brak logo

Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.

Grodzisk Mazowiecki

Opinie o Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.

robol 2015-01-08 14:32
Ten mały czarny to mami synek pani technolog.Bo pani żyrafa nie mogła znaleźć męza wiec znalazła synka...
《Berbeć》 2015-01-08 20:56
A to jest argument(dla tych co lubią mieć poczucie humoru).
1
xyz 2015-02-19 20:14
Nasza fałszywa ruda koleżanka ta co lubi wręczyć koperte okazalo się ze ostrzyla swoje czarne , zepsute ząbki na wymarzone stanowisko na szczęście nie udało się jej kolejny razi bardzo dobrze bo żal było by podwładnych gdyby musieli przyjąć od tej pani nawet pasek ufffff
2
pracownik 2015-02-24 12:31
najlepsze rządy to zaczynają być widoczne u MJ jak to ludzie mu uciekają jedna na zwolnieniu druga rzuciła wypowiedzenie a dział pusty nic załatwić nie idzie i nic zresztą dziwnego jak się rządzi tak się ma a tak się naśmiewał z pani prezes że na niczym się nie zna i jak to on porządek wprowadzi. No to wprowadził że jeszcze troche i nie będzie miał z kim pracować ale grunt to zaufanie tu akurat zaufaniem jak widać darzy się najbardziej odpowiednie osoby
m 2015-02-24 18:31
Nic dodac nic ujac. A ludzi ma za nic. Dobrze maja ci co uprzejmie donosza do MJ ale do czasu. Na nich tez przyjdzie czas.
1
xx 2015-02-25 15:24
"Przyjdzie czas"?Miejmy nadzieję, że jak najszybciej,bo takich mamy rządzących którzy martwią się tylko o swoje potrzeby.A o sprawiedliwości ktoś kiedyś wspomniał...To nie było i niema,widać to po kopercie z pieniędzmi,jedna za to traci pracę a drugą pochwalić i nagrodę jeszcze dać.Takie jest myślenie rządzących.(Podobnych przykładów trochę się nazbierało)
oox 2015-03-02 18:02
Zgadzam się ! Koleżanka powinna dawno pożegnac się z praca, po tym co zrobila z premedytacją.Pocieszajace jest tylko to, ze w tej firmie lub innej jej awans ogranicza się tylko do pani od zmywania podłogi w Inretchemall. Z takim charakterem to tylko te podłogi skrobac zębami z korozją.
malgorzata 2015-03-08 12:08
I bardzo jej dziekuje za to co zrobila bo teras wiem ze zyje i wszyskim szczerym ludziom w tym zakladzie polecam uciekajcie z tamtad bo warto zycie jest piekniejsze gdy nas tam niema
2
xyxy 2015-04-02 18:05
Jak wygląda praca w księgowości?
zenada 2015-09-22 22:46
hehe interchemall to taka zalosna firma skladajaca sie z pracownikow okolicznych wsi podgrodziskich. zawisc glupota i zenada- tak mozna podsumowac wiekszosc osob z produkcji.
1
ROBOL 2015-10-06 09:01
M.M.ogarnij się,bo na razie dajesz ciała na całej linii!!!
Ja 2015-10-06 11:24
Choć jestem Twoim zwolennikiem ZGADZAM się z "ROBOLEM",bycie kierownikiem to nie tylko LANS,to ciężka PRACA!!!!
xyz 2015-10-06 17:57
Jest tak ciezko ze niektorzy z zapracowania zapominaja co to woda i mydlo, jeden wielki smrod (i nie mam na mysli wylacznie produkcji ). Proponuje zamiast marnowac czas na pisanie glupot na forum znalezc bardziej pozyteczne zajecie chociazby wyczyscic brud spod paznokci, zmienic odziez,umyc zeby itp itd ,bedzie nam sie wszystkim milej pracowalo :-) Pozdrawiam
1
ja 2015-10-23 20:47
przyjdź, zalejesz się potem za marne grosze to na pewno będziesz pachniał !
1
robo 2015-10-23 23:39
Nie aplikuj supax szkoda czasu ludzie zaczynają się zwalniać z tej firmy.Stawki jakie proponują były atrakcyjne lata temu. Przeglądając oferty pracy innych firm dostaniesz stawkę wieloletniego pracownika Interchemallu, a może nawet więcej.
2
były 2015-10-25 00:49
witam. Jedyny plus tej firmy to niska pensja na czas.
7
ROBOL 2015-10-25 13:49
Dla produkcji nie ma pieniędzy na podwyżki bo trzeba zatrudnić jeszcze parę osób do biura!!!!!!!!!!!Powiedzcie mi w którym zakładzie pracuje prawie tyle samo BIUROKRATÓW co zwykłych pracowników?Cały miesiąc nic nie robią a na koniec miesiąca CISNĄ produkcję bo brakuje do PLANU!
4
!QAZ 2016-02-13 16:28
Ja tam zarabiam na kierowniczym stanowisku 13000 zł i wcale się nie pocę.Jednak szukam innej roboty bo to dla mnie za mało.
Igor 2016-03-19 16:53
może to i prowokacja, ale z twojej wypowiedzi jasno wynika, że to prawda
zxy 2016-03-22 12:47
Kto jak kto ale najlepiej podobno zarabia nasz As wywiadu technolog "Bolek". Człowiek, który cierpi na brak zajęć, ale jest tak elokwentny, że potrafi znaleźć sobie inne zajęcie, a jest nim zbieranie informacji, które w czarnej godzinie jego kariery, będą asem spod fartucha :D
byly pracownik dzieki bogu 2016-06-28 20:28
Pracowalem w te firmie w zeszlym roku i musze przyznac ze nie mam milych wspmnien.Nie dosyc ze ludzie malo uczynni,ogolnie panuje chaos.Kobiety jak z horroru i co najlepsze pierwszy raz spotkalem sie z tym ze przerwa ktora nalezy sie wg kodeksu nie jest odliczana od normy,wiec trzeba zasuwac na to zeby miec przerwe .Firma widac ma wewnetrzne przepisy,krotko mowiac ludzi traktuje sie jak bydlo.
24
osx 2016-10-14 03:32
To fakt kierownictwo mamy nieciekawe . Na największy jednak podziw zasłużył nowy kierownik A.J . Jeszcze 16 lat temu miał odciski na rekach od noszenia cegieł, dzis te odciski nabrały nowego znaczenia tzw odciski od szczebli kariery. Kto wie moze uda mu sie wylizać nawet do sucha tyłek dyrektora ( jak "chcem to zrobiem ") Korepetycji jednak w tym zakresie powinna udzielić mu specjalistka w tej dziedzinie pani I.S.
p.s Chodź przemowy nie sa jego mocną stroną, trzymamy jednak kciuki i liczymy na poprawę jakości w kolejnych 16 latach. Powodzenia
7
fa 2016-10-17 19:53
@ osx - może podaj bardziej konkretnie jakie masz zarzuty wobec tej osoby? bo na razie konkretów brak
wait a second 2016-11-22 00:01
"Chodź" język polski nie jest twoją mocną stroną....
3
XXX 2016-11-25 19:54
Ta firma to jakaś pomyłka... przynajmniej narazie.
Nowy kiero A.J. jak był technologiem to zawyżał normy a tera zad mu się pali i na siłę chce udowodnić że te jego normy są bardzo dobre i gania ludzi. Dobrze że Duńczycy przejęli te firemkę i może coś z tego wyjdzie. Jak się dowiedzą jakie wałki tam na górze odwalają to mam nadzieję że spadną ze stołków większość wysysaczy... o podwyżce zapomnijcie. Cieszcie się, że wogóle "Łaskawcy" dają wam pracować. Są równi i równiejsi. Jeden operator ma pot na tyłku od roboty... a drugi przyjeżdża do pracy cadillac'iem kiedy chce i robi co chce... czyli nic nie robi. No ale jak się ma mamusię na górze to cóż więcej potrzeba :)
14
Do Pana Jacka Falkowskiego 2016-12-08 19:24
Panie dyrektorze...
Proszę Pana. Piszę w imieniu większości pracowników. Proszę aby Pan jeśli to czyta wysłuchał małej prośby. Proszę aby Pan przyszedł do nas na produkcję i z nami porozmawiał. Sam na sam, w cztery oczy zamienić z każdym pracownikiem kilka zdań. Bez żadnej obstawy. Bez nikogo, tylko Pan i pracownik. To co się tu dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie.
12
jazda z... 2016-12-11 21:38
Tak, tylko najpierw ludzie muszą nie bać się mówić, a z tym może być problem...
1
Dorota (Obsługa Klienta) 2016-12-19 15:37
saw...wszystko mi opadło! Serio? przychodzisz dobrowolnie na imprezę integracyjną po to, aby potem ANONIMOWO obrabiać innym tyłki??? To właśnie takie "osobliwości" niszczą atmosferę tej firmy. Moim zdaniem to był fajny wieczór, dobrze się bawiłam ale kolejnym razem zastanowię się czy mam chęć ruszać się z domu. Do dziś myślałam, że spotkaliśmy się w gronie ludzi, którym można ufać, z którymi można pogadać i pobawić się, trafiła się jednak taka "wsza" i nagle po całej firmie słychać ploty o wpisie na goworku. Generalnie twój wpis spokojnie można olać, bo jest anonimowy, co świadczy o mega tchórzostwie i potwornej zazdrości i wcale nie chcę wiedzieć kim jesteś, bo nie chcę myśleć, że pracuję wśród takich robali, nie chcę nawet myśleć o tym, że mijamy się na korytarzu i uśmiechamy do siebie tak jak zapewne robisz to w stosunku do Oli i Grześka. Pozdrawiam serdecznie i polecam kozetkę...to na pewno da się leczyć :)
11
K.t 2016-12-21 21:16
Brawo.Dostalismy zapomogi.Tylko pytanie co za 100 zł. jestesmy w stanie kupic na Święta i jak je zorganizowac.Powinni wszyscy oddac tą kasę niech sobie weźmie Zarząd w buty wsadzi.Wstyd i obciach straszny.Na firm [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] produkcja a standardowo nieroby z biura czerpią zyski.Może po Nowym Roku Duńczycy zrobią w biurze porządek i niepotrzebne 50% wyrzucą.Ale cóż cieszmy się kasą i kierujmy hasłem zmodyfikowanym.Jaka płaca taka praca
5
Inrzynier :-) 2016-12-22 09:06
Na początku to moze zarząd niech sobie zada pytanie w jakiej firmie jest tyle samochodów służbowych ? Dla inżynierów pseudo inżynierów itp niedługo mechanicy beda miec służbowe bo po śrubkę trzeba bedzie jechac do Mrówki Hahaha
5
Alvaro 2016-12-22 21:45
Pewnie poszłaś na imprezę po to, żeby się pobawić, ale widać, że niektórzy mieli też inne zajęcia. Można uznać, że impreza była stosunkowo udana, ale słynna już para - Ola i Grzesiek, gdyby tylko integracyjną zabawę mieli na myśli, to nie było by komentarzy o ich wspólnej zabawie. A już na pewno nie został by wcześniejszy wpis usunięty, bo i po co? Spotkanie było udane i atrakcji nie brakowało. Hihihi...
Daniel Magazyn 2016-12-22 22:26
Jak co roku Boże Narodzenie jest okazją do złożenia świątecznych życzeń: niech to będą święta niezapomniane, spędzone wśród bliskich, z kolędą na ustach i miłością w sercu. Niech nie zabraknie pysznych potraw na świątecznym stole i wymarzonych prezentów pod choinką. Niech zabawa w Sylwestra będzie niezapomniana, a Nowy Rok okaże się jeszcze lepszy od poprzedniego! Pozdrawiam :)
11
Strefa Job 2017-01-10 12:09
Wszystkich zainteresowanych pracą w firmie Interchemall zapraszamy na rekrutację do Job Impulse Polska, cv można wysyłać na mail : ichuda@strefajob.pl
Pracownik 2017-01-28 22:50
Szanowny Panie Jacku większość pracowników liczyła,że z Nowym Rokiem nastąpi poprawa warunków w naszej firmie. Kiedy Pan ukróci to dno? Pracuję w tej firmie 9 lat i szlak mnie trafia jak widzę oferty pracy gdzie ludzie dostają większe stawki w innych firmach na start. Czy mam szukać innej pracy?
18
alf 2017-01-29 20:25
Jubileusz też zabrali, teraz będzie PRACOWNIK ROKU. Dalszy komentarz raczej zbędny.
9
jalapeno 2017-02-10 02:22
smialiscie sie kiedys z ludzi z agencji ze sa tak slabo oplacani. w tym momencie to ludzie z agencji ktorzy juz dawno w interchemall nie pracuja smieja sie z was.i ja tez z was sie smieje jako byly agencyjny. zal mi was ale jak ktos nic nie umie to w interchemallu musi sie meczyc za grosze. zalosna firma , zalosni zawistni ludzie z zalosnie niskimi placami.
10
Animus 2017-03-07 15:16
Wielki chaos .. bałagan .. wrazenie jest takie jakby się pracowalo akord bo wymaga się od nas nie wiadomo czego nawet jak pracy jest za mało a kierownicy tylko narzekają niech staną za nas i wyrobia wydajności 130 % ! . Nigdzie nie ma tak jak tu okropnosc. Nie wróżę tej firmie długiego istnienia...
7
Manpower 2017-04-05 21:57
Chciałbyś pracować w Firmie Interchemall - zapraszamy do biura Manpower w Grodzisku Maz. przy ul. Żwirki i Wigury 1a lub przesłanie CV na adres grodzisk@manpower.pl z dopiskiem Interchemall.
Serdecznie pozdrawiamy,
Manpower
3
xcv0 2017-07-13 19:09
Panie prezesie jest jeszcze jeden problem w tej firmie od lat, a mianowicie mobbing i chamstwo jednej z brygadzisrek p.B.l proszę przyjrzeć sie temu lub zebrać opinie ludzi. Nowi uciekają gdzie pieprz rośnie przez nią, a ci słabsi poprostu sie poddali i tkwią . Krzyki, wyzwiska i wulgarność na porządku dziennym i nikt nie robi z tym nic . Szkoda ludzi a pan traci na wyzerunku tej firmy . Pozdrawiam
11
tam taram taram 2017-07-14 18:51
Miękka faja jesteś i tyle w temacie. Jak ktos chce pracowac to będzie pracował. A moze jeszcze cie poglaskac trzeba? Idz pracowac gdzie indziej jak tu podniesiony glos ci przeszkadza.
7
xcx 2017-07-16 23:11
Prawda jest taka że w tej firmie jest chaos organizacyjny i produkcja się jakoś odbywa dzięki takim osobom jak BL i część innych brygadzistów(przynajmniej wiedzą co gdzie i do czego jest). Wymaga, bo jest ciągłą presja "bo jedzie" ," bo musi być zrobione" . Kierownicy w większości przypadków są jak dzieci we mgle. To jest produkcja, nie wszyscy się nadają!!! Część osób ma problemy z liczeniem do 10, jedni obsługują po jednej maszynie (przez kilkanaście lat) i nic więcej, a jak mają zrobić coś więcej to jęczą i płaczą ( no bo przecież są "starzy"). Mobbing? Nie pamiętam żeby ktoś parę lat temu robił wycieczkę nowemu pracownikowi, prosił go o posprzątanie czy żeby łaskawie przyszedł do pracy. No ale może niektórzy sądzą że brygadzista powinien pracownika prosić , całować po rękach itp, a nie wydawać polecenia... to życzę powodzenia
7
Uboże 2017-07-25 14:28
"Polskie warunki pracy" że tak sobie pozwolę to określić już tak Wam weszły w krew że traktujecie to za normę. Nie bronię "miękkiej fai" jeśli takowa się znalazła :) ,ale elementarna kultura w miejscu pracy to nie żadna fanaberia. Zmiana podejścia może przynieść zaskakujące efekty. Warto rozważyć mały zwrot kulturze pracy.
Natomiast droga/-i xcx oprowadzenie nowego pracownika i zapoznanie go z strukturami panującymi w firmie to podstawa którą winno się przeprowadzić już pierwszego dnia.
PS.
Przykre jest to że swoimi zachowaniami sami wprowadzamy pewne standardy, oczekując zupełnie innego traktowania gdy sprawy dotykają nas osobiście.

Pozdrawiam.
3
XcX 2017-08-02 00:58
XcX
Roman P z nocy 01.08.2017 na 02.08.2017 pomimo ze pracuje po dwanaście godzin od 14 do 2 opuszcza stanowisko pracy zaraz po północy a dokładnie to 00:35 wydaje mi się że powinien ponieść tego konsekwencje
2
Burak 2017-08-02 15:11
Weźcie się za prace ludzie zamiast donosić jeden na drugiego a jak nie potraficie z ludźmi współpracować to wrócić do tego co potraficie czyli pracy w polu !!! Żniwa jeszcze trwają podobno :-)Bo to już jest żenujące co piszecie . Banda prymitywnych wieśniaków później się dziwią ze złe zdanie maja o nas czyli produkcji . Normy podnieść o 100% bo widać ze się nudzi szczególnie tym co siedzą na go worku i sprzedają kolegów o północy zamiast pracować ! Pozdrawiam
10
asdfghjkl 2017-08-02 15:24
Chyba czas najwyzszy stąd uciekac, skoro juz tacy kapo tu pracują.
5
? 2017-08-02 15:47
Cała prawda, brawo ! Wy tymi wpisami sami się pogrążacie tego już się czytać nie da ,oczerniać Pana Romana który jako nie liczny przychodzi trzeźwy do pracy i wykonuje ją rzetelnie to już szczyt
6
qwxcd 2017-08-12 22:56
Dla p B.L słowo kultura a w szczególności kultura pracy jest obce jak UFO :D jak również oprowadzanie nowego pracownika itd Dla niej nowy powinien dostać w piz..... jak to ona mówi na starcie i od niej dostaje. Pare lat temu jak napisała wyżej nienormalne były wycieczki pracownika nowego, ponieważ normą z jej strony były wyzwiska już w progu tej firmy. Teraz troszkę zmieniła taktykę wyzywa ludzi na drugi dzien Hahah . Nie bez powodu panie w agencji pracy przestrzegają przed trafieniem na zmianę B.L . Wiec Panie prezesie tutaj rozmowy nie przyniosą żadnego rezultatu ,ewentualnie badania psychologiczne / psychiatryczne lub zmiana pracy dla tej pani ( tylko na jaka ?? - koparka , śmieciarka ? bo kopalni niema w pobliżu ) a wszyscy by odżyli . Firma się napewno nie zawali, a ludzie wreszcie przestaną się bać pracować i odzyskają poczucie wartości, które ta pani lubi zabierać słabszym . Pozdrawiam
6
Flaming 2017-08-12 23:30
Popieram. Nie do końca chodzi o słabsze osoby, ale o takie, które mają swoją osobowość, zdanie i poglądy, których ta Pani nie umie zaakceptować i uszanować. Pozdrawiam.
3
NOWY 2017-08-13 21:52
Widzę że komuś musiała nadepnąć na odcisk!Pracuję tu krótko ale nigdy nie słyszałem żeby do kogoś odezwała się wulgarnie.Gdy miałem jakiś problem i zwróciłem się do niej zawsze mi pomogła.
2
xxx 2017-08-15 00:31
Panie prezesie, panie prezesie...rzygać się chce od tego jęczenia, niektórzy cały czas narzekają na wszystko i wszystkich. Teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się do BL, ciekawe kto następny? Byli już" opisywani"wszyscy kierownicy, KJ, "tłusty amant", poprzedni Dyrektorzy i część osób z produkcji i biura. Poziom podpierdalaniia też się podniósł, teraz to już nawet imiennie donosimy ze szczegółami. Może najbardziej "aktywne" osoby stękające na od rana do wieczora na forum powinny przestać się zajmować innymi osobami a zająć się sobą?
5
Zostaw swoją opinię o Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli. - Grodzisk Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.