Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
góra - 2015-03-01 21:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Znafca - 2015-03-01 21:41:42]:
pytanie dotyczyło pita a nie karty pracy <żenada>
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-03-01 22:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [góra - 2015-03-01 21:49:19]:
Kompromitujesz się. Przy odrobinie dobrej woli można by uznać, że Znafca pyta również o sytuację na rok kolejny oraz o tych, którzy w zeszłym roku dostali odprawy.
Mniej agresji dla innych. Face to face też taki z Ciebie kozak?
Jest taka zasada: pisz w necie to co byś komuś powiedział na żywo.
zdjecie uzytkownika
Pauli - 2015-03-02 10:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Matko, co za żenada zamiast pisać tu o konkretach to wyzywacie się jak przygłupy.. !! Włączcie sobie jeszcze bluzgator i zróbcie z tego forum miejsce, w którym możecie pokazać jakie z was kozaki, żaaaal ! Zamiast sobie pomagać i podzielić się jakimś CENNYM info, to przechwalacie się jeden przez drugiego. Wchodzę sobie na to forum żeby dowiedzieć się może czegoś o odprawach a wiecznie czytam czyjeś sprzeczki, ludzie jak chcecie się dowartościować to zróbcie to w innym miejscu albo wróćcie do przedszkola !!
zdjecie uzytkownika
yhm - 2015-03-02 11:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie wiem czy wszyscy tak mają czy nie ale na pit-11 (dostałem 2 sztuki) dochód jest zawyżony i to sporo ;) wychodzi na to że mój miesięczny dochód z avansu w 2014 wynosił 3300zł gdzie faktyczna kwota wpływająca na konto tylko w jednym miesiącu przekroczyła 2000zł
zdjecie uzytkownika
LUI - 2015-03-02 17:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [yhm - 2015-03-02 11:35:40]:
Faktycznie, ciekawe... U mnie bez wliczenia kwoty z FZŚS, średnia na miesiąc też mocno zawyżona, a przecież 3 ostatnie miesiące były bez premii...
zdjecie uzytkownika
mi tu - 2015-03-02 18:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [yhm - 2015-03-02 11:35:40]:
u mnie tez
zdjecie uzytkownika
cudowne rączki - 2015-03-02 21:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [yhm - 2015-03-02 11:35:40]:
odejmnij od dochodu zus, nfz i pit, dodaj koszty uzyskania przychodu a zostanie ci to co wpłynęło na konto a przynajmniej powinno:)
zdjecie uzytkownika
gsh - 2015-03-03 13:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [yhm - 2015-03-02 11:35:40]:
UU to jak brałeś po 2 tysiące to słabo się starałeś.Trzeba cisnąć PG i raty....O SW nie wspomne
zdjecie uzytkownika
Brat Pit - 2015-03-03 15:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [gsh - 2015-03-03 13:56:25]:
Po co piszesz te niby śmieszne bzdury.Nieważne kto ile sprzedawał czy zarabiał.Ważne jest to ,ze każdemu należy się odprawa, której nie widać na horyzoncie.
zdjecie uzytkownika
waldziu - 2015-03-03 15:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wierzcie , nie wierzcie ale właśnie wpłynęła mi odprawa;-)))
zdjecie uzytkownika
Znafca - 2015-03-03 15:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Waldziu Ja Ci wierze ;) mam nadzieje ,że niejest to dlatego że złozyłes wniosek do sądu ;)
zdjecie uzytkownika
Brat Pit - 2015-03-03 16:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [waldziu - 2015-03-03 15:21:22]:
Chciałbym aby to była prawda, ale na tym forum ciężko w cokolwiek uwierzyć...
zdjecie uzytkownika
Znafca - 2015-03-03 16:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Prawda ,człowiek ode mnie ze sklepu ,Waldziu dostał .Wypowiedzenie dostaliśmy we wrześniu . Czekam na swoją zoabczymy ,chociaz ten sam sklep więc powinno wpaść.
zdjecie uzytkownika
jko - 2015-03-03 17:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Znafca - 2015-03-03 16:31:45]:
daj znać czy ci wpłynęło ? !
zdjecie uzytkownika
Odprawa - 2015-03-03 18:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jest jest jest!!!!!
zdjecie uzytkownika
LUI - 2015-03-03 18:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ci co dostali odprawy, to całe kwoty im należne?
zdjecie uzytkownika
Znafca - 2015-03-03 19:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiem na 100% ,że jedna osoba dostała odprawę, niestety reszta osób ze sklepu ... pusto :( jutro dzwonie do Syndyka
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-03-03 20:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak ktoś dostanie przelew to niech tu wklei a na razie nie piszcie bzdur, jesteśmy na liście wpisanie , syndyk będzie miał kasę to nam wypłaci a jak nie będzie miał to nici z tego i tak już nic zrobić nie możemy !! wydyma nas na szaro bez mydła i nic mu nie zrobią taka nasza stara polska rzeczywistość
zdjecie uzytkownika
paparapa - 2015-03-03 20:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Odprawa - 2015-03-03 18:44:26]:
W jakim banku masz konto przypadkiem nie pekao są.
zdjecie uzytkownika
yeti - 2015-03-03 20:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta jedna osoba co dostała to zapewne największy ściemniacz domexu kovalov
zdjecie uzytkownika
Brat Pit - 2015-03-03 20:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jednak ściema !
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-03-03 21:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bez ściemy jest:) micha mi się ucieszyła:) ale jeszcze wszyscy ode mnie ze sklepu nie dostali, w końcu rozdział z DOMEX-EM zakończony :):):)
zdjecie uzytkownika
zxzx - 2015-03-03 21:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [??? - 2015-03-03 21:03:02]:
kiedy dostales wypowiedzenie? co to za sklep ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszsytkie pytania tutaj http://adf.ly/v9mzH to nie zgodne z prawem troche ale to tylko pytania
Pytania: wszsytkie pytania tutaj http://adf.ly/v9mzH to nie zgodne z prawem troche ale to tylko pytania
zdjecie uzytkownika
L4 - 2015-03-03 21:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehe i ja spreawdziłem konto ale nie ma ... no niby człowiek wie ze to sciema ale moze jednak
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-03-03 22:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odprawa dziś wpłynęła sklep nr 18, bank pekao zawsze wypłata była wcześniej i może tak jest z odprawą :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DOMEX Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie