Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
84 - 2014-10-30 17:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Żory żegnają, do zobaczenia!
zdjecie uzytkownika
Pan Ładowarka - 2014-10-30 17:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy macie ładowarke do iphona?
zdjecie uzytkownika
Pan najgłupsze pytanie - 2014-10-30 17:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Likwidujecie się?
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-10-30 18:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [podka - 2014-10-30 16:30:40]:
A to jakiś problem wejść na ich stronę i zobaczyć do jakich miast trwają rekrutacje? Jeśli nie ma rekrutacji to znaczy że na chwilę obecną nie mają planów w najbliższej przyszłości otworzyć tam sklepu.
Używaj mózgu bo poza RKS jeszcze nie raz ktoś cię w życiu nabije na swoją dzidę.
zdjecie uzytkownika
neo - 2014-10-30 18:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [On7 - 2014-10-30 13:44:39]:
A Ty eks-neo? Wkurwiają tam niektóre patałachy ale i tak są o 5 poziomów wyżej niż "elyta" zarządzająca w domexie sratexie.
O co poszło bo admin z goworka mocno cenzuruje niektóre posty w niektórych wątkach.
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-10-30 18:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [neo - 2014-10-30 18:41:51]:
Admin cenzuruję bo pewnie ma tak nakazane żeby Neo przedstawiać w jak najlepszym wydaniu :)
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2014-10-30 19:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Śmieszą mnie wypowiedzi doświadczonych pracowników i kierowników z rocznym stażem pracy i świetnym doświadczeniem zawodowym jak wyrolować klienta i wcisnąć mu bubel.Mija kilka lat i jesteście ekspertami na zasiłku dla bezrobotnych,bez znajomych i przyjaciół bo na nich też pasożytujecie jak na klientach,którzy wam zaufali.
zdjecie uzytkownika
ckkkk - 2014-10-30 20:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jeszcze głupsze pytanie " a to tu można jeszcze wejść?"
zdjecie uzytkownika
Przemo - 2014-10-30 21:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zawiercie się Zamyka, jakie jeszcze sklepy się zamykają ???
zdjecie uzytkownika
jojo - 2014-10-30 22:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chrzanów dzis od 14 również sie zamyka
zdjecie uzytkownika
CR - 2014-10-30 23:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeden z punktow w/w ogloszenia
"Znak towarowy „Avans” R. 229995, za cenę 784.860zł "
drogo wycenili logo trupa - ktos kupi?
zdjecie uzytkownika
CR - 2014-10-31 00:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
natomiast co do aut, faktycznie duzo ich i polowa to zlomy a drugie mocno do roboty. widac po tych ogloszeniach ze nasz syndyk to slaby sprzedawca - tak sie aut nie sprzedaje, nie mozna pisac ze auto to zlom albo do wymiany polowa czesci, trzeba pisac ze to "funkiel nowka nie smigana", ze jezdzila tym zona prezesa do kosciola itp, teraz to ja sie nie dziwie ze przetarg syndykowi nie wypalil:):)
zdjecie uzytkownika
werty - 2014-10-31 01:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [CR - 2014-10-31 00:06:08]:
jak juz rks Ci nie powie to sam nie potrafisz myslec...
to ja Ci podpowiem-przetarg jest tak ustawiony zeby nie bylo chetnych.
jak nie ma chetnych to wraca do wlasciciela.
zdjecie uzytkownika
jkbjkupa - 2014-10-31 07:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kupa kupa i jescze raz kupa na tym forum
zdjecie uzytkownika
tergu tergu - 2014-10-31 08:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Przemo - 2014-10-30 21:48:21]:
I co przechodzicie do Tergu? Widzę, że jest tam rekrutacja.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-10-31 10:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Babka - 2014-10-30 10:18:34]:
Nie pochlebiaj sobie tak bardzo- umiejętność wciskania ludziom chłamu nie czyni cię jeszcze kimś wybitnym. I nie handlowcem tylko zwykłym sprzedawcą- bo tym jesteście w tej firmie. A ten napis na identyfikatorze to tylko po to aby cię tanio dowartościować
zdjecie uzytkownika
ostateczna data - 2014-10-31 10:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszyscy kierowcy dostali wypowiedzenia do końca stycznia. Czyli do tej daty wszystkie sklepy będą zamknięte i zwiezione na 1
zdjecie uzytkownika
tifi - 2014-10-31 12:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ostateczna data - 2014-10-31 10:57:10]:
czyli dostaliscie normalne 3 miesięczne wypowiedzenia...no to teraz przynajmniej wiecie na czym stoicie..3 miesiące to kupa czasu można np iść pochorować:;)
zdjecie uzytkownika
io - 2014-10-31 13:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Śmieszni jesteście z tym chorowaniem. Na niektóre rozmowy rekrutacyjne pracodawcy proszą o przeniesienie świadectw pracy. Po to właśnie żeby sprawdzić kto ile chorowal. Zgadnijcie jakie macie szanse na prace przy 3 miesięcznym l4.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-31 14:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [io - 2014-10-31 13:14:55]:
nie strasz nie strasz bo się.... :)
Jak pracowałeś min. 4 lata i miales 3 mce L4 to malo kogo to interesuje.
Byłem na kilkunastu rozmowach i na ani jednej nie chcieli świadectwa.
W zależności od przyszłej pracy zawsze można powiedzieć, że pralkę wkładałeś na podest i coś Ci w kregoslupie przeskoczyło.
Jak masz od psychiatry to zwalasz wine na mobing i strasznego kierownika, ktory sie uwziął na Ciebie :)
zdjecie uzytkownika
lobo - 2014-10-31 14:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
macie e-mail do kadr prosiłbym o podanie
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-10-31 19:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [io - 2014-10-31 13:14:55]:
oj, ktoś z centrali boi się o obsadę. na rozmowach kwalifikacyjnych nie wymagają świadectw pracy. a poza tym xyz ładnie ci wszystko wytłumaczył.
poza tym jest paskudna pogoda, najłatwiej teraz o przeziębienie. a stresów teraz tyle wszyscy mają (a pracodawca dodaje swoje) że dziwię się że nie ma jeszcze kolejek do psychiatrów.
zdjecie uzytkownika
Hanek - 2014-10-31 20:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Śląsk upod. Śląsk żegno. Wydupcyli nos w ciul. Fajrant. RKS som pakuje złum i haś. Pamiyntejcie to sum wasze hasie i je tera skludzcie.
zdjecie uzytkownika
ll - 2014-10-31 22:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A to można dać wypowiedzenie jeśli firma jest w upadłości ? Myślałem że tylko za porozumieniem albo likwidacja. To wszy7stkim pracownikom by dali tym co na stałe są zatrudnieni n nie tylko kierowcom .
zdjecie uzytkownika
pytanie czy warto - 2014-11-01 02:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda że przy rekrutacji na Śląsku były rks S.J. wskazuje mediaexpertowi kogo przyjmować a kogo nie ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x