brak logo

Tax care

Wrocław

Opinie o Tax care

pracownik 2010-07-21 00:07:11
Ludzie, ta firma to kolejna pomyłka [usunięte przez moderatora] ostrzegam, wyzysk, koszmarna atmosfera, [usunięte przez moderatora] uciekłem po tygodniu, p.s., kantują na wypłatach
anonim 2011-02-18 12:41:23
jedno wielkie [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-08-15 11:05:55
naprawde jest az tak zle? zlozylam tam cv i jestem teraz przerazona. A miales/mialas okreslone tez godziny pracy jako nienormowane? Jak to wyglada kto decyduje ile siedzisz w pracy? I na czym dokladnie polega praca asystenta?Dzieki za odp
x 2011-10-26 11:24:47
na pewno chcesz się przekonać?
AWE 2012-08-27 23:10:23
Gratuluję odwagi, są jeszcze uczciwi ludzie.A już wątpiłam,myślałam że wszędzie tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści.
********* 2012-10-19 19:35:05
na prawdę nie polecam !!
szkoda czasu i pieniędzy na dojazd i paliwo!!!
ta firma to jakaś wielka ściema !!!
nie warto sobie marnować czasu i nerwów !!! \
olać ta firmę !!!
gość007 2013-03-26 13:42:40
A jak wygląda praca na stanowisku Specjalista księgowy firmy? to jakaś nowość w Tax Care. Proszę o odp osoby która już pracuje lub wie jak praca na tym stanowisku wygląda.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
gość007
1
bali 2013-04-04 09:26:01
Witam!
Zgadzam się z przedmówczynią w 100%.
Mam koleżankę która jest menagerem w taxcare.
To co sie tam wyprawia to włos sie jezy na głowie kiedy mi opowiada o sytuacjach w pracy.
Nie polecam ani pracy ani bycia klientem taxcare.
1
margaritta 2014-12-01 19:20:17
Firma Tax care szuka nowych pracowników, pojawiło się właśnie ogłoszenie że szukają ludzi do pracy. Nie wiem jak wy, ale ja uważam że oferta godna zainteresowania. Co wy na to? W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy kandydatów  na stanowisko: Ekspert Finansowy Miejsce pra...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5706470?keywords=&region=
byłypracownikTCPWRO1 2015-03-29 23:13:40
Jedyny plus w tej firmie to $ o ile będzie wypłacona w terminie i w całości bez żadnych niespodzianek które mają często miejsce z przyczyn różnych :D. Generalnie to nie firma w której się doradza :) Tu sie kroi klientów dla Leszka Cz. Można doradzać ale wtedy nic nie zarobicie dlaczego? Bo jedyna dobra rada dla klientów to uciekać od tej instytucji bardzo dalekoooo. Każdego dnia chaos zero organizacji, przełożeni oraz ludzie w centrali mają wszystko w d..ie :). Pozdrawiam Magdalenę szefową WRO01 :)
byłypracownikTCPWRO1 2015-03-29 23:13:40
Jedyny plus w tej firmie to $ o ile będzie wypłacona w terminie i w całości bez żadnych niespodzianek które mają często miejsce z przyczyn różnych :D. Generalnie to nie firma w której się doradza :) Tu sie kroi klientów dla Leszka Cz. Można doradzać ale wtedy nic nie zarobicie dlaczego? Bo jedyna dobra rada dla klientów to uciekać od tej instytucji bardzo dalekoooo. Każdego dnia chaos zero organizacji, przełożeni oraz ludzie w centrali mają wszystko w d..ie :). Pozdrawiam Magdalenę szefową WRO01 :)
1
me 2015-10-28 16:48:06
Dlaczego pojawiło się ogłoszenie na Gumtree, jest to ogłoszenie na pracownika biurowego Wrocław, ale pytają o sprzedaż. Czyli jest to biurowy akwizytor? Szukają osobę do sprzedaży czy do biura? Coś tu nie gra, prawda.
who 2015-11-12 22:46:36
a co to nie kumać, po prostu na doradców zgłasza się mało osób i jest spora rotacja, więc na inne stanowiska zapraszają dużo osób, mówią im że się nie nadają i proponują zostanie doradcą. jak ktoś ma nóż na gardle to bierze i taką pracę.
kasieńka 2015-11-13 21:44:31
wysyłasz cv do tax care, na rozmowę idziesz do idea bank, żenada
Marco Polo 2016-06-14 11:37:51
Pracował ktoś niedawno w tej firmie? Mam rozmowę o prace w czwartek i chciałbym się dowiedzieć czy coś się zmieniło bo poprzednie opinie nie są zbyt pochlebne.
1
Tomek 2016-09-22 12:31:05
Praca w taxcare polega na pozyskiwaniu klientów przez telefon, głównie eksperci biznesowi dzwonią cały czas dopóki nie pozyskają wymaganej liczby zainteresowanych klientów. Od zainteresowanego klienta do podpisania umowy jeszcze daleko. Jest to ciężka praca dla osób cierpliwych, które mają oszczędności i są nastawione na to że mogą nic nie sprzedać w miesiącu. Atmosfera pracy stresująca, liczy się przede wszystkim wynik.
XYZ 2016-09-25 16:16:14
To nie jest praca doradcy ale praca telefonisty który ma pozyskać klientow tylko pod inna nazwą, doradztwo moze sie zdazy jak klient bedzie zainteresowany jakims produktem. ja osobiscie nie polecam tej firmy,szkoda czasu i złudzeń. obiecuja duzo,na obietnicy sie konczy. duzo stresu za mala kase.
samuel g 2016-09-25 18:20:48
czyli rozumiem tak naprawdę sprzedaż na słuchawce, mniam, czuję w takim razie smak dużych pieniędzy. jestem dobry w sprzedaży. no jestt jednak kwestia czy wasz system prowizyjny skusi mnie zebym wysłał do was cv
Molly 2016-10-24 21:51:22
No niekoniecznie, bo obsługujemy także stałych klientów, którzy miewają naprawdę ciekawe pytania. ;)
asa 2016-11-02 20:13:08
asystent księgowości , praca na recepcji na czym ta praca polega, wie ktoś???
Komentator 2016-11-04 12:11:34
Najlepiej zadzwoń i dopytaj. Dwie minuty zachodu, a info masz z pierwszej ręki. ;)
Jarek 2016-11-16 18:51:33
A może jakieś opinie aktualnie pracujących? Co by nie gdybać i domyślać się. ;)
Joanna 2016-11-21 22:27:17
A ja pracuję w tax care od kilku miesięcy i podoba mi się tutaj. Trafiłam do fajnego oddziału z miłymi i ambitnymi ludźmi. Na atmosferę narzekać nie mogę. Pracy jest sporo, to fakt, czasami trzeba posiedzieć dłużej. No ale za darmo nam pieniędzy nikt nie da ;) Dużo się tutaj uczę, a w razie czego takie doświadczenie zadziała na moją korzyść w przyszłości.
3
Jacek 2016-11-26 10:31:01
Ja 2 lata, z czego 1,5 roku we Wro bo zaczynałem w Warszawie. Prawdę koleżanka pisze. Jest ok. ;)
nick 2016-12-07 12:04:13
tam się nie da awansowac
Zostaw swoją opinię o Tax care - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tax care