brak logo

INMED-Karczewscy s.c.

Wrocław

Opinie o INMED-Karczewscy s.c.

ftvtgtgtgt 2012-05-19 12:47
Praca za minimum socjalne [usunięte przez admina] Właściciele firmy wydają sprzeczne polecenia i zawsze mają rację!
W firmie preferuje się donosicielstwo. Praca oficjalnie 8g a standardowo 10-12g. Najlepiej posiadać własną działalność i tyrać po 16g bez urlopu.
10
były niewolnik 2014-06-16 16:05
Czy dalej pracuje się tam na czarno, po 300 godzin w miesiące i zarabia mniej niż kasjerka w biedronce?
4
obiektywny 2015-04-30 20:10
Zarabiać mniej jak kasjerka w markecie się nie da!!!
Ano dlatego ze ona zarabia pensję minimalną, mimo tego ze nie pracuje w szkodliwych warunkach na produkcji, ma płatny urlop, oraz opłacone składki, więc nie musi za własne pieniądze i we własnym prywatnym czasie chodzić do lekarza.
3
dawny pracownik 2015-08-12 08:32
Pracowałem tam dość dawno temu i powiem że wszystkie powyższe opinie to czysta prawda o tej firmie i widzę że nic się nie zmieniło, więc ja się nie będę powtarzał.
Pracując w sumie kilka lat na produkcji ani razu nie widziałem ani ubrania roboczego, ani obuwia roboczego. Ze sprzętem ochronnym tez był problem a narzędzia do pracy kupowałem za własne pieniądze, bo normalnie nie było by czym pracować a i to trzeba było pilnować, bo kradli (szefostwo też).
Grzebanie przez szefostwo po kieszeniach kurtek w szatni, po portfelach i telefonach komórkowych w ich kieszeniach, czy po szufladach z własnym dokumentami to normalna praktyka tej firmy.
6
olo 2015-12-01 18:00
To jest pomówienie, które powinno być karalne - nie ma możliwości aby ktoś Ci szukał po kieszeniach bo przecież mamy szafki zamykane na klucz a komplety zapasowe są zamknięte i zabezpieczone w sejfie !
Obecny pracownik - już w nowej siedzibie.
1
pp 2015-12-14 20:27
zapomnij
pp 2016-03-31 18:15
I tak się dorabiają biznesmeni na czyjejś krzywdzie.
2
Vlad 2016-07-07 19:35
To co piszecie jest wręcz śmieszne, każdy ma własna szafkę zamykaną na klucz, ubrania firma kupuje nawet dwa komplety od firmy która jeszcze je czyści, umowy o prace normalnie sie dostaje po okresie próbnym, pieniądze sie zarabia dobre, a praca jest lekka, przyznam, że pracuje juz długo i szybko nie zrezygnuję
2
Vlad 2016-07-07 19:36
To co piszecie jest wręcz śmieszne, każdy ma własna szafkę zamykaną na klucz, ubrania firma kupuje nawet dwa komplety od firmy która jeszcze je czyści, umowy o prace normalnie sie dostaje po okresie próbnym, pieniądze sie zarabia dobre, a praca jest lekka, przyznam, że pracuje juz długo i szybko nie zrezygnuję
3
henio 2016-07-08 13:47
słuchajcie, nie wiem czy wiecie al enie widze już zadnej pojawiającej się rekrutacji, mozecie to jakoś wyjaśnić czy nie za abrdzo, jak sytuacja wygląda?
4
Kazik 2017-02-02 18:42
Jedna z najgorszych prac w mym życiu nie polecam nikomu tej firmy DNO

....
..
1
Kazik 2017-02-02 18:43
Jedna z najgorszych prac w mym życiu nie polecam nikomu tej firmy DNO

....
..
2
Panzplejad 2017-02-15 17:08
Za robotę byście się wzięli nieroby zasrane a nie za krytykowanie jak widzę coniektorych ludzi na hali to mam wrażenie że nie wiedzą co to jest praca ale oczywiście takim obibokom co w życiu do niczego nie doszli i nie dojada zawsze będzie źle. Na miejscu Prezesa to bym wszystkich pożegnał i przyjął ludzi którym chce się pracować.
4
zenek 2017-04-16 21:05
Tylko że ten prezes nie wiedzieć czemu (pewnie znajomości z pewnych tajnych służb) zatrudnia głównie takich leniwych obiboków z lewymi rękoma i mającymi problemy z logicznym myśleniem, na dodatek płaci im więcej niż tym pojedynczym zaradnym i chcącym pracować, więc oni zwykle sami odchodzą z pracy gdy się zorientują o co chodzi w tej firmie. W firmie panuje ogromna rotacja tych pracowitych, ale oni sami się zwalniają a te obiboki są nie do ruszenia i żaden prezes nawet nie myśli o ich zwalnianiu, sami też nie odchodzą, taka rzeczywistość, ale podobnie jest też w innych firmach.
5
Zostaw swoją opinię o INMED-Karczewscy s.c. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INMED-Karczewscy s.c.