brak logo

Zebra 2

Bytom

Opinie o Zebra 2

Manek z Pyty 2013-10-18 11:16
Praca w tej firmie jest nie oplacalna pracujesz dzien w dzien po 12 godzin i dostajesz za to 1000 zloty nie polecam tej firmy. O wszystko trzeba siew prosic, magazynier nie wydaje towaru nie wspomne juz o ciuchach roboczych o ktore byla codzienna walka
1
byly pracownik 2013-10-18 17:29
580zł za caly miesiac pracy w delegacji bez wolnej niedzieli. [usunięte przez moderatora]
2
STOP 2013 2013-10-21 17:53
Witam wszystkich
Nie polecam żadnej z 2 firm robiłem tam parę dni , dzielą pracowników jak było (usunięte przez administratora)
2
antymon 2013-11-10 20:15
hotel oplacaja i masz 30zl diety dziennie troche podobno sa problemy ze zjazdami do domu ale ja nie bylem to nie wiem a jak zarobil580 za miesiac to wlil w ciula albo nie chodzil albo pil z tego co wiem to najwiecej narzekaja ci co tam robia najdluzej
antymon 2013-11-26 05:37
ja juz nie robie bo musialem wyjechac a tak to bym robil dalej bony kiedys byly tylko szefowa od kilku lat doszla do wniosku ze nie zsluzylismy bo byly kary ale to nie z naszej winy tylko z winy organizacji pracy tak ze na premie swiateczne nie masz co liczyc wogole na zadne premie tam sie zle zaczyna dziac i nie ma widoku na poprawe ale to jest moje zdanie nie ma zle moze sie popraawi jak bede na miejscu to moze tam wroce

dawca 1 2013-11-29 19:40
Witam

Trochę masz racji to co piszesz , ale wiem ze przyjdzie czas i będzie lepiej , niektórzy pracownicy jeszcze wrócą co do premii ludzie sami są winni ile można wykonywac tą sama prace wg. zleceń czas pokaże
antymon 2013-11-30 19:15
(usunięte przez administratora) ludzie przychodza i odchodza jak wkazdej firmie ludziom nie dogodzisz juz kiedys pisalem nie ma tam zle komu sie nie chce pracowac wszedzie mu bedzie zle kto chce to pracuje a problemy ma kazda firma raz wieksze raz mniejsze ci co sie tu wypoaiadaja to w wiekszosci nie przerobili tam pol roku a dyskutuja trafili na zly okres
karp 2013 2013-12-23 18:19
Jestem szczęśliwy wróciło karpiowe po tylu latach wesołych świąt
karp 2013 2013-12-27 18:40
pieniążki kolego , zależy o którą firme ci chodzi
maxik 2013-12-28 15:37
obydwie firmy daly kase ale zebra max dlugo nie pociagnie dlatego chce przejsc do zebry2 bo tam bedzie chociaz praca pewna i nie ma tam samych (usunięte przez administratora)jak w maxie lacznie z jednym niby kierownikiem zaluje ze zaraz nie poszedlem do zebry 2
karp 2013 2013-12-28 19:00
Żałuj kolego żałuj że nie jesteś w Zebra 2
mnich 2013-12-29 06:51
sa dwie firmy ktore prowadzili razem szef i szefowa ale sie podzielili zebra2 to firma szefa ktory ma duze pojecie o prowadzeniu firmy i on na pewno bedzie dobrze prosperowal szefowa jest za bardzo potrzepana i nie umie zarzadzac niczym jeszcze ma jednego doradce (usunięte przez administratora) dlatego wczesniej czy poznie j kleknie stawki te same szef bardzo stanowczy mial troche klopotow ale kto ich nie ma szefowa z tym oslem i coreczka rozpowiadaja glupoty na temat zebry 2 ale kto madry i zna temat to tego nie slucha ja polecam prace w zebra 2 jezeli chcesz pracowac i robisz uczciwie to i zarobisz i nie bedziesz narzekac
karp 2013 2013-12-29 16:17
Jeżeli chodzi o pracę w obu firmach zależy w roli głównej od wygranych przetargów , co do całej sytuacji jaka jest w tych firmach , czas pokaże po której stronie będzie lepiej , ale z tego co wiem Zebra 2 jest dłużej na rynku życzę powodzenia
mnich 2013-12-31 05:27
przyjecia maja byc po nowym roku dobrze by bylo miec prawko no i trzeba byc dyspozycyjnym nawet czasami w niedzele tylko nie wolno sie zrazac a pierwsze wrazenia sa przewaznie mylne wszedzie gdzie pojdziesz ja nie narzeka m i pracuje nie mozna sluchac ludzi z konkurencji bo ci zawsze dolki kopia pod nami bo my mamy duzo pracy a oni juz koncza
niezaleźny 2014 2014-01-01 18:02
Witam pracuje w zebra - max i obawiam się o swoją przyszłośc nie maja wygranych przetargów a szefowa obiecała tyle pracy co teraz co robic powrocic do zebry 2
lol 2014-01-02 11:39
tak, 500 % :D
mnich 2014-01-03 05:25
na kodeks nie patrz stawki sa takie same bo tu jest praca na akord ale cos sie ma zmienc od tego roku maja byc inne stawki to moze i o pracy w dni wolne tez pomysla przy zmianach
syn diabła 2014-01-04 14:28
Pracuje sie tyle ile trzeba , czasy komuny już nie wrócą gdzie pracowało sie do 15 ,sam jestem ciekaw jakie zmiany będą w obu firmach
bylypracownik 2014-01-06 18:13
Nie, te 580zł to pensja za caly miesiac pracy, o jakimkolwiek dodatku za delegacje zapomnij w tej firmie.
antymon 2014-01-07 05:11
jak mial porzucenie pracy to mu tak policzyli a jeszcze jak pracowal pare dni a reszte siedzial na hotelu to tyle dostal jak jest robota dobrze i w terminie to i dodatek szef daaje a umowa to zalezy jak dobrze robisz to na pelny etat alez reguly na okres probny to1/2 etatu ludzie tylko umia narzekac jak robissz uczzciwie to zarobisz ciekawe ze pisze jak dostal580 a jak mial 2500 to nie napisal
antymon 2014-01-08 05:13
tak polecam jesli chce ci sie pracowac a dobrze mi sie nie wiedzie ale nie jest zle
idol86 2014-01-12 07:02
Zebra 2 jest spoko.Szef jest wymagajacy ale jak jestes wporzadku to z nim wszysko zalatwisz.Jest tam dwoch kierownikow ktorzy sa OK w przeciwienstwie do zebry max.Tam wszystko jest do gory nogami.Kierownicy marni[zwlaszcza jeden jest porabany ktos juz o nim pisal nieumiejacy nic].Pracownicy wredni-faworyzowani przez kierownikow.Nowy tam nie ma szans na dobrze platne zlecenia.A szefowa raczej nie utrzyma tej firmy bo tez nic nie umie.Tylko idzcie do zebry 2
biały kieł 2014-01-15 10:11
Kolego, akurat tu się mylisz. Do Zebry 2 z Zebry Max w ostatnim czasie przeszło kilku pracowników, którzy zostali wyrzuceni dyscyplinarnie z Zebry Max za próbę kradzieży oraz za pijaństwo. Kierownictwo z Zebry Max z tego co pamiętam nigdy nie tolerowało pijaństwa i złodziejstwa. A prawda jest taka, że w Zebrze 2 jeden kierownik przymyka na to oko. Ale to już jego indywidualna sprawa. Dla mnie liczy się to, że mam prace. A jak ją mam - to sobie ją szanuję!
vasyl 2014-01-17 20:42
Biały kieł co ty piszesz jak obie firmy były połączone to też było pijanstwo i kradzieże farby i kierownictwo też przymykało oczy , Dlatego nie rozumiem czemu oskarżasz firme zebra 2 zastanów sie co piszesz i przedstaw się z imienia mniej na tyle odwagi chyba ze nie masz pojęcia który kierownik pracuje dla której firmy
olek 2014-01-19 13:19
To jest prawda chcesz pracować w zebrze 2 jesteś uczciwy to zarowisz i będziesz zadowolony , a co do czasu pracy jest róznie wynika to ze specyfiki pracy
(usunięte przez administratora)
1
wolny 2014-01-20 11:01
Co ty wypisujesz olek w Zebra 2 też piją i co ty na to
mnich 2014-01-20 11:18
nawet w sejmie pija alr nie w pracy i nie na bazie w przeciwienstwie do zebry max gdzie nawet sekretarka chodzi po wplywem alr to nie jest miejsce na takie dyskusje tu sir pisze opinie a moja opinia o zebra 2 jest bardzo pozytywna przeciwnie do zebry max
bolek 2014-01-20 12:53
Ja wolę okazjonalnie się napić niż podjadać komuś z lodówki
mnich 2014-01-22 05:23
ja tez wole okazyjnie bo czasami trzeba sie odstresowac tylko dla niektorych okazja jest dziennie
pelikan 2014-02-02 14:14
zatrudnij sie Zebra 2 a bedziesz biede klepal /nabawisz sie nerwicy/itp... (usunięte przez administratora)
Miły123 2014-02-12 23:19
Gorszej firmy od Zebra 2 nie znam!! człowiek tyra od rana do nocy a wypłata to jak ochłap...(usunięte przez administratora)
baranek 2013 2014-02-14 20:14
To jest praca w akordzie a nie godziny jak chcesz zarobić to ukończ studia
miś 2014-08-23 09:17
Słuchaj tam pracujesz i wypłat nie dostajesz komornik wszystko im zabiera firma idzie na dno jak Tytanik nie polecam
1
asiek 2014-08-25 14:29
Potwierdzam słowa przedmówcy. Prawda jest taka, że firma Zebra 2 jest w tragicznej sytuacji. Ludzie odchodzą z powodu nie otrzymywanych wypłat. Sprawy te najprawdopodobniej zakończą się kontrolą PIP-u. Choć pewnie wkrótce nie będzie już co kontrolować. Natomiast firma Zebra Max, której właścicielką jest byłą żona pana R. radzi sobie wręcz doskonale, pomimo tych kłód, które były rzucane z sąsiedniej firmy.
misiek 2014-08-26 13:50
Nie masz racji też ma długi za krótko pracowałaś czas pokaże
zwolniony 2014-09-05 19:37
Masz racje padła firma został sam szef i jego Piotrus Pan reszta odeszła ani grosza nie otrzymała za zaległe wypłaty szkoda tak poważnej Firmy
temida5 2014-09-08 13:51
Bo Piotrusia Pana uczono,ze nie ucieka sie z tonacego okretu-robia to tylko szczury,a hipokryzja niektorych tu piszacych powoduje mdlosci...
zwolniony 2014-09-08 19:59
Ciekawe gdzie dzisiaj byłeś Piotrusiu Panie? - bo chyba nie w firmie
może bierzesz przykład ze szczurów i też uciekłeś z zatopionego już statku ? a co do hipokryzji proponuję popatrzeć w lustro może tam takiego zobaczysz
komisarz 2014-10-05 21:31
Pytasz o pracowników , a kto bedzie pracował bez wypłaty tyle miesięcy nie zadawaj takich pytań
fałszer 2014-10-11 11:33
Panie Górnik dlaczego tam jeszcze pracujesz , brak ci ambicji [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiasz wszystkim z ciebie kolego chyba boisz sie o swoje stanowisko
trojan 2014-10-16 20:53
Firma ZEBRA 2 nie istnieje a w nawiasie mówiąc ZEBRA MAX tez poddała sie czyności o upadłośc szkoda tak poważnych firm na rynku
żal.pl 2014-10-18 08:34
dobra, dobra koledzy. Wy się Firmą Zebra Max nie martwcie. Swego czasu Szef firmy Zebra 2 jak wygrał Kraków, to też się "martwił" o firmę Zebra Max. Na dzień dzisiejszy to firma Zebra Max, o którą się wszyscy martwili istnieje i wbrew pozorom radzi sobie bardzo dobrze... Natomiast Firma Zebra 2 z powodu błędnego zarządzania wpadła w potężne długi i z tego powodu nie ma już w niej ani jednego pracownika. Pozdrowienia
sekret 2014-10-19 11:24
Myślisz że ZEBRA MAX nie ma długów a skąd u niej nadzorca w firmie zebra 2 też był nadzorca i co z tego wyszło firma nie istnieje. Zastanów się co piszesz może o wszystkim nie wiesz powodzenia
pppppppp 2014-10-26 11:24
obie firmy to wielki smietnik ktory trzeba posprzatac z rynku jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!!
OOOOOOOO2 2014-10-26 19:28
Racja przetargi trzeba wygrac , bo konkurencja sama sie wypaliła i nikt nie zaniża cen Powodzenia dla innych firm
ZNAK 2014-10-31 18:47
TAK UPADŁA
abanas 2015-01-17 17:20
Firma już nie istnieje, także nie ma co tłumaczyć. Podobny los wkrótce spotka sąsiednią firmę.
marcela 2017-04-04 11:50
prosze o pilny kontakt -marselinap@op.pl w spreawie pracy
marcela 2017-04-04 11:53
prosze o kontakt w sprawie pracy
pozdrawiam
marcela 2017-04-04 11:55
prosze o kontakt 517 310 377
Zostaw swoją opinię o Zebra 2 - Bytom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zebra 2