Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
super - 2015-05-03 19:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JA - 2015-04-16 19:19:04]:
Taaaa... (usunięte przez administratora). był Domex, bo wypłaty były i odprawy dali. Chyba mało widziałeś w życiu i dla Ciebie świat się skończył na Domexie. A gdzie szacunek dla pracownika? Oni nawet pozorów nie potrafili zachować. A te wszystkie wały z nadgodzinami, urlopami to też wg Ciebie było ok?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-04 08:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [super - 2015-05-03 19:58:32]:
no tak jak pisałem wcześniej - u mnie było ok, żadnych wałków z nadgodzinami czy urlopami, nadgodzin po prostu nie było a jak było to odbieraliśmy w przeciągu kilku dni... tak więc jak na początku może co sklep to inaczej co region to inna polityka... a może to kwestia dyr, detalu ... nie wiem ale nie narzekałem :) a Twoje zdanie szanuje :)
zdjecie uzytkownika
nigdy się nie dowiecie - 2015-05-05 21:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-04-15 08:25:26]:
Firma Auster international ma adres na ul. Chmielnej, na google street view to ulica z kawiarenkami, ale można wynająć właśnie pod takim adresem tzw. biuro wirtualne(aby adres firmy był warszawski). I nigdy się nie dowiecie po co ta spółka została założona. A jakby nie patrzeć została założona jak już łapę na wszystkim trzymał syndyk.
zdjecie uzytkownika
super - 2015-05-06 18:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-05-04 08:52:22]:
To miałeś szczęście. Moim zdaniem dużo zależało od kierownika sklepu i RKSa. A u nas jedno i drugie bardzo mocno niedomagało.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-05-06 19:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [super - 2015-05-06 18:56:40]:
zapomniałeś o sobie geniuszu :)
zdjecie uzytkownika
IKAR - 2015-05-08 20:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZY KTOŚ SĄDZI SIĘ Z DOMEXEM?
zdjecie uzytkownika
pstro - 2015-05-10 20:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-05-06 19:37:17]:
A ty jesteś byłym KSem czy RKSem?
zdjecie uzytkownika
tyr - 2015-05-13 18:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Terg też się przejedzie.
zdjecie uzytkownika
stary wyga - 2015-05-18 10:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak ja się sądzę z domexem jestem juz po przesłuchaniu i na początku czerwca mam rozprawę. Zobaczymy co wyjdzie.
zdjecie uzytkownika
Taka - 2015-05-19 17:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. Macie może info na temat nowo otwieranego sklepu mediaexpert w Sanoku? Wie ktoś może gdzie będzie się otwierało?
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-05-20 11:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeszcze chyba nic nie wiadomo, bo też szukałem jakiegoś info, ale nic nie ma. Nie mniej jednak aplikację już wysłałem. Ponoć im wcześniej, tym lepiej.
zdjecie uzytkownika
loczek - 2015-05-21 10:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzowniłem do nich i podobno już rekrutacja powoli się otwiera. Trochę dziwne, że sklepu jeszcze nie ma, a już biorą ludzi... chociaż w sumie, to pewnie daje im możliwość wzięcia najlepszych do kadry.
zdjecie uzytkownika
turu ruru - 2015-05-29 12:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do brania najlepszych do kadry tergowskiej to nie zgodze się, że pracuja tam ci naj... Najlepszych pracowników z avansu nie wzięli nawet pod uwagę... zatrudnili dzieciaki, tak owszem przeszła u nas jedna dziewczyna na kase ale ta co to wyłącznie na fejsie wisiała i no niestety rozumem nie grzeszyła... więc ci najlepsi to chyba w ""
zdjecie uzytkownika
reni - 2015-06-14 02:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajnie się zapowiada ta firma, teraz to na terenie całej Polski poszukują pravcownik jak przedstawiciel handlowy : http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=mazowieckie&oferta_opinie=pracuj.pl3946592, tutaj macie ofertę przykładową, a jeżeli chodzi o wymagania to standardowo raczej jest w tym przypadku.
zdjecie uzytkownika
kierowca z rozwozu - 2015-06-14 12:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich kierowców którzy rozwozili towar do klienta,mam pytanie czy wogóle dostaliście jakieś pieniądze za wystawione faktury za transport ,ponieważ ja wysłałem do syndyka do sądu w kwietniu ubiegłego roku pismo i do tej pory ani żadnej odpowiedzi z sądu ani syndyk się także nie odezwał,myślę że już po moich pieniądzach ale jakby jeszcze kogoś oszukali jak mnie to piszcie może współnie złożylibyśmy jakieś pismo do sądu i coś byśmy odzyskali.
zdjecie uzytkownika
gubernator - 2015-07-01 19:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy Sebastian Jurek był regionalnym w domexie bo coś mi się kojarzy.
Jeśli tak to jaki był?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-03 11:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jurek to koleś od przekrętów, co dostawał sklep od razu jakość szła z dnia na dzień, jeśli został Waszym ASM wejdziecie na wyższy poziom kręcenia wałków :)
np jak sprzedać ubezpieczenie za 60 zł do produktu w cenie 40 zł - można? wystarczy tylko chcieć :)Powodzenia...
zdjecie uzytkownika
jurek - 2015-07-04 07:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jurek pracuje w domexie? Przcież firmy już nie ma:-)
zdjecie uzytkownika
x-men - 2015-07-08 22:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gubernator - 2015-07-01 19:47:09]:
Sebastian był najpierw pracownikiem w Żywcu a potem został KS w Cieszynie a później RKS-em
zdjecie uzytkownika
Info - 2015-07-16 23:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sebastian pracuje teraz w Tergu .Zawsze wszytkich trzymał krótko i wynik szedł w górę.
A jesli piszecie że robił przekręty to nie znacie się na handlu w każdej dziedzinie nagina się pewne sprawy dla wyniku.
Zależy z którego miejsca się patrzy,.
Pomyślcie jak bedziecie rozmawiać z klientami czy jesteście tacy w porządku do końca w rozmowie handlowej a pózniej piszcie głupoty.
Pracowalem długo pod Sebastianem i miał różne pomysły może z niektórymi się do końca nie zgadzałem ale w końcowym wyniku zawsze wychodziło że pomysł był dobry.
Gość trafił na najbardziej paskudny okres tej firmy i został do końca
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-07-17 22:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie jest teraz K,SZ,?
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2015-07-18 11:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aga - 2015-07-17 22:50:13]:
znaczy robił wały...
zdjecie uzytkownika
Łucja - 2015-07-18 14:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I to mi się podoba, konkret @Info. Nie wiem kim jest ten cały Pan Sebastian, czy to właściciel, kierownik oddziału czy jak, ale wychodzi na to, że wymaga. A ja uważam, że pracodawca powinien wymagać bez dwóch zdań. Oczywiście z umiarem i szacunkiem do pracownika. DOMEX nikogo nie rekrutuje czy jak to wygląda..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
Łucja - 2015-07-18 14:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I to mi się podoba, konkret @Info. Nie wiem kim jest ten cały Pan Sebastian, czy to właściciel, kierownik oddziału czy jak, ale wychodzi na to, że wymaga. A ja uważam, że pracodawca powinien wymagać bez dwóch zdań. Oczywiście z umiarem i szacunkiem do pracownika. DOMEX nikogo nie rekrutuje czy jak to wygląda..
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-20 21:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Info - 2015-07-16 23:46:23]:
czyli jak wcześniej, robił przekręty i tyle - napisane jednym zdaniem to co wyżej w 10.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DOMEX Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert