brak logo

OK System Polska Sp. z. o. o

Warszawa

Opinie o OK System Polska Sp. z. o. o

Rachel 2016-04-14 11:14:43
Witam wszystkich, ja pracuję w OK od pół roku. Nie wiem jak było kiedyś, wiem jak jest teraz - super!. Fajni ludzie, pełni pozytywnej energii, którym chce się pracować i dobrze się przy tym bawią! :)
łał 2016-04-14 11:17:43
ŁAŁ, na serio się zabraliście do roboty... Nowy zarząd widzę nie szczędzi grosza na agencję :D Nagle tyle pozytywów, sypią się jak z rękawa! A wcześniejsze negatywne wpisy wykasowane. Pogratulować!
łał 2016-04-14 11:26:39
tyle pozytywów znienacka, wcześniejsze negatywne opinie wyparowały, nowy zarząd nie oszczędza na agencji :D Pogratulować!
Felipe 2016-04-14 11:27:32
Pracuję w tej firmie ponad dwa lata. W momencie pojawienia się nowego zarządu , oczywiście pojawił się lekki stres niepokój, wiadomo , każdy boi się zmian . Po bliższym poznaniu ludzi którzy przejęli stery w OK System , okazało się, że te nerwy były niepotrzebne. Wypłata jest zawsze na czas (zawsze była) , zarabiam lepiej niż za poprzedniego zarządu, praca jest bardziej samodzielna, ale mi to akurat odpowiada. Jestem doceniany i wiem , że w wyjątkowo trudnych sytuacjach mogę liczyć na pomoc zespołu. OK System to zupełnie normalna firma, a atmosfera w pracy jest jak najbardziej w porządku.
łał 2016-04-14 11:35:56
Jeszcze z 5 lukrowanych wpisów dziś wstawcie, koniecznie od osób pracujących minimum rok-dwa. Siedzieli cicho przez ten czas rok i dziś właśnie postanowili podzielić się swoim szczęściem ze światem, wszyscy na raz! Będzie bardziej wiarygodnie wyglądać ;)
łał 2016-04-14 11:37:33
Jeszcze z 5 lukrowanych wpisów dziś wstawcie, koniecznie od osób pracujących minimum rok-dwa. Siedzieli cicho przez ten czas rok i dziś właśnie postanowili podzielić się swoim szczęściem ze światem, wszyscy na raz! Będzie bardziej wiarygodnie wyglądać ;)
łał 2016-04-14 11:40:02
Jeszcze z 5 lukrowanych wpisów dziś wstawcie, koniecznie od osób pracujących minimum rok-dwa. Siedzieli cicho przez ten czas rok i dziś właśnie postanowili podzielić się swoim szczęściem ze światem, wszyscy na raz! Będzie bardziej wiarygodnie wyglądać ;)
łał 2016-04-14 11:41:32
Jeszcze z 5 lukrowanych wpisów dziś wstawcie, koniecznie od osób pracujących minimum rok-dwa. Siedzieli cicho przez ten czas rok i dziś właśnie postanowili podzielić się swoim szczęściem ze światem, wszyscy na raz! Będzie bardziej wiarygodnie wyglądać ;)
majkel 2016-04-14 11:46:15
Ale z ciebie pajac! Tak trudno ci zrozumieć, że po twoim odejściu jest lepiej niż było, firma się rozwija i nikt za tobą nie tęskni?

Wyobraź sobie, że to obecni pracownicy wzięli sprawy w swoje ręce, bo mają już dosyć tych bzdur, który ty i kilku innych frustratów wypisujecie na tym forum.

Fajnie nam się pracuje w OKeju i chcemy o tym powiedzieć wszystkim, którzy czytają to forum, żeby mogli poznać również naszą opinię, a nie tylko opinię kilku niezadowolonych z życia jednostek...
Postronna 2016-04-14 12:35:15
Jeżeli poprzednia kadra managerska znała się na biznesie, a OK System jest tak fatalnym tworem, to czyż nie lepiej, że ich drogi się rozeszły?
Problemem owych EX jest to, że "stara gwardia" wymagała niewiele. Nastały zmiany, świeży powiew, zawirowania związane z nowym wizerunkiem i NAJGORSZE... Zaczęto czegoś od Pracowników wymagać.
Skończyła się laba, a osoby, które nie podołały zmianom (bo siła przyzwyczajenia jest silniejsza) możemy teraz "usłyszeć" w czytanych komentarzach, w których psioczy się na to o czym już niewiele się wie.
Z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój.
2
eks pracownik 2016-04-14 13:27:04
w ciągu jednego dnia 5 postów i ocenzurowanie wpisów klientów na zapuszczonym facebooku, pochwalne posty zmian na goworku. No i nowe produkty - czyli stare karnety pod nowymi nazwami i nową, wyższą ceną. Gratulujemy sukcesów. Czyżby w końcu pojawiła się szansa na inwestora? Więc znowu zaraz będą zwolnienia i reorganizacje.
Chyba lepiej znaleźć normalną stabilną pracę.
majkel 2016-04-14 13:47:16
Wczytaj się lepiej w treść komentarzy obecnych pracowników, którym znudziło się oczernianie firmy, w której pracują.

Jak ci było tak źle i odszedłeś lub cię zwolnili, to zadbaj o siebie, a innym pozwól pracować i nie oczerniaj.

Pokazałeś swój punkt widzenia, a obecni pracownicy pokazują swój. Pewnie komentarzy pozytywnych będzie przybywać, bo firmę obiegła dzisiaj wieść o bzdurach jakie byli pracownicy wypisują na goworku.

Tak więc nie dziw się, że jest takie poruszenie. Po prostu jak ktoś ma inne niż ty zdanie i uważa, że piszesz głupoty o OK System, bo codziennie przychodzi do pracy i widzi jak jest na prawdę, to najzwyczajniej w świecie
ma prawo napisać co myśli.

Powiedziałeś swoje i idź sobie hejtować na jakimś innym forum. Na pewno masz wiele złego do powiedzenia o otaczającym cię świecie... Aż mi cię żal.
Doradca 2016-04-14 13:54:44
Majlek dokładnie, chyba wszyscy mamy już dość oczerniania OK-eja przez byłych pracowników, którzy do końca życia chyba będą mieli żal do nas. Ja się nie przejmuje wiem jak jest teraz i ciesze się, że mogę się rozwijać w pracy, którą lubię. :)
Żmija 2016-04-14 14:20:02
Jak wiadomo nie od dziś, niezadowolony były pracownik odstraszy więcej nowych potencjalnych pracowników, niż obecny ich przysporzy.
Jednak warto wziąć pod lupę opinie osób pozostających z OK System w relacjach. Nikt nie jest takim masochistą, by znosić potworności, o których piszą ExPracownicy, a które rzekomo teraz się dzieją.
Początki zmian bywają trudne i tylko NAJSILNIEJSI wytrwają do końca. Selekcja naturalna, Proszę Państwa, pokazała kto jest słabym ogniwem w machinie postępu OKejowego Systemu.
I oto teraz te ogniwa siedzą i wylewają falę hejtu połączoną z zazdrością, bo już nie mogą być częścią czegoś wielkiego. Przykre.
Rachel 2016-04-14 14:26:21
A Ty chłopczyku naprawdę nie masz nic innego, lepszego do roboty oprócz siedzenia na facebook/gowork i wypisywania bredni na temat, o którym tak naprawdę nie masz pojęcia, bo przecież jesteś EX-PRACOWNIKIEM !? Wiosna przyszła idź się przewietrz, komórki mózgowe dotlenisz, zaczną lepiej pracować, znajdziesz pracę swoich marzeń i wszyscy będą szczęśliwi :)
1
ważny gość 2016-04-14 14:28:46
Nie miałem ochoty bawić się w wymianę zdań z nikim na gowork, ale dzisiejsze wpisy zwłaszcza "eks" zachęciły mnie do tego wpisu.
Odpowiem na twoje "argumenty":
1. Produkty są nowe, znacznie poszerzone w stosunku do tego co było wcześniej i wcale nie są droższe - wręcz przeciwnie.
2. Pracuję tu ponad 3 lata i nie pamiętam by takie marki z jakimi obecnie rozmawiamy ( i podpisujemy) umowy wcześniej się nami interesowały, a to tylko potwierdza właściwą zmianę produktową. No chyba, że zaraz stwierdzisz, że klienci też się mylą a ty znasz jedyną słuszną prawdę.
3. Co wpis to zarzuty, że kogoś zwolniono, a obecny zarząd działa jak obłąkany – tutaj wg. mnie jest tylko jedno wytłumaczenie. Po pierwsze najwyraźniej jesteś „ofiarą” tych zwolnień i boli Cię to do dziś, po drugie prawdopodobnie miałeś wybitnie nie po drodze z zarządem i strzelam, że jesteś jednym ze „starej gwardii” dla którego nie do pomyślenia jest, że ktoś się z Tobą rozstał bo przecież „ja tu tak długo pracuje, znaczy że się znam!”

4. Na końcu chciałem wyrazić swój podziw, pomimo że (jak podkreślasz) nic Cię już z firmą nie łączy ( całe szczęście!) to dalej wykazujesz większe zainteresowanie losami firmy niż nie jeden zwykły jej obecny pracownik. Przypadek? Nie sądzę.. 
żabcia 2016-04-14 14:54:35
dobra zmiana w okeju normalnie :D
nieznajomy 2016-04-14 19:28:00
Szukałem opinii na temat tej firmy nie z punktu widzenia przyszłego pracodawcy ale ogólnie i jestem pełen podziwu dla pracowników, którzy tak walczą o dobre imię OK System. To dowodzi tylko temu, że skoro pracownikom tak zależy to nie może być tak źle jak piszą o tym "EX". Hejterzy przykro mi ale chyba nie macie szans z taką OKejową ekipą.
łał 2016-04-14 20:47:36
też jesteśmy pełni podziwu, na koncie firmowym pustka - teraz wiemy gdzie poszła kasa, faktycznie nie ma szans na rywalizację ;)
EX 2016-04-16 02:25:58
Posypały się wpisy, brawo - agencja marketingowa musi zapracować na opłacenie fakturki :) a w międzyczasie pewnie znów Zarząd poczyści negatywne wpisy i znów wszystko będzie cacy, gładkie jak pupcia niemowlęcia, prawda?

Nikt negatywnie piszący o Spółce nie czyni tego, by komukolwiek dopiec albo obrazić, bo i po co? jako byli pracownicy piszemy, bo całe swoje serce wkłdaliśmy w rozwój biznesu, bo wierzyliśmy w idee poprzedniego Zarządu, które przynosiły efekty więc zarzuty typu "nic nie robili, a teraz musieli zacząć" są zupełnie nie na miejscu, ale oczywiście zaraz hejt się sypnie i jakiś anonimowy niby-pracownik nazwie nas frustratami. Ok - Wasza wola, Wasze zdanie, ale pod swoimi postami też nie podpisujecie się z imienia i nazwiska więc czy można je brać jako wiarygodne?

Byli pracownicy śledzą profil, bo wierzyli w świetlaną przyszłość, która była, a którą w naszym odczuciu obecny Zarząd zaprzepaścił, ale mimo to trzymamy kciuki by biznes wyszedł na prostą. Wierzyli, ale wiara została nadszarpnięta zmianami, które zaszły. Zajęliśmy się sobą, ale Spółkę w sercach jeszcze długo będziemy mieć, nie dlatego że chcemy źle o niej mówić, ale dlatego, że kilka lat życia nam wyjęła z życiorysu. jesteśmy ludźmi, którzy wierzą w Firmę, produkt i ideę walki z wielkim konkurentem, a zło widzimy jedynie w obecnym Zarządzie, który nie znając specyfiki rynku zaczął majstrować w produkcie nie licząc się z nikim i niczym.

zarzuty przytaczane przez Waszą agencję marketingową są bardzo płytkie, ale czego innego się możecie złapać skoro realiów nie znacie? podszywanie się pod pracowników pracujących X lat, negowanie wszelkich negatywów, lukrowanie Zarządu za pieniądze, usuwanie niewygodnych postów...po co to? kupić wiele można, ale czy o to w życiu chodzi? Nie sądzę. Takie postępowanie jest najlepszym dowodem na to jak wiele lęku w Was, jak bardzo się boicie o swoją pozycję i korzystacie ile wlezie z tego, że akurat dziś jesteście na fali. Na szczęście każda fala ma swój dołek więc i Wy się w nim znajdziecie, czego Wam z całego serca życzę - za swoje winy każdemu przyjdzie odpokutować.

Stańcie rano przed lustrem i sprawdźcie, czy możecie jeszcze sobie spojrzeć w oczy...
1
majkel 2016-04-19 15:31:01
Cześć EX,
no nie, teraz to naprawdę zrobił o się śmiesznie :)

To super wzruszające, że byli pracownicy śledzą wpisy na goworku, bo „mają spółkę w sercach” i dobrze jej życzą :)

Może przyjdziecie do biura i nam pomożecie w pracy? Ej, no nie bądźcie tacy… Przecież wam zależy na firmie ;)
ważny gość 2016-04-20 23:50:23
Tutaj info, że w kasie firmy pusto, zaraz kolejne że firma marketingowa pisze posty podszywając się za pracowników - skąd te wszystkie rewelacje? Może po prostu najlepiej zaczekać i zobaczyć co się zadzieje w spółce? Skoro jesteś tak pewny, że sytuacja jest tak zła jak opisujesz - chyba powinieneś być spokojny że wyjdzie na Twoje?
pracownik 2016-04-21 10:17:15
Witam wszystkich, dołączę się do ożywionej aktywności w tym miejscu. Pracuję w Ok wystarczająco długo, by móc ocenić znaczenie zmian. Nie podoba mi się oczernianie byłego pracodawcy, ponieważ drogi oczerniającego i firmy rozeszły się z różnych względów. Mam prawo ocenić obecną sytuację i zmiany, znam je od podszewki. Dodam, że Zarząd nikogo nie zmusza do aktywności ( tak , tak to nie przedszkole ) - tak piszą rozgoryczeni, którzy uważają , że muszą się odegrać za coś , przeciw komuś ..., smutne i po co? Wpis Ex jest kulturalny i na poziomie, ale ostatnie zdanie jest zaskakujące ( ono skłoniło mnie do napisania ) - jak rozumieć, że mam spojrzeć w lustro i ocenić , czy mogę sobie patrzeć w oczy ? ?? Czy fakt, że pracuję w firmie , nie zwolniono mnie , nie podjęta została z mojej strony decyzja o odejściu jest negatywny ? Wykonuję swoją pracę, jak w każdej innej firmie, to normalne. Zarząd ? Bez laurek - moim zdaniem w porządku, jest dużo zaufania do pracownika, dużo samodzielności - dla mnie komfort pracy, JA TAK TO ODBIERAM, MAM PRAWO ??. Nie mnie oceniać, czy ktoś został słusznie lub niesłusznie zwolniony, czy odszedł sam, czy go zachęcono... Jestem w firmie i podoba mi się. Powtórzę, co ktoś już napisał - zarabiam więcej, pojawił się nowy sprzęt, jest dużo wsparcia. Wszyscy są wobec siebie fair - jest czasem presja czasu, ok, ale tak jest wszędzie. Wierzę w produkt, który uważam za udany. Zmienia się wszystko - wizerunek, logo, pakiety. Też ludzie. Nie słyszymy już ciągle, że jest źle i tragicznie, - mnie motywuje, że jesteśmy jako firma na dobrym kursie. Ktoś zaraz napisze, że to krótkowzroczność, ok, jego prawo. Mnie się podoba i nie pobieram wynagrodzenia za pozytywna opinie : PO PROSTU PODOBA MI SIĘ TA FIRMA BARDZO, czy to źle ? Gdyby nie wiara w dobre zmiany ( modne ostatnio sformułowanie ) , zostałaby podjęta decyzja o odejściu. Jesteśmy dorośli, możemy o sobie decydować. Uważam, że należy bronić swojej firmy lub odejść. A jeżeli odejść, to nie opluwać jej później lecz pamiętać to, co było dobre. Czego każdemu życzę.
Doradca 2016-04-21 16:44:41
Fenomen! na goworku można się dowiedzieć wszystkiego o sytuacji finansowej firmy od BYŁYCH PRACOWNIKÓW WOW! ciekawe skąd takie informacje? :) Ważny gościu zgadzam się z Tobą, zobaczymy co będzie. Moim zdaniem zmiany były potrzebne, osobiście uważam, że jest lepiej niż było. Ważne, że idziemy do przodu i w dobrą stronę.
Rachel 2016-04-21 17:03:49
Zgadzam się z Tobą, kryształowa kula:) do EX - codziennie rano stoję przed lustrem i bardzo podoba mi się mój widok :p
Dzejkej 2016-05-11 11:28:44
Jeśli chodzi o prace na stanowisku doradcy klienta mogę szczerze polecić, mega atmosfera w biurze w Warszawie przekłada się na nieodpartą chęć podniesienia się z łóżka. $$ się zgadza, jest na czas , a system prowizyjny jest bardzo sprawiedliwy. Firma się rozwija , dlatego to nie miejsce dla leniuchów ale z drugiej strony pozwala na rozwój oraz na podjęcie własnej inicjatywy. Z mojej strony szczerze polecam. Dla mnie praca w OK to sama przyjemność :)
Dzejkej 2016-05-11 11:28:59
Jeśli chodzi o prace na stanowisku doradcy klienta mogę szczerze polecić, mega atmosfera w biurze w Warszawie przekłada się na nieodpartą chęć podniesienia się z łóżka. $$ się zgadza, jest na czas , a system prowizyjny jest bardzo sprawiedliwy. Firma się rozwija , dlatego to nie miejsce dla leniuchów ale z drugiej strony pozwala na rozwój oraz na podjęcie własnej inicjatywy. Z mojej strony szczerze polecam. Dla mnie praca w OK to sama przyjemność :)
Rachel 2016-05-11 11:32:28
Hej, pracuję w poznański oddziale Firmy. Atmosfera super, wynagrodzenie to podstawa + premia, zawsze na czas. Pieniążki całkiem niezłe. Ekipa zgrana, zawsze można liczyć na pomoc przełożonych. Ja polecam w 100 %.
tutti frutti 2016-05-11 12:12:58
Cześć, czytając niektóre wypowiedzi stwierdzam iż pewne osoby chyba były przyzwyczajone do "czy się stoi czy się leży.." ten czas już minął bezpowrotnie, jeśli pracownicy nie potrafią dostosować swoich umiejętności do zmieniającego się rynku pracy i koncepcji działania firmy to przecież zawsze mogą poszukać innej ścieżki rozwoju zawodowego, przecież nikt nikogo nie trzyma na silę. Nie udało się trzeba wyciągnąć wnioski i iść dalej a nie "hejtować".
Jak chcesz się obijać - poszukaj pracy w innej firmie.
Jak chcesz pracować,zarabiać i rozwijać swoje umiejętności biznesowe - po prostu spróbuj.

pozdro
1
ice 2016-05-13 13:04:12
OD 6 miesięcy pracuję jako doradca klienta i mogę polecić to stanowisko każdemu kto nie boi się nowych wyzwań, atmosfera jest naprawdę fajna, wszyscy pracujemy na wspólny sukces.
Kasa na czas,zarobki ponad przeciętne, pracuje się całkowicie spoko.
Nie rozumiem tych negatywnych wpisów


aha21 2016-05-17 22:05:05
Każdemu kto planuje podjęcie pracy w tej firmie - odradzam. Nic ciekawego was w tej pracy nie spotka. Chyba, że lubicie być wykorzystywani, poniżani. W tej firmie obowiązki min 3 osób wykonuje jedna osoba. Słabo płacą!! Nie mają szacunku do swoich pracowników. Oni mogą wszystko, pracownik nic. Jedyne co mi się podobało to ludzie pracujący w tym samym bagnie co ja i to że kasa zawsze była wypłacana na czas. Ale była tak marna, że student dorabiający między zajęciami zarobi lepiej. Nie polecam nikomu. MOBING.
majkel 2016-05-18 11:16:58
To chyba dawno temu pracowałaś (łeś) w OK System :) Ludzie, z którymi pracuję od ponad pół roku są zadowoleni z atmosfery i sami dokładają dużo pozytywnej energii, chętnie przychodzą do pracy, a o mobingu pierwsze słyszę. Po pracy też się spotykamy przy piwie, czy winie i twoja wizja raczej mi nie pasuje do tego co widzę na co dzień w biurze. Chyba trochę odleciałaś (łeś) :)
aha21 2016-05-18 13:14:37
Widzę, że ta twoja praca rzeczywiście jest taka wspaniała jak piszesz. Pewnie ci się podoba siedzieć cały dzień na "go work" i odpisywać ludziom jaki to ok system jest cudowny, wspaniały zamiast pracować. W końcu twierdzisz, że tak fajnie można u nich zarobić. Płacą ci za odpowiadanie na negatywne komentarze na temat firmy? No powiem, że zajęcie godne pozazdroszczenia, hahahaha!!! Długo będę czekać aż zgłosisz "go workowi" żeby usunął mój komentarz na temat ok system? Chcesz mnie przekonać jaki to ok system jest teraz wspaniały? Nigdy nie będzie wspaniały, bo od zawsze był daremny. I żaden nowy zarząd nie zmieni tego syfu. Dobra rada: przekaż swojemu przełożonemu, żeby zatrudnił trochę ludzi bo jeszcze trochę to wszyscy się tam zajedziecie. A tak poza tym mam bardzo dobre informacje co się dzieje w ok system i nie musisz upiększać wszystkiego przed całą Polską. Dobrze wiemy i ty i ja jaka opinia krąży wśród klientów, klubów, pracowników czy nawet konkurencji. Wszyscy już się przekonali jaka beznadziejna jest firma ok system.Twój wybór, że dalej tam siedzisz za psie pieniądze, powodzenia:)
Zespół 2016-05-18 13:38:06
Dawno, dawno temu, była firma, która miała Zespół (tak, przez duże Z). Ludzi, którzy razem wychodzili na piwo, świętowali swoje urodziny, a nawet śluby! Nie było wynagrodzeń na czas, a oni pracowali. Jak było szkolenie w centrali, to brali śpiwory i koczowali w biurze, żeby się razem spotkać. Jak ktoś miał z czymś problem w pracy, to inni mu pomagali. Ta banda nieudaczników, bo tak się pewnie to teraz określa, nawet czasem do siebie dzwoni, składa życzenia na święta. Mam nadzieję że obecni i przyszli pracownicy mają taką samą radość z pracy jak my kiedyś.
2
kuka 2016-05-18 13:58:58
Nigdy nie słyszałam o mobbingu w naszej firmie a pracuję już tu naprawdę sporo czasu. Wydaje mi się, że tworzymy naprawdę udany i zmotywowany team. Dla mnie cenne jest przede wszystkim to, że mam możliwość rozwoju oraz pozytywną atmosferę w pracy.
majkel 2016-05-18 17:30:10
Słuchaj, nikt cię do niczego nie przekonuje. Bo nikomu na tym nie zależy. Zresztą według mnie to co jest tobie potrzebne, to nie wpisy na goworku, tylko dobra terapia, bo tu swoich problemów nie rozwiążesz nawet jeśli napiszesz 1000 obraźliwych (i nieprawdziwych) komentarzy.

Musisz zrozumieć, że ludzie, którzy na nie dopowiadają lubią swoją pracę, zespół i firmę i przeszkadza im, że ktoś anonimowy i sfrustrowany na maksa oczernia organizację, w której pracują. To naturalne, że obrażając i oczerniając firmę dotykasz tym ludzi, którzy na co dzień ją tworzą i rozwijają.

Ja odpisuję tylko dlatego, że chcę aby ktoś, kto to będzie czytał, bo na przykład rozważa pracę z nami, miał też opinię ludzi w środku, a nie tylko kilku sfrustrowanych byłych pracowników, których dotknęło do żywego, że zostali zwolnieni i hejtują z uporem maniaka.

Myślę, że masz poważny problem w sobie, skoro ciągle z tym wracasz na forum.
gostek 2016-05-20 12:04:16
a ile osób pracuje w firmie? szukam roboty, ale mam nieduże odświadczenie i jakby mnie mieli zjeść ci, co już długo robią, to chyba bez sensu
ja 2016-05-20 12:12:12
szefek - Ty lepiej plany sprzedażowe realizuj, a nie się tutaj produkujesz na zlecenie przełożonych ;)
1
pracownik 2016-05-22 21:16:11
nie polecam, w tej robocie jest bałagan, nikt nic nie wie, jednym słowem mówiąc tragedia. Trzeba stąd jak najszybciej uciekać. Z każdej strony słychać narzekanie, nie dla mnie takie coś. A co do powyższych komentarzy, napisze krótko "winny się tłumaczy"
1
majkel 2016-05-23 18:42:12
No to na co czekasz? Znajdź sobie lepszą dla ciebie pracę i zawracaj innym głowy. Nie rozumiem ciebie. Znam mnóstwo fajnych ludzi w OK System, praktycznie w każdym z działów i nie wiem dlaczego ktoś miałby się męczyć w fajnym zespole. Albo ściemniasz i nie pracujesz w OKeju, albo najwyższy czas, żebyś poszukał nowej roboty ;)

xyz 2016-06-03 08:56:00
Jakiś czas temu wyraziłam swoją opinię na temat Ok System, ale moja opinia zniknęła z komentarzy, wczytując się w powyższe komentarze widzę, że większość negatywnych opinii wyparowała. Każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania, moje jest negatywne, nie rozumiem dlaczego na Go Work opinie negatywne, przynajmniej dotyczące firmy Ok System są usuwane?
3
tretre 2016-06-07 12:07:01
Slyszalem ze za 400-600zl go work udostępnia firmom panel do zarządzania komentarzami:) możliwe ze to ludzie z GW pisali te niepochlebne komentarze aby sprzedać OK swój produkt?
1
haiki 2016-06-24 19:19:46
niech byli pracownicy ida do konkurenta, chociaz nie wiem czy przyjma kogos z ok.
tam ponoc stabilnie i miło, a co do zmian - to wszedzie wywołuja chaos, taka kolej rzeczy
Janusz 2016-07-11 08:41:46
Co za bzdurny komentarz?!. Ma na celu podbijanie gwiazdek w opinii? Gdzie jest moderarator?
oldBoy 2016-08-09 15:19:25
He he, kiedyś na goworku były tu takie pociski, że beke mieli wszyscy pracownicy, na temat niekompetencji przełożonych, wazeliniarstwa i niestabilności. szkoda ze już ich nie ma, bo to one pokazywały prawdziwy obraz sytuacji. z moich rozmów z tymi którzy tam jeszcze (niestety) zostali wynikło, że póki co nic się nie zmieniło. syf :)
kate 2016-09-25 18:50:58
Widze tutaj same ochy i achy a nie widze podstawowej informacji, ktora mnie intersuje: jakie sa zarobki?
Mehoffer 2016-10-14 19:38:25
Czy ta firma jeszcze istnieje? Bo w Krakowie, Katowicach i Wrocławiu były kiedyś oddziały a juz od kilku miesięcy ich nie ma. Co ze starą ekipą pracowników, został ktoś jeszcze? Czy ktoś taki jak Ola i Michał nadal rządzą?
1
Marta 2016-10-15 09:22:20
Tak dorzucają karnet z ograniczeniem do dwój wejść w tygodniu i najlepiej żebyś nie chodził :-(
Marta 2016-10-18 09:30:49
@fgh- ja nie przesadzam, ja stwierdzam fakty!!!
były_pionek 2016-12-06 16:17:29
Zarobki marne, wszystko marne, w ogóle jestem w szoku, że ta firma jeszcze istnieje, hehe :D pozdrawiam wszystkich, którzy nadal się tam męczą i pozwalają sobą pomiatać. A macie dalej te daremne "szkolenia" w Warszawie? Na których rzucają w ciągu dnia pizze gdzieś na zaplecze i dla każdego są 2 kawałki? Nawet nie potrafią pracownikom zapewnić normalnego jedzenie na szkoleniu. Ludzie lepiej uciekajcie z tej firemki póki nie jest za późno.
Zostaw swoją opinię o OK System Polska Sp. z. o. o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OK System Polska Sp. z. o. o