Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

zdjecie uzytkownika
klient - 2013-02-27 17:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co Pani pisze , to jest chore. Za 1200 zł jest Pani w stanie utrzymać rodzinę ? Dziewczyny z Buczka jak to czytacie to załóżcie związki zawodowe i wtedy Wy bedziecie podejmować pewne decyzje. Zobaczycie co zrobi kierownictwo jak któregoś dnia nikt nie otworzy sklepów . Nie dajcie się ludzie [usunięte przez moderatora]za te pieniądze . Bo wszyscy Was wykorzystują . Lepiej kraść niż pracować za te pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2013-03-08 20:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) uwielbiam panią kierownik z Długiej. Pani nogi są jak te świeże bułeczki :)
zdjecie uzytkownika
zdziwona - 2013-03-12 23:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radek - 2013-03-08 20:09:13

Witam :) uwielbiam panią kierownik z Długiej. Pani nogi są jak te świeże bułeczki :)
Świeże bułeczki?Ale porównanie haha.
Biedna ta pani kierownik o nogach jak bułeczki
zdjecie uzytkownika
ss - 2013-03-13 08:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdziwona - 2013-03-12 23:56:05

Radek - 2013-03-08 20:09:13

Witam :) uwielbiam panią kierownik z Długiej. Pani nogi są jak te świeże bułeczki :)
Świeże bułeczki?Ale porównanie haha.

Biedna ta pani kierownik o nogach jak bułeczki
A[usunięte przez moderatora] jak nie wypał !!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ColMed - 2013-03-20 19:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisząc w imieniu swoim i moich koleżanek jako stałych klientów ,,Buczek" Podwale stwierdzamy że jest to piekarnia w której obsługa klienta ma wiele do życzenia. Pracownice wyjątkowo niemiłe, pretensjonalnie wręczają faktury, z którymi zawsze są problemy. Przykładem tego tygodnia jest wyjątkowo niekompetentna ,,K[usunięte przez moderatora]" podchodząca do klienta pogardliwie, która chyba robi łaskę, że klienci odwiedzają w/w piekarnię. Po faktury przychodzi się kilkakrotnie, nie zawsze poprawnie wypełnione. Proszę kierownictwo o zwrócenie szczególnej uwagi na zarządzających tą placówką.
zdjecie uzytkownika
klijent - 2013-03-25 21:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mieszkam w boku nr 17 na ul fieldolfa nila i codziennie kupuje w piekarni buczek.Dotykczas robiąc zakupy w piekarni wszystko było jak należy niestety teraz brakuje czesto pieczywa moich ulubionych ciasteczek z powidłami i nawet w ciastach nie ma wyboru pytam co się dzieje że takie braki a dziewczyny śmieją się na cały sklep romansują z chłopcami i wogóle się nie przejmują ze ja jako klijent to widze szkoda że się popsuła piekarnia i obsługa kompletnie nie zwraca uwagi .
zdjecie uzytkownika
Grzegorz z Nila - 2013-03-26 20:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Jestem częstym gościem cukierni Buczek na Nila. I jestem zmuszony obronić pracujące tam Panie. Tak miłej obsługi, jak tam jest, trudno szukać. Załoga jest uprzejma i uśmiechnięta, Szkoda tylko, że sfrustrowani ludzie próbują sie na nich wyżywać. Drogi Panie uśmiech to zaleta A NIE WADA!!!!
zdjecie uzytkownika
Maly - 2013-04-01 10:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KUpilem na Swieta orzechowiec u Buczka, jescze takiego paskuctwa nie jadlem, calosc praktycznie od razu wyrzucialem do kosza. Buczek wyciaga pieniadze i sprzedaje po prostu swinstwo. Sernik tez niedawno kupowalem, bo zwlaszcza lubie sernik, ale tez do niczego, jednak wole sam sobie go zrobic - nawet nie ma porownania.
NIE POLECAM BUCZKA - wole zdecydowanie kupic u [usunięte przez moderatora]!!!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-04-01 12:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciasta to jeszcze nic, ale chleb orkiszowy ohyda!!!! Na drugi dzień spleśniały ...... co oni tam dodają??? Najgorsza piekarnia w Krakowie. Ludzie, lepiej od niej z daleka !!!! A panie w biurze takie jak za komuny. Jakby łaskę robiły że odbiorą telefon.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-04-04 09:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orzechowiec to pół biedy. Kto odważny niech kupi cokolwiek na Kurdwanowie nie wiem jaka to ulica ale jest tylko jeden. Niedawno się tam przeprowadziłam u Buczka kupuje od lat. Ale takich jaj nie robią nigdzie stare ciasto obkrawają bo to widać i wkładają do tych papierków aby wyglądało jak ciastko. Kto zna inne sklepy odrazy się skapnie. Gdzie tu jest szef że w jednym sklepie jest wszystko zawsze świeże a tam totalny syf. Niezła reklama a obsługa też daje dużo do życzenia.
zdjecie uzytkownika
Maria J. - 2013-04-09 17:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry robiąc zakupy w waszych placówkach zdążyłam zauważyć
ciągłe wymiany pracowników nie wiem czy to jest na korzyść państwu
czy tak musi być ale dobrze by było gdyby pan dyrektor spojrzał głęboko w oczy panią kierowniczką jak dbają o mienie firmy o marnowanie towaru o sprzedawanie świństwa starego ohydnego gadanie przez telefon firmowy godzinami ale gdy to się pisze to pan dyrektor żadnej konsekwencji nie wyciąga tylko jeszcze nagradza jestem całą tą sprawą zdegustowana kiedy ktoś tymi sprawami się zajmie bo na dzisiejszy dzień to firma zeszła na psy liczy się tylko pieniądz a nie zadowolenie klienta
zdjecie uzytkownika
rozbawiona - 2013-04-12 12:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała sytuacja jaka panuje w firmie Buczek to wielki śmiech to tylko w tej firmie mogą być takie przekręty klienci piszą na forum o kierowniczkach sklepu jak postępują z pracownikami jak nimi poniewierają upokarzają stosują mobbing są aroganckie i za to zostają nagradzane pytam się gdzie jest dyrektor oraz właściciele firmy czy o taki wizerunek chodzi a może wszystko wiedzą tylko chowają głowę w piasek i udają że jest wszystko okej czy musi dojść do jakiegoś większego skandalu żeby ktoś tym wszystkim się zainteresował
zdjecie uzytkownika
rozbawiona druga - 2013-04-12 13:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro tak jest to dlaczego nikt z imienia i nazwiska nie napisał do szefostwa tylko się chowacie za tymi nickami. Nie masz pojęcia co to jest mobbing. Plujesz na innych tylko wtedy jak jesteś anonimowa. Proponuję zacząć pracować normalnie to wtedy pewnie nikt nie będzie miał uwag do ciebie.
zdjecie uzytkownika
rozbawiona 3 - 2013-04-12 15:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdybym do szefostwa o tej całej sprawie napisała albo się komukolwiek z zarządu pożaliła to bym ani dnia tam nie popracowała bo bym została zgnębiona i zaszczuta od kierowniczki chyba szefostwo doskonale wie co się dzieje w firmie razem z panem dyrektorem tyko na to przymyka oczy a ty i tak nie broń chyba jesteś jedną z tych co tak postępujesz bo byś tak nie atakowała to znaczy zresztą szefostwo doskonale wie bo po szkoleniach dość się prawdy dowiedziało co się dzieje nawet najbardziej nie tykana osoba w firmie wyleciała a więc sprawiedliwości stało się zadość ktoś przejrzał na oczy dlatego jeśli nie będzie szacunku dla ludzi to tak będzie się działo bo ktoś zapomniał że ci zwykli ludzie na was wszystkich pracują dlatego dla nich szacunek wielki
zdjecie uzytkownika
rozbawiona druga - 2013-04-13 08:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbędna dyskusja. Ja jestem zadowolona z pracy w naszej firmie. Jak ci warunki nie odpowiadają to szukaj pracy gdzie indziej i tyle. Robisz opinie całej firmie na podstawie jednej kierowniczki, która pewnie zwróciła ci uwagę, że za samo przyjście do pracy nikt płacić ci nie będzie.
zdjecie uzytkownika
rozbawiona druga - 2013-04-13 08:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jeszcze jedno. Raz piszesz, że szefostwo nic nie robi, potem piszesz, że kogoś tam wywala więc jednak coś robi. Rozdwojenie jaźni masz? A może po prostu jesteś niewiarygodna...
zdjecie uzytkownika
zosia - 2013-04-13 11:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj rozdwojenie jaźni to ty masz a nie ja co piszę bo dobrze każdy wie o co chodzi a ty nie udawaj głupią chyba że nią jesteś nie ma prawa nikt swojej opinii nikomu przedstawić bo od razu jest nie wygodny a te panie kierowniczki to są największe zera jak ktoś to już opisał bo normalni ludzie tak nie postępują chcą po prostu pokazać swoją wyższość.
zdjecie uzytkownika
ANKA - 2013-04-13 12:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Buczku prawie rok moja kierowniczka jest NORMALNA nic złego nikomu nie robi wykonuje swoje obowiązki a przy tym nie zapomniała że jest człowiekiem, więc nie róbcie z wszystkich takich szmat. Bo jesteście cwane anonimowo. Ja jestem bardzo zadowolona lepiej trafić nie mogłam. A to że jednej czy dwóm uderzyła woda sodowa do głowy i wszyscy wiedzą o które chodzi to przecież można zadzwonić do dyrektora, on jest ok wysłucha każdego. Ale wy ?? tylko na forum bluzgać to każdy potrafi.

PS. Robicie z siebie idiotki bo jak klientka może widzieć godzinną rozmowę telefoniczną kierowniczki lub tym podobne. Same sobie sracie we własne gniazdo a potem się dziwicie.

NIE NISZCZCIE LUDZI KŁAMSTWAMI A JAK ŻLE TO DO POŚREDNIAKA JA SIĘ CIESZE ŻE MAM PRACĘ A WY
zdjecie uzytkownika
Aga - 2013-04-14 13:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To sie ciesz że masz pracę jeszcze bo jak się komuś narazisz to ja na pewno stracisz i wtedy wylądujesz w pośredniaku i ciesz że trafiłaś na tą normalną kierowniczkę
zdjecie uzytkownika
rozbawiona druga - 2013-04-15 11:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w firmie pracuję ponad 6 lat i jakbyście wiedziały co było kiedyś, a co jest teraz to w życiu złe słowa by nie padły. Kto pamięta to niech sobie przypomni wieczny stres i niedocenianie. Teraz kierki są zupełnie inne i nie jest prawdą, że odezwać się nie można. Jak kierka nie przyjmuje do wiadomości to zawsze można do dyr napisać. Jak dziewczynom się źle układa z kierkami to zawsze można sklep zmienić i dużo tak zrobiło i zadowolone są. Nie ma co piany bić bo pracujemy w jednej z niewielu firm, które prawa pracownicze przestrzegają.
zdjecie uzytkownika
truskawa - 2013-04-15 23:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie a jak wygląda praca przy produkcji??
zdjecie uzytkownika
wika - 2013-04-17 08:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sądzicie o szkoleniach w naszej firmie. Ja pracuje 4 lata i na początku było ok, a teraz po szkoleniach z panią [usunięte przez moderatora] czuje że jest gorzej cały czas stres. Bo szukają dziury w całym i czepiają się nie tego co trzeba. Kiedyś chętniej szło się do pracy a teraz to ide jak na ścięcie. Bo staramy się jak możemy cały miesiąc a oceniają nas za jedną osobę, która to może napisać co jej się podoba.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2013-04-17 15:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak moja droga te szkolenia co są z panią [usunięte przez moderatora] to jest dopiero całe zamieszanie ludzie trochę się odkrywają co się dzieje w firmie jak są traktowani a pani powtarza dalej brednie do całego zarządu jak to żle mamy a póżniej jest taka atmosfera jak widać a to szkolenie to jest taka zabawa w kotka i myszkę bo bez szkolenia też polecałyśmy i chyba było lepiej szkoda tych cpieniędzy wydanych przez firmę lepiej dać było ludziom i do ręki i byłyby lepsze efekty pracy i większe starania i nie było by takie atmosfery że jak idziesz do pracy to cała w nerwach co znowu się wydarzy jaki humor ma pani kierownik co która do której zadzwoniła i co jej interesującego na którą osobę powiedziała a ta po tobie się będzie wozić kilka dni
zdjecie uzytkownika
kasia - 2013-04-17 20:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
szkolenia są fatalne Pani [usunięte przez moderatora] szuka sensacji w naszej firmie i sadze ze czerpie satysfakcje z tego że u niej na szkoleniach pierze się brudy , i na dodatek jeszcze dodaje oliwy do ognia , i raczej powinno zająć się innymi sprawami np :jak pracownik ma mieć dzień wolny skoro jest cztery osoby na sklepie lub nawet i trzy bo non stop jest redukcja bo obroty spadają , i pracuje się po 14 dni pod rząd , chyba jakieś związki by się przydały albo inspekcja pracy ????!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
rozbawiona druga - 2013-04-18 06:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ciężko pracujesz z rzędu 14 dni. O jejku!!! Ale jak przychodzi rozliczenie kwartalne i wypłata nadgodzin to wtedy Ci się... podoba. Za darmo nie robisz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski