Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
koń - 2014-10-22 12:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
końskie zamknięte
zdjecie uzytkownika
CR - 2014-10-22 13:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
patrzyliście ostatnio na naszą starą stronę?:)
http://www.grupadomex.pl/
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-10-22 14:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [CR - 2014-10-22 13:27:43]:
Zmiana branży hahaha!!!!!
zdjecie uzytkownika
fifirifi - 2014-10-22 20:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Hama - 2014-10-22 10:15:35]:
próbuj do skutku, ja dzowniłam do Syndyka średnio raz w tygodniu i to max za drugim razem odbierali - lepiej dzownić z rana, bo wtedy Panie nie są tak wkurzone telefonami i są milsze ;)
zdjecie uzytkownika
bula - 2014-10-22 20:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy otwarte sklepy dostały gazetke?? Jest "promocja" do konca pazdziernika:)
zdjecie uzytkownika
a dokładniej? - 2014-10-22 20:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kiedy dokładnie zostaną zamknięte te sklepy, które teraz aż kipią od towaru z innych sklepów i magazynu?
zdjecie uzytkownika
Hama - 2014-10-22 21:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fifirifi - 2014-10-22 20:25:55]:
Dzwoniłam dwa dni,ale niestety. Często te telefony są po prostu nieaktywne.Cóż,widać anielska cierpliwość wskazana;)Dzięki Ci Fifirifi :)Jedyna konstruktywna odpowiedź.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-10-22 22:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DOMEX BUDUJE NOWY WIELKI SKLEP KOLO SANDOMIERZ
DWIKOZY




.



.




.
zdjecie uzytkownika
dklvfvm - 2014-10-22 22:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kaska - 2014-10-22 22:30:36]:
nie rozumiem co to ma na celu wypisywanie ze buduje sklep w dwikozach, przecięż nikogo to nie interesuje a nawet jesli to tyle razy już to pisałaś ze każdy ma dość...niech buduje moze sie zatrudnisz
zdjecie uzytkownika
BIAŁY - 2014-10-23 07:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaska - 2014-10-22 22:30:36]:
To Ty musisz być tym sławnym tzw.ochroniarzem (cieciem) na budowie,który tylko śpi w nocy,zamiast pilnować,żeby nikt łopaty nie ukradł.
zdjecie uzytkownika
ll44 - 2014-10-23 08:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w nowym sklepie zatrudnią wszystkich "czekających" na odprawy
zdjecie uzytkownika
1 - 2014-10-23 12:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaki tu spokój na na na na,
nic sie nie dzieje na na na na

:)
zdjecie uzytkownika
r - 2014-10-23 13:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy się pakują czy jak ?
zdjecie uzytkownika
exo domexo - 2014-10-23 13:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)


A ja pracowalem w domexie i się narzekali poszedlem do tergmanow i mialo być tak lepiej......mialo
zdjecie uzytkownika
alohaaaaaaaa domex - 2014-10-23 15:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaska - 2014-10-22 22:30:36]:
Ale z ciebie głupia RURA :D
zdjecie uzytkownika
Halloooo - 2014-10-23 18:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spakowaliście się już wszyscy ?
zdjecie uzytkownika
luki - 2014-10-23 18:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Halloooo - 2014-10-23 18:35:08]:
tak :)
zdjecie uzytkownika
Haalloooo - 2014-10-23 18:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A dokąd jedziecie tacy spakowani
zdjecie uzytkownika
spoko - 2014-10-23 18:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [1 - 2014-10-23 12:25:49]:
spokój bo tergowcy coś w ostatnich dniach odpuścili i nie zadają głupich pytań na tym forum
zdjecie uzytkownika
1 - 2014-10-23 18:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ktoś dał cynk rksom tergu ze ich pracownicy na tym forum za długo przebywają - zakaz maja ponoć teraz
zdjecie uzytkownika
wk....wiony - 2014-10-23 21:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przypominam że ktoś zadeklarował o sukcesywnym wypłacaniu reszty sierpniowej premii, więc pomału trzeba się upominać w mailach by do 10-tego się wyrobili
zdjecie uzytkownika
dklvfvm - 2014-10-23 21:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy terg organizuje jakieś szkolenia dla przejetych pracowników
zdjecie uzytkownika
ERIK - 2014-10-23 22:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dklvfvm - 2014-10-23 21:59:36]:
tak
zdjecie uzytkownika
blade - 2014-10-23 22:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wk....wiony - 2014-10-23 21:17:06]:
i h....ja to da zrobią co zechcą
zdjecie uzytkownika
deleroy - 2014-10-23 22:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najemcy lokali coś kręcą
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x