brak logo

SALON MEBLOWY EMILIA II

Siedlce

Opinie o SALON MEBLOWY EMILIA II

anonim 2011-09-27 23:17
Wykorzystywanie pracowników. Tragiczna atmosfera. Płaca = masakra.
6
anonymus 2012-12-12 02:26
Nie polecam i tyle. Zarówno jako miejsca pracy i miejsca na zakupy.
3
sss 2013-01-29 15:48
masakra?dlaczego ?poproszę o szczegóły,chętnie poczytam...
megan 2013-02-27 09:32
nie polecam salonu mebli kuchennych EMILIA w Siedlcach - miesiąc po terminie zaczęli montować regał i go nie skończyli! tydzień mija jak jesteśmy bez frontów kuchennych i nie mamy od nich żadnej informacji a żeby było mało korpusy są w 3 miejscach znacznie podrapane i poodpryskiwane! a regal nie był tani...
2
klient64 2013-10-26 21:59
Miałem okazję robić zakupy w sklepie na Sokołowskiej. Zamówiłem narożnik, który niestety nie zmieścił mi się w mieszkaniu. Udało mi się dogadać z właścicielem sklepu i zamienić narożnik na mniejszy. Jestem pewny, że w innym sklepie nie poszli by na taki układ. Ogólnie przyjemna atmosfera, sprzedawca rzeczowy i pomocny. I to chyba największy sklep w Siedlcach z największą ofertą.
5
Albert 2014-04-04 17:44
Ja osobiście Polecam porównywałem np. ceny ekskluzywnego narożnika z tej samej firmy w Januszu i w emili i różnica była ponad 2000zł na korzyść Emili a poza tym maja największy sklep Siedlcach jest na czym oko zawiesić
2
roman 2015-02-19 23:34
robili mi kuchnię w zabudowie - 4 razy poprawiali, 4 miesiące trwała zabudowa, szkoda nerwów na takich fachowców, chcą 100% płatności przed wykonaniem - uważajcie - zapłacicie i się nie doprosicie, NIE POLECAM I ŻAŁUJĘ, ŻE ICH WYBRAŁEM, znam osobiście 5 innych klientów, którzy do dzisiaj mają niesmak po fachowym wykonaniu!
2
tmkoka 2015-03-11 19:04
Ja osobiscie moge polecic hurtownie mebli na ujrzanowie drugi raz korzystalem z ich uslug I polecam wszystko ok
2
Paulina 2015-12-12 18:07
Praca w Emilii zwłaszcza na Sokołowskiej to tragedia. Pan, który jest tam właścicielem ma ludzi za nic, traktowanie swoich pracowników, którzy na niego pracują to t4ragedia. Rabaty dla Klientów nawet stałych są bardzo dokładnie przeglądane i odcinane pracownikom z prowizji. Jeden dzień w miesiącu wolny i w ogóle nie polecam.
3
Tomek 2015-12-20 11:18
Z tą porządnością firmy to się trochę mija z prawdą. Zamówiłem w salonie 2 sofy i miałem czeka 4 tygodnie. Minął 4 tydzień i nikt nawet nie zadzwonił, że dostawa się opóźni. W dzisiejszych czasach chyba Klienta ma się za nic.
niezadowolony@ 2016-02-07 17:18
Również mogę podzielić się jedynie złą opinia o tym sklepie, zamówiłem meble, dałem zaliczkę (sporą kwotę) meble miały być za tydzień, czekałem cztery, w ramach rewanzu za tak dlugi okres oczekiwania nie otrzymalem nawet żadnego rabatu. Chciałem rozmawiać z szefem to Pani ze sklepu powiedziała, że jest na spotkaniu, a okazało się, że gość stał przy ich ladzie z teczka i czekał na wyjście.
kolega 2016-03-15 15:04
polecacie prace w Emili na Sokołowskiej? Widze za maja ogloszenie na montażystów i kierowców.
Prosze o odpowiedz
dolinka77 2016-04-14 00:08
Nie polecam. Zamówiona szafa na wymiar, po 4 tygodniach umówionego oczekiwania, przyszła za duża o 30 cm.
2
Dezerter 2016-05-03 22:59
Na innej firmie miałeś podobny wpis chyba ci za to płacą
Żałosne !!!
Zosia 2016-05-03 23:33
Salon na Sokołowskiej jest największy i najlepiej zaopatrzony w siedlcach obsługa na wysokim poziomie po ich zaangażowaniu widać ze zarabiają lepiej niż w sieciówkach .Mam znajomą która tam pracuje jest bardzo zadowolona z zarobków i z szefostwa.
Owszem maja jakieś wpadki bo przy meblowaniu
i wyposażaniu całego domu zdarzyło im sie coś pomylić ale zostało naprawione i wymienione chodziło o kolor krzeseł który pomylił producent.
Robiłam u nich kuchnie pod zabudowę ,szafy wnękowe oraz łazienkę było super od początku do samego końca a po montażu pani projektant przyjechała z prezentem na ogledziny i kawkę.
Bardzo polecam salon na sokolowskiej !!!
1
klientemilki 2016-06-15 11:45
Nigdy wiecej nie zrobie tam zakupow i nikomu nie polecam tego robic. Zamowilem 3 rzeczy na spora sume i kazda z nich byla uszkodzona. Po 3 tyg z łaska zadzwonila pani ze zostala reklamacja przyjeta i trzeba bedzie czekac kolejne 3 tyg na jaki kolwiek ruch z ich strony. Na poczatku mila obsluga, reklamacja przyjeta z obietnica zalatwienia tego w kilka dni co kompletnie mija sie z prawda, a panu z obslugi gratuluje pomyslu zeby czekac z szufladami wyjętymi z komody na przyjazd serwisu i zycze wiecej tak blyskotliwych pomyslow we wlasmym napewno poukladanym domowym koncie.
1
Monika 2016-07-01 09:41
Ja również nie polecam salonu Emilia. Na szafę miałam czekać dwa miesiące czekałam chyba że cztery. Byłam w międzyczasie umowiona z właścicielka na spotkanie na konkretną godzinę żeby omówić zaistaniala sprawe - olala mnie i nie przyszła, nie odbierała telefonów a jak się zapytałam pracownicy to powiedziała ze szefowa musiała wyjechać. Przecież tak się zdarza ale czemu nikt do mnie nie zadzwonil z taką informacja a ja gnalam... Podejście beznadziejne, a szafa taka sobie...
2
Dzidek 2016-07-08 18:31
Profesjonalne podejście do klienta, wysoka jakość.Polecam
Jarek77 2016-07-12 00:04
Ja zamawiałem meble u nich wypoczynek z Gala meble termin podali osiem tygodni dostałem po sześciu.zamowienie w terminie obsługa super .Polecam ten sklep
Jarek77 2016-07-12 00:17
To było zgłosić do sklepu ja ta zrobiłem i miałem poprawione w kilka dni .
Jest pani kierowniczka bardzo konkretna babka wszystko co zgłosiłem miałem poprawione.
Gorzej jak sie zamówi u pana zagłodzenia lub pana stolarza to wtedy jedzie kilka miesięcy na poprawki tak miał mój szwagier aż prosił fachowców z emili żeby poprawili i skoczyli robotę po panu stolarzu który wzioł kasę i zmienił telefon.
Ivy91 2016-08-17 15:37
Nie polecam salonu Emilia na Sokołowskiej. Zamówiłam u nich meble, zapłaciłam zaliczkę i po kilku dniach dostałam telefon że w ogóle nie prowadzą sprzedaży tych mebli. Jak można w ogóle sprzedać coś czego nie ma? Oni chyba sami nie wiedzą co mogą oferować klientom. Już pomijam fakt że po wybraniu innych mebli dostałam je porysowane i musiałam reklamować. A te które przyszły w ramach reklamacji też były porysowane. Nie polecam.
Czarek 2016-08-21 19:52
Bardzo dobra atmosfera. Sympatyczni ludzie. Pracowałem tam dorywczo i wszystko było ok, również z kasą. Szczerze polecam.
Kalar 2016-08-21 19:59
Kupowałem u nich stół z krzesłami. Bardzo dobrze doradziła mi w wyborze. Dostawa była przed terminem. Panowie, przyjechali zmontowali. Wszystko w jak najlepszym porządku. Nie wiem skąd te nieprzychylne opinie.
Mała 2016-08-26 23:33
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych mebli. Solidne podejście do klienta, doradcy na najwyższym poziomie. Polecam
stolarz 2016-09-19 19:03
Do Emili przychodzi bardzo dużo ludzi, a opinie piszą szczególnie Ci którzy nie są zadowoleni.
Na ilość klientów Emili niech co setny będzie miał zastrzeżenia to już dużo.
Większość negatywnych komentarzy jest przez producentów, sklep nie ma wpływu na uszkodzenia w paczkach.
Michał 2016-09-20 12:08
A ja polecam. Obsługa na wysokim poziomie, super doradztwo. Widać, że panuje tam dobra atmosfera. Dziewczyny miłe, uśmiechnięte. Szeroki asortyment, jest w czym wybierać
Jadzia67 2016-09-27 23:22
Salony meblowe Emilia to największe sklepy w okolicy sa na rynku od ponad 20 lat z tego co sie orientuję to rodzinna firma te negatywne opinie to pisze zazdrosna konkurencja lub jedni z niewielu nie zadowolonych klientów sa to sporadyczne przypadki .Reklamacje i opóźnienia nie sa ich winą nie zawsze mają wpływ bo współpracują z potężnymi fabrykami które obsługują tysiace salonow w Polsce.
Zawsze kupuje u nich meble moja babcia tam kupowała jak byli małym sklepem ja kupowałam i teraz moje dzieci meblowaly całe mieszkania i zawsze jestesmy zadowoleni i zawsze do nich wracamy.
Bardzo polecam Salon Meblowy Emilia na Sokołowskiej za miłą obsługę i duży wybór.
1
M&D 2016-10-02 09:53
Panowie ze Sklepu Emilia wykonali dla nas komplet mebli do dziecięcego pokoju. Wszystko zgodnie z zamówieniem i bardzo ładnie wykonane. Podziękowania dla Pana Łukasza za dopracowanie projektu :).
Pozdrawiamy i polecamy jako klienci.
1
cśśś 2016-10-02 15:13
Dlatego o prawdziwości niektórych komentarzy najlepiej się dowiedzieć podejmując bezpośrednio u nich doświadczenie @ert. Tyle, że chyba nie widziałem, żeby pokazały się u nich jakieś oferty pracy, wiadomo coś?
zadowolonaklientka 2016-12-27 15:43
Bardzo duży sklep największy wybór mebli i dodatków, ceny konkurencyjne, szybka realizacja zamówienia, meble solidnie zapakowane w 100 % jestem zadowolona klientka i polecam ten sklep :)
Iza 2017-08-23 13:58
SALON MEBLOWY EMILIA II, nadal prowadzi swoją działalność, a aktualnych informacji dotyczącej poczynań firmy brak. Pytam w imieniu klientów ale też potencjalnych pracowników, jaka panuje obecnie sytuacja w salonie? Czy warto pytać tutaj o zatrudnienie, jak i czy warto dokonywać tutaj zakupu?
Zostaw swoją opinię o SALON MEBLOWY EMILIA II - Siedlce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON MEBLOWY EMILIA II