Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-04-13 15:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkim napinaczom chyba odcieli neta ach te nieoplacone rachunki, dobrze że maść na ból dupy malo kosztuje.Pozdrawiam wszystkich malkontentow, którzy zawsze narzekali z braku zajecia na sklepie wypisywali pierdoly na Goworku.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-04-13 19:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-04-13 15:36:44]:
Wszyscy napinacze dostali pracę w tergu a tam nie ma czasu na pierdoły :) trza robić co karzą i po kryjomu pracy szukać :( taki mniud, cud, malina
zdjecie uzytkownika
shmwyy - 2015-04-15 00:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co tak cicho koleżanki i koledzy?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-15 08:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprawdźcie Auster International Sp. z o.o. W KRS kto jest członkiem zarządu i gdzie jest zarejstrowana oraz kiedy została założona a wiele zrozumiecie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-15 09:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-04-15 08:25:26]:
to rozwiń myśl..
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-04-15 21:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-04-15 08:25:26]:
co tu rozumieć wałek roku 2014 o tym już wszyscy wiedzą
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-04-16 19:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI!! DALEJ NAWIJACIE SOBIE MAKARON NA USZY... MASKARA POPROSTU. DOMEX TO JEDNA Z PORZĄDNIEJSZYCH FIRM, WYPŁATY BYŁY SUPER ODPRAWY TEŻ DALI WIĘC O CO WAM CHODZI...???? TRZEBA ŻYĆ DALEJ NIE PIERWSZA I NIE OSTATNIA FIRMA UPADŁA... CO DO TERGU TO PRAWDA ZAROBIĆ NIE DADZĄ I DOCENIĆ NIE UMIEJĄ... ALĘ CÓŻ... TAKIE ŻYCIE.
zdjecie uzytkownika
GG - 2015-04-17 06:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [JA - 2015-04-16 19:19:04]:
Głupoty piszesz.
zdjecie uzytkownika
tomex - 2015-04-27 17:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale tu spokój nananana nic się nie dzieje nananana co tam w biznesie tomalova i koralowa działa jeszcze?
zdjecie uzytkownika
mega market - 2015-04-29 22:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ZNISZCZĄ NAS !
Terg otwiera wszędzie sklepy tam gdzie te kilka naszych pozostało (Jarosław, Tarnobrzeg(z agresywnymi bilbordami) i niedługo Sandomierz)
Jakoś nie widzę przyszłości świetlanej dla Tomalów w tej branży :p
zdjecie uzytkownika
JS - 2015-04-30 10:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [mega market - 2015-04-29 22:35:33]:
Przecież to jasne i było pewne.Dziwią mnie tylko te osoby które tam siedzą bez umów albo na jakiś śmieciowych umowach i liczą nie wiadomo na co. Świat poza Domexem istnieje i jest o niebo lepszy.
On nigdy nawet nie sprzeda tych starych wystawowych sprzętów, rozklekotanych,porysowanych,połamanych, brudnych . W dodatku daje ceny z kosmosu za takie szroty.
Wejdzie ME z nowiutkim towarem, hitami rynkowymi i specjalnie zaniżonymi cenami w miastach gdzie działa ten dziwny twór Megamarket.

zdjecie uzytkownika
Selensen - 2015-04-30 15:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie do końca rozumiem wszystkich opinii bo nie pracowałem w tej firmie ale jednak coś o nich słyszałem i nie mają oni dobrej opinii na mieście. Mam raczej mieszane uczucia.
zdjecie uzytkownika
Selensen - 2015-04-30 15:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie do końca rozumiem wszystkich opinii bo nie pracowałem w tej firmie ale jednak coś o nich słyszałem i nie mają oni dobrej opinii na mieście. Mam raczej mieszane uczucia.
zdjecie uzytkownika
super - 2015-05-03 19:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JA - 2015-04-16 19:19:04]:
Taaaa... (usunięte przez administratora). był Domex, bo wypłaty były i odprawy dali. Chyba mało widziałeś w życiu i dla Ciebie świat się skończył na Domexie. A gdzie szacunek dla pracownika? Oni nawet pozorów nie potrafili zachować. A te wszystkie wały z nadgodzinami, urlopami to też wg Ciebie było ok?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-04 08:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [super - 2015-05-03 19:58:32]:
no tak jak pisałem wcześniej - u mnie było ok, żadnych wałków z nadgodzinami czy urlopami, nadgodzin po prostu nie było a jak było to odbieraliśmy w przeciągu kilku dni... tak więc jak na początku może co sklep to inaczej co region to inna polityka... a może to kwestia dyr, detalu ... nie wiem ale nie narzekałem :) a Twoje zdanie szanuje :)
zdjecie uzytkownika
nigdy się nie dowiecie - 2015-05-05 21:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-04-15 08:25:26]:
Firma Auster international ma adres na ul. Chmielnej, na google street view to ulica z kawiarenkami, ale można wynająć właśnie pod takim adresem tzw. biuro wirtualne(aby adres firmy był warszawski). I nigdy się nie dowiecie po co ta spółka została założona. A jakby nie patrzeć została założona jak już łapę na wszystkim trzymał syndyk.
zdjecie uzytkownika
super - 2015-05-06 18:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-05-04 08:52:22]:
To miałeś szczęście. Moim zdaniem dużo zależało od kierownika sklepu i RKSa. A u nas jedno i drugie bardzo mocno niedomagało.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-05-06 19:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [super - 2015-05-06 18:56:40]:
zapomniałeś o sobie geniuszu :)
zdjecie uzytkownika
IKAR - 2015-05-08 20:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZY KTOŚ SĄDZI SIĘ Z DOMEXEM?
zdjecie uzytkownika
pstro - 2015-05-10 20:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-05-06 19:37:17]:
A ty jesteś byłym KSem czy RKSem?
zdjecie uzytkownika
tyr - 2015-05-13 18:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Terg też się przejedzie.
zdjecie uzytkownika
stary wyga - 2015-05-18 10:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak ja się sądzę z domexem jestem juz po przesłuchaniu i na początku czerwca mam rozprawę. Zobaczymy co wyjdzie.
zdjecie uzytkownika
Taka - 2015-05-19 17:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. Macie może info na temat nowo otwieranego sklepu mediaexpert w Sanoku? Wie ktoś może gdzie będzie się otwierało?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-05-20 11:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeszcze chyba nic nie wiadomo, bo też szukałem jakiegoś info, ale nic nie ma. Nie mniej jednak aplikację już wysłałem. Ponoć im wcześniej, tym lepiej.
zdjecie uzytkownika
loczek - 2015-05-21 10:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzowniłem do nich i podobno już rekrutacja powoli się otwiera. Trochę dziwne, że sklepu jeszcze nie ma, a już biorą ludzi... chociaż w sumie, to pewnie daje im możliwość wzięcia najlepszych do kadry.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DOMEX Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert