logo BG Poland Sp. z o.o.

BG Poland Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o BG Poland Sp. z o.o.

johny 2013-11-08 22:11
niewarto, zmarnujesz kawałek życia
handlowiec 2013-11-11 16:17
Napiszcie ile placa i na kogo trzeba uwazac
dramat 2013-12-28 20:01
dramat, niegodni zaufania
2
ziomus 2014-01-02 22:19
nikt nie napisał na jakim stanowisku jest ( usunięte przez administratora ) wiele razy wymieniana w opisach ....to bardzo intrygująca firma
wielkopolanin 2014-02-17 16:38
Powiedzcie mi coś bliżej na temat tej firmy. Wiele piszecie ale żadnych konkretów. Jakie stanowisko itp itd.
mazawsze 2014-02-25 12:04
Spora firma??? W którym miejscu???
(usunięte przez administratora)
2
ON 2014-03-13 22:15
Słuchajcie wszyscy: omijajcie tą firme z daleka. Szkoda słów. Szef złotousty ale tylko w czasie rozmowy kwalifikacyjnej
WLKP 2014-06-09 21:20
Znowu firma poszukuje pracowników. Przestrzegam przed podjęciem tam pracy. Szkoda waszego czasu. Zrobicie jak chcecie ale ja ostrzegam.
Pomidor 2015-01-12 09:32
Jeżeli ktoś jest zdesperowany i na gwałt będzie szukał pracy to pewnie i tak podejmie ją w BG Poland. Zastanawiam się tylko jakie warunki oferują na dzień dobry i czy one się w jakiś określony sposób zmieniają po określonym czasie. Swoją drogą mógłby ktoś wspomnieć parę słów o rekrutacji - jak przebiega i kto ją przeprowadza.
jaroo 2015-02-04 12:54
Pracuję w tej firmie od kilku miesięcy i nie narzekam (umowa o pracę). Patrząc ogólnie, praca jak to w handlu - jeżeli jesteś dobry w sprzedaży i masz wiedzę techniczną możesz nieźle zarobić.
johny 2015-02-06 12:49
i w srode o 13 siedzisz na necie? nie powinienes wlasnie czegos sprzedawac? a moze jestes kims z biura tej firmy zeby zatrzec niemiłe komentarze? bo z tego co pamiętam to tam nie ma czasu nawet sie złamac bo zaraz telefony co robisz
paweł 2015-02-17 16:41
Mam pytanie
Firma znów rekrutuje na stanowiska sprzedażowe. Czy warto aplikować ?
Pozdrawiam, Paweł
jasiu 2015-02-18 12:54
skoro znów rekrutują to zastanów sie czy warto? czy z dobrej firmy ludzie odchodzą? a u nich szukają ciągle i ciągle
olek 2015-02-23 21:30
jaro umowa o prace? nie sciemniaj, jak juz to zlecenie. po umowie o prace bys nie mogl dla nich pracowac na wlasnej dzialanosci. dzwonilem na poczatku roku i biurze mi powiedzieli, najpierw zlecenie potem dzialalnosc. zrezygnowalem
paweł 2015-03-01 22:44
czy jest ktoś, kto pracował w tej firmie na etat jako przedstawiciel handlowy i mógłby opisać warunki takiej pracy w BG?
łysol 2015-03-12 09:47
Paweł !!! Wyluzuj !!!Czy nie umiesz czytać po polsku ,tak jak prezes po angielsku ? Masz dwie strony do przeczytania a Ty się pytasz ? Co chcesz wiedzieć zaraz Ci odpowiem
toruńczyk 2015-03-18 12:56
Nie wiem jak można myśleć o pracy w firmie której nic dobrego nikt nie napisał.
Firma ma siedzibę pod poznaniem, więc skąd tle wpisów z Torunia właśnie Czy nie warto byłoby spytać tych co pracowali w bezpośredniej bliskości Wielkiego Szefa ?
W dzisiejszych czasach firmy bardzo dbają o swój wizerunek,szczegolnie o opinie ,których tutaj nie brak
1
ziomol 2015-04-12 19:24
Na jakiej podstawie legitymują się opinią ''RZETELNEJ FIRMY '' Na podstawie tych wpisów ???
tymek 2015-06-16 08:58
Wspolpracuje z firma od kilku miesiecy. BG ma produkt z najwyzszej polki jakosciowej. Jak ktos umie inwestowac przede wszystkim w siebie to ma mozliwosci rozwoju i zarabiania pieniedzy
Paul 2015-10-27 20:37
Jadźka, czytaj posty ze zrozumieniem
Klient 2015-11-12 07:30
To będzie ta firma dalej funkcjonowała po listopadzie czy nie? W firmie mówią, że wszystko jest OK. Jeżeli miałoby jej nie być, to szukam innego dostawcy chemii tego typu.
inny były 2015-11-13 11:25
Dowiesz się kiedy podejmiesz prace. Tam ZAWSZE BYŁO WSZYSTKO OK
Tak po hamerykańsku.Nie otrzymujesz odp bo wpisy są usuwane co kilka godzin
Jasnowidz 2015-11-17 21:05
Sorry, że dopiero teraz, ale padł mi dysk w kompie. Pewnie BG Poland wysłało mi wirusa, hehe. Nie wiem czy ma sens pisanie tu czegokolwiek co jest prawdą, bo jest to od razu usuwane. Tak czy inaczej BG Poland pada z końcem listopada, a w magazynie trwa wyprzedaż resztek towaru. Nie wierzycie to spróbujcie kupić czegoś więcej jak karton!!! pozdro
1
konkurencja 2015-11-20 09:59
to niesłychany zaszczyt pracowac u człowieka z taką opinią
Jasnowidz 2015-11-27 16:49
Porzuć ten pomysł i zastanów się nad czymś bardziej konstruktywnym. Firma stoi w miejscu od 5 lat. Nic się tam nie zmienia, oprócz Pracowników!
kolejny były 2015-11-27 18:05
Jak sama nazwa mówi BG czyli Będzie Gorzej bo lepiej już było :)
Tak czytam sobie i dochodzę do wniosku że tych wszystkich byłych znam, może czas na jakieś spotkanie byłych przy piwie lub grzanym winie.
Kolejny były 2015-11-29 18:11
Jak napiszesz kiedy pracowałeś to powiem Tobie czy się znamy :) chyba że nie jesteś był. Co do miejsca to jakieś się znajdzie chętny na Jacka z lodem już jest :) Co do kontaktu z byłymi to do połowy z tych dwudziestu kilku handlowców to mam
były pracownik 2015-11-30 10:16
jestem jednym z 20011
Kolejny były 2015-11-30 13:41
Musieliśmy się spotkać :)
Kolejny były 2015-12-07 22:58
Tylko tyle to znaczy że jesteście nie rzetelną firmą!
zadowolony 2016-01-04 12:11
Jeśli chodzi o moją rozmowę kwalifikacyjną to przebiegła w całkiem miłej atmosferze. Na początku poproszono mnie o rozwiązanie testu na abstrakcyjne myślenie takiego jak tu http://smart-tester.eu/narodowytest/ trzeba bylo miec powyzej 110 pkt i mi się udalo (radzę sobie go przerobić przed pójściem na rozmowe), następnie prześledzono moje dotychczasowe doświadczenie itp. Ogólnie jestem bardzo zadowolony ;)
ziomuś 2016-06-21 11:44
wspaniała zyła złota jeśli chodzi o zatrudnienie ??
jesteś trzeżwa czy trzeżwy ? co Ty piszesz ?? dla kogo żyła złota ????
były 2016-06-27 12:59
mabdquick i ago

zmieńcie hakera bo ten jest do bani
były 2016-06-28 10:02
jak ci mowie ze do bani to do bani
zainteresowany 2016-07-15 21:14
Powiedz klientko gdzie kupiłaś BG Extended Life MOA® nr 115 ?
Też bym chciał kupić detergent który powoduje,że rzeczywiście zużycie oleju nie zwiększa się.
Jakie jeszcze detergenty sprzedaje bgpoland ?
zenek 2016-07-18 09:19
A ja słyszałem ze tam daja barburki trzynastki czternastki i premie co miesiac jaj w kopalniach Przrciez ropa to przemysl wydobywczy
Barbara 2016-07-18 13:22
Czy wśród detergentów bg poland sprzedaje jakies fajne proszki prania lub do mycia twarzy? Bo co amerykański to amerykański
1
lu 2016-08-04 12:22
nie ważne co piszą ważne ,że piszą
tak po hamerykansku
Michał 2016-08-04 17:05
Na jakiej podstawie wiesz że żywotność Twojego pojazdu została wydłużona ? Masz porównanie?
były 2016-08-06 14:07
Oczywiście ale rocznie i to brutto
rysio 2016-08-09 16:19
niedorzeczne zarobki sprzataczki ?
A kto bogatemu zabroni ?
Przeciez to Amerykanska firma .Jak na amerykanskie warunki 3600 na mies to i tak mało.
e12f 2016-08-12 13:55
A co byś dala Dora by zdobyć zatrudnienie w bgpoland ?
Kaya 2016-09-04 08:41
Bardzo proszę o jakiś komentarz co w tej chwili dzieje się z firmą ?
rom 2016-09-06 07:57
oj dzieje sie dzieje bardzo zle
fred 2016-09-10 11:33
Specjalisci BG Poland zawsze
do Twojej dyspozycji!

BG Poland Sp. z o. o.
ul. Wrzesińska 174
62-020 Swarzędz
tel: 61 85 50 185


Pytania prosimy kierować
na adres e-mail: kontakt@bgpoland.pl

kandydat 2016-09-18 17:48
A ja to chce isc na rozmowe kwalifikacyjna a takie rzeczy bardzo mnie interesuja.
Chce wiedziec wszystko o pracodawcy tak jak pracodawca o mnie
romek 2016-09-19 09:07
koordynator ds. remontów i modernizacji moxe spodziewać sie nawet ( usunięte przez administratora ) netto na miesiac
ryszard 2016-09-21 11:05
Doświadczenie w gastronomii mile widziane
A jak z pracownika stać się kierownikiem? Wystarczy wziąć udział w wewnętrznej rekrutacji organizowanej przez firme, a tak przeprowadzane rekrutacje to wcale nie rzadkość. Oczywiście poza tym pracownicy są rekrutowani także poza strukturami BG
mietek 2016-09-21 13:20
Na co dodatkowo mogą liczyć pracownicy? Wszystko zależy od ich potrzeb. Specjalistyczne programy pomocy przygotowane przez firmę obejmują m.in. pomoc materialną dla osób najbardziej potrzebujących, a także bezpłatne obozy letnie dla dzieci pracowników z rodzin o najniższych dochodach. Z kolei pracownicy, którym urodziło się dziecko, mogą skorzystać z pomocy w ramach programu
mariusz 2016-12-14 10:41
obserwuje i nie moge sie nadziwic
było niedawno 140 wpisów a teraz jest 124
tak mozna ?
Zostaw swoją opinię o BG Poland Sp. z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BG Poland Sp. z o.o.