Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

zdjecie uzytkownika
Maria J. - 2013-04-09 17:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry robiąc zakupy w waszych placówkach zdążyłam zauważyć
ciągłe wymiany pracowników nie wiem czy to jest na korzyść państwu
czy tak musi być ale dobrze by było gdyby pan dyrektor spojrzał głęboko w oczy panią kierowniczką jak dbają o mienie firmy o marnowanie towaru o sprzedawanie świństwa starego ohydnego gadanie przez telefon firmowy godzinami ale gdy to się pisze to pan dyrektor żadnej konsekwencji nie wyciąga tylko jeszcze nagradza jestem całą tą sprawą zdegustowana kiedy ktoś tymi sprawami się zajmie bo na dzisiejszy dzień to firma zeszła na psy liczy się tylko pieniądz a nie zadowolenie klienta
zdjecie uzytkownika
rozbawiona - 2013-04-12 12:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała sytuacja jaka panuje w firmie Buczek to wielki śmiech to tylko w tej firmie mogą być takie przekręty klienci piszą na forum o kierowniczkach sklepu jak postępują z pracownikami jak nimi poniewierają upokarzają stosują mobbing są aroganckie i za to zostają nagradzane pytam się gdzie jest dyrektor oraz właściciele firmy czy o taki wizerunek chodzi a może wszystko wiedzą tylko chowają głowę w piasek i udają że jest wszystko okej czy musi dojść do jakiegoś większego skandalu żeby ktoś tym wszystkim się zainteresował
zdjecie uzytkownika
rozbawiona druga - 2013-04-12 13:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro tak jest to dlaczego nikt z imienia i nazwiska nie napisał do szefostwa tylko się chowacie za tymi nickami. Nie masz pojęcia co to jest mobbing. Plujesz na innych tylko wtedy jak jesteś anonimowa. Proponuję zacząć pracować normalnie to wtedy pewnie nikt nie będzie miał uwag do ciebie.
zdjecie uzytkownika
rozbawiona 3 - 2013-04-12 15:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdybym do szefostwa o tej całej sprawie napisała albo się komukolwiek z zarządu pożaliła to bym ani dnia tam nie popracowała bo bym została zgnębiona i zaszczuta od kierowniczki chyba szefostwo doskonale wie co się dzieje w firmie razem z panem dyrektorem tyko na to przymyka oczy a ty i tak nie broń chyba jesteś jedną z tych co tak postępujesz bo byś tak nie atakowała to znaczy zresztą szefostwo doskonale wie bo po szkoleniach dość się prawdy dowiedziało co się dzieje nawet najbardziej nie tykana osoba w firmie wyleciała a więc sprawiedliwości stało się zadość ktoś przejrzał na oczy dlatego jeśli nie będzie szacunku dla ludzi to tak będzie się działo bo ktoś zapomniał że ci zwykli ludzie na was wszystkich pracują dlatego dla nich szacunek wielki
zdjecie uzytkownika
rozbawiona druga - 2013-04-13 08:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbędna dyskusja. Ja jestem zadowolona z pracy w naszej firmie. Jak ci warunki nie odpowiadają to szukaj pracy gdzie indziej i tyle. Robisz opinie całej firmie na podstawie jednej kierowniczki, która pewnie zwróciła ci uwagę, że za samo przyjście do pracy nikt płacić ci nie będzie.
zdjecie uzytkownika
rozbawiona druga - 2013-04-13 08:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jeszcze jedno. Raz piszesz, że szefostwo nic nie robi, potem piszesz, że kogoś tam wywala więc jednak coś robi. Rozdwojenie jaźni masz? A może po prostu jesteś niewiarygodna...
zdjecie uzytkownika
zosia - 2013-04-13 11:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj rozdwojenie jaźni to ty masz a nie ja co piszę bo dobrze każdy wie o co chodzi a ty nie udawaj głupią chyba że nią jesteś nie ma prawa nikt swojej opinii nikomu przedstawić bo od razu jest nie wygodny a te panie kierowniczki to są największe zera jak ktoś to już opisał bo normalni ludzie tak nie postępują chcą po prostu pokazać swoją wyższość.
zdjecie uzytkownika
ANKA - 2013-04-13 12:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Buczku prawie rok moja kierowniczka jest NORMALNA nic złego nikomu nie robi wykonuje swoje obowiązki a przy tym nie zapomniała że jest człowiekiem, więc nie róbcie z wszystkich takich szmat. Bo jesteście cwane anonimowo. Ja jestem bardzo zadowolona lepiej trafić nie mogłam. A to że jednej czy dwóm uderzyła woda sodowa do głowy i wszyscy wiedzą o które chodzi to przecież można zadzwonić do dyrektora, on jest ok wysłucha każdego. Ale wy ?? tylko na forum bluzgać to każdy potrafi.

PS. Robicie z siebie idiotki bo jak klientka może widzieć godzinną rozmowę telefoniczną kierowniczki lub tym podobne. Same sobie sracie we własne gniazdo a potem się dziwicie.

NIE NISZCZCIE LUDZI KŁAMSTWAMI A JAK ŻLE TO DO POŚREDNIAKA JA SIĘ CIESZE ŻE MAM PRACĘ A WY
zdjecie uzytkownika
Aga - 2013-04-14 13:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To sie ciesz że masz pracę jeszcze bo jak się komuś narazisz to ja na pewno stracisz i wtedy wylądujesz w pośredniaku i ciesz że trafiłaś na tą normalną kierowniczkę
zdjecie uzytkownika
rozbawiona druga - 2013-04-15 11:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w firmie pracuję ponad 6 lat i jakbyście wiedziały co było kiedyś, a co jest teraz to w życiu złe słowa by nie padły. Kto pamięta to niech sobie przypomni wieczny stres i niedocenianie. Teraz kierki są zupełnie inne i nie jest prawdą, że odezwać się nie można. Jak kierka nie przyjmuje do wiadomości to zawsze można do dyr napisać. Jak dziewczynom się źle układa z kierkami to zawsze można sklep zmienić i dużo tak zrobiło i zadowolone są. Nie ma co piany bić bo pracujemy w jednej z niewielu firm, które prawa pracownicze przestrzegają.
zdjecie uzytkownika
truskawa - 2013-04-15 23:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie a jak wygląda praca przy produkcji??
zdjecie uzytkownika
wika - 2013-04-17 08:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sądzicie o szkoleniach w naszej firmie. Ja pracuje 4 lata i na początku było ok, a teraz po szkoleniach z panią [usunięte przez moderatora] czuje że jest gorzej cały czas stres. Bo szukają dziury w całym i czepiają się nie tego co trzeba. Kiedyś chętniej szło się do pracy a teraz to ide jak na ścięcie. Bo staramy się jak możemy cały miesiąc a oceniają nas za jedną osobę, która to może napisać co jej się podoba.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2013-04-17 15:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak moja droga te szkolenia co są z panią [usunięte przez moderatora] to jest dopiero całe zamieszanie ludzie trochę się odkrywają co się dzieje w firmie jak są traktowani a pani powtarza dalej brednie do całego zarządu jak to żle mamy a póżniej jest taka atmosfera jak widać a to szkolenie to jest taka zabawa w kotka i myszkę bo bez szkolenia też polecałyśmy i chyba było lepiej szkoda tych cpieniędzy wydanych przez firmę lepiej dać było ludziom i do ręki i byłyby lepsze efekty pracy i większe starania i nie było by takie atmosfery że jak idziesz do pracy to cała w nerwach co znowu się wydarzy jaki humor ma pani kierownik co która do której zadzwoniła i co jej interesującego na którą osobę powiedziała a ta po tobie się będzie wozić kilka dni
zdjecie uzytkownika
kasia - 2013-04-17 20:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
szkolenia są fatalne Pani [usunięte przez moderatora] szuka sensacji w naszej firmie i sadze ze czerpie satysfakcje z tego że u niej na szkoleniach pierze się brudy , i na dodatek jeszcze dodaje oliwy do ognia , i raczej powinno zająć się innymi sprawami np :jak pracownik ma mieć dzień wolny skoro jest cztery osoby na sklepie lub nawet i trzy bo non stop jest redukcja bo obroty spadają , i pracuje się po 14 dni pod rząd , chyba jakieś związki by się przydały albo inspekcja pracy ????!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
rozbawiona druga - 2013-04-18 06:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ciężko pracujesz z rzędu 14 dni. O jejku!!! Ale jak przychodzi rozliczenie kwartalne i wypłata nadgodzin to wtedy Ci się... podoba. Za darmo nie robisz.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2013-04-18 19:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wole dni wolne , a ciekawe czy praca po 13 godz też się podoba
zdjecie uzytkownika
zaciekawiona - 2013-04-18 21:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co pani [usunięte przez moderatora] wyrabia to każdy o tym wie bije tylko piane i cieszy się jak inne osoby coś opowiedzą o swoich problemach a co do pracy po tyle godz to kazdy kto tam pracuje to wie jak to jest ciężko dlatego ja tez jestem za tym żeby otrzymać wolne a nie pare groszy za godz nadliczbowe bo zdrowia nie kupisz za 150zl a co do premii to każdy wie jak to się odbywa że premia jest dzielona od widzimisi kierowniczki po tyle ile uważa a resztę to sobie w kieszeń inkasuje bo kto wie ile komu rozdziela jak ma panować zmowa milczenia bo to wielka tajemnica jakbyśmy były głupie i nie mogłybyśmy sobie obliczyć ile nam sie za ciężką harówkę należy
zdjecie uzytkownika
ola - 2013-04-18 21:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic się nie dzieje pracując 14 dni z rzędu .......to wy nie wiecie, że tak nie wolno. Ciekawe co na to Inspekcja Pracy...a może tak zadzwonić i pokazać jak pracujemy .....myślę ze dyrektor miałby spore nieprzyjemności. No chyba że powie -- NIC NIE WIEM, WINA KIEROWNICZEK ha ha ha
zdjecie uzytkownika
żenada - 2013-04-19 07:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No [usunięte przez moderatora] narobiła tylko smrodu w firmie, za grube pieniądze zrobiła z nas jak to kiedyś ktoś napisał szkolone pieski. Ona nie ma pojęcia o handlu z drugiej strony lady.
A najbardziej mnie śmieszą te jej pracownice szczerzą się jak nie normalne, zero emocji tylko uśmiech. A na szkoleniach prosiła mówcie wszystko a potem wykorzystała przeciwko nam. Pochwala pustaki z uśmiechem, a każdy ma prawo mieć gorszy dzień.
zdjecie uzytkownika
basia - 2013-04-19 10:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
jak czytam to forum to bardzo się ciesze bo w końcu Pan Dyrektor przejrzy na oczy i zobaczy że siedzą tu pracownicy i piszą a nie klienci ,
a druga sprawa to faktycznie powinna zająć się inspekcja pracy tymi nadgodzinami i tym że pracuje się po 14 pod rząd tylko że wtedy oberwią kierowniczki a szanowny Pan Dyrektor znów pozostanie czysty a przecież on wszystkim dyryguje
zdjecie uzytkownika
rozbawiona - 2013-04-19 10:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wszystko co sie dzieje w firmie to jedna banda a my glupie pracownice musimy szczerzyc zęby do ludzi bo tak pani Lidia nas wyszkoliła za te marne 1200 zl jest to żenada to co się dzieje a jeżeli chodzi o pana dyrektora to dobrze wie co się dzieje jak ludzie pracują tylko udaje głupiego za co odpowiada wraz z kierowniczkami przecież oni jedno wiedzą o nas bo jak wejdzie dyro na zaplecze to zaraz dzwi sie zamykają i obgadywanie zaczyna się na kazdą z pracownicę więc nie jest mi to obce chcesz pracować u Buczka zamknij buzię i tyraj takie powiedzenie mają kierowniczki a jak ci nie pasuje to się zwolnij i basta
zdjecie uzytkownika
rozbawiona druga - 2013-04-19 11:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja cały czas powtarzam. Nie podoba się to zmień pracę. Ja może raz pracowałam dłużej bo koleżanka się rozchorowała ale mi potem kier oddała wolne. I można wolne odbierać, a jak ci kier każe 14 dni z rzędu to się odezwij do cholery ale do kierowniczki i przestań narzekać. Najlepiej nic nie robić i kasę brać. Żałuję, ze takie w firmie pracują, co narzekają i tylko się za nie robi,a potem nam wszystkim się obrywa przez Was. Żenada
zdjecie uzytkownika
Galeria - 2013-04-19 11:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nam dyrektor bardzo pomógł i owszem, było kiepsko a jest już ok. Kier wymaga i można ponarzekać ale pracuje już się lepiej. Firma się rozwija i to widać i jak mówię znajomym że w buczku pracuję to mówią ze fajnie. A że wymagają.... a gdzie nie wymagają?
zdjecie uzytkownika
basia - 2013-04-19 14:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
mnie nikt wolnego nie daje bo jest nas tylko 4 czyli dwie na dwie i teraz juz wiem że prawo pracownika sie nie liczy i jest łamane może w końcu trzeba grafik inspekcji pracy pokazać , nie wiem co za ,,dobra dusza bzdety pisze ,,że jest ok jak nie jest na szkoleniach wszystko wyszło jak to pracownik i kierownik mają dobrze płakać się chce . Nie rozumiem też dlaczego Pan dyrektor na to wszystko pozwala .........ogólnie praca była fajna póki idiotyczne szkolenia nie weszły i mieszanie pani lidi
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-04-19 15:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na galerii wam pomógł bo zmienił kierowniczkę ale wcale nie było wam do śmiechu jak była pani [usunięte przez moderatora] kierowniczką dość było płaczu nawet na szkoleniach dobrze że tak się stało to się ciesz
zdjecie uzytkownika
monia - 2013-04-20 19:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ładnie a po 13 godz wolno pracować ?
zdjecie uzytkownika
Kierowniczka - 2013-04-20 20:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monia - 2013-04-20 19:39:33

no ładnie a po 13 godz wolno pracować ?
wolno
zdjecie uzytkownika
rozbawiona druga - 2013-04-21 12:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy naprawdę idźcie gdzie indziej pracować. Najlepiej do mopa na 8 godzin do sprzątania klatek schodowych. Nie będziecie musiały się szkolić, nie będziecie miały nadgodzin a i sobota i niedziela wolna.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2013-04-22 23:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro tak narzekacie to po co tam jeszcze pracujecie? Was to chyba sam [usunięte przez administratora] nie zrozumie,dajcie już spokój tej Firmie i zmieńcie pracę skoro wam ta nie pasuje.Psujecie opinie całej Firmie,bo wam się pracować nie chce.Narzekać to każdy potrafi,ale do pracy to nie ma nikogo.To już się staje po prosty nudne. Aha nie szkoła czyni z Ciebie wartościowego człowieka,tylko to co masz w swojej głowie.Opanujcie się plotkary i rzućcie lepiej tą pracę bo się zapracujecie a tego chyba nie chcecie hm ? :P
zdjecie uzytkownika
aśka - 2013-04-23 20:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga Aniu ty chyba cierpisz na bezsenność musisz sie chyba obijać i udawać że pracujesz bo ja gdy wracam z pracy to szybki prysznic i do spania bo za parę godz znów do pracy a jak porównujesz do [usunięte przez administratora] to chyba coś masz z głową na pracę to tu nikt nie narzeka tylko na was kierowniczki bo wy ludzi macie za nic zero poszanowania a oni na was wszystkich pracują dobrze się siedzi na zapleczu i udaje że się liczy wz a tak wogóle to gadacie i wisicie na telefonach i bajki co słychać na innych sklepach a co do wykształcenia to trochę trzeba mieć oleju w głowie i kultury a wy ani oleju ani kultury bo pyskowaniem na ludzi nic się nie zdziala tylko szacunkiem i poszanowaniem a nie pomiataniem na każdym kroku
zdjecie uzytkownika
ZADOWOLONA - 2013-04-24 19:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba Tobie się w główce poprzewracało ,,,,najlepiej to przyjść do pracy nic nie robić premie brać i na forum na kierowniczki na jeżdżąc, weź ty się jedna z drugą do roboty to wtedy na pisanie głupot czasu nie będzie .
zdjecie uzytkownika
Inspektor - 2013-05-09 07:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście kodeks nie określa wprost dobowego limitu godzin nadliczbowych. Jest on wyznaczony pośrednio poprzez wprowadzenie zasady 11-godzinnego nieprzerwanego odpoczynku dobowego. Zasada ta limituje dopuszczalny dobowy czas pracy do 13 godzin, ograniczając liczbę nadgodzin do jednej, pięciu na dobę, w zależności od obowiązującego pracownika wymiaru dobowego czasu pracy. Należy jednak wskazać, że powyższe ograniczenie nie dotyczy pracowników zarządzających w imieniu pracodawcy zakładem pracy, a także przypadków konieczności prowadzenia akcji ratowniczej w celu ochrony życia i zdrowia ludzkiego, ochrony mienia lub środowiska albo usunięcia awarii (art. 132 par. 2 k.p.).
zdjecie uzytkownika
majka - 2013-05-11 15:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik pracował w niedzielę. Czy to prawda, że zaraz w następnym tygodniu powinien dostać dzień wolny?
W zamian za pracę w niedzielę, pracownik powinien otrzymać dzień wolny w okresie 6 dni kalendarzowych poprzedzających tę niedzielę lub 6 dni po niej następujących. Jest to zasada generalna. Jeżeli jednak nie jest możliwe wykorzystanie dnia wolnego w tym terminie, pracownikowi przysługuje dzień wolny od pracy do końca okresu rozliczeniowego. Gdyby natomiast i to było niemożliwe - i pracownik nie dostałby za niedzielę do końca tego okresu wolnego dnia, za każdą godzinę pracy w niedzielę przysługiwałby mu dodatek do wynagrodzenia w wysokości 100 proc. wynagrodzenia.
Uwaga - przepisy dotyczące udzielania dni wolnych od pracy w zamian za przepracowaną niedzielę nie mają zastosowania do pracowników zatrudnionych w systemie czasu pracy, w którym praca świadczona jest wyłącznie w piątki, soboty, niedziele i święta.
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-05-16 12:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niech (usunięte przez administratora) przyjdzie popracowac na sklep i uzywa sobie slow i zachowania ktorych uczy na szkoleniech to daje sobie glowe obciac ze po miesiacy zrezygnuje bo bedzie miala dosc klientow wysluchiwania ich jak mowia ze oni wiedza po to tu przyszli i ze my im wpychamy na sile i to pewnie stary towar. (usunięte przez administratora) nikomu NIE POLECAM TEJ PRACY za 1100 zl robia z ciebie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
haha - 2013-05-17 09:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Więc skoro nikomu nie polecasz tej pracy to co w niej jeszcze sama robisz?Siedzisz na forum pierniczysz głupoty jak to Ci źle jak to nie dobrze.Weź się zwolnij i idź do biedronki albo warzywniaka tam będą Cie nosić na rekach, dadzą Ci 2000 tysiące i będą po nóżkach całować.Ogarnijcie się wszystkie.Pracy na rynku jest wiele wystarczy chcieć i poszukać a nie tracić czas na forum takie jak to.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Julitaa - 2013-05-26 14:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chciałabym tu wspomnieć o kierowniczkach, które KAŻDE długie weekend mają wolny, wszystko robią pod siebie, aby im było dobrze. Po nad to przychodzą i wychodzą z pracy o której im pasuje, nie według harmonogramu. Kierowniczka zbiera pochwały za cały personel, gdy ona np nie wykonuje większości prac.. Ktoś powinien to w końcu zmienić. Każda dziewczyna pracująca tam powinna być traktowana jednakowo, a nie że jedna jest stawiana wyżej niż druga(bo kierowniczce bardziej pasuje lub darzy ją większa sympatią).
zdjecie uzytkownika
????????? - 2013-06-06 15:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślałam że forum coś pomoże nam pracownikom ale szefostwo nic z tego sobie nie robi można pisać i pisać a odzewu nie ma , nienormalny tajemniczy nadal (usunięte przez administratora) wypisuje kierowniczka wkurzona pracownik również i co z tego ? stres stres i nic więcej kiedy to się skończy wreszcie ???????i dziwić sie że ludzie z buczka uciekają
zdjecie uzytkownika
AGNIESZKA - 2013-06-07 18:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOKĄD LUB OD CZEGO UCIEKAJĄ ?
zdjecie uzytkownika
basia - 2013-06-14 21:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kkk - 2013-06-12 12:51:03

Trafiłem tu przypadkowo szukając informacji o chlebie IG dostępnym m.in. u Buczka. W każdym razie dobry miałem ubaw czytając te kilka stron wpisów pracowniczych i powiem tak: w głowach się Wam poprzewracało! Że do klienta trzeba się uśmiechać i mówić "dzień dobry", "dziękuję", "do widzenia"? Dobrze, że wreszcie ktoś wprowadza w Polsce pewne standardy obsługi klienta, bo po 2 latach mieszkania w USA można dostać depresji wracając do Polski i widząc obsługę, która w ogóle łaskę robi klientowi że mu coś sprzedaje. Podejrzewam również, że osoby tutaj się wypowiadające są raczej młode. Przepraszam bardzo, ale czego oczekujecie sprzedając bułki w piekarnii? 5000 zł miesięcznie? To jest entry-level job! Zero wymaganego doświadczenia, zero wykształcenia ani szkolenia. Popracujcie trochę, zdobądźcie doświadczenie w obsłudze klienta i szukajcie pracy gdzie indziej. Ale sądząc po skarżeniu się na konieczność "szczerzeniu zębów" do klientów, to raczej nie wróżę Wam kariery w tej branży... Poza tym pracodawca płaci tyle, ile pracownik skłonny jest zaakceptować. Jest wiele zawodów, gdzie płacą lepiej. Kto Wam kazał sprzedawać bułki? Zwłaszcza w kraju, w którym szkolnictwo wyższe jest bezpłatne. Co wstawania o 4 rano. Aplikowałyście do pracy w piekarnii! To chyba jasne, że tu się pracuje wcześnie rano! No dobrze, a kierowniczki które nic nie robią tylko zmuszają pracowników do mycia okien (zgroza)? To nie Wasze zmartwienie, tylko dyrektora/właściciela firmy. Skoro jemu to odpowiada, to świetnie. Zgodzę się, że kierownictwo nie powinno krzyczeć na pracowników, niedopuszczalne jest także udzielanie nagany przy klientach - to czysty brak profesjonalizmu, co jednak mnie nie dziwi, biorąc pod uwagę troskę o klienta w Polsce. Zgłoście fakt do przełożonego kierownika jeśli uważacie, że psuje to wizerunek firmy. Od firmy będzie zależało, czy takie sugestie są istotne czy nie. Jeśli nie i firma będzie tolerowała lub wspierała krzyczących kierowników, zawsze możecie się zwolnić! A jeśli uważacie, że w firmie łamie się prawa pracownicze czy inne - zgłoście to do odpowiedniej inspekcji.
a klient który jest wredny i upierdliwy .. ?nie sądzę żeby USA BYŁO LEPIEJ a druga sprawa do ameryki to nam dużo brakuje ,i to na pewno nie w standardzie obsługi ale w całym systemie jaki jest w Polsce i porównywanie nas do tego kraju jest nie dorzeczne ....i po co wróciłeś /aś
skoro tak dobrze tam ci było ?????????
zdjecie uzytkownika
magda - 2013-06-26 12:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć.ma buczek przyzwoite kierowniczki, gdzie warto sie zatrudnić, czy wszędzie taka bryndza. gdzie ta nowowieska ?
zdjecie uzytkownika
magda - 2013-06-29 23:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli na który sklep nie warto sie pchać galerie czy fieldorfa? bo już sama nie wiem co masz na mysli.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-06-30 10:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)wszystkie sklepy (usunięte przez administratora) to wielkie nieporozumienie zastanów się nad tym solidnie i przemyśl zanim podejmiesz tam pracę bo tam zawsze jest praca bo jest wielka rotacja bo ludziom siada psycha za taki traktowanie ich więc przemyśl dobrze pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
KAROLINA - 2013-07-02 16:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora)TAKA UMIEJĘTNOSC ZARZĄDZANIA KAPITAŁEM LUDZKIM TO NAPRAWDE ŻADKOSC.TAKA MIŁA ATMOSFERA NA SKLEPIE PANUJE.POLECAM PRACE W BUCZKU NA FIELDORFA.NAPRAWDE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
SSSS - 2013-07-13 18:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DNO
zdjecie uzytkownika
stały klient - 2013-07-13 20:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na (usunięte przez administratora) to jest wspaniała ekspedientka o imieniu (usunięte przez administratora) jest tak miła grzeczna uprzejma zawsze uśmiechnięta potrafi zawsze mi doradzić przy wyborze zakupów że do takiego sklepu to chce się przychodzić jak tylko ją widzę za ladą to ciągle tam wstępuję takich ekspedientek jakby Buczek miał więcej na sklepach to by się chętniej robiło zakupy pozdrawiam stały klient
zdjecie uzytkownika
znam temat - 2013-07-18 21:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziewczyny!!!! nie daj cie się tak robić . Moja żona też pracuje w Buczku. To jest porażka . Zbieżcie się i weście sobie w jednym dniu wszystkie urlopy na żadanie. Niech się przekonają jak to jest jak nikt nie otworzy sklepu. Może się ktoś zastanowi i coś zmieni. A tego (usunięte przez administratora) to olejcie niech się zajmie rodziną a nie Wami Pozdrowienia trzymam za Was kciuki. Nie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-24 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak z urlopami?
zdjecie uzytkownika
GOSĆ - 2013-08-24 20:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
z tego co mi wiadomo to problemu z urlopem nie ma .Zobaczymy co dalej będzie . Znajoma chwali ,druga się zwolniła , trudno wszystkim dogodzić ,pozdrawiam wszystkich pracujących w buczku
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa
tylko zadawanie pytań.Zero zapytania czego ja oczekuje od pracy(godziny pracy,płaca itp )
Pytania: Co zrobię jak towar nie dojedzie na czas a muszę otworzyć sklep?Co zrobię jak mam urlop albo wolne a kierowniczka zadzwoni przyjdź do pracy bo ktoś nie przyszedł? - chore od tego jest zarząd , żeby zastępstwo załatwił.za chwilę mam ocenić stopień trudności pytania. zaznaczę łatwe bo wystarczyło mówić to co kierowniczka chciała usłyszeć .
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 16:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Ta firma to nieporozumienie.(usunięte przez administratora) Bo nie rozumiem dlaczego jedne sklepy mają dużą obsadę i nie martwią się wolnym a inne muszą kombinować żeby odebrać sobie wolne. A już nie mówiąc nic o planach jak na niektórych sklepach plany są wyrabiane co miesiąc po 120 % (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bylapracownica. - 2013-11-07 22:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Buczek przy ulicy Czarnowiejskiej w Krakowie to zło. Bardzo, ale to bardzo, niemiła atmosfera pracy. Jedna wielka kłótnia między tamtejszymi pracownicami. Nowi ludzie trafią w sam środek tej wojny. Istnieje tam dyskryminacja ze względu na wiek, także z góry odradzam młodym ludziom ubieganie się tam o pracę. Kierowniczka nie widzi jak są traktowani ludzie, a może nie chce widzieć jak pracują tam kobieta robi z ludzi popychadła i o WSZYSTKO się czepia. Niestety, ale jest to już znęcanie się psychiczne. Także powtarzam - ODRADZAM.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Buczek-piekarnia cukiernia!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert