Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
GG - 2014-12-17 10:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [cziroki - 2014-12-16 21:59:18]:
Tym tempem to nim złożycie papiery to już firmy nie będzie.
No ale życzę powodzenia i jestem za tym aby każdy walczył o swoje.
Szkoda że tak późno.
Znam wielu którzy próbowali w PIPie walczyć z Domexem ale różnie się to kończyło.
Jednak nie należy się poddawać.
zdjecie uzytkownika
zygmunt hajzer - 2014-12-17 14:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GG - 2014-12-17 10:07:14]:
damy rade :)
zdjecie uzytkownika
GG - 2014-12-17 17:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zygmunt hajzer - 2014-12-17 14:25:05]:
Powodzenia życzę
zdjecie uzytkownika
człowiek pochodnia - 2014-12-17 22:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
POZOSTAJE tylko jedno...
zdjecie uzytkownika
człowiek pochodnia - 2014-12-17 22:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
śmieje się z Nas syndyk ,oj bardzo się śmieje, nie wie jeszcze co w biurze się zadzieje.........................
zdjecie uzytkownika
pinoczet - 2014-12-18 10:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie macie plany na grudzień?
zdjecie uzytkownika
Wladimir Putin - 2014-12-18 12:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
przejmuje tutaj dowodzenie, kasa bedzie, dajcie mi tylko pare dni.

Jebut wasza mac !
zdjecie uzytkownika
pinoczet - 2014-12-18 13:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słuchaj kolega, jak na waszym sklepie nie ma planów to po prostu si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może innych interesuje jakie są plany, synek!
zdjecie uzytkownika
san - 2014-12-18 14:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś wiec co ze sklepem w Sanoku?
Zamknięte :(
zdjecie uzytkownika
Wladimir Putin - 2014-12-18 15:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pinoczet - 2014-12-18 13:03:04]:
Wybuchowa odpowiedz !Ludi ukrasiat wami swoj prazdnik lisz na nieskolko dniej
I ostawlajut was umirat
zdjecie uzytkownika
gurami - 2014-12-18 16:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pinoczet - 2014-12-18 10:51:22]:
ok 1,1 mln. Idziemy na plan a oprócz tego SW - 1,17, PG - 14%. I to przy braku zerówek (RKS nam zabronił).
A jak u Was?
zdjecie uzytkownika
pinoczet - 2014-12-18 16:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
u nas narazie 300 tys, sw 1.0, pg 7 %. Oj coś mi się wydaję że gwarancje to chyba wklejacie. Może pan Z. i pan M.powinni to skontrolować!
zdjecie uzytkownika
gurami - 2014-12-18 17:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pinoczet - 2014-12-18 16:40:34]:
Byli u nas wczoraj. Nic nie znaleźli poza pustymi butelkami po whisky na zapleczu. Tak, tymi co na mikołaja każdy dostał od bosa (u nas po skrzynce na łeb).
No ale jak mu wytłumaczyłem że na trzeźwo się nie da w tej firmie to mi przyznał rację i na pożegnanie walnął ze mną kilka głębszych.
zdjecie uzytkownika
kola - 2014-12-18 17:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pinoczet - 2014-12-18 16:40:34]:
M już nie pracuje
zdjecie uzytkownika
gurami - 2014-12-18 17:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kola - 2014-12-18 17:20:36]:
To są jakieś niepotwierdzone informacje. Chyba że sobie jaja robił z tym audytem i jeszcze prawie pół whisky wysępił? A to cham.
zdjecie uzytkownika
pinoczet - 2014-12-18 17:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to M. Już nie pracuje, a kto teraz będzie tworzył podstawy nowej firmy?
zdjecie uzytkownika
slask - 2014-12-18 18:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pinoczet - 2014-12-18 17:35:16]:
M jeden z barfdziej normalnych gosci ktory nas odwiedzal - pozdro slask :)
zdjecie uzytkownika
sdfgsgsdg - 2014-12-18 18:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [slask - 2014-12-18 18:29:38]:
A że z ludzi z centrali was odwiedzających to same szajbusy to wszystko ok
zdjecie uzytkownika
sfsdf - 2014-12-18 19:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rzeczywiście przez ostatnie czasy sporo oszołomów przez centralę się przewinęło ale dużo było też rozsądnych osób z którymi można było różne sprawy załatwić
zdjecie uzytkownika
fachman - 2014-12-18 20:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [san - 2014-12-18 14:42:27]:
Sanok się pakuje. Za tydzień mają przyjechać tiry.
zdjecie uzytkownika
podobno - 2014-12-19 12:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak chorzow , podobno maja sie zamknac do konca roku
zdjecie uzytkownika
fachman - 2014-12-19 12:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chorzów do marca
zdjecie uzytkownika
JJ - 2014-12-19 12:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piotrków już zamknięty
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszsytkie pytania tutaj http://adf.ly/v9mzH to nie zgodne z prawem troche ale to tylko pytania
Pytania: wszsytkie pytania tutaj http://adf.ly/v9mzH to nie zgodne z prawem troche ale to tylko pytania
zdjecie uzytkownika
cycu - 2014-12-19 16:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto pakuje sanok jak wszyscy na l4 podobno??
zdjecie uzytkownika
grzejnik - 2014-12-19 18:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ekipa za flaszke
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DOMEX Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x