz co w tej chwili dzieje się z firmą ?
rom 2016-09-06 07:57
oj dzieje sie dzieje bardzo zle
fred 2016-09-10 11:33
Specjalisci BG Poland zawsze
do Twojej dyspozycji!

BG Poland Sp. z o. o.
ul. Wrzesińska 174
62-020 Swarzędz
tel: 61 85 50 185


Pytania prosimy kierować
na adres e-mail: kontakt@bgpoland.pl

kandydat 2016-09-18 17:48
A ja to chce isc na rozmowe kwalifikacyjna a takie rzeczy bardzo mnie interesuja.
Chce wiedziec wszystko o pracodawcy tak jak pracodawca o mnie
romek 2016-09-19 09:07
koordynator ds. remontów i modernizacji moxe spodziewać sie nawet ( usunięte przez administratora ) netto na miesiac
ryszard 2016-09-21 11:05
Doświadczenie w gastronomii mile widziane
A jak z pracownika stać się kierownikiem? Wystarczy wziąć udział w wewnętrznej rekrutacji organizowanej przez firme, a tak przeprowadzane rekrutacje to wcale nie rzadkość. Oczywiście poza tym pracownicy są rekrutowani także poza strukturami BG
mietek 2016-09-21 13:20
Na co dodatkowo mogą liczyć pracownicy? Wszystko zależy od ich potrzeb. Specjalistyczne programy pomocy przygotowane przez firmę obejmują m.in. pomoc materialną dla osób najbardziej potrzebujących, a także bezpłatne obozy letnie dla dzieci pracowników z rodzin o najniższych dochodach. Z kolei pracownicy, którym urodziło się dziecko, mogą skorzystać z pomocy w ramach programu
mariusz 2016-12-14 10:41
obserwuje i nie moge sie nadziwic
było niedawno 140 wpisów a teraz jest 124
tak mozna ?
octan 2017-05-29 11:46
Przy zaawansowanej analizie, bazującej na większej próbce respondentów, można zastosować narzędzia statystyki opisowej, a także pokusić się o wyliczenie istotność statystycznej uzyskanych wyników.
Porównując wyniki tegorocznych badań z tymi sprzed sześciu i dwunastu lat można zauważyć wyraźny wzrost odsetka osób, które reklam nie lubią i starają się ich nie oglądać, nie słuchać. Jednocześnie znaczą co zmniejszył
a się grupa osób lubiących reklamy. W dotychczasowych badaniach niezmiennie najwięcej respondentów deklarowało, że wprawdzie nie lubi reklam, ale nie jest w stanie ich uniknąć.

Stosunek do reklam jest w mniejszym lub większym stopniu uzależniony od cech społeczno-demograficznych respondentów. Ci, którzy lubią reklamy, to przede wszystkim pracownicy usług, renciści oraz najmłodsi respondenci. Unikają reklam zdecydowanie najczęściej rolnicy, badani źle oceniający swoją sytuację materialną oraz, co ciekawe, także renciści. Mieszkańcy dużych aglomeracji miejskich, bezrobotni oraz uczniowie i studenci należą natomiast do tych grup społeczno-demograficznych, które najczęściej się skarżą, że są przymuszane do oglądania i wysłuchiwania reklam, mimo że ich nie lubią.
Jeśli wyróżnimy dziedziny, w których można oceniać użyteczność i atrakcyjność reklam (reklama jako rozrywka, informacja, zachęta do zakupu produktu), to okaże się, że w ciągu ostatnich dziewiętnastu lat opinie o reklamach pod każdym względem bardzo się pogorszyły.
usuniety wpis 2017-07-07 08:56
opinie stad znikaja. ciekawe w jaki sposob? wiec napisze jeszcze raz i skopiuje. zobaczymy kiedy ta opinia znikie. kilka tygodni temu odpowiedzialem czlowiekowi ktory tu sie skarzyl ze mu silnik zepsuli tymi preparatami. jako byly pracownik wiem ze takich przypadkow bylo duzo wiecej. prezes nie wie jak te srodki stosowac bo na mechanice sie nie zna. wazne zeby wcisnac towar. i to samo musza robic sprzedawcy. oczywiscie firma bg wypiera sie wszelkiej odpowiedzialnosci. telefonicznie (nigdy na pismie) prezes nawet potwierdza ze pokryje koszty naprawy o ile biegly rzeczoznawca wskaze ze powodem uszkodzen byl ich preparat. w praktyce jest to nie do udowodnienia. a za rzeczoznawce musi klient zaplacic. takze przestrzegam wszystkich przed stosowaniem chyba ze warsztat ktory ma to zrobic zapewni na pismie ze pokryje koszty ewentualnych przyszlych uszkodzeni niezaleznie od opinii bieglego. sprobojcie uzyskac takie cos od warsztatu przed usluga:) powodzenia
dlatego przestrzegam przed praca dla bg, jesli nie chcecie wciskac kitu, byc wysmiewani a dodatkowo gnebieni przez prezesa za macia mala sprzedaz
Zostaw swoją opinię o BG Poland Sp. z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BG Poland Sp. z o.o.