Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Silbud

zdjecie uzytkownika
Edek - 2013-08-12 17:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nauczcie się najpierw dobrze wysławiać i chociaż troche gramatyki ogarnijcie. Niektórym od tego euro to sie w głowach poprzewracało. Wracają tacy na polską stronę do pracy i zachowują sie jak prostacy i chamy. "Ja bo mi się należy! Jał pierdolał taka robotał! ja bo w rajchu je lepszy a polska to chadziaje! " To się ludzie wyprowadźcie do tego rajchu całego !!! Nikt was ani w Polsce ani w Silbudzie nie trzyma na siłę a płakać za Wami nikt nie będzię :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 13:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile można zarobić u nich w Silbudzie na miesiąc pracy? czu wraz z umową dają ubezpieczenie od wypadków?
zdjecie uzytkownika
terek - 2013-08-19 19:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem o możliwości zatrudnienia przez silbud, przyznam szczerze, że nic nie słyszałem na temat firmy - czy ktoś przedstawiłby mi obecną atmosferę i warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 08:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się już poobrażaliście, to może by ktoś odpowiedział Terkowi na jego posta? jest całkiem konkretny:)
zdjecie uzytkownika
hola - 2013-08-27 21:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy u Silbudzie można zatrudnić się bezpośrednio czy przez agencję pośrednictwa pracy? czy trzeba mieś założoną swoją działalność?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-29 13:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu chyba jakies nieporozumienie, z tym powyzszym postem, nie wiem jak dla was, ale dla mnie nic nie wnosi do dyskusji. Podbijam za to pytanie hola
zdjecie uzytkownika
jo - 2013-08-29 21:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu za c.....e piszą jak nie macie co robić to się za robotę weźcie lenie patentowe,a nie [usunięte przez administratora]. o majstrach i firmie,tu nikt nikogo na siłę nie trzyma i nikt tu nikogo z was do pracy nie wołał,jak się nie podoba to won do Austrii nieroby,ci co chcą pracować i mają o czymś pojęcie to tu już kupę lat pracują i krzywda się im nie dzieje.
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2013-09-07 13:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jest w pożądku i zatrudniaja Cie bezposrednio w firmie. Teraz bylo troche problemow ale jest dobrze juz.
zdjecie uzytkownika
gabik - 2013-09-15 15:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na czym te problemy polegały? szukam jakiejś względnie stałej pracy, ale nie wiem - nie jestem pewien - czy Silbud jest w stanie to zapewnić?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-26 19:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jest ok. Pracuje 6 lat i nigdy nie bylo, że czekam na pieniądze a to najważniejsze. Najgorsi, są majstrowie, żeby sie u jakiegoś zaczepić na dłużej to nie wystarczy, że jest sie dobrym fachowcem, trzeba dobrze w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzić, raz zapyskujesz i jesteś do odstrzału. Jeżeli potrafisz po niemiecku i znasz plan to Ci majstry, u których średnio z tym czują zagrożenie i tez wypieprzają. Ogólnie robić swoje nie wychylać sie przed orkiestre i jest ok.
zdjecie uzytkownika
gabik - 2013-09-27 06:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za info, a na jakie średnie zarobki można liczyć w firmie? czy dostajecie normalnie umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-12-13 07:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA,WYDAWAŁOBY SIĘ W PORZĄDKU.POZORNIE.OWSZEM,ZATRUDNIAJĄ NA UMOWĘ O PRACĘ NA CZAS OKREŚLONY,PRACUJESZ NA TERENIE NIEMIEC KASĘ DOSTAJESZ ALE KIEDY ZJEŻDŻASZ DO POLSKI I PRACY NIE MA,ZAPOMINAJĄ,ŻE MAJĄ PRACOWNIKÓW.ZOSTAWIĄ CIĘ NAWET NA MIESIĄC ALBO I DŁUŻEJ BEZ ŻADNYCH ŚRODKÓW POMIMO TEGO,ŻE W UMOWIE ZAWARTY JEST PUNKT,KTÓRY MÓWI,ŻE W PRZYPADKU BRAKU PRACY NA TERENIE NIEMIEC POWYŻEJ 1 TYGODNIA PRACOWNIK ZOSTANIE PRZENIESIONY DO PRACY NA TERENIE POLSKI.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jas - 2014-01-08 12:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W kazdej firmie jest podobnie ,przewaznie swiniami sa majstrowie ,czesto szef nie wie co bylo przyczyna zwolnieniax pracownika ,a w moim przypadku bylo to ze pan brygadzista(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
old boy - 2014-02-18 23:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zeby zostac przeniesionym do pracy do polski to najpierw musi byc ta praca w polsce a w polsce ostatnio nawet tu pracujacym nie moga zapewnic pracy coraz bardziej wydaje sie ze maja pracownikow gdzies i "szefostwo" mysli tylko o sobie i swoich prywatnych sprawach...
zdjecie uzytkownika
farmer - 2014-03-05 18:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli myślą tylko o osobie to powinni jednak zadbać o pracownika Silbudu, który w końcu robi nie na kogo innego jak tylko na nich...
zdjecie uzytkownika
farmer - 2014-03-05 18:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli myślą tylko o osobie to powinni jednak zadbać o pracownika Silbudu, który w końcu robi nie na kogo innego jak tylko na nich...
zdjecie uzytkownika
yago - 2014-03-11 16:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co Silbud rozumie przez wykształconego murarza czy betoniarza? chodzi im konkretnie o skończone technikum czy może bardziej praktykę?
zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-03-14 15:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anonim - 2013-06-22 11:15:08]:
To pisał pan ... na pomoc..... bo po co odchodzić z tak zajefajnej firmy?
zdjecie uzytkownika
ramos - 2014-03-26 19:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że jako wykształcenie traktują skończoną szkołę. W sensie jeśli jesteś po budowlance to się złapiesz
zdjecie uzytkownika
salif - 2014-04-01 16:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi wydawało się, że tu raczej lepiej być po studiach z jako takim pojęciem o instalacjach i przy okazji doświadczeniem
zdjecie uzytkownika
GÓRA K - 2014-04-28 10:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bohaterze podpisz się pod tym postem skoro kogoś oczerniasz jak piszesz prawdę to czego się bać tylko( usunięte przez administratora )akie jak ty się boją ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-05-14 19:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej sukinkocie o nazwisku góra,uważaj sobie,bo krefeld sie dowie co robisz z karnistrami i paliwem na baukase,mamy zdjecie ktore napewno mam pomoże cię załatwic,pamiętaj budowa na hamburgu.
zdjecie uzytkownika
GÓRA K - 2014-05-24 19:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adi - 2014-05-14 19:37:05]:
LUBLINIAKU JESTEŚ NIEDOJDĄ BO DO NICZEGO SIĘ NIE NADAJESZ TYLKO DZIĘKI PREZENTOM PRACUJESZ TY I TWOI KOLESZKI JAKOŚ SZYBKO USUNIĘTY MÓJ POST ALE PAMIĘTAJ ZAWSZE TAM PRACOWAŁ NIE BĘDZIESZ I W TEDY FIRMA SIĘ DOWIE JAKI NAPRAWDE Z CIEBIE FACHOWIEC OD MIOTŁY BO W HAMBURGU TYLKO KUCIE I MIOTŁA JA PAMIĘTAM A TY A JESZCZE UMIESZ PISAĆ PO KIBLACH WYSYŁAJ DO KREFELD TE FOTKI CO MASZ NAPEWNO CIĘ POCHWALĄ CZEKA CIĘ MEDAL
zdjecie uzytkownika
VA - 2014-05-24 20:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GÓRA K - 2014-05-24 19:59:46]:
TO SĄ FACHOWCY Z LUBARTOWA HA HA KOŃ BY SIĘ UŚMIAŁ
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-05-24 20:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
silbud to jedna z lepszych firm na rynku niemieckim
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-05-26 16:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie warto się nawzajem oczerniać, jeśli piszecie wady to skupcie się na takich rzeczach, które będa przydatne przyszłym pracownikom jak np. godziny pracy, tryb pracy, system premiowy itd
zdjecie uzytkownika
Stabil - 2014-05-29 14:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poziom pracowników widać najwyższy. Chociaż domyślam się, że 70% złośliwości jest spowodowana sytuacją jaka panuje w silbudzie.
zdjecie uzytkownika
MIKI - 2014-06-09 18:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ogólnie nie jest zła, Panie w biurze bardzo miłe i pomoce. Kasa prawie zawsze na czas. Jedynym mankamentem są panowie pokroju góra, młynarek, czy strusch którzy czuja sie bogami na budowie
zdjecie uzytkownika
KK - 2014-06-28 22:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedyny mankament to ty baranku podlizywanie się paniom w biurze to masz we krwi a robote na budowie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] majstry o kturych piszesz to wiedzą co z ciebie za pracownik dlatego u nich ciebie niema GOROLU ZMIEŃ FIRMĘ PA PA
zdjecie uzytkownika
budowlaniec - 2014-07-18 22:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pretęsiesie macie do Brygadzistów, najeżdżacie na nich jak nienormalni.a kot za waszą spapraną robotę będzie się tłumaczył.To niema sztuka przyjechać do niemiec na budowe zrobić coś na odpiernicz,zgarnąć kasę i mieć wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nie Polska.Jak ktoś komuś zwróci uwage to wielce obrażeni.A co do tego Pana który najeżdża na Góre,Młynarka,Struscha to niech pomyśli czemu przeszedł przez tylu Brygadzisów,może on się nie nadaje do pracy na Budowie.
zdjecie uzytkownika
Kocur - 2014-09-03 02:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Każdy pracownik powinien ponosić odpowiedzialność za siebie. Rozumiem, że hierarchia wymaga tego, żeby ktoś nadzorował pracę dołu, ale zamiast karać takich ludzi lepiej nad nimi popracować i wytłumaczyć na czym polegają ew. błędy tak by ich w przyszłości uniknąć. Chyba, że silbud nie ma czasu na takie rzeczy.
zdjecie uzytkownika
Bartłomiej Nowy - 2014-10-10 21:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję w tej firmie jakieś 5 lat: pieniądze zawsze na zjazd do domu dają, zjazd co dwa tygodnie, w przeliczeniu na złotówki zarabiam od 5 do 7 tysięcy zł miesięcznie, po nowym roku soka-bau przelewa mi na konto 2500-3500 euro, zwrotu podatku około 2500 euro, zakwaterowanie za darmo, firma funduje samochody z wypożyczalni, samochód nawali to dzwonisz i czekasz aż przywiozą ci następny, paliwo na terenie Niemiec za darmo, jak ci nie pasuje praca u któregokolwiek z majstrów to dzwonisz do biura i prosisz o przeniesienie do innej brygady. Jak masz coś pilnego w Polsce np; ślub, pogrzeb, rozwód, sprawę w sądzie, komunie itp to nie ma problemu byś na ten pilnie potrzebny czas do polski zjechał. Tym co narzekają tutaj musiało się mocno w du....ach poprzewracać bo mózgów dawno nie mają. Każdy majster ma swój świat do którego trzeba się jakoś dostosować, najważniejsze żebyś robił i żebyś chciał robić. Niektórym nie pasuje to że trzeba pracować, że nie można chlać w pracy itd. Jak wam tak źle, że nie możecie się upijać, robić awantur to się zwolnijcie a reszta na pewno odetchnie z ulgą.
zdjecie uzytkownika
Monix - 2014-10-29 04:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bartłomiej Nowy - 2014-10-10 21:22:40]:
Pojawił się w wątku ktoś z inna opinią :) a na jakim stanowisku jesteś? Kierownik budowy? Może mógłbyś coś więcej powiedzieć o początkach pracy? Ja właśnie kończę studia i chciałabym znaleźć pracę do zrobienia uprawnień i ogólnie na kierownika ;) Tak tak dziewczyna - dam sobie radę. Kwestia czy jest możliwość zrobienia uprawnień u nich i czy potrzebny jest mocno ten niemiecki... Bo ja to jedynie english...
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-11-12 20:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Monix w Firmie Silbud nie zrobisz uprawnień bo:Jest to agencja wnajmująca ludzi tylko na godz.a Ci tzw.majstrzy to zwykli ludzie znający trochę niem. i trochę głośniej krzyczący .Podejrzewam że nie mają budowlanej szkoły.Żeby kierowac zespołem należy coś skończyc.Praktyki nie odbędziesz bo tam nikt nie pyta o zawód.
zdjecie uzytkownika
Bartłomiej Nowy - 2014-11-18 20:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Monix - 2014-10-29 04:04:14]:
Po pierwsze musisz znać niemiecki by móc się dogadać z architektami, inspektorami itd. (tylko pracownik fizyczny nie musi) Wiem że w Monachium Silbud prowadził w tym roku jakieś budowy więc o możliwość zrobienia uprawnień warto w biurze zapytać, ja dokładnie nie wiem bo jestem tylko murarzem.Osobiście polecam ci prace w tej firmie, jeszcze nie mamy kobiety na stanowisku majstra:) I nie słuchaj krytycznych opinii takich użytkowników jak "Nowy" bo takich nierzetelnych krytyków w każdej firmie jest pełno.
zdjecie uzytkownika
treks - 2014-12-04 21:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adi - 2014-05-14 19:37:05]:
nikt cie nie chce do brygady gliniażu.mozesz straszyć, nikt sie nie boji.
zdjecie uzytkownika
ali - 2014-12-10 22:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
największym mankamenten w firmie silbud są majstry,debile jakich mało.zero poszanowania dla ludzi,wyzywają ludzi od hujów,debilów itp.a sami zapominają że największe debile w silbudzie to strusch,wacek,góra i mynarek.pożal się boże co za durnie.dla nich powinno sie zrobić specjalny kurs kultury osobistej,której nie mają za grosz
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-13 01:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś wie konkretnie co to za osoba podpisująca się ali chciałbym ją poznać osobiście oko w oko i wyjaśnić parę spraw.
zdjecie uzytkownika
Góra Krzysztof - 2014-12-21 17:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ali - 2014-12-10 22:24:07]:
ALI ty to jesteś prostak nic nie potrafisz i dlatego skaka z kwiatka na kwiatek ja jestem brygadzistą od 15 lat nigdy nikomu nie ubliżyłem tak jak ty to piszesz ja się domyślam kto to pisze na pewno byłeś w HAMBURGU JA NIE TOLERUJE PIJAKÓW LENI I ZŁODZIEI A TY JESTEŚ JEDNYM Z NICH NAWET NIE MASZ ODWAGI ABY SIĘ PODPISAĆ NIEDOJDA TO WŁAŚNIE TY ALI
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-12-25 21:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Silbud buhaha zloby jechaly na wyzera na impreza swiateczno to nawet na glupio ryba nic nie dali juz drugi rok z rzedu wstyd i rzenada kiedys glupio bon abo jakos paczka abo choc jakis grosz do koprety a teraz niccccc prywacioki dowaja kazdo praktycznie firma a w silbudzie zero,nul chlopy zapiepszaja ciezko na budowie caly rok a centa na swieta nie dostana
zdjecie uzytkownika
keks wąs - 2014-12-29 19:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanowny panie robol, zauważyłem w pana wpisie lekkie błędy ortograficzne, sugeruję korektę. natomiast mi aktualnie bardzo zależy na zatrudnieniu w silbud, czy są poszukiwani teraz jacyś bardzo wykwalifikowani pracownicy wyższego szczebla? proszę pilnie o odpowiedź, z góry dziękuję za jej udzielenie i pozdrawiam ciepło
zdjecie uzytkownika
bib - 2015-01-16 00:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poprawnie niepoprawnie. Liczy się sens. Domyślam się, że generalnie cała branża budowlana cierpi ostatnio bardzo sporo. I z tego co widzę to i Silbud do nich należy. Myślałem jednak, że aplikowanie do nich to będzie dobry pomysł. Jakieś pomysły jak może wyglądać obecnie rozmowa rekrutacyjna czy chociażby same warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
andrzej m. - 2015-01-25 17:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam róbcie co do was należy a żaden majster nie będzie miał pretensji.

zdjecie uzytkownika
rozumicie - 2015-01-31 19:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe ktory majster bedzie teraz mial pretensje jak ja zapytam czy znajdzie mi sie jakies fajne miesjce do rpacy ;] ciekawe czy jakis majster czyta w ogole to forum i jest nastawiony na odpowidzi na takie pytania byloby mi milo jak by ktos napisal czy mam sie nastawiacn a prace tutaj czy szukac sobie nowej ?
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2015-01-31 21:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Góra Krzysztof - 2014-12-21 17:43:08]:
tobie to się liczy lata jak psu??? jakie 15 lat???
zdjecie uzytkownika
pracownik 22 - 2015-02-01 15:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
w silbudzie ogólnie jest ok treba robic ale niektórzy majstrowie to bogowie na budowie i nie maja szacunku dla ludzi niestety wyzywaja ich i bluzgają maja swoich pupilków którym nawet jak cos zle robia to nie powiedzą majstrowie typu młynarek strush i sławik należy unikac bo mogą pozostawwic psychiczny uraz pozdrawiam pracownik
zdjecie uzytkownika
aladobrodziej - 2015-02-27 20:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
W związku z tym ze wpisy są usuwane w jakis sposub, to trzeba je ponawiac. Kiedyś ktoś pytał o "majstra" Nowaka więc odpowiadam:Jak lubisz gorzale to u Nowaka nie bedziesz mial zle, jak nie pijesz za duzo to chociaz bys byl najleprzym fachowcem to dlugo nie porobisz.To alkocholik pijący praktycznie codziennie, łazi po różnych pokojach do swoich ministrantów i często zasypia tam na stole, za chwile się przebudzi, pyknie dwa... i dalej spi. W pracy jak jest na glodzie to lepiej go obchodzic z daleka.Gdy wybije 18.00 - hułlaj dusza- na budowie wóda sie leje i pic musza wszyscy, jak ktos nie pije to jest uważany za wroga i eliminowany. Nawet jak nie pijesz to musisz i tak siedziec na budowie bo nie ma czym jechac na hotel. Tak naprawde to tylko nieliczni piją z nim z przyjemnoscią,reszta pije bo chce pracowac. Więc jak lubisz gorzalke to nie musisz byc wielkim fachowcem i tak bedziesz robil i mial dobra stawke, jak nie pijesz to sie nie utrzymasz.Kiedyś wywalił z roboty 3 fachowców za kawał o chanysach, który juz chyba wszyscy znają. On sam to mieszanka rusa i niemieckiego owczarka, niestety geny Niemieckie ma mocniejsze bo cedzi po kołle od auta niezależnie gdzie sie znajduje, no i szczeka na swoich a obcych sie boi.Niestety Silbud wychodował sobie "bożkow" ktorzy zmuszaja swoich podwladnych aby ich czcic i schlebiac im. Ów bożkowie zwani są majstrami lecz tak naprawde to prowadzący. którzy w większości nie mają nawet matury, nie ponoszą za nic odpowiedzialności a są przełożonymi innych pracowników, decydują o tym kto będzie pracowal, kto nie bedzie, są płatnikami wynagrodzenia. Często dręczą psychicznie słabszych.Mysle, ze wiele osob sie ze mna zgodzi
zdjecie uzytkownika
obecny - 2015-02-28 19:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
KIEMLICZ JUZ NIE PRACUJESZ ,ZWOLNILI CIE DAJ SE SPOKOJ!!!! (usunięte przez administratora)WIESZ DUZO GADASZ
zdjecie uzytkownika
hanys - 2015-03-02 19:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aladobrodziej - 2015-02-27 20:29:16]:
(usunięte przez administratora)ty nie jesteś lepszy a piszesz gupoty fachowiec z ciebie to zbyt wielkie słowo dobrze ktoś napisałnic nie wiesz a piszesz PAJACU
zdjecie uzytkownika
jarekdolnyslask - 2015-03-03 19:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
kiedys pracowalem u tego majstra ,niedlugo,zachowywał sie zawsze tak jakby wszystkie rozumy pojadł. Popieram opinie dobrodzieja marian3m sie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Silbud!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silbud

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert