Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pramerica Życie TUiR S. A.

Pracowałeś w firmie Pramerica Życie TUiR S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2015-02-03 13:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kandydat, Gosia12 i reszta frustratów internetowych !

Nie żal Wam czasu na wdawanie się w taką dyskusję na temat firmy która podobno w ogóle Was nie dotyczy?
zajęlibyście się np. zarabianiem pieniędzy w tym czym możecie się realizować, (jeżeli praca w ubezpieczeniach Was nie interesuje) swoimi dziećmi albo po prostu czymś pożytecznym.
Spędzając czas na tego typu dyskusjach, jestem przekonany o tym, że nie zarobicie nawet połowy stawek o których się tutaj mówi.
A może jesteście z konkurencji i po prostu zarabiacie na robieniu czarnego PR ?

Czy wy ludzie wiecie w ogóle na czym polega handel? wiecie? bo mam wrażenie, że jedyne z czym Wam się kojarzy to sprzedaż skarpet na straganie.

Ja pracuję w Pramerica już jakiś czas i stawki, o których tutaj mowa są zdecydowanie osiągalne! Ba powiedział bym, że nawet można zarobić więcej.
Plan wynagradzania jest tak przygotowany aby już od pierwszych miesięcy można zarabiać naprawdę bardzo dobre pieniądze.
Faktycznie praca jest ciężka, ale jeżeli ktoś liczy że przyjdzie do pracy i tylko za to dostanie 5000zł to faktycznie nie w tym kraju!
A jedyne co zdarłem to najwyżej gumę w oponach samochodowych (nigdy jeszcze nie szukałem klienta chodząc po ulicy) jedyny dla mnie efektywny sposób to umawianie się na konkretne spotkania telefonicznie.

Kompletnie nie mylić ze sprzedażą typu tele 2, netia czy inne takie!!!
To jest zupełnie inny poziom sprzedaży (powiedział bym z najwyższej półki) o czym świadczą chociażby nawet szkolenia jakie są, aby osiągnąć najwyższy możliwy poziom wiedzy handlowej.
Powiem więcej, ludzie wyszkoleni przez Pramerica są bardzo chętnie przejmowani przez konkurencyjne firmy, dlatego, że każdy z branży wie, że w tej firmie utrzymują się jedynie fachowcy.

A proces rekrutacji jaki jest? na to niestety nie każdy ma wpływ, Każda firma ma prawo mieć swoje wymagania, jeżeli nie chcesz się rozczarować i nie lubisz ryzyka to po prostu nie aplikuj na rekrutacje ukryte.
Absolutnie nie prawdą jest, że biorą każdego chociaż pozory mogą mówić inaczej, dopiero na końcu rekrutacji podejmowana jest decyzja czy ktoś ma szansę odnieść sukces w tej branży czy też nie!
Osobiście byłem świadkiem jak osoby którym zależało na tej pracy jej nie dostały, i też mogli by powiedzieć, że stracili czas na te kilka spotkań ale oni powiedzieli, że się sporo nauczyli dzięki czemu postąpili z klasą,
Bo każdy kto postępuje inaczej będzie mu szkoda czasu na odbyte spotkania rekrutacyjne nigdy nie znajdzie wymarzonej pracy. Zresztą jeżeli komuś szkoda czasu na spotkanie rekrutacyjne to z dużą dozą prawdopodobieństwa można by powiedzieć,
że na późniejsze spotkanie z klientami również będzie mu szkoda czasu.

A czy to właśnie nie Klient jest tutaj najważniejszy? każdy kto myśli inaczej faktycznie lepiej niech nie przychodzi na żadne spotkanie w sprzedaży bo i tak się w niej nie odnajdzie.
Pozostawiam do przemyślenia.
zdjecie uzytkownika
eM - 2015-02-03 23:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kandydat czy Ty w ogóle czytasz nasze posty? a czy czytasz ze zrozumieniem? czy tylko używasz kopiuj-wklej swoich odrealnionych pseudoargumentów? Pracuś napisał Ci jeszcze raz to samo co ja Ci klaruję od pewnego czasu... Ja dziś skończyłem pracę o 22:00, ale z efektem który zamierzyłem. Na pieszo poruszam się między parkingiem a biurem, ulotki rozdają ludzie pod metrem nie LifePlannerzy. Mieszasz pojęcia.
PS. Ludzi rozdających ulotki szanuję bardziej niż niejednego prezesa... To jest dopiero ciężka praca.
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-02-03 23:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [eM - 2015-02-03 23:29:20]:
eM – a czy Ty w ogóle czytasz moje posty?
Mam wrażenie że nie, dlatego ponowie pytania:
Zaopatrzyłeś się w dobre buty?
Dostałeś od firmy notes, zapas ulotek, wizytówek, długopis?
Masz stały rewir, czy chodzisz po przypadkowych klatkach schodowych?
A może stoisz w przejściach podziemnych rozdając swoje wizytówki?
Dostałeś dofinansowanie do karty miejskiej?
Co z telefonem służbowym?
Iphone 6 Plus, a może Galaxy S5, czy też wysłużona Nokia 3310?
Abonament służbowy jest, czy doładowują pre-paida, za każdą sprzedana polisę?
Masz jakąś Asystentkę, czy pozostaje Ci rękodzieło?
Ilu znajomym wcisnąłeś polisy?
Dał się ktoś nabrać?
Dostałeś już pierwszą wypłatę stypendium?
Jeżeli tak, to starczyło na opłacenie ZUS-u?
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2015-02-04 01:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kandydat, widzę, że coś Cię bardzo boli, może firma (konkurencja) dla której wykonujesz to zlecenie po prostu mniej Ci płaci niż Life Planer'om Pramerica ?
Bo mam wrażenie, że nawet komuś na bezrobociu by się nie chciało wdawać w tak bezsensowną dyskusję...

A słyszałem kiedyś o czymś takim jak nawyki? a złe nawyki?
bez doświadczenia w branży a nie bez doświadczenia w ogóle a to zasadnicza różnica. Obawiam, się, że osoby bez doświadczenia firma by nie zatrudniła.
Znam ludzi, którzy również są handlowcami, i nie zarabiają nawet połowy tego co w Pramerica, a samochód i owszem mają, i muszą się tłumaczyć dlaczego za długo stali na stacji benzynowej,
wiem bo sam do niedawna miałem służbowy samochód, a teraz mam własny, lepszy i bardzo z tego powodu się cieszę.
więc sory przy odpowiednich zarobkach po prostu nie myślisz o takich dodatkach, ale ktoś kto myśli o "dofinansowaniu do karty miejskiej" nigdy tego nie zrozumie.
Jak dla mnie to koniec tematu.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-02-04 13:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pracuś - 2015-02-04 01:35:47]:
@Pracuś – muszę Cię rozczarować. Otóż nie jestem z firmy konkurencyjnej.
Mało tego – nikt mi nie płaci za pisanie postów.
Dlaczego to robię?
Otóż dlatego, żeby ostrzec innych potencjalnych Kandydatów przed tym AKWIZYCYJNYM MURZYŃSTWEM!
Life Planer Pramerica – to typowy AKWIZYTOR.
Za przykład niech służy poniższa wypowiedź zamieszczona na tym forum:

„ Agencina - 2015-01-14 16:10:39
Pracowałem krótko na warszawskiej Woli w oddziale Pramerica. Life Planner, czy też jak się sami określaliśmy - agencina ubezpieczeniowa, jest wart tyle, ile natrzaska polis. Co poniedziałek raport przy tablicy i kąśliwe uwagi, gdy wyniki stawały się niezadowalające. A jak tracisz już kontakty i rekomendacje i nie masz z kim się spotkać to WYPAD. To tylko na początku tak miło wygląda. Potem to jest ciężka harówka i wmawianie ludziom, iż potrzebują produktów firmy. „

Choćbyś nie wiem jak się starał - fakty świadczące o tym, że jest to AKWIZYCYJNE SZAMBO mówią same za siebie.
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2015-02-04 20:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kandydat,
No cóż, widzę, że brakuje CI argumentów, ponieważ ciągle kopiujesz teksy powyżej.
Mogę powiedzieć tylko jedno, nie każdy się do tej pracy nadaje.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-02-04 22:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracuś - 2015-02-04 20:53:51]:
@Pracuś – mi nie brakuje argumentów w przeciwieństwie do Ciebie.
To, że skopiowałem tekst z moimi wcześniejszymi pytaniami wynikał z faktu, że Twój AKWIZYCYJNY POBRATYMCA eM nie odpowiedział na żadne.
Może mu pomożesz???
zdjecie uzytkownika
eM - 2015-02-04 23:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Kandydat: pisałem już, że nie ujawnię (jak i Pracuś) żadnych informacji wewnętrznych firmy. Jeśli tego nie rozumiesz - cóż, trudno. Zrozum, my pracujemy z tą firmą i wiemy jak to wygląda we wszystkich aspektach.
Ty wymyślasz idiotyzmy, rzucasz błotem na coś czego nie znasz, wypowiadasz się pogardliwie o pracownikach tej firmy...
PO CO?
Podam Ci przykład: pracownicy (byli) np. dużych sieci elektronicznych, czy delikatesowych - znajdziesz tysiące ich niezadowolonych postów, narzekań, skarg na pracodwacę,
tu Pracownicy MUREM stoją za swoją firmą.
Nie zastanawia Cię to?

Ale dajmy już z tym spokój. Jeśli chcesz kontynuuj swoją zabawną krucjatę.
My zajmiemy się pracą i zarabianiem pieniędzy.

Pozdrawiam!

eM
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-02-05 09:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [eM - 2015-02-04 23:54:39]:
@eM – myślę, że nie masz się czym chwalić, dlatego nie chcesz ujawnić żadnych informacji.
Robisz za pospolitego AKWIZYTORA, który nie zdążył jeszcze zarobić na opłacenie ZUS-u.
Jeżeli się mylę, to zdradź mi, w jaki sposób zdobywasz tzw. nowych Klientów?
Namawiasz rodzinę, znajomych?
A może jeździsz na spotkania z Prezesami największych spółek skarbu Państwa?
Ile polis już wcisnąłeś i komu?
Ile na tym zarobiłeś w styczniu 2015?
Niezmiernie mnie to zastanawia.
Myślę, że nie zgrabnie próbujesz się wycofać rakiem nie odpowiadając na pytania.
Takie to tajne przez poufne, że nie pochwalisz się tym światu?
Nie wierze.
Ps. Z uwagi na to, że dzisiaj spadł śnieg – zaopatrzyłeś się w dobre ciepłe buty? ;-)
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-02-11 23:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [eM - 2015-02-04 23:54:39]:
eM – nie odpisałeś na moje pytania, a ja jestem niezmiernie ciekaw, jak się rozwija Twoja kariera AKWIZYTORSKA?
Jak tam wypłata za styczeń 2015?
Starczyło na opłacenie ZUS-u?
Ile polis już wcisnąłeś rodzinie i znajomym?
Dostałeś służbowy notes i długopis?
Mam nadzieje, że chociaż kartę miejską otrzymałeś w ramach stypendium?
Sprezentowałeś sobie dobre buty?
Sekretarka też jest w pakiecie, czy zostaje Renata Grabowska? ;-)
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-02-13 12:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [eM - 2015-02-04 23:54:39]:
eM – Life Planner’owy DOMOKRAŻCO - no co z Tobą?
Z niecierpliwością czekam, aż odpowiesz na moje pytania dotyczące rozwoju Twojej kariery AKWIZYTORSKIEJ. :-)
zdjecie uzytkownika
j23 - 2015-02-14 16:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję prawie 2 lata i mogę stwierdzić, że pracuje się w najlepszym modelu sprzedażowym w Polsce skopiowanym prosto z Japonii. Praca dla ludzi wytrwałych.
Jeśli ktoś już trochę popracuje, to poradzi sobie już wszędzie.Dla tych nieudaczników życiowych , którzy nas nieustannie obrażają, aby przeszli bardziej na pozytywne myślenie, bo tą drogą nie poprawią sobie sytuacji życiowej.
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-02-15 16:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [j23 - 2015-02-14 16:56:44]:
@j23 – jeżeli AKWIZYCJA w czystej postaci jest dla Ciebie najlepszym modelem sprzedażowym, to gratuluje elokwencji.
Jesteś zwykłym DOMOKRĄŻCĄ Z ŁAPANKI wciskającym ludziom polisy o wątpliwej jakości, podobnie jak Twój pobratymca - eM.
zdjecie uzytkownika
luzik - 2015-02-16 18:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie zarobki na stanowisku Manager zespolu w jednym z oddzialów?
jak liczebny jest którym zarzadzasz?
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-02-16 23:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [luzik - 2015-02-16 18:00:15]:
@luzik – pensja tzw. Managera Zespołu zależy od tego, ile polis wcisną jego DOMOKRĄŻCY UBEZPIECZENIOWI wzięci prosto z łapanki, tacy jak eM.
zdjecie uzytkownika
luzik - 2015-02-17 10:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kandydat - 2015-02-16 23:08:23]:
ogólnikowo.... nie chodzi mi o ewentualne prowizje, lecz o podstawe ?? albo inaczej ile podstawy zarobi domokrązca...? nie czytam tych watków u góry jezeli ktos tam pisal to prosze ponowic
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-02-17 13:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [luzik - 2015-02-17 10:33:24]:
@luzik – nie ma żadnej podstawy.
Zarobisz tyle, ile polis wciśniesz.
Czysta AKWIZYCJA.
W najgorszym wypadku nie starczy Ci nawet na opłacenie ZUS-u, więc stanowczo odradzam to MURZYNOWO!
zdjecie uzytkownika
luzik - 2015-02-17 20:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale Ci powtarzam, ze nie aplikowałem na domokrazce tylko manager zespołu. wiec koordynowałbym pracę "handlowców"
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-02-17 21:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [luzik - 2015-02-17 20:42:10]:
@luzik – w takim razie będziesz ich musiał nieźle gnoić tych DOMOKRAŻCÓW, bo Twoja pensja będzie uzależniona od ilości polis, które wcisną.
zdjecie uzytkownika
luzik - 2015-02-18 14:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
znalazłem czas doczytalem wątki wyżej, zostala zaproszony na 2 rozmowe do biura, zaraz dzwonie do osoby rekrutującej, ze rezygnuje. Potwierdzam ze rozmowa na poziomie itp.
zdjecie uzytkownika
luzik - 2015-02-18 14:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zadzwonilem do osoby rekrutacyjnej z pytaniem i stwierdzeniem: ze w zasadzie nie rozmawialismy o finansach i rodzaju umowy.i czy proponuja umowe o prace czy na dzialalnosc, Odpowiedz osoby tej byla: ze dowiem sie na spotkaniu. a ja na to: ze wolalbym ograniczyc koszty paliwa i stratę czasu jezeli to nie jest umowa o pracę. Osoba rekrutujaca z wkur...ionym glosem ze to jest spotkanie informacyjne czy chce przyjsc czy konczymy wspolpracę, a ja na to z ponowieniem pytania czy mi powie przez telefon o umowach czy nie. Ona ze nie , wiec powiedzialem jej nie dziekuje. hehehe,wczoraj naszczescie bylem na tej rozmowie po drodze wracajac z innej , wiec nie zbawilo mnie to. pramaerica= szajs..:D, jeszcze jej powiedzialem w prost ze czytalem na goworku opinie i ponic jest to praca handlowa a nie menagera zespolu. chyba tym goworkiem najbardziej sie wnerwila , heheh. ma szczescie ze nie dowiedzialem sie tego osobiscie bo nie mial bym litosci i jeszcze by doszło do mega obrazy lub rekoczynów heheh
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-02-18 14:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tez bylem wczoraj. Ogłoszenie MANAGER ZESPOŁU,.rekrutowali w Krakowie. Biuro maja w Krakowie a debile organizują spotkanie w hotelu Galaxy w restauracji na 1 piętrze. Rozmowa z Panią Czarną ok 35-40 lat, z wyglądu solara troche, do ukarania ch-.ujem do du-py. Rozmowa taka ze ani nie pytała o wynagrodzenie , tylko opowiadała brednie ze trzeba sie dobrze poznac. ze jest 5-6 etapów rekrutacji i ze zadzwoni wieczorem co dalej. kicham na taką pracę. myslalem ze zwolnie się z obecenj i znajdę lepszą jako manager i kierownik a tu takie bajkopisanie. tak jak wspomnialem , mogę ją ukarać i podać jej pałe co najwyżej hahahah
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-02-18 15:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [luzik - 2015-02-18 14:25:12]:
@luzik & @lala – potwierdza się to, co napisałem powyżej, a mianowicie że jest to pospolite AKWIZYCYJNE MURZYŃSTWO nie mające nic wspólnego z pracą Przedstawiciela Handlowego.
Szukają sobie FRAJERÓW z łapanki bez doświadczenia w branży ubezpieczeniowej, którzy godzą się robić u nich za DOMOKRĄŻCE.
Nie oferują stałej pensji, tylko prowizje uzależnioną od ilości wciśniętych polis rodzinie oraz znajomym.
Nie oferują też żadnej bazy potencjalnie zainteresowanych Klientów.
Prędzej można buty zedrzeć, niż na tym OBWOŹNYM MURZYŃSTWIE coś zarobić.
Nawet na opłacenie ZUS-u nie starczy.
@rekrutujący – omijajcie to CZARNUCHOWO z daleka!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja wieloetapowa, dużo informacji o firmie, o tym jak wygląda praca,konieczny test umiejętności wypełniany online,atmosfera miła i życzliwa,ogólnie nieźle :)O pieniądzach dopiero na końcu, ale chyba to normalne
Pytania: Pytali standardowo o sukcesy i porażki , ale też o przeczytaną ostatnio książkę ,i o konkretne dane np. o ile procentowo wzrósł mój wynik w poprzedniej firmie ect.
zdjecie uzytkownika
Grom - 2015-02-26 15:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazwyczaj nie reaguję na tak żenujący poziom autora wpisów, w związku z tym zwracam się do ewentualnych czytających , zainteresowanych rzeczywistą opinią na temat firmy.Zwróćie proszę uwagę na poziom zaangażowania na tym forum osoby o nicku "kandydat". Wpisy są zdominowane przez tego osobnika, pewnie nie przez przypadek - być może na czyjeś zlecenie, a być może wynika to z frustracji z powodu pozostania jedynie "kandydatem".Pracuję w tej firmie spokojnie już dłuższy czas, mam się naprawdę dobrze i uważam,że była to jedna z lepszych decyzji w moim życiu. Firma ma bardzo wysoką renomę jeśli chodzi o zasady współpracy,pięciokrotnie (w latach: 2005, 2006, 2009, 2010 i 2012) otrzymała tytuł „Najlepszy Pracodawca Roku”.Ktoś , kto w ogóle ma pojęcie o branży doskonale wie ,że wszystkie firmy ubezpieczeniowe zatrudniają na zasadach umowy o współpracę i nie ma w tym nic nadzwyczajnego.Dla wielu moich kolegów z pracy i dla mnie to błogosławione rozwiązanie , bo płacimy tylko minimalny ZUS i nie musimy się martwić,że wpadniemy w wyższą skalę podatkową ,bo większość z nas wybrała podatek liniowy.To tylko świadczy o tym ,że nasze dochody są na słusznym poziomie i o to przecież chodzi.Praca nie jest łatwa, ale nikt "nikomu nic nie wciska",ani "nie chodzi po domach".Spotkania są zawsze wcześniej umówione i klienci sami o nich decydują.Ktoś , kto pisze takie bzdury jak ten pożałowania godny kandydat jest poprostu zwyczajnym matołem.Nie chcę się zniżać do jego poziomu i dlatego hamuję już emocje.Praca ma duże perspektywy, bo z pewnością większość ludzi jest świadoma konieczności zadbania o swoją chociażby emeryturę czy o zabezpieczeie finansowe na wypadek jakiejś tragedii.Jakoś wszyscy rozumieją konieczność ubezpieczenia np.samochodu i traktują to jako normę.Życie jest większą wartością i coraz więcej ludzi to czuje.
Dlatego Drodzy Czytający zachęcam Was do spotkań rekrutacyjnych jeśli macie taką propozycję , Pramerica to super firma i nie dajcie się manipulować jakiemuś oszołomowi typu "Kandydat". Sprawdźcie sami,nic to nie kosztuje a macie szansę na własną opinię .Nie ma wprawdzie etatu , ale się dobrze zarabia i naprawdę fajnie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-02-27 16:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Grom - 2015-02-26 15:28:43]:
@Grom – zapomniałeś napisać kilku zasadniczych aspektach.
Mianowicie w jaki sposób pozyskujesz Klientów?
Nagabujesz rodzinę, znajomych, a może rozdajesz ulotki pod Rotundą?
Piszesz, ze firma ma bardzo wysoką renomę odnośnie współpracy, zatem pojawia się pytanie, dlaczego zatrudnia ludzi bez doświadczenia z łapanki?
Dlaczego rekrutacja wygląda tak, że nieomalże proszą się, żeby u nich pracować, a w firmie z renomą powinno być odwrotnie?
Dlaczego nie oferują stałej podstawy, co jest niepisaną zasadą na stanowisku Przedstawiciela Handlowego, tylko prowizję uzależnioną od ilości wciśniętych polis?
Czy nie pachnie to pospolitym AKWIZYTORSTWEM?
Ile dokładasz do interesu, jak w ciągu miesiąca nie wciśniesz żadnej polisy?
A może pochwalisz się screenem z wysokością swoich zarobków?
Dostałeś samochód służbowy, co by efektywniej pozyskiwać Klientów, czy też zadowalasz się dofinansowaniem do doładowania do karty miejskiej, o ile Pramerica oferuje takie „luksusy”?
Posiadasz wygodne buty do pokonywania kilometrówek od przystanków do Klienta?
Dostałeś laptopa i telefon służbowy, czy za biuro służy notes, długopis i karta pre-paid?
A może masz jakaś sekretarkę, która rozplanowuje Ci spotkania z Klientami, czy też zadowalasz się Renata Grabowską?
Reasumując – OSZOŁOMEM, to jesteś Ty, bo każda choćby średnio ogarnięta osoba wie, że to AKWIZYCYJNE MURZYŃSTWO!
@rekrutujący – omijajcie to CZARNUCHOWO z daleka!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pramerica Życie TUiR S. A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pramerica Życie TUiR S. A.?
Zadaj pytanie