KOMSTA Okna i Drzwi S.A.

Pyskowice

Opinie o KOMSTA Okna i Drzwi S.A.

realista 2011-02-07 12:58:46
Firma rodzinna, nie polecam. Słaba organizacja, wynagrodzenia kiepskie:(usunięte przez administratora)
2
az 2011-03-22 23:16:10
Dzięki zaufaniu,wyrozumiałości i serdeczności praca w firmie" Komsta " przyniosła mi radość,a zdobyte tam doświadczenie z pewnością przyda mi się w dalszym rozwoju osobistym.

hahahaha 2011-03-22 23:23:56
az - 2011-03-22 23:16:10

Dzięki zaufaniu,wyrozumiałości i serdeczności praca w firmie\
buahahahahahaha
konkurencja 2011-03-23 23:31:48
Gościu jak będziesz [usunięte przez moderatora] 25 h na dobę to też dędziesz miał fure. Znam właściceli i są ok.
ciekawy 2011-04-04 21:32:09
I jak się temat rozliczenia zakończył? Pytam, bo myślę aplikować do tejże firmy.
;0) 2011-04-08 14:47:38
Ja pracuję w firmie Komsta i jakoś nie zauważyłam żeby nikt tutaj nie miał dla mnie czasu....To że szefostwo wyjeżdża na wczasy częściej niż ty.....no cóż,mają prawo.Boli cię że jeżdżą fajnymi samochodami?Myślę że raczej nie dostali ich od Świętego Mikołaj tylko sobie zapracowali na to wszystko...
lafarge 2014-03-25 15:44:56
zgadzam się z @korus. Komsta wygląda na porządną firmę. Piszę tu, bo interesuje się ich ofertą na Doradce techniczno-handlowego na rynki francuskojęzyczne. Macie może jakieś info o tym stanowisku?
1
szerman 2014-04-22 12:44:42
to czego mogą od Ciebie wymagać pracodawcy jak i samo stanowisko to oczywiście dobry francuski i duuuuża komunikatywność
astronom 2014-05-02 13:05:36
@lafarge, a interesowałeś się jak wygląda wynagrodzenie w Komście na tym stanowisku? wypłaty w Euro czy PLN?
gość_ 2014-05-13 21:44:36
Interesuje się ich ofertą na technologa PCV. Macie może jakieś info o tym stanowisku, oczekiwaniach przełożonych...?
Jak dla szefa wygląda atrakcyjny system wynagrodzenia podany w ofercie ????
neutralny 2014-09-22 19:46:10
Pracuję w firmie KOMSTA i nie zazdroszczę właścicielom firmy,opinie negatywne to zwykła zazdrość.Ja jestem zadowolony z pracy poznałem wspaniałych ludzi na wszystkich szczeblach,panuje miła atmosfera,jest OK.Państwu Komsta życzę najlepszego.
1
PiP 2014-09-28 20:14:18
''Neutralny'' duża rotacja pracowników w firmie. Nasuwa się pytanie dlaczego ? słabe wynagrodzenie, zła atmosfera w firmie, brak szacunku dla swojego kapitału ludzkiego, układy rodzinne.Pozdrawiam
Nadgodzinki 2014-11-02 13:42:14
No wiesz jak to jest, ktoś musi zapracować na nowy samochód czy wakacje ;D
gość 2016-02-02 12:15:32
Tam pracujesz na normalnej umowie o prace .. nadgodziny nie zdarzaja sie czesto tylko jak maja nawal pracynie ze cały czas.
jakże 2016-05-07 20:55:05
Produkty rzeczywiście są w porządku, ale wiadomo czy wypłata jest terminowa? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Dobre warunki 2016-06-23 20:15:51
Są w firmie dobre warunki - latem pod 35-40 stopni a zimą około 12 i już z 10% ludzi dostało ubrania robocze.(usunięte przez administratora)
Yh 2016-08-04 19:46:01
??? Szukacie specjalisty na rynek niemiecki ze znajomością języka francuskiego!? Lub specjalisty, który obsłuży Słowenię mając ofertę z rynku czeskiego!? Takie oferty pojawiły się na Oknonecie. Wiecie kogo szukacie?
qwe 2016-08-05 08:46:37
ctrl C + ctrl V heheh. Nawet nie przeczytali i nie zredagowali oferty o pracę :) generalnie nie polecam
hihi 2016-09-15 21:54:23
No dobra, ale wiecie jakich zarobków można się teraz spodziewać? Dobrze by się było załapać, bo można zależyć im na dobrym doświadczeniu, a to dobry znak. Najwązniejsze, że socjale się normalnie trafiają.
Zostaw swoją opinię o KOMSTA Okna i Drzwi S.A. - Pyskowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KOMSTA Okna i Drzwi S.A.