Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mega market - 2015-04-29 22:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ZNISZCZĄ NAS !
Terg otwiera wszędzie sklepy tam gdzie te kilka naszych pozostało (Jarosław, Tarnobrzeg(z agresywnymi bilbordami) i niedługo Sandomierz)
Jakoś nie widzę przyszłości świetlanej dla Tomalów w tej branży :p
zdjecie uzytkownika
JS - 2015-04-30 10:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [mega market - 2015-04-29 22:35:33]:
Przecież to jasne i było pewne.Dziwią mnie tylko te osoby które tam siedzą bez umów albo na jakiś śmieciowych umowach i liczą nie wiadomo na co. Świat poza Domexem istnieje i jest o niebo lepszy.
On nigdy nawet nie sprzeda tych starych wystawowych sprzętów, rozklekotanych,porysowanych,połamanych, brudnych . W dodatku daje ceny z kosmosu za takie szroty.
Wejdzie ME z nowiutkim towarem, hitami rynkowymi i specjalnie zaniżonymi cenami w miastach gdzie działa ten dziwny twór Megamarket.

zdjecie uzytkownika
Selensen - 2015-04-30 15:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie do końca rozumiem wszystkich opinii bo nie pracowałem w tej firmie ale jednak coś o nich słyszałem i nie mają oni dobrej opinii na mieście. Mam raczej mieszane uczucia.
zdjecie uzytkownika
Selensen - 2015-04-30 15:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie do końca rozumiem wszystkich opinii bo nie pracowałem w tej firmie ale jednak coś o nich słyszałem i nie mają oni dobrej opinii na mieście. Mam raczej mieszane uczucia.
zdjecie uzytkownika
super - 2015-05-03 19:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JA - 2015-04-16 19:19:04]:
Taaaa... (usunięte przez administratora). był Domex, bo wypłaty były i odprawy dali. Chyba mało widziałeś w życiu i dla Ciebie świat się skończył na Domexie. A gdzie szacunek dla pracownika? Oni nawet pozorów nie potrafili zachować. A te wszystkie wały z nadgodzinami, urlopami to też wg Ciebie było ok?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-04 08:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [super - 2015-05-03 19:58:32]:
no tak jak pisałem wcześniej - u mnie było ok, żadnych wałków z nadgodzinami czy urlopami, nadgodzin po prostu nie było a jak było to odbieraliśmy w przeciągu kilku dni... tak więc jak na początku może co sklep to inaczej co region to inna polityka... a może to kwestia dyr, detalu ... nie wiem ale nie narzekałem :) a Twoje zdanie szanuje :)
zdjecie uzytkownika
nigdy się nie dowiecie - 2015-05-05 21:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-04-15 08:25:26]:
Firma Auster international ma adres na ul. Chmielnej, na google street view to ulica z kawiarenkami, ale można wynająć właśnie pod takim adresem tzw. biuro wirtualne(aby adres firmy był warszawski). I nigdy się nie dowiecie po co ta spółka została założona. A jakby nie patrzeć została założona jak już łapę na wszystkim trzymał syndyk.
zdjecie uzytkownika
super - 2015-05-06 18:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-05-04 08:52:22]:
To miałeś szczęście. Moim zdaniem dużo zależało od kierownika sklepu i RKSa. A u nas jedno i drugie bardzo mocno niedomagało.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-05-06 19:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [super - 2015-05-06 18:56:40]:
zapomniałeś o sobie geniuszu :)
zdjecie uzytkownika
IKAR - 2015-05-08 20:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZY KTOŚ SĄDZI SIĘ Z DOMEXEM?
zdjecie uzytkownika
pstro - 2015-05-10 20:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-05-06 19:37:17]:
A ty jesteś byłym KSem czy RKSem?
zdjecie uzytkownika
tyr - 2015-05-13 18:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Terg też się przejedzie.
zdjecie uzytkownika
stary wyga - 2015-05-18 10:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak ja się sądzę z domexem jestem juz po przesłuchaniu i na początku czerwca mam rozprawę. Zobaczymy co wyjdzie.
zdjecie uzytkownika
Taka - 2015-05-19 17:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. Macie może info na temat nowo otwieranego sklepu mediaexpert w Sanoku? Wie ktoś może gdzie będzie się otwierało?
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-05-20 11:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeszcze chyba nic nie wiadomo, bo też szukałem jakiegoś info, ale nic nie ma. Nie mniej jednak aplikację już wysłałem. Ponoć im wcześniej, tym lepiej.
zdjecie uzytkownika
loczek - 2015-05-21 10:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzowniłem do nich i podobno już rekrutacja powoli się otwiera. Trochę dziwne, że sklepu jeszcze nie ma, a już biorą ludzi... chociaż w sumie, to pewnie daje im możliwość wzięcia najlepszych do kadry.
zdjecie uzytkownika
turu ruru - 2015-05-29 12:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do brania najlepszych do kadry tergowskiej to nie zgodze się, że pracuja tam ci naj... Najlepszych pracowników z avansu nie wzięli nawet pod uwagę... zatrudnili dzieciaki, tak owszem przeszła u nas jedna dziewczyna na kase ale ta co to wyłącznie na fejsie wisiała i no niestety rozumem nie grzeszyła... więc ci najlepsi to chyba w ""
zdjecie uzytkownika
reni - 2015-06-14 02:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajnie się zapowiada ta firma, teraz to na terenie całej Polski poszukują pravcownik jak przedstawiciel handlowy : http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=mazowieckie&oferta_opinie=pracuj.pl3946592, tutaj macie ofertę przykładową, a jeżeli chodzi o wymagania to standardowo raczej jest w tym przypadku.
zdjecie uzytkownika
kierowca z rozwozu - 2015-06-14 12:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich kierowców którzy rozwozili towar do klienta,mam pytanie czy wogóle dostaliście jakieś pieniądze za wystawione faktury za transport ,ponieważ ja wysłałem do syndyka do sądu w kwietniu ubiegłego roku pismo i do tej pory ani żadnej odpowiedzi z sądu ani syndyk się także nie odezwał,myślę że już po moich pieniądzach ale jakby jeszcze kogoś oszukali jak mnie to piszcie może współnie złożylibyśmy jakieś pismo do sądu i coś byśmy odzyskali.
zdjecie uzytkownika
gubernator - 2015-07-01 19:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy Sebastian Jurek był regionalnym w domexie bo coś mi się kojarzy.
Jeśli tak to jaki był?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-03 11:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jurek to koleś od przekrętów, co dostawał sklep od razu jakość szła z dnia na dzień, jeśli został Waszym ASM wejdziecie na wyższy poziom kręcenia wałków :)
np jak sprzedać ubezpieczenie za 60 zł do produktu w cenie 40 zł - można? wystarczy tylko chcieć :)Powodzenia...
zdjecie uzytkownika
jurek - 2015-07-04 07:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jurek pracuje w domexie? Przcież firmy już nie ma:-)
zdjecie uzytkownika
x-men - 2015-07-08 22:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gubernator - 2015-07-01 19:47:09]:
Sebastian był najpierw pracownikiem w Żywcu a potem został KS w Cieszynie a później RKS-em
zdjecie uzytkownika
Info - 2015-07-16 23:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sebastian pracuje teraz w Tergu .Zawsze wszytkich trzymał krótko i wynik szedł w górę.
A jesli piszecie że robił przekręty to nie znacie się na handlu w każdej dziedzinie nagina się pewne sprawy dla wyniku.
Zależy z którego miejsca się patrzy,.
Pomyślcie jak bedziecie rozmawiać z klientami czy jesteście tacy w porządku do końca w rozmowie handlowej a pózniej piszcie głupoty.
Pracowalem długo pod Sebastianem i miał różne pomysły może z niektórymi się do końca nie zgadzałem ale w końcowym wyniku zawsze wychodziło że pomysł był dobry.
Gość trafił na najbardziej paskudny okres tej firmy i został do końca
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-07-17 22:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A gdzie jest teraz K,SZ,?
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2015-07-18 11:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [aga - 2015-07-17 22:50:13]:
znaczy robił wały...
zdjecie uzytkownika
Łucja - 2015-07-18 14:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
I to mi się podoba, konkret @Info. Nie wiem kim jest ten cały Pan Sebastian, czy to właściciel, kierownik oddziału czy jak, ale wychodzi na to, że wymaga. A ja uważam, że pracodawca powinien wymagać bez dwóch zdań. Oczywiście z umiarem i szacunkiem do pracownika. DOMEX nikogo nie rekrutuje czy jak to wygląda..
zdjecie uzytkownika
Łucja - 2015-07-18 14:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
I to mi się podoba, konkret @Info. Nie wiem kim jest ten cały Pan Sebastian, czy to właściciel, kierownik oddziału czy jak, ale wychodzi na to, że wymaga. A ja uważam, że pracodawca powinien wymagać bez dwóch zdań. Oczywiście z umiarem i szacunkiem do pracownika. DOMEX nikogo nie rekrutuje czy jak to wygląda..
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-20 21:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Info - 2015-07-16 23:46:23]:
czyli jak wcześniej, robił przekręty i tyle - napisane jednym zdaniem to co wyżej w 10.
zdjecie uzytkownika
gościnnie - 2015-08-08 18:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [aga - 2015-07-17 22:50:13]:
Właśnie gdzie Krzysio się podziewa. Zaszył się, ale to cisza przed Burzą.
Czy widział ktoś Krzysia!!!! Bonus 50 zł.
zdjecie uzytkownika
Król - 2015-08-18 12:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
@gościnnie rozumiem, że Krzysio to jest właściciel czy jakiś dyrektor/kierownik/manager. Sądzę, że to mało istotna informacja dla przyszłych pracowników :) DOMEX szuka teraz pracowników na stanowisko przedstawiciela handlowego. Zastanawiam się jak wygląda tutaj praca i czy oferują samochód, czy trzeba mieć swój.
zdjecie uzytkownika
Live - 2015-08-21 18:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam mam prośbe może ktoś mnie poinformować do kogo mam sie zgłosić w sprawie świadectw pracy Pracowałem w sieci sklepów avans (domex,elektrodom) proszę o wiadomość na poczte lukaszfcb1985@wp.pl Pilne!!!!
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2015-08-25 00:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No i jak tam bezrobotne kierowniczki regionalne ? Takie asiorki byliście a teraz nawet w Tergu roboty nie możecie znaleźć hehe
zdjecie uzytkownika
rks - 2015-08-26 06:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [jaaa - 2015-08-25 00:57:49]:
A ty co wróciłeś dopiero z obozu pracy w tergu i nie masz na kim się wyżyć za słabe wyniki bo żona śpi biedny robaczku :-)
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-09-02 00:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [rks - 2015-08-26 06:30:40]:
Bolą cztery literki że konkurencja wypięła sie na regionalnych z avansu ? Trzeba było traktować ludzi jak należy to wystawilibyśmy wam dobrą opinie na rozmowach z tergiem. A teraz życze RKSom z avansu miłego odchaczania się w zatrudniaku.
zdjecie uzytkownika
rks - 2015-09-03 06:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jaa - 2015-09-02 00:53:23]:
Oj puchu marny tą swoją nieprawdziwą opinię wsadź sobie w 4 litery, dzieckiem nie jesteś więc skoro byłeś źle traktowany trzeba było to zgłosić odpowiednim osobom lalusiu apropo pracy właśnie dopijam kawę i jadę do normalnej pracy w normalnej firmie na 8 godzin powodzenia życzę nie tylko rks-om :-)
A ty zapitalaj VBULbo sam trafisz do pośredniaka :-)
zdjecie uzytkownika
d - 2015-09-16 16:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MegaMarket Avans S.A. na podkarpaciu pojawiły się oferty pracy.
Ktoś pracuje? Wiem, że AT ma teraz 8 sklepów MM.
Jak wrażenia?
zdjecie uzytkownika
zxcvb - 2015-09-17 15:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem czy wiecie ale obecnie w firmie Domex-Kuśnierek Sp. Jawna poszukują pracowników na stanowisko przedstawiciela handlowego w wielu województwach w Polsce, oferują atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe z możliwością uzyskania wysokich premii.samochód osobowy umowę o pracę,telefon komórkowy,komputer,tablet,łącze internetowe,ciągły rozwój zawodowy samodzielnie organizowanie swojego dnia pracy,pracę w młodym i dynamicznym zespole
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-09-25 01:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A biedne RKSiki poleciały na bruk. A takie asiory byli. I nawet w TERGu ich nie chcieli hahahaha TERG przejął pracowników a RKSiki pany i władcy dziś szukają roboty hahaha Chyba nie mieliście wyników żeby sie nimi chwalić na rozmowie kwalifikacyjnej w TERGu hahahaha
zdjecie uzytkownika
ktos tam - 2015-09-25 17:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wlasnie nie.. moze i niektorzy pracuja calkowicie gdzie indziej, ale np cieply Jurek ze slaska pracuje w tergu. Niebardzo rozumiem jak on tam sie dostal.. chyba ze terg samych nienormalnych rksow ma i nie liczy sie nic oprocz cyferek w tabelkach.
zdjecie uzytkownika
poli - 2015-10-01 18:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
masz rację nic oprócz cyferek jest jeszcze gorzej niż w domex
zdjecie uzytkownika
jusznas - 2015-10-17 20:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dajcie znać, jak domex radzi sobie w branży budowlanej, ja słyszałam parę osób, które polecały ich usługi także zastanawiam się, jak to tak naprawdę jest, bo widzę, że tutaj sporo osób jednak na nich narzeka, jeśli macie jakieś rzetelne informacje o nich to proszę dajcie znać, będzie to pomocne dla wielu ludków
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-11-11 22:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cicho tu ostatnio
zdjecie uzytkownika
zasmucony - 2015-11-19 21:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Raczej nie. Towar z magazynu jest wyprzedawany ludziom z zewnątrz, z czego więcej sprzętu leży pod nogami niż na półkach...Tragicznie to wygląda
zdjecie uzytkownika
uytrew - 2015-11-26 22:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej widzieliście że teraz firma Domex-Kuśnierek Sp. Jawna szuka teraz przedstawicieli handlowych w wielu województwach w Polsce..oferuja m.in.atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe z możliwością uzyskania wysokich premii,samochód osobowy,umowę o pracę, telefon komórkowy,komputer, tablet,samodzielnie organizowanie swojego dnia pracy
zdjecie uzytkownika
michajło - 2015-11-29 02:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@uytrew - nie dość, że zapewniają umowy o pracę to jeszcze możliwość otrzymywania odpowiednich premii no i dobrze, że nie potrzeba mieć odpowiednich narzędzi do pracy.
zdjecie uzytkownika
miśka9 - 2015-12-01 13:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@michajło ale przecież oni przedstawicielom handlowym dają odpowiednie niezbędne narzędzia do pracy takie jak internet,m tablet, samochód i telefon, to ważne jest
zdjecie uzytkownika
men - 2015-12-03 16:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
daja z pewnoscia niezbedene narzedzia do pracy, o tych ktore napisales, przeciez nik nie bedzie pracowal na swoich prywatnych, poza tym fajne doswiadczenie mozna tam zdobyc
zdjecie uzytkownika
tfr - 2016-01-01 21:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiecie co te oferry pracy sa juz niestety nieaktulane, widocznie szybko kogos znalezli, trzeba bedzie teraz czekac az znowu wstaiwa jakies nowe oferty
zdjecie uzytkownika
Seresen - 2016-01-16 03:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o narzędzia pracy @men to jest to oczywiste, szczególnie na stanowiskach handlowych, oprócz samochodu jednak można dostać i laptopa oraz telefon.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert