logo Gemalto Sp. z o.o.

Gemalto Sp. z o.o.

Tczew

Opinie o Gemalto Sp. z o.o.

Ktoś 2017-07-06 11:20
Bnus gwiazdkowy dostaniesz o ile nie korzystasz z karty maultisport.
4
Kinio 2017-07-06 23:09
Straszna firma bo inżynierowie oczywiście za przyzwoleniem swojego tepego szefa zamiast wspierać produkcję i rozwiązywać realne problemy procesowe tygodniami a raczej miesiącami zajmują się skrecaniem nikomu nie potrzebnych wózków i smietnikow. Po czym marnują mnóstwo czasu na kłamliwe przekonanie wszystkich że jednak do czegoś się przydadzą. Cóż innego biedacy mają zrobić jak zamiast testów odrazu wydali parę set tysięcy złotych. Do zwolnienia barany!!!! Czy ktoś w końcu otworzy oczy i się tym zajmie???? Czekacie aż napiszemy do Francji czym się zajmujecie i na co tracicie pieniądze. A z ludzi robicie niewolników heh bynajmniej probujecie bo kto mądry to wie jak was zblaznic.
11
Placek 2017-07-06 23:29
Był sztumski książę i jest malborski oligarcha. Zlotowa taksówkarz donosiciel i przede wszystkim klamca. Próbuje wszelkimi możliwymi sposobami udowodnić że jest potrzebny. A niestety od zawsze na pracy się nie znał i nigdy nie pozna. Nikt cię sprzedajna gnido nie szanował nie szanuje i nigdy szanować nie będzie. Z twojej zawiści i zazdrości w końcu sam sobie wydlubiesz oczy. Wiec skończ już swoją marną karierę zanim skończą ja za ciebie inni. Ps. Co do malborskiego oligarchy znając twój brak rozumu dodam że to ironia. Bo jesteś wiesniacka przybleda. Wracaj skąd jesteś. W przewalaniu gnoju nie byłeś najlepszy ale chociaż kłamliwie nie donosiles.
3
Mirek 2017-07-07 01:20
A obchodami smierdzisz do dzisiaj. To nie wysypisko to drukarz taksówkarz.
1
Yhy 2017-07-07 07:03
Na inlayach się nie sprawdzili to trzeba było im poszukać nowego miejsca, a może się czymś wykażą, a tu nic tylko coraz głupsze pomysły. Ale przecież oni są mądrzejsi od operatorów, którzy pracują na tych procesach od początku istnienia działu, a ich szefostwo jeszcze ich w tym upewnia.
4
Roberto 2017-07-07 12:18
Hehe Placu Sracku, znam go juz pare ladnych lat i mysle ze nie musi nikomu nic udawadniac a w szczegolnosci tobie i takie twoje komentarze ma glęboko w du....... bo go znam nie od dzis
A z tego co widzę to w tobie jest duzo zawisci i zazdrosci do ludzi.
Dla mnie gosciu jest ok,są dużo gorsi od niego i bardziej beszczelni ludzie do ktòrych mialbym jakies sii i też muszę sie z nimi męczyć.
6
ważka 2017-07-07 16:17
Pracuję w Gemalto przez dłuższy czas . To co dzieje się na inlaysach na red team to się po prostu w głowie nie mieści. Są trzy gwiazdy na tej zmianie. Mają o sobie wielkie mniemanie . Jakby nie wiadomo jakie studia mieli pokończone. Zero inteligencji i szacunku do innych ludzi. Inteligencje trzeba mieć wrodzoną bo nigdy się jej nie nabyje. Nie wiadomo jakie układy mają z kierownikiem bo na wszystko im pozwala. Co powiedzą to Jarek łyka jak młody pelikan. We wszystko im wierzy. Gwiazdy obojętnie na jakiej maszynie pracują to nigdy nie zrobią normy. A kierownik jeszcze ich pochwali. Gdzie jest nasza dyrekcja że wogóle tego nie zauważa . Inne dziewczyny na tej zmianie muszą pracować a gwiazdy kierownika mogą robić co chcą.

13
ja 2017-07-07 22:22
Kierownik nie powinien wchodzić w żadne układy ,jeśli tak się dzieje yo nie jest on odpowiednią osobą,Czerwona zmiana jest bardzo skłócona a to znaczy że jest tam jakiś problem.Być może to stronniczość kierownika.
6
Łapka 2017-07-08 16:01
Na niebieskiej inlays tak samo jest
3
Taksiarz 2017-07-13 09:06
Kupię 205 litrów (beczkę) alkoholu. Slyszalem że drukarze mają w gemalto dostęp. Podajcie namiary to się odezwę.
Roberto 2017-07-13 14:12
Ja słyszałem ze podobno pomocnik z żòłtej zmiany taki z tatułażami na łapach handluje, 205 litròw wynosi co tydzień.
3
Iwona 2017-07-13 17:27
te komentarze to tragedia świadczą o niskim poziomie intelektualnym, zenada
3
Marta 2017-07-13 19:44
Tak zgadzam się z Tobą,zresztą jak większość tych komenarzy...
3
Ocenka 2017-07-14 11:11
Mam pytanie czy praca dla technika graficznego z oferty czerwcowej jest jeszcze aktualna> Może ktoś wie? Jak się w firmie pracuje? Opinie na forum są beznadziejne.
Mariola 2017-07-14 13:27
Nikt ci tutaj na to pytanie nie odpowie. Nie zauwazyles/as ze to forum jest tylko po to by zbesztać anonimowo kolege(kolezanke) ze zmiany? Na nic innego tych ludzi nie stac
9
Mario 2017-07-16 17:41
W piątek idę na rozmowę rekrutacyjną jako TECHNIK MECHANIK do Utrzymania Ruchu czy ktoś może coś o tym powiedzieć
Czyki 2017-07-16 23:15
Jest ok cały czas leżanka i nie normowany czas pracy jak kierownicy.
3
wolna 2017-07-17 10:40
pracowalam w gemalto dluzszy czas to co tam sie dzieje to czeski film. bylam na cleanroom na zoltej zmianie. dobrze ze juz nie robie. stoisz na walku i walkujesz 12 godzin mialam wiekszy biceps niz nie jeden kulturysta:) zenada. fleksio czeka.. pozdro dla tych ktorzy czekaja na cos wiecej w tej firmie.
5
Ojej 2017-07-18 20:09
O to zapraszamy ludzi którzy chcą popracować nad bicepsami zawsze wałek w połowie zmiany można przełożyć do drugiej ręki i rzeźbić oba i nie trzeba na siłkę zaiwaniac po pracy. :-)
1
mastercard 2017-07-21 07:38
Dział ST upada. Jak można jednocześnie wymagać od operatorów ilości jak i jakości. Maszyny są tak stare że ledwo działają ,przeglądów maszyn brak.
4
Jasiek 2017-07-23 23:19
Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie? Czy to forum ma służyć jedynie na pisanie takich bzdur zupełnie jak w przysłowiowym maglu.? Widziałem, że firma szuka nowych pracowników?
1
Taxifree 2017-07-24 12:32
Szkoda ze moderator na osobistą, pisemną prośbę jednego konfidenta i donosiciela z Malborka usuwa komentarze na jego temat.
3
zosia 2017-07-24 17:24
Żal mi ciebie że nie potrafisz w oczy swoich spraw załatwiać, dla mnie dnem jesteś.
2
Marcia 2017-07-24 22:20
Szkoda, to jest taka ze wczesniej na glowe sie nie leczyłeś a teraz jest już za pòźno wiec lecz sie może na twoją zazdrośc i głupotę ktòra nie zna granic.
4
Taxifree 2017-07-25 11:14
Zosia i marcia to ta sama osoba, pewnie konfident w dwuch postaciach. Te same daty te same gidziny.
2
VISA 2017-07-25 12:18
Nie polecam firmy.
2
sidi 2017-07-25 15:37
Witam ciągle jest jakaś osoba na forum co się tylko czepia Malborka i Sztumu jak masz jakieś problemy emocjonalne lub inne to się zwolnij bo ta strona nie służy do obrażania innych pozdro dla kolunia księciunia he he
3
Ja 2017-07-26 18:22
A TAK NA MARGINESIE. JAKIM TRZBA BYĆ IDIOTĄ ABY OPOWIADAĆ SIĘ ZA DONOSICIELSTWEM. NO WIEKSZEGO IMBECYLSTWA NIE WIDZIAŁEM! Pozdrawiam i zapraszam do lekarza pierwszego kontaktu na "kasę chorych"
2
Lena 2017-07-26 19:30
Kolego ktos napisał już wczesniej i to nie jednokrotnie do czego służy to forum gemalto,a jak tego nie rozumisz to może ty wybierz sie do lekarza pierszego kontaktu ale prywatnie bo na kasę chorych mogą zbadac cię na odwal.
Pozdrawiam.
2
Lena 2017-07-27 14:54
Pała to cię robiła i kultury osobistej gburze nie nauczyła!!! Napisalam ci że jezeli nie wiesz do czego służy to forum to idz może jeszcze raz do szkoły tam ci to wytłumaczą.
Nie chcę się zniżać do twojego niskiego poziomu inteligencji dlatego dalszą cześc wypowiedzi na twòj temat pozostawie innym forumowiczą co szukają tu konkretnych wypowiedzi na temat pracy,zarobkòw,wolnych miejsc pracy itd
2
Lena 2017-07-27 20:30
Twòj wulgaryzm nie zna granic,jestes strasznym człowiekiem dużo goryczy w tobie i brzydkich słòw.Mòj chlopak chętnie by ci karę wymierzył za te słòwka(oj byś był biedny)ale jest ròwnież osobą na pozionie i do takich smieci jak ty się nie zniża.
3
Iwona 2017-07-29 15:16
Człowieku kim ty jesteś że tak bezkarnie obrażasz ludzi. Ja na miejscu zarządu firmy Gemalto dołożyła bym wszelkich działań aby cię zidentyfikować i odpowiednio ukarać.
6
Bożena 2017-07-29 18:44
Popieram!
4
Orman 2017-07-31 14:08
Dopuki osoby podpisują się pseudonimami i wymiana poglądów odbywa się pod nikami nikt nikomu nic nie może zrobić gdyż nie ma tu mowy o obrazie osoby tylko sztucznego avatara lub osoby fikcyjne. Po drugie nikt z ostatnich postów nie obraża gemalto więc gemalto nie ma prawa brać udziału w stronie.
2
Lena 2017-07-31 18:33
Nie kompromituj się i nie tłumacz głupio podszywając sie za jakiegoś "ormana"
To forum nie służy do Wyzywania innych tylko do opisu warunkòw pracy,zarobkòw,kondycji firmy itp
Ps.Nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ogniem i tak cię namierzą!!!
3
Ja 2017-08-01 07:20
Co za feministki na tym forum. I tak macie gówno do gadania bo jestescie stworzone do sprzatania i uslugiwania męskiej populacji. A ty feministyczna qurwo Lena zamknij paszczę. I do roboty sie weź a nie jeszcze na meskim forum sie bezprawnie udzielasz
4
Amatorkapracy 2017-08-02 22:55
Szkoda, że nikt nie pisze nic na temat firmy chociaż ten wątek ich dotyczy. Poziom niektórych rzeczywiście porażający, tyle energii można wykorzystać w inny sposób. Czy Gemalto ma nowe oferty pracy?
SBU 2017-08-03 12:04
To co sie dzieje na dziale ST to przekracza wszystko.
Wymagają od operatorów dobrej jakości kart bez rys , wymagają dużych ilości , ale niech najpierw sprawdzą czy te maszyny to potrafią dobrze robić , a nie projekt zrobić bez testów i problemami zajmować sie w trakcie produkcji.
żenada .
Nocne zmiany to nie ma nawet sie do kogo zgłosić , bo inżyniera nie ma i jak tu pracować skoro nie można sie spytać czy to jest dobrze czy źle.
3
Basia 2017-08-03 19:48
Ile zarabia operator produkcji?
ssssssssssssssss 2017-08-04 17:44
zależy jaki masz poziom ale wiecej jak 2 tys na poczatek nie dostaniesz
Paula 2017-08-04 21:36
Chyba ty masz gòwno do gadania zawszona gnido.I sie lepiej weź za robotę a nie na damskim forum się udzielasz pajacujac tu beszczelnie wyzywajac innych.Jestes ZEREM!!!!!

2
Leklezja 2017-08-09 10:58
Słyszałem, że Gemalto to spoko firma i warto sie zakręcić za pracą. Poczytałem opinie i widzę, że same marudy tu pracują ,tylko narzekanie zamiast się zmobilizować.
2
Ja 2017-08-09 18:23
Zero to cie pcha w nocy w łóżku, feministyczny pasztecie. Damskie forum to masz w kuchni na zlewozmywaku.
2
Paula 2017-08-10 15:20
Zero to cię robiło palancie i robotę spierdo......A ty swoje męskie to masz w kiblu ma szczocie.
3
Pozytywista 2017-08-11 01:14
A ja bardzo sobię chwale pracę w gemalto, widać tutaj same negatywne opinie ale z czego to się bierze? Wydaję mi się, że to wszystko przez złe nastawienie pracowników. Każdy dzień w Gemalto to dla mnie nowa przygoda, np: cotygodniowe walki o darmowe owoce/warzywa, krew, pot adrenalina i to wszystko za darmo. Chcecie poczuć się jakbyście wyjechali do Indii i nurkowali w Gangesie? Zapraszam do toalet, obszczane deski i drachy po krecie zapewniają niezapomniane doznania. Narzekacie na pieniądze? Dzięki takiej wypłacie możecie poczuć klimat niewolnictwa, tylko u nas można poczuć się jak murzyn na polu bawełny w XIX wieku. I jeszcze wam źle? Tylko kilka przykładów, a świetnie widać że dzięki Gemalto mamy zapewnione walki wieczoru, wycieczki i lekcje historii. Kocham Gemalto, ta firma udowodniła mi, że bez godności też da się żyć.
19
były pracownik 2017-08-12 18:23
niestety pracują już tam tylko sami nieudacznicy którzy nie radzą sobie w pracy i w życiu
4
Ocenka 2017-08-15 16:23
Fajna firma ale sądzę, że powinni lepiej dobierać pracowników. Takiego forum z tak niskim poziomem nie widziałem. Później ludzie piszą, że usunięto ich wypowiedź merytoryczną. Niestety trudno jest wyeliminować wcześniej pseudo kulturalnych ludzi.
2
Wiola 2017-08-15 21:13
Ja też uważam że kidyś to pracowali tam normalni kulturalni ludzie,tylko że było ich stosunkowo mało i każdy odnosił się do siebie z szacunkiem i poszanowaniem,a teraz to banda plotkarzy z fleksa i innych psełdo firm ktòrzy na każdym kroku obgadują ci tyłek wprowadzajac przy tym nie zdrową atmosferę i wiecznie panujący harmider.
Ogòlnie jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
Zuzanna 2017-08-17 15:28
@Wiola - Wspominasz też o nieprzyjemnej atmosferze w Gemalto. Czy według Ciebie panuje ona w całej firmie, czy w określonych działach? Czy mogłabyś też napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia? Czy pracodawca jasno określił ścieżki rozwoju na poszczególnych stanowiskach? Każdy merytoryczny i rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
1
Olga 2017-08-20 19:55
Sami sobie stwarzamy taka atmosferę w pracy, że niektórym nie chce się tu pracować. Ale przecież wystarczy być człowiekiem dla drugiego bo firma jest spoko!!
5
Zostaw swoją opinię o Gemalto Sp. z o.o. - Tczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gemalto Sp. z o.o.