brak logo

Ośrodek Kolonijno-Wypoczynkowy Słoneczko

Łeba

Opinie o Ośrodek Kolonijno-Wypoczynkowy Słoneczko

Tomasz,animator 2013-07-28 18:55:12
Właśnie obecnie pracuję w O.K.W.SŁONECZKO w Łebie jako animator czasu wolnego i muszę przyznać iż polecam tego pracodawcę,naprawdę warto tu pracować,atmosfera jest ok!!!!
mewa 2014-07-14 19:19:52
w Okw-Sloneczko fajna praca kierownik Arkadiusz wymagajacy wesoly facet .Szkoda tylko ze bardzo ufa swoim tzw.zaufanym pracownikom ktorzy pracuja po kilka lat u Niego .Sprzedali by go za tzw zeta.Za plecami podkladaja mu swinie i wysmiewaja .Powinien byc bardziej obiektywny i sprawiedliwy jako kierownik.Panie Arku !Niech Pan otworzy oczy w ocenie swoich zaufanych!
1
OOOO 2014-07-15 08:50:33
PRACODAWCA JEST SPOKO PRACA CIZKA AL KTO CHCE PRACOWAC DA RADE.LUDZIE NIE LUBIA NOWYCH NAJLEPIEJ SZYBKO BY ICH SIE POZBYLI DONOSZA DO KIEROWNIKA ....nAJGORSZE JEST TO ZE ON IM WIERZY A Z NOWYMI SIE NIE LICZY I TAK POWSTAJA KLOTNIE.A TA STARA EKIPA TAK MU BRUZDZI!!!!PEWNI SIEBIE SIE CZUJA !!!!TO ONI DECYDUJA KTO TAM ZOSTAJE A KTO NIE! CZESTO NIEWINNE OSOBY SA ZWALNIANE A CHCIALY BY PRACOWAC
SRT 2014-07-15 14:42:27
LALUNIE Z EKIPY SPRZATAJACEJ RZADZA WYZYWAJA KOLEZANKI JAK SZEFUNCIO WYJEZDZA ROBIA CO CHCA.3DNI TAM PRACOWALAM I NIGDY WIECEJ TRZEBA MIEC NERWY ZE STALI NA TAKIE CHAMSTWO .LALUNIE KABLUJA I WYBIERAJA EKIPE DO PRACY
1
kuter 2014-07-22 06:24:46
mozna zarobic duzo godzin nocleg wyzywienie czesto nerwy i stres
//???????? 2014-07-23 10:52:09
W Sloneczku atmosfera pracy nie jest fajna.Jedni na drugich kabluja.Kapusie donosza Kierownikowi a tego co sami robia nie widza.Bo przeciez to im On wierzy.Ludzie kloca sie miedzy soba .Czesto zwalniaja ludzi Tych co Kierownik sam wybiera to maja dobrze jest dla nich poprostu dobry!



1
//???????? 2014-07-23 10:52:11
W Sloneczku atmosfera pracy nie jest fajna.Jedni na drugich kabluja.Kapusie donosza Kierownikowi a tego co sami robia nie widza.Bo przeciez to im On wierzy.Ludzie kloca sie miedzy soba .Czesto zwalniaja ludzi Tych co Kierownik sam wybiera to maja dobrze jest dla nich poprostu dobry!



//???????? 2014-07-23 10:52:39
W Sloneczku atmosfera pracy nie jest fajna.Jedni na drugich kabluja.Kapusie donosza Kierownikowi a tego co sami robia nie widza.Bo przeciez to im On wierzy.Ludzie kloca sie miedzy soba .Czesto zwalniaja ludzi Tych co Kierownik sam wybiera to maja dobrze jest dla nich poprostu dobry!
PUMA 2014-07-30 10:29:40
PRACUJE W OSRODKU SLONECZKO I KIEDY OD PIERWSZEGO DNIA KIEDY PRZYSZLAM W SPRAWIE PRACY BARDZO DOBRZE SIE TAM CZUJE.MOGE POWIEDZIEC ZE Z MILA CHECIA CHODZE DO PRACY.KIEROWNIK MILY WESOLY MA SWOJE ZASADY I WYMAGANIA ALE SA ONE DO ZREALIZOWANIA .PIERWSZY RAZ SPOTKALAM SIE Z TYM ABY KIEROWNIK KIEDY JEGO PRACOWNICY MAJA DUZO PRACY POMAGAL IM W PRACY ABY SZYBCIEJ MOGLI SIE WYROBIC I ISC DO DOMU.NIE MA DNIA ABY NIE ZAPYTAL SIE ICH CO SLYCHAC I NIE POGADAL.DZIECI KTORE SPEDZAJA CZAS W SLONECZKU TEZ MAJA BARDZO FAJNE WAKACJE -DUZO IMPREZ ATRAKCJI .CZESTO KIEDY WYKONUJE SWOJA PRACE DZIECI MNIE ZACZEPIAJA I ROZMAWIAJA.KIEDY IDE DO DOMU MACHAJA USMIECHAJA SIE.JEST TO BARDZO MILE.EKIPA PRACOWNIKOW NIE JEST DUZA ALE KAZDY ZE SOBA POROZMAWIA NAWET SA PRZYJAZNIE .MOJA OPINIA NA TEMAT SLONECZKA JEST BARDZO DOBRA.TEZ JESTEM MATKA I POLECAM OSRODEK SLONECZKO NA SPEDZENIE FAJNYCH WAKACJI PRZEZ DZIECI.
2
krystyna 2014-07-31 19:28:27
Mialam okazje pracowac w Sloneczku 4lata i bardzo dobrze wspominam ten czas .Pan Arkadiusz to dobry kierownik dba o dobro pracownikow.Atmosfera pracownikow nie byla zawsze fajna ciagle sie klocili zle traktuja mlode kolezanki lub tych co im sie nie spodobaja.Chcac pracowac trzeba robic swoje i nie zwracac uwagi na przemadrzale kolezanki ktore o byle co strasza kierownikiem -bo powiem kierownikowi ,on teo nie toleruje itp.Sam Pan Arek jest dobrym kierownikiem .Mysle ze On nie ma pojecia jak jego pracownicy traktuja innych .Bo przeciez nikt nie pojdzie sie zalic. Kazdy chce pracowac.
jerzy 2014-08-01 23:34:08
Polecam duzo atrakcji dobre nawet bardzo dobre jedzenie duze porcje mila obsluga czysto Kierownik kazdego dnia pyta sie jak sie podoba czy jedzenie smakowalo .Chetnie tam wroce!
kadi 2015-01-29 17:50:55
Podzielam zdanie "rasta" miło czytać takie opinie. Każdy kierownik powinien dbać o swoją załogę i pośredniczyć pomiędzy pracownikami a szefostwem. To jedyny sposób na zapewnienie dobrej atmosfery w miejscu pracy i budowania zaufania do firmy. Przez to łatwiej pracownikom utożsamiać się z firmą i dbać o jej interesy. A ktoś wie coś o aktualnych stawkach - interesuje mnie ile zarabia się tam na recepcji?
weronika 2015-03-30 19:08:26
też nie widze nic co mogłoby niepokoić w tym ośrodku, bo i patrzac na oceny na ich stronie i na inne opinie to nie widze żadnych zmian, które mogłyby jakoś na to wszytsko wpłynąć. Czekam na Wasze koemnatarze odnośnie pracy u nich, bo teraz wakacje są niedługo, może potrzebują jakiegoś dodatkowego wychowawcy?
1
adante 2015-05-25 14:03:25
Witam ja jestem stałym bywalcem na turnusach senior zawsze z rodziną się tam stolowałem byliśmy jeszcze jesienią a teraz masakra chyba zmiana kucharzy jedzenie fatalne i okropne niestety a szkoda
nicola 2015-05-25 14:10:03
witam
zgadzam sie kuchnia w tym roku sie popsuła i to bardzo jedzenie zimne i niedoprawione takie bylejakie gdzie tamta wspaniała kuchnia z ubiegłego roku te wspaniałe zupy i ciasta pyszne na deser apeluję zmiencie kucharzy bo zepsujecie sobie renomę
2
maka08 2015-07-27 21:34:26
Właśnie jestem z córką na wczasach w ,,Słoneczku", w skrócie: jedzenie wyśmienite,zupy podawane w wazach, drugie danie duże porcje podawane na półmiskach - dokładasz ile zjesz, śniadanie i kolacja ,,szwedzki stół", obficie zastawiony: od wędzonych ryb (dorsz,pstrąg), wędlin, serów (również wędzonych) po świeże warzywa, na ciepło jajecznica i kiełbaski, często zapiekanki ... wszystko do wyboru, zawsze deser w postaci pączków, bułek słodkich, batonów lub lodów. Jak dla mnie wszystko smaczne i dobrze doprawione i tak naprawdę nie do przejedzenia. Myślę, że co do smaku to nie należy dyskutować, kuchnia jest przygotowywana pod dzieci więc trudno wymagać pikantnych potraw, dodam że na stolikach są przyprawy i każdy może sobie doprawić do woli. Jako mama z dzieckiem jestem zadowolona z opieki nad wczasowiczami, do dyspozycji jest wszystko na ośrodku: plac zabaw, trampolina, stoły do tenisa, rowery i gokardy ( po wcześniejszym skonsultowaniu z kierownictwem, ponieważ grupy kolonijne również korzystają).
Co do relacji między pracownikami nie odczuwa się napięcia, wszyscy są bardzo mili, uśmiechnięci i życzliwi. Reasumując: polecam Ośrodek Kolonijno - Wczasowy ,,Słoneczko" jako mama i jako wczasowicz. Na terenie ośrodka jest ogólnodostępne wifi co również jest dużym plusem zwłaszcza w kontaktach z naszymi pociechami przebywającymi tu na kolonii. Pozdrawiam serdecznie
1
wiola 2015-08-09 10:49:35
kuchnia zeszla na psy po prostu jedzenie okropne zupy byle jakie mięsa nie doprawione i brudno nie ma porownanoa do ubieglych lat niestety bardzo sie popsulo nie polecam tego miejsca ani dla dzieci ani dla rodziców odradzam
kazimierz 2015-08-09 10:54:09
witam zgadzam sie kuchnia sie popsuła zaśliśmy tam z rodziną na obiad i klapa jedzenie fatalne a szkoda bo ładne miejsce
1
Basia 2015-08-14 22:55:35
Nie polecam małe porcje zupy w wazie nie wystarcza kelnerka odpowiada ze porcje wyliczone łazanki ruskie pierogi nalesniki a gdzie mieso ??? Ryba dorsz dostalismy kawaleczek ogona wiecej skory niz ryby (ryba ugotowana) kiperkowa z ryzem ochyda sama woda przy nas siedzialy inne rodziny komentarze tez pozytywne nie były z objadu wyslusmy głodni nie polecam
1
Basia 2015-08-14 23:01:57
CZytam i sie zastanawiam
Czy była Pani w osrodku tam samym? A moze pracownik chwalacy ?? Jedzenie porcje objadowe niesmaczne po taniosci!!!!'
1
lola 2015-12-08 13:46:01
witam ,niestety to prawda jedzenie okropne ,bardzo brudno widac z daleka byłam z ciekawosci bo miałam wysłac dziecko ale raczej nic z tego a znajomi mówili że było tak na bogato .
1
słoneczko 2015-12-09 12:44:38
nigdy nie będziemy mieli 100% zadowolonych Klientów bo wszystkim nie dogodzimy! ale jesteśmy ogromnie dumni i bardzo nas cieszy fakt że większość naszych klientów do nas wraca lub nas poleca. Serdecznie za to wszystkim Państwu dziękujemy ;)
1
słoneczko 2015-12-09 13:07:44
Witamy wszystkich forumowiczów. w sezonie wydajemy ok. 800 obiadów dziennie, do tego dochodzą śniadania i kolacje. Mimo że bardzo się staramy to nigdy nie zadowolimy 100% Klientów! bo się jeszcze taki nie narodził ... bardzo prosimy aby niezadowoleni, byli pracownicy, nie podszywali sie pod Klientów i nam opinii nie szarpali. Bardzo, bardzo dziękujemy naszym Klientom którzy do nas tak chętnie wracają i innym polecają. Serdecznie pozdrawiamy i ponownie zapraszamy do Łeby do Słoneczka!
słoneczko 2015-12-09 14:57:44
do Pani lola prosimy o informację kiedy Pani u nas była? ostatni Klienci wyjechali w tym roku 20.09.15, w tej chwili jesteśmy zamknięci. Serdecznie zapraszamy od majówki 2016! Znów będziemy serwować pyszne śniadania, obiady i kolacje a nasi Klienci swoją frekwencją będą potwierdzać zupełnie co innego niż Pani wypisuje. Pozdrawiamy ;)
monia 2015-12-10 15:29:12
witam
zgadzam sie z opinia moich poprzedników z rodziną zawsze jeżdzimy na wakacje do łeby przez kilka lat stolowaliśmy sie w słoneczku ale w tye wakacje to byla porażka kulinarna wiec prosze nie pisac że bedziecie mieli klientów jak jedzenie fatalne
1
słoneczko 2015-12-11 10:43:36
Informujemy byłych pracowników, którzy z powodów lenistwa, nadużywania alkoholu, braku kompetencji lub kradzieży już u nas nie pracują, że my za bardzo szanujemy naszych Gości, żeby pracowali u nas nadal beznadziejni ludzie. Prosimy o zaprzestanie podszywania się pod Klientów i wypisywania tych kłamstw. Dziękujemy wspaniałej obsadzie kuchni za sezon 2015, Adam jesteś wielki ;)
1
lidia 2016-02-09 17:01:38
witam kuchnia fatalna nie polecam jedzenie niskich lotów
5
stary klient 2016-05-13 18:01:07
Prawda w „dwóch” słowach dotycząca pobytu, bo padają pytania na ten temat.
Wczasowiczami Słoneczka byliśmy wiele lat do 2014 r. Ośrodek wzorowo prowadzony przez kierownictwo i obsługę. Jednoczesna obecność kolonii nie była jakimś problemem a dzieci wydawały się być zadowolone. Organizowane zajęcia stwarzały wrażenie mniejszej ilości dzieci na ośrodku niż było w rzeczywistości (pow. 500 osób). Wyżywienie do roku 2014 było smaczne, nie wiem jak później.
To pozytywy, a negatywy to: stołówka. Skutki nadmiernego zagęszczenia ośrodka występowały w stołówce. Brak wolnego miejsca i odsyłanie w drzwiach na kolejną zmianę lub zajęcie wyznaczonego wcześniej stolika przez osoby z zewnątrz ośrodka. O krążeniu z miejsca na miejsce już nie wspominam.
Info dla potencjalnych kelnerek. Praca wymaga wyjątkowej kondycji fizycznej. Panie dosłownie biegały, aby nadążyć z podawaniem.
Pozostali pytający o zatrudnienie. Trzeba się liczyć z wysiłkiem, w końcu to praca a nie wczasy. Dobre chęci i dasz radę. Powodzenia
8
3erf 2016-05-13 18:12:20
@rasta tak tak dlatego taka prace to najlepiej by bylo potraktowac jako raczej taka dodatkowa na wakacje aczkowiek uwazam ze to i tak jest w maire dobry zarobek no i w fajnym miejscu mozna sobie spedzic wakacje przeciez i polaczyc przyjemne z porzytecznm
Zostaw swoją opinię o Ośrodek Kolonijno-Wypoczynkowy Słoneczko - Łeba
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ośrodek Kolonijno-Wypoczynkowy Słoneczko