Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stock - 2014-07-24 08:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odprawy z elektrodomu i tak sie nam naleza bo dostalismy wypowiedzenia z adnotacja o likwidacji spolki. Na domex prechodzimy dopiero jak sie skonczy wypowiedzenie. Komplet dokumentow do wypelnienia juz dostalismy.
zdjecie uzytkownika
dody - 2014-07-24 09:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bb - 2014-07-24 07:44:11]:
A kiedy byli mniej wiecej? Byli tak jak zawsze wyposazeni?
zdjecie uzytkownika
fifirifi - 2014-07-24 10:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w FGŚP nadal braki w dokumentacji - a i tak złożony przez syndyka jest jak na razie częściowy wniosek tylko o wypłaty za dwa tyg czerwca... na odprawy i ekwiwalenty z Elektrodomu jeszcze dłuuugo poczekamy :/
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-07-24 12:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jednak idziemy pod młotek... Wreszcie... ;-)
zdjecie uzytkownika
AGA - 2014-07-24 12:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak wygląda nasz ekwiwalent za urlop? Liczony jest od podstawy, na umowie mamy chyba podobną, ile dostaliście i za ile dni/godzin?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-24 12:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-07-24 12:43:12]:
A może bolo coś konkretniej? Daj cyne jak coś wiesz...
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-07-24 13:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co ze sklepem w Końskich?
zdjecie uzytkownika
uuuuuuuuuuuuuuu durniu - 2014-07-24 13:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-07-24 12:43:12]:
ty chyba nie znasz znaczenia "pod mlotek"... skoro sie cieszysz. no chybaze cieszy cie zamkniecie :)
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-07-24 14:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [uuuuuuuuuuuuuuu durniu - 2014-07-24 13:44:02]:
jak by było zamknięcie to bym napisał pod klucz lub kłódkę , skoro jest sprzedaż to idzie pod młotek ! uuu .. d
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-24 14:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-07-24 14:32:54]:
Bolo nie drocz się z nami, konkrety...
zdjecie uzytkownika
Avansssss - 2014-07-24 14:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-07-24 14:32:54]:
Jak masz pisać to pisz konkrety a jak nie to odpuść sobie. Nikogo to nie śmieszy
zdjecie uzytkownika
czekamy - 2014-07-24 15:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olo - 2014-07-24 14:40:42]:
bolo czy 84 też idzie pod młotek na koniec lipca, wiesz coś?
zdjecie uzytkownika
NAWI - 2014-07-24 15:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PO ZAKOŃCZENIU SIĘ AKCJI-GAZETKI LIKWIDACYJNEJ,KTÓRA ZACZNIE SIĘ OD 31 LIPCA I POTRWA,DO OKOŁO 20 SIERPNIA,ZOSTANIE OKOŁO 10 DNI,NA PAKOWANIE RESZTY TOWARU I DO WIDZENIA.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-07-24 15:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie no nie wiem co będzie 50 % na to co napisał Navi i 50 % że znowu będziemy w rękach pana tomali
zdjecie uzytkownika
PLAZMA - 2014-07-24 15:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [NAWI - 2014-07-24 15:23:00]:
Tak właśnie będzie.
zdjecie uzytkownika
LPU - 2014-07-24 15:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Razem z koleżankami,mamy cichą nadzieje,że od 1 września,przemie nas TERG.
zdjecie uzytkownika
napalony - 2014-07-24 15:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
a co za kolezanki, fajne jakies ;)? skad jestescie?
zdjecie uzytkownika
w ktorym - 2014-07-24 16:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [napalony - 2014-07-24 15:55:55]:
w ktorym to avansie tacy napaleni. to podejde na maly pokaz sprzetu ;)
zdjecie uzytkownika
lotnik - 2014-07-24 16:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam potwierdzone info z centrali że byłe sklepy Avans będą funkcjonowały do końca września- w trakcie przejdą pod D..ex po to by właściciele wywinęli się od odpraw czyli należnych pieniędzy - nie podpisujcie nowych umów bo stracicie i prawo do odpraw a po 2 miesiącach będziecie się pakować.
zdjecie uzytkownika
stock - 2014-07-24 16:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [NAWI - 2014-07-24 15:23:00]:
jesli tak by mialo byc to po co domex przejmuje pracowników z elektrodomu i daje im umowy na dwa lata?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: pracuj.pl
lubuskie
()
Domex-Kuśnierek Sp. J.Firma Domex powstała w 1991 roku i od samego początku zajmuje się dystrybucją niezmechanizowanego AGD na terenie całego kraju. Jesteśmy właścicielem marek PUCUŚ, SMART KITCHEN, SMART GARDEN, DOMEX PRESTIGE, które są rozpoznawalne wśród klientów. Nasze produkty cechuje wysoka jakość wykonania, nowoczesny design w konkurencyjnej cenie.W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatów na stanowisko:Przedstawiciel Handlow
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
gre gre - 2014-07-24 16:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [stock - 2014-07-24 16:14:30]:
bo komuś sie teraz nudzi i nie ma co robić to pisze takie głupoty pozostałym...
kazdy tu moze sobie pisac co mu się wydaje...przeciez wszystko co było tutaj pisane potwietrdzalo się za kazdym razem nie...najpierw mielismy zniknac juz w maju, potem w czerwcu, potem w lipcu a teraz w wrzesniu, dramat , wiecej tu nie zagladam, do widzenia
zdjecie uzytkownika
NAWI - 2014-07-24 17:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gre gre - 2014-07-24 16:24:50]:
NIKOMU SIĘ NIE NUDZI I MAM CO ROBIĆ,ALE WIEM CO NAPISAŁEM,ŻE W PLANACH DO KOŃCA SIERPNIA MA BYĆ WSZYSTKO POZAMIATANE,A CZY TAK BĘDZIE,TO NIE WIEM.
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-07-24 19:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lili - 2014-07-24 13:29:36]:
a nie wiesz co do zamknięcia jak sprzedacie szroty i obiekty muzealne hehe
zdjecie uzytkownika
rozsądny - 2014-07-24 19:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do Lotnika oraz osób wypowiadających się nt. odpraw:
Dz.U. 2003 nr 90 poz. 844 Ustawa z dnia 13 marca 2003 r. o szczególnych zasadach rozwiązywania z pracownikami stosunków pracy z przyczyn niedotyczących pracowników.
I proszę mi teraz KONKRETNIE wykazać, że nie należy się rzeczona odprawa.
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-07-24 20:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jakim wieku jest adam wójcik z avansu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x