Gemalto Sp. z o.o.

Tczew

Opinie o Gemalto Sp. z o.o.

qwerty 2016-11-20 13:44
ale wy jestescie durni :) zajmujecie sie wszystkim tylko nie robotą
9
ABORYGEN 2016-11-29 14:53
TOŻ WIADOMO ŻE TAM JEST JEDEN WIELKI BURDELIK PO KIBLACH WALĄ SIĘ JAK KRÓLIKI, NA STOŁÓWCE NAWET W ZLEWIE PREZERWATYWA LEŻAŁA ZE SPERMĄ W ŚRODKU.
6
merkury 2016-12-01 14:42
To wszystko tak pisane z powodu zazdrości o pieniądze.Zwykła ludzka chciwość.Sami siebie upodlacie ...
5
merkury 2016-12-01 17:25
To zawiść o pieniądze.Niektórzy dostają do głowy dlatego robią innym świństwa,lub wypisują kłamstewka,to są te niewinne '' aniołki''
5
Faq 2016-12-06 21:21
Merkury co ty wisz jak nic nie wiesz 90% opini negatywnych to na tym portalu jest prawda. Same z siebie się nie biorą. A o jakosci pracy świadczą 2 gwiazdki na sześć! No jakie nieszczescie ze tyle osob tu klamie i jest niezadowolona i oczernia negatywnie rękę ktora ich karmi. Tylko ze nie maja wyboru i niestety muszą tu pracować.
4
qwerty 2016-12-10 09:31
O jakości pracy świadczą 2 gwiazdki? Przeciez tu sie wypowiadają same paskudy niezadowolone z towarzystwa z jakim muszą pracować. Mało tu konstruktywnej krytyki co do pracodawcy, płac, trybu pracy czy socjalu. Same obrażanie współpracowników i wyimaginowane zdrady. Ludziom nie pasuje klimat a sami zapominają że ten klimat tworzą :)
A co do "nie mają wyboru" - serio? W 2016 roku to pracodawcy bili sie o pracownikow. Firmy prowadzily wielkie rekrutacje, nawet ulotki na dworcu wciskali byleby nałapać paru roboczych ludzi. Jeżeli jestescie tak bardzo niezadowoleni a nadal tam siedzicie to jest to tylko i wylacznie waszą porażką. Bo pracy wszedzie jest sporo.
A moze w cale w gemalto nie jest tak zle w porownaniu do innych firm? Pozdrawiam!
(I nie, nie jestem z biur)
9
Leszcz 2016-12-18 21:44
To zmień prace niezguło , w innej firmie będzie lepiej a na rozmowie kwalifikacyjnej więcej zażądaj bo potem się pod tym podpiszesz...
3
Andrew 2016-12-19 00:13
Burdel nie produkcja żonate kobiety a zdradzają. Mężczyźni zajęci a podrywają! Zamiast pracować to lubią się pieprzyć po wc. I na dodatek wypłaty się nie zgadzają!! Robię tu już ładne 10 lat i ta mała wyplata jest cały czas ta sama 2000 zł. I jak żyć? Jeszcze na produkcji :/ a Krecik niech mądry się nie robi taki cwany kiedy będę chciał wolne sobie wezmę.
9
operator 2017-01-02 10:09
w tej firmie sa osoby ktore zyja sobie swoimi prawami. Dostaja wolne kiedy maja na to ochote. Bo na meczyk trzeba pojechac. Jakosc ktora nie ma pojecia o swoijej pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dupy sobie liza. Falsz straszny jest tam.
1
Ocenka 2017-01-08 13:51
Zgadzam się z Tobą w zupełności. Czy firma może być taka zła a ludzie pracują tam po 10 lat? Niedorzeczne. Myślę, że to pisał jakiś nieudacznik, który ma kompleksy i praca w dobrej firmie przerosła go.
3
Lejla 2017-01-09 18:40
Cześć

Chciałbym się zapytać na jakie zarobki może liczyć pracownik biurowy, dajmy na to inżynier ?
Pozdrawiam
1
Kszysztof 2017-01-11 19:01
Ta osoba pracuje teraz na zmianie RED, i jej pomówienia i kłamstwa wprowadzają w kłótnie cała załoge, pracować się nie chce, a do plotkowania jest pierwsza .
ABC 2017-01-14 23:32
"Chciałbym się zapytać na jakie zarobki może liczyć pracownik biurowy, dajmy na to inżynier ?"
Pytanie chlapnąłeś jak kulą w płot - to jakbyś zapytał ile kosztuje telewizor. - odpowiedź jest: przeciętnie od 1 tys zł do 10 tys zależnie od modelu.
Inż procesu, inż jakości, inż programista to różne przedziały wynagrodzeń.
Odpowiedź masz np tutaj:
http://wynagrodzenia.pl/moja-placa/ile-zarabia-inzynier-produkcji-procesu
I to się zgadza mniej więcej. Również min i i max zależnie od zaawansowania i kwalifikacji.
wielki 2017-01-15 11:57
Witam, szukam pracy na stanowisko pomocnika drukarza. Kiedyś widziałem ofertę pracy ale teraz nic nie ma. Chciałbym podjąć pracę w Gemalto i może ktoś ma informacje, czy mają zapotrzebowanie i ile płacą.
(NIE)wierny 2017-01-16 11:39
W Gemalto jest wiecej inzynierow niz pracownikow. Ale tylko w teorii bo jak jest potrzebna rada inzyniera okazuje sie ze nie ma na kogo liczyc...
3
DEF 2017-01-16 17:56
"W Gemalto jest wiecej inzynierow niz pracownikow" No tak a inżynier to nie pracownik. Jest nadczłowiekiem i nie pracjując dostaje wynagrodzenie.
Uwaga - w tej chwili są otwarte wakaty na inżynierów: NPI, procesu, do bankingu i programistów. Dlaczego nikt z mądrych powyżej się nie zgłasza tylko narzeka ? trzeba wziąć się w garść a nie tylko narzekać.
2
maruda :-) 2017-01-19 18:58
Jedna wazna rzecz przelozony musi zgodzic sie na przejscie pracownika do innego dzialu i nawet jesli ktos z tych madrych ma kwalifikacje do przejscia na dane stanowisko to niestety taki przelozony (nieoficjalnie oczywiscie) blokuje przejscie. Po jakims czasie ludzie rezygnuja z aplikowania na "lepsze" stanowisko (bo oczywiscie wszedzie lepiej gdzie nas nie ma) i pozostaje im pomarudzic, co nie zmienia faktu ze firma ta jakos nie ulatwia uzyskania awansu.
6
Monalisa 2017-01-24 09:19
W gemalto nie pracuja inżynierowie, w tej firmie brak prawdziwych inżynierów. Jest to skrajna patologiczna banda nierobów i nieudaczników życiowych mocno trzymajacych sie stołka. Najleprzym przykladem jest krasnal z druku co nic nie kuma. Ale takich jak on sa całe szeregi.
11
Oceniaczka 2017-01-29 10:14
Jeśli Gemalto jest złą firmą nie widzę powodu żeby tu pracować. Obrażanie innych pracowników jest dowodem własnych kompleksów,
3
walikał 2017-01-29 22:34
Monalisa tu się z Tobą w pełni zgadzam. Pracuję tam już troche czasu i wiem kogo masz na myśli (zreztą wzyscy z druku wiedza), ale ma on też wyższego kolega co też nic nie ogarnia i są też nowi jakiś łukasz m. czy michał ł nie pamietam (jemu chociaż troche jeszcze zależy). A jesli chodzi o atmosfere kiedyś nie było tak źle, oczywiscie jedni narzekali inni chwalili ale dało sie zyc, ale odkąd przyzszli ci z tzw flexa to masakra. Nie maja żadnych kwalifikacji ale za to wiedzą gdzie palec włożyć i pną sie po drabince zaraz na audytorów czy inżynierów. Awansować fajnie i podwyżke dostać ale żeby całe życie mieć palec śmierdzący gównem... nie dzieki
3
smiechczyzal 2017-01-29 23:24
a tak z innej beczki, oglądał ktoś ucho prezesa na yt, czy ta babka z recepcji nie przypomina wam kilku osób naszych kochanych "HRowców" ?
JOla 2017-01-31 08:28
witam, zastanawiam sie nad praca w Gemalto jako ze mam chore dziecko wymagające opieki czy mozliwy jest system pracy na 8 godzin lub nie pracowanie w weekendy lub nie pracowanie na nocki?
Mosul 2017-02-04 13:05
Jak ktoś bardzo się stara to zawsze znajdzie powód żeby opisywać firmę. Zastanawiam się czy te wpisy nie są inspirowane przez konkurencję? Może każdy zajmie się swoimi umiejętnościami? Oceną niech się zajmą szefowie.
nick 2017-02-06 12:18
Kolego we flevxie 2200 na rękę ? chyba nie w tych czasach . Prauje tam ( też na czterobrygadówce) bez nadgodzin tyle nie wyciągniesz chyba, że masz wyższe stanowisko. Na moim projekcie jak i na magazynie są najwyższe stawki . pozdrawiam
Franek 2017-02-12 17:13
No to chyba żart. Pracuję we flexie jako starszy operator maszyn smt i 2200 na rękę to miałem kilka lat temu.
Asdfg 2017-02-15 08:33
Najlepsza fucha w gemalto to logistyk produkcyjny. Praca 8-15 i tak kawa papieros kawa papieros aż do fajrantu. Chcesz coś załatwiać u logistyka, szukaj go na palarni.



1
xxx 2017-02-15 20:41
Czyżby nowy logistyk na GP się opierdzielał ....
2
Beata 2017-02-17 10:54
Gemalto to szereg spiskow, klotni i nieporozumien.Ta kobieta klamie I oszukuje na kazdym kroku.Prace wspominam bardzo dobrze.
1
ty 2017-02-17 22:36
No skoro nie nazwiskami to dajcie info chociaż ksywką! Kto z kim?
5
PO 2017-02-17 22:40
Pewnie, że informować nieświadome żony i nieświadomych mężów!
6
BOT 2017-02-17 22:47
No a jakiś nowy romans się pojawił?
4
rererrrr 2017-02-20 11:23
Informować, informować. Wszyscy wszystko wiedzą, tylko nie Ci co powinni wiedzieć.
2
NIck 2017-02-20 18:07
No to pisać.
4
Spinka 2017-02-22 21:46
Bardzo proszę o info jesli ktoś ma wiedzę , czy stanowisko dla technika utrzymania ruchu jest aktualne? Od dawna chciałem dostać się do pracy w Gemalto bo wiem , że są dobrzy.Jak przebiega rekrutacja?
1
ALIEN 2017-02-27 11:00
" Albo Jesteś Istotą Niezależną,albo Jesteś zabawką w rękach innych" To nie oznacza ,że Jesteś nieodpowiedzialny -wręcz przeciwnie!!! DOTYCZY OCENY ROCZNEJ PRACOWNIKÓW naszej firmy. W firmach nowoczesnych nie tylko kierownik ocenia pracownika ale również UWAGA !!! PRACOWNICY OCENIAJĄ SWOJEGO SZEFA..... czego nie ma w naszej firmie. Dodatkowo jest jeszcze tzw. samoocena.Dopiero wtedy rodzi się OBIEKTYWIZM !!! Pozdrawiam
5
Zuzanna 2017-02-27 15:08
@spinka oferta pracy na stanowisko Technika Utrzymania Ruchu dalej jest aktualna. Daj znać jeśli zdecydujesz się aplikować! Szczegóły na temat wymagań i warunków zatrudnienia możesz znaleźć w zakładce oferty pracy.
....... 2017-03-02 11:49
" Nie krytyk się liczy,nie człowiek który wskazuje,jak potykają się silni albo co inni mogli by zrobić lepiej.Chwała należy się mężczyźnie na arenie,którego twarz jest umazana błotem,potem i krwią,który dzielnie walczy,który wie,co to jest wielki entuzjazm,wielkie poświęcenie,który ściera się w słusznych sprawach,który w swych najlepszych chwilach poznał tryumf wielkiego wyczynu,a w najgorszych,gdy przegrywa z odwagą,nie chcąc,aby jego miejsce było w śród chłodnych i nieśmiałych dusz,które nigdy nie poznały ani smaku zwycięstwa ani smaku porażki "..... Pozdrawiam
6
Zuzanna 2017-03-03 09:17
Osoby zainteresowane pracą w firmie zachęcam do zapoznania się z informacjami zawartymi w zakładce Why Gemalto http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,239192,0,0,why_gemalto
hardkorowy koksu 2017-03-03 20:19
Jak można w firmie przenosić maszyny w trakcie produkcji gdzie ludzie pracują. Gdzie jest przestrzeganie zasad bhp ! Czyżby pani Joanna została przekupiona ?!
2
Zwykły ktoś 2017-03-04 11:58
A czy uważasz ze lepszym rozwiązaniem jest zamknąć zakład na 3 miesiące, zwolnić połowę załogi a drugą wysłać na bezpłatny urlop? Czy przy tej operacji nie są przestrzegane zasady BHP? A jeżeli nie to czy,są łamane przez osoby, które to wykonują, czy przez załogę , która nie przestrzega zasad BHP?
Pracuję w tej firmie jako operator i to co oni robią to mistrzostwo świata z tym przedstawianiem. W innej firmie to operatorzy by musieli sami to wszystko przestawiać więc przestań narzekać i się ciesz że sam/sama nie musisz tego robić.
3
JOla 2017-03-06 08:22
nie moge doczekac sie konkretnej odpowiedzi na moje pytanie...czy jest tu ktos kto może mi odpowiedziec?
Zuzanna 2017-03-06 11:14
@Zwykły ktoś długo już pracujesz jako operator w Gemalto? Chętnie usłyszymy jakie warunki pracy zapewnia firma.
Zuzanna 2017-03-08 08:52
@Krystian byłabym wdzięczna za wyrażanie opinii merytorycznych, takich które będą mogły pomóc osobom szukających informacji na temat firmy. Jeśli jesteś pracownikiem firmy, bardzo chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich wrażeń z pracy w Gemalto.
Arnolda 2017-03-10 11:00
Lepiej zasilek dla bezrobotnych pobierać niż w tym syfie pracować
2
....... 2017-03-10 21:46
Skąd twa duma , że strzelasz z działa ? A pocisk niszczy dom w momencie kiedy przebywa tam Matka z Dzieckiem? Łatwo ściąć drzewo , ale trudno je odtworzyć ! Skąd twa duma..... Panie kolego praca jest dla Ludzi a nie Ludzie dla pracy..... Czy to się opłaca ? za te parę srebrników ?
2
B4D 2017-03-13 13:32
Od kiedy logistyk pracuje od 8 do 15..??
B4D 2017-03-13 13:35
telefon do firmy do HR nie jest chyba trudny i wszystkie informacje dostaniesz od ręki..
Zuzanna 2017-03-14 09:02
Osoby zastanawiające się nad aplikacją do firmy zapraszam do zapoznania się z informacjami dostępnymi w zakładce Why Gemalto http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,239192,0,0,why_gemalto
....... 2017-03-24 06:15
Firma nie jest taka zła, i ludzie są na poziomie,ale przyjęty kierownik to prymitywny człowiek.Jak można do pracownika powiedzieć cytuję : ,, BO DOSTANIESZ W PAPĘ " Takie zachowania psują reputacje firmy. A na marginesie człowiek który oszukuje , lawiruje itp. to dla mnie zwykły tchórz. Mówią człowiek korporacji? To współczuje tej korporacji. Ps. do Zuzanny i itp. NIE ZAGADUJ NICZYM NA FORUM maskując ważne wydarzenia w firmie niech ludzie wiedzą z kim mają do czynienia. I jeszcze jedno -pół prawdy to kłamstwo.
1
Lisa 2017-03-24 13:49
Co za brednie..... oszolom wypisuje u góry. Zdanie zaprzecza zdaniu a i tak wychodzi ze jest bajzel i patologia przez wielkie "P" tak jak większość osób tu opisuje na forum.
Zostaw swoją opinię o Gemalto Sp. z o.o. - Tczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gemalto Sp. z o.o.