brak logo

INMED-Karczewscy s.c.

Wrocław

Opinie o INMED-Karczewscy s.c.

ftvtgtgtgt 2012-05-19 12:47:29
Praca za minimum socjalne [usunięte przez admina] Właściciele firmy wydają sprzeczne polecenia i zawsze mają rację!
W firmie preferuje się donosicielstwo. Praca oficjalnie 8g a standardowo 10-12g. Najlepiej posiadać własną działalność i tyrać po 16g bez urlopu.
8
były niewolnik 2014-06-16 16:05:02
Czy dalej pracuje się tam na czarno, po 300 godzin w miesiące i zarabia mniej niż kasjerka w biedronce?
2
obiektywny 2015-04-30 20:10:10
Zarabiać mniej jak kasjerka w markecie się nie da!!!
Ano dlatego ze ona zarabia pensję minimalną, mimo tego ze nie pracuje w szkodliwych warunkach na produkcji, ma płatny urlop, oraz opłacone składki, więc nie musi za własne pieniądze i we własnym prywatnym czasie chodzić do lekarza.
2
dawny pracownik 2015-08-12 08:32:59
Pracowałem tam dość dawno temu i powiem że wszystkie powyższe opinie to czysta prawda o tej firmie i widzę że nic się nie zmieniło, więc ja się nie będę powtarzał.
Pracując w sumie kilka lat na produkcji ani razu nie widziałem ani ubrania roboczego, ani obuwia roboczego. Ze sprzętem ochronnym tez był problem a narzędzia do pracy kupowałem za własne pieniądze, bo normalnie nie było by czym pracować a i to trzeba było pilnować, bo kradli (szefostwo też).
Grzebanie przez szefostwo po kieszeniach kurtek w szatni, po portfelach i telefonach komórkowych w ich kieszeniach, czy po szufladach z własnym dokumentami to normalna praktyka tej firmy.
4
olo 2015-12-01 18:00:15
To jest pomówienie, które powinno być karalne - nie ma możliwości aby ktoś Ci szukał po kieszeniach bo przecież mamy szafki zamykane na klucz a komplety zapasowe są zamknięte i zabezpieczone w sejfie !
Obecny pracownik - już w nowej siedzibie.
pp 2015-12-14 20:27:51
zapomnij
pp 2016-03-31 18:15:35
I tak się dorabiają biznesmeni na czyjejś krzywdzie.
2
Vlad 2016-07-07 19:35:39
To co piszecie jest wręcz śmieszne, każdy ma własna szafkę zamykaną na klucz, ubrania firma kupuje nawet dwa komplety od firmy która jeszcze je czyści, umowy o prace normalnie sie dostaje po okresie próbnym, pieniądze sie zarabia dobre, a praca jest lekka, przyznam, że pracuje juz długo i szybko nie zrezygnuję
1
Vlad 2016-07-07 19:36:10
To co piszecie jest wręcz śmieszne, każdy ma własna szafkę zamykaną na klucz, ubrania firma kupuje nawet dwa komplety od firmy która jeszcze je czyści, umowy o prace normalnie sie dostaje po okresie próbnym, pieniądze sie zarabia dobre, a praca jest lekka, przyznam, że pracuje juz długo i szybko nie zrezygnuję
2
henio 2016-07-08 13:47:39
słuchajcie, nie wiem czy wiecie al enie widze już zadnej pojawiającej się rekrutacji, mozecie to jakoś wyjaśnić czy nie za abrdzo, jak sytuacja wygląda?
1
Zostaw swoją opinię o INMED-Karczewscy s.c. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INMED-Karczewscy s.c.