brak logo

zott

Opole

Opinie o zott

anonim 2010-08-02 22:15:47
czy moze znajdzie sie ktos kto wypowie sie na temat warunkow pracy i płacy w tej firmie jestem zainteresowana podjeciem pracy jako PH handlowiec
2
jakis 2010-08-03 08:11:05
podobno bryndza gps autko male zarobki a plany nie do realizacji (usunięte przez administratora) kierownik :) powodzenia ;)
3
@ 2010-08-06 15:34:47
Od roku sypie się dział sprzedaży- jest kiepsko i dlatego możesz kandydować na PH. Wycisną soki, kop w (usunięte przez administratora) to cała praca dla firmy zott.
PH są od wszystkiego więc nie sugeruj się, że będziesz pracował na sieciach. O premi zapomnij- KRYZYS jest.:)
1
anonim 2011-01-02 22:30:22
Firma nieporozumienie. Niszczy fizycznie i psychicznie kierownik (usunięte przez administratora) to karierowicz tak samo zreszta jak jego szef (usunięte przez administratora).
firma to jedna wielka inwigilacja. przedstawiciel to zło konieczne ktore na kazdym kroku nalezy sprawdzać i kontrolować
1
raivo 2011-01-26 22:35:31
słyszałem ,że odchodzi PH z Krakowa- wiecie dlaczego ?
anonim2 2011-04-17 17:17:41
tak jak wyżej ,sieci detal ,hurt to wszystko robi ph,inwigilacja ,jak masz upierdliwego RKS to szybko zejdzie ci psychika jednego dnia pracujesz drugiego cię zwolnią ,kasa jak cię mogę ,socjal ok,jak w każdej korporacji
były pracownik 2011-05-12 18:02:50
PH z krakowa odszedł bo na jego szczęście znalazł coś sporo lepszego:)
Faktycznie praca, jak i cała firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracowałem kilka lat, wyssali wszystko co mogli i spuścili mnie. Podwyżki obiecali a tylko inflacyjna była. Jedyny plus to socjal. Zainteresowanym mówię - poszukajcie lepszej pracy! Obecnie Zott wymienia kadrę, poleciała już połowa handlowców
1
anonim 2011-05-18 14:10:03
a coś więcej? mam tam iść na rozmowę w piatek ?
1
bidegang 2011-05-29 14:01:00
Wiemy dlaczego , bo chciał się rozwijać zawodowo - a w tej firmie to niemożliwe- układy , kolesiostwo i nepotyzm - ot cały Zott. Do tego pełna inwigilacja, brak narzędzi do pracy , niskie zarobki- nie polecam !
Jadzia 2012-04-18 22:10:11
Chciała bym się zorientować jak wyglądają imprezy zakładowe w Zott-cie chodzi mi co oferują i ile np można zabrać osób towarzyszących Pozdrawiam PS. pisze z ciekawości bo znajoma mi się przechwalała jakie to wspaniałe imprezy
2
drefd 2012-04-21 10:17:37
Zgadzam sie z przedmówcą (usunięte przez administratora) i jego guru (usunięte przez administratora) zero umiejętności menagera gosci dchrapali śie stanowisk przez zasiedzenie PH to zło które należy zwalczać takie jest ich podejście
kokuś 2012-04-30 08:58:56
Teraz najlepiej przyjąć sie jako DH - dobra kasa, zero roboty i nadzoru.
maja 2012-10-15 14:59:27
kokuś - 2012-04-30 08:58:56

Teraz najlepiej przyjąć sie jako DH - dobra kasa, zero roboty i nadzoru.
mozecie mi powiedziec jakie tam sa zarobki?? i jaki system pracy?? jakie zmiany?
Edward 2014-05-28 00:48:58
Szkoda kurcze, bo zott wydaje się dobra firma, pewnie pracownicy sa zadowoleni, nie odchodza to i nie ma rekrutacji..
SerekPleśniowy 2014-06-13 09:46:39
Cytat z forum.przedstawiciel-handlowy:
"Ja widuję przedstawiciela na sieciach - Skoda Fabia kombi czerwona, nieoklejona. Raportowanie w smartfonie, od jakiegoś czasu nieustanna inwigilacja GPS - lokalizacja miejsca raportowania, czas raportowania, przejazdy między punktami."

Jednym słowem - miodu nie ma, jak wszędzie trzeba pracować.
2
zainteresowany 2014-08-31 13:02:41
Witam wszystkich, Powiedzcie proszę czy warto aplikować na detal, jaka podstawa netto/brutto, jaka premia, ile wizyt dziennie, targety, kto jest bezprośrednio przełożonym, jakieś spotkania, raporty, windykacja klienta, jakie auto (z gps) można korzystać prywanie? Proszę o obiektywną odpowiedź bez emocji i żalu byłych pracowników. Z góry dziękuję pozdrawiam wszystkich
5
papapa 2015-01-14 19:35:34
Ja znalazłem ofertę pracy na stanowisku: prace dorywcze w obszarze produkcji. Z racji doświadczenia wysłałem cv i mam nadzieję ze cos z tego bedzie. A tymczasem udzielcie mi informacji jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna,która jest dla wielu osób ogromnym stresem i sytuacją porównywaną do najgorszych sytuacji w zyciu oraz na jakie zarobki mógłbym liczyć
5
ola 2015-03-11 16:55:51
wywalili prezesa i jego córeczkę -atmosfera w pracy się poprawi
aro 2015-03-11 22:50:51
Następne zwolnienia to kwestia czasu oczywiście ludzi związanych z prezesem
1
roko 2015-03-13 02:21:09
wywalili Romka po 20 latach oj wreszcie firma się odbije od dna a jak jegi seduszko bo 6 miesiecy był na zwolnieniu
dino 2015-03-13 19:19:44
I bardzo dobrze-niech się wezmą za tych dyrektorków,którzy już dawno osiągnęli poziom własnej niekompetencji i za co poniektórych Rks-ów co im się w głowach poprzewracało i wysługują się ludźmi
2
bunia 2015-03-16 22:26:22
Powinni czystki zrobić od prezesa w dół kierownicy itd,bo wprowadzają w pracy reżim dać bata i przeganiać tego głupiego robola co na nich robią
gienio 2015-03-22 20:47:17
polecą wszyscy, koniec tematu!!!
spor 2015-03-25 21:26:01
a dyrek sprzedaży tak nie mógł przezyc odejścia romkatomka ze poszedł na zwolnienie lekarskie, boi sie
sir jaro 2015-03-26 14:59:02
Znaczy się kuruje się w pensjonacie ?
1
polo 2015-03-29 13:47:19
Co się dzieje z AP dyrektorem wraca czy nie
kokuś 2015-03-30 08:56:14
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść-NIENARUSZONYM !
3
head 2015-04-08 19:36:40
AP wrócił ale na rynku szukają dyrektora sprzedaży do Zott
reksio 2015-05-22 17:45:42
ciekawe ? Wiadomo,że od lat nie wydają ludziom w terenie wody mineralnej ani napojów ,jak są upały. Oszczędności ?
2
mario 2015-06-04 23:16:17
W zott jest ok, zarobki srednie. Firma dba o pracowników, socialne rewelacyjne.. raz w roku impreza integracyjna..piwo i grill do woli. Dodatkowe ubezpieczenie. Stołowka na zakladzie. Co roku wycieczki, w tym do Drezna a praca jak to praca..trzeba pracowac a nie jak tu czytam jeden chętny na PH ktory pyta czy służbowym mozna prywatnie. Przeczytaj opinie wyżej. ..przecieź ktos napisał ze GPS
zxc 2015-06-20 21:41:12
pracuję kilka lat i jestem zadowolony.
niezły pakiet socjalny, opieka medyczna i multisport.
atmosfera - pewnie w zależności do którego działu się trafi, w jednych lepsza w innych gorsza...
w większości działó praca stabilna
pensje dla szeregowych pracowników w przedziale (plus minus) 2-5 tys netto.
1
Zdzicho z Krakowa 2015-06-26 11:14:03
Panie Romanie skoro jak czytam już Pan nie pracuje w Zott Polska, to może by tak spróbować np. z czeską Madetą, której nie ma w Polsce. Jak do tej pory udało mi się przepowiedzieć przyszłość pozytywnie - Jogobella zamiast Jogole. I otwarcie mleczarni w Opolu. Ma Pan bardzo dobrą intuicję. Skoro Zott Pana nie chce, to może trzeba by spróbować np. z Madetą. Ogólnie jest totalny brak towarów z krajów byłych tzw. demoludów. Były Pierwszy w Polsce Importer Zotta Zdzisław.
nikoś 2015-08-19 22:51:23
Romek się leczy a poza tym jest rentirem
saso 2015-11-02 10:53:44
Zastanówcie się 3 razy jak chcecie iść do nich do pracy. Szczególnie w dziale sprzedaży. Żeby być obiektywnym zobaczcie ile aktualnie rekrutacji jest obecnie przeprowadzanych na przedstawicieli.
2
yeti 2015-11-04 14:01:07
A ty @werf to nie jesteś przypadkiem kadrówką ? Ewentualnie królikiem? Tak bardzo polecacie pracę w tej firmie. A swoją drogą co stało się z pracownikami z Raciborza?
1
miki 2015-12-07 17:39:25
A ja @jola czekam na ogłoszenie na ph w krk .Pustawe półki wskazują ,że niedługo może zaczną szukać.
1
hngbfd 2016-01-12 19:25:40
Opinie od "jola" "werf"a juz ewidentnie "saks" "mario" to ewidentnie pisze ktoś z kierownictwa dla ściemy smierdzi propaganda na kilometr. Krótko na 1 punkcie musisz byc o 8 rano na ostatnim o 16 nie ważne gdzie zakonczyłeś prace możesz byc 100 km od domu to masz problem. Firma antyrodzinna np. organizuje spotkania robocze dwudniowe organizowane w dniach 22-23 grudnia czyli tuz przed wigilią czyli zapomni o pomocy w domu. Podobnie robią z akcjami czesania rynku np tuż przed wakacjami w czerwcu i masz prace w czwartek przyjeżdzasz, w piatek czeszesz rynek na wybrzeżu, w sobote w punkcie zbiórki a w niedzele wracasz do domu toż to przecież nie praca. A od poniedziałku znowu w kierat. Myśle żę madry ocene wyrobi sobie sam po tym co napisałem a głupi bedzie sie podniecał wycieczką do drezna albo darmowym piwem i kiełbaską raz do roku.
1
run 2016-01-15 00:17:12
Niestety muszę zgodzić się z kolegą hngbfd ,a z tego co pamiętam to siedziało się jeszcze popołudniami w domu na kompie i wypełniało te bzdurne tabelki,dane,uzupełniało zdjęcia itp Po prostu coraz mniej czasu dla siebie i rodziny.

A do ,,adama" który pyta o szkolenia : podstawowe szkolenie polega na tym żebyś obrobił swoją działkę i objechał jeszcze teren swojego pryncypała,bo biedak wiecznie zarobiony. A co do narzędzi to podstawowym jest telefon i będą ci dzwonić co chwilę ile palet sprzedasz
2
jak to 2016-02-14 19:38:37
A czy wie ktos dlaczego pojawily sie ogloszenia na ph ?czy to po prostu nowr etaty czy pozwalniali ludzi?
run 2016-02-17 06:52:18
A w Łodzi to szukają za Krzyśka czy Mariusza ?
gnyb 2016-02-25 12:47:17
Chyba jednak się za bardzo nie rozwinął,bo widzę go jak jeździ znów tą czerwoną skodziną :)
5
jak to 2016-02-28 22:18:28
Czy mozesz komentwrz rozwinac...o co chodzi
hmmm 2016-02-29 14:52:48
czy to prawda,że jako ph zarobki (podstawa)to ok.3000zł netto?jak wyglada praca ph w tej firmie, duży zapieprz(=korpo?), proszę o opinie szczere, widziałem, że szukali w woj. mazowieckiem chyba...dziękuję
Szukam 2016-09-29 00:15:51
Witam,
Szykuje się może jakaś rekrutacja na pracownika produkcji, operatora?
1
cot 2016-10-13 20:27:45
ok. FB FC FD ... itd
Romek 2016-10-17 22:40:20
No specjalistów tutaj zawsze potrzebują, to się nie zmienia
dufi 2016-11-10 14:42:57
Co bardziej rozgarnięci sami odchodzą
4
LOLOK 2016-12-06 20:27:33
czy ktoś może się podzielić opinią odnośnie pracy w dziale marketingu we Wrocławiu ?
Zostaw swoją opinię o zott - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zott