Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o S.I. "Naprzód"

zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2012-08-14 20:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję już jakiś czas w tej \'\'firmie\'\'i najbardziej denerwuje mnie to że człowiek nie ma tam swojego miejsca,w ciągu jednego dnia może zaliczyć nawet 2 oddziały lub co dzień inny to jest jakieś nieporozumienie .Pani kierowniczka myśli że w ciągu paru godzin można poznać rytm i kolejność sprzątania nie wspomnę o środkach myjących.TOTALNY CHAOS I GŁUPOTA
zdjecie uzytkownika
ais - 2012-09-29 09:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba nie w firmie naprzód, bo naprzód na czarno nie zatrudnia ....
zdjecie uzytkownika
Rydygier - 2012-10-04 16:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz nie można podjąć drugiej pracy o podobnym profilu skandal więc niech płacą tyle żeby można godnie żyć i nic tylko straszyć potrafią emerytów i rencistów albo z grupami przyjmują bo większa kasa a normalny człowiek niema racji bytu w tej firmie (usunięte przez administratora)..naprzód.. do przodu jedynie złego słowa nie można powiedzieć o kierowniku (usunięte przez administratora) na prawdę człowiek sie stara
zdjecie uzytkownika
XXX - 2012-10-11 02:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o brakach w Waszej edukacji świadczą chociażby błędy ortograficzne, które robicie w postach, błędy interpunkcyjne, niewiedza o tym, że nazwy własne piszemy z dużej litery (np: szp. Jana Pawła II, a nie jana pawła - choćby z szacunku do naszego papieża), imiona kierowników, to, że jak zwracamy się do kogoś, to również piszemy z dużej litery, niespójność fonetyczna - źle zbudowane zdania ... etc ...

Nawet jak chce się zaistnieć w necie, to trzeba coś sobą reprezentować ...

Właśnie to jest obrazą Waszej inteligencji, bo niejednokrotnie jesteście mądrzejsze życiowo, a wypisujecie herezje ...
zdjecie uzytkownika
MARK-62 - 2012-10-21 13:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie firmy sprzątające powinny być polikwidowane,one tylko wyzyskują ludzi.No ale jeśli te firmy istnieją to tylko dzięki ludzią którzy w nich pracują i je utrzymują.Wiem że w Polsce jest brak pracy,ale dziwię się tym ludziom co chcą w nich pracować za tak marne pieniądze.To wina ludzi że takie firmy istnieją.Jeśli by nie było chętnych do pracy w tych firmach za tak marne pieniądze to te firmy albo by musieli płacić więcej,albo by ich nie było.Moja żona też pracowała w tej firmie w Zduńskiej Woli,ale za takie pieniądze to niech się sami utrzymują.
zdjecie uzytkownika
Tja - 2012-10-29 07:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwlaszcza kierownictwo w szp im Jana Pawła w Krakowie jest do wymiany
zdjecie uzytkownika
młody1985 - 2012-11-14 15:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda a jak masz gkupe płaca tyle samo na umowie o pracę co w naprzód z tym ze tam jesteś lepiej traktowany a nie jak zło konieczne i ja jak mi się skończy umowa to prawdo podobnie się przeniosę do impla
zdjecie uzytkownika
gnom - 2012-11-24 17:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprzod najlepsza firma i tak trzymac
zdjecie uzytkownika
MATKA POLKA - 2012-12-01 23:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idą święta,święta idą ,w innych zakładach na święta pracownicy dostają paczki , bony,a firma Naprzód zapomniała o swoich pracownikach, do kitu .Ja tylko pracuję w mojej rodzinie jak mam za 900zł popłacić rachunki święta zrobić ja poprostu tego nie wiem,Siedzę sobie i płaczę. ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANI WAM ŻYCZĘ
zdjecie uzytkownika
cxc - 2012-12-04 15:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Matko Polko ! A na co Ty w tej paczce liczysz ?! Dadzą Ci coś po najmniejszej linii oporu (czekolada, kawa, herbata), A CO NAJWAŻNIEJSZE ! - OD KAŻDEJ DAROWIZNY TRZEBA ZAPŁACIĆ PODATEK, który ściągną Ci z pensji !!!!!!!!
Zastanów się więc czy wolisz psełdo - paczkę lub lichy bon I ZAPŁACIĆ od tego podatek czy dostać co swoje i samemu kupić to co chcesz ?!
zdjecie uzytkownika
salowa - 2012-12-17 15:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam w firmie naprzod 2 miesiące i ten cymbal izboczeniec mariusz nie zapłacil mi ani grosza kaze tylko do siebie dzwonic i nonsto0p ta sama spiewka że nie ma kasy a przytym taki uprzejmy że az się zygać chce
zdjecie uzytkownika
jola - 2013-01-04 14:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech Pani nie przesadza ja pracowałam w tej firmie nawet oddziałowa chała napisać mi referencje za moją pracę ale panie kierowniczki nie pozwoliły to jakie jest tu poszanowanie więcej miałam szacunku u personelu medycznego i docenienie mojej pracy nisz Kierownictwa z Białegostoku
zdjecie uzytkownika
jola - 2013-01-04 15:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marta - 2012-10-10 13:18:05

Naprzód to najgorsza firma ja pracuje w szpitalu jana pawła w krakowie jestem sprzątaczką placą 7.50 brutto na godz na zlecenie non stop ochrzan za byle co sie czepiają jestem tu nikim. Kierownik i kierowniczka mają to wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie. SYF JAKICH MAŁO! Ludzie odradzam tu przychodzić.
Niech Pani nie przesadza ja pracowałam w tej firmie nawet oddziałowa chała napisać mi referencje za moją pracę ale panie kierowniczki nie pozwoliły to jakie jest tu poszanowanie więcej miałam szacunku u personelu medycznego i docenienie mojej pracy nisz Kierownictwa z Białegostoku.
Co do wykształcenia to są panie co je mają albo studiują a przyszły dorobić i ja mam ale ja nie wyliczam kto kim jest tylko co sobą reprezentuje i czy ma szacunek dla innych a tego brak w tej firmie.
A co powie Pani na zwolnienie z pracy dobrego pracownika tylko dla tego ze ma trzecią grupę inwalidzką ??? tylko dla tego ze mało mają dofinansowania to kasa jest ważniejsza od pracy solidnej osoby trzeba sobie rękę uciąć by pracować ?? jak może być wydajny pracownik na 2 grupie i jest no stop na zwolnieniu lekarskim to nic znajdą zastępstwo ale kasa leci za taniego pracownika ????? Człowiek chce pracować a mu nie pozwalają bo się nie opłaca Co Pani na to ????
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-01-11 19:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może tak właśnie Ci którzy zamawiają te usługi płacą "szczygłami" i te firmy płacą tyle ile mogą ?????????????? Może warto się nad tym zastanowić? A może petycja do ustawodawców żeby nieść umowy o dzieło czy zlecenie i wprowadzić obowiązek umów o pracę? Tym się państwo zajmijcie, a nie narzekaniem.
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-01-28 20:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,A Wy nawet niechętnie korzystacie z możliwości podnoszenia kwalifikacji, którą firma NAPRZÓD Wam zapewnia !,, Bardzo ciekawe stwierdzenie firma zapewnia mozliwość podnoszenia kwalifikacji ? tzn ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-01-29 23:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko szanuje się takie bydło które mało robi a duzo gębą nadrabiają
a szefostwo tego nie widzi.Mają niski poziom kultury bo nawet ośmiu klas nie mają haha
zdjecie uzytkownika
Jola - 2013-01-31 10:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx - 2013-01-29 23:05:20

Tylko szanuje się takie bydło które mało robi a duzo gębą nadrabiają

a szefostwo tego nie widzi.Mają niski poziom kultury bo nawet ośmiu klas nie mają haha
Nie przesadzaj i nie obrażaj bo nie Wisz jak tam jest takie osoby jak ty naczesanej broni szefostwo bo jest z nimi na Ty Tak jak w Białymstoku
Kierownictwa rodzina pracuje nie maja grupy sprzątanie o danej godzinie zbierają się kobiety by na szybkiego sprzątać obiekt bo nie maja pracowników Bo dobrych się wlania tylko dla tego ze maja trzecia grupę i nie mogą na takich ludziach zatrudnić A jaki jest wydajny pracownik co ma druga grupę i jest na zwolnieniu no stop to taki jest dobry wiec mi tu nie gadaj jak nie wiesz Wiesz i znam osoby co maja 8 klas i mają w sobie więcej kultury nisz wykształcone osoby albo te co dostały stanowisko kierownicze a nie dawno sama latała z mopem
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-02-12 22:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha, ha ! to gdzie byś kobieto pracowała ... ?
zdjecie uzytkownika
I.M. - 2013-02-12 23:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx - 2013-01-29 23:05:20

Tylko szanuje się takie bydło które mało robi a duzo gębą nadrabiają

a szefostwo tego nie widzi.Mają niski poziom kultury bo nawet ośmiu klas nie mają haha
Tak .... zdecydowana większość pracowników w Galicji podniosła swoje kwalifikacje DZIĘKI firmie NAPRZÓD (niektóre już mają dzięki temu lepszą pracę) ... ale dużo osób musiałam mocno namawiać do skorzystania z szansy, a kilkanaście nie udało mi się w ogóle namówić.
To o czym to świadczy ?
O tym, że tu narzekacie, a w rzeczywistości nic nie chcecie zmieniać w Waszym życiu ... bo to trzeba trochę wysiłku, uczyć się ... zdać egzamin ......
zdjecie uzytkownika
wrangler - 2013-02-14 21:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To brzmi jak wypowiedź pewnej pani z biura! :-)
zdjecie uzytkownika
gulgot - 2013-03-20 19:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedz ,,kierowniczki?,,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-27 08:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaraz w Krakowie na Jana pawła 2 sie zmieni jest po przetargu i oficjalnie wygrała inna firma niż Naprzód jeszcze trochę dokumentacji i kierownik też może sie zmienić wiecie już kto wygrał?
poczytajcie wszedzie to samo piszą nikt nie lubi kierownika i brygadzistów a tak naprawdę powinno wszystkim zależeć na dobrej współpracy .
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2013-04-16 19:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ....
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2013-04-16 19:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gulgot - 2013-03-20 19:39:01

odpowiedz ,,kierowniczki?,,
Tak ...
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2013-04-16 19:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-03-27 08:41:07

zaraz w Krakowie na Jana pawła 2 sie zmieni jest po przetargu i oficjalnie wygrała inna firma niż Naprzód jeszcze trochę dokumentacji i kierownik też może sie zmienić wiecie już kto wygrał?

poczytajcie wszedzie to samo piszą nikt nie lubi kierownika i brygadzistów a tak naprawdę powinno wszystkim zależeć na dobrej współpracy .
Na dzień w którym piszesz Swój post - pierwszą cenę miała ...pewna firma .. która właśnie odpadła ..... druga firma w kolejce też odpadła ...na dzień dzisiejszy - piłka wciąż jest w grze .... a bramki są dwie .... więc jeszcze różnie może być.....

A co do lubienia nadzoru - nadzór nie jest po to, aby go lubić ... choć miło - gdy jest lubiany ... nadzór - jak sama nazwa wskazuje - jest do nadzorowania należytego wykonywania usługi przez pracownika liniowego.
A to, że niektórzy pracują "po łebkach", "na - odwal się", to nic dziwnego, że nadzór sprawuje nad nim większą "opiekę" ... nie dlatego, że lubi gnębić ... tylko dlatego, żeby w jakiś sposób wyegzekwować rzetelne wykonywanie pracy.
Jeżeli mimo tej ścisłej kontroli, pouczania, zwracania uwagi - pracownik liniowy nadal nie chce porządnie pracować - kierownik ma prawo wnioskować o jego zwolnienie z pracy, gdyż naraża firmę ("rękę, która go karmi") na utratę dobrego wizerunku .A w przypadku obiektów szpitalnych - naraża realnie zdrowie pacjenta, poprzez zaniedbywanie obowiązujących procedur dezynfekcyjnych.

I tyle w tym temacie.

Poza tym - da się z nami normalnie porozmawiać ... tylko trzeba być szczerym ... i nie kombinować ... też jesteśmy ludźmi.....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S.I. "Naprzód"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x