brak logo

Landi Stanbest Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o Landi Stanbest Sp. z o.o.

gość 2013-01-18 19:52:57
witam..jestem na kontrakcie w Mongolii ,jest super..... jak ktoś chce namiary zapraszam.
gośc 2013-01-19 20:04:09
czy opłaca zatrudniac sie w tej firmie czy czasu szkoda a i jak i ile reczywiscie tam płaco
maciol 2013-01-27 16:25:34
moze mi ktos powiedziec jak wyglada budowa w Turcji firma oferuje mi wyjazd i czytajac wasze wypowiedzi mam wachania wiec jesli ktos moze mi odpowiedziec czy warto bede wdzieczny :)
dawid 2013-01-28 18:17:55
witam chciałbym sę dowiedzieć czy są w tej firmie jakieś diety płacone we włoszech,jakie są warunki zakwaterowania i co ile zjazdy do polski?
tomex 2013-02-13 17:13:05
..juz raz taka budowa była..pon-pt-12...sobota - niedziela po 8......wiecie gdzie?
luxi 2013-02-19 12:55:36
Trzymajcie sie z dala od tej firmy.( usunięte przez administratora )
lolek 2013-02-24 17:34:41
cześć co mi powiecie na temat rawenny
gość 2013-02-24 18:33:26
to gdzieś we Włoszech?..hahahahah.a tak na poważnie...co chcesz wiedzieć?
ono 2013-03-10 16:05:53
a ja czekam na zwrot kaucji za mieszkanie z turcji i do tej pory niemam ,podobno to samo jest w ravennie
Derik 2013-03-14 11:29:18
Niech ktoś powie coś na Temat Turcji czy opłaca się jechać ?
zwolniony 2013-03-14 17:07:53
Derik - 2013-03-14 11:29:18

Niech ktoś powie coś na Temat Turcji czy opłaca się jechać ?




Taaaaaaaaaak opłaca się ale tylko( usunięte przez administratora )więc pomóżta mu
lolek 2013-03-15 11:34:29
A konkretnie to jaka stawke dostaliscie w Turcji na reke ? jak byla kaucja za mieszkanie ?
ccccc 2013-03-16 19:24:54
slyszal ktos o nowej budowie w Norwegii? jakie stawki i ile osob jedzie ?
deBeściak 2013-03-22 19:12:13
Mam takie jedno prosto skonstruowane pytanie i nie trudne. Czy w końcu ktoś konstruktywnie mógłby udzielić odpowiedzi na temat Turcji? A teraz bardziej skomplikowane:
- ile na rękę?
-co odbijają?
-jakie warunki?
-jaki koszt wyżywienia?
-czy jest dostęp do internetu?
-jakie atrakcje?
-czy są nadgodziny?

Proszę o proste i zrozumiałe odpowiedzi na pytania zamieszczone powyżej.
Z góry dziękuję
1
obiektywny 2013-03-22 21:35:47
gosciu daj se luz z turcja. zenada, żal
1
deBesciak. 2013-03-22 21:44:01
obiektywny - 2013-03-22 21:35:47

gosciu daj se luz z turcja. zenada, żal
Widzę, że jednak odpowiedź, bądź odpowiedzi na moje powyższe pytania sprawiają trudność, sądząc po wypowiedzi "obiektywnego". Psychologicznie podchodząc do "nie wypowiedzi" pracowników pracujących lub nie pracujących w Turcji mogę założyć, że chyba ok, nikt nie narzeka, nie marudzi...
pozdrawiam
Daniel 2013-03-22 22:05:11
Wyjazd do Norwegi w środe po świętach.Stawka (usunięte przez administratora)koron/godz.Zjazdy co 3 miesiace.Ale z tego co panie w biurze mówily to nie wszyscy jada.Jest wykaz osob.
izi 2013-03-26 13:05:30
Popatrzcie w necia jaka ta firma ma opinie
1
Słowik 2013-03-26 23:53:13
Od kiedy płacisz za mieszkanie i dojazdy!? Został jeszcze kto ze starej gwardii żeby pogadać? Ja tak z ciekawości tylko...
1
Ja 2013-03-27 10:17:43
nie pracujcie tam to jest porażka ( usunięte przez administratora )
były_pracownik 2013-03-29 18:22:50
Wiecie co pracowałem tam -( usunięte przez administratora ) . Tyle to można zarobić spokojnie na miejscu.
1
alek 2013-04-02 16:19:16
nie pracujcie tam to jest porażka .To prawda że w Ravennie placili 6 Euro ?
1
byly 2013-04-05 23:56:57
alek - 2013-04-02 16:19:16

nie pracujcie tam to jest porażka .To prawda że w Ravennie placili 6 Euro ?
Nie do końca masz racje ze to porażka, każdy ma swoją cenę i kwalifikacje i wymagania. Jeżeli ktoś niema nic innego do roboty co mu szkodzi spróbować. Ja pracowałem w tej firmie kiedyś i nie żałuję, Wynagrodzenie się zawsze zgadzało i było na czas, pozostałe warunki też. Zwolniłem się, potem znalazłem lepszą pracę, ogólnie rzecz biorąc nie jest aż tak źle jak piszą niektórzy. Niby stawka na godzinę nie jakaś duża, ale za mieszkanie nie trzeba było płacić, za dojazdy do pracy też, zjazdy do polski też, samochody firmowe. Wierzcie mi, że są gorsze firmy, oczywiście są też lepsze ;)
pozdro
1
obecny 2013-04-19 06:10:13
(usunięte przez administratora)No cóż,zostało nas tylu ilu zostało,dużo dobrych chłopaków już nie pracuje,wybrali normalne firmy.Taką pracę jak my robimy też musi ktoś robić,więc nie widzę żadnego problemu.Ja tam nie narzekam,coś trzeba robić.
ami 2013-04-20 08:47:51
To gdzie teraz robicie ? Podobno na gazoporcie(usunięte przez administratora)
1
fajne 2013-05-11 06:33:28
No fajne tam to forum i już pod nazwą GC
roman 2013-07-27 13:59:48
Jakie sa aktualne stawki w GC ? Jest robota na Gazoporcie ?
1
Daniel 2013-08-31 17:35:55
nie pracujcie tam to jest porażka
1
deBeściak 2013-08-31 21:44:24
Witam
Przyjaciele byłem zobaczyłem zdobyłem takie moje zdanie o Turcji i o współpracownikach i kraju w którym pracowałem przez trzy miesiące. Jeśli chodzi o kasę to jest indywidualna sprawa na jaką stawkę się pracownik godzi, wiec pitolenie, że za 20 euro za godz to z łózka nie wstaje to niech doświadczeni koledzy jadą na misję na marsa. Ja nie przeczę pracowałem jako( usunięte przez administratora )ale mam zajebiste spostrzeżenia po tym pobycie a mianowicie 20 kg w dół poszło w ( usunięte przez administratora )z wagi, jakiegoś grosza przywiozłem i dzieciaki zadowolone z prezentów. Nie będę mówił, ze kolorowo było ale człowiek się do wszystkiego dostosuje. Pozdrawiam całą ekipę 04-06.2013 z Turcji co złego to nie ja. (usunięte przez administratora)
1
ok 2013-10-16 18:54:20
ok
3
gość 2013-11-27 14:58:00
Czy wiecie ile proponują do Tunezji ??? . Pozdrawiam
Pra 2013-12-08 21:28:50
Napewno grosze
tolo 2013-12-25 19:49:10
Spokojnych świąt Bożego Narodzenia
alozy 2014-01-10 17:57:21
Ta firma zajmuje się i zajmowala zbieraniem pomidorów we Wloszech , a potem je przerabiali w PANTALOWICACH !!!! na przecier.
lolek 2014-01-18 19:01:46
co powiecie o robocie w swinoujsciu co tam sie dzieje
3
anonim 2014-02-01 11:48:09
Jest Tunezja ale dla swoich - 5 euro
lolek 2014-02-01 16:16:21
tunezja ale ponoc ma jechac tylko kierownicto a robotnicy z tunezi
lolek 2014-02-03 18:47:07
dobra zależy dla kogo :)
azyl89 2014-02-05 20:30:26
( usunięte przez administratora ) mowi ze mu się podoba.W Tunezji będzie "pół Brygadzista" tak jak w Turcji.
alu22 2014-02-10 12:52:18
To po co pracujecie w GC za takie pieniądze ? (usunięte przez administratora)mowil ze jedzie do Tunezji
lolek 2014-02-13 19:05:38
kto jedzie do tunezi ???
lolek 2014-02-16 20:41:49
o proszę a kiedy ma być wyjazd ?
zbyszek 2014-02-18 06:15:35
W marcu.Ale nie wszyscy jada.Gazoport podpadl i jada tylko swoi - co chodza do biura w Rzeszowie/
lolek 2014-02-23 16:57:09
w marcu na ta Tunezję ma być wyjazd ??? a gazoport do kiedy ???
kolega 2014-05-30 18:56:34
Witam kiedy rusza slowacja , podobno kierownikiem ma byc król miedzi ze Świ ????????????????
poko 2014-05-31 17:27:39
słowacjia ponoć rusza na początku czerwca 5 6 chyba a kierownikeim faktycznie ma być król mkedzi
poko 2014-05-31 17:30:04
asłowacjia rusza pońać 5 albo 6 czerwca a kierownikiem chyba ma być krol miedzi tak jak mowisz kolego
byly 2014-06-02 22:03:08
pracuje tam jeszcze slynny (usunięte przez administratora)??
2
maciek 2015-01-15 16:15:32
no nie wiem czego można się po tej firmie spodziewać, nie znam ej tak dobrze jednak i nie wiem jak to wszystko wewnątrz funkcjonuje, ale powiem Wam, ze nie widziałem już od jakiegoś czasu nowych ofert pracy od nich no i nie mm żadnej pewności, że w sumie nadal oni rekrutują do pracy.. co o tym myślicie?
erazm 2016-05-20 17:14:53
wiesz @Daria bardzo ciężko cokolwiek o nich znaleźć i zastanawiam się co się stało. Jakieś kłopoty czy może likwidacja??
Zostaw swoją opinię o Landi Stanbest Sp. z o.o. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Landi Stanbest Sp. z o.o.