Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Silbud

zdjecie uzytkownika
Edek - 2013-08-12 17:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nauczcie się najpierw dobrze wysławiać i chociaż troche gramatyki ogarnijcie. Niektórym od tego euro to sie w głowach poprzewracało. Wracają tacy na polską stronę do pracy i zachowują sie jak prostacy i chamy. "Ja bo mi się należy! Jał pierdolał taka robotał! ja bo w rajchu je lepszy a polska to chadziaje! " To się ludzie wyprowadźcie do tego rajchu całego !!! Nikt was ani w Polsce ani w Silbudzie nie trzyma na siłę a płakać za Wami nikt nie będzię :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 13:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile można zarobić u nich w Silbudzie na miesiąc pracy? czu wraz z umową dają ubezpieczenie od wypadków?
zdjecie uzytkownika
terek - 2013-08-19 19:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem o możliwości zatrudnienia przez silbud, przyznam szczerze, że nic nie słyszałem na temat firmy - czy ktoś przedstawiłby mi obecną atmosferę i warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 08:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się już poobrażaliście, to może by ktoś odpowiedział Terkowi na jego posta? jest całkiem konkretny:)
zdjecie uzytkownika
hola - 2013-08-27 21:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy u Silbudzie można zatrudnić się bezpośrednio czy przez agencję pośrednictwa pracy? czy trzeba mieś założoną swoją działalność?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-29 13:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu chyba jakies nieporozumienie, z tym powyzszym postem, nie wiem jak dla was, ale dla mnie nic nie wnosi do dyskusji. Podbijam za to pytanie hola
zdjecie uzytkownika
jo - 2013-08-29 21:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu za c.....e piszą jak nie macie co robić to się za robotę weźcie lenie patentowe,a nie [usunięte przez administratora]. o majstrach i firmie,tu nikt nikogo na siłę nie trzyma i nikt tu nikogo z was do pracy nie wołał,jak się nie podoba to won do Austrii nieroby,ci co chcą pracować i mają o czymś pojęcie to tu już kupę lat pracują i krzywda się im nie dzieje.
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2013-09-07 13:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jest w pożądku i zatrudniaja Cie bezposrednio w firmie. Teraz bylo troche problemow ale jest dobrze juz.
zdjecie uzytkownika
gabik - 2013-09-15 15:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na czym te problemy polegały? szukam jakiejś względnie stałej pracy, ale nie wiem - nie jestem pewien - czy Silbud jest w stanie to zapewnić?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-26 19:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jest ok. Pracuje 6 lat i nigdy nie bylo, że czekam na pieniądze a to najważniejsze. Najgorsi, są majstrowie, żeby sie u jakiegoś zaczepić na dłużej to nie wystarczy, że jest sie dobrym fachowcem, trzeba dobrze w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzić, raz zapyskujesz i jesteś do odstrzału. Jeżeli potrafisz po niemiecku i znasz plan to Ci majstry, u których średnio z tym czują zagrożenie i tez wypieprzają. Ogólnie robić swoje nie wychylać sie przed orkiestre i jest ok.
zdjecie uzytkownika
gabik - 2013-09-27 06:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za info, a na jakie średnie zarobki można liczyć w firmie? czy dostajecie normalnie umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-12-13 07:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA,WYDAWAŁOBY SIĘ W PORZĄDKU.POZORNIE.OWSZEM,ZATRUDNIAJĄ NA UMOWĘ O PRACĘ NA CZAS OKREŚLONY,PRACUJESZ NA TERENIE NIEMIEC KASĘ DOSTAJESZ ALE KIEDY ZJEŻDŻASZ DO POLSKI I PRACY NIE MA,ZAPOMINAJĄ,ŻE MAJĄ PRACOWNIKÓW.ZOSTAWIĄ CIĘ NAWET NA MIESIĄC ALBO I DŁUŻEJ BEZ ŻADNYCH ŚRODKÓW POMIMO TEGO,ŻE W UMOWIE ZAWARTY JEST PUNKT,KTÓRY MÓWI,ŻE W PRZYPADKU BRAKU PRACY NA TERENIE NIEMIEC POWYŻEJ 1 TYGODNIA PRACOWNIK ZOSTANIE PRZENIESIONY DO PRACY NA TERENIE POLSKI.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jas - 2014-01-08 12:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W kazdej firmie jest podobnie ,przewaznie swiniami sa majstrowie ,czesto szef nie wie co bylo przyczyna zwolnieniax pracownika ,a w moim przypadku bylo to ze pan brygadzista(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
old boy - 2014-02-18 23:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zeby zostac przeniesionym do pracy do polski to najpierw musi byc ta praca w polsce a w polsce ostatnio nawet tu pracujacym nie moga zapewnic pracy coraz bardziej wydaje sie ze maja pracownikow gdzies i "szefostwo" mysli tylko o sobie i swoich prywatnych sprawach...
zdjecie uzytkownika
farmer - 2014-03-05 18:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli myślą tylko o osobie to powinni jednak zadbać o pracownika Silbudu, który w końcu robi nie na kogo innego jak tylko na nich...
zdjecie uzytkownika
farmer - 2014-03-05 18:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli myślą tylko o osobie to powinni jednak zadbać o pracownika Silbudu, który w końcu robi nie na kogo innego jak tylko na nich...
zdjecie uzytkownika
yago - 2014-03-11 16:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co Silbud rozumie przez wykształconego murarza czy betoniarza? chodzi im konkretnie o skończone technikum czy może bardziej praktykę?
zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-03-14 15:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anonim - 2013-06-22 11:15:08]:
To pisał pan ... na pomoc..... bo po co odchodzić z tak zajefajnej firmy?
zdjecie uzytkownika
ramos - 2014-03-26 19:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że jako wykształcenie traktują skończoną szkołę. W sensie jeśli jesteś po budowlance to się złapiesz
zdjecie uzytkownika
salif - 2014-04-01 16:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi wydawało się, że tu raczej lepiej być po studiach z jako takim pojęciem o instalacjach i przy okazji doświadczeniem
zdjecie uzytkownika
GÓRA K - 2014-04-28 10:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bohaterze podpisz się pod tym postem skoro kogoś oczerniasz jak piszesz prawdę to czego się bać tylko( usunięte przez administratora )akie jak ty się boją ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-05-14 19:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej sukinkocie o nazwisku góra,uważaj sobie,bo krefeld sie dowie co robisz z karnistrami i paliwem na baukase,mamy zdjecie ktore napewno mam pomoże cię załatwic,pamiętaj budowa na hamburgu.
zdjecie uzytkownika
GÓRA K - 2014-05-24 19:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adi - 2014-05-14 19:37:05]:
LUBLINIAKU JESTEŚ NIEDOJDĄ BO DO NICZEGO SIĘ NIE NADAJESZ TYLKO DZIĘKI PREZENTOM PRACUJESZ TY I TWOI KOLESZKI JAKOŚ SZYBKO USUNIĘTY MÓJ POST ALE PAMIĘTAJ ZAWSZE TAM PRACOWAŁ NIE BĘDZIESZ I W TEDY FIRMA SIĘ DOWIE JAKI NAPRAWDE Z CIEBIE FACHOWIEC OD MIOTŁY BO W HAMBURGU TYLKO KUCIE I MIOTŁA JA PAMIĘTAM A TY A JESZCZE UMIESZ PISAĆ PO KIBLACH WYSYŁAJ DO KREFELD TE FOTKI CO MASZ NAPEWNO CIĘ POCHWALĄ CZEKA CIĘ MEDAL
zdjecie uzytkownika
VA - 2014-05-24 20:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GÓRA K - 2014-05-24 19:59:46]:
TO SĄ FACHOWCY Z LUBARTOWA HA HA KOŃ BY SIĘ UŚMIAŁ
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-05-24 20:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
silbud to jedna z lepszych firm na rynku niemieckim
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silbud
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Silbud?
Zadaj pytanie