brak logo

Z.D.Z.Katowice

Katowice

Opinie o Z.D.Z.Katowice

pracownik ZDZ 2009-12-13 20:22
Odradzam pracę w ZDZ K-ce, marna płaca za [treść usunięta przez moderatora], nienormowany czas pracy (oczywiście na niekorzyść pracowników) awans zazwyczaj otrzymują tylko te osoby które... zresztą zorientujcie się sami. Niech was nie zmyli firma z długoletnią tradycją... Życzę powodzenia w znalezieniu pracy, sobie też tego życzę. Za swoją ciężką pracę powinniśmy otrzymywać godziwe wynagrodzenie.
7
ona 2010-07-06 14:06
wszystko zalezy gdzie sie pracuje bo zdz to biuro w katowicach, osrodki i szkoly...
W kazdej pracy sa lepsze i gorsze miejsca a kazda opini jest indywidualna...
były członek zarządu, hehe 2011-01-19 13:48
Zgadzam się z ta wypowiedzią, osoby pracujące w biurze projektu są (usunięte przez moderatora) (wiem,nie ocenia się po wyglądzie), ale nawet z wyglądu budzą odrazę i niechęć! Paskudne twarze! Osoby bez zasad, idące po trupach do celu, byle osiagnąć zamierzony efekt (kasa, kasa i tylko kasa się liczy). Człowiek jest tam zerem, jeśli oczywiście nie (usunięte przez moderatora)jednemu z prezesów - ludzi bez honoru, zasad, niszczących pracowników psychicznie, przede wszystkim, to potrafią robić najlepiej ! (usunięte przez moderatora)!!
6
anonim 2011-01-21 10:14
Idealnie to ująłeś. Czysta prawda!
3
Mirafiori 2011-01-27 21:26
ZDZ KATOWICE ? O TAK ISTNIEJE TAKA FIRMA W KATOWICACH, MARNA BARDZO, SŁYSZŁEM SAME ZŁE OPINIE O TYM ZAKŁADZIE, MÓJ KOLEGA TAM PRACOWAŁ, MIAŁ DOŚĆ BYCIA CIĄGLE NIEDOCENIONYM, POMIJANYM PRZY PREMIACH I FATALNEJ ATMOSFERZE JAKA PANUJE WEWNĄTRZ FIRMY. JEDEN BY DRUGIEMU WBIŁ NÓŻ W PLECY, JAKBY MÓGŁ. PLOTKA GONI PLOTKĘ. PRACUJĄ BIEDNI LUDZIE W OŚRODKACH ZDZ KATOWICE ZA NISKIE WYNAGRODZENIA PO GODZINACH. TRZEBA BY SIĘ WZIĄĆ ZA NIKETÓRE TYŁKI W TEJ FATALNEJ JAKOŚCI FIRMIE (A PODOBNO JEST TAM ISO ?!)
6
anna 2012-08-09 15:47
Szkolenie odbywałam w Sosnowcu i atmosfera tam jest fajna, może Katowice są patologiczne, ale będąc na szkoleniu ( wiem, nie pracowałam, ale obserwowałam) i załatwiając różne sprawy biurowe łatwo bym zauważyła (usunięte przez moderatora) W Sosnowcu tego napięcia o którym piszecie nie wyczuwa się.
byly 2012-09-13 18:11
Oj sama prawda i nic sie nadal nie zmienilo Mirafiori - 2011-01-27 21:26:21
2
kursantka 2013-06-27 16:24
Kursy to skrócona wersja szkoły. Najczęściej służy zdobyciu konkretnych uprawnień. Długość szkolenia zależy od tego na jaki kurs chodzisz. Przygotowuje do pracy na danym stanowisku ale doświadczenia i tak nabiera się dopiero w pracy.
2
jaskier 2015-01-07 13:03
Faktycznie, ZDZ Katowice poszukiwał i pewnie poszukuje nadal nauczycieli do nauki przedmiotów logistycznych i spedycyjnych. Ktoś wie może jak tam z warunkami, bo napisali jedynie, że forma zatrudnienia to umowa-zlecenie. W ogóle co z oferta w zamian, bo całe ogłoszenie to wymagania, czyli wykształcenie kierunkowe oraz uprawnienia pedagogiczne.
2
bela 2015-02-19 19:49
To firma gdzie tylko kumoterstwo i rodzinne koligacje wchodzą w rachubę.Ludzie w Ośrodkach na nędznych pensjach są gnębieni przez kierowników którzy otrzymują godziwe wynagrodzenia i panosza się .
2
nova 2015-04-23 14:39
Nie jest tak źle. Wymagania są duże i pracy dużo, ale atmosfera w ośrodku jest super!
1
misek 2016-05-15 17:24
obiło mi się o uszy, że firma raczej stabilnie prosperuje co oznacza, że zatrudnia stałą liczbę pracowników na stałe etaty, stąd może taki przestój w jakiś rekrutacjach, dla mnie to jednak duży plus, ponieważ widać, że cenią sobie lojalność wśród pracowników
2
Aneta 2017-04-26 13:53
@nova możesz powiedzieć coś więcej na temat swojej pracy w firmie? Bardzo cenne będą dla użytkowników forum pełniejsze wypowiedzi. Dlatego też mam nadzieję, że rozwiniesz swoją wypowiedź mówiąc coś więcej na temat, tego co podoba Ci się w pracy w Z.D.Z.Katowice.
Zostaw swoją opinię o Z.D.Z.Katowice - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.D.Z.Katowice