logo Gemalto Sp. z o.o.

Gemalto Sp. z o.o.

Tczew

Opinie o Gemalto Sp. z o.o.

Ojej 2017-07-18 20:09
O to zapraszamy ludzi którzy chcą popracować nad bicepsami zawsze wałek w połowie zmiany można przełożyć do drugiej ręki i rzeźbić oba i nie trzeba na siłkę zaiwaniac po pracy. :-)
1
mastercard 2017-07-21 07:38
Dział ST upada. Jak można jednocześnie wymagać od operatorów ilości jak i jakości. Maszyny są tak stare że ledwo działają ,przeglądów maszyn brak.
4
Jasiek 2017-07-23 23:19
Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie? Czy to forum ma służyć jedynie na pisanie takich bzdur zupełnie jak w przysłowiowym maglu.? Widziałem, że firma szuka nowych pracowników?
2
Taxifree 2017-07-24 12:32
Szkoda ze moderator na osobistą, pisemną prośbę jednego konfidenta i donosiciela z Malborka usuwa komentarze na jego temat.
3
zosia 2017-07-24 17:24
Żal mi ciebie że nie potrafisz w oczy swoich spraw załatwiać, dla mnie dnem jesteś.
2
Marcia 2017-07-24 22:20
Szkoda, to jest taka ze wczesniej na glowe sie nie leczyłeś a teraz jest już za pòźno wiec lecz sie może na twoją zazdrośc i głupotę ktòra nie zna granic.
4
Taxifree 2017-07-25 11:14
Zosia i marcia to ta sama osoba, pewnie konfident w dwuch postaciach. Te same daty te same gidziny.
2
VISA 2017-07-25 12:18
Nie polecam firmy.
2
sidi 2017-07-25 15:37
Witam ciągle jest jakaś osoba na forum co się tylko czepia Malborka i Sztumu jak masz jakieś problemy emocjonalne lub inne to się zwolnij bo ta strona nie służy do obrażania innych pozdro dla kolunia księciunia he he
3
Ja 2017-07-26 18:22
A TAK NA MARGINESIE. JAKIM TRZBA BYĆ IDIOTĄ ABY OPOWIADAĆ SIĘ ZA DONOSICIELSTWEM. NO WIEKSZEGO IMBECYLSTWA NIE WIDZIAŁEM! Pozdrawiam i zapraszam do lekarza pierwszego kontaktu na "kasę chorych"
3
Lena 2017-07-26 19:30
Kolego ktos napisał już wczesniej i to nie jednokrotnie do czego służy to forum gemalto,a jak tego nie rozumisz to może ty wybierz sie do lekarza pierszego kontaktu ale prywatnie bo na kasę chorych mogą zbadac cię na odwal.
Pozdrawiam.
2
Lena 2017-07-27 14:54
Pała to cię robiła i kultury osobistej gburze nie nauczyła!!! Napisalam ci że jezeli nie wiesz do czego służy to forum to idz może jeszcze raz do szkoły tam ci to wytłumaczą.
Nie chcę się zniżać do twojego niskiego poziomu inteligencji dlatego dalszą cześc wypowiedzi na twòj temat pozostawie innym forumowiczą co szukają tu konkretnych wypowiedzi na temat pracy,zarobkòw,wolnych miejsc pracy itd
4
Lena 2017-07-27 20:30
Twòj wulgaryzm nie zna granic,jestes strasznym człowiekiem dużo goryczy w tobie i brzydkich słòw.Mòj chlopak chętnie by ci karę wymierzył za te słòwka(oj byś był biedny)ale jest ròwnież osobą na pozionie i do takich smieci jak ty się nie zniża.
3
Iwona 2017-07-29 15:16
Człowieku kim ty jesteś że tak bezkarnie obrażasz ludzi. Ja na miejscu zarządu firmy Gemalto dołożyła bym wszelkich działań aby cię zidentyfikować i odpowiednio ukarać.
7
Bożena 2017-07-29 18:44
Popieram!
4
Orman 2017-07-31 14:08
Dopuki osoby podpisują się pseudonimami i wymiana poglądów odbywa się pod nikami nikt nikomu nic nie może zrobić gdyż nie ma tu mowy o obrazie osoby tylko sztucznego avatara lub osoby fikcyjne. Po drugie nikt z ostatnich postów nie obraża gemalto więc gemalto nie ma prawa brać udziału w stronie.
2
Lena 2017-07-31 18:33
Nie kompromituj się i nie tłumacz głupio podszywając sie za jakiegoś "ormana"
To forum nie służy do Wyzywania innych tylko do opisu warunkòw pracy,zarobkòw,kondycji firmy itp
Ps.Nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ogniem i tak cię namierzą!!!
3
Ja 2017-08-01 07:20
Co za feministki na tym forum. I tak macie gówno do gadania bo jestescie stworzone do sprzatania i uslugiwania męskiej populacji. A ty feministyczna qurwo Lena zamknij paszczę. I do roboty sie weź a nie jeszcze na meskim forum sie bezprawnie udzielasz
5
Amatorkapracy 2017-08-02 22:55
Szkoda, że nikt nie pisze nic na temat firmy chociaż ten wątek ich dotyczy. Poziom niektórych rzeczywiście porażający, tyle energii można wykorzystać w inny sposób. Czy Gemalto ma nowe oferty pracy?
SBU 2017-08-03 12:04
To co sie dzieje na dziale ST to przekracza wszystko.
Wymagają od operatorów dobrej jakości kart bez rys , wymagają dużych ilości , ale niech najpierw sprawdzą czy te maszyny to potrafią dobrze robić , a nie projekt zrobić bez testów i problemami zajmować sie w trakcie produkcji.
żenada .
Nocne zmiany to nie ma nawet sie do kogo zgłosić , bo inżyniera nie ma i jak tu pracować skoro nie można sie spytać czy to jest dobrze czy źle.
3
Basia 2017-08-03 19:48
Ile zarabia operator produkcji?
ssssssssssssssss 2017-08-04 17:44
zależy jaki masz poziom ale wiecej jak 2 tys na poczatek nie dostaniesz
Paula 2017-08-04 21:36
Chyba ty masz gòwno do gadania zawszona gnido.I sie lepiej weź za robotę a nie na damskim forum się udzielasz pajacujac tu beszczelnie wyzywajac innych.Jestes ZEREM!!!!!

2
Leklezja 2017-08-09 10:58
Słyszałem, że Gemalto to spoko firma i warto sie zakręcić za pracą. Poczytałem opinie i widzę, że same marudy tu pracują ,tylko narzekanie zamiast się zmobilizować.
2
Ja 2017-08-09 18:23
Zero to cie pcha w nocy w łóżku, feministyczny pasztecie. Damskie forum to masz w kuchni na zlewozmywaku.
2
Paula 2017-08-10 15:20
Zero to cię robiło palancie i robotę spierdo......A ty swoje męskie to masz w kiblu ma szczocie.
3
Pozytywista 2017-08-11 01:14
A ja bardzo sobię chwale pracę w gemalto, widać tutaj same negatywne opinie ale z czego to się bierze? Wydaję mi się, że to wszystko przez złe nastawienie pracowników. Każdy dzień w Gemalto to dla mnie nowa przygoda, np: cotygodniowe walki o darmowe owoce/warzywa, krew, pot adrenalina i to wszystko za darmo. Chcecie poczuć się jakbyście wyjechali do Indii i nurkowali w Gangesie? Zapraszam do toalet, obszczane deski i drachy po krecie zapewniają niezapomniane doznania. Narzekacie na pieniądze? Dzięki takiej wypłacie możecie poczuć klimat niewolnictwa, tylko u nas można poczuć się jak murzyn na polu bawełny w XIX wieku. I jeszcze wam źle? Tylko kilka przykładów, a świetnie widać że dzięki Gemalto mamy zapewnione walki wieczoru, wycieczki i lekcje historii. Kocham Gemalto, ta firma udowodniła mi, że bez godności też da się żyć.
29
były pracownik 2017-08-12 18:23
niestety pracują już tam tylko sami nieudacznicy którzy nie radzą sobie w pracy i w życiu
5
Ocenka 2017-08-15 16:23
Fajna firma ale sądzę, że powinni lepiej dobierać pracowników. Takiego forum z tak niskim poziomem nie widziałem. Później ludzie piszą, że usunięto ich wypowiedź merytoryczną. Niestety trudno jest wyeliminować wcześniej pseudo kulturalnych ludzi.
2
Wiola 2017-08-15 21:13
Ja też uważam że kidyś to pracowali tam normalni kulturalni ludzie,tylko że było ich stosunkowo mało i każdy odnosił się do siebie z szacunkiem i poszanowaniem,a teraz to banda plotkarzy z fleksa i innych psełdo firm ktòrzy na każdym kroku obgadują ci tyłek wprowadzajac przy tym nie zdrową atmosferę i wiecznie panujący harmider.
Ogòlnie jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
Zuzanna 2017-08-17 15:28
@Wiola - Wspominasz też o nieprzyjemnej atmosferze w Gemalto. Czy według Ciebie panuje ona w całej firmie, czy w określonych działach? Czy mogłabyś też napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia? Czy pracodawca jasno określił ścieżki rozwoju na poszczególnych stanowiskach? Każdy merytoryczny i rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
3
Olga 2017-08-20 19:55
Sami sobie stwarzamy taka atmosferę w pracy, że niektórym nie chce się tu pracować. Ale przecież wystarczy być człowiekiem dla drugiego bo firma jest spoko!!
11
Pracownik 2017-09-09 07:35
Gemalto jako firma jest fajnym zakładem naprawdę daje dużo darmowe owoce a nawet fotele do masażu dla wszystkich pracowników . Zakład dba o pracowników niestety strasznie psują ten wizerunek osoby typu pani dyrektor . Arogancka nieprzyjemna totalnie nie pasuje do wizerunku tej firmy .Poniża ludzi przez nią tu chyba niedługo wszyscy się zwolnią . Wprowadza tylko chaos i zamęt. Nie docenia ludzi wręcz można zauważyć że cieszy się jak może kogoś opr . (to chyba forma dowartościowywania się ) Już słynne w śród operatorów jest jej powiedzenie co to za zakład w którym nikogo nie można zwolnić . To wystarczy by ocenić tą osobę jako człowieka . Polecam wszystkie działy poza ST .

11
Ulepek 2017-09-10 14:18
Dobry humor nie opuszcza niektórych pracowników , to dobry znak. Podśmiewajcie się jak wam to sprawia przyjemność a ja wiem, że tu jest mi dobrze pracować!
3
WUJA 2017-09-10 18:12
hahahaha
2
Pawel 2017-09-13 21:28
Interesuje mnie praca w gemalto na stanowisku technik utrzymania ruchu.Czy są jakieś wolne etaty ktoś coś wie może?
3
Ocenka 2017-10-03 16:56
Jak nie mamy nic mądrego do powiedzenia to piszemy jakieś bzdury bez względu na czy to jest prawda? Mam radę dla osób bardzo niezadowolonych z pracy w Gemalto , może czas odejść i nie przeszkadzać innym w pracy?
Marek 2017-10-04 08:19
Widocznie wszyscy są zadowoleni z pracy w tak porządnej firmie.Ankieta people dobrze wypadla jest fajnie.
Marek 2017-10-04 08:20
Widocznie wszyscy są zadowoleni z pracy w tak porządnej firmie.Ankieta people dobrze wypadla jest fajnie.
Inet 2017-10-06 11:22
- Brak podwyzek( Dyrektor stwierdzil ze pracownicy sie o nie nie upominaja to ich nie ma)
- zabieranie premi mimo reklamacji nie dotyczacych swojej strefy. (Typu wady z druku a premia zabrana ludziom z procesow koncowych)
- praca na dwoch maszynach i do tego naprawianie innych zlecen
- nie docenianie dobrego pracownika
- nowe kierownictwo na zmianach ma swoje "ulubione" osoby, a do innych nawet nie podejdzie.
- brak zainteresowania produkcja przez kierownika
- po zmianie kierownikow chaos na hali
- brak przekazywania istotnych informacji podczas przekazania zmian jak i brak przekazywania istotnych informacji przez kierownika operatorom.
- toalety stan oplakany. Mimo nowych toalet pracownicy zostawiaja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na srodku i nikomu to nie przeszkadza. Sciany umazane. Gorzej niz w szpitalu psychiatrycznym.
- operatorzy nie pomagaja sobie na wzajem tylko wrecz przeciwnie. Doniosna na Ciebie ze czegos nie zrobilas/es.
- mozna by pomyslec ze pozytywem sa owoce co tydzien. Tak jest to pozytyw jezeli sie na nie zalapiesz. Poniewaz niektore osoby pakuja do siatek tyle ile im sie zmiesci.
- nadgodziny wpisywane z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Czy musimy na nie chodzic? Zgadzalismy sie na 4bryg. A nie na zapierdzielanie do pracy w dniach wolnych z grafiku.
Pracuje w Gemalto zaledwie 2 lata. I zastanawiam sie nad zmiana pracy. I nie wiem jakie sa pozytywy pracy w gemalto. Dobra nie chce mi sie wiecej pisac
POZDRAWIAM
12
Ala 2017-10-06 18:14
My Ciebie też pozdrawiamy i dziękujemy za twoje odczucia i sugestie.
2
Ocenka 2017-10-08 10:53
@Inet Teraz to się napisałeś! Sadzisz, że ktoś uwierzy w te wyssane z palca bzdury? Gemalto Sp. z o.o. to zbyt poważna firma żeby mieć taki bałagan u siebie. Zupełnie jakby nikt tam nie rządził! Chciałeś firmie dokopać ale chyba sam sobie dokopałeś?
1
Joanna 2017-10-09 14:26
A to feler westknoł seler.
1
Inet 2017-10-10 15:35
@Ocenka
Oo widze ze nawet kierownicto juz zabiera glos. "Gemalto. z o. o."
1
Inet 2017-10-10 15:40
Ankieta wypadla negatywnie i byla wypelniana ponownie. Po malych zmianach dla pracownikow. I teraz czekamy na ich wynik. Skąd wy bierzecie takie informacje? BZDURY same BZDURY.
3
Kama 2017-10-11 13:48
Tu ludziska same bzdury piszą na tym forum ja już dawno się do tego przyzwyczaiłam i biorę wszystko przez pryzmat.Wyniki ankiety dziś albo jutro dopiero może będa znane!
2
Aligator 2017-10-17 22:41
Gemalto to światowy lider w dziedzinie bezpieczeństwa cyfrowego. Praca w takiej firmie to powód do dumy, tu z całą pewnością można się rozwijać. Każdy ambitny człowiek pracujący w firmie z pewnością nie będzie narzekał. Praca tu nie jest dla wszystkich!!!
Jurek 2017-10-18 16:08
Heh ale poplynales "praca nie dla wszystkich" parsknac śmiechem to mało na takie stwierdzenie. I cala twoja wypowiedź to brednia jesteś dumny człowieku z czego?? Rozwijasz się jak?? Więc zacznijmy od początku. Pracownicy których notabene brakuje wyciagani juz nawet z rynsztoku tzw margines społeczny - innych brak bo po kilku dniach orientują się co to za układ rządzi porzucaja masowo prace. Opinia gemalto - słabo płacą wiele wymagają nie liczą się ze zdaniem pracowników. Dumny to może jesteś ze smrodu w szatni i miejscu które cywilizowani ludzie nazywają toaleta a w gemalto ewentualnie przypomina wychodek. Rozwinales się donoszac na palarni. Jesteś kolejnym pasozytem który próbuje zaklamac rzeczywistość.
2
Ja 2017-10-18 16:29
Wyniki ankiety jak zwykle będą zaklamane. Nastąpi tzw autocenzura.
1
rychu 2017-10-18 19:31
O mądre słowa.
2
Zostaw swoją opinię o Gemalto Sp. z o.o. - Tczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gemalto Sp. z o.o.