brak logo

Jubitom

Częstochowa

Opinie o Jubitom

anonim 2010-08-09 13:22
piszac to podejrzewam ze jestes jednym z pracownikow,,, jak ci tak zle i nie dobrze to zamiast narzekac zwolnij sie z pracy......
2
anonim xx 2010-12-09 18:10
juz na szczescie nie pracuje
1
nie 2014-11-04 16:08
nie polecam,
1
majka 2014-11-10 11:57
Potwierdzam w Warszawie w JUBITOMIE zarabia się 4- 5 tys.
były klient 2014-11-23 13:38
juz nigdy nie kupię nic w sklepach jubitom,niestety towar bardzo słabej jakości
1
ll 2014-12-01 14:51
nie polecam, praca bez możliwości awansu, kasa dobra w stolicy bo wszystko zależy od centrum w jakim się pracuje, ale poza tym nie ma innych zalet
1
Grzegorz 2015-01-21 13:31
do "onaaa" a chciałabyś za leżenie na leżaku dostawać pieniążki??Kasa jest taka jaką sobie wynegocjujesz-każdy jest na swojej rozmowie kwalifikacyjnej,jeżeli chodzi o przełożonych to nie spotkałem się z żadną sytuacją w której ktokolwiek był w jakikolwiek sposób niemiły-przy podejściu"ciągle użeraj się z klientami" nie nadajesz się w ogóle do pracy w handlu albo nawet śmiem twierdzić z ludźmi-pracuję w salonie-nie narzekam
3
pytanie zainteresowana pracą 2015-01-27 21:48
Jak to możliwe że zastraszją pracowników niby czym?
W gdańsku potrzebują w Eklerku cv złoży osobiście jaka atmosfera jest w pracy ?
Najnisza krajowa ? premia jest od utargów? czy uznaniowa ?
Regionalny jest w porządku ?
1
xxx 2015-03-17 15:06
nie polecam, kasa słaba, zero perspektyw na awans, chyba że w rodzinie :)fatalna atmosfera....
1
Aktualny pracownik 2015-04-21 15:37
Czytam te stare opinie i średnio chce mi się wierzyć, że było jakieś zastraszanie czy 5 K na rękę. Prawdą jest, że podstawa to średnia krajowa, nie ważne w jakim salonie, zawsze jest tak samo. Różni się już premia - faktycznie jest zależna od utargu sklepu, ale 2K miesięcznie ze spokojem się dostanie. Poza tym są fajne konkursy zegarkowe dla pracowników - im więcej salon sprzeda zegarków konkretnej marki tym większa pula pieniędzy (do podziału na pracowników), za którą sprzedawcy kupują sobie zegarki tej marki.
3
x 2015-04-30 12:03
no nie zgadzam się że tam jest fajnie....a z tą premią to już absolutnie się nie będę wypowiadać....
2
Onaaa 2015-07-04 23:59
Dodam jeszcze, że pracowałam jakiś czas temu w jednym z salonów Jubitomu i dużo ciekawych rzeczy dowiedziałam się od pracownika z długim stażem w tej firmie. Nie wszystko mogę napisać, ale jeżeli się tam nic nie zmieniło, to szkoda Waszego czasu na taką pracę. Naprawdę nie warto. Zresztą z tego co się zorientowałam u konkurencji jest podobnie.
Pewnie zaraz ktoś z biura będzie prostował moje wpisy, ale nie dajcie się nabrać na głupoty typu, że można tam awansować albo zarobić dobrą kaskę, albo się rozwijać zawodowo. Moim zdaniem nie można.
9
ktoś 2016-03-03 11:27
Uważajcie Zdenek to jakaś ściema, ktoś się pod niego podszywa. Pewnie piszę z jakiegoś lewego IP. Jakby tak było faktycznie, dawno by o tym było głośno.
tola 2016-03-16 19:43
Wujek jesli masz jakies pomysly jak dzialac daj znac pozdrawiam
1
joker 2016-03-18 21:18
cd. obecnych - jest po prostu zła.
1
ja 2016-04-07 14:13
obserwatorka pewnie nigdy nie pracowała stojąc 12 h na nogach czekajac z usmiechem na klientow. polecam chociaz pare miesiecy takie pracy, to sie pani odmieni zdanie o obsludze w sklepach:) to sa tylko ludzie, nie maszyny.
6
mokikoki 2016-10-05 11:55
Haha Tyle lat pracuje i takich bredni nie słyszałam. Zawsze wypła na czas i premia. Nigdy żadnego zegarka mi nikt nie proponował :D
janek 2016-10-05 11:57
Dobrze ze premia wogole jest poza tym 500zl już netto w miesiącu to raczej mało nie jest wiec trzeba sie cieszyć a nie doszukiwać sie wszystkiego negatywnego.
1
Marta 2017-08-02 10:32
Szukają teraz doradcy klienta do placówki w Krakowie. W ofercie pracy można wyczytać, że dostępna jest ścieżka awansu. Czy zatem ktoś z aktualnych pracowników ze stanowiska sprzedawcy stał się np. managerem? To w tego rodzaju pracy bardzo motywujące warunki, tylko warto żeby potwierdził je ktoś z doświadczonych osób.
xbc 2017-08-14 15:09
nie rozumiem dodawania wpisów obraźliwych w stosunku do firmy jak i pracowników tejże firmy; analizując takie wpisy od razu można się zorientować o niskim poziomie inteligencji osób dodających takowe informacje i mających problemy prawdopodobnie z samymi sobą; nikt reprezentujący godny poziom nie będzie bawił się w dodawanie czegoś takiego jak powyżej; pracuję w firmie od kilku lat i nie mam żadnych powodów do narzekań na współpracowników, pensję, szefostwo, regionalnych; w ostatnim czasie pensje poszły mocno do góry i jak ktoś tutaj dodał można wynegocjować stawki indywidualne adekwatne do poziomu wiedzy oraz doświadczenia zawodowego; jeżeli ktoś narzeka to tylko ten kto reprezentuje samym sobą poziom poniżej wymaganego i nie tylko u tego pracodawcy ale również potencjalnych innych ; wszystkim którzy zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie Jubitom -po prostu polecam
bbb 2017-08-16 08:14
ofert pracy jest całe mnóstwo i zawsze można zmienić na korzystniejszą; także proszę się zastanowić nad zmianą pracy zamiast narzekać;
Marta 2017-08-16 19:20
@bbb a ty jesteś pracownikiem Jubitom? Możesz napisać, jakie Ty odnajdujesz plusy i minusy zatrudnienia w tym miejscu? Każda opinia jest równie ważna i wnosi na forum nowe, cenne informacje.
Zostaw swoją opinię o Jubitom - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jubitom