brak logo

Santander Consumer Bank

Wrocław

Opinie o Santander Consumer Bank

dops 2014-12-09 19:37
Cześć
dużo osób wypowiada się tutaj o dziale windykacji oi telemarketingu.a ja mam pytanie odnośnie bardziej tzw specjalizowanych działów Cc. Głównie obsługa np internetowa lub po sprzedażowa. Jak wyglada sytuacja tam ? Jakie zarobki warunki i wogole atmosfera? I czy "z ulicy"mozna sie dostac do takich działów. ? Ja od 3 lat pracuje w cc innego banku na zarobki nie narzekam ok2300 na netto, jedak zmienilo nam sie kierownictwo i atmosfera jest straaaszna nie da sie wytrzymać. Mam kilku znajomych w SCB np na kartach i nie narzekają, jednak nie sa to na tyle bliscy znajomi aby pytac o takie rzeczy :/. Z góry wam dziekuje za info. Pozdrawiam.
4
florek 2015-01-18 13:09
i jak, belg, składałeś już do nich swoje papiery? jeśli tak to może mógłbyś z własnego doświadczenia powiedzieć jak wygląda rekrutacja w Santander Consumer Banku? jest jakaś rozmowa rekrutacyjna? jeśli tak to o co pytają? dużą uwagę przykładają do już posiadanego doświadczenia czy raczej patrzą na chęci do pracy?
4
Lolek 2015-01-18 17:34
Witam, mam pytanie jeśli po szkoleniu zadecyduję aby się zwolnić czy każą mi oddać koszty szkolenia!?
1
monia 2015-02-01 22:36
Pracowałam w SCB w dziale windykacji. Nie było mowy o pro-klienckich rozmowach, jechaliśmy po klientach tak jak nam się podobało. Od kiedy obowiązuje to pro-klienctwo ktoś wie?
2
Rooon 2015-03-12 13:36
Skopiuj i wklej w google tę frazę: wrocław santander consumer bank call center opinie

Wejdź w drugi odnośnik od góry (rekruterka blogspot) i tam będziesz miał wszystko opisane
1
czyszczenie BIK.pl 2015-04-16 23:41
Witam,

poszukuję pracowników Santander Consumer do współpracy, posiadam biura kredytowe oraz Klientów z całej Polski...

Proszę o kontakt na maila biuro@f24.pl
pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
1
jomaha 2015-09-08 23:04
Pracuję od 1.5 roku na obsłudze posprzedażowej i sprawa przedstawia się tak - posiadamy defacto bardzo dużą wiedzę o procedurach bankowych, z każdego procesu jest co jakiś czas osobne szkolenie, jednak płaca cały czas ta sama :)
Na początek zawsze 3/4 etatu na 3 miesiące, potem jak chcesz możesz dostać 7/8, najpierw na rok, potem na dwa lata, a potem już chyba na nieokreślony i ewentualnie pełen etat. Praca potrafi zdenerwować, ale ogólnie raczej się nie przemęczysz. Najlepsza wg mnie jest atmosfera na tym dziale, bardzo mili, sympatyczni ludzie, łatwo zawiera się znajomości. Gdyby tylko kasa była lepsza to bym nie szukał innej pracy. Jest jeden szkopuł - na sprzedaży i windykacji zawsze szukają nowych ludzi, bo jest duża rotacja, na posprzedaży dużo rzadziej, bo i ludzie rzadziej się zwalniają. Pozdrawiam :)
1
slava 2015-11-13 16:10
pracuję od kilku miesięcy w dziale windykacji CC i mogę polecić. trochę zszokowała mnie opinia mówiąca, że klientów traktuje się źle i że padają jakieś obraźliwe wyrażenia w rozmowach - nic podobnego się nie dzieje, nie ma nawet o tym mowy bo po odsłuchaniu takiej rozmowy pracownik nie zobaczyłby premii, klienci najczęściej są stali i każdej firmie zależy na tym żeby ich zatrzymać. co do warunków, zarobić można całkiem nieźle jak na pracę w CC, głównie będąc w czołówce rankingu i - co za tym idzie - dostając dodatek do premii i samą premię wyrabiając wysoką. kierownictwo jest w porządku jeśli pracownik też jest w porządku, jeśli da się z siebie dużo to równie dużo dostanie się w zamian jeśli chodzi o podejście, pójście na rękę w "awaryjnych" sytuacjach itp. słowem: jak się człowiek stara, to do pracy może przychodzic z przyjemnością, w przeciwnym razie wiadomo że nikt go nie będzie po stopach całowal. przydalyby się wyższe płace i trochę zmian, ale to praca w CC, więc nie ma co oczekiwać cudów - zawsze mozna sie postarac o przeniesienie do biura glownego.
1
adam2342 2016-01-31 21:50
Podzieli się ktoś informacją ile może zarobić początkujący doradca klienta w SCB. Jakie zarobki i warunki? Dzięki
1
Anna 2016-03-06 22:36
Ty jechałaś po klientach? Raczej oni jadą po nas.A kobiety niektóre są gorsze niż faceci.
5
były 2016-03-29 17:46
Konsultant sprzedażny w biurze głównym- pozatrudniali ludzi nie na jakość a na ilość i teraz nie mają ich gdzie usadzić(miejsc do pracy na 1szej zmianie brak). Premii nie zrobisz siedząc na kanapie w holu .
2
niki 2016-04-27 19:53
pracuje tam z 4 lata a o awansie zapomnij jezel8 nie wchodzisz w tylek
1
justyna 2016-06-24 17:07
Jeśli chodzi o zarobki w tej firmie to nie jest tak źle. Praca na 3/4 etatu, więc 6 godzin dziennie, podstawa brutto 1875, do tego premia uzależniona od sprzedaży. Jak ktoś się postara to może zrobić sobie nawet 500 zł premii już na rękę. Do tego częste konkursy z dodatkową kasą też zachęcają. Praca fajna, ale na dłuższą metę męczy psychicznie :) Jak na początek polecam
4
WINDYKATORKaa :) 2016-07-30 14:05
NIE ZGADZAM SIĘ Z TĄ OPINIĄ. Pracuję w SCB ładnych kilka lat-powyżej 7 - jest ogólnie b.fajnie w pracy. Atmosfera super. Nieprawdą jest , że do Klienta można powiedzieć, że g.....o nas to obchodzi - jego sytuacja . Bardzo zwracana jest uwaga przełożonych na poszanowanie Klienta. Nawet jak Klient-dłużnik jest "trudny" - to znamy takie techniki, aby skłonić klienta do rozmowy- ustaleń - bez Jego obrażania. To jest niepotrzebne i zabronione u nas w Banku. I słusznie. Praca jest trudna-to prawda, ale gdzie praca jest łatwa i nie trzeba pracować ?...
Pracy jest dużo, ale jest jednak czas między rozmowami aby zamienić kilka słów z koleżanką. To naprawdę nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Ja przepracowałam w swoim życiu ładnych kilkadziesiąt lat w różnych firmach - i uwierzcie mi - znam realia również w innych zakł.pracy. ..... Wszędzie jest dobrze - gdzie nas nie ma....... ,a poza tym nikt tam nas na siłę nie trzyma - to nasz wybór gdzie chcemy pracować.
Pozdrawiam Wszystkich Pracowników SCB . :)
8
StivenRichon 2016-08-08 09:20
Bylem pracownikiem banku Santander do zeszlego tygodnia. Dzis rano przyszedlem do pracy i dowiedzialem sie ze jestem zwolniony wraz z tysiacamy innych pracownikow. Santander Bank juz od dawna mial klopoty finansowe i krazyly przecieki ze planuje oglosic likwidacje.
Jezeli macie Panswtwo ulokowane pieniadze w sieciach tych bankow to nie musze uczyc Polakow co nalezy w takiej sytyacji zrobic. Bo nie ujzycie swoich pieniedzy. Ma to bezposredni zwiazek z BREXITEM.
2
StivenRichon 2016-08-08 09:20
Bylem pracownikiem banku Santander do zeszlego tygodnia. Dzis rano przyszedlem do pracy i dowiedzialem sie ze jestem zwolniony wraz z tysiacamy innych pracownikow. Santander Bank juz od dawna mial klopoty finansowe i krazyly przecieki ze planuje oglosic likwidacje.
Jezeli macie Panswtwo ulokowane pieniadze w sieciach tych bankow to nie musze uczyc Polakow co nalezy w takiej sytyacji zrobic. Bo nie ujzycie swoich pieniedzy. Ma to bezposredni zwiazek z BREXITEM.
6
Kupka 2016-08-10 20:57
Zupełnie się nie zgadzam z tą opinią, z tego co się orientuje jest wręcz przeciwnie :-) SCB ma się bardzo dobrze, jak nie najlepiej jeżeli chodzi o zysk wsród polskich banków. Poczytajcie w necie.
2
Xenia 2016-08-15 12:29
To jakaś bzdura. Jestem pracownikiem i nic nie słyszałam o zwolnieniach. Ciągle jest nabór we Wrocławiu. A poza tym bardzo rzadko się zdarza żeby kogoś zwalniania, trzeba sobie na prawdę nagrabic. Santander ma się dobrze i ciągle się rozwija.
4
młody 2016-08-16 20:38
Gdzie mieści się (na jakiej ulicy) Call Center Santandera we Wrocławiu?
Jestem z okolicy Wrocławia i chciałbym zaaplikować, ale nie wiem czy dojazd mnie nie dobije czasowo.
Aha, a tak w ogóle to zatrudniają bezpośrednio czy przez firmy wydmuszki?
1
aga1297 2016-08-17 12:33
Oi ile sie nie myle to na Słubickiej
2
jajk 2016-08-29 13:32
jak wyglądaja zarobki w call centre? i jak wygląda praca ? telefon za telefonem czy jest chwila przerwy?
1
jajk 2016-08-30 09:53
a jak wygląda podstawa? bo premie można mieć, ale nie zawsze się pewnie uda. Moje pytanie odnośnie telefonu za telefonem wynika stąd, że ciekawi mnie czy np. do toalety można wyjść jak się chce, czy jest przerwa i tylko wtedy można opuścić stanowisko pracy
1
papaj 2016-08-31 13:49
podzieli się ktoś wrażeniami z call centre? wrocław
1
jaro 2016-09-06 12:26
jak wygląda praca konsultanta do sp. sprzedaży?
1
kik 2016-09-06 14:21
wypłata na czas ale jaka to wypłata
1
vika 2016-09-06 14:28
call centre ktoś coś? proszę o informacje :)
pozdrawiam
1
x 2016-09-06 21:31
a z jakiego powodu nie możesz się podzielić informacją?
1
Miles 2016-09-11 14:00
Jest 11 września i SCB bardzo dobrze się trzyma. Firma nie ma żadnych problemów finansowych. Zwolnień zbiorowych też nie zanotowałem. Jak wszędzie sami ludzie odchodzą - nawet z centrali - do konkurencji. Normalne życie.

Pozdr
2
Xynut 2016-09-30 08:23
Nie jest to praca życia, jak narzucą bazę klientów co wtorek (nowa baza) to potrafią rozmowy wpadać jedna po drugiej, w każdej rozmowie trzeba użyć różnych zwrotów bo inaczej leci sie z premii. Nie uwierzę osobom które piszą ze jest cudownie i pięknie sie premie dostaje, bo za czym dostanie sie premie to trzeba przeskoczyć z 10 progów a to odsłuchy rozmów a to wiedza produktowa albo co najśmieszniejsze elastyczność w rozmowie. Jak praktycznie na dzień dobry w każdej rozmowie słyszy sie ,,nie dziękuje nie jestem zainteresowana/y''! Szkolenia wprowadzające itd sa super to można pochwalić wypłaty na czas albo przed czasem :) reszta systemu premiowego do bani. Zarobki za 6 godz. Najniższa krajowa wychodzi do ręki można mieć multisporta jeśli sie chce, za prywatna opiekę odciągają kasę z wypłaty ale to grosze jakieś. Ogólnie praca odmóżdzająca na dłuższa metę, bo trzeba rozmawiać z ludźmi którzy na słowo kredyt dostają białej gorączki. Jeśli chodzi o atmosferę młoda ekipa ładne chłopki i dziewczyny, jeśli chodzi o kierownictwo to kierownik super , kierowniczka lepiej nie patrzeć jej w oczy bo czujesz sie jakby miała Cię w słup soli zaraz zamienić, troche mogła by zmienić podejście mimo wszystko do ludzi bo kiedyś sie doigra mobbingu (a potrafi dowalić- ać) poza tym wszystkim ze spraw organizacyjnych sa dwie imprezy firmowe w roku kawa w kuchni za darmo lub odpłatnie zależy jaką sie pije. Reasumując praca nie najgorsza ale cudów nie ma ! Wypłaty na czas premie nie łatwo zdobyć, klienci z reguły bardzo trudni lub wręcz agresywni (czasami) czas pracy spoko ma sie przerwy 40 minut w ciągu 6 godz. Pracy ale uwaga ( przerwy sa ustalane odgórnie ) kierownictwo spoko jeśli chodzi o kierownika miły sympatyczny facet idzie sie z nim porozumieć, kierowniczka.... No cóż rozmawia jak musi i zawsze ma jakieś ,, ale''. Polecam ta pracę dla osób które chcą pracować krótkotrwale na dłuższą metę może byc ciężko psychicznie wytrzymać, awanse są rzadko widywane ( powiedziałbym sporadycznie, żeby nie było ze ich nie ma to raz na piec lat ktoś awansuje ).
4
BiczBożyNaBankowców 2016-10-01 09:46
Marketing szeptany ? Ile za wpis ?
4
P 2016-10-05 21:14
Zaczęłam pracę w SCB jakoś 2 tygodnie temu. Jestem zadowolona z pracy. Na początek 4 tygodnie kursów w 3/4 miejscach. Stanowisko Doradca/Kasjer :) Płaca dobra, atmosfera super, bardzo miło, koleżeńsko, wszyscy wspierają. Dużo informacji na początku ale w miarę łatwo się je przyswaja i myślę, że strasznie wygląda wszystko tylko na pierwszy rzut oka właśnie :P Jest to moja pierwsza praca w życiu, jestem zadowolona do tej pory (mimo tak strasznie krótkiego stażu) i nie było żadnych okazji żeby się zrażać do tej firmy :)
1
Bankowiec od Lat 2016-10-15 20:57
Tak się zastanawiam dla kogo jest praca w SCB...? Ludzie tuż po studiach(!) wiele się tu nie nauczą w call center a w zasadzie to tylko taka praca jest oferowana. I co taka praca ma nauczyć osobę po studiach? A że wypłata na czas? To raczej normalne w takiej korporacji ale pytanie DLACZEGO taka WYPŁATA?????!! Najniższa krajowa! I czym tu się zachwycać?! Zwykły wyzysk i szukanie taniego pracownika. Bangladesz.
1
kajka 2016-10-16 10:24
Ludziom po studiach oferują tutaj, także pracę kasjera @bankowiecodlat a tam już pensja zależy od wyników więc nie musi to być najniższa krajowa
1
Franek 2016-10-25 14:03
głupszej i bardziej niewiarygodnej informacji dawno nie słyszałem...
1
Julka 2016-10-27 16:00
Nikomu nie polecam, zwlaszcza w windykacji, gdzie faktycznie kontakt telefoniczny wg scenariusza, pomiatanie klientami, dochodzenie platnosci za wszelka cene, ogromny nacisk na ludzi, bez wzgledu na ich finansowe mozliwosci. Po co bank udziela pozyczek ludziom, u ktorych jest duze ryzyko newyolacalnosci, a potem wydzwania do nich po kilkadziesiat razy z tymi samymi frazesami....
1
ja 2016-12-06 12:41
Pracuję w SCB bardzo długo . Jeśli czujesz, że dobrze sprzedajesz i potrafisz z klientem rozmawiać to polecam. Ta prace trzeba lubić bo inaczej dostajesz premii max 500 zł na rękę. Jeśli będziesz dobry i zajmiesz jedno z najlepszych miejsc w rankingu dostaniesz dużo więcej 3-4 x więcej!! Dla osób z czołówki rankingu wynagrodzenie jest jest bardzo pocieszające jak na 6-7h pracy. Niestety dla tych , którzy ciągną tyły polecam poszukać innej pracy bo grosze zarabiacie i na to nie zasługujecie, bo wykonujecie naprawdę ciężką , ale nie owocną pracę,
2
KPINA! 2016-12-07 15:36
NAJGORSZY BANK Z JAKIM MIAŁEM STYCZNOŚĆ! Zero kontaktu, przez omyłkę zapomniałem zapłacić ostatnią ratę. W trakcie pożyczki dzwonili do mnie parokrotnie na tel (w sprawie ofert). W sytuacji gdy nie dostali ode mnie ostatniej raty, nikt nie raczył zadzwonić by wyjaśnić powód mojego spóźnienia. Mało tego mocno się zdziwiłem, jak po ponad miesiącu zwłoki (z czego nie zdawałem sobie tak naprawdę sprawy) skontaktowała się ze mną firma windykacyjna! Kwotę jaką miałem zapłacić to ponad 300zł z czego sama rata powinna wynosić 140zł!! Reszta to odsetki i uwaga! 5 RZEKOMO WYSŁANYCH PONAGLEŃ i 1 PISMO Z ROZWIĄZANIEM UMOWY! Rzekomo, bo żadnego dokumentu nie widziałem na oczy, a jak złożyłem reklamację i żądałem dokumentu potwierdzającego to, że te dokumenty zostały wysłane to usłyszałem, że nie mają na to potwierdzenia bo zostały wysłane zwykłym listem! Oczywiście zapłaciłem na drugi dzień całą kwotę bo nie chciałem mieć dalej nieprzyjemności. Reasumując TO BANDA ZŁODZIEJI, A NIE BANK, która żeruje na klientach. OMIJAJCIE ICH SZEROKIM ŁUKIEM!!!
3
Niesforny 2016-12-08 21:45
Pracowałem kilka lat temu na CC - Posprzedaż. Współpracę wspominam bardzo źle. Zarobki nie zaduże. Nie wiem jak teraz ale za tamtych czasów niekompetentna kadra menedżerska. Wielu obecnie wtedy pracujących ludzi na słuchawce miała większe pojęcie o produktach SCB i procedurach niż bezpośredni przełożeni. Premie zależne od wielkości lizodupstwa, gdyż przełożeni niemający wiedzy nie wiedzieli za co ją przyznawać. Przejście ze słuchawki do innego działu 99% wyłącznie z pomocą pleców - Fikcyjne rekrutacje wewnętrzne - Firma rodzinna. Nastawienie wyłącznie na jak największą obsługę połączeń przychodzących a nie jakość rozmów. Na szkoleniach jedno na słuchawce drugie. Im klient miej informacji uzyska tym lepiej bo krótsza rozmowa. Czasami lepiej było rozłączyć klienta aby się zmieścić w widełkach czasowych przeprowadzonych rozmów. Rozliczanie się z każdej minuty - od 8 do 10 godzin rozmów telefonicznych to chce się pić. Pijesz to trzeba było siku. Poszło się na siku to zaraz tłumaczenie dlaczego wyszło się z "grupy" na telefonie. Ja mam uraz i stanowczo odradzam. Podkreślam, że było tak kilka lat temu. Czy zmieniło się na lepsze czy na gorsze nie mam pojęcia. Jednak pamiętam, że komuś w końcu puściły nerwy i wysmarował ściany w kiblu gównem. Mam nadzieję, że moja współpraca z SCB już nigdy nie nastąpi. Nawet jako klient SCB.
1
Bartosz Nowicki Kielce 2017-03-02 22:49
Nie polecam systemu ratalnego media markt Santander Consumer Bank karta kredytowa z powodu iż za każde nawet jednodniowe opóźnienie wpisuje firma Santander Consumer Bank wszystko do Bik i mimo iż wpłaty sa robione dzień wcześniej w placówce to otrzymuje powiadominia z raportów Bik iż rata została nie opłacona w terminie. Nie polecam nikomu systemu ratalnego Santander z racji bardzo złych praktyk stosowanych wobec klientów dzięki którym się utrzymują na rynku. Jednym słowem przez te raty nie mogę wsiąść kredytu w banku PKO, Alior na działalność gospodarczą którą posiadam o wpis 16 dni po terminie i 2 x po 1 dzień na kwote 319 zł mimo dużej zdolności. Nie polecam Stantander RATY nikomu.
2
lwg 2017-03-28 20:40
Standardwo obiecali złote góry, a prawda jest taka, ze punkcie ratalnym zarabia sie najnizszą krajowa plus marną premię. Brak szkoleń, umowa na 2lata - umowy na stałe sie nie doprosisz , praca w weekendy, brak jakiejkolwiek ścieżki rozwoju. Nie polecam.
5
Olinka 2017-03-31 19:55
Witam mam pytanie mogę prosić adres @?
1
Olinka 2017-03-31 20:25
Mam duuuza prośbę, też poproszę adres @
1
Aaabbbcccddd 2017-04-11 15:31
Chcialabym zauwazyc ze w pkt.ratalnych nie ma pracownikow SCB tylko firmy zewnetrznej...
1
TM 2017-05-03 19:23
Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat współpracy z Bankiem mianowicie chodzi o stanowisko: "Partner Sprzedaży Kredytów Samochodowych i Leasingów"
Jak wyglądają zarobki? czy są realne do osiągnięcia?
1
Marta 2017-05-18 17:47
Witam,
Czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć na pytania jak wygląda praca w oddziale na legnickiej. Ostatnio widziałam ogłoszenia oferujące pracę tego banku, generalnie chodzi mi o pracę w CC. Jak to wszystko wygląda pod względem organizacji - czy program komputerowy na którym się pracuje jest trudny do opanowania? Nie długo kończę szkołę i pomyślałam, że zatrudnię się na wakacje.
Pozdrawiam,
Marta
1
Paweł 2017-07-07 11:35
Moja żona tam pracuje (obsługa telefoniczna) i każdego dnia narzeka na wszystko. Że ludzie ją obrzucają wyzwiskami, o ona musi do wszystkich grzecznie, że obcinają za wszystko płace, że rozmowy wpadają jedna za drugą. Że ciężko dostać urlop we własnym czasie (narzucają z góry bo pierwszeństwo mają matki).
Wynagrodzenia ucinają za wszystko (jak się nie powiedziało jakiegoś warunku które często są zmieniane), stawki też zmniejszają.
Ogólnie bardzo źle i wiele osób odchodzi lub myśli o odejściu. Żona także.
3
Lidia 2017-07-20 10:48
@Paweł - na jakim stanowisku pracuje Twoja żona? I co masz na myśli pisząc, że ucinają za wszystko - chodzi o obcinanie premii uznaniowych?
1
xxx 2017-08-07 11:51
Paweł, pracuję tam ponad 3 lata i jeszcze nigdy nie miałam sytuacji "obcinania płacy", owszem są normy, które trzeba spełniać (co zresztą jest oczywiste) i mogą za niespełnianie ich obciąć premię, ale to się praktycznie nie zdarza. Co do pierwszeństwa urlopu, to nie tak, liczy się bardziej staż pracy.
Owszem, klienci są różni, wg mnie to jest praca dla ludzi, którzy odcinają się od niej wychodząc z TGG :)
Ja jestem zadowolona, jak się przykłąda do tego co się robi to można mieć fajną wypłatę ;)
2
Lidia 2017-08-22 22:42
@xxx - czy w Santander Consumer Bank obowiązuje system premiowania pracowników za dobrze wykonaną pracę? W jaki sposób można uzyskać dodatkowe wynagrodzenie? Jest to ważny czynnik motywacyjny, który pozwala podnosić jakość wykonywanych przez pracowników obowiązków. Wiele firm decyduje się na ten zabieg, oczywiście z korzyścią dla pracowników.
1
Czaruś 2017-09-08 01:22
Są premie, ale nie są gwarantowane. Jak masz słaby miesiąc, dużo zwolnień, urlopów, skarga klienta na Ciebie i popełniłeś błąd, który jest niezgodny z procedurą - to możesz dostać co najwyżej symboliczną Złotówkę (tak, są wypłacane premie groszowe). Jeśli chodzisz rzetelnie, zero błędów i nic nie sprzedajesz (siedzisz tylko na ruchu przychodzącym), to dostajesz 300-400 zł premii. Jak sprzedajesz i klienci biorą do kredytów wszystkie pakiety ubezpieczeniowe, to możesz uzyskać nawet 1500-2000 zł premii (premie najlepszych konsultantów).
Zostaw swoją opinię o Santander Consumer Bank - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Santander Consumer Bank