brak logo

SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz

Toruń

Opinie o SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz

M 2012-10-12 11:01:33
Widzę że ja pierwszy komentuje. Jeśli chodzi o moją opinię to jestem na TAK. Niestety trzeba odbyć bezpłatny staż ale jeśli jesteś dobry to po miesiącu dostaniesz pensje, komórkę i umowę.
W fajnym miejscu agencja - właścicielka to najbardziej profesjonalna osoba jaką znam. Wiem ze agencja miała kłopoty ale wychodzi na prosto. SUPER ATMOSFERA! Jeśli chcesz się czegoś nauczyć to śmiało możesz aplikować CV.
Monika 2012-10-12 12:50:34
Zgodzę się. Byłam na stażu zdobyłam spore umiejętności.
Staż warto zawsze sobie wpisać :) Do CV!
Fajni ludzie super atmosfera.
kate 2012-10-17 13:29:27
Dużo pracy - dla wyjątkowo uzdolnionych w reklamie. Ja jestem zadowolona na maxa.
Domino 2012-12-11 15:25:36
Kpina. Widzę ze chyba właścicielka sama sobie wystawia opinie,
Współpraca to kpina. Niewypłacalna LUDZIE nie słuchajcie bredni wiem ze kto tam pracował dostawał pensje opóźnione maxymalnie.
Tyrka za darmo u cwaniary!
maggie 2013-09-27 15:05:10
Staż był super, dużo projektów i szybka nauka w profesjonalnym środowisku do tego w miłej i merytorycznej atmosferze. Co prawda bezpłatny, ale nie żałuję, bo zdobyta wiedza i umiejętności - bezcenne! Mogę mówić tylko w samych pozytywach.
to chyba pomyłka 2013-11-12 14:20:44
Taaa... mój staż w Sinea odbył się na siedzeniu i wysłuchiwaniu wiecznie zajętego, przemądrzałego przełożonego, który powinien być miły i pomocny. Wyczuwało się niechęć z jego strony, tak jakby moja obecność była wbrew jego woli.
Moim zdaniem STRACONY CZAS - więcej można się nauczyć samemu.
Elvira 2014-01-30 17:01:58
Ja ze stażu jestem zadowolona, nie było to parzenie kawy i sprzątanie biurka, a praca na prawdziwych briefach. na początku robiłam tylko research do projektów, potem również wyciągałam wnioski i formułowałam opinie, do których dostawałam często dość krytyczne feedbacki. Szefowa bardzo wymagająca, ale miła i merytoryczna. Dużo się nauczyłam, chociaż po stażu zatrudnienia nie dostałam, za to referencje się przydały :)
halix 2015-02-15 00:10:01
nie do końca chce mi się wierzyć w to że obecnie sinea group nie funkcjonuje. Zwłaszcza , że wchodziłem na ich stronę ostatnimi czasy kilka razy i widać po niej że firma ma naprawdę na siebie pomysł. Potrafią w bardzo ciekawy sposób przedstawić zarówno siebie, profil swojej działalności jak i to co mają do zaoferowania klientowi
były pracownik 2015-04-30 11:44:08
Sinea Plus nie istnieje od wielu lat, a Sinea Group to zupełnie inna firma. Z tego co wiem to działa i ma się dobrze.
Dam 2016-05-11 21:31:49
SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz wiesz co no to prawda, że nie mają ofert pracy akurat w tym momencie, ale przeciez to nic wielkiego, że jest jak jest, no przynajmniej mi się to tak wydaje, bo nad czym tutaj dywagować dłużej, to bezsensowne, jest super.
Zostaw swoją opinię o SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz