Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hansa-Tex

Pracowałeś w firmie Hansa-Tex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-28 20:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Przepracowałem tam kilka lat i polecam.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2012-09-14 12:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a cos wiecej mi mozesz powiedziec na temat hansa-tex
zdjecie uzytkownika
alan - 2013-08-19 15:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jest to najgorsza firma w jakiej pracowałem,zatrudnienie przez worka-2 tyg szkolenia (na szkoleniu wydaje się że trafiłeś do super pracy) po 2 tyg już szybko zmienisz zdanie,pracuje się parami co tydzień z kim innym,zazwyczaj uczeń trafia na starszego pracownika a że ten chce zarobić goni strasznie co za tym lecą przekleństwa w stronę nowych pracowników,brak jakiej kol wiek pomocy itp.praca akordowa także trzeba nieźle zaginać,przez 8 godzin 5,5 jesteś na kolanach lub w jakiejś innej dziwnej pozycji:),ludzie którzy są zartrudnieni przez hanse zarabiają dobrze,przez worka max 1300 zł :) podsumowując nie polecam,aaaa jeszcze dodam co 2 tyg przychodzi po 10 osob nowych z czego jak po szkoleniu zostanie 2 to jest super :)
zdjecie uzytkownika
black - 2014-03-08 18:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca tam to najlepszy sposób żeby stracić nerwy i zdrowie, brak szacunku dla pracownika i jego pracy a to wszystko za marne grosze ,już mniej się narobiłem w odlewni żeliwa za ciut większe pieniądze. Radzę omijać tą firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
hazel - 2015-09-14 18:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz chociaż zdradzić ile jesteś w stanie tam zarobić a ile byłbyś w stanie wyciągnąć w hansie ? Od dłuższego czasu zastanawiam się gdzie warto byłoby się zaczepić i przyznam szczerze, że narazie nic solidniejszego niż hansa nie znalazłem. Nie wiem tylko jakie perypetie firma ma i co nowym ludziom zaoferuje.
zdjecie uzytkownika
konieczny - 2016-03-16 13:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ile jesteś w stanie zarobić zależy od stanowiska, które zajmujesz. teraz szukają np. koordynatora ds. projektów na dział produkcji w częstochowie, ale potrzebne jest min. 3-letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku – warunek konieczny
zdjecie uzytkownika
pio - 2016-04-03 18:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodatkowo @konieczny, konieczne jest także posiadania wykształcenia wyższego, bez tego ciężko będzie Ci się zatrudnić na to stanowisko, dobrze by było gdybyś znał też angielski
zdjecie uzytkownika
ledek - 2016-04-05 22:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że opinie raczej macie podzielone co do pracy w firmie. Ja z checią bym sie przkonał na własnej skórze jak tam jest, tym bardziej, że pracowałem już w podobnej firmie i wiem jak obsługiwac teo typu maszyny.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Hansa-Tex!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hansa-Tex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert