brak logo

Prote Technologie dla Środowiska

Poznań

Opinie o Prote Technologie dla Środowiska

murzyn 2014-07-05 22:58:22
Jezeli chcial bys calymi tygodniami przebywac poza domem, zarabiajac grosze (usunięte przez administratora)to jest to wymazona prca wlsnie dla Ciebie.
Jula 2015-04-23 15:34:10
Gość dzwoni i zaprasza na rozmowę dysząc w słuchawkę! Nie wiem co on sobie robił ale kompletna żenada!
1
Wyzwolony 2015-06-08 18:33:39
Szerokim łukiem omijać tych cwaniaków. Jedyne co może spotkać tu pracowników to upodlenie oraz praca za którą tylko częściowo otrzymuje się wynagrodzenie
2
murzynekbambo 2015-06-17 14:35:47
Ta "firma" to państwo w państwie i białoruski konglomerat. Jak najdalej od tego obozu pracy.
1
xYx 2015-07-10 17:27:36
Pani prowadzaca rekrutacje byla dziwna, sprawiajac wrazanie nie kompetentnej na swoim stanowisku. Nie zbyt mila do tego. Pytania hm.. ogolne czym sie zajmujesz, czy jest sie dyspozycyjnym na wyjazdy sluzbowe itp.
zawiedzionypracownik 2015-07-18 14:52:43
Firma mydli oczy pracownikom śmiesznymi podwyżkami, które nawet w małym stopniu nie pokrywają przepracowanych nadgodzin (50 do 70 nadgodzin w miesiącu!). Gdzie jest inspekcja pracy?!
3
qwerty 2015-10-10 10:07:15
Pieniądze na czas- to fakt. Co nie zmienia faktu, że wymaga się od pracownika całkowitego poświęcenia- 10-11 godzin dziennie to norma. Bywały dni, że pracowało się po 17(!) godzin. ZA DARMO!!! A w umowie pełny etat... Czy warto więc szmacić się za te grosze "wypłacane na czas"?
2
org 2015-10-22 20:36:55
W PROTE trochę popracowałem. Bardzo dobry klimat pracy w gronie doświadczonych ludzi. Klarowne zasady rozliczeń i ocen w poszczególnych działach.
Powody do narzekań mieli tylko najwięksi lenie dla których 8-mio godzinny dzień pracy zaczynał się punkt 8:00 a kończył już punkt 13:00 bo robić się już nie chciało!!!
Nie mogę patrzeć na komentarze takie ja wystawił "qwerty" czy "zawiedzionypracownik" Wstydźcie się Panowie...
rediiik 2015-10-26 19:15:33
To fakt, w tej firmie pracować trzeba. Ale praca popłaca, co można odczuć przy wypłatach premii.
Dodatkowo brak umów śmieciowych, dobre warunki pracy, i wszelkie dodatkowe świadczenia są na plus
rita 2015-11-03 20:46:34
zamierzchłe czasy mojej kariery zawodowej, ale dobrze je wspominam. zarząd spółki zna pracowników z imienia, ze starszymi pracownikami jest na ty.
minusem były wyjazdy służbowe, ale taka specyfika pracy, każdy kto się zatrudniał był o tym uprzedzany.
switasss 2015-12-02 20:18:08
Właśnie zakończyłem prace w PROTE, ale na skutek braku aprobaty przełożonych.
Warunki pracy opisane przez poprzedników są nad wyrost. Delegacji sporo, ale socjal na delegacjach bardzo dobry (wyżywienie, hotele)
Niestety wymagania od pracownika ogromne, a do tego przy krótkim okresie próbnym.

starypracownik 2015-12-08 22:17:32
Klarowne zasady rozliczeń HAHAHAHA się uśmiałem :D Szkoda, że nie płacą za nadgodziny, uzbierała by się z tego druga pensja tyle tego jest!
3
stafano 2015-12-18 16:33:32
Praca w dziale badań i ochrony wód jest działaniem typowo handlowym, polegającym na wciskaniu preparatu SeaQuest oraz systemu biomonitoringu zakładom wodociągowym - stałe telefonowanie, wysyłanie listów i maili, namawianie klienta na prezentacje i prowadzenie ciągle tej samej gadki, która zostaje Tobie narzucona przez kierownictwo... Niewiele masz tu branży technicznej i ochrony środowiska bo głównie nastawiasz się na "wciskanie" produktu klientom... Na konferencję jedziesz aby pozyskać nowe kontakty lub spróbować pohandlować produktem, w mniejszym stopniu skupiając się na tematyce wykładów i prelekci. W 2015r widać dużą rotację pracowników, zatrudniają ludzi po studiach technicznych a powinni po handlowych z nastawieniem na sprzedaż i dobrą gadkę... Sam kierownik wydaje się być osaczający... Wypłata na czas.
1
gelo 2016-05-17 20:09:05
z tego co widziałem to praca tutaj ludziom odpowiada
Zostaw swoją opinię o Prote Technologie dla Środowiska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prote Technologie dla Środowiska