INFRACO sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o INFRACO sp. z o.o.

Pracownik 2014-08-23 11:32:58
Pracuje i polecam. Jest OK
1
Pracownik 2014-08-24 13:10:32
Jeżeli chodzi atmosferę w firmie to jest to dość "młody" zespół więc i atmosfera nie jest sztywna. Nawet ostatnio (Piątek) wyskoczyliśmy na piwko na starówkę by pożegnać koleżankę która przeprowadza się do Warszawy (długo z nami pracowała).
Jeżeli chcesz pracować w miłym i kompetentnym zespole POLECAM ;)
3
operativ 2014-08-30 11:07:36
Nie polecam tej firmy żadnemu pracownikowi (podwykonawcom, dostawcom, inwestorom również nie)
Zdecydowanie ocena negatywna.
Zainteresowani będą w stanie znaleźć więcej informacji po wpisach KRS i nazwiskach w internecie.

ZDECYDOWANIE NEGATYWNA OCENA POD KAŻDYM WZGLĘDEM (jakość, fachowość, płatności)

Nie można napisać nic pozytywnego na temat firmy Infraco.
(usunięte przez administratora)
1
malik 2014-09-10 20:11:51
a prócz atmosfery to jak????? pensja jest regularna po słyszałem że bywa z tym różnie?? i jak z umowami itp
1
Tomek 2014-09-11 11:30:11
Umowy o pracę na całość stawki (nic na czarno). Nie przypominam sobie by jakieś wynagrodzenie było spóźnione.

Pozdrawiam
Adam 2014-10-09 22:58:14
zgodnie z wpisem z KRS firma istnieje od 2012 r, a na stronie firmy są realizacje nawet z 2005r. Można prosić o info o co chodzi z tymi realizacjami?
Łukasz 2014-10-11 15:54:53
Podobno szukają kierownika budowy, warto?
1
Piotr 2014-10-11 16:01:28
Witam, obecnie jestem kierownikiem budowy prowadzę budowę w Warszawie i powiem szczerze ,że większych powodów do narzekań nie ma. Największy minus to lokalizacja inwestycji (mam ponad 200km do domu), więc powrót z delegacji tylko w weekendy.
Co do szefostwa to z szefem idzie dojść do porozumienia.
Wynagrodzenia można powiedzieć ,że przeciętnie ale ja tam jakiś wyjątkowych powodów do narzekań nie mam. Na koniec inwestycji mam dostać premię od wypracowanego zysku z mojej budowy, a takowy się zanosi ;)

Pozdrawiam Piotr
1
misiek 2014-12-12 16:18:13
faktycznie to prawda, że nie mamy kontaktu z drugą osobą twarzą w twarz, która wypowiada się na forum i nie wiemy jakie ma emocje ani tak naprwde czy pracuje obecnie, czy została zwolniona, więc też trzeba miec takie wyczucie, bo ludzie faktycznie czasem przesadzą i wyolbrzymiają rzeczywistość jaka jest.
klasyk 2014-12-27 17:04:15
a co mi w wyrobieniu sobie zdanie o tej konkretnej firmie INFRACO sp. z o.o. pomoże wpis w krs? inne ewentualne dzialalności wlaścicieli mnie nic nie obchodzą totalnie. biorę poprawkę na opinie znalezione w internetach ale możecie powiedzieć ile na rękę zarabia nowy pracownik jak się zatrudni u nich w INFRACO sp. z o.o.?
Inwestor 2015-01-25 14:52:10
Jako Inwestor mogę wypowiedzieć na temat mojej budowy realizowanej przez INFRACO. Fachowość na wysokim poziomie, pracownicy na budowie zawsze w kaskach i kamizelkach, o kierowniku budowy mogę powiedzieć ,że jest fachowcem w swojej branży. Firma przygotowała mi budynek z projektem i nie ma naprawdę do czego się przyczepić.
Ogólnie jestem bardzo zadowolony ze współpracy i Polecam.
Obecny_pracownik 2015-01-25 15:16:28
Kolego na to pytanie nie dostaniesz odpowiedzi... Przecież w firmie pracują ludzie na różnych stanowiskach i szczeblach... Najmniej będzie zarabiał np. stróż a zarząd to nikt nie wie ile zarabia. Powiem jedno zarobki poniżej 2500 zł w firmie są rzadko spotykane.
Najlepiej przyjdź na rozmowę kwalifikacyjną i osobiście zadaj to pytanie (nie ma chyba prostszej drogi aby uzyskać odpowiedź)
ququ 2015-02-17 15:46:16
a wszystkie negatywne opinie są usuwane... szkoda bo o tej firmie nie można napisać nic pozytywnego. Zatrudniać się tam to jak samemu prosić się o problemy.
Pracownik 2015-02-17 22:13:41
A jakieś konkrety ? Czy tylko krytyka bez poparcia argumentami (jak w piaskownicy) ??
1
ququ 2015-02-17 22:21:27
Po prostu atmosfera jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a kierownik budowy nastawiony tylko na wynik, nie liczy się z pracownikiem, dodatki poza pensją typu Benefit czy dodatkowe ubezpieczenie? (nie znane pojęcie w INFRACO)... Cieszę się ,że odeszłem...
1
xyz 2015-02-18 14:08:43
No i kolejna negatywna opinia na temat firmy Infraco została usunięta, a odpowiedzi od "Pracownika" na zadane tam pytania jakoś nie widać.
sir 2016-02-04 16:00:56
Witam

Pracował ktoś może w wypożyczalni szalunków na Kolejowej za Łomiankami i może coś napisać na ten temat?
1
Jan 2016-04-28 10:35:05
hehehe dobry dowcip
LB WMPB 2016-05-10 09:39:25
I jeszcze paszport polsatu:)
3
ek 2016-06-20 23:24:12
I udało się zatrudnić kogoś na stanowisko Dyrektora ds. Technicznych?
Fajna firma i potrzebuje kogoś nowego z wizją.
ja 2016-08-19 15:38:25
Atmosfera w firmie do przyjęcia.Naburmuszony szef działu przygotowania produkcji.Młody kosztorysant w tej fimie mądrzejszy od swojego szefa.
Wypłata na czas ale "pod stołem".
Nie polecam.
3
Michał 2016-09-14 05:23:48
Nie polecam nikomu!
Były pracownik 2016-09-27 10:46:37
To nie jest kwestia "polskości" tylko ogólnie ludzkiego nastawienia. Człowiek to dziwna konstrukcja i jak już w coś wdepnie (np praca w Infraco) to siedzi tam często wbrew zdrowemu rozsądkowi. Próba zmiany czegoś w swoim życiu jest często trudniejsza niż trwanie w jakimś toksycznym układzie. To właśnie po to są takie strony jak gowork, aby przestrzegać ludzi przed pracą np w takiej firmie jak infraco żeby potem nie musieli zmagać się z takimi wyborami. O tym, że nie ma co polecać tam pracy świadczy ilość negatywnych opinii na tym forum, jak również ilość negatywnych opinii które z tego forum zniknęły i regularnie znikają (posty z konkretami). Zresztą wystarczy sprawdzić sobie firmę Infraco jak wygląda na rynku - nie ma co jej polecać żadnemu pracownikowi. Tak jak pisali poprzednicy: wypłata zazwyczaj w terminie (ale pod stołem), zarobki kiepskie jak na branżę budowlaną szczególnie w odniesieniu do ilości pracy, stresu i jakości pracy, brak szans na większy awans (dziwne układy rodzinno - towarzyskie), ogólny deficyt "fachowców" w firmie (ludzie zarządzający tą firmą tak naprawdę albo nie mają nic wspólnego z budownictwem, albo są w swoich dziedzinach raczej słabsi niż lepsi), duża rotacja począwszy od szeregowych pracowników a na kierownictwie kończąc, która nie sprzyja ani samej pracy ani niczemu innemu (potwierdzeniem są regularnie pojawiające się ogłoszenia na dosyć kluczowe stanowiska). No i jeszcze różne dziwne historie z przeszłości firmy będące tematem tabu. Dodajmy do tego "prezesa" szarą eminencję który nie jest oficjalnie żadnym prezesem i mamy obraz firmy z którą nie warto wiązać przyszłości.
P.S. Zaraz pojawią się posty od kierownictwa Infraco jaka to firma nie jest wspaniała - niech odniosą się do konkretów a nie piszą bajek dla naiwnych.
porażka 2016-10-03 14:07:38
firma porażka,nie polecam nikomu
kubaa 2016-10-03 14:12:27
a nie wiecie na jakie zarobki mozna tutja liczyc w firmie? jak sie ma odpowiednie kwalifikacje tylko
Zostaw swoją opinię o INFRACO sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INFRACO sp. z o.o.