Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BIAZET S.A.

Pracowałeś w firmie BIAZET S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-20 22:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słowa kojarzące się z Biazet solidna, profesjonalna, ale wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobre .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są przyjazna .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Biazet:
Najbardziej nie podobało mi się w Biazet: tepo pracy
zdjecie uzytkownika
ko - 2010-06-09 16:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biazet to [usunięte przez moderatora]! [usunięte przez moderatora] ludzi. połowę pozwalniali aby 1 pracownik robił za 2 osoby. chcą skrócić przerwy, ucinają za wszystko premię. tempo pracy jest takie: 30 osób w 8h robiła 1380 sztuk a teraz 15 osób w 8h robi 1380 sztuk. i do tego najniższa krajowa i stres!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-07-05 19:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ko - 2010-06-09 16:25:05

Biazet to [usunięte przez moderatora]! [usunięte przez moderatora] ludzi. połowę pozwalniali aby 1 pracownik robił za 2 osoby. chcą skrócić przerwy, ucinają za wszystko premię. tempo pracy jest takie: 30 osób w 8h robiła 1380 sztuk a teraz 15 osób w 8h robi 1380 sztuk. i do tego najniższa krajowa i stres!

PRAWDA!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-27 21:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BIAZET TO [usunięte przez moderatora] JAKICH MAŁO NIE RADZĘ TAM IŚĆ PRACOWAĆ BO TO BEZ SENSU BO ZAPIERNICZ ZA DWÓCH A ZAROBKI JAK NA PÓŁ ETATU
ODRADZAM TAM PRACĘ
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-03 00:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
również potwierdzam. Na szczęście już tam nie pracuję. Na wyższych stanowiskach układy układziki, znajomości, machloje itp., [usunięte przez moderatora]brak szacunku do pracowników. Na liniach ludzie powinni stać z jelenim porożem na głowach. Tylko o czym tu mówić, skoro tak się dzieje w większości polskich zakładów :/ polska, szara rzeczywistosc.
zdjecie uzytkownika
sloneczko83 - 2012-10-22 06:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

BARDZO SOLIDNA FIRMA. MILE WSPOMNIENIA, LUDZIE TAM PRACUJACY REWELACYJNI. DO DNIA DZISIEJSZEGO TRWAJA PRZYJAZNIE Z LUDZMI KTORYCH TAM POZNAŁAM. FAKT - CIEZKO ALE ATMOSFERA I FANTASTYCZNI LUDZIE POWODOWALO TO ZE NIE ODCZUWAŁAM TEGO
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-15 15:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje ktoś teraz w Biazet? Jak wygląda sprawa od strony zarobków? Pensja dociera na czas? Ile proponują na początku? Istnieje jakiś system nagród, jak bony lub premie pieniężne? Zdarzyło się może komuś, że miał trudną sytuację i dostał wsparcie od firmy w postaci pomocy finansowej? Na jaki czas proponują umowę nowemu?
zdjecie uzytkownika
moj biazet - 2013-10-28 23:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tego maila nie napisalem dla siebie , czy o tak sobie , czy dla zartow , ale
dlugo myslem nad tym tematem , czy warto , ale jak nie sprobuje .......... , a
zajelo mi to pare godzin , pare dni ............

moj miesiac pracy w BIAZET S.A. ............

proces selekcji pracownikow w BIAZECie , hmmm pozmiom sredni , moze taki jak przy pracy w
zakladzie pracy na produkcji , non stop
mowiono o jakosci produktow , bezpieczenstwie pracy , kilka krotnie o tym mowiono , zamiast powiedziec wprost
CIESZKA PRACA - (usunięte przez administratora) PLACIMY , to zapewne wiekosc ludzi
ucieklo na odrazu , ale ........... , zostalem na testach , bo pierwszy raz spotkalem sie i
zostalem na nich , przeszedlem , nawet nie wyslilajac sie ..... , stres lekki byl , a
rozmowa z lekarzem byla dluga i mila ...... .

Pierwsze dni pracy w BIAZECIE ,
byly hmmmm , luzne , bo bylem tzw : skoczkiem , poznawalem ludzi , zasady pracy itd ,
bylo okej , ale schody zaczely sie , jak juz byly wieksze ilosci na produkcji ,
nogi , rece ........... bol no i slaba regenracja , spanie po 9-11 godzin dziennie ..... ,
meczace byla ta stojaca praca , ale czlowiek dzieki tabletkom dawal rade ,
chociaz czasem bylo cieszko , pojawial sie kryzys ...... , w ostanich dniach , bylem nawet
klikadziesiat minut wczesniej , widzialem ze "starzy" pracownicy , uzywali masci do
rak i ramieni , zapewne rozgrzewajace ....... chyba aby nie czuc bolu ..... ,

jakis czas temu , dlugo przed praca w BIAZECIE , ktos z mi powiedzial z ludzi ktorzy jezdza BIALYMI VW ,
ze chetnie bym zrobil porzadek w BIAZECIE , najpierw
bym wywalil caly dzial HRowy , poniewaz oni nie umieja zatrudnic ludzi i pozniej o nich
troszczyc , widac nawet majacych w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi , pracownikow , nie chcesz pracowac , cieszko Ci ,
do widzenia , brak woli pomocy pracownika , aby on zostal , aby pracowal , mysle ze sa wliczone w koszta
taki pracownik , ze po pracuje pare dni i spadaj , stac ich na to [ biazet ] , ale
jak by to byla moja firma , nie pozwolbym na to , bo strata czlowieka , ktory chce pracowac ,
wiedzac ze poczatki sa trudne cieszka praca porownojac do pracy na budowie , ale za male pieniadze niz
na budowie , ale marnowanie dodatkowow pieniadze BIAZETu , chyba ze BIAZET jst taka bogata firme ze ich stac , ale
jesli jest bogata firma to czemu tak nisko placa ! Placa dla nowych pracownikow za tak cieszka prace ,
najnizsza krajowa plus "premia" , a ludzie ktorzy pracuja wiecej niz 4 lata , non stop i maja po ok 1500
zl , dla mnie to placa nie adekwatna do zarobkow , powinno za taka cieszka prace , moze nie ktorym ,
placic na dzien dobry 1600 a 1700 zl plus premia , a jesli ktos pracuje juz non stop i 4 - lat podstawa 2000
plus premia , dla mnie to chore , czysty PRL czysty wyzysk czlowieka , ale chyba te slowa dla
"wazniakow" z biazetu to chyba nie docieraja ze wazny jest czlowiek - pracownik , ze dzieki temu
pracownikowi , maja zatrudnienie , maja prace , bo "robol" nagina , sklada czainiki i PHILIPS jest zadwolony ,
placi i wszyscy sa happy oprocz "roboli" , dla mnie powiedziec , sluchaj pracuje w biazecie , to jest
zaszczyt , to jest tragedia , bo czym sie chwalic , jak ten zaklad ma niska ocene wsrod spoleczenstwa .

dla mnie caly model biznesu w BIAZECIE to sydrom PRLu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> bo nawet zolci . mowia ze takie normy daja ludziom nowym ze wiekosc nie wyrabia sie i ludzie odchodza ,
nawet po 1 dzieniu , czy tez ludzie ida na przerwe i nie przychdoza juz na linie , na pare dni ,
jaki jest sens , widza ze jest to cieszka praca , nie wyrabiaja sie z ilociami , zamiast , podejsc
psychologicznie , nie dasz rade , odpoczynij , idz na inna miejsce na lini itp , brak motywacji , zero inwencji przelozonych ,
ze strony przelozonych , motywacji , aby pracowac za grosze w tym zakladzie , ale nie , nie wyrabiasz
, nie chcemy ciebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma cos takeigo do widzenia , tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie
jest traktowanie ludzi , pracownikow , " roboli " w biazecie przez przelozonych !

ostanio przeczytalem w necie , ze Polacy maja tylko 54% mocy produkcji , w innych krajach ,
80 i wiecej % , tak sadza , dlaczego inaczej niz w starej Uni , przyczyna jest prosta , otoz ,
WYNAGRODZENIE .................... , bo jesli np w BIAZECie , placi sie za taka cieszka prace
, minimalne wynagrodzenie , to czlowiek , nie chce angarzowac sie wiecej , tylko co daje
organizm i moc w rekac
zdjecie uzytkownika
Kosiński - 2014-04-08 09:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
sloneczko83 - 2012-10-22 06:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

BARDZO SOLIDNA FIRMA. MILE WSPOMNIENIA, LUDZIE TAM PRACUJACY REWELACYJNI. DO DNIA DZISIEJSZEGO TRWAJA PRZYJAZNIE Z LUDZMI KTORYCH TAM POZNAŁAM. FAKT - CIEZKO ALE ATMOSFERA I FANTASTYCZNI LUDZIE POWODOWALO TO ZE NIE ODCZUWAŁAM TEGO
widać że pisal to ktorys mistrz produkcji na dziendobry w pracy o 6 rano hahahah
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-05-29 12:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja wiem, jak dla mnie to o 6 rano ludzie dopiero wstają albo kłada sie spać, nie widze nic co by wskazywało na mistrza produkcji w Biazet, nie zgadzasz się z tym komentarzem?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-18 17:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie, że tak jest, że ludzie jeszcze śpią o tej porze? nie wiem jak to wygląda w sumie, jestem ciekawy jak to jest, czy na pewno możecie pracowac po godzinach czy nie? i nie wiem jak one sa dodatkowo płate, ktoś ma może na ten temat bardziej szczegółowe informacje? będe wdzięczny za każdy komentarz.
zdjecie uzytkownika
Prosinki - 2015-01-26 22:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale czy rzeczywiscie tam mecza tak ze pracowac trzeba za dwie osoby i malo placa jeszcze dodatkowo układy tez jakies wystepuja nie wszedzie tak jest ale tutaj ciekawe niektorzy twierdza ze rowniez dobrze sie pracuje w tej firmie a jak wyglada rekrutacja jakie pytania zadaja na rozmowie i wlasnie czy sa premie rowniez
zdjecie uzytkownika
Tarelal - 2015-03-28 18:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy pracownik jak i również pracodawca zobowiązany jest przestrzegać kodeksu pracy. Jeżeli to nie ma miejsca to w ciągu chwili możemy być dla siebie jak głupie, bezmyślne stwory czy inne zwierzęta - pytanie jaki widzicie w tym sens. Jeżeli rzeczywiście kodeks obchodzony jest po macoszemu to ciężko się dziwić, że w Białymstoku wiele osób łapie frustrację.
zdjecie uzytkownika
Makintosz - 2015-04-14 01:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba każdy wie, że prawo wielokrotnie w naszym kraju jest naginane. Jak nie w jedną to w drugą stronę. Taka nasza mentalność. Tylko czy firma akceptuje jakieś zmiany ?
zdjecie uzytkownika
hiks - 2015-04-28 18:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tarelal, nie nie zupełnie, bo kodeks pracy obowiązuje jedynie, kiedy jest się zatrudnionym na umowie o pracę, w przypadku umowy zlecenia można robić co się chce.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-09-16 14:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naprawde umowa zlecenie jest lepsza i dla pracowników i dla pracodawców, można mieć szybsze wypowiedzenie, ale to ma dwie strony medalu. Poza tym słyszałem, że dobrze mozna tam zarobić na stanowiskach takich jak Specjalista ds. Informatyki, Specjalista ds. Zakupów, Kierownik Zakupów czyli te wyższe.
zdjecie uzytkownika
ha - 2015-10-04 16:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biazet hmmm temat rzeka. Ktoś powinien sie tym zajac. Wyzysk, mobing rzecz tam na porzadku dziennym!
zdjecie uzytkownika
onyks - 2015-10-16 17:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ha - no dobrze, ale co wg Ciebie jest mobbingiem. Przecież nie można ot tak oskarżać ludzi o coś takiego nie mając żadnych sensownych powodów czy argumentów. Atmosfera i tak się zmienia, więc nie można wszystkiego spłycać. Skoro są producentami artykułów agd to muszą się znać na swojej branży, zwłaszcza na swoich produktach np kawiarek
zdjecie uzytkownika
takie sa fakty - 2016-01-29 11:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biazet sie zna, tak zna, ba nawet opanowal do perfekcji ale wyzysk pracownikow!
To jedna z bialostockich firm ktora siegnela dna jesli chodzi o poziom pracy i poszanowanie pracownika!
Szkoda tylko ze wlasciciele nie interesuja sie tym ze taka zla opinia krazy na temat tej firmy, ale coz kapitalizm i zyski zaslepiaja ich oczy i nic po za kasa sie nie liczy.
zdjecie uzytkownika
fakt - 2016-02-11 12:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brak słów (polskiej łaciny) by ocenic tą firme!
Było by tlko same: Pik, Pik, Pik....

Reszty domyślać możecie sie sami, wystarczy poczytać komentarze w internecie.
zdjecie uzytkownika
Mnich - 2016-02-11 14:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę @fakt że coś wiesz ciekawego, dlatego chciałbym się od Ciebie dowiedzieć, jak to jest naprawdę, jak wyglądają sprawy w tej firmie, co trzeba zrobić żeby było dobrze?
zdjecie uzytkownika
roki - 2016-04-09 22:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mnich - 2016-02-11 14:08:49]:
żeby było dobrze :) trzeba więcej pracowników którym bedzie na firmie zależało i będą dobrze pracować. Wieciej pożadnych specjalistów ds informatyki .
zdjecie uzytkownika
roki - 2016-05-14 18:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roki - 2016-04-09 22:15:17]:
Witam wszystkich. Wiele można o nich mówić ( dużo osób często wybiera te nieprzyjemne określenia), ale szefostwo stara się tutaj jak tylko może i to jest ich duży atut. Co do specajlistów do poszukują w tej chwili chociażby inżynierów ds procesu wtrysku i form

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BIAZET S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIAZET S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert