Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AB MIDDEN HOLLAND

Pracowałeś w firmie AB MIDDEN HOLLAND i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-05-30 13:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AB-zuid Holland najlepsze
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-08-31 11:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam możliwość wyjechania przez firmę AB czy ktoś tam pracował jak tam jest,proszę o ODP.
zdjecie uzytkownika
badoo - 2014-09-02 14:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [basia - 2014-08-31 11:57:22]:
wystarczy poczytać trochę opinii o tej firmie, żeby zauważyć , że niewielu jest zadowolonych z tego pośrednika pracy. Jednak należy również wziąć poprawkę na fakt, że Polacy z pośredników do Holandii nigdy zadowoleni nie są... a tu przynajmniej w AB jest dość duży wybór ofert i stanowisk w różnych branżach
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-09-17 16:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam widze opinie osób które naprawdę tam pracowały
ciekawi mnie czemu daja ludziom półroczne urlopy w polsce niejedna osoba tak miała
zdjecie uzytkownika
beny - 2014-10-09 13:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chcesz wyjechac tylko w celu pracowniczym, to wszedzie mozesz byc niezadowolny. Ciesz sie, ze nie wymagaja jezyka flamandzkiego, tylko pewnie podstawy angielskiego. Poza tym ciekawy kraj i mozesz polaczyc przyjemne z pozytecznym. Podejmujac prace za grania, warto tez o tym pomyslec. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-10-22 13:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [:-) - 2014-09-17 16:46:30]:
z tego co widze nie jedna osoba miała taki urlop,czemu?
zdjecie uzytkownika
neo - 2015-02-20 18:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ab jest firmo która wykorzystuje ludzi na maxxa a potem wywala ich niby na 6 miesięcy bo takie jest prawo gówno prawda,stawki tez z nie wiadomo jakich przyczyn maleją choć pracuje się w tej samej pracy przy tych samych godzinach Polacy pracujący w tym biurze jako koordynatorzy to zwykli durnie po podstawowej szkole przykładowo taki Zbyszek.
zdjecie uzytkownika
blondii - 2015-02-20 19:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
AB miden.... hmmm... radziłabym sprawdzac, czy odciągane składki na ubezpieczenie, są faktycznie wpłacane, wiele osób z którymi pracowałam przez kilka miesiecy, po przepracowanym roku nadal nie otrzymało karty z ubezpieczalni, solarisy zgodne z prawdą, czyli kasa za ubezpieczenie odciągana, ale ubezpieczenia nigdy nie było... Poza tym, pracująca Polska koordynatorka w AB MIDEN chyba miała jakies korzystne umowy z właścicielem "interesu" w którym miałam wątpliwą przyjemnosc pracowac, poprostu przymykała oczy na to, że holender wypłacał nam na reke pieniądze za prace na akord, gdzie taka praca nie jest zgodna z holenderskim prawem pracy. O braku zainteresowania swoimi pracownikami przez ową koordynatorke juz nie bede wspominac, owszem przyjmowała interesantów, wczesniej upominając o DOKŁADNYM wytarciu obuwia przed wejsciem na biurowe salony, wysłuchała robiąc notatki ale na tym sie kończyło, albo w pracy tacy interesanci byli poddawani później mobbingowi przez własciciela bądz jego "wiernych polaczkow". Tak wiec nie polecam biura AB MIDEN, zatrudniają tylko dla własnych korzyści
zdjecie uzytkownika
neo2 - 2015-02-21 11:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Neo. Ciekawe jaka Ty szkołę skończyłeś, że wypominasz Panu jak dla Ciebie Zbyszkowi podstawowe? Jeszcze powiedz że jego dyplomy widziałeś? Każde przysłowie mówi o sobie... trzeba być mało kulturalnym człowiekiem, żeby nazwać kokogoś durne. Nie będę się znizal do Twojego poziomu. Znam Pana Zbyszka osobiście, spokojny konkretny koordynator.Blondi, nie wiem czy wiesz ale biuro abflexkracht jest kontrolowane co roku przez ABU i nie może pozwolić sobie na jakiekolwiek przekręty z ubezpieczeniem. To tyle w tym temacie. A w Holandii przed wejściem do biura tak jak i na całym świecie wycierać buty, żeby panie sprzątaczki miały trochę mniej pracy. .. Pracowałem przez abflexkracht i bylem zadowolony, kasa się zgadzala. Nigdzie nie ma lekko jak się chce zarobića oszustów nie szukajcie w ab, w Polsce wszędzie ich pełno. .pozdrawiam wszystkich niezadowolonych,którzy czegokolwiek się nie chwycą to i tak będą niezadowoleni. ..
zdjecie uzytkownika
neo - 2015-02-21 14:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
neo2 widać ze lubisz jak ktoś cie w h.. robi a ten twój pan Zbyszek nie wie czasem jak ma na imię to karze wysłać zapytanie na maila w tej sprawie i w wielu innych tez bo on na nic nie potrafi odpowiedzieć widać pracowałeś zbyt krotko w tej firmie zęby coś wiedzieć byleś zadowolony, kasa się zgadzała,byty zostawiałeś na ulicy przed biurem zęby pani sprzątaczka miała miej pracy . to czemu już nie pracujesz w tej firmie skoro jest taka super.
Piszesz głupoty zęby innych wkopać w maliny
zdjecie uzytkownika
neo - 2015-02-21 14:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"oszustów nie szukajcie w ab" a z tym to przegiełeś na maxa
zdjecie uzytkownika
jp - 2015-02-21 18:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam to nie agencja to bagno koordynatorzy to nic więcej jak tylko oszuści.
A nie polecam pracy u heemskierka na korzeniach Auschwitz a nawet gorzej norma goni normę ręce opadają a jak poprosisz o zmiane pracy wyzej wymieniony pan strasz zwolnieniem
zdjecie uzytkownika
neo2 - 2015-02-21 20:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neo - 2015-02-21 14:46:29]:
Neo,zarzucasz komuś że ledwo skończył podstawówki, a nawet nie wiesz że piszę się że ktoś Cię robi w ch...a nie w h... Tyle samo jest warta Twoja opinia, czyli jest ona ch...warta.Nie pracuję już w ab bo mam dobrą robotę w Polsce. A Ty jp to nie masz pojęcia co to jest Auschwitz,byłeś chociaż w muzeum. ..Masakra, ludzie nigdzie Wam kasy za darmo nie dadzą. .. Wszędzie trzeba robić, żeby zarobić. Najłatwiej wejść na forum i nazwać kogoś oszustem, jakby tam pracowali oszuści lub robili coś niezgodnie z prawem to dawno by im biuro zamknęli mądrale Wy wszystkie... A o koordynatorach rzadko się słyszy dobre opinie
Zostańcie sami a zobaczycie jaki to miód z takimi ęteligentami się użerać.
zdjecie uzytkownika
ewo - 2015-02-23 19:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam firma hemskierk tam ab wysyła do pracy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie uciekają z tej roboty zostają tylko przy (usunięte przez administratora) rudego
zdjecie uzytkownika
pan - 2015-02-23 19:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście uważam ze Polacy jako tacy nigdy nie powinni dostać ŻADNEJ funkcji wyższej niż kierowca czy zwykły robol gdyż sami dokręcają śrubę oraz zarzynają i wymagają więcej niż sami Holendrzy.
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-02-26 16:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie są jakieś plusy i minusy, nie można wrzucać każdego do takiego samego worka. Wiem, że tu zatrudniają pracowników zarówno na krótki okres czasu, jak i na stałe. Oferują pracę w kilku sektorach,dobrze że zapewniają Zakwaterowanie, Transport do pracy, Ubezpieczenie, Opiekę koordynatora który zadba o dopełnienie formalności związanych z umową, zakwaterowaniem, ubezpieczeniem oraz zapewni pomoc w nagłych wypadkach i przy sprawach codziennych
zdjecie uzytkownika
kanapka - 2015-02-26 18:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan - 2015-02-23 19:56:04]:
zgadzam się polak nie powinien być na stanowisku kierowniczym,pracowałem z takim Maciusiem który był kierownikiem i troszkę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu się przewracało
zdjecie uzytkownika
kanapka - 2015-02-26 18:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neo - 2015-02-20 18:24:17]:
może dla tego żeby nie dać mu fazy b.
zdjecie uzytkownika
henio - 2015-02-26 18:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo piekna wypowiedz ale chyba tylko w bajkach tak jest. Każą samemu jechać załatwić sofi numer 20-30 km dalej a nie kazdy posiada auto za dom płaci sie ja za apartament a mieszka sie z w dwie albo trzy osoby wraz z grzybem na ścianach transport do pracy owszem rower do 10km a wiadomo jaka jest pogoda w holandi do koordynatora zęby sie dodzwonić to tak jak wygrać w lotka do lekarza tez trzeba iść samemu wiec MANIA ładnie napisałaś ale nic z tego sie nie zgada wiec po co to piszesz chyba ze pracujesz dla tej firmy i tu ja reklamujesz
zdjecie uzytkownika
kanapka - 2015-02-26 18:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neo - 2015-02-20 18:24:17]:
Ja nie narzekam na to biuro ab,koordynatorzy nie są wcale żli np.Carolain i Gwen są spoko jak trzeba to pomogą,a co do kasy są wypłacalni
zdjecie uzytkownika
kanapka - 2015-02-26 18:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henio - 2015-02-26 18:12:28]:
Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś musiał samemu jechać wyrabiać sobie nr.sofii,co do mieszkań to zalerzy jak się trafi i jak się o nie dba.
zdjecie uzytkownika
henio - 2015-02-26 20:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kanapka - 2015-02-26 18:23:29]:
widocznie takie rzeczy tylko w ab flexkracht
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-07 16:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ab flex kracht to dzieją się takie rzeczy ze najstarszym fizjologom się nie śniło jeden wielki(usunięte przez administratora)koordynatorzy majo na wszystko i na wszystkich (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
MALUTKI - 2015-03-16 05:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o ABflexKRACHT W POZYTYWACH MOGE JEDYNIE POWIEDZIEC ZE BARDZIEJ SIE USAMODZIELNILEM I NIC POZATYM BO TRZEBA BYLO LICZYC TYLKO NA SIEBIE. JEZELI MIALEM PROBLEMY Z BIUREM JEDYNA OSOBA KTORA MI POMAGALA I INGEROWALA TO BYL PRACODAWCA U KTOREGO PRACOWALEM.DOSTAŁEM VAST CONTRACT PRZEZ BIURO-NIESTETY WIECEJ Z TYM PROBLEMÓW BYLO NIZ KORZYSCI
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-03-23 13:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [livebird - 2014-04-27 13:10:40]:
Pan z Sliedrechtu, bodajże Tomasz..w jednej z rozmów telefonicznych stwierdził ..że oni każdemu informacji o stawce nie udzielają, bo mogłoby to źle świadczyć o firmie...;)) reszte dopiszcie sobie sami.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB MIDDEN HOLLAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AB MIDDEN HOLLAND?
Zadaj pytanie