Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Santander Consumer Bank

Pracowałeś w firmie Santander Consumer Bank i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-06-05 14:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [graham - 2014-06-05 01:28:30]:
W umowie nie jest ustalony sposób naliczania premii a bardzo często jej naliczanie jest zmieniane na niekorzyść pracowników obecnie twoja premia = ilości sprzedanych umów kredytowych ale ustalona kwota za 1 sprzedana umowę budzi mój śmiech a wręcz zażenowanie.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-06-05 14:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
santander zrobil z dobrego banku bz wbk totalna padake podobna do samego santandera
zdjecie uzytkownika
wiolka. ide na rozmowe - wwa - 2014-06-05 17:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam atmosfera w santander? ludzie są w porzadku, mam nadzieje ze nie patrza na siebie wilkiem. niedlugo rozmowa.
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-06-05 20:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiolka. ide na rozmowe - wwa - 2014-06-05 17:52:35]:
Ludzie ok ale jesli liczysz na dobrą kase to zapomnij o niej. Bedziesz uwiazana do tel jak pies do budy. Rozmowy są CIĄGLE, rekordy na sprzedaży co 2-3 sek.
zdjecie uzytkownika
Heh - 2014-06-10 11:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak to w call center.trzeba lecieć i gadać co 2-3 ek.mysle ze w każdym call center tak jest.ale za to nie w każdym dostaniesz umowę o prace i pakiet medyczny.ja jesczenie byłam na rozmowie to nie wiem czy Luxmed czy medibank.
zdjecie uzytkownika
Hej - 2014-06-10 11:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozatym nie ma com narzekać.każdy jak słyszy call center to powinien zdawać sobie sprawę z czym to sie je. I nie narzekać tylko po prostu nie aplikowac. A potem być rozczarowanym.a jak wiadomo każdy chce zainteresować potencjalnego kandydata i wiadomo ze to co mówią na rozmowe trzeba brać pod poprawkę. Lepiej chyba siedzieć i dzwonić i sie uodpornic niż stać cały dzień w sklepie.z tępymi ludźmi.
zdjecie uzytkownika
wiolka. ide na rozmowe - wwa - 2014-06-10 15:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
call center to nie praca. call centert to styl życia. albo lepiej - call center to stan umysłu. :) prawda jest taka jak pisze @Hej. umiesz sprzedawć, masz gadane to call center jest dla Ciebie. Aha, każdy sprzedawca ma prowizję. wyobraźcie sobie sytuację jakie lenistwo byłoby na całym świecie jakby handlowcy mieli tylko podstawy zapewnione i zero prowizji. Moim zdaniem świat by stanął w miejscu :)
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-06-10 18:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie ze call center to rozmowy i sprzedaz produktow bankowych (mozna przywyknac do wrednych a nawet wulgarnych klientow) ale trudno zaakceptowac sposob przyznawania premii ktory ciagle sie zmienia a za kazdym razem premie sa coraz mniejsze.Rosnie tylko liczba kampani ktore nalezy wykonywać a ciagle są dodawane kolejne. Aby nie bylo tak pieknie i aby tą premię otrzymać trzeba jeszcze slełnić wytyczne inaczej cały miesiąc harówki i figa wystarczy 1 bład i po premi.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-10 17:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w cc już dosyć długi czas, około roku. na windykacji, trzeba mieć czasem mocne nerwy. można się "spotkać" z trudnym klientem. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pracy. wypłata jest całkiem dobra podstawa + premia. w lepszych miesiącach można zgarnąć całkiem ładną sumkę. zaplecze bardzo dobre: LUXmed, multisport. atmosfera bardzo przyjemna. ja osobiście polecam pracę w SCB
zdjecie uzytkownika
Blondyna - 2014-07-11 14:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ta oferta na specjalistę ds. legislacji na Wrocłąw ma dopisek: Zatrudnienie w oparciu o umowę na zastępstwo; Napiszcie jak wiecie, na jak dlugo mam sie szykowac do tej pracy.
zdjecie uzytkownika
liz - 2014-07-24 09:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez tam pracowalam, i ostatnio natknelam sie na jeden blog gdzie jakas laska opisuje dokaldnie rozmowy kwalifikacyjne.tzn.wyglada jakby zaczynala.w kazdym razie jest info o santanderze.to chyba byla : rerekruterka blogspot,jakos tak.a ja ze swojej strony powiem ze pracujac tam nie bylam zadowolona.zrsezta zgadzam sie z rerekruterka, bo wszystko co tam jest opisanie jest prawda.a pozatym ktos musi sie nadawac do takeij pracy.bo wsyztskie call center to kaszana.
zdjecie uzytkownika
kosodrzewina - 2014-07-24 13:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [liz - 2014-07-24 09:35:36]:
a ja się nie zgadzam, że to jest taka zła praca. kończyłam marketing i zarządzanie i jakby tak się wczytać w podręczniki Kotlera czy innych specjalistów to zadna firma dzisiaj nie utrzyma sie na rynku bez bezposredniej konsultacji z klientem i tego siedzenia na słuchawce. troche popracowalam to wiem i napiszcie wiecej o pracy doradcy klienta bo pojawila sie oferta na szczecin. Tylko nie mam pojęcia czy moje doświadczenie w sprzedazy szybkich pozyczek (nie bede pisala nazwy co by nie robic rek lamy) się tu w ogole nada. niby reszte wymagan spelniam, a nie chce popłynąć na tym najwazniejszym. Napiszcie tez o samej pracy, bo jak widzee Santander to korporacja, a tu wiadomo - roznie sie pracuje w takich miejscach, nie kazdy sie do niego tak naprawde nadaje. ja popracowalam w dwoch takich i fajne jest to, ze masz ciagle jakis cel. jezeli odnajdujesz sie w celach to nie spotkalam sie zeby ktos narzekal.
zdjecie uzytkownika
cebula - 2014-07-28 15:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej:) chciałam aplikować do SCB na CC,mam pytanie w związku z tym do ludzi którzy tam pracowali lub pracują. Chodzi mi o atmosferę w pracy, czy kierownictwo jest ok?? Współpracownicy nie kopią dołków pod sobą i w ogóle jak to od tej strony wygląda. Pracowałam kiedyś w CC w pewnej firmie i maskar tylko zastraszenie i groźby zwolnienia i kary pieniężnych za jakieś tam głupie naruszenie. Będę wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kapitan - 2014-09-10 14:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też chce do nich aplikowac, tylko jakoś teraz wszystkie oferty mi umknęły i nie wiem na jakie stanowiska są obecnie oferty pracy, a mam doświadczenie i w sprzedaży i w marketingu, więc chyba bym się nadał w sumie z tego co czytam jak tutaj mniej więcej rekrutują do pracy, ale najgorsza zawsze ta pierwsza rozmowa jest
zdjecie uzytkownika
Konsultant Windykacji CC - 2014-09-18 09:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OKRES PRÓBNY:
Faktycznie jest umowa o pracę ale na rok po okresie próbnym. Nie ma reguły komu przedłużą a komu nie. Są osoby które nie zdają co miesięcznych testów wiedzy, nie mają efektywności w wykonywanej pracy a umowy mają przedłużane. Są osoby jak koleżanka która ze mną była zatrudniona i była lepsza niż ja i bardziej jej zależało i umowy jej nie przedłużyli. Często jest tak, że jeżeli jesteś na okresie próbnym to dowiadujesz się o tym czy Ci ją przedłużą czy nie w ostatni dzień. Jak pytasz się wcześniej kilka dni przełożonego jaka jest decyzja, to Ci mówią że nie mają odpowiedzi z kadr!? Więc totalna nawet nie spychologia a robienie z ludzi kretynów bo przecież nie kadry podejmują decyzje, a przełożeni. Jeżeli Ci umowy nie przedłużą to Ci nie mówią dlaczego bo nie ma takiego obowiązku, a jak się kłócisz o to to podają wyssany z kosmosu. Mojej koleżance podali powód oblanego jednego testu wiedzy kiedy ja nie zaliczyłam żadnego:P Zatem na okresie próbnym nastaw się na stres związany z wykonywaną praca jak również brak informacji na temat tego jakie będą Twoje losy w firmie. Na początek jest też dużo materiałów do nauki. Trenerzy sprzedaży na szkolenie nawet mają zakaz wnoszenia wszystkich procedur które trzeba znać ponieważ "nowi" potrafili na przerwie opuścić SCB i już nie wracali:( Szkolenie wstępne jest ale mało co w nosi, często (piszę o sobie) nic nie wnosi bo na szkoleniu każdy po kolei czytał procedury wiec masło maślane bo każdy zasypiał.
zdjecie uzytkownika
Konsultant Windykacji CC - 2014-09-18 09:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WYNAGRODZENIE:
Od kilku lat ta sama stawka 1750zł brutto podstawy. Co roku są spotkani i obietnice podwyżek lub zmiany systemu premiowania by osoby które chcą zarabiać miały taką możliwość a osoby które nie chcą by też były docenione:P Na obietnicach się kończy. W tym roku były jednorazowe pieniądze wypłacane ale trzeba było spełnić kilka warunków oczywiście osób które się zakwalifikowało w każdym z teamów to pojedyncze sztuki:) było wiec za mało i zbyt ograniczone na nowych pracowników. Do podstawowego wynagrodzenia dostaje się premię. Premia liczona od pierwszego pełnego przepracowanego miesiąca więc jak zaczniesz pracę od połowy miesiąca premia Ci nie przysługuje ale już od kolejnych miesięcy spoko. Premia jest uzależniona od wyników. Ilość umówień z klientami banku na wpłaty zaległości (deklaracje) do ilości jakie były wpłacone. Jeżeli potrafisz z nimi rozmawiać i spłacają zobowiązania w terminach ustalonych masz z tego premie i tutaj już nie ma granic:) ale średnio to ok 300-600zł brutto. Ja mam doświadczenie w windykacji i często jestem wysoko w rankingach więc podaję kwotę 300 ale nowy pracownik może mieć mniej :( premia jest za wyniki więc nie przyjmujcie granicy min 300. Od premii odejmowane są procentowo kwoty za przewinienia!
zdjecie uzytkownika
Konsultant Windykacji CC - 2014-09-18 09:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU:
Są wewnętrzne rekrutacje jednak pracując w firmie nawet zdarzało się, że ktoś na taką rozmowę szedł i nic nie wyszło. Pracują osoby po 5 i więcej lat i ciągle to samo stanowisko. Więc raczej ciężko z tym, jednak SCB często zatrudnia osoby bez doświadczenia jak ktoś popracuje rok w Santanderze, ma duże szanse na to by przenieść się do innego Banku czy Firmy Windykacyjnej bo z doświadczenia wiem że pracowników SCB chętnie zatrudniają:)
zdjecie uzytkownika
Konsultant Windykacji CC - 2014-09-18 10:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA:
Zacznijmy od tego, że pracuje się na 2 zmiany! 7-14 i 14-21! w soboty 8-15 i 14-21 Specyfika jest taka że jak trafisz do danego teamu to chodzisz tydzień na tydzień. W przypadkach uzasadnionych można czasem się zamienić na jedne dzień ale jest to utrudnione niestety. Tak naprawdę nie zna się dobrze drugiej zmiany bo wymiana pracowników następuje o 14! Ci co byli na rano o 14 muszą zejść z komputera by ci z 14 mogli się zalogować:) Minus taki, że jak się spóźnisz możesz mieć problem z odpracowaniem minut. Do 20 minut spóźnienia logujesz się i odpracowujesz to ile się spóźniłeś/aś jeżeli jest ponad 20 minut czekasz do pełnej godziny. Jeżeli coś się stanie że w ogóle nie będzie możliwości dojechania np na ranna zmianę to raczej nie ma możliwości by przyjść na II dlatego pozostaje L4 lub UŻ. Plus taki że nie ma zmiłuj o 14 kończysz i wychodzisz:) no chyba że klika minut się rozmowa przeciągnie:) Pracująca też jest Wigilia i Sylwester ale wtedy są zmiany inaczej. Z tego co pamiętam w zeszłym roku w Wigilie były dyżury i tylko były telefony na infolinię (przychodzące) a w sylwestra były 2 zmiany ale ta II kończyła chyba o 15 w Sylwestra ruch był w dwie strony (również się dzwoniło do klientów banku - KB). Soboty 2 pracujące w miesiącu. Zdarza się że można pracować więcej (ale to tylko gdy przyjdzie info że jest zapotrzebowanie na pracowników na dany dzień) ma się wtedy możliwość nadgodzin. Są różne teamy które obsługują różne umowy klientów. Jeżeli ktoś trafi do teamu który obsługuje kredyty samochodowe i hipoteczne mają inną specyfikację pracy bo mają listę umów z opóźnieniami i pobierane są umowy z kolejki i wtedy pracownik banku sam wybiera numer. Przez co jest mniejsza liczba odebranych telefonów a więc mniej mamy umówionych wpłat i mniej dostajemy premii. Jeżeli ktoś nie będzie miał styczności z samochodówką obsługuje program gdzie umowy same wpadają. Tj system wybiera numery do KB i dzwoni jak nastąpi połączenie na monitorze konsultanta który obecnie nic nie robi pojawia się umowa do omówienia a w słuchawce już ma nawiązane połączenie. Zdarza się tak że między umowami jest przerwa kilku minutowa, wtedy pracownicy rozwiązują krzyżówki czytają gazety czy książki gotowi do rozmowy:) A zdarza się tak ze wpada umowa za umową i czasem nawet nie ma czasu by zapisać informacje na tej którą się obsługiwało. Obecnie w firmie jest nowy standard i postawa pro kliencka. Jeżeli KB złoży skargę i jest uzasadniona za pierwszą odbierają 50% przy kolejnej 100% premii a przy trzeciej w ciągu roku zwalniają. Zdarza się tak, że zwalniają pracowników z dnia na dzień i robią to w taki sposób, że zapraszają do podpisania wypowiedzenia za pięć 14 w pt przed 2 tygodniowym urlopem zatem taki pracownik wraca do teamu po swoje rzeczy i wychodzi! Zatem umowa o pracę w tej firmie nie daje stabilizacji. Przy zwalnianiach też nie ma określonych powodów. Mamy grupę szkoleniową jednak ze względu na rotacje nie mają czasu na treningi. Dwa razy w miesiącu jest dodatkowa godzina spotkania teamu ze szkoleniowcem na tzw "zbiorówkach". Jeżeli ktoś dłużej pracuje ma dodatki do wynagrodzenia ale ze względu na to że ma dodatkowe obowiązki nie ma dużej ilości deklaracji więc czasem wychodzi na tym gorzej:P Praca 6h i 15 minut dziennie bo każdemu przysługuje przerwa 45minut jednak jest uwzględniona w grafiku i trzeba się stosować do tego. Więc może być tak że ktoś po godzinie będzie musiał wyjść na 25 minut przerwy. To jest trochę słabe ale mam świadomość że gdyby nie to mogło by się okazać że połowa CC wychodzi sobie na przerwę:)
zdjecie uzytkownika
Konsultant Windykacji CC - 2014-09-18 10:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SOCJAL:
Luxmed dodatkowo można wykupić karnet Multisportu dla siebie i osoby towarzyszącej. Na święta Bożego Narodzenia dodatkowe pieniądze (jak dobrze pamiętam koło 500zł ale chyba brutto:P ) plus na dzieci karty nadpłacone, wczasy pod gruszą 250zł netto, dofinansowanie do koloni dla dziecka, dofinansowanie do okularów korekcyjnych, na dzień dziecka karta nadpłacona, możliwość wzięcia pożyczki z oprocentowaniem 0, jak ktoś pracuje dłużej ma dodatek procentowy od kwoty premii, jeżeli ktoś jest dobry ma dodatek za wysoką skuteczność i jest to albo dodatkowa kwota albo procentowo powiększona premia (kwestia jakie zajął miejsce w rankingu)
zdjecie uzytkownika
Konsultant Windykacji CC - 2014-09-18 10:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROZMOWA O PRACĘ:
Jak się zdecydujesz i idziesz na rozmowę potrzebujesz dokumenty w tym świadectwa pracy i wtedy są sprawdzane ile się choruje ile UŻ się bierze:P
W jednym dniu ma się jakby 2 etapy:)
Na pierwszym standardowa rozmowa na temat CV i doświadczenia.
Później scenka windykacyjna, należy być łagodnym (postawa pro kliencka)
Później dyktando:) osoba rekrutująca czyta tekst a zadanie polega na płynnym pisaniu w wordzie tekstu i robieniu jak najmniej błędów.
Jak się wypadnie dobrze to idzie się do Kierownika który już umawia na badanei wstępne i już po:) Witaj w SCB:)
zdjecie uzytkownika
tymbik - 2014-09-25 14:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to już na samej rozmowie potrzeba jakieś dokumenty przynieść? nie wiedziała, że potrzeba jakieś świadectwa pracy... dziwna firma, serio. A ktoś niedawno szedł na ta rozmowę, jakie macie wrażenia? jak są dwa etapy to chyba dobrze, przynajmniej część ludzi ma już spokój i nie traci czasu dalej.. sam nie wiem co robić
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2014-10-05 13:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cebula - 2014-07-28 15:05:54]:
"czy współpracownicy nie kopią dołków pod sobą" - nie bo każdy ma swój komputer, swoje słuchawki i rzadko kiedy jest możliwość zamienić 2 słowa między rozmowami. Jak tylko skończysz jedną rozmowę, za 2-4 sekundy masz następną i tak przez całą zmianę.
zdjecie uzytkownika
pola - 2014-10-10 16:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda konkretnie u Was atmosfera pracy, mam rozumiec po wpisie @Aaa, że w ogóle nie zna sie swoich współpracowników, nawet na przerwach nie rozmawiacie razem, czy każdy w innej godzinie (co jest dosyć mało prawdopodobne)? aha, no i pytanie ile macie za godzine, chodzi mi o stawkę netto już..
zdjecie uzytkownika
ołówek - 2014-11-07 17:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisaliście wcześniej o comiesięcznych testach wiedzy. a co jeśli się takiego testu nie zda? to niesie za sobą jakieś poważne konsekwencje?w poprzednim call center takie miałam ale za nie zdanie żadnych konsekwencji a za zdanie żadnych plusów nie było.czym się różni siedzenia na słuchawce w Santander Consumer od pracy w innych call center?
zdjecie uzytkownika
Gucio - 2014-11-19 20:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zrezygnowałem z pracy w SCB. Pracowałem z obsłudze posprzedażowej. Niby warunki ok, ale mieliśmy taką biblię, jak rozmawiać z klientami. Krókto rzecz ujmując - mogliśmy, mieliśmy nimi pomiatać. Jak ktoś fikał, to dowalaliśmy do pieca. Koledzy z windykacji opowiadali takie historie, że głowa boli. Zmierzam do tego, że nie wytrzymałem. Klienci traktowani są jak śmieci. Na każdą odzywkę mieliśmy odpowiednią ripostę, mieliśmy bombardować telefonami do skutku. Czasem słychać było ludzką tragedie po drugiej stronie słuchawki, a jedynie, co mogliśmy powiedzieć - będąc na ciągłym podsłuchu - że g***o nas to interesuje. Wstyd mi wśród znajomych, kiedy wychodzi, że tam pracowałem. Już nawet pracując w Getinie lub SKOKu byłbym lepiej postrzegany niż w Santander.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Santander Consumer Bank
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x