brak logo

Beauty Vital

Piła

Opinie o Beauty Vital

pilanka 2015-07-14 10:51:51
Firma rodzinna,wiec mysla ze sa lepsi od innych - brak profesjonalizmu - kazdy robi wszystko i nic - okłamywanie klientów - sprzedaz wysylkowa - sciema, czesto brak artykulow, wiekszosc sprzedawanych artykulow to tania chińszczyzna - rozlewane u siebie lakiery, kleje itp a opisywane ze sprowadzane z Europy.... - Praca tam to jednym slowem mordega. Szefostwo w ogole nie chce sluchac o slowach krytyki w stosunku co do siebie, a niektore osoby w ogole nie powinny tam pracowac !!!
1
jaaa 2015-07-15 11:45:44
zgadzam się z opinią jak kolezanka wyzej - firma udaje ze jest the best, a tak naprawde to co robia to smiech na sali - praca u nich to koszmar - osoby wykwalifikowane nie maja tam sily przebicia, ,,rodzinka,, probuje rzadzic - jednym slowek koszmar - a probuja konkurowac naprawde z dobrymi firmami w Pile. Totalny brak profesjonalizmu.
1
ona 2015-07-15 11:51:57
oooo a ja chcialam tam pojsc do pracy.........taka reklame maja? a co ze szkoleniami?
m... 2015-07-21 12:51:03
ja slyszalam od kolezanki ktora tam pracowala ze szkoda gadac....oszukuja, szkolenia to sciema, firma tylko udaje taka a jest zupelnie inaczej - podrobki produktow, a osoby tam pracujace - brak slow......pozdrawiam
piła2015 2015-10-19 17:43:48
Omijaj tą firmę szerokim łukiem. Totalny brak profesjonalizmu. Nie mają pojęcia o prowadzeniu firmy a już na pewno sprzedaży on line. Notoryczny brak towarów a co za tym idzie niezadowolony klient. Niczego się tam nie nauczysz a wręcz przeciwnie. Jest wiele fajnych firm w Pile. Powodzenia a Beauty Vital mówię zdecydowanie NIE!!!!!
Zawiedziona 2015-10-20 20:29:50
A najlepszy jest sklep.... otwierany kiedy "mi się chce" lub "jak wstanę to pójdę"
Widocznie rodzinną firmę stać na stałą stratę klienta...nie wspominając już o hurtownikach ale cóż ... BOGATEGO NIE ZROZUMIESZ :D
Anka 2015-11-27 19:29:57
jak mogę pomoc to powiem ci ze suer szkola w JBJ w Pile ,rewelacja babki są nauczycielkami w szkołach kosmetycznych uczą fachu super,polecam
Sciemy tam nie ma wszysko w jak najlepszym porzadku ,najlepiej iść zobaczyć pozwalają uczestniczyc w zajęciach nie odpłatnie jak ci sie spodoba to dopiero sie zapisuje gorąco polecm :)
2
klientka 2015-12-11 21:06:36
Nigdy więcej w tej firmie zakupów.profesjonalizmu zero..zamawiasz i czekasz..po jakimś czasie ktoś dzwoni z info o braku towaru i próbują wcisnąć coś. Innego kusząc gratisami...żenada!!!!!!
1
klientka 2015-12-23 22:03:17
Zawsze mają braki..
klienta 2016-01-09 21:56:04
Podzielam zdanie...zawsze braki.nie polecam
wotr 2016-01-19 00:18:39
Szkolenia w Beauty Vital to konkretna porażka!!! Kosztują dużo , trwają pięć dni (po 4 godziny), gdzie w ofercie napisane jest pięć dni po 8 godzin. Przyjechałam do Piły, a tam zamiast Beauty Vital, zastałam bardzo podrzędny salon kosmetyczno-fryzjersk0-i Bóg wie co ta jeszcze. Porażka!!!! Syf, brud, nauka na starych przeterminowanych żelach, lakierach, na zużytych pilnikach, bez rękawiczek !!!! A zamiast płynu do dezynfekcji rąk był płyn do dezynfekcji narzędzi chirurgicznych - po tym leczyłam skórę na dłoniach przez miesiąc!!! Pani Wanda? Szkoda gadać...robi paznokcie od 30 lat i chyba zatrzymała się 30 lat temu...stanowiska brudne, produkty przeterminowane. Przez pięć dni szkolenia u tej Pani była tylko jedna klientka. Gdyby była taką profesjonalistką, to miałaby więcej Klientek. Robią szkolenia pod marką Beauty Vital i ta marka tylko na tym traci. Certyfikat jest z Beauty Vital i zaświadczenie z MEN, ale co z tego, jak trzeba się douczać, a pewnych rzeczy uczyć od nowa!!!!!! Totalna porażka. Jeśli ktoś to czyta...szczerze radzę..NIE WARTO SIĘ TAM SZKOLIĆ...szkoda czasu i pieniędzy, bo z YouTube dowiesz się więcej niż na tych szkoleniach. MÓWIĘ KONKRETNIE O SZKOLENIACH ZE STYLIZACJI PAZNOKCI !!!!!!!!!!!!!!!1
2
benio 2016-03-31 09:47:12
Pracuje od paru miesięcy, faktycznie jest spory haos, ale spowodowane jest to rozwojem firmy. Zanim do nich trafiłem przerobiłem kilka firm więc wiem co to znaczy podłe szefostwo, czy niedobrany zespół. Jak dla mnie jest nawet bardziej niż ok :) No ale co... hejters gonna hejt. A jak ktoś został zwolniony bo był gamoniem to nic dziwnego, że sączy jad po internetach :D Tacy to by chcieli zbijać bąki, żłopać kawuchę, jarać pety i kaskę przyjmować... a robota sama się nie zrobi. Życzę wszystkim tak cierpliwego i wyrozumiałego szefostwa! Pozdro600.
1
Bacha 2016-03-31 09:49:20
"A najlepszy jest sklep.... otwierany kiedy "mi się chce" lub "jak wstanę to pójdę"

No właśnie i to sformułowanie dowodzi, że personel w kulki leci, a po zwolnieniu szukają zemsty na takich stronach. Laski to jednak puste i zawistne stworzenia.
elf2016 2016-09-26 20:42:29
Firma okropna!!!! Szefostwo??? O ile można tak ich nazwać :) Wykorzystuje ludzi. Totalny brak profesjonalizmu. Nie polecam zarówno klientom jak i osobom poszukującym pracy. Nie doceniają pracowników! Zarobki??? Żenada...Dla tej firmy zdecydowane NIE.. Polecam sprawdzenie opinii sprzedaży na allegro . Jest wiele innych hurtowni kosmetycznych zarówno w Pile jak i całej Polsce które wysyłają w ciagu 24 h. Asortyment na stanie, więc klient nie czeka tygodniami na zamówiony towar. Ludzie nie dajcie się oszukiwać i wykorzystywać.
Pikaczu9 2016-09-27 18:34:21
Poczytaj alach opinie na allegro cc-nails... A później sie wypowiadaj.. Towar chiński syf.. Obsluga polska jeszcze większy syf.. Dostawy po tygodniu.. Placa Tobie tam za ratowanie wizerunku firmy? Szczerze wątpię ☺
Podzielam opinie elfa
Zuza1 2016-10-09 20:51:11
Firma ma w dupie klientów.. I dlatego nic nie robi! Ida na ilosc a nie na jakość. Na zamówienie czekasz do 3 tygodni. Szkolenia? Jescze wieksza sciema! Tylko o w Pile choc na stronie maja podane inne mista. Bzdura! Nigdy ich w swoim mieście nie zobaczysz!
Zuza1 2016-10-09 20:51:45
Firma ma w dupie klientów.. I dlatego nic nie robi! Ida na ilosc a nie na jakość. Na zamówienie czekasz do 3 tygodni. Szkolenia? Jescze wieksza sciema! Tylko o w Pile choc na stronie maja podane inne mista. Bzdura! Nigdy ich w swoim mieście nie zobaczysz!
Pilanka 2016-10-19 21:31:38
Raczej odradzam.. płacą i moze na czas bo to ich zasrany obowiązek .rotacja ludzi co miesiac jak nie częściej. Wiec zapomnij o atmosferze. O soscjalu zapomnij. Jak się cenisz i masz ambicje.. Daj sobie spokój!
Polonia 2016-10-23 19:23:49
Podobno plajtuja.. Takie słuchy.. A w kazdej plotce podobno ziarno prawdy. Takze uwaga na ta firmę.
Polonia 2016-10-23 19:24:20
Podobno plajtuja.. Takie słuchy.. A w kazdej plotce podobno ziarno prawdy. Takze uwaga na ta firmę.
Zostaw swoją opinię o Beauty Vital - Piła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Beauty Vital