Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
paparapa - 2015-01-27 11:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [przelewy - 2015-01-27 11:03:06]:
A czy wy nie zauważyliście mojej drwiny z poprzedzającego mnie postu. Czekam na swoje pieniądze tak samo jak wy i w... wia mnie takie pisanie że ja dostałem wczoraj a ja w piątek. Syndyk jak będzie płacił to wszystkim.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-01-27 13:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile osób z was założyło mu już sprawę? ma ktoś jakiś wzór pozwu jak go wypełnić???
zdjecie uzytkownika
typu - 2015-01-27 17:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [??? - 2015-01-27 13:08:08]:
wpisz w google pozew, wstaw odpowiednie dane i wyślij 2 kopie do sądu w Sandomierzu.
zdjecie uzytkownika
090 - 2015-01-27 18:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może ktoś podać nr do kadr??
zdjecie uzytkownika
Miodek - 2015-01-27 19:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [StcOszukani - 2015-01-27 10:51:25]:
A Ty się lepiej wróć do szkoły. Nadziei to dla Ciebie nie ma. Chyba chciałeś też napisać coś o kretach. Takie krótkie zdanie a tyle błędów.
zdjecie uzytkownika
yezl - 2015-01-27 19:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja82 - 2015-01-27 11:05:41]:
Z Ciebie to nic mądrego już nie będzie. Kolejny analfabeta.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-01-27 20:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Syndyk mnie wynajal, bede wam opierdalala sprzegla, ale hajsu nie bedzie
zdjecie uzytkownika
kowal - 2015-01-28 15:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja dostałem odprawę i jestem bardzo z tego powodu zadowolony więc nie wiem dlaczego robicie takie zamieszanie , trzeba cierpliwie poczekać a na pewno pan syndyk i wam wypłaci

pozdrawiam RK
zdjecie uzytkownika
kowal - 2015-01-28 19:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie chce mi się bawić w edycje pliku aby zamazać moje dane osobowe i wrzucać fotkę na jakiś serwer zewnętrzny tylko po to aby tobie coś udowodnić. twoja sprawy czy wierzysz. mam to gdzies.
zdjecie uzytkownika
kowal - 2015-01-28 19:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie chce mi się bawić w edycje pliku aby zamazać moje dane osobowe i wrzucać fotkę na jakiś serwer zewnętrzny tylko po to aby tobie coś udowodnić. twoja sprawy czy wierzysz. mam to gdzies.
zdjecie uzytkownika
wrrr - 2015-01-29 12:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a o pity pytał ktoś w kadrach? będą?
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2015-01-29 13:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O jak milo jest wejsc po pol roku na forum domexu. Widze ze nic sie nie zmienilo, dalej sa debaty o odprawach. Ludzie szukajcie sobie innej pracy a nie czekacie na cod. Z czego ma wam wyplacic syndyk jak bram obrotu. To cod ze jeszcze wyplaty daja.
zdjecie uzytkownika
widzisz i nie grzmisz... - 2015-01-29 13:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [pozdro - 2015-01-29 13:00:48]:
"cod"?
COD?
Kuźwa, cod! to jest, że tacy jak Ty jeszcze po ziemi chodzą się o własne nogi nie zabili...
Szkoda gadać.
zdjecie uzytkownika
aqqw - 2015-01-29 15:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszukać lepszej pracy możesz na wiele sposobów, mi się udało zmienić na lepszą dzięki stronie rekrutacyjnarewolucja.pl Poszukującym także polecam zajrzeć ;)
zdjecie uzytkownika
lipa - 2015-01-29 15:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [aqqw - 2015-01-29 15:25:58]:
no i chyba tylko tobie administratorku
zdjecie uzytkownika
mistrzu - 2015-01-29 16:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale jesteście beznadziejnie.
zdjecie uzytkownika
:? - 2015-01-29 21:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś wie kiedy Avans w Sanoku będzie otwarty?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-01-30 09:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Sanoku jest juz całkowicie zlikwidowany, czyli otwarty już nie będzie.
zdjecie uzytkownika
kitowiec - 2015-01-30 11:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jakby ktoś miał wątpliwości co do pitów. Wlaśnie dostałem swój.
zdjecie uzytkownika
waldziu - 2015-01-30 15:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś już dostał wezwanie na sprawe? Ja mam na 16 lutego.
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2015-01-30 15:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [waldziu - 2015-01-30 15:05:48]:
Kiedy było składane pismo ?
zdjecie uzytkownika
waldziu - 2015-01-30 15:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zzzz - 2015-01-30 15:40:15]:
dwa tygodnie temu
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-01-30 16:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kitowiec - 2015-01-30 11:06:10]:
Co rozumiesz jako wątpliwości ? Co jest z nim nie tak ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszsytkie pytania tutaj http://adf.ly/v9mzH to nie zgodne z prawem troche ale to tylko pytania
Pytania: wszsytkie pytania tutaj http://adf.ly/v9mzH to nie zgodne z prawem troche ale to tylko pytania
zdjecie uzytkownika
kitowiec - 2015-01-30 18:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-01-30 16:28:40]:
chodziło mi o wątpliwości czy pity będą wysyłane.
zdjecie uzytkownika
jeeeest ! - 2015-02-01 17:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Brawo Polska !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DOMEX Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x