Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Heh - 2015-03-19 06:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem czy widzieliście bo nei chce mi się czytać wstecz, ale avans.pl działa ponownie jako sklep internetowy a w informacjach właścicielem jest TERG.
zdjecie uzytkownika
B - 2015-03-19 11:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pomyłka to miała być odpowiedz na pit 11
zdjecie uzytkownika
bmw - 2015-03-19 19:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aga - 2015-03-18 22:49:40]:
Tak
zdjecie uzytkownika
wielbłąd - 2015-03-20 21:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pendzem tam pracować, piszcie kto jakie warunki wynegocjował
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-21 18:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rks - 2015-03-11 10:26:53]:
Ty to sobie teraz możesz chodzić do zatrudniaka co najwyżej, albo w poniedziałki kupować gazete wyborczą z ogłoszeniami pracy. W tergu jesteście spaleni. Czas sie przebranżowić. Jakąś akwizycje polecam jeśli dalej chcecie w handlu robić hahahahahha Ale wtedy nie wejdziecie na salon bo akwizytorom i byłym RkS-om z avansu wstęp surowo wzbroniony hahahaha
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-03-22 12:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-03-21 18:36:53]:
Widać że młody jesteś lub krótko pracujesz w tergu i poza nim świata nie widzisz, zrób sobie ołtarzyk z logiem ME i módl się żeby cię nie zwolnili za słabe wyniki hehe, miałem tak samo ponad 7 miesięcy temu kiedy przejmowali nasz sklep, teraz szukam pracy, bo ciśnienie na wyniki jeszcze większe niż w domex.
zdjecie uzytkownika
kulega - 2015-03-24 22:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moze RKS i kierownicy nie mają wjazdu ale pytanie kolego dlaczego?
Ja wam odpowiem
- rekrutantem jest największy specjalsita w siecie Jakub B. to sie nazywa profesjonalizm Bravo dla Terga i jego ziomków W Domexie największy przekręt roku był jako kolega z salony a tutaj wielki Pan i władca
zdjecie uzytkownika
kulega2 - 2015-03-25 07:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kulega - 2015-03-24 22:32:01]:
a gdzie on pracował w domex?
zdjecie uzytkownika
leń - 2015-03-25 15:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kulega2 - 2015-03-25 07:37:10]:
W Jarosławiu ma ksywę donosiciel jak ktoś narzeka na sklepie na pracę jego obecny rks o tym wie mówią że swojego rks-a z domex sprzedał za parę srebrników.
zdjecie uzytkownika
mądrala - 2015-03-26 10:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [leń - 2015-03-25 15:15:11]:
A kto by Tego Rks nie sprzedał? Poczytajcie sobie o Jego poczynaniach w poprzednich postach.
Ps. Kiniu nie przejmuj się, znajdziesz pracę gdzie indziej :) Biedronka, Lidl lub w ostateczności LEAR Corporation
zdjecie uzytkownika
JS - 2015-03-26 11:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wielkie Otwarcie Megamarket HAHAHAHAHHA.

Antykwariatu chyba , same nowości sprzed 3 lat na półkach i sprzęt typu TCL,Hyundai,Sencor itd.

Biznes sie kręci :)
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-26 18:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JS - 2015-03-26 11:42:19]:
gdzie to wielkie otwarcie?
zdjecie uzytkownika
KK - 2015-03-26 19:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mądrala - 2015-03-26 10:15:19]:
Masz coś do mnie Kryniu? przedstawiaj fakty a nie mity.
zdjecie uzytkownika
wow - 2015-03-28 13:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [123 - 2015-03-26 18:32:34]:
W Tarnobrzegu:D Ale jaja:D
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-28 18:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co otwierają w Tarnobrzegu? pod jakim logiem?
zdjecie uzytkownika
mac - 2015-03-28 19:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: (rks) Może Wam podpadnę, ale ja znam jednego byłego RKS-a, który jest (był) w porządku. Dzięki Wojtek. Wiele się od Ciebie nauczyłem.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-03-29 15:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Avans Digital Sp. z o.o.
ul. Strefowa 15
39-442 Chmielów,

sklep@megamarket24.pl
zdjecie uzytkownika
koń - 2015-03-30 10:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kapitał zakładowy 5 tyś złoty ... to daje do myślenia przyszłościowa firma:)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-30 13:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
5 tyś to minimalna do założenia sp. z.o.o, i nic w tym dziwnego, gdybyś chodził do szkoły a nie do obory (ksywa koń)i się pouczy na ten temat to byś nie pisał ze daje do myślenia, lub przynajmniej poczytał w Wikipedii jak już ciężko książkę wziąć do reki.. procowałem w Domexie i życzę dla Arka jak najlepiej, jak się podniesie z miła chęcią wrócę! Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
koń - 2015-03-30 13:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Koń się uśmiał
zdjecie uzytkownika
GG - 2015-03-30 17:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2015-03-30 13:08:27]:
Czyli to tak jakby Kunta Kinte po zakończeniu kariery na plantacji bawełny powiedział: "jak się mój Pan pozbiera to chętnie znów będę u niego niewolnikiem".
Sorry ale Arkowi nie będę dobrze życzył. Nie lubię oszustów. A wiele faktów wskazuje na to, że celowo doprowadzono do upadku Domex i jeszcze na tym nieźle zarobiono. Zresztą to, że pozwalał na takie a nie inne traktowanie ludzi, również nie stawia go w pozytywnym świetle.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-30 21:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GG - 2015-03-30 17:45:11]:
GG - ok i masz prawo tak myśleć, nie neguję i nie nawracam :) Nigdy nie czułem się niewolnikiem w Domexie - może to kwestia KS czy RKS.. co sklep to inaczej co region to inna polityka.. widać ja trafiałem na normalnych :)
zdjecie uzytkownika
GG - 2015-03-31 06:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-03-30 21:48:50]:
No to szczęściarzem byłeś.
Znam jednak zdanie Arka na temat "dokręcania śruby".
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
holi - 2015-03-31 08:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GG - 2015-03-31 06:40:37]:
No to napisz nam o tym
zdjecie uzytkownika
GG - 2015-04-01 06:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [holi - 2015-03-31 08:22:37]:
Arek był zwolennikiem poniewierania ludźmi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DOMEX Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie