Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Royal Europa

Pracowałeś w firmie Royal Europa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
d- - 2011-11-02 10:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie ,jest wszystko.. nawet pokoje do szybkiej drzemki ..
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-12-15 23:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROYAL to zakład przejściowy, każdy kto ma okazję ucieka z tąd marne zarobki zła atmosfera, ja naszczęście jóż tam nie robię jakoś mi się udało.
zdjecie uzytkownika
Radio - 2011-12-20 08:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po prostu nie dałeś rady..:) zresztą po twoich błędach śmiem twierdzić ze nigdzie się nie nadajesz..:) Ortografia nie była chyba twoją mocną strona co ??:) Ale faktycznie masz rację kariery tam nikt nie zrobi ,nikt nie zarobi a jak zarobi to i tak [usuniete przez moderatora], fajne opinie chodzą bo głogowie o tej firmie:)) [usuniete przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
mlody - 2012-10-12 16:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie co wy tu piszecie za głupoty, pracowałem kilka miesięcy przez Work na rbs, robota jak każda, jak się chce pracować to jest ok. Polecam prace w Work, zarobki w porządku, a Pani [usuniete przez moderatora] spoko babka. Trzymcie się nieroby z Royal:)
zdjecie uzytkownika
kasia - 2012-10-29 12:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na jaki adres i w jakim formacie mozna przeslac cv do tego zakladu?bardzo prosze o pomoc
zdjecie uzytkownika
Royal - 2012-10-29 14:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usuniete przez moderatora] format dowolny wraz z załączonym zdjeciem oraz listem motywacyjnym
Pozdr.
zdjecie uzytkownika
oni - 2012-10-31 12:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I co wysłałaś podanie?
Zostałaś przyjęta?
zdjecie uzytkownika
~anonim~ - 2012-12-09 22:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie pracujesz bo dałeś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y albo się pracowac nie chciało albo poprostu jesteś lewy :)
zdjecie uzytkownika
Maricn W..ki - 2012-12-10 15:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha niezłe forum, oj nie złe tylko dlaczego wszędzie anonim anonim i inne [usuniete przez moderatora]..:))
Mamy grudzien wiec były paczki ? , były zyski ?? (żart) :) aa zapomniałem stażowe też było ?? no ale o bonach to chyba złego słowa nie powiecie.. z teo co wiem i pamietam RE mial największe bony świąteczne w regionie..:))
zdjecie uzytkownika
~anonim - 2012-12-13 22:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Paczki było spoko, a bony mniejsze niż w tamtym roku .

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-02-25 00:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrowienia dla mechanikow z brygady A
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2013-03-16 20:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i tak najlepszy w polsce jest [usuniete przez moderatora]!!
zdjecie uzytkownika
d°c - 2013-03-17 10:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Skąd ty się dziecko urwał
zdjecie uzytkownika
dawid - 2013-04-22 15:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto jest najwiekszym [usuniete przez moderatora] w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
mlody - 2013-06-24 16:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam panowie po zyskach i wczasach pod grusza?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-08 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dają jakieś dodatki/premie w Royal Europa Polkowice?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-24 20:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
premia śmiechu warta 100 - 150 brutto
dodatki więcej pracy
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2013-09-02 09:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie co tu ukrywać czas firmy Royal Europa juz minoł teraz jest tylko coraz gorzej szukajcie pracy bo długo firma nie pociągnie.......
zdjecie uzytkownika
dewis - 2013-09-10 21:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To już jest koniec, nie ma już nic,
Jesteśmy wolni, możemy iść.
To już jest koniec, możemy iść,
Jesteśmy wolni, bo nie ma już nic.
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2013-09-12 09:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w RE ponad rok, praca jak każda inna, pracownicy ok, Pan Dyrektor mógłby być bardzie życiowy a z kadr najlepsza jest Pani [usuniete przez moderatora] niesamowicie fajna i miła kobieta - życiowa
Pozdrowienia dla Pani [usuniete przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
erer - 2013-09-14 12:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani [usuniete przez moderatora] jest ekstra-klasa
zdjecie uzytkownika
mon - 2013-09-14 19:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza się Pani [usuniete przez moderatora] jest ekstra
uważajcie na Panią [usuniete przez moderatora] sprawdzajcie czy dobrze Wam wypłaty naliczyła. Nie cierpię kobiety jest niemiła i zarozumiała, dużo ważnych rzeczy ukrywa przed pracownikiem głupio się póżniej tłumacząc, jest nie odpowiedzialna na to stanowisko moim zdaniem, miałem z nią nie raz kłopoty i przez nią też
zdjecie uzytkownika
cipao - 2013-10-18 12:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki finansowe o pomste do nieba wolaja ale jezeli chodzi o sam charakter pracy to nikt nie powinien marudzic bo pracuje sie dobrze.
zdjecie uzytkownika
DZ - 2013-10-21 12:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Każdy kto ma tylko możliwość ucieka. Mistrzowie, z kilkunastoletnim doświadczeniem mają lekko ponad 2 tysiące. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
siding - 2013-12-21 17:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2,4 kola po 8 latach? jak na royal to musiales niezle z ucha strzelac by az tyle szarpac:). ja zrezygnowalem z pracy w royal europa dwa lata temu a pracowalem tam 6 lat i teraz wiem co to pieniadze, kokosow nie mam ale stac mnie na godne zycie a w re czlowiek tylko wegetowal
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Royal Europa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski