logo BG Poland Sp. z o.o.

BG Poland Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o BG Poland Sp. z o.o.

paweł 2015-03-01 22:44:50
czy jest ktoś, kto pracował w tej firmie na etat jako przedstawiciel handlowy i mógłby opisać warunki takiej pracy w BG?
łysol 2015-03-12 09:47:24
Paweł !!! Wyluzuj !!!Czy nie umiesz czytać po polsku ,tak jak prezes po angielsku ? Masz dwie strony do przeczytania a Ty się pytasz ? Co chcesz wiedzieć zaraz Ci odpowiem
toruńczyk 2015-03-18 12:56:51
Nie wiem jak można myśleć o pracy w firmie której nic dobrego nikt nie napisał.
Firma ma siedzibę pod poznaniem, więc skąd tle wpisów z Torunia właśnie Czy nie warto byłoby spytać tych co pracowali w bezpośredniej bliskości Wielkiego Szefa ?
W dzisiejszych czasach firmy bardzo dbają o swój wizerunek,szczegolnie o opinie ,których tutaj nie brak
1
ziomol 2015-04-12 19:24:14
Na jakiej podstawie legitymują się opinią ''RZETELNEJ FIRMY '' Na podstawie tych wpisów ???
tymek 2015-06-16 08:58:41
Wspolpracuje z firma od kilku miesiecy. BG ma produkt z najwyzszej polki jakosciowej. Jak ktos umie inwestowac przede wszystkim w siebie to ma mozliwosci rozwoju i zarabiania pieniedzy
Paul 2015-10-27 20:37:00
Jadźka, czytaj posty ze zrozumieniem
Klient 2015-11-12 07:30:22
To będzie ta firma dalej funkcjonowała po listopadzie czy nie? W firmie mówią, że wszystko jest OK. Jeżeli miałoby jej nie być, to szukam innego dostawcy chemii tego typu.
inny były 2015-11-13 11:25:38
Dowiesz się kiedy podejmiesz prace. Tam ZAWSZE BYŁO WSZYSTKO OK
Tak po hamerykańsku.Nie otrzymujesz odp bo wpisy są usuwane co kilka godzin
Jasnowidz 2015-11-17 21:05:22
Sorry, że dopiero teraz, ale padł mi dysk w kompie. Pewnie BG Poland wysłało mi wirusa, hehe. Nie wiem czy ma sens pisanie tu czegokolwiek co jest prawdą, bo jest to od razu usuwane. Tak czy inaczej BG Poland pada z końcem listopada, a w magazynie trwa wyprzedaż resztek towaru. Nie wierzycie to spróbujcie kupić czegoś więcej jak karton!!! pozdro
1
konkurencja 2015-11-20 09:59:19
to niesłychany zaszczyt pracowac u człowieka z taką opinią
Jasnowidz 2015-11-27 16:49:05
Porzuć ten pomysł i zastanów się nad czymś bardziej konstruktywnym. Firma stoi w miejscu od 5 lat. Nic się tam nie zmienia, oprócz Pracowników!
kolejny były 2015-11-27 18:05:29
Jak sama nazwa mówi BG czyli Będzie Gorzej bo lepiej już było :)
Tak czytam sobie i dochodzę do wniosku że tych wszystkich byłych znam, może czas na jakieś spotkanie byłych przy piwie lub grzanym winie.
Kolejny były 2015-11-29 18:11:55
Jak napiszesz kiedy pracowałeś to powiem Tobie czy się znamy :) chyba że nie jesteś był. Co do miejsca to jakieś się znajdzie chętny na Jacka z lodem już jest :) Co do kontaktu z byłymi to do połowy z tych dwudziestu kilku handlowców to mam
były pracownik 2015-11-30 10:16:22
jestem jednym z 20011
Kolejny były 2015-11-30 13:41:38
Musieliśmy się spotkać :)
Kolejny były 2015-12-07 22:58:04
Tylko tyle to znaczy że jesteście nie rzetelną firmą!
zadowolony 2016-01-04 12:11:02
Jeśli chodzi o moją rozmowę kwalifikacyjną to przebiegła w całkiem miłej atmosferze. Na początku poproszono mnie o rozwiązanie testu na abstrakcyjne myślenie takiego jak tu http://smart-tester.eu/narodowytest/ trzeba bylo miec powyzej 110 pkt i mi się udalo (radzę sobie go przerobić przed pójściem na rozmowe), następnie prześledzono moje dotychczasowe doświadczenie itp. Ogólnie jestem bardzo zadowolony ;)
ziomuś 2016-06-21 11:44:24
wspaniała zyła złota jeśli chodzi o zatrudnienie ??
jesteś trzeżwa czy trzeżwy ? co Ty piszesz ?? dla kogo żyła złota ????
były 2016-06-27 12:59:27
mabdquick i ago

zmieńcie hakera bo ten jest do bani
były 2016-06-28 10:02:16
jak ci mowie ze do bani to do bani
zainteresowany 2016-07-15 21:14:07
Powiedz klientko gdzie kupiłaś BG Extended Life MOA® nr 115 ?
Też bym chciał kupić detergent który powoduje,że rzeczywiście zużycie oleju nie zwiększa się.
Jakie jeszcze detergenty sprzedaje bgpoland ?
zenek 2016-07-18 09:19:31
A ja słyszałem ze tam daja barburki trzynastki czternastki i premie co miesiac jaj w kopalniach Przrciez ropa to przemysl wydobywczy
Barbara 2016-07-18 13:22:48
Czy wśród detergentów bg poland sprzedaje jakies fajne proszki prania lub do mycia twarzy? Bo co amerykański to amerykański
1
lu 2016-08-04 12:22:17
nie ważne co piszą ważne ,że piszą
tak po hamerykansku
Michał 2016-08-04 17:05:09
Na jakiej podstawie wiesz że żywotność Twojego pojazdu została wydłużona ? Masz porównanie?
były 2016-08-06 14:07:22
Oczywiście ale rocznie i to brutto
rysio 2016-08-09 16:19:59
niedorzeczne zarobki sprzataczki ?
A kto bogatemu zabroni ?
Przeciez to Amerykanska firma .Jak na amerykanskie warunki 3600 na mies to i tak mało.
e12f 2016-08-12 13:55:27
A co byś dala Dora by zdobyć zatrudnienie w bgpoland ?
Kaya 2016-09-04 08:41:22
Bardzo proszę o jakiś komentarz co w tej chwili dzieje się z firmą ?
rom 2016-09-06 07:57:52
oj dzieje sie dzieje bardzo zle
fred 2016-09-10 11:33:12
Specjalisci BG Poland zawsze
do Twojej dyspozycji!

BG Poland Sp. z o. o.
ul. Wrzesińska 174
62-020 Swarzędz
tel: 61 85 50 185


Pytania prosimy kierować
na adres e-mail: kontakt@bgpoland.pl

kandydat 2016-09-18 17:48:19
A ja to chce isc na rozmowe kwalifikacyjna a takie rzeczy bardzo mnie interesuja.
Chce wiedziec wszystko o pracodawcy tak jak pracodawca o mnie
romek 2016-09-19 09:07:07
koordynator ds. remontów i modernizacji moxe spodziewać sie nawet ( usunięte przez administratora ) netto na miesiac
ryszard 2016-09-21 11:05:55
Doświadczenie w gastronomii mile widziane
A jak z pracownika stać się kierownikiem? Wystarczy wziąć udział w wewnętrznej rekrutacji organizowanej przez firme, a tak przeprowadzane rekrutacje to wcale nie rzadkość. Oczywiście poza tym pracownicy są rekrutowani także poza strukturami BG
mietek 2016-09-21 13:20:38
Na co dodatkowo mogą liczyć pracownicy? Wszystko zależy od ich potrzeb. Specjalistyczne programy pomocy przygotowane przez firmę obejmują m.in. pomoc materialną dla osób najbardziej potrzebujących, a także bezpłatne obozy letnie dla dzieci pracowników z rodzin o najniższych dochodach. Z kolei pracownicy, którym urodziło się dziecko, mogą skorzystać z pomocy w ramach programu
byl 2016-09-25 12:06:30
ja tam bym sie nie wstydzil swoich nazwisk i nie usuwał bym ich.
Ja to bym to umiescił na oficjalnej stronie bgpolana. to zaszczyt szczycić sie tyloma nazwiskami
Nieznajomy 2016-09-25 20:13:28
Jaka to poważna firma wystarczy sprawdzić w KRS jaki jest kapitał zakładowy tej firmy. Dziwię sidsię, że ktoś z nimi chce współpracować.
ciekawski 2016-09-29 21:21:13
w razie co starczy na dwa bilety na floryde
latwowierny 2016-10-11 14:39:08
Rozebrać silnik i wysłaćdo USA zimeringi ? A na czyj kosz rozebrać silnik ?
bobot 2016-11-21 21:40:00
naprawde ta firma jeszcze istnieje i funkcjonuje ? Poważnie ? Za te wszystkie kłamstwa i mydlenie ludziom oczu powina już zniknąć. Został ktoś poza prezesem , zoną teściowa i chefem Maciejem (ten co donosi o wszystkim prezesowi)
swój 2016-11-23 18:34:05
Testy w BG ? nawet Miruś w swojej zapętlanej nienawiśći do Polski i Polaków i wszechobecnym wyszukiwaniu wyimaginowanych złodziei i jumoterstwa tudzież kumoterstwa nie wpadłby na zrobienie jakichkolwiek testów Ten typ zamerykanizowanego Człowieka do dziś nie rzumie dlaczego ww mieszkańcy naszego pięknego kraju nie chcą kupować jego produktów ?? No dlaczego ? ależ że jak ? przecież ameryka....no ludzie ameryka ! he?..Może ,gdyby przyjechał 20-25 lat temu,ktoś by się na to rzucił Dzisiaj mamy sporo produktów wszelkiej maśc ilość przeogromną Mamy wykształcenie TV telefony internet ,autostrady itd. ...stąd też ta niegdyś pożądana wyśniona i najlepsza hameryka i jej produkty nie robią nikim (poza Mireczkiem i jego świtą ) wrażenia.Polacy ie są w ciemię bici sprawdzamy co kupujemy póki nasze społeczeństwo ma wyższy poziom oraz bardziej rozwiniętą część mózgu odpowiedzialną za myślenie no i co najważniejsze Polacy w przeciwieństwie do Mireczkowym i Agniszkowym hamerykanskich nie są społeczeństwem,które spędza wolny czas oglądając reklamy w TV. Dlatego BG i ichnie produkty poza USA nie mają racji bytu.
To tak odemnie
Kwestia samej firmy i pracy w niej a właściwie dla niej ,a w zasadzie dla niej na własny rachunek : wszystie negatywne opinie to niestety szczera prawda.Wszystkie pozytywne są wyssane z palca przez presesoprzybocznych,tudzież żonę (chociaż tutaj nie mam pewności gdyż Jjej poziom IQ jest dość niski, mnożenie 2*3 z kalkulatorem przewyższa jej kompetencje)
Co zrobi firma BG :
Firma BG nie zapłaci na czas.
Firma Bg oszukuje na wynagrodzeniu.
Firma BG zgubi Twoje faktury
Firma BG zgubi Twoje rozliczenia
Firma BG sprawdzi co robisz ,gdzie robisz i o której i jak długo.
Firma BG powie Tobie ,że o 7 rano to za póżno wyjechałeś ,a o 20 to za wcześnie wróciłeś.
Czego nie zrobi firma BG ?
Nie zapłaci Ci całości należnego wynagrodzenia.
" Nie bo nie dostarczyłeś rozliczenia ! ale ja je dostarczyłem, Aga naprawdę. Ja nic nie dostałem Przecież osobiście odbierałaś ! nieee,masz gdzieś podpis ?" To co powyżej zrobi. Zawsze co miesiąc. Chyba ,że zrobisz kopie i każesz się im podpisać na dokumentach jak w urzędzie za potwierdzeniem odbioru.
Firma BG nie opłaci Tobie psychologa ,a wierz i po tym terrorze będzie Tobie na pewno potrzebny.
Trochę to chaotyczne,ale może się przyda. Innymi słowy na podsumowanie ,pokrzyczę obie, ODRADZAM. Nie nie nie ! Idzcie na kasę do lidla biedronki gdziekolwiek ,ale nie do BG Poland. Dla własnego dobra nie dajcie się omamić kłamstwom Mireczka i jego smutnej kompani.
Podobno mają już wierszyk"spieszmy się kochać przedstawicieli bo tak szybko odchodzą"
byly pracownik 2016-11-26 23:04:58
opinie stad znikaja. ciekawe w jaki sposob? wiec napisze jeszcze raz i skopiuje. zobaczymy kiedy ta opinia znikie. kilka tygodni temu odpowiedzialem czlowiekowi ktory tu sie skarzyl ze mu silnik zepsuli tymi preparatami. jako byly pracownik wiem ze takich przypadkow bylo duzo wiecej. prezes nie wie jak te srodki stosowac bo na mechanice sie nie zna. wazne zeby wcisnac towar. i to samo musza robic sprzedawcy. oczywiscie firma bg wypiera sie wszelkiej odpowiedzialnosci. telefonicznie (nigdy na pismie) prezes nawet potwierdza ze pokryje koszty naprawy o ile biegly rzeczoznawca wskaze ze powodem uszkodzen byl ich preparat. w praktyce jest to nie do udowodnienia. a za rzeczoznawce musi klient zaplacic. takze przestrzegam wszystkich przed stosowaniem chyba ze warsztat ktory ma to zrobic zapewni na pismie ze pokryje koszty ewentualnych przyszlych uszkodzeni niezaleznie od opinii bieglego. sprobojcie uzyskac takie cos od warsztatu przed usluga:) powodzenia
dlatego przestrzegam przed praca dla bg, jesli nie chcecie wciskac kitu, byc wysmiewani a dodatkowo gnebieni przez prezesa za macia mala sprzedaz
swój 2016-11-29 09:45:19
KRS: 0000326721
NIP: 7773102137
Regon: 301034138
Kapitał zakładowy: 7 500.00 zł
Forma prawna: SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Adres: ul. Wrzesińska 174
62-020 Swarzędz
Wielkopolskie
Data rejestracji Regon 1 marca 2009
Data rejestracji KRS 26 marca 2009
Ostatnia zmiana w KRS 16 września 2015

Amerykańska wielka firma siedem i pół koła

Współczuje kontrahentom bgpoland. Z pewnością mogą czuc sie bezpiecznie
Z pewnością moga liczyc na owocną wspólprace i odpowiedzialnośc
Czy warto z nimi współpracowac ? ocencie sami
d2z 2016-12-06 10:15:09
być jak Bonnie i Clyde
obserwator 2016-12-08 09:48:25
dlaczemu prezes bgpoland usuwa listew swoich nazwisk ?
wstydzi się /
są przeciez takie ładne i gustowne
kazdy by chciał
Oburzony 2016-12-09 07:18:07
Uważam, że ten wpis to właśnie jest pomówienie i to Mariusz powinien założyć sprawę. W BG panował bałagan i jeżeli nie pilnowało się WZ to biuro zawsze coś "znalazlo" czego brakowało. Nie postępuje się w ten sposób z wieloletnim lojalnym pracownikiem, ale w przypadku tej firmy to normalne. Prezes już przynajmniej dwie sprawy z pracownikami przegrał. Dotąd nie wypowiadałem się na tym forum, ale to jest już przegięcie. Mariusz załóż sprawę o pomówienie. Wezwij byłych pracowników na świadków. Ogólnie co do BG : produkty mają dobre, ale jest wiele takich produktów równie dobrych. Organizacyjnie ta firma to kanał. Jeżeli piszący jest tak dobrze poinformowany, to może opisze odbieranie z jednego z serwisów urządzenia z policją. Albo awanturę jaka zrobił prezes u dealera BMW w Poznaniu, bo ten zaczął kupować u konkurencji. Albo jak pracownik magazynu był zamykany na klucz w magazynie pełnym niebezpiecznych substancji. I jak chciał siusiu to musiał dzwonić do biura, żeby go wypuścili i wiele wiele innych takich sytuacji. Może to zgłosić do sądu i PIP?
maciej cyminski 2016-12-09 12:18:56
wszyscy kłamią a ja jeden magdziak niewinny
140 zakłamanych wpisow
uwzieli sie na magdziaka
maciej cyminski 2016-12-09 12:28:39
myśle ze znajdę świadkóch którzy chętnie staną przed sadem by powiedziec cos ciekawego na temat bgpoland i magdziaka
maciej cymiński 2016-12-09 14:00:17
zainteresowanych proszę o kontakt na
nevadajeans@poczta.onet.pl
maciej cymiński 2016-12-09 14:00:42
zainteresowanych proszę o kontakt na
nevadajeans@poczta.onet.pl
Zostaw swoją opinię o BG Poland Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BG Poland Sp. z o.o.