Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Royal Europa

Pracowałeś w firmie Royal Europa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
DZ - 2013-10-21 12:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Każdy kto ma tylko możliwość ucieka. Mistrzowie, z kilkunastoletnim doświadczeniem mają lekko ponad 2 tysiące. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
siding - 2013-12-21 17:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2,4 kola po 8 latach? jak na royal to musiales niezle z ucha strzelac by az tyle szarpac:). ja zrezygnowalem z pracy w royal europa dwa lata temu a pracowalem tam 6 lat i teraz wiem co to pieniadze, kokosow nie mam ale stac mnie na godne zycie a w re czlowiek tylko wegetowal
zdjecie uzytkownika
władi78 - 2014-08-29 13:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie dokładnie co robią i jak się do nich dostać, bo szukam roboty a z samą firmą jakoś sontaktować się nie mogę, pech jakiś. Po komentach jak widze to się boję o atmosferę pracy żeby mnie nie gnębili. co rozumiecie przez pojęcie komuna? wiem że kokosów nie ma ale realnie napiszcie ile można wyciągnąć
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-02 23:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w royal europa atmosfera jest naprawde dobra. praca rowniez do najciezszych nie nalezy. pracowalem tam kilka lat i mam mile wspomnienia co do tej firmy. natomiast teraz pracuje kilka razy ciezej ale o 3 razy wiecej pieniedzy przynosze do domu i gdyby RE płacił mi tyle co zarabiam aktualnie to nawet nie pomyślałbym o tym żeby się zwalniać:). na poczatek w tej firmie mysle ze czlowiek z 1600 na reke wezmie chyba ze sie cos zmienilo... pozdrawiam RE a w szczegolnosci WARSZTAT!!!:)
zdjecie uzytkownika
syn - 2014-10-14 12:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek, a kiedy tam pracowales? Zastanawiam sie nad podjeciem tej pracy, ale nie wiem jak to bedzie wygladalo jesli warunki okażą się nie do przyjęcia, bo nie kazdy moze sobie pozwolic na prace za 1500 zl z kredytem i rodzina na glowie. Jesli znajdzie sie jeszcze ktos, kto moze napisac cos o pracy w tej firmie, to super
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-11-19 00:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam. praca i atmosfera jak najbardziej w porzadku natomiast zarobki dramat. na poczatek 1500 na reke to jest raczej max. czyli z rodzina i kredytem na glowie to tylko srac pod siebie i nogami odpychac.
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-11-22 20:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ci co maja mozliwosc zmiany miejsca pracy drugi raz sie nie zastanawiaja, ludzie uciekaja gdzie tylko moga. oby royal funkcjonowal jak najlepiej bo jest tam kilku pracownikow ktorych by bylo szkoda. POZDROWIENIA DLA WARSZTATU!!!
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-12-04 14:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak tam z upadkiem firmy Royal Europa/ Wiadomo juz cos konkretnie?? W sieci nie widac zadnych wiadomosci na ten temat.... Moze juz pokonali kryzys?? Ile teraz mozna tam zarobic, zmienilo sie cos w tej kwesitii?? Niektorym 1600 na poczatek to dobrze, jezeli nie ma sie na chwile obecna nic innego. Tylko czy jest mozliwosc podwyzki po jakims czasie??
zdjecie uzytkownika
antek z woli - 2015-01-04 16:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ja pracowałem w royal podyzki były w miare często, małe bo małe ale często. Natomiast w momencie kiedy się zwalniałem to jeszcze chodziłem do podstawowki i byl tam taki pawel i ja jechalem na rowerze i go spotkalem i potem jeszcz epojechalem do biedronki na lody i pozniej do domu juz do domu pojechalem
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-02-10 17:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam z tym Royalem? jak płacą?(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
robson - 2015-02-11 22:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze nie upadł ale klepią biedę...
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-02-20 23:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W royalu nie klepią biedy bo jak niema roboty to dzial siding calymi dniami siedzi na kantynie i graja w gierki a najlepsze w tym jest to ze za to jeszcze placa
zdjecie uzytkownika
Liwo - 2015-02-27 00:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mają tak bogaty asortyment, że aż się można pogubić. Zastanawiam się co to za plotki o upadku ... nic nie widać jakoby miał się zbliżać ich kres. Swoją drogą pytanie dlaczego nie ma roboty, czy ktoś odpowiedzialny za kreowanie wizerunku i marketing w tej firmie został zwolniony czy co? Ciężko mi sobie taką sytuację wyobrazić.
zdjecie uzytkownika
karinka - 2015-03-20 14:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie za bardzo rozumiem komunikat zawarty z komentarzu poprzedzającym mój, to mam rozumieć że ten człowiek zajmujący się kreowaniem wizerunku w firmie został pozbawiony swojego stanowiska? i ewentualnie w takim razie czy jego posada jest teraz wolna i do obsadzenia? bo ja byłabym chętna na takie wyzwanie
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-04-14 15:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ten człowiek po prostu się nie sprawdził, albo stało się coś innego @karinka, powodów moze być tak naprawdę sporo. a tutaj wszyscy zakłądają od razu najgorszą wersję tak naprawdę.
zdjecie uzytkownika
root - 2015-05-05 20:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten text woła o pomstę do Nieba :)))

"Wszystkie te czynniki, wsparte bardzo nowoczesnym i zaawansowanym technologicznie parkiem maszynowym oraz pracą młodego i wysoko wykwalifikowanego personelu, stawiają naszą firmę na czołowym miejscu pod względem możliwości obsługi klienta na najwyższym, światowym poziomie." :D
zdjecie uzytkownika
toudi - 2015-06-18 23:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowoczesny i technologiczny park maszynowy? Pracowałem w RE i znałem te maszyny. Przyszły jak się nie mylę kilkanaście lat temu wyeksploatowane z Kanady lub włoch-już nie pamiętam po to aby się na nich uczyć i zostały do dziś dnia... w międzyczasie zakupiono "kawałek" nowej maszyny z chim...
zdjecie uzytkownika
Kaszyn - 2015-06-19 11:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale czy to jakiś powód do wstydu, że sprowadza się używane maszyny, bo według mnie niekoniecznie. Dopóki maszyny są sprawne dopóty można uznać to za dobrą inwestycję. A jeżeli czas użytkowania sprzętu przekroczy najśmielsze oczekiwania to nic tylko się cieszyć. Według mnie nie wszystko musi być nowe aby dobrze służyło - tak samo z używanymi samochodami :)
zdjecie uzytkownika
Jacek Sier. - 2015-06-23 02:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Welcome back!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-23 15:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
robi - 2015-06-23 15:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaszyn. Zatrudnij się na warsztat w RE i powalcz niekiedy z tymi maszynami wówczas zobaczysz do czego są zdolne.Cylindry w wytłaczarkach wytarte od lat a o śrubach już wypowiadał się nie będę.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-07-13 05:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Czy są przyjecia do firmy ? Jakie warunki płacowe na początku
zdjecie uzytkownika
MT - 2015-07-25 21:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maszyny przyszły nowe w 98r ale normalr ze śruby i cylindry sie wytarły w końcu są uzywane
zdjecie uzytkownika
Nic sie nie stało - 2015-07-26 13:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MT - 2015-07-25 21:30:49]:
W 98 albo w 99 maszyny przyszły w ilośći 6 czy 8 szt (nie pamiętam teraz) i były to maszyny używane w stanie dobrym+
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-26 15:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
MT - 2015-07-26 15:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sześć na rbs i sześć na siding i były nówki sztuki.
zdjecie uzytkownika
Juan - 2015-08-27 12:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale teraz te maszyny są już chyba dość.. zużyte. No chyba, że do tej pory pracownicy dobrze z nich korzystają i są w dalszym ciągu w dobrym stanie. Zresztą wydaje mi się, że maszyny nie są podstawą dobrej pracy. Może atmosfera i ludzie, którzy znają się na tym co robią, nadrabiają stare maszyny. Ciekawe.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Royal Europa

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Royal Europa?
Zadaj pytanie
alert