brak logo

DOMEX Sp. z o.o.

Sandomierz

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

JA 2015-04-16 19:19:04
JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI!! DALEJ NAWIJACIE SOBIE MAKARON NA USZY... MASKARA POPROSTU. DOMEX TO JEDNA Z PORZĄDNIEJSZYCH FIRM, WYPŁATY BYŁY SUPER ODPRAWY TEŻ DALI WIĘC O CO WAM CHODZI...???? TRZEBA ŻYĆ DALEJ NIE PIERWSZA I NIE OSTATNIA FIRMA UPADŁA... CO DO TERGU TO PRAWDA ZAROBIĆ NIE DADZĄ I DOCENIĆ NIE UMIEJĄ... ALĘ CÓŻ... TAKIE ŻYCIE.
4
GG 2015-04-17 06:46:51
Głupoty piszesz.
3
tomex 2015-04-27 17:57:05
Ale tu spokój nananana nic się nie dzieje nananana co tam w biznesie tomalova i koralowa działa jeszcze?
1
mega market 2015-04-29 22:35:33
ZNISZCZĄ NAS !
Terg otwiera wszędzie sklepy tam gdzie te kilka naszych pozostało (Jarosław, Tarnobrzeg(z agresywnymi bilbordami) i niedługo Sandomierz)
Jakoś nie widzę przyszłości świetlanej dla Tomalów w tej branży :p
2
JS 2015-04-30 10:14:39
Przecież to jasne i było pewne.Dziwią mnie tylko te osoby które tam siedzą bez umów albo na jakiś śmieciowych umowach i liczą nie wiadomo na co. Świat poza Domexem istnieje i jest o niebo lepszy.
On nigdy nawet nie sprzeda tych starych wystawowych sprzętów, rozklekotanych,porysowanych,połamanych, brudnych . W dodatku daje ceny z kosmosu za takie szroty.
Wejdzie ME z nowiutkim towarem, hitami rynkowymi i specjalnie zaniżonymi cenami w miastach gdzie działa ten dziwny twór Megamarket.

3
super 2015-05-03 19:58:32
Taaaa... (usunięte przez administratora). był Domex, bo wypłaty były i odprawy dali. Chyba mało widziałeś w życiu i dla Ciebie świat się skończył na Domexie. A gdzie szacunek dla pracownika? Oni nawet pozorów nie potrafili zachować. A te wszystkie wały z nadgodzinami, urlopami to też wg Ciebie było ok?
1
ja 2015-05-04 08:52:22
no tak jak pisałem wcześniej - u mnie było ok, żadnych wałków z nadgodzinami czy urlopami, nadgodzin po prostu nie było a jak było to odbieraliśmy w przeciągu kilku dni... tak więc jak na początku może co sklep to inaczej co region to inna polityka... a może to kwestia dyr, detalu ... nie wiem ale nie narzekałem :) a Twoje zdanie szanuje :)
1
nigdy się nie dowiecie 2015-05-05 21:27:11
Firma Auster international ma adres na ul. Chmielnej, na google street view to ulica z kawiarenkami, ale można wynająć właśnie pod takim adresem tzw. biuro wirtualne(aby adres firmy był warszawski). I nigdy się nie dowiecie po co ta spółka została założona. A jakby nie patrzeć została założona jak już łapę na wszystkim trzymał syndyk.
2
super 2015-05-06 18:56:40
To miałeś szczęście. Moim zdaniem dużo zależało od kierownika sklepu i RKSa. A u nas jedno i drugie bardzo mocno niedomagało.
1
tomek 2015-05-06 19:37:17
zapomniałeś o sobie geniuszu :)
1
IKAR 2015-05-08 20:45:09
CZY KTOŚ SĄDZI SIĘ Z DOMEXEM?
1
pstro 2015-05-10 20:10:59
A ty jesteś byłym KSem czy RKSem?
1
tyr 2015-05-13 18:03:38
Terg też się przejedzie.
1
stary wyga 2015-05-18 10:43:27
tak ja się sądzę z domexem jestem juz po przesłuchaniu i na początku czerwca mam rozprawę. Zobaczymy co wyjdzie.
1
Taka 2015-05-19 17:13:55
Hej. Macie może info na temat nowo otwieranego sklepu mediaexpert w Sanoku? Wie ktoś może gdzie będzie się otwierało?
1
olek 2015-05-20 11:15:10
Jeszcze chyba nic nie wiadomo, bo też szukałem jakiegoś info, ale nic nie ma. Nie mniej jednak aplikację już wysłałem. Ponoć im wcześniej, tym lepiej.
1
loczek 2015-05-21 10:46:17
Dzowniłem do nich i podobno już rekrutacja powoli się otwiera. Trochę dziwne, że sklepu jeszcze nie ma, a już biorą ludzi... chociaż w sumie, to pewnie daje im możliwość wzięcia najlepszych do kadry.
1
turu ruru 2015-05-29 12:23:12
co do brania najlepszych do kadry tergowskiej to nie zgodze się, że pracuja tam ci naj... Najlepszych pracowników z avansu nie wzięli nawet pod uwagę... zatrudnili dzieciaki, tak owszem przeszła u nas jedna dziewczyna na kase ale ta co to wyłącznie na fejsie wisiała i no niestety rozumem nie grzeszyła... więc ci najlepsi to chyba w ""
1
kierowca z rozwozu 2015-06-14 12:48:27
Witam wszystkich kierowców którzy rozwozili towar do klienta,mam pytanie czy wogóle dostaliście jakieś pieniądze za wystawione faktury za transport ,ponieważ ja wysłałem do syndyka do sądu w kwietniu ubiegłego roku pismo i do tej pory ani żadnej odpowiedzi z sądu ani syndyk się także nie odezwał,myślę że już po moich pieniądzach ale jakby jeszcze kogoś oszukali jak mnie to piszcie może współnie złożylibyśmy jakieś pismo do sądu i coś byśmy odzyskali.
1
gubernator 2015-07-01 19:47:09
Czy Sebastian Jurek był regionalnym w domexie bo coś mi się kojarzy.
Jeśli tak to jaki był?
2
ja 2015-07-03 11:26:31
Jurek to koleś od przekrętów, co dostawał sklep od razu jakość szła z dnia na dzień, jeśli został Waszym ASM wejdziecie na wyższy poziom kręcenia wałków :)
np jak sprzedać ubezpieczenie za 60 zł do produktu w cenie 40 zł - można? wystarczy tylko chcieć :)Powodzenia...
3
jurek 2015-07-04 07:02:39
Jurek pracuje w domexie? Przcież firmy już nie ma:-)
1
x-men 2015-07-08 22:54:23
Sebastian był najpierw pracownikiem w Żywcu a potem został KS w Cieszynie a później RKS-em
1
Info 2015-07-16 23:46:23
Sebastian pracuje teraz w Tergu .Zawsze wszytkich trzymał krótko i wynik szedł w górę.
A jesli piszecie że robił przekręty to nie znacie się na handlu w każdej dziedzinie nagina się pewne sprawy dla wyniku.
Zależy z którego miejsca się patrzy,.
Pomyślcie jak bedziecie rozmawiać z klientami czy jesteście tacy w porządku do końca w rozmowie handlowej a pózniej piszcie głupoty.
Pracowalem długo pod Sebastianem i miał różne pomysły może z niektórymi się do końca nie zgadzałem ale w końcowym wyniku zawsze wychodziło że pomysł był dobry.
Gość trafił na najbardziej paskudny okres tej firmy i został do końca
1
aga 2015-07-17 22:50:13
A gdzie jest teraz K,SZ,?
5
ktosik 2015-07-18 11:01:51
znaczy robił wały...
3
ja 2015-07-20 21:49:25
czyli jak wcześniej, robił przekręty i tyle - napisane jednym zdaniem to co wyżej w 10.
3
gościnnie 2015-08-08 18:50:37
Właśnie gdzie Krzysio się podziewa. Zaszył się, ale to cisza przed Burzą.
Czy widział ktoś Krzysia!!!! Bonus 50 zł.
5
Live 2015-08-21 18:24:01
Witam mam prośbe może ktoś mnie poinformować do kogo mam sie zgłosić w sprawie świadectw pracy Pracowałem w sieci sklepów avans (domex,elektrodom) proszę o wiadomość na poczte lukaszfcb1985@wp.pl Pilne!!!!
3
jaaa 2015-08-25 00:57:49
No i jak tam bezrobotne kierowniczki regionalne ? Takie asiorki byliście a teraz nawet w Tergu roboty nie możecie znaleźć hehe
3
rks 2015-08-26 06:30:40
A ty co wróciłeś dopiero z obozu pracy w tergu i nie masz na kim się wyżyć za słabe wyniki bo żona śpi biedny robaczku :-)
3
jaa 2015-09-02 00:53:23
Bolą cztery literki że konkurencja wypięła sie na regionalnych z avansu ? Trzeba było traktować ludzi jak należy to wystawilibyśmy wam dobrą opinie na rozmowach z tergiem. A teraz życze RKSom z avansu miłego odchaczania się w zatrudniaku.
3
rks 2015-09-03 06:26:04
Oj puchu marny tą swoją nieprawdziwą opinię wsadź sobie w 4 litery, dzieckiem nie jesteś więc skoro byłeś źle traktowany trzeba było to zgłosić odpowiednim osobom lalusiu apropo pracy właśnie dopijam kawę i jadę do normalnej pracy w normalnej firmie na 8 godzin powodzenia życzę nie tylko rks-om :-)
A ty zapitalaj VBULbo sam trafisz do pośredniaka :-)
2
d 2015-09-16 16:08:25
MegaMarket Avans S.A. na podkarpaciu pojawiły się oferty pracy.
Ktoś pracuje? Wiem, że AT ma teraz 8 sklepów MM.
Jak wrażenia?
1
pracownik 2015-09-25 01:40:02
A biedne RKSiki poleciały na bruk. A takie asiory byli. I nawet w TERGu ich nie chcieli hahahaha TERG przejął pracowników a RKSiki pany i władcy dziś szukają roboty hahaha Chyba nie mieliście wyników żeby sie nimi chwalić na rozmowie kwalifikacyjnej w TERGu hahahaha
1
ktos tam 2015-09-25 17:29:47
wlasnie nie.. moze i niektorzy pracuja calkowicie gdzie indziej, ale np cieply Jurek ze slaska pracuje w tergu. Niebardzo rozumiem jak on tam sie dostal.. chyba ze terg samych nienormalnych rksow ma i nie liczy sie nic oprocz cyferek w tabelkach.
2
poli 2015-10-01 18:19:09
masz rację nic oprócz cyferek jest jeszcze gorzej niż w domex
1
gg 2015-11-11 22:30:05
cicho tu ostatnio
1
zasmucony 2015-11-19 21:08:58
Raczej nie. Towar z magazynu jest wyprzedawany ludziom z zewnątrz, z czego więcej sprzętu leży pod nogami niż na półkach...Tragicznie to wygląda
1
1 zl 2016-02-11 13:17:10
Jednym ze szpicli W tergu jest Baran. Były kierownik z Jarosławia.
Ale Kubuś Karma wraca Pamiętaj bo my Pamiętamy.
Konfidencie jeden.
1
daro 2016-02-11 19:20:51
Oj tak święte słowa karma wraca i to ze zdwojoną siłą, za to jak się zachowywał na sklepie przy klientach dostał bana od swojego kierownika (degradacja)typowa k...a ale o tym trza pisać tu http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,596720
1
romek 2016-02-21 21:21:56
Rafał pozamykał już wszystkie mm? czy dalej obiecuje gruszki na wierzbie hihihi
1
hh 2016-03-30 18:42:39
łysego przyjęli do neo. tam już panika. zwłaszcza u tych co wcześniej w domexie pracowali.
mmex 2016-03-30 20:31:22
kto to jest łysy czyżby Krzysztof sz.
hh 2016-03-31 17:56:10
tak. dobrze że zmieniłem branżę. przynajmniej na niego nie trafi bo pewnie po neo pójdzie do media. część domexowców pracujących w neo już myśli o zmianie pracy.
Tomek 2016-04-08 22:24:56
jaki region ma K,SZ
śląsk 2016-04-13 17:34:15
śląsk
tomek 2016-07-30 16:41:16
a gdzie Krzyś????
Tomek 2016-10-09 21:53:48
A kiedys to był naprawde spoko gosć,
sukces w zasięgu ręki 2016-10-21 19:23:40
Współczuję wam i rozumiem ale zawsze macie alternatywę. Lepsze warunki zatrudnienia to Ravi Sp. z o.o.
ZAPRASZAMY!
Zostaw swoją opinię o DOMEX Sp. z o.o. - Sandomierz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.