brak logo

Państwowe Przedszkole Nr 20 w Bydgoszczy

Bydgoszcz

Opinie o Państwowe Przedszkole Nr 20 w Bydgoszczy

Kama2 2012-04-11 10:28:18
Moje dziecko chodzi do dwudziestki drugi rok i jestem zadowolona.
Polecam swoim znajomym.
Kama2 2012-05-17 13:23:48
Ktoś rozpowszechnia informacje ,że z przedszkola uciekło w środę dziecko.Jest to kłamstwo.Do przedszkola przyprowadzono dziecko z ulicy.Wyszło samo z domu i nie chodzi do tego przedszkola.
1
Tata 2012-05-29 16:24:24
Cieszy mnie wpis Bydgoszczanki. Oznacza to ,że Dyrekcja czuwa i monitoruje odczucia rodziców :)
mama 2013-04-25 20:01:25
dyrekcja nad niczym nie czuwa, przytakuje glowa i nic poza tym nie robi. kadra moze i jest spoko ale nie cała.przedszkole obskurne, jadłospis masakra, teren dookoła byle jaki,sciany popisane popoludniami młodzież siedzi i dewastuje bo przedszkole otwarte jest ze wzgledu na fakt ze miesniaki w tym budynku silownie maja
mama 2013-09-22 19:53:20
Bardzo zgrana grupa wraz z paniami wspanialymi gr 8 super
alinka 2013-09-24 18:44:23
Bardzo miłe panie zawsze uśmiechnięte i zadowolone wykazujące chęć do pracy widać że pracują tam z wielkim zaangażowaniem. Dzieci mają ładne sale w których chętnie przebywają, przecież to ich drugi dom.Panuje tam bardzo przyjazna atmosfera zwłaszcza w gr 8. Myślę że dzieci bardzo dobrze się czują z takimi paniami a przede wszystkim z p.Kamilą Anią i Madzią. -Tak trzymać drogie panie-
koli 2013-09-26 16:39:58
super przedszkole
wackaz 2014-03-19 11:23:30
Mój synek kończy w tym roku przedszkole.Szkoda , bo bardzo nam się tutaj podobało.
1
ania 2015-01-19 20:45:13
Hej, szukam pracy z dziecmi, moze byc to jako przedszkolanka, czy jakas opiekunka np. w świetlicy, myslicie, że są duże szanse na znalezienie jej w przedszkolu nr 20? dodam, że jestem absolwentkom pedagogiki, jednakże nie posiadam zbyt wiele doświadczenia. Ile orientacyjnie wymagaja doświadczenia od nowych osób?
misia 2015-01-20 13:39:34
w tym przedszkolu pracy nie znajdziesz przez długi czas, nie wiem kto wypisuje takie głupoty że jest tam duża rotacja
Zmartwiona mama 2015-04-29 20:17:41
To przedszkole miało dobra opinie i dlatego zapisałam tam swoje dzieciątko Niestety żałuje i zastanawiam sie nad zmiana przedszkola choć nie wiem dlaczego miałoby cierpieć dziecię... Mojej córce większa krzywda sie nie stała ale...Dzieci dostają klapsy(córki słowa) niejednokrotnie widziałam jak wychodziły z sali do rodzicow brudne i posiusiane pomimo iż w szafkach miały rzeczy na przebranie. Mało tego widziałam rozmowe jednej z mam z nauczycielka. Nie wiem dokładnie czego dotyczyła i nie słyszałam całej rozmowy ale z urywków - mama walczyła o dobro dziecka ktore zostało uderzone a nauczycielka wyraźnie zastraszona przez dyrektorkę. Z reszta sama rozmowa w szatni przy innych rodzicach i dzieciach tez pozostawia wiele do życzenia. Dodam ze chodzi ewidentne o jedna panią z tego przedszkola i ja tez widze jej nieprawidłowe zachowanie. Co do reszty na ta chwile nie mam żadnych zastrzeżeń aczkolwiek dzis prawdopodobnie jedna z nauczycielek była....pod wpływem alkoholu. Jestem coraz bardziej przerażona i skłonna wypisac córkę.
1
mama 2016-04-21 12:24:50
Witam
W tym roku moje drugie dziecko będzie kończyło swoją edukację w tym przedszkolu. Uważam, że nie jest wacale tak źle na jakei wygląda. panie bardzo się starają i wpsomagają rodziców w potrzebach. dużo konkursów i wyjść. od wrzesnia 2015 jest nowa p. Dyrektor bardzo się stara aby się dużo zmieniło jest potencjał wiadomo ze na wszystko potrzeba czasu i pieniędzy ale przez 8 miesięcy więcej się zmieniło niż w ciągu kilku wcześniejszych lat. Rada rodziców bardzo prężnie działa, dzieci dostały super prezenty na Boże Narodzenie, co chwilę a to wyjście do filharmonii, albo do Pałacu Młodzieży albo z wizytą do innego przedszkola. jadłospis dużo lepszy niż gdy chodziła tam córka. 13 maja będą Drzwi Otwarte zapraszam niezdecydowanych :) POLECAM!!!!
pikima 2016-05-09 11:45:31
mama, zastanawiam się właśnie nad podjęciem pracy jako wychowawczyni.. jakieś sugestie?
Zostaw swoją opinię o Państwowe Przedszkole Nr 20 w Bydgoszczy - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Państwowe Przedszkole Nr 20 w Bydgoszczy