Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AB MIDDEN HOLLAND

Pracowałeś w firmie AB MIDDEN HOLLAND i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-05-30 13:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AB-zuid Holland najlepsze
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-08-31 11:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam możliwość wyjechania przez firmę AB czy ktoś tam pracował jak tam jest,proszę o ODP.
zdjecie uzytkownika
badoo - 2014-09-02 14:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [basia - 2014-08-31 11:57:22]:
wystarczy poczytać trochę opinii o tej firmie, żeby zauważyć , że niewielu jest zadowolonych z tego pośrednika pracy. Jednak należy również wziąć poprawkę na fakt, że Polacy z pośredników do Holandii nigdy zadowoleni nie są... a tu przynajmniej w AB jest dość duży wybór ofert i stanowisk w różnych branżach
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-09-17 16:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam widze opinie osób które naprawdę tam pracowały
ciekawi mnie czemu daja ludziom półroczne urlopy w polsce niejedna osoba tak miała
zdjecie uzytkownika
beny - 2014-10-09 13:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chcesz wyjechac tylko w celu pracowniczym, to wszedzie mozesz byc niezadowolny. Ciesz sie, ze nie wymagaja jezyka flamandzkiego, tylko pewnie podstawy angielskiego. Poza tym ciekawy kraj i mozesz polaczyc przyjemne z pozytecznym. Podejmujac prace za grania, warto tez o tym pomyslec. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-10-22 13:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [:-) - 2014-09-17 16:46:30]:
z tego co widze nie jedna osoba miała taki urlop,czemu?
zdjecie uzytkownika
neo - 2015-02-20 18:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ab jest firmo która wykorzystuje ludzi na maxxa a potem wywala ich niby na 6 miesięcy bo takie jest prawo gówno prawda,stawki tez z nie wiadomo jakich przyczyn maleją choć pracuje się w tej samej pracy przy tych samych godzinach Polacy pracujący w tym biurze jako koordynatorzy to zwykli durnie po podstawowej szkole przykładowo taki Zbyszek.
zdjecie uzytkownika
blondii - 2015-02-20 19:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
AB miden.... hmmm... radziłabym sprawdzac, czy odciągane składki na ubezpieczenie, są faktycznie wpłacane, wiele osób z którymi pracowałam przez kilka miesiecy, po przepracowanym roku nadal nie otrzymało karty z ubezpieczalni, solarisy zgodne z prawdą, czyli kasa za ubezpieczenie odciągana, ale ubezpieczenia nigdy nie było... Poza tym, pracująca Polska koordynatorka w AB MIDEN chyba miała jakies korzystne umowy z właścicielem "interesu" w którym miałam wątpliwą przyjemnosc pracowac, poprostu przymykała oczy na to, że holender wypłacał nam na reke pieniądze za prace na akord, gdzie taka praca nie jest zgodna z holenderskim prawem pracy. O braku zainteresowania swoimi pracownikami przez ową koordynatorke juz nie bede wspominac, owszem przyjmowała interesantów, wczesniej upominając o DOKŁADNYM wytarciu obuwia przed wejsciem na biurowe salony, wysłuchała robiąc notatki ale na tym sie kończyło, albo w pracy tacy interesanci byli poddawani później mobbingowi przez własciciela bądz jego "wiernych polaczkow". Tak wiec nie polecam biura AB MIDEN, zatrudniają tylko dla własnych korzyści
zdjecie uzytkownika
neo2 - 2015-02-21 11:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Neo. Ciekawe jaka Ty szkołę skończyłeś, że wypominasz Panu jak dla Ciebie Zbyszkowi podstawowe? Jeszcze powiedz że jego dyplomy widziałeś? Każde przysłowie mówi o sobie... trzeba być mało kulturalnym człowiekiem, żeby nazwać kokogoś durne. Nie będę się znizal do Twojego poziomu. Znam Pana Zbyszka osobiście, spokojny konkretny koordynator.Blondi, nie wiem czy wiesz ale biuro abflexkracht jest kontrolowane co roku przez ABU i nie może pozwolić sobie na jakiekolwiek przekręty z ubezpieczeniem. To tyle w tym temacie. A w Holandii przed wejściem do biura tak jak i na całym świecie wycierać buty, żeby panie sprzątaczki miały trochę mniej pracy. .. Pracowałem przez abflexkracht i bylem zadowolony, kasa się zgadzala. Nigdzie nie ma lekko jak się chce zarobića oszustów nie szukajcie w ab, w Polsce wszędzie ich pełno. .pozdrawiam wszystkich niezadowolonych,którzy czegokolwiek się nie chwycą to i tak będą niezadowoleni. ..
zdjecie uzytkownika
neo - 2015-02-21 14:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
neo2 widać ze lubisz jak ktoś cie w h.. robi a ten twój pan Zbyszek nie wie czasem jak ma na imię to karze wysłać zapytanie na maila w tej sprawie i w wielu innych tez bo on na nic nie potrafi odpowiedzieć widać pracowałeś zbyt krotko w tej firmie zęby coś wiedzieć byleś zadowolony, kasa się zgadzała,byty zostawiałeś na ulicy przed biurem zęby pani sprzątaczka miała miej pracy . to czemu już nie pracujesz w tej firmie skoro jest taka super.
Piszesz głupoty zęby innych wkopać w maliny
zdjecie uzytkownika
neo - 2015-02-21 14:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"oszustów nie szukajcie w ab" a z tym to przegiełeś na maxa
zdjecie uzytkownika
jp - 2015-02-21 18:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam to nie agencja to bagno koordynatorzy to nic więcej jak tylko oszuści.
A nie polecam pracy u heemskierka na korzeniach Auschwitz a nawet gorzej norma goni normę ręce opadają a jak poprosisz o zmiane pracy wyzej wymieniony pan strasz zwolnieniem
zdjecie uzytkownika
neo2 - 2015-02-21 20:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neo - 2015-02-21 14:46:29]:
Neo,zarzucasz komuś że ledwo skończył podstawówki, a nawet nie wiesz że piszę się że ktoś Cię robi w ch...a nie w h... Tyle samo jest warta Twoja opinia, czyli jest ona ch...warta.Nie pracuję już w ab bo mam dobrą robotę w Polsce. A Ty jp to nie masz pojęcia co to jest Auschwitz,byłeś chociaż w muzeum. ..Masakra, ludzie nigdzie Wam kasy za darmo nie dadzą. .. Wszędzie trzeba robić, żeby zarobić. Najłatwiej wejść na forum i nazwać kogoś oszustem, jakby tam pracowali oszuści lub robili coś niezgodnie z prawem to dawno by im biuro zamknęli mądrale Wy wszystkie... A o koordynatorach rzadko się słyszy dobre opinie
Zostańcie sami a zobaczycie jaki to miód z takimi ęteligentami się użerać.
zdjecie uzytkownika
ewo - 2015-02-23 19:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam firma hemskierk tam ab wysyła do pracy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie uciekają z tej roboty zostają tylko przy (usunięte przez administratora) rudego
zdjecie uzytkownika
pan - 2015-02-23 19:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście uważam ze Polacy jako tacy nigdy nie powinni dostać ŻADNEJ funkcji wyższej niż kierowca czy zwykły robol gdyż sami dokręcają śrubę oraz zarzynają i wymagają więcej niż sami Holendrzy.
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-02-26 16:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie są jakieś plusy i minusy, nie można wrzucać każdego do takiego samego worka. Wiem, że tu zatrudniają pracowników zarówno na krótki okres czasu, jak i na stałe. Oferują pracę w kilku sektorach,dobrze że zapewniają Zakwaterowanie, Transport do pracy, Ubezpieczenie, Opiekę koordynatora który zadba o dopełnienie formalności związanych z umową, zakwaterowaniem, ubezpieczeniem oraz zapewni pomoc w nagłych wypadkach i przy sprawach codziennych
zdjecie uzytkownika
kanapka - 2015-02-26 18:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan - 2015-02-23 19:56:04]:
zgadzam się polak nie powinien być na stanowisku kierowniczym,pracowałem z takim Maciusiem który był kierownikiem i troszkę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu się przewracało
zdjecie uzytkownika
kanapka - 2015-02-26 18:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neo - 2015-02-20 18:24:17]:
może dla tego żeby nie dać mu fazy b.
zdjecie uzytkownika
henio - 2015-02-26 18:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo piekna wypowiedz ale chyba tylko w bajkach tak jest. Każą samemu jechać załatwić sofi numer 20-30 km dalej a nie kazdy posiada auto za dom płaci sie ja za apartament a mieszka sie z w dwie albo trzy osoby wraz z grzybem na ścianach transport do pracy owszem rower do 10km a wiadomo jaka jest pogoda w holandi do koordynatora zęby sie dodzwonić to tak jak wygrać w lotka do lekarza tez trzeba iść samemu wiec MANIA ładnie napisałaś ale nic z tego sie nie zgada wiec po co to piszesz chyba ze pracujesz dla tej firmy i tu ja reklamujesz
zdjecie uzytkownika
kanapka - 2015-02-26 18:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neo - 2015-02-20 18:24:17]:
Ja nie narzekam na to biuro ab,koordynatorzy nie są wcale żli np.Carolain i Gwen są spoko jak trzeba to pomogą,a co do kasy są wypłacalni
zdjecie uzytkownika
kanapka - 2015-02-26 18:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henio - 2015-02-26 18:12:28]:
Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś musiał samemu jechać wyrabiać sobie nr.sofii,co do mieszkań to zalerzy jak się trafi i jak się o nie dba.
zdjecie uzytkownika
henio - 2015-02-26 20:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kanapka - 2015-02-26 18:23:29]:
widocznie takie rzeczy tylko w ab flexkracht
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-07 16:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ab flex kracht to dzieją się takie rzeczy ze najstarszym fizjologom się nie śniło jeden wielki(usunięte przez administratora)koordynatorzy majo na wszystko i na wszystkich (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
MALUTKI - 2015-03-16 05:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o ABflexKRACHT W POZYTYWACH MOGE JEDYNIE POWIEDZIEC ZE BARDZIEJ SIE USAMODZIELNILEM I NIC POZATYM BO TRZEBA BYLO LICZYC TYLKO NA SIEBIE. JEZELI MIALEM PROBLEMY Z BIUREM JEDYNA OSOBA KTORA MI POMAGALA I INGEROWALA TO BYL PRACODAWCA U KTOREGO PRACOWALEM.DOSTAŁEM VAST CONTRACT PRZEZ BIURO-NIESTETY WIECEJ Z TYM PROBLEMÓW BYLO NIZ KORZYSCI
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-03-23 13:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [livebird - 2014-04-27 13:10:40]:
Pan z Sliedrechtu, bodajże Tomasz..w jednej z rozmów telefonicznych stwierdził ..że oni każdemu informacji o stawce nie udzielają, bo mogłoby to źle świadczyć o firmie...;)) reszte dopiszcie sobie sami.
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-03-28 13:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koordynatorzy w ab flexkracht to oszuści a na pierwszym miejscu jest pani Ilona wredna oszustka inni tez nie zostają w tyle powodzenia tym którzy zdecydują się dla tej bandy pracować
zdjecie uzytkownika
Honorata - 2015-04-10 20:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam.
w niedziele mamy mozliwosc wyjazdu z chlopakiem do AB Midden.
czy ktos moze cos powiedziec na temat tego pracodwacy?
bo nie ukrywam jeziemy pierszy raz i jest troche strachu.
z gory dziekuje za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
kanapka - 2015-04-13 19:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli macie jechać przez ab sildrecht to lepiej nie ,krecą kłamią i spartańskie warunki
zdjecie uzytkownika
kanapka - 2015-04-13 19:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli macie jechać przez ab sildrecht to lepiej nie ,krecą kłamią i spartańskie warunki
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-04-19 07:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henio - 2015-02-26 20:21:20]:
Prawdą jest że trzeba samemu jechać do lekarza i naprawde z wielką łaską umawiają tak ową wizytę u lekarza ,a sofi numer każą samemu wyrabiać od zeszłego roku bo nie mają już żadnego zarobku z tego tytułu ,znam nowe osoby którym tak zrobili , normalnie je wysłali do pracy bez numeru sofi i nie dastały wypłaty tak długo puki nie wyrobiły sofi
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-05-17 10:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem przez ab flexkracht w rijsenhout w sumie nie długo(i dobrze) praca jak to praca trzeba robic wiadomo, tylko godziny nędzne a co za tym kasa tez stawka godzinowa niska za domek 83e za tydzien kordynatorzy do bani nic nie wiedzą nie powiedzo nie pomogo radz se sam wiedz poradziłem zmieniłem firme i jestem bardzo zadowolony.
zdjecie uzytkownika
zenon - 2015-05-25 13:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
firma abflexkracht jest firmo nie rzetelno i lepiej trzymać sie z daleka
zdjecie uzytkownika
Jarecki - 2015-05-27 18:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja ma swoje plusy i minusy jak to agencja. W mojej opinii należy do tych lepszych - względnie - bo wiemy ile jest tych gorszych. Są wypłacalni, z tym nie ma problemu. System rozliczeń jest bardzo dobry w porównaniu do innych. Dostaje się login i hasło, dzień przed wypłatą po zalogowaniu widać ile naliczyli godzin w każdy dzień. Łatwo się kontroluje i nie ma problemów. Stawki normalne, większość jeździ rowerami, rowery za darmo. Nie ma opłat za transport to spoko. Jak trzeba jechać pod wiatr 10 km w deszczu to trochę gorzej. Wszystkie lub prawie wszystkie oferty są na kwiaty. W rejonie tym najbardziej kwietnym w Holandii, blisko giełd kwiatowych w Alsmeer i Rijsburgu. Większość zakwaterowania jest ok, bo w domach. Jest różnica między życiem w normalnym domu z dużym salonem i ogrodem a w kontenerze w 5 osób, gdzie cały kontener jest wielkości jednego salonu w normalnym domu. Mogą się zdarzyć incydenty, że ktoś przyjeżdża a okazuje się, że tu nie ma miejsca ;) Wszystkie łóżka zajęte, nie ma miejsc wolnych i co zrobić..? Z kwiatami to różnie bywa, bo niektórzy mają dobrą pracę a niektórzy koszmarną. Łatwo się wkurzyć gdy zapewniają o stałej pracy a ktoś przyjeżdża aż z polski na 2 tygodnie zastępować kogoś innego. Aby namówić kogoś do pracy na ten krótki czas, to trzeba oszukać, że dostanie stałą pracę... No i też jedna osoba dostanie pracę z dużą liczbą godzin a inna po 20 godzin w tygodniu i nic nie można zrobić. Najgorzej na giełdzie kwiatowej w Rijnsburgu, nie polecam nikomu. Przez parę miesięcy w roku tak mało pracy, że zarabia się mniej niż w Polsce i liczy każde euro aby wystarczyło na tydzień (nie ma odkładania) potem jest za dużo pracy, tak że nikt nie może wytrzymać i w takiej zrąbanej atmosferze...
Co jeszcze: kwiaty zależą od pory roku, słońce i ilość kwiatów na rynku wpływa na cenę i opłacalność. Więc trudno o pracę ze stałymi godzinami, łatwiej o pracę bardzo zmienną. Wtedy trudno jest kalkulować to ile zarobi się w przyszłości, trudno o pewność stałej pracy...
Dużo zadowolonych i dużo bardzo niezadowolonych z tego jest osób...
Polecam dla tych z doświadczeniem w kwiatach, powinni dostać robotę od ręki. Jak ktoś porobił na różach lub tulipanach to tym bardziej. Zresztą nie tylko przez AB flexkracht ale wtedy w całej Holandii jest pracy pod dostatkiem.
Pospolity przekręt polegający na tym aby kogoś wysłać do Polski aby za długo nie pracował i żeby mu nie zmieniać umowy na bardziej korzystną - występuje tu tak samo jak w innych agencjach.
A i jeszcze coś: to, że większość ludzi mieszka przyzwoicie w miastach i w ładnych dużych domach, to nie znaczy, że każdemu tak się trafi. Jest trochę tych, którzy mieszkają na solassi w bungalach czy de vite raff - nie wiem czy dobrze napisałem a to już niefajnie. Jednak lepiej niż przez te agencje, które wszystkich upychają w najgorzych warunkach mieszkalnych aby jak najwięcej zarobić na tym dodatkowym biznesie jakim jest wynajmnowanie najtańszego kwaterunku i podnajmowanie go polakom ze znaczną przebitką.
zdjecie uzytkownika
Walenty - 2015-05-27 19:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [neo - 2015-02-21 14:46:29]:
Też mi się wydaje, że z tym Zbyszkiem i tym ubezpieczeniem to głupoty. Jestem trzeci raz w pracy przez AB i nie słyszałem nic a nic o tym. Co prawda nabijanie się z koordynatorów to słyszałem i to jest normalne na pewno w każdej agencji, ale nabijanie się z powodów nic a nic nie związanych z pracą czy rozliczeniami.
Nic a nic nie oszukują, jedyne co, to co robią inne agencje - słyszało się jak ktoś musi zjechać na 3 miesiące do Polski, bo jak by pracował bez przerwy dłuższy czas, to musiałby przejść na lepszą umowę pracownik ale gorszą dla agencji. Jednak to weźcie pod uwagę, że te najlepsze agencje jakie znam, te najuczciwsze - robią to samo. Skoro wszyscy to robią i jest to cecha wspólna, to można pominąć. To tak samo normalne jak i to, że wszystkie agencje są agencjami zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2015-05-27 22:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Walenty - 2015-05-27 19:52:28]:
witaj mówisz ze z ubezpieczeniem to głupoty, ze do lekarza nie wysyłają samemu myślę ze znajdzie się jeszcze ktoś kto to potwierdzi,umarł bys ? będzie następny na na twoje miejsce
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2015-06-06 15:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda, a ty co nie słyszałeś to sobie uszy umyj.
Tak samo z numerem podatkowym fakt muniowi cie dadzą rower i se jedź h... wie gdzie zęby se wyrobić numer nic nie pomogą nie polecam tej firmy szkoda czasu na te abflex kracht
zdjecie uzytkownika
filip - 2015-06-10 19:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kanapka - 2015-04-13 19:51:10]:
Zgadzam się ,Ab Sildrecht to najgorsze biuro jakie może być.Kłamią i ludzie robią 2 dni w tygodniu ,a Rzeszutek tylko kłamie i obiecanki.Ale w końcu ktoś nie wytrzyma i mu kark skręci
zdjecie uzytkownika
oleksy - 2015-06-29 16:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To może napiszcie na czym polegają te rzekome kłamstwa, bo w sumie kłamanie to nie jest przestępstwo, co najwyżej jakiś grzech według chrześcijaństwa. Gorzej jeśli faktycznie ludzie pracują dwa dni w tygodniu i nie ma pracy, tylko przestoje i się siedzi na kwaterze, to trochę mało profesjonalne, ciekawe, czy płaca przestojowe.
zdjecie uzytkownika
leon - 2015-07-23 20:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak przestojowe, i na ten przestój dajo kilka krat z browarem zeby sie nie nudzić
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-08-26 19:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem, ze zatrudniają pracowników zarówno na krótki okres czasu, jak i na stałe, tylko wszystko jest zależne gdzie chcesz konkretnie pracować, z tego co ja wiem to szukają ludzi do ogrodnictwa, branży logistycznej i budowlanej. Zastnawiam się @grzegorz jako kto pracowałes, na jakim stanowisku, ze masz o nich negtywną opinie
zdjecie uzytkownika
edsdsd - 2015-10-02 22:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co jest nie fajnego na de wite? Mieszkałeś tam? Ja mieszkam, poza tym że net słaby to nie ma się do czego przyczepić, domki 6 osobowe, dwie toalety, miejsca dla każdego lokatora pod dostatkiem.
zdjecie uzytkownika
ludz - 2015-10-03 02:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to na pewno są bardziej komfortowe warunki niż ja miałem jakieś 2 lata temu w innej firmie. Po jakimś czasie wróciłem do Polski żeby się odkuć i chciałem znaleźć innego pośrednika. Czy w chwili obecnej AB Midden jest w stanie zapewnić jakieś ciekawe warunki finansowe, bo w sumie to tylko na tym mi zależy..
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-18 13:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie polecane tej agencji mało godzin tydzień pracy tydzień na domku mowie o pracy na bukietach sama to przezylam
zdjecie uzytkownika
Kdo - 2016-04-07 18:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może akurat tak ci się nieciekawie trafiło @Ja, bo z tego co mi wiadomo to jest u nich dość sporo roboty zwykle. No i fajnie, że ten domek ogarniają za darmo.
zdjecie uzytkownika
Imigrantka - 2016-04-13 21:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ludzie czy ktoś coś wie o pracy przy chryzantemach w Zaltbommel? ile godzin w tygodniu i jakie warunki na zakwaterowaniu? proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
Kasia O. - 2016-04-19 09:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś może sie wypowiedzieć o pracy w magazynie na sliedrecht? ile godzin? czy praca jest czy tylko 2dni w tyg? a jak na domkach? po ile os w pokoju? będę wdzięczna za każdy komentarz.
zdjecie uzytkownika
Goedman - 2016-05-09 19:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest źle z tą agencją, zależy kto co potrzebuje i wtedy czy mu przypasi. Jest agencja uczciwa, nie ma na pewno wałów że coś się nie zgadza. Jak czasem komuś coś się nie zgadza to przez to, że sam nie rozumie co i jak się liczy i nawet nie zagląda do salarisa i nie próbuje nic zrozumieć - tacy ludzie zwykle mają problem ;)
Co najważniejsze, to jest ten region Aalsmeer, plus minus 30 km dookoła. Region samych szklarni i kwiatów, więc prace są do tego adekwantne, wydaje mi się, że około 80% pracowników robi w kwiatkach, inni w pokrewnych np coś z ziemią, nawozami, wysyłkami...
Dlatego też, jak jest sezon, to tu pracę może mieć każdy a jak mu się skończy to szybko dostanie następną a jak ktoś w zimie jest, to może mieć ciężko... Choć w zimie jest praca ale dużo mniej, jak i wszystkich pracowników.
W lecie chaty pełne i ciągły przemiał ludzi, w zimie świeże osoby przyjeżdżały i zaczynały od czekania na pracę a niektórzy bardziej niecierpliwi i wybuchowi uciekali zanim ją dostali...
Łatwo sprawdzić opinie i oceny na podstawie tego jaka była pora roku.
Ja nie radzę nikomu zaczynać od jesieni lub zimy. Teraz jak ktoś jest chętny to jest bardzo dobry czas do tego
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-05-10 21:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać, że firma wie co robi, skoro ma takie rozmieszczenie :)
zdjecie uzytkownika
Rocky - 2016-05-11 09:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Ab Midden Holland to obecnie abflexkracht z siedzibą w Rijsenhout. Jeśli piszesz o Gwen to jest to inna firma a mianowicie Ab Midden Nederland z Houten. A Sliedrecht to tez Ab Midden Nederland drugi oddział. Zaltbommel to z kolei oferta Ab Oost... czyli też inna, oddzielna firma. .. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Rocky - 2016-05-11 09:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddzial w Sliedrecht podlega Ab Midden Nederland z Houten . Tutaj piszemy opinie o Ab Midden Holland czyli obecnie abflexkracht z Rijsenhout. To są dwie oddzielne firmy. Pozdrawiam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie AB MIDDEN HOLLAND!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB MIDDEN HOLLAND

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert