brak logo

Zebra 2

Bytom

Opinie o Zebra 2

baranek 2013 2013-10-04 19:52:26
idol86 - 2013-10-01 12:45:54

my nie piszemy orobotnikach,bo trzymamy sie razem-tu chodzi o paru durni
O jakich durni chodzi może wymienisz z imienia
baranek2013 2013-10-10 19:02:59
Masz racje kazdy z tych kierowników nagabuje do swojej firmy tz Zebra 2 i Zebra Max jest to kompletne niedopuszczalne mysla że szef lub szefowa za nimi pójdzie jak najwięcej ludzi zdobędzie Pracowałem tam i wszczystko wiem i widziałem można dobry artykuł napisac
idol86 2013-10-13 18:13:24
[usunięte przez moderatora] to taki smieszny kierowniczek,chyba z zebry max.Zakompleksiony maly czlowieczek ktory na kazdym kroku chce pokazac ze jest kierownikiem bo na kopalni byl nikim,a wvzesniej zwlyklym pracownikiem tej firmy.Co wiecej wtedy nigdy nie wykonal zadnego zlecenia prawidlowo...
Manek z Pyty 2013-10-18 11:16:40
Praca w tej firmie jest nie oplacalna pracujesz dzien w dzien po 12 godzin i dostajesz za to 1000 zloty nie polecam tej firmy. O wszystko trzeba siew prosic, magazynier nie wydaje towaru nie wspomne juz o ciuchach roboczych o ktore byla codzienna walka
1
byly pracownik 2013-10-18 17:29:15
580zł za caly miesiac pracy w delegacji bez wolnej niedzieli. [usunięte przez moderatora]
2
STOP 2013 2013-10-21 17:53:46
Witam wszystkich
Nie polecam żadnej z 2 firm robiłem tam parę dni , dzielą pracowników jak było (usunięte przez administratora)
2
antymon 2013-11-10 20:15:50
hotel oplacaja i masz 30zl diety dziennie troche podobno sa problemy ze zjazdami do domu ale ja nie bylem to nie wiem a jak zarobil580 za miesiac to wlil w ciula albo nie chodzil albo pil z tego co wiem to najwiecej narzekaja ci co tam robia najdluzej
antymon 2013-11-26 05:37:59
ja juz nie robie bo musialem wyjechac a tak to bym robil dalej bony kiedys byly tylko szefowa od kilku lat doszla do wniosku ze nie zsluzylismy bo byly kary ale to nie z naszej winy tylko z winy organizacji pracy tak ze na premie swiateczne nie masz co liczyc wogole na zadne premie tam sie zle zaczyna dziac i nie ma widoku na poprawe ale to jest moje zdanie nie ma zle moze sie popraawi jak bede na miejscu to moze tam wroce

dawca 1 2013-11-29 19:40:44
Witam

Trochę masz racji to co piszesz , ale wiem ze przyjdzie czas i będzie lepiej , niektórzy pracownicy jeszcze wrócą co do premii ludzie sami są winni ile można wykonywac tą sama prace wg. zleceń czas pokaże
antymon 2013-11-30 19:15:03
(usunięte przez administratora) ludzie przychodza i odchodza jak wkazdej firmie ludziom nie dogodzisz juz kiedys pisalem nie ma tam zle komu sie nie chce pracowac wszedzie mu bedzie zle kto chce to pracuje a problemy ma kazda firma raz wieksze raz mniejsze ci co sie tu wypoaiadaja to w wiekszosci nie przerobili tam pol roku a dyskutuja trafili na zly okres
karp 2013 2013-12-23 18:19:26
Jestem szczęśliwy wróciło karpiowe po tylu latach wesołych świąt
karp 2013 2013-12-27 18:40:23
pieniążki kolego , zależy o którą firme ci chodzi
maxik 2013-12-28 15:37:40
obydwie firmy daly kase ale zebra max dlugo nie pociagnie dlatego chce przejsc do zebry2 bo tam bedzie chociaz praca pewna i nie ma tam samych (usunięte przez administratora)jak w maxie lacznie z jednym niby kierownikiem zaluje ze zaraz nie poszedlem do zebry 2
karp 2013 2013-12-28 19:00:39
Żałuj kolego żałuj że nie jesteś w Zebra 2
mnich 2013-12-29 06:51:33
sa dwie firmy ktore prowadzili razem szef i szefowa ale sie podzielili zebra2 to firma szefa ktory ma duze pojecie o prowadzeniu firmy i on na pewno bedzie dobrze prosperowal szefowa jest za bardzo potrzepana i nie umie zarzadzac niczym jeszcze ma jednego doradce (usunięte przez administratora) dlatego wczesniej czy poznie j kleknie stawki te same szef bardzo stanowczy mial troche klopotow ale kto ich nie ma szefowa z tym oslem i coreczka rozpowiadaja glupoty na temat zebry 2 ale kto madry i zna temat to tego nie slucha ja polecam prace w zebra 2 jezeli chcesz pracowac i robisz uczciwie to i zarobisz i nie bedziesz narzekac
karp 2013 2013-12-29 16:17:30
Jeżeli chodzi o pracę w obu firmach zależy w roli głównej od wygranych przetargów , co do całej sytuacji jaka jest w tych firmach , czas pokaże po której stronie będzie lepiej , ale z tego co wiem Zebra 2 jest dłużej na rynku życzę powodzenia
mnich 2013-12-31 05:27:11
przyjecia maja byc po nowym roku dobrze by bylo miec prawko no i trzeba byc dyspozycyjnym nawet czasami w niedzele tylko nie wolno sie zrazac a pierwsze wrazenia sa przewaznie mylne wszedzie gdzie pojdziesz ja nie narzeka m i pracuje nie mozna sluchac ludzi z konkurencji bo ci zawsze dolki kopia pod nami bo my mamy duzo pracy a oni juz koncza
niezaleźny 2014 2014-01-01 18:02:56
Witam pracuje w zebra - max i obawiam się o swoją przyszłośc nie maja wygranych przetargów a szefowa obiecała tyle pracy co teraz co robic powrocic do zebry 2
lol 2014-01-02 11:39:09
tak, 500 % :D
mnich 2014-01-03 05:25:07
na kodeks nie patrz stawki sa takie same bo tu jest praca na akord ale cos sie ma zmienc od tego roku maja byc inne stawki to moze i o pracy w dni wolne tez pomysla przy zmianach
syn diabła 2014-01-04 14:28:47
Pracuje sie tyle ile trzeba , czasy komuny już nie wrócą gdzie pracowało sie do 15 ,sam jestem ciekaw jakie zmiany będą w obu firmach
bylypracownik 2014-01-06 18:13:00
Nie, te 580zł to pensja za caly miesiac pracy, o jakimkolwiek dodatku za delegacje zapomnij w tej firmie.
antymon 2014-01-07 05:11:08
jak mial porzucenie pracy to mu tak policzyli a jeszcze jak pracowal pare dni a reszte siedzial na hotelu to tyle dostal jak jest robota dobrze i w terminie to i dodatek szef daaje a umowa to zalezy jak dobrze robisz to na pelny etat alez reguly na okres probny to1/2 etatu ludzie tylko umia narzekac jak robissz uczzciwie to zarobisz ciekawe ze pisze jak dostal580 a jak mial 2500 to nie napisal
antymon 2014-01-08 05:13:42
tak polecam jesli chce ci sie pracowac a dobrze mi sie nie wiedzie ale nie jest zle
idol86 2014-01-12 07:02:30
Zebra 2 jest spoko.Szef jest wymagajacy ale jak jestes wporzadku to z nim wszysko zalatwisz.Jest tam dwoch kierownikow ktorzy sa OK w przeciwienstwie do zebry max.Tam wszystko jest do gory nogami.Kierownicy marni[zwlaszcza jeden jest porabany ktos juz o nim pisal nieumiejacy nic].Pracownicy wredni-faworyzowani przez kierownikow.Nowy tam nie ma szans na dobrze platne zlecenia.A szefowa raczej nie utrzyma tej firmy bo tez nic nie umie.Tylko idzcie do zebry 2
biały kieł 2014-01-15 10:11:12
Kolego, akurat tu się mylisz. Do Zebry 2 z Zebry Max w ostatnim czasie przeszło kilku pracowników, którzy zostali wyrzuceni dyscyplinarnie z Zebry Max za próbę kradzieży oraz za pijaństwo. Kierownictwo z Zebry Max z tego co pamiętam nigdy nie tolerowało pijaństwa i złodziejstwa. A prawda jest taka, że w Zebrze 2 jeden kierownik przymyka na to oko. Ale to już jego indywidualna sprawa. Dla mnie liczy się to, że mam prace. A jak ją mam - to sobie ją szanuję!
vasyl 2014-01-17 20:42:58
Biały kieł co ty piszesz jak obie firmy były połączone to też było pijanstwo i kradzieże farby i kierownictwo też przymykało oczy , Dlatego nie rozumiem czemu oskarżasz firme zebra 2 zastanów sie co piszesz i przedstaw się z imienia mniej na tyle odwagi chyba ze nie masz pojęcia który kierownik pracuje dla której firmy
olek 2014-01-19 13:19:59
To jest prawda chcesz pracować w zebrze 2 jesteś uczciwy to zarowisz i będziesz zadowolony , a co do czasu pracy jest róznie wynika to ze specyfiki pracy
(usunięte przez administratora)
1
wolny 2014-01-20 11:01:36
Co ty wypisujesz olek w Zebra 2 też piją i co ty na to
mnich 2014-01-20 11:18:25
nawet w sejmie pija alr nie w pracy i nie na bazie w przeciwienstwie do zebry max gdzie nawet sekretarka chodzi po wplywem alr to nie jest miejsce na takie dyskusje tu sir pisze opinie a moja opinia o zebra 2 jest bardzo pozytywna przeciwnie do zebry max
bolek 2014-01-20 12:53:33
Ja wolę okazjonalnie się napić niż podjadać komuś z lodówki
mnich 2014-01-22 05:23:10
ja tez wole okazyjnie bo czasami trzeba sie odstresowac tylko dla niektorych okazja jest dziennie
pelikan 2014-02-02 14:14:16
zatrudnij sie Zebra 2 a bedziesz biede klepal /nabawisz sie nerwicy/itp... (usunięte przez administratora)
Miły123 2014-02-12 23:19:49
Gorszej firmy od Zebra 2 nie znam!! człowiek tyra od rana do nocy a wypłata to jak ochłap...(usunięte przez administratora)
baranek 2013 2014-02-14 20:14:11
To jest praca w akordzie a nie godziny jak chcesz zarobić to ukończ studia
miś 2014-08-23 09:17:11
Słuchaj tam pracujesz i wypłat nie dostajesz komornik wszystko im zabiera firma idzie na dno jak Tytanik nie polecam
1
asiek 2014-08-25 14:29:34
Potwierdzam słowa przedmówcy. Prawda jest taka, że firma Zebra 2 jest w tragicznej sytuacji. Ludzie odchodzą z powodu nie otrzymywanych wypłat. Sprawy te najprawdopodobniej zakończą się kontrolą PIP-u. Choć pewnie wkrótce nie będzie już co kontrolować. Natomiast firma Zebra Max, której właścicielką jest byłą żona pana R. radzi sobie wręcz doskonale, pomimo tych kłód, które były rzucane z sąsiedniej firmy.
misiek 2014-08-26 13:50:10
Nie masz racji też ma długi za krótko pracowałaś czas pokaże
zwolniony 2014-09-05 19:37:43
Masz racje padła firma został sam szef i jego Piotrus Pan reszta odeszła ani grosza nie otrzymała za zaległe wypłaty szkoda tak poważnej Firmy
temida5 2014-09-08 13:51:50
Bo Piotrusia Pana uczono,ze nie ucieka sie z tonacego okretu-robia to tylko szczury,a hipokryzja niektorych tu piszacych powoduje mdlosci...
zwolniony 2014-09-08 19:59:05
Ciekawe gdzie dzisiaj byłeś Piotrusiu Panie? - bo chyba nie w firmie
może bierzesz przykład ze szczurów i też uciekłeś z zatopionego już statku ? a co do hipokryzji proponuję popatrzeć w lustro może tam takiego zobaczysz
komisarz 2014-10-05 21:31:57
Pytasz o pracowników , a kto bedzie pracował bez wypłaty tyle miesięcy nie zadawaj takich pytań
fałszer 2014-10-11 11:33:46
Panie Górnik dlaczego tam jeszcze pracujesz , brak ci ambicji [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiasz wszystkim z ciebie kolego chyba boisz sie o swoje stanowisko
trojan 2014-10-16 20:53:59
Firma ZEBRA 2 nie istnieje a w nawiasie mówiąc ZEBRA MAX tez poddała sie czyności o upadłośc szkoda tak poważnych firm na rynku
żal.pl 2014-10-18 08:34:55
dobra, dobra koledzy. Wy się Firmą Zebra Max nie martwcie. Swego czasu Szef firmy Zebra 2 jak wygrał Kraków, to też się "martwił" o firmę Zebra Max. Na dzień dzisiejszy to firma Zebra Max, o którą się wszyscy martwili istnieje i wbrew pozorom radzi sobie bardzo dobrze... Natomiast Firma Zebra 2 z powodu błędnego zarządzania wpadła w potężne długi i z tego powodu nie ma już w niej ani jednego pracownika. Pozdrowienia
sekret 2014-10-19 11:24:12
Myślisz że ZEBRA MAX nie ma długów a skąd u niej nadzorca w firmie zebra 2 też był nadzorca i co z tego wyszło firma nie istnieje. Zastanów się co piszesz może o wszystkim nie wiesz powodzenia
pppppppp 2014-10-26 11:24:07
obie firmy to wielki smietnik ktory trzeba posprzatac z rynku jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!!
OOOOOOOO2 2014-10-26 19:28:33
Racja przetargi trzeba wygrac , bo konkurencja sama sie wypaliła i nikt nie zaniża cen Powodzenia dla innych firm
ZNAK 2014-10-31 18:47:38
TAK UPADŁA
abanas 2015-01-17 17:20:11
Firma już nie istnieje, także nie ma co tłumaczyć. Podobny los wkrótce spotka sąsiednią firmę.
Zostaw swoją opinię o Zebra 2 - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zebra 2