brak logo

Tęcza Telekom

Warszawa

Opinie o Tęcza Telekom

anonim 2009-05-10 19:48:32
nie zgadzam się pracowałam w tej Firmie półtora roku, miła atmosfera, żadnych przekrętów nie zauważyłam, dzięki kasie jaką tam zarobiłam, mogłam otworzyć swój biznes.
anonim 2009-05-16 22:26:34
nie sciemniaj, firma w porzadku, jak ktos chce to takie pieniadze zarobi, a sa one zawsze regularnie wyplacane, nawet przed terminem, pozdrawiam Teczowych
anonim 2009-06-02 11:58:15
anonim - 2009-05-16 22:26:34

nie sciemniaj, firma w porzadku, jak ktos chce to takie pieniadze zarobi, a sa one zawsze regularnie wyplacane, nawet przed terminem, pozdrawiam Teczowych

to prawda jak ktoś pracuje rzetelnie i nie przychodzi aby na przekrętach zarobić parę złotych i się zmyć a w swojej obronie oczerniać firmę to zarobi pieniądze, a one potwierdzam są przelewane terminowo, a czasem i wcześniej.
pozdrawiam
ktoś 2010-02-19 09:51:48
To idź do szefa i powiedz mu że czujesz się nie szanowany
anonim 2010-02-19 19:55:01
stary, nizej czytam,ze pracownik pisze,ze zarabiaja po 10 tysi,czyli jaka sciema? Moze wygladasz na akwiza to i tak z toba gadali, he he
brawo 2010-07-06 18:58:46
brawo
asia engel 2010-07-20 09:15:31
Witam, jakis czas temu zostałam posadzona przez [dane osobowe usunięte przez admina], ze umieszczam opinie na tej stronie:)))) Zaskocze pewnie byłego Prezesa..... nie czuje potrzeby ukrywac sie pod jakimis smiesznymi nickami, wiem jak sie nazywam. Jesli chodzi o moja opinie uwazam, ze ludzie z Gdańska sa najlepsi i takiej ekipy juz ta firma miec nie bedzie!!!!!!! Jesli chodzi o wynagrodzenia, moim zdaniem zawsze były do 15 stego:))) w tej dziedzinie nie ma co narzekac, natomiast jesli chodzi o [dane osobowe usunięte przez admina] ten człowiek zmienił sie przez ostatnie 2 lata moim zdaniem na gorsze!!!!!!!!!!!!!!! Po ostatnich sytuacjach w tej firmie jestem pewna, lepiej nie bedzie!!!!! prosze [dane osobowe usunięte przez admina] to jest moje zdanie nie potrzebuje ukrywac sie pod jakimis smierdzacymi nikami i zgrywac cwaniaka
Kamila 2010-07-22 11:51:33
[dane osobowe usunięte przez admina] widze ze juz nie pracujesz w Teczy? Dobrze, ale powiedz gdzie teraz zniechcasz kolegow do pracy? Zawsze podziwjalam cie za to ze umiesz tak zniechcecic mnie do pracy. Pozdrawiam [dane osobowe usunięte przez admina]
Były pracownik 2010-07-23 18:54:11
[dane osobowe usunięte przez admina], zwany inaczej WD-40, mimo swojego zaszczytnego stanowiska, nie dysponował kompletnie żadną wiedzą. Zawsze, gdy zwracałem się z prośbą o pomoc np. we włączeniu jakiejś usługi, doradzeniu, załatwieniu terminala itp. słyszałem jedno "Nie wiem, ale się dowiem". Od tego czasu mijały godziny, dni, a czasem w ogóle nie było odzewu. Gdy ponawiałem prośbę, odpowiedź była jedna "Już to sprawdzam", po czym dzwonił do jednego z kompetentnych KKB i ich dopytywał o odpowiedź na moje pytanie. Żeneujące, nie polciłabym takiego pracownika nikomu...
anonim 2010-07-30 18:09:51
z drugiej strony- nie dziwię się, że ludzie zwolnieni są wściekli na pracodawcę i pamiętają tylko złe dni a teraz wyrzucają to z siebie. Niech wyrzucą! ulży im! Ale żeby z taką agresją???nie wiedziałam że tyle nienawiści może tkwić w ludziach! [treść usunięta przez admina] SZOK! Pozotaje mi się za WAS pomodlić. Ja też kiedyś czułam ogromny żal do pracodawcy, gdy mnie zwolnił, ale teraz doceniam możliwości jakie daje mi tęcza i z perspektywy czasu - pochwalam i dziekuję byłemu chlebodawcy za nowe doświadczenie, nowe umiejętności
anonim 2010-07-30 22:06:16
i ja też polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
były pracownik 2010-08-03 11:19:31
A ja pochwalam firmę, jej Prezesa i naprawdę, jeśli macie szansę tu pracować - nie zmarnujcie jej!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2010-08-25 01:14:16
"nie zmarnujcie szansy" i pisze to były pracownik..... jakie to żałosne.
Na tym forum już prawdy nikt nie napisze, prawda zostanie usunięta.... nie wysilajcie się
nowy 2010-09-12 19:29:17
Witam,jestem zainteresowany praca w TĘCZY,proszę o prawdziwą opinię,pracy, szefostwie,zarobkach,czy sa na czas?i ogólnie o atmosferze i normach dziennych lub miesięcznych,będę wdzięczny..
pracownik 2010-09-13 10:59:43
Jako pracownik tej firmy mogę się jedynie podpisać pod wszystkimi negatywnymi opiniami. Niestety z uwagi na brak możliwości innej pracy, pracuję tu nadal. Jeżeli masz możliwość iść pracować gdzieś indziej, to wykorzystaj tą opcję. W Tęczy się ani nie dorobisz, ani za wiele nie nauczysz, a jedynie narazisz się na niepotrzebny stres, (usunięte przez administratora) wiele, wiele innych mało przyjemnych rzeczy. Z mojej strony nie ma jakiejś zawiści, nie jestem byłym pracownikiem, który ma jakieś żale. Tu po prostu nie dzieje się dobrze i tyle. Pozdrawiam i życzę mądrego wyboru :-)
nowy 2010-09-14 19:12:43
dzięki za info,ale mnie to trochę zalamalo...jestem w podobnej sytuacji jak ty muszę podjąć jakąś pracę,więc to robię,ponrzać się nie dam!a kto najbardziej gnębi?czy pan (usunięte przez administratora)jest ok,a jak(usunięte przez administratora),bo wygląda dziwnie....a przecież wynagrodzenie płacą agencje,więc też kręcą?ale dziwnie....może zrezygnuję jednak.pozdrawiam
pracownik 2010-12-09 12:44:25
No właśnie, pracujesz od niedawna, więc wielu rzeczy jeszcze nie zauważasz. Te negatywne opnie skądś się biorą i wierz mi, że nie z zawiści.
Były pracownik 2012-01-18 00:02:42
1 Jaki prezes??? Przecież to działalność gospodarcza :) Prezes samozwaniec :)
zapomniany pracownik 2013-03-07 11:45:03
Moim zdaniem dość mocno przesadzacie. Pracowałem w Tęczy ponad rok. Praca w tej branży nie należy do łatwych. Trzeba w nią włożyć dość dużo wysiłku, żeby przyniosła oczekiwane rezultaty. Według mnie, źle oceniacie i Mirka i Wojtka. Postarajcie się to przeanalizować pod kątem służbowym. Wojtek - człowiek, który ma bardzo mało wolnego czasu, ciągle zabiegany, mimo wszystko zawsze służył pomocą. Mirek - zawsze poświęcił Ci swoje 5min, zawsze można było z nim wszystko wyjaśnij i nie raz szedł na odstępstwo. Nigdy niczego nie brakowało. Wynagrodzenia wypłacane na czas - w tym aspekcie nie można mu nic zarzucić. Jeżeli macie sprzedaż i potraficie przyjąć konstruktywną krytykę to jest super. Problem powstaje w momencie, jeżeli dowiadujecie się, że wasze rozliczenia nie są do końca, taki jak być powinny. W takiej sytuacji, proponuję rozejść się w miłej atmosferze, ponieważ nagle mogą się pojawić koszta, o których nawet nie śniliście i możecie się pożegnać z kasą z ostatniej faktury, tak jak to było w moim przypadku.
Mimo tak niemiłej sytuacji, która mnie spotkała, jestem zadowolony, że tam pracowałem. Nigdzie nie nauczycie się tak życia jak w Tęczy.
Nauczyłem się tam dwóch podstawowych rzeczy:
1. Nikomu nie wierz na słowo. 2. Jeżeli wchodzi w grę większa kasa, to każdy będzie chciał Cię wydymać.
Niestety moi drodzy. Wiedza i doświadczenie kosztują i to wcale nie mało.
Nie wiem jak jest teraz, czy sytuacją się poprawiła, ale wydaje mi się, że ludzie się tak szybko nie zmieniają.
Jeżeli chcecie liznąć trochę życia i przy tym zarobić to spokojnie mogę polecić..
1
MR 2013-08-04 20:07:15
Rozliczenia następują zgodnie z ustaleniami z Operatorem i handlowcem i stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa
MR 2013-08-06 08:53:55
Tak. Aplikacje nalezy przesyłać na adres praca@tecza-telekom.pl
Były 2014-07-09 17:49:20
Nie polecam najgorszemu wrogowi. Szczerze i obiektywnie.
Piotr 2014-07-10 22:41:58
A jak się nazywasz? Ja pracuje i nie narzekam
M 2014-09-29 08:09:04
1. Ciekawe bo używamy strony orange.pl - jaki jest adres gdzie sa młodzi ludzie?
2. Średnia wieku u nas to sporo powyżej 30 lat - dziękujemy za przychylność w ocenie wieku
3. Opinie negatywne zawsze sa w stosunku do tych co odnoszą sukcesy w przeciwieństwie do tych co sukcesu nigdy nie zaznali i nie zaznają

Pozdrawiam ludzi sukcesu
1
M 2014-10-17 09:10:55
Myślę, że lepiej zaaplikować i poznać warunki...
dfcc 2015-01-13 00:03:12
Były? dlaczego nie polecasz tej firmy co tam takiego sie dzieje az tak zle jest.. czy istnieje mozliwosc zdobycia doswiadczenia i podwyzszenia kwalifikacji w tej firmie? jak to jest naprawde poszukuje pracy i chetnie wiecej cos sie dowiem jak to jest jakie pytania zadaja na rekrutacji z czego trzeba sie przygotowac..
tomasz 2015-03-25 16:22:06
@dfcc to jak to wszystko wygląda? nie wiem juz nprawde czy do nich aplikowac cyz to jednak okaże się niepotrzebne, jak sądzicie? CZekam na wasze komentarze donośnie pracy, bo nie wiem już sam co zrobić. Mam doświadczenie, ale nie duże i nie weim czy chociaż 1600 zł zarobiłbym u nich w firmie czy nie bardzo?
M 2015-04-29 07:43:48
dobre
Lopez 2015-06-29 22:10:13
Umowa - własna działalność lub śmieciówka.
Właściciel - liczy się jedynie kasa, zarabiasz jesteś kolega - nie zarabiasz jesteś traktowany jak śmieć.
dkdo 2016-05-20 23:07:12
nie dziwię się, skoro była kierowniczką. To na pewno są inne zasady funkcjonowania na takim stanowisku :)
Zostaw swoją opinię o Tęcza Telekom - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tęcza Telekom