brak logo

Fermy Drobiu Woźniak

Warszawa

Opinie o Fermy Drobiu Woźniak

2009-09-23 15:26:53
panowie jak tam firma Wozniak potrzebuje drajwerów
klm 2010-01-17 09:36:30
witam FDW to kiepska firma na pozur wygląda ładnie nowe auta ale kierownictwo łeb zryty zarobisz 3tyś.ale wypłata w ratach z tego za paliwo potrącom za najmniejsze uszkodzenia ,za telefon onic niemożna się doprosić bo oszczędności miljardy kujom na lewo prawo robiom kase na Rumuni a kierowcuw mają w [usunięte przez moderatora] bo kierowcy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak uważa prawie całe kierownictwo pozdrawiam kierowca zsiedmioletnim starzem.
5
jurek 2010-12-13 16:37:03
ja tam na wozniaka nie moge powiedzieć złego słowa to co pisze kolega to troche przesadzona opinia rygor jakis tez musi być bo drajwery na glowe wejda.czesto w domu kasa tez dobra wkońcu kazdy wie na co idzie nikt nikogo nie zmusza zeby pracował za 3tys.
2
Firma Transportowa 2014-02-19 11:25:06
Uwazajcie na firme Fermy Drobiu (usunięte przez administratora)!! Jezeli ktos dla nich zrobi transport, to pozniej bedzie musial dlugo czekac na pieniadze I sie upominac o swoje. NIe odbieraja telefonow, ciagle przekladaja z dnia na dzien..a kasy jak nie ma tak nie ma. juz ponad dwa miesiace faktury sa po terminie I kasy dalej nie ma!!! Nie polecam tej firmy, uwazajcie!!!
7
#anonimowyanonim 2015-04-09 22:36:52
Przestrzegam wszytkich przed zatrudnieniem się w tej firmie. Łamią w niej prawa pracownicze na co dzień. Co więcej, kierownictwo robi wszystko aby obkradać ludzi z ich ciężko zarobionych pieniędzy. Piszę anonimowo ponieważ boję się konsekwencji.
1
derhunter 2015-04-11 10:07:22
Może i Firma Drobiu jest ok (nie mam zbytnio większego rozeznania jak jest w innych placówkach.A JAK JEST W BOBRZANACH TO TYLKO WIE KTO TAM PRACUJE,LUB PRACOWAŁ.KIEROWNICTWO JEST NIEODPOWIEDNIE TRAKTUJĄ PRACOWNIKA JAK ŚMIECIA CO TYLKO DO GNOJU SIĘ NADAJE(słowa wielkiej brygadzistki co myśli jak by ten zakład był jej własnością zabierają ciężko zarobione piniądze za byle co, odnoszenie się do pracowników ze stażem pracy dłuższym jak jej życie coś okropnego
3
gnin 2015-10-06 14:43:28
Kierowcy to jacys de... Jak przejezdzaja przez miejscowosc gnin jak .... na ograniczeniu do 40 km/h maja okolo 70 km/h a jak w zakret wchodza to na drugi pas wyjezdza. Jesli nie zaczna normalnie jezdzic to bede informowal o tym policje z numerami naczep silosow...brak slow na was kierowcy.cala kompletnie wies na was narzeka.
GLOBAL INKASO 2015-10-15 13:50:13
Global Inkaso oferuje szybką, tanią i skuteczną windykację należności na każdym etapie sprawy.

Profesjonalnie reprezentujemy Klienta zarówno w postępowaniu polubownym, postępowaniu sądowym, jak również w postępowaniu egzekucyjnym.!

Posiadamy szereg wypracowanych metod działania w zależności od stopnia trudności powierzonych spraw

W celu zapewnienia jak najwyższej skuteczności windykacji wierzytelności, dostosowujemy strategię działania do określonego rodzaju spraw, jak i oczekiwań Klienta.



Nie pobieramy żadnych opłat wstępnych, a wynagrodzenie prowizyjne należne jest wyłącznie od wyegzekwowanej kwoty (succes free).

Zapraszamy do kontaktu:

Global Inkaso
ul. Ostrowskiego 30
53-254 Wrocław

tel.: 48 71 79 66 000
kom.: 48 608 691 334

e-mail: kontakt@globalinkaso.pl
www.globalinkaso.pl
zalando27 2015-11-14 23:11:50
ferma drobiu bobrzany t r a g e d i a dlaczego kierownik z brygadzistka was zamecza psychicznie a nadchodzi czas ze sami beda zasuwac bo ludzie niewytrzoja tego traktowania i zwalniaja sie na potege. panie wozniak zainteresuj sie bobrzanami
somebody 2015-12-29 21:38:57
Nie wiem jak tam jest naprawdę mogę powiedzieć jak mnie potraktowano. W skrócie miała być umowa o dzieło ze stawką 9 zł za godz. a w rzeczywistości okazało się, że to była próba pracownika bez żadnego wynagrodzenia. Ciekawe czy ktoś ma takie same doświadczenie jak ja z firmą Fermy Drobiu Woźniak w Kleczewie.
3
fffsfsc 2016-03-21 22:51:04
witam
Chyba jest pan nie poważny twierdząc, że kierowcy jadą 70km/h gdyż jadąc szybciej niż 40km/h się nie da.
fffsfsc 2016-03-21 23:00:02
przepraszam ma pan racje, a odpowiedź miała być dla postu wyżej.Pozdrawiam
onn 2016-05-20 21:24:50
Nie radzie tam pracowac.. Zła atmosfera po 250h w miesiącu i zarobki 2000tys.zł chore smierdzi splesniale jajka ludzie do kitu !"!
1
onn 2016-05-20 21:25:08
Nie radzie tam pracowac.. Zła atmosfera po 250h w miesiącu i zarobki 2000tys.zł chore smierdzi splesniale jajka ludzie do kitu !"!
AIF 2016-05-23 11:39:58
Zapraszam do kontaktu paulina.tomczyk@aif.com.pl osoby które mają problemy z tą firmą jeśli chodzi o płatności.
rodzina 2016-06-05 14:51:30
Nie boli pana ? ze w niedziele ludzie pracuja po 9 godzin na wskutek durnego zarządzania , nie boli ? a powinno !!!!! tak trudno zorganizowac prace aby pracowało sie lepiej ???????????????????????????????????
1
rodzina 2016-06-05 15:42:04
sorry z 9 zrobiło sie 10 godzin, ciekawe czy choc raz w zyciu przepracował pan fizycznie tyle godzin w dniu kiedu ludzie powini odpoczac ? mądry pracodawca to połowa sukcesu szkoda że to nie pan ........................
1
kata 2016-06-06 10:08:06
Wg mnie praca ogólnie zła nie jest, z wypłatami nie ma problemu - zawsze pieniądze są na czas, co do ludzi to wiadomo nie ma pracy w której nie znajdą się 'czarne owce' które lubią donosić, gadać za plecami i wymyślać niestworzone rzeczy, ale największym minusem tej firmy jest to, że pracuje się 7 dni w tygodniu i dopiero dzień wolnego, wszystkie święta w pracy (chyba że w grafiku masz 'farta' i przypadnie ci wolne w święto) co na dłuższą metę niestety jest męczące i przeszkadza bo mało co można sobie zaplanować.
2
Firma z obrazka 2016-07-09 17:42:10
A więc zaczynamy pisac: jest tam tragicznie: jak Ci się nie podoba to za bramę wypi...ac! Słowa kierownictwa i wyżej.
Płaca: wiecznie nie pasują pieniądze co do godzin 168h plus 30h 100% plus 12h 50% i wypłata 2100 i 2 dni urlopu!!! Super!!! W ch...j. całe życie firmy hale nie są przygotowane do tego by w ogóle jajko tam stało. Pracownik jest tam zwykłym smieciem. Pracownicy są gnebieni przez kierownictwo. Pracują i nic nie mówią bo chociaż coś mają ci ludzie pieniędzy. Ale zero świat czy niedziel. Tym zakladem powinna sie zajac inspekcja pracy!
2
aga 2016-07-15 08:47:03
Dokładnie, również się dziwie że nikt jeszcze się nie wziął za te godzinówki tam, niby należą się 100 i 50, a pensja góra 2150, a harujesz świątki piątki i niedziele, a gdy chcesz urlop to już jest problem bo nie ma ludzi i zaś inni muszą 'dymać' jak za trzech...
4
did 2016-08-07 17:37:37
Kolego nie mylmy pojec , kierowcy beczek , reszta jezdzi spokojnie .
olek@ 2016-08-11 14:04:58
Najgorsza firma jaka może istnieć. Oszukują jak mogą, wypłaty tak hu..we że szkoda gadać.Jesteś gościem w domu a zarobki po 3000tys. W tej firmie nie ma świąt, niedziel,z urlopami też problem.Większość kierowców się zwalnia,jeżdżą ci co nie mają wyjścia.
1
e 2016-10-14 12:50:52
Witam,
Jeżeli Fermy Woźniak nie zapłaciły bardzo proszę o kontakt,
windykujemy na koszt dłużnika czyli wierzyciel odzyskuje 100% swoich fv.
pozdrawiam Ewa -AIF Kancelaria 71 349 09 18 ,ewa@aif.com.pl
Przy 2016-10-19 22:59:52
No ja tam uwazam, że warto próbować, praca przecież zawsze się przyda, nie można powiedziec, że jest to jakaś bzdura, bo nie jest, konsultacje sa niepotrzebne
kinga 2016-10-29 17:47:18
teraz ponoc to rozwieźli ,ale salmonelle ,biedronka wycofuje jajka od nich.
17
cycu 2016-11-28 14:31:41
co sie dzieje u wożniaka slyszalem ze salmonella panuje w dino tez ja wykryli ciekawe jak to sie skonczy dla wozniaka
Zostaw swoją opinię o Fermy Drobiu Woźniak - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fermy Drobiu Woźniak