Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

zdjecie uzytkownika
f55 - 2012-11-15 17:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buczek ul. Krakowska bardzo mile kobietki, czysto i schludnie. Nigdy nie czulem sie tam jak tylko chodzacy pieniadz. Serdeczne dzieki, pozdrawiam Panie.
zdjecie uzytkownika
maria - 2012-11-29 18:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam panie widzę że opinie są różne ,jestem stałą klientką przy ul.nowowiejskiej gdzie znajduje się jeden ze sklepów i powie ze ten punkt jest chyba najlepszy miła obsługa i również sympatyczne panie .Może i mało płacą ale po dziewczynach na Nowowiejskiej tego nie widać i z przyjemnością sprzedają towar który jest superrrr!!!!!
zdjecie uzytkownika
NIKOLA - 2012-12-21 20:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TP - 2012-08-11 20:04:18

Pracę w Cukierni – Piekarni Buczek można porównać do okazałego ciastka z owocami, które wabi Cię z witryny sklepowej. Wygląda okazale i pysznie, aż chce się je zjeść- uważaj jednak to tylko gra pozorów. Nie jeden, który się na nie skusił spędził męczące godziny w toalecie i przygodę tą zakończył zażyciem stoperanu.

Na wszystko jestem w stanie przymknąć oko- codzienne przerzucanie ciężkich koszy czy kast, znoszenie upierdliwych klientów z uśmiechem na twarzy i tzw. standardami, próbowanie starych ciast, czy pensja nie adekwatna do ilości obowiązków, oraz przekraczanie godzinowych norm pracy.

Natomiast wiele do życzenia pozostawia kadra kierownicza. Panie Kierowniczki obarczają swoimi obowiązkami personel min. zamówienia najróżniejszych towarów, odbiór wszystkich towarów i wypłacanie gotówki, załatwianie spraw serwisowych, uzupełnianie dokumentów itp. Panie Kierowniczki natomiast mają inne zadania na głowie- muszą poplotkować z innymi Paniami Kierowniczkami lub pozałatwiać sprawy rodzinne oczywiście telefonicznie. Niedopuszczalne jest również codzienne wyładowywanie swych frustracji na personelu- wrzaski i epitety są na porządku dziennym- nie tylko na zapleczu ale też w strefie klienta. Klienci niestety punkt opuszczają zniesmaczeni, a nie zadowoleni z miłej atmosfery w sklepie jaką mimo wszystko stara się stworzyć personel.



Wiele spraw, które mają miejsce w tej firmie można by było omówić za pośrednictwem inspekcji pracy oraz sanepidu.

Poza tym ok.- Firma się rozwija i jest to niebywała zasługa Pana Dyrektora, który stara się wprowadzać innowacyjne produkty; otwierają się nowe punkty;jest wielka dbałość o zadowolenie klienta ,co uważam za kluczowe w sprzedaży; a sprawy księgowe można załatwić bardzo sprawnie.
To niestety prawda ,ta sytuacja ma(miała )miejsce w sklepie Firmy Buczek przy ulicy Podwale 6.Sama byłam swiadkiem i wyszłam .że sklepu bo niedalo sie wytrzymac tego wrzasku(krzyku ) Pani Kierowniczki. MASAKRA .Taka osoba nienadaje sie na Kierowniczkę. ZRÓBCIE COŚ Z TYM.
zdjecie uzytkownika
Stały klient - 2012-12-25 15:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry Państwu korzystając z wolnego czasu chciałam opisać pewną sytuację jaką od dłuższego czasu obserwuję korzystając u Państwa z zakupów w cukierni przy ul senatorskiej ale jestem zszokowana postępowaniem kierowniczki kiedy siedzę i piję kawę i ciągle słyszę krzyki wrzaski na pracownice na zapleczu oraz na sklepie jest to po porostu żenada sama źle się tam czuję Panie są tak zestresowane przestraszone że to dramat Pani kierownik niech się opamięta co robi ponieważ jak dalej będzie tak postępować nie będę korzystać z zakupów i pysznej kawy Bardzo proszę Państwa o zainteresowanie się tą sprawą i zaobserwować co tam się dzieje z poważaniem stały klient
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2012-12-27 21:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Ja natomiast jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu na ul.Stradomskiej. Pracownicy są bardzo mili dla klienta, chetni do pomocy. Znają się bardzo dobrze na swojej pracy. Cieszę się ze zmiany kierowniczki na tym punkcie. Dostępne jest wiecej towaru i chętniej ludzie zaglądają ponownie. Pani kierownik to również miła osoba jaj jej pracownice. Chętnie wracam tam na zakupy i na kawę. OBY TAK DALEJ!!!
zdjecie uzytkownika
zaciekawiony - 2012-12-29 18:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolina - 2012-12-27 21:03:10

Witam! Ja natomiast jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu na ul.Stradomskiej. Pracownicy są bardzo mili dla klienta, chetni do pomocy. Znają się bardzo dobrze na swojej pracy. Cieszę się ze zmiany kierowniczki na tym punkcie. Dostępne jest wiecej towaru i chętniej ludzie zaglądają ponownie. Pani kierownik to również miła osoba jaj jej pracownice. Chętnie wracam tam na zakupy i na kawę. OBY TAK DALEJ!!!
No ja jestem bardzo ciekawa czy pisze to Pani A[usunięte przez moderatora] ( nowa kierownik sklepu), czy któraś z szanownych pań pracujących?
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-01-09 18:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Jestem codziennym klientem przy ul.Nowowiejskiej nie ma co duzo pisac towar swiezy panie sprzedawczynie wesole z klasa. robilem rowniez zakupy przy Kleparzy jak i na ul Czarnowiejskiej ale na Nowowiejska chce sie wracac. Sliczne dziewczyny
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2013-01-10 19:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ho ho Michał skoro tak lubisz śliczne dziewczyny zapraszam na Senatorską tam to dopiero są laski zwłaszcza taka jedna czarnulka.nie dość że śliczna to na dodatek miła i uprzejma no reszta pań też jest spoko,Chyba się zakochałem
zdjecie uzytkownika
Maria - 2013-01-21 22:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stały klient - 2012-12-25 15:18:04

Dzień dobry Państwu korzystając z wolnego czasu chciałam opisać pewną sytuację jaką od dłuższego czasu obserwuję korzystając u Państwa z zakupów w cukierni przy ul senatorskiej ale jestem zszokowana postępowaniem kierowniczki kiedy siedzę i piję kawę i ciągle słyszę krzyki wrzaski na pracownice na zapleczu oraz na sklepie jest to po porostu żenada sama źle się tam czuję Panie są tak zestresowane przestraszone że to dramat Pani kierownik niech się opamięta co robi ponieważ jak dalej będzie tak postępować nie będę korzystać z zakupów i pysznej kawy Bardzo proszę Państwa o zainteresowanie się tą sprawą i zaobserwować co tam się dzieje z poważaniem stały klient
Witam panią
Wierutne brednie moja pani,tyle razy co ja już tam kawę piłam razem z córką ani razu nie zauważyłam nic niepokojącego.Pani kierownik jest zawsze uśmiechnięta,nigdy nie słyszałam żadnych wrzasków ani krzyków,pracuje na równi z paniami,widać że się nie wywyższa.Skąd w pani tyle żalu i złości? Więcej optymizmu i pozytywnego nastawienia do życia miła pani.Czy pani jest taka nieskazitelna?Nie sądzę,nie ma ludzi idealnych.Więc zamiast zajmować się pierdołami i oczerniać innych spójrzmy na siebie jacy my jesteśmy.Z poważaniem Maria G.
zdjecie uzytkownika
nieśmiały - 2013-01-24 21:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla dziewczyn z Długiej. Miłe fajne usmiechnięte. A Pani Kasia niech w końcu umówi się ze mną na obiecaną kawe :)
zdjecie uzytkownika
maria - 2013-01-31 16:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałam zaznaczyć ze pani kierowniczka ze sklepu na ulicy senatorskiej w dalszym ciągu krzyczy na swoje pracownice słychać ją z zaplecza przychodzę tam na kawę i wszystko słyszę bardzo mnie to przeraza biedne dziewczyny pracują jak mrówki a kobieta wydziwia przecież to nie ludzkie zachowanie skandal!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-02-03 20:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny Panie Dyrektorze. Czy osoba, która pełni funkcję kierownika w jednym z punktów i od dłuższego czasu przebywa na L4 (z powodu urazu kończyny dolnej), powinna, Pana zdaniem, być rozliczona ze swojego zwolnienia, skoro jest widywana na zakupach w Galerii Krakowskiej(!) oraz otwiera sobie drugi biznes ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-02-06 10:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maria - 2013-01-31 16:39:41

witam chciałam zaznaczyć ze pani kierowniczka ze sklepu na ulicy senatorskiej w dalszym ciągu krzyczy na swoje pracownice słychać ją z zaplecza przychodzę tam na kawę i wszystko słyszę bardzo mnie to przeraza biedne dziewczyny pracują jak mrówki a kobieta wydziwia przecież to nie ludzkie zachowanie skandal!!!
Co prawda to prawda tego się nie da ukryć.Taki terror co stosuje ta kobita to do sądu pracy się nadaje. [usunięte przez moderatora] w ten sposób podnosi swoją wartość. Tak to jest gdy się z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a robi Pan.
zdjecie uzytkownika
monia.. - 2013-02-11 20:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Ja chciałam dodac swoją opinie o piekarni na ul. nowowiejskiej. tam pani kierowniczka ma swoje pupilki , nie jeden raz jak kupuję , pieczywo to widze jak kierowniczka popija sobie kawke z pracownicami , a za chwile jak tylko kierowniczka wyjdzie na zaplecze obrabiaja jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ogólnie wszystko tam sztuczne , a ta jedna z kokiem na głowie , :p[usunięte przez moderatora]:? mowi jak by jej sie [usunięte przez moderatora] chcialo . pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-02-27 17:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co Pani pisze , to jest chore. Za 1200 zł jest Pani w stanie utrzymać rodzinę ? Dziewczyny z Buczka jak to czytacie to załóżcie związki zawodowe i wtedy Wy bedziecie podejmować pewne decyzje. Zobaczycie co zrobi kierownictwo jak któregoś dnia nikt nie otworzy sklepów . Nie dajcie się ludzie [usunięte przez moderatora]za te pieniądze . Bo wszyscy Was wykorzystują . Lepiej kraść niż pracować za te pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2013-03-08 20:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) uwielbiam panią kierownik z Długiej. Pani nogi są jak te świeże bułeczki :)
zdjecie uzytkownika
zdziwona - 2013-03-12 23:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radek - 2013-03-08 20:09:13

Witam :) uwielbiam panią kierownik z Długiej. Pani nogi są jak te świeże bułeczki :)
Świeże bułeczki?Ale porównanie haha.
Biedna ta pani kierownik o nogach jak bułeczki
zdjecie uzytkownika
ss - 2013-03-13 08:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdziwona - 2013-03-12 23:56:05

Radek - 2013-03-08 20:09:13

Witam :) uwielbiam panią kierownik z Długiej. Pani nogi są jak te świeże bułeczki :)
Świeże bułeczki?Ale porównanie haha.

Biedna ta pani kierownik o nogach jak bułeczki
A[usunięte przez moderatora] jak nie wypał !!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ColMed - 2013-03-20 19:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisząc w imieniu swoim i moich koleżanek jako stałych klientów ,,Buczek" Podwale stwierdzamy że jest to piekarnia w której obsługa klienta ma wiele do życzenia. Pracownice wyjątkowo niemiłe, pretensjonalnie wręczają faktury, z którymi zawsze są problemy. Przykładem tego tygodnia jest wyjątkowo niekompetentna ,,K[usunięte przez moderatora]" podchodząca do klienta pogardliwie, która chyba robi łaskę, że klienci odwiedzają w/w piekarnię. Po faktury przychodzi się kilkakrotnie, nie zawsze poprawnie wypełnione. Proszę kierownictwo o zwrócenie szczególnej uwagi na zarządzających tą placówką.
zdjecie uzytkownika
klijent - 2013-03-25 21:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mieszkam w boku nr 17 na ul fieldolfa nila i codziennie kupuje w piekarni buczek.Dotykczas robiąc zakupy w piekarni wszystko było jak należy niestety teraz brakuje czesto pieczywa moich ulubionych ciasteczek z powidłami i nawet w ciastach nie ma wyboru pytam co się dzieje że takie braki a dziewczyny śmieją się na cały sklep romansują z chłopcami i wogóle się nie przejmują ze ja jako klijent to widze szkoda że się popsuła piekarnia i obsługa kompletnie nie zwraca uwagi .
zdjecie uzytkownika
Grzegorz z Nila - 2013-03-26 20:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Jestem częstym gościem cukierni Buczek na Nila. I jestem zmuszony obronić pracujące tam Panie. Tak miłej obsługi, jak tam jest, trudno szukać. Załoga jest uprzejma i uśmiechnięta, Szkoda tylko, że sfrustrowani ludzie próbują sie na nich wyżywać. Drogi Panie uśmiech to zaleta A NIE WADA!!!!
zdjecie uzytkownika
Maly - 2013-04-01 10:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KUpilem na Swieta orzechowiec u Buczka, jescze takiego paskuctwa nie jadlem, calosc praktycznie od razu wyrzucialem do kosza. Buczek wyciaga pieniadze i sprzedaje po prostu swinstwo. Sernik tez niedawno kupowalem, bo zwlaszcza lubie sernik, ale tez do niczego, jednak wole sam sobie go zrobic - nawet nie ma porownania.
NIE POLECAM BUCZKA - wole zdecydowanie kupic u [usunięte przez moderatora]!!!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-04-01 12:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciasta to jeszcze nic, ale chleb orkiszowy ohyda!!!! Na drugi dzień spleśniały ...... co oni tam dodają??? Najgorsza piekarnia w Krakowie. Ludzie, lepiej od niej z daleka !!!! A panie w biurze takie jak za komuny. Jakby łaskę robiły że odbiorą telefon.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-04-04 09:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orzechowiec to pół biedy. Kto odważny niech kupi cokolwiek na Kurdwanowie nie wiem jaka to ulica ale jest tylko jeden. Niedawno się tam przeprowadziłam u Buczka kupuje od lat. Ale takich jaj nie robią nigdzie stare ciasto obkrawają bo to widać i wkładają do tych papierków aby wyglądało jak ciastko. Kto zna inne sklepy odrazy się skapnie. Gdzie tu jest szef że w jednym sklepie jest wszystko zawsze świeże a tam totalny syf. Niezła reklama a obsługa też daje dużo do życzenia.
zdjecie uzytkownika
Maria J. - 2013-04-09 17:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry robiąc zakupy w waszych placówkach zdążyłam zauważyć
ciągłe wymiany pracowników nie wiem czy to jest na korzyść państwu
czy tak musi być ale dobrze by było gdyby pan dyrektor spojrzał głęboko w oczy panią kierowniczką jak dbają o mienie firmy o marnowanie towaru o sprzedawanie świństwa starego ohydnego gadanie przez telefon firmowy godzinami ale gdy to się pisze to pan dyrektor żadnej konsekwencji nie wyciąga tylko jeszcze nagradza jestem całą tą sprawą zdegustowana kiedy ktoś tymi sprawami się zajmie bo na dzisiejszy dzień to firma zeszła na psy liczy się tylko pieniądz a nie zadowolenie klienta
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x