Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Silbud

zdjecie uzytkownika
terek - 2013-08-19 19:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem o możliwości zatrudnienia przez silbud, przyznam szczerze, że nic nie słyszałem na temat firmy - czy ktoś przedstawiłby mi obecną atmosferę i warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 08:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się już poobrażaliście, to może by ktoś odpowiedział Terkowi na jego posta? jest całkiem konkretny:)
zdjecie uzytkownika
hola - 2013-08-27 21:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy u Silbudzie można zatrudnić się bezpośrednio czy przez agencję pośrednictwa pracy? czy trzeba mieś założoną swoją działalność?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-29 13:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu chyba jakies nieporozumienie, z tym powyzszym postem, nie wiem jak dla was, ale dla mnie nic nie wnosi do dyskusji. Podbijam za to pytanie hola
zdjecie uzytkownika
jo - 2013-08-29 21:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu za c.....e piszą jak nie macie co robić to się za robotę weźcie lenie patentowe,a nie [usunięte przez administratora]. o majstrach i firmie,tu nikt nikogo na siłę nie trzyma i nikt tu nikogo z was do pracy nie wołał,jak się nie podoba to won do Austrii nieroby,ci co chcą pracować i mają o czymś pojęcie to tu już kupę lat pracują i krzywda się im nie dzieje.
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2013-09-07 13:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jest w pożądku i zatrudniaja Cie bezposrednio w firmie. Teraz bylo troche problemow ale jest dobrze juz.
zdjecie uzytkownika
gabik - 2013-09-15 15:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na czym te problemy polegały? szukam jakiejś względnie stałej pracy, ale nie wiem - nie jestem pewien - czy Silbud jest w stanie to zapewnić?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-26 19:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jest ok. Pracuje 6 lat i nigdy nie bylo, że czekam na pieniądze a to najważniejsze. Najgorsi, są majstrowie, żeby sie u jakiegoś zaczepić na dłużej to nie wystarczy, że jest sie dobrym fachowcem, trzeba dobrze w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzić, raz zapyskujesz i jesteś do odstrzału. Jeżeli potrafisz po niemiecku i znasz plan to Ci majstry, u których średnio z tym czują zagrożenie i tez wypieprzają. Ogólnie robić swoje nie wychylać sie przed orkiestre i jest ok.
zdjecie uzytkownika
gabik - 2013-09-27 06:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za info, a na jakie średnie zarobki można liczyć w firmie? czy dostajecie normalnie umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-12-13 07:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA,WYDAWAŁOBY SIĘ W PORZĄDKU.POZORNIE.OWSZEM,ZATRUDNIAJĄ NA UMOWĘ O PRACĘ NA CZAS OKREŚLONY,PRACUJESZ NA TERENIE NIEMIEC KASĘ DOSTAJESZ ALE KIEDY ZJEŻDŻASZ DO POLSKI I PRACY NIE MA,ZAPOMINAJĄ,ŻE MAJĄ PRACOWNIKÓW.ZOSTAWIĄ CIĘ NAWET NA MIESIĄC ALBO I DŁUŻEJ BEZ ŻADNYCH ŚRODKÓW POMIMO TEGO,ŻE W UMOWIE ZAWARTY JEST PUNKT,KTÓRY MÓWI,ŻE W PRZYPADKU BRAKU PRACY NA TERENIE NIEMIEC POWYŻEJ 1 TYGODNIA PRACOWNIK ZOSTANIE PRZENIESIONY DO PRACY NA TERENIE POLSKI.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jas - 2014-01-08 12:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W kazdej firmie jest podobnie ,przewaznie swiniami sa majstrowie ,czesto szef nie wie co bylo przyczyna zwolnieniax pracownika ,a w moim przypadku bylo to ze pan brygadzista(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
old boy - 2014-02-18 23:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zeby zostac przeniesionym do pracy do polski to najpierw musi byc ta praca w polsce a w polsce ostatnio nawet tu pracujacym nie moga zapewnic pracy coraz bardziej wydaje sie ze maja pracownikow gdzies i "szefostwo" mysli tylko o sobie i swoich prywatnych sprawach...
zdjecie uzytkownika
farmer - 2014-03-05 18:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli myślą tylko o osobie to powinni jednak zadbać o pracownika Silbudu, który w końcu robi nie na kogo innego jak tylko na nich...
zdjecie uzytkownika
farmer - 2014-03-05 18:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli myślą tylko o osobie to powinni jednak zadbać o pracownika Silbudu, który w końcu robi nie na kogo innego jak tylko na nich...
zdjecie uzytkownika
yago - 2014-03-11 16:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co Silbud rozumie przez wykształconego murarza czy betoniarza? chodzi im konkretnie o skończone technikum czy może bardziej praktykę?
zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-03-14 15:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anonim - 2013-06-22 11:15:08]:
To pisał pan ... na pomoc..... bo po co odchodzić z tak zajefajnej firmy?
zdjecie uzytkownika
ramos - 2014-03-26 19:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że jako wykształcenie traktują skończoną szkołę. W sensie jeśli jesteś po budowlance to się złapiesz
zdjecie uzytkownika
salif - 2014-04-01 16:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi wydawało się, że tu raczej lepiej być po studiach z jako takim pojęciem o instalacjach i przy okazji doświadczeniem
zdjecie uzytkownika
GÓRA K - 2014-04-28 10:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bohaterze podpisz się pod tym postem skoro kogoś oczerniasz jak piszesz prawdę to czego się bać tylko( usunięte przez administratora )akie jak ty się boją ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-05-14 19:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej sukinkocie o nazwisku góra,uważaj sobie,bo krefeld sie dowie co robisz z karnistrami i paliwem na baukase,mamy zdjecie ktore napewno mam pomoże cię załatwic,pamiętaj budowa na hamburgu.
zdjecie uzytkownika
GÓRA K - 2014-05-24 19:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adi - 2014-05-14 19:37:05]:
LUBLINIAKU JESTEŚ NIEDOJDĄ BO DO NICZEGO SIĘ NIE NADAJESZ TYLKO DZIĘKI PREZENTOM PRACUJESZ TY I TWOI KOLESZKI JAKOŚ SZYBKO USUNIĘTY MÓJ POST ALE PAMIĘTAJ ZAWSZE TAM PRACOWAŁ NIE BĘDZIESZ I W TEDY FIRMA SIĘ DOWIE JAKI NAPRAWDE Z CIEBIE FACHOWIEC OD MIOTŁY BO W HAMBURGU TYLKO KUCIE I MIOTŁA JA PAMIĘTAM A TY A JESZCZE UMIESZ PISAĆ PO KIBLACH WYSYŁAJ DO KREFELD TE FOTKI CO MASZ NAPEWNO CIĘ POCHWALĄ CZEKA CIĘ MEDAL
zdjecie uzytkownika
VA - 2014-05-24 20:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GÓRA K - 2014-05-24 19:59:46]:
TO SĄ FACHOWCY Z LUBARTOWA HA HA KOŃ BY SIĘ UŚMIAŁ
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-05-24 20:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
silbud to jedna z lepszych firm na rynku niemieckim
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-05-26 16:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie warto się nawzajem oczerniać, jeśli piszecie wady to skupcie się na takich rzeczach, które będa przydatne przyszłym pracownikom jak np. godziny pracy, tryb pracy, system premiowy itd
zdjecie uzytkownika
Stabil - 2014-05-29 14:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poziom pracowników widać najwyższy. Chociaż domyślam się, że 70% złośliwości jest spowodowana sytuacją jaka panuje w silbudzie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silbud
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Silbud?
Zadaj pytanie