Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Silbud

Pracowałeś w firmie Silbud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gańba - 2015-03-30 21:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Wypowiedź dobrodzieja to prawda, można by wiele dodać jeszcze. Oni tam sie zapiją. Potrzebują pilnie pomocy, szczególnie ich rodziny cierpią na pijaństwie. Ktoś musi to powstrzymać
zdjecie uzytkownika
gorol - 2015-03-31 22:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
im sie juz nie da pomóc, ale niektórych czeka jeszcze proces cywilny o rasizm..To bedzie dopiero pokazówka. Mam nadzieje ze media nie wywesza sprawy. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2015-05-18 22:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marian dałbyś namiar na tego twojego prawnika
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-06-21 20:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz silbud poszukuje pracowników budowlanych, cała treść ogłoszenia to: FIRMA BUDOWLANA Z RACIBORZA ZATRUDNI PRACOWNIKÓW BUDOWLANYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE. Podali także telefony kontaktowe, ale ogólnie to się nie rozpisali... Może ktoś mógłby napisać, czy poleca, bo jak czytam te komentarze o prawnikach to się trochę boję.
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-06-26 21:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak na ogóle nie moge , ale zadzwon do tego chopa on ci da wszystkie dane
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-16 13:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jedyne w firmie co jest dobre to ze pieniądze są co dwa tygodnie ubezpieczenie katastrofa jak ci się coś w niemczech stanie to pierwsza pomoc i do kraju chyba ze sobie zapłacisz w niemczech a o jakas kasie w kraju to już zapomni ubrania se kupujesz sam ale faktura możesz im dać oni se ja odlicza a ty możesz zapomnieć o kasie pani prezes tez musi lewe jakieś mieć majatra możesz mieć albo wariata ze cie będzie ścigał i jak pracujesz i za pochodzenie gorol albo hanys albo pijaka ze nie wiem czy wytrzymam z takimi pić
zdjecie uzytkownika
denis - 2015-07-22 09:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Mobbing i nic więcej. Niemcy mają terminy a nasi nie, trzeba pokazać za wszelką cenę że można szybciej. Majstrowie to bogowie na budowach! Zapiminaja że to oni są od organizacji pracy, bhp i pomocy pracownikom a nie tylko od dawania zaliczek. Coś cicho o wypadkach na budowach. Ale najlepsze hasło to "ja cie szybna". Panowie pieniądze to nie wszystko, a w tej firmie to i z nimi wcale rewelacji nie ma.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-25 22:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Same cioty z tych Majstrow bohatery z nich co jeden to większy a jeszcze niedawno słoma z butów wystawiła pani prezes robi z nich Majstrow a oni nawet ci nic nie wymierza bo bohatery jak peron
zdjecie uzytkownika
taki z ciebie pracownik jak polonista. Typowa Ciot - 2015-07-25 22:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolo
zdjecie uzytkownika
ONON - 2015-07-27 20:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-07-25 22:03:41]:
JAK MASZ JAJA TO SIĘ ZWOLNIJ PRACOWNIKU ZAKICHANY SĄ LEPSZE FIRMY ALE NIE DLA CIEBIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] HA HA HA
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-07-31 12:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaja to ty chyba masz ale siedzisz w tej firmie bo albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robisz albo po znajomości w niej siedzisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lzesz tym żeby cię tylko nie zwolnili a co tydzień w biurze siedzisz donosicielu
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-08-08 18:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy przychodzi z tym co ma do firmy. Ludzie , przecież nikt nikomu nie każe się poświęcać czy umierać, ale minimum przyzwoitości jest chyba wymagane nie uważacie? Co za tym idzie większa kultura na forum też jest oczekiwana, chyba że absolutnie wszyscy pracownicy i ludzie związani z silubdem to australopitki.
zdjecie uzytkownika
nasz - 2015-09-05 19:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta ostatnia opinia na pewno wszystkich podniosła na duchu Na pewno każdy przychodzi z tym co ma bo nawet za ciuchy nie macie pieniędzy nie mówiąc już o innych zeczach jak np chorobowe itp. Trzeba się was prosić po sto razy a ciężko się dojście ważne ze w biurze macie wszystko Jakoś od biurokracji się nie wymaga żeby się poświęcili ważne ze posiedzicie sobie kawka wypić a dla ludzi co na to robią to już nic Sony ł macie ale dla tych co co tydzień do biura chodzą donosic i całują w rączki .Narka jeszcze się odezwę
zdjecie uzytkownika
Trach - 2015-09-07 21:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nasz dziwna sprawa. Każdy przecież chce jakoś przetrwać a jakieś małe spięcia są zawsze. Nie ma co się gorączkować. Na pewno bywało gorzej. Jestem budowlańcem i zainteresowała mnie ich nowa oferta pracy pracownika budowlanego. Nie wiem czy warto, może napiszesz coś więcej. Nie napisali żadnych konkretów odnośnie wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
Tomasz.D - 2015-09-08 10:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowalem w tej firmie kupe lat to prawda nie każdy majster jest ok ale to charakter czlowieka. Ja nienazekalem na brak kasy czy na chorobowe jeśli masz pojęcie o robocie i robisz swoje to każdy cię doceniony a jak myślisz kiedy walniesz browara i ile do fajrantu to zastanowienia się do czego się nadajesz ją zastanawiano się nad powrotem pozdrawia
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-09-08 14:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [keks wąs - 2014-12-29 19:30:12]:
potrzebuja majstrow, bo ci ca sa to alkocholicy i to wszystko w tym temacie
zdjecie uzytkownika
nasz - 2015-09-27 08:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chłopie sukni se w łeb na pewno tak uczciwie pracowałeś od gwizdka do gwizdka i tak Ci se podobało ze tera się zastanawiasz żeby wrócić .Ty chyba nie wiesz co piszesz jak byś był dobry to byś nie odchodził ale musiałeś być jak inni żeby się przeslizgac dziennie do fajramtu i z zaliczka do chaty wziąść Ludzie w biurze w niemczech ok ale w Polsce to katastrofa a najwięcej ma do powiedzenia p. Ewa która nigdy nic nie wie
zdjecie uzytkownika
Pijak - 2015-10-04 09:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na temat ludzi i majstrow to w ogole jest brak slow
zdjecie uzytkownika
góral - 2015-10-08 00:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Są ponad 10 lat na rynku, a przecież będąc hurtownią materiałów ogólnobudowlanych są raczej ekspertami w swojej branży. Wiadomo, że klienci są raczej zadowoleni z usług jakie oferują, zwłaszcza że indywidualnie podchodzą do spraw. Ich produkty to systemy dociepleń, kominowe, kostki brukowe, akurat dobre przed zimą. Ciekawe tylko są ceny.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-10-11 10:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema wszystkim to co się dzieje w firmie to wołanie o posta do nieba nic konkretnego się w biurze nie dowiesz bo za dużo ich w w tych fotelach siedzi a każdy chce dobrze zarobić O kasę w Polsce się nie pytaj bo musisz poczekać z pół roku zanim ci oddadzą ale faktury mile widziane a co do Majstrow w niemczech na budowach to katastrofa zresztą to nie są żadni Majstrow ie Chodzą bo biura donoszą na innych a sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-11-07 17:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znów nowość w silbudzie końcówki w Polsce okazja dla prezeski i do reszty co nic w biurze nie wiedzą żeby im coś zostało w kasie ciekawe kto tak zadecydował ile ludzi zaś na tym straci jak mam z małopolski po 5 albo 15 euro jeździć same cioty
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-11-13 17:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jaki strajk, o co chodzi @stary pracownik? Teraz to u nich mozna się bez problemu zatrudnić, nawet widziałem, ze staz ei praktyki organizuja u siebie, wiec wydaje mi sie, że to a plus jest na pewno. No i płaca za nie, normalna jest stawka godzinowa po 10 zł nawet za godzine zaorbisz u nich na stazu jednak.
zdjecie uzytkownika
Pijak - 2015-12-03 19:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może w końcu trza się postawić tym pseudo majstrom bo to nie są żadne majstry tylko tłumacze bo majster to jest czlowiek na poziomie i po szkole kierunkowej a oni to sa ... !!!
zdjecie uzytkownika
klok - 2015-12-07 14:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ajj nie fajne te opinie tymbardziej ze sam chcialem dostac do SIlbudu do pracy. a wiem ze firma SIL-BUD to hurtownia materiałów ogólnobudowlanych powstała w 2003 roku czyli jest juz troche na rynku i wydawaloby sie ze praca nie jest najgorsza
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-12-17 17:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to faktycznie to o czym mowicie musi byc prawda,zreszta to nie jedyna opinia, dziwie sie ze tacy pracownicy maja jeszcze tam zatrudnienie ale sluchacie wszystko do czasu
zdjecie uzytkownika
jo - 2015-12-19 01:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aladobrodziej - 2015-02-27 20:29:16]:
kiemlicze jeszcze robiom ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-22 12:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jako taka dobra wyplacalna tylko jedno mie martwi ze zapomniala na ktorych ludziach ta firma powstala i dostala sie do takiego poziomu na ktorym jest zapomniala nawet ze sa swieta bo ci ktorzy pracuja za granica im sie nie nalezy na karpia pozdrawiam zalogeR
zdjecie uzytkownika
nasz - 2015-12-23 13:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na karpia nie ma bo cioty z Raciborza pojechały na impreza Monachium i siedzieli tam 2 dni to tez kosztuje a ze robol na tym straci to ich nie interesuje ważne że za darmo pojechali i pojedli nna pewno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] juz z zżyczeniamido biura lecieli ale to tylko sświadczy o nich jakimi są ciotami
zdjecie uzytkownika
długoletni pracownik - 2015-12-24 09:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do ludzi z Raciborza to pretęsji nie możemy mieć też pracują w tej Firmie,a że szef sponsoruje wykorzystują za swoje by nie przyjechali to każdy wie.Co do imprezy niema co pozazdrościć meni oklepane steki itd..,tylko co nowego to to że coraz więcej darmozjadów z Mickana a od siebie nic nie dają nawet na koniec roku dziękuje nie usłyszysz a zapierniczasz jak wół,jeszcze pretęsje mają że na imprezie w dwóch językach ich witać,wstydu zanic to na tych powinno się oszczędzać.pozdrawiam całą firmę.
zdjecie uzytkownika
swój - 2015-12-24 14:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie dostaniesz jest dobrze jak robisz o żeby Ci podziękowali albo tym co nie byli żeby życzenia złożyli to już zapomni bo za dumni są ważne ze oni byli na wyzerce a ze ktoś na to cały rok robił to oni mają to gdzieś bo chyba im się to tylko nnależy nie robotników i ok wesołych świąt a na karpia nie styko
zdjecie uzytkownika
eryk - 2015-12-30 16:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale pracownicy dostali jednak prezenty na świeta, wiec to dobrze o firmie świadczy, a w biurach tez podobno mają być nowe sprzety od nwego roku też na pewno.
zdjecie uzytkownika
nasz - 2015-12-30 20:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostali prezenty ci co już 10 lat robią a reszta roboli to se juz nie liczy do biura niech nowe sprzęty dają ale takie co coś będą robić bo na razie to wszystko jest katastrofa jak coś potrzebne jest to musisz ze 3 razy tam iść i jeszcze ci to na opak napisze zero obowiązków i odpowiedzialności nikt ich nie kontroluje robią co chcą i do której chcą EKSe
zdjecie uzytkownika
nasz - 2015-12-30 20:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostali prezenty ci co już 10 lat robią a reszta roboli to se juz nie liczy do biura niech nowe sprzęty dają ale takie co coś będą robić bo na razie to wszystko jest katastrofa jak coś potrzebne jest to musisz ze 3 razy tam iść i jeszcze ci to na opak napisze zero obowiązków i odpowiedzialności nikt ich nie kontroluje robią co chcą i do której chcą EKSe
zdjecie uzytkownika
cug - 2016-01-01 23:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać, że problemem jest jedynie sposób zarządzania firmą, ale na to pracownicy chyba nic nie mogą poradzić. Ważne, że Silbud wypłaca pieniądze na czas.
zdjecie uzytkownika
tysz swoj - 2016-01-13 20:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [swój - 2015-12-24 14:34:05]:
firer , dobrze ze nom na te rybe nie dali bo i tak by my to przepili, a tak wziol jo se wyndke i se rybe som zlapoł
zdjecie uzytkownika
tysz swoj - 2016-01-13 20:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nasz - 2015-12-23 13:39:01]:
cos sie tak przyssol do tego raciborza,na rbe bys chciol , chyba na wóde, jak chcesz rybe to se zlapej..
zdjecie uzytkownika
czego - 2016-01-19 20:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kompletnie nie rozumiem tej dyskusji, wydaje mi się, że wiele osób pisze po to by pisać, zamiast dostarczyć chętnym informacji na temat warunków zatrudnienia w Silbudzie :)
zdjecie uzytkownika
swoj - 2016-01-24 00:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czego - 2016-01-19 20:19:57]:
i mosz racje chopie,wszystko im zle,w robocie zle, w biurze zle,majstry zle same pretensje,przyjdzie taki do biura albo zawiany albo wczorajszy to co zalatwi , nic.a wez sie chopie ogol odziej tak jak Starok byc trzezwy zalatwisz wszystko.niusa opowiesz to i niusa sie dowiesz.pretensji bedzie wtedy null.
zdjecie uzytkownika
Pijak - 2016-01-24 18:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czego - 2016-01-19 20:19:57]:
Zatrudnienie jest na okrągło ale tylko na papierze bo jak jest na prawdę to się dowiasz jak porobisz trochę a pseldo majstry lubią znęcać się psychicznie nad ludźmi jak chcesz robić to rób na własne ryzyko
zdjecie uzytkownika
Zachwycony - 2016-01-25 03:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie firma godna polecenia, pieniąźki zawsze na czas nigdy się nie zawiodłę, organizacja w jak najlepszym porządku, zawsze pomocne Panie z bióra nigdy nie miałem kłopotu z wolnym bądź z chorobowym, po za tym liczba dni wolnych w roku praktycznie nie ograniczona ( jeżeli akurat terminy nie gonią ) . JEZELI CHODZI O MAJSTRÓW to miałem przyjemność pracować w przećiągu 10 lat z dwoma (tak przyjemność) bo bez względu na wywody innych tutaj w większości nierobów, są prawdziwymi fachowcami, ( bynajmniej tych dwóch z którymi pracowałem, na południu Niemiec) może rzeczywiście, nie którzy brak wykształcenia ale czy fachowcem jest osoba po szkole ? Czy raczej osoba , która pośwìęca swój czas, również wolny od pracy na planowaniu następnego dnia, żeby cały dzień wszystko szło gładko jak po maśle. Oczywiście to nie koniec ich obowiązków, pomijam juź to że plany, wymiary i wzory mają w małym paluszku, co nie jedna osoba po szkole tz.:,, Wykształcona'' nie ma o tym zielonego pojęcia. To ich świadomość i wiedza na temat rozwiązywania problemów , które jakże często pojawiają się na budowie jest wręcz nieoceniona ( nie rzadko są to problemy nie zwìązane z pracą zawodową).Majstrów mamy za sobą, teraz bióro koniec końców zawsze robotnik walczył z administracją i na odwrót, tylko w tej firmie inaczej to funkcjonuje, gdyż administracja dobrze wie do czego służy i nikt w żaden sposób nie rzuca nikomu kłód pod nogi a w szczególności szeregowym pracownikom, gdyż w Naszej Firmie Bióro wie dzieki komu funkcjonuje oczywiście dzięki tym niby najmniejszym , niby najsłabszym pracownikom, którzy są najtrwalszym fundamentem naszej firmy. I według mojej oceny oczywiście z poziomu najniższego podstawowego pracownika nie znam lepszej firmy. (Piszę o pracy w Niemczech) nie znam realiów pracy po tej stronie Odry, ale przypuszczam , że również miło się pracuje . Tak więc polecam każdemu zainteresowanemu:rzetelną firmę dbającom o każdego pracownika Silbud sp. z o.o


Ps.: Jeżeli chodzi o to , że nie ma na przysłowiowego ,,karpia'' to możecie podziękować samym sobie , było 100 zł mało było 200 mało było 300 ... to samo , argumentacja zawsze ta sama,: bo w rafako płacili 500 albo w eko oknach a Silbud taka firma i nic . Mało!? pazerni jesteście jaką masz jeden z drógim nierobów na początku stawkę? O ile większą od pracowników Rafako czy Ekookna ? Ile masz zwrotu podatku? ile masz wypłacane za urlop? Ja bardzo dobrze wiem ile mam i nigdy bym się nie zamienił a Wy ?
Ps 2.: Jeszcze o ludziach dwa, słowa w brygadzie jak wszędzie znajdą się ci co chcą robić i robią, to są wtedy zadowoleni , nie są rzucani z ekipy do ekipy , nie siedzą w domach bez pracy przez pare miesięcy . Ale to trzeba się troszke robotą zainteresować, a nie tylko oczekiwać,pić w trakcie roboty !i wyciągać te pazerne pazurska tylko po Euro.
zdjecie uzytkownika
Tomasz D - 2016-01-25 10:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nasz - 2015-09-27 08:30:13]:
Ja wiem co pisze prowadzilem niejedną budowę z chęcią chciałbym cię dostać do swojej brygady poczuł byś co znaczą spocone jajca mnie zna prawie cały silbud popytaj a potem oceniaj napewno nie potrafisz porosto gwoździa wbić ale do powiedzenia masz dużo pozdrawia
zdjecie uzytkownika
Ali - 2016-01-30 20:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie co wy piszecie za głupoty,najwiekszymi debilami w silbudzie są majstry.np mynarek leber do potegi,nawet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie roboty nie złapie,ostatnio mu polier kazal posprzatac schody to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robil to tydzien,a ciebie goni jak psa,nastepny debil to Strusch rozpierdolil swoją starą ekipe,a dzis ma do wszystkich pretensje ze stara gwardia ma go w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle nawet teścia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest dobry.
zdjecie uzytkownika
Ali - 2016-01-30 20:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o ubezpieczenie w zus to poraszka,zapierdalac jak wół,a opłacą cie jak smarkatego synka,wstyd.np.zarobiles 2 tys.ojro to twoja podstawa w zusie jest 2 tys.zła składka na ubezpieczenie wynosi 350 zł,wstyd i chańba.ale za nie długo sie to skończy bo z tego co wiem to bedzie dym i to kurewny.wiec za nie dlugo silbud zamkną.
zdjecie uzytkownika
swoj - 2016-01-30 20:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomasz D - 2016-01-25 10:06:40]:
Thomasd, jo ci powim tak , u takich majstrow co wolno sie napic w robocie czy po robocie to jo lubioł i lubie robic,jak u ciebie wolno to ide ,tylko jest jeden problem,on mnie nie pusci ,bo z kim by miol wypic. wisz o kim mysle ?wisz czy ni?
zdjecie uzytkownika
swoj - 2016-01-30 20:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ali - 2016-01-30 20:16:59]:
ali,tyn stróśż to taki gwiazdor ze jak roz za nowaka przyszoł to tylko do pirszego zjazdu robił, i co ??? i wek!!!raus
zdjecie uzytkownika
swoj - 2016-01-30 21:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zachwycony - 2016-01-25 03:39:58]:
zachwyconyniewimczym,jo już żech pisoł ,na karpia to jest dobro wyndka...
zdjecie uzytkownika
gorol - 2016-02-01 21:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi majstrami to jest tak ze jak się dobrze obstawiom to nie robią nic struz to jest cioty z pietraszyna teścia głębi jakby smarkacza miał przed sobą Wszyscy udają wielkich majstrow a tak prosto powiedziawszy to z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im wali jak wszystkim Takich pałaców co udają majstrow jest więcej stawki imdali za ddo noszenie do biura cioty i nic wiecej
zdjecie uzytkownika
normalny - 2016-02-02 18:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby ktoś był mądry i to wszystko przetłumaczył-jakieś konkrety bez przekleństw - powtórzcie jeszcze raz - bo połowy nie ma - administrator kasuje.jestem ciekawy najbardziej tych majstrów i biura - bo do tej pory połowy nie rozumię
zdjecie uzytkownika
TOMASZ D - 2016-02-03 08:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [swoj - 2016-01-30 20:51:27]:
NIEWIEM ale z checia chciałbym się dowiedziec
zdjecie uzytkownika
pracujołcy - 2016-02-08 10:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2016-02-02 18:27:06]:
Majstry są do wytszymania. Tutaj swoje bule wylewają ci co przez hlanie i nie róbstwo w domach zimą siedzą.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Silbud!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silbud

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert