Profil firmy DOMEX Sp. z o.o.

DOMEX Sp. z o.o.

Sandomierz

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

turu ruru 2015-05-29 12:23:12
co do brania najlepszych do kadry tergowskiej to nie zgodze się, że pracuja tam ci naj... Najlepszych pracowników z avansu nie wzięli nawet pod uwagę... zatrudnili dzieciaki, tak owszem przeszła u nas jedna dziewczyna na kase ale ta co to wyłącznie na fejsie wisiała i no niestety rozumem nie grzeszyła... więc ci najlepsi to chyba w ""
1
reni 2015-06-14 02:52:37
Fajnie się zapowiada ta firma, teraz to na terenie całej Polski poszukują pravcownik jak przedstawiciel handlowy : http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=mazowieckie&oferta_opinie=pracuj.pl3946592, tutaj macie ofertę przykładową, a jeżeli chodzi o wymagania to standardowo raczej jest w tym przypadku.
1
kierowca z rozwozu 2015-06-14 12:48:27
Witam wszystkich kierowców którzy rozwozili towar do klienta,mam pytanie czy wogóle dostaliście jakieś pieniądze za wystawione faktury za transport ,ponieważ ja wysłałem do syndyka do sądu w kwietniu ubiegłego roku pismo i do tej pory ani żadnej odpowiedzi z sądu ani syndyk się także nie odezwał,myślę że już po moich pieniądzach ale jakby jeszcze kogoś oszukali jak mnie to piszcie może współnie złożylibyśmy jakieś pismo do sądu i coś byśmy odzyskali.
1
gubernator 2015-07-01 19:47:09
Czy Sebastian Jurek był regionalnym w domexie bo coś mi się kojarzy.
Jeśli tak to jaki był?
2
ja 2015-07-03 11:26:31
Jurek to koleś od przekrętów, co dostawał sklep od razu jakość szła z dnia na dzień, jeśli został Waszym ASM wejdziecie na wyższy poziom kręcenia wałków :)
np jak sprzedać ubezpieczenie za 60 zł do produktu w cenie 40 zł - można? wystarczy tylko chcieć :)Powodzenia...
2
jurek 2015-07-04 07:02:39
Jurek pracuje w domexie? Przcież firmy już nie ma:-)
1
x-men 2015-07-08 22:54:23
Sebastian był najpierw pracownikiem w Żywcu a potem został KS w Cieszynie a później RKS-em
1
Info 2015-07-16 23:46:23
Sebastian pracuje teraz w Tergu .Zawsze wszytkich trzymał krótko i wynik szedł w górę.
A jesli piszecie że robił przekręty to nie znacie się na handlu w każdej dziedzinie nagina się pewne sprawy dla wyniku.
Zależy z którego miejsca się patrzy,.
Pomyślcie jak bedziecie rozmawiać z klientami czy jesteście tacy w porządku do końca w rozmowie handlowej a pózniej piszcie głupoty.
Pracowalem długo pod Sebastianem i miał różne pomysły może z niektórymi się do końca nie zgadzałem ale w końcowym wyniku zawsze wychodziło że pomysł był dobry.
Gość trafił na najbardziej paskudny okres tej firmy i został do końca
1
aga 2015-07-17 22:50:13
A gdzie jest teraz K,SZ,?
4
ktosik 2015-07-18 11:01:51
znaczy robił wały...
3
Łucja 2015-07-18 14:02:48
I to mi się podoba, konkret @Info. Nie wiem kim jest ten cały Pan Sebastian, czy to właściciel, kierownik oddziału czy jak, ale wychodzi na to, że wymaga. A ja uważam, że pracodawca powinien wymagać bez dwóch zdań. Oczywiście z umiarem i szacunkiem do pracownika. DOMEX nikogo nie rekrutuje czy jak to wygląda..
3
Łucja 2015-07-18 14:04:15
I to mi się podoba, konkret @Info. Nie wiem kim jest ten cały Pan Sebastian, czy to właściciel, kierownik oddziału czy jak, ale wychodzi na to, że wymaga. A ja uważam, że pracodawca powinien wymagać bez dwóch zdań. Oczywiście z umiarem i szacunkiem do pracownika. DOMEX nikogo nie rekrutuje czy jak to wygląda..
3
ja 2015-07-20 21:49:25
czyli jak wcześniej, robił przekręty i tyle - napisane jednym zdaniem to co wyżej w 10.
3
gościnnie 2015-08-08 18:50:37
Właśnie gdzie Krzysio się podziewa. Zaszył się, ale to cisza przed Burzą.
Czy widział ktoś Krzysia!!!! Bonus 50 zł.
5
Król 2015-08-18 12:37:45
@gościnnie rozumiem, że Krzysio to jest właściciel czy jakiś dyrektor/kierownik/manager. Sądzę, że to mało istotna informacja dla przyszłych pracowników :) DOMEX szuka teraz pracowników na stanowisko przedstawiciela handlowego. Zastanawiam się jak wygląda tutaj praca i czy oferują samochód, czy trzeba mieć swój.
4
Live 2015-08-21 18:24:01
Witam mam prośbe może ktoś mnie poinformować do kogo mam sie zgłosić w sprawie świadectw pracy Pracowałem w sieci sklepów avans (domex,elektrodom) proszę o wiadomość na poczte lukaszfcb1985@wp.pl Pilne!!!!
3
jaaa 2015-08-25 00:57:49
No i jak tam bezrobotne kierowniczki regionalne ? Takie asiorki byliście a teraz nawet w Tergu roboty nie możecie znaleźć hehe
3
rks 2015-08-26 06:30:40
A ty co wróciłeś dopiero z obozu pracy w tergu i nie masz na kim się wyżyć za słabe wyniki bo żona śpi biedny robaczku :-)
3
jaa 2015-09-02 00:53:23
Bolą cztery literki że konkurencja wypięła sie na regionalnych z avansu ? Trzeba było traktować ludzi jak należy to wystawilibyśmy wam dobrą opinie na rozmowach z tergiem. A teraz życze RKSom z avansu miłego odchaczania się w zatrudniaku.
3
rks 2015-09-03 06:26:04
Oj puchu marny tą swoją nieprawdziwą opinię wsadź sobie w 4 litery, dzieckiem nie jesteś więc skoro byłeś źle traktowany trzeba było to zgłosić odpowiednim osobom lalusiu apropo pracy właśnie dopijam kawę i jadę do normalnej pracy w normalnej firmie na 8 godzin powodzenia życzę nie tylko rks-om :-)
A ty zapitalaj VBULbo sam trafisz do pośredniaka :-)
2
d 2015-09-16 16:08:25
MegaMarket Avans S.A. na podkarpaciu pojawiły się oferty pracy.
Ktoś pracuje? Wiem, że AT ma teraz 8 sklepów MM.
Jak wrażenia?
1
zxcvb 2015-09-17 15:42:04
nie wiem czy wiecie ale obecnie w firmie Domex-Kuśnierek Sp. Jawna poszukują pracowników na stanowisko przedstawiciela handlowego w wielu województwach w Polsce, oferują atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe z możliwością uzyskania wysokich premii.samochód osobowy umowę o pracę,telefon komórkowy,komputer,tablet,łącze internetowe,ciągły rozwój zawodowy samodzielnie organizowanie swojego dnia pracy,pracę w młodym i dynamicznym zespole
1
pracownik 2015-09-25 01:40:02
A biedne RKSiki poleciały na bruk. A takie asiory byli. I nawet w TERGu ich nie chcieli hahahaha TERG przejął pracowników a RKSiki pany i władcy dziś szukają roboty hahaha Chyba nie mieliście wyników żeby sie nimi chwalić na rozmowie kwalifikacyjnej w TERGu hahahaha
1
ktos tam 2015-09-25 17:29:47
wlasnie nie.. moze i niektorzy pracuja calkowicie gdzie indziej, ale np cieply Jurek ze slaska pracuje w tergu. Niebardzo rozumiem jak on tam sie dostal.. chyba ze terg samych nienormalnych rksow ma i nie liczy sie nic oprocz cyferek w tabelkach.
2
poli 2015-10-01 18:19:09
masz rację nic oprócz cyferek jest jeszcze gorzej niż w domex
1
jusznas 2015-10-17 20:29:35
dajcie znać, jak domex radzi sobie w branży budowlanej, ja słyszałam parę osób, które polecały ich usługi także zastanawiam się, jak to tak naprawdę jest, bo widzę, że tutaj sporo osób jednak na nich narzeka, jeśli macie jakieś rzetelne informacje o nich to proszę dajcie znać, będzie to pomocne dla wielu ludków
1
gg 2015-11-11 22:30:05
cicho tu ostatnio
1
zasmucony 2015-11-19 21:08:58
Raczej nie. Towar z magazynu jest wyprzedawany ludziom z zewnątrz, z czego więcej sprzętu leży pod nogami niż na półkach...Tragicznie to wygląda
1
uytrew 2015-11-26 22:59:37
hej widzieliście że teraz firma Domex-Kuśnierek Sp. Jawna szuka teraz przedstawicieli handlowych w wielu województwach w Polsce..oferuja m.in.atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe z możliwością uzyskania wysokich premii,samochód osobowy,umowę o pracę, telefon komórkowy,komputer, tablet,samodzielnie organizowanie swojego dnia pracy
1
michajło 2015-11-29 02:03:24
@uytrew - nie dość, że zapewniają umowy o pracę to jeszcze możliwość otrzymywania odpowiednich premii no i dobrze, że nie potrzeba mieć odpowiednich narzędzi do pracy.
1
miśka9 2015-12-01 13:10:57
@michajło ale przecież oni przedstawicielom handlowym dają odpowiednie niezbędne narzędzia do pracy takie jak internet,m tablet, samochód i telefon, to ważne jest
1
men 2015-12-03 16:17:44
daja z pewnoscia niezbedene narzedzia do pracy, o tych ktore napisales, przeciez nik nie bedzie pracowal na swoich prywatnych, poza tym fajne doswiadczenie mozna tam zdobyc
1
tfr 2016-01-01 21:01:36
wiecie co te oferry pracy sa juz niestety nieaktulane, widocznie szybko kogos znalezli, trzeba bedzie teraz czekac az znowu wstaiwa jakies nowe oferty
1
Seresen 2016-01-16 03:16:02
Jeśli chodzi o narzędzia pracy @men to jest to oczywiste, szczególnie na stanowiskach handlowych, oprócz samochodu jednak można dostać i laptopa oraz telefon.
1
1 zl 2016-02-11 13:17:10
Jednym ze szpicli W tergu jest Baran. Były kierownik z Jarosławia.
Ale Kubuś Karma wraca Pamiętaj bo my Pamiętamy.
Konfidencie jeden.
1
marecki 2016-02-11 13:26:26
no ale to chyba bez przeasay, jedni wiecej mówią, inni mniej ale to chyba nie jest jakiś problem duży? wydaje mi się, ze spokojnie można się u nich zatrudniać jako Doradca ds nieruchomości też.
1
daro 2016-02-11 19:20:51
Oj tak święte słowa karma wraca i to ze zdwojoną siłą, za to jak się zachowywał na sklepie przy klientach dostał bana od swojego kierownika (degradacja)typowa k...a ale o tym trza pisać tu http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,596720
1
klarek 2016-02-13 13:31:03
Ogłoszenie cały czas widnieje, szału wielkiego @marecki nie ma, bo z tego co wyczytałem, to zatrudniają na umowę zlecenie a wymagają doświadczenia w sprzedaży lub marketingu.
1
komoas 2016-02-15 20:24:55
No może i zatrudniają na umowę zlecenie, ale zapewniają bardzo wysokie zarobki, ciekawe jak duże. Są także szkolenia i pomoc w początkowym okresie pracy.
1
jusznas 2016-02-18 21:16:39
ale później z tego co wiem jest możliwość przejścia na umowę o pracę, jeśli nie jest się studentem ;) poza tym oferują dużo szkoleń i wszystkie niezbędne narzędzia do pracy, np. tel. służbowy
1
romek 2016-02-21 21:21:56
Rafał pozamykał już wszystkie mm? czy dalej obiecuje gruszki na wierzbie hihihi
1
Damian 2016-02-22 11:34:26
Romku, chętnie dowiem się o co chodzi. Czy firma Domex sp.z o.o. ma jakieś problemy? Słyszałem przelotnie, że mają się rozwijać, więc już nie wiem jak jest.
1
kibik 2016-03-03 22:06:08
Damian, bo się rozpijają, teraz szukają PH i to licznie. Oferowane jest tu atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe z możliwością uzyskania wysokich premii, samochód osobowy, dają umowę o pracę, telefon komórkowy, komputer, tablet i łącze internetowe.
0
hh 2016-03-30 18:42:39
łysego przyjęli do neo. tam już panika. zwłaszcza u tych co wcześniej w domexie pracowali.
0
mmex 2016-03-30 20:31:22
kto to jest łysy czyżby Krzysztof sz.
0
hh 2016-03-31 17:56:10
tak. dobrze że zmieniłem branżę. przynajmniej na niego nie trafi bo pewnie po neo pójdzie do media. część domexowców pracujących w neo już myśli o zmianie pracy.
0
4567 2016-04-08 19:50:12
a ja wlasnie bym sie chetnie u nich zatrudnil..na przyklad jako przedstawiecil hadnlowy glownie dlatego ze wiem ze na takim stanowisku sporo mozna zarobic, wiaodmo w duzej mierze to od premii zalezy :)
0
Tomek 2016-04-08 22:24:56
jaki region ma K,SZ
0
śląsk 2016-04-13 17:34:15
śląsk
0
bikiel 2016-05-10 22:59:57
nie wiem czy to jest nadal aktualne, ale jakie trzeba spełnić wymagania by pracowac u was jako pomocnik brukarza?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.