Fargotex Sp. z o .o.

Łomża

Opinie o Fargotex Sp. z o .o.

rekrutowany 2015-09-24 18:43
nie polecam
3
dobek 2015-09-25 08:09
Handlowy to tam był chyba długo. Przynajmniej chyba ponad rok temu szukali jego asystentki, więc musiał tam sporo pracować.
2
jonsi 2015-10-29 08:47
Horeca to inna bajka. Pewnie nie mogą nikogo znaleźć, bo w kontraktach liczą się układy i handlowcy z doświadczeniem trzymają się jednej firmy. Nawet za dużą kasę mało kto by chciał zmienić firmę, w której długo pracuje.
A słaby się nie przebije do decyzyjnych osób w kontraktach.
heniek 2016-02-07 16:59
widzę , że zdążyli zmodyfikować te oferte pracy o której piszesz @3232. W tej chwili to już nie manager ds dekoracji wnętrz ale już postać dyrektora...
1
tomrk 2016-02-20 13:29
hej! a co powiecie na prace jako Dyrektor dz. Dekoracji Wnętrz? bo są spore premie jak widze ale nie ma żadnego słowa na temat benefitów, a mówicie, ze zdarzają się w firmie?
01234 2016-03-04 15:34
Serdecznie polecam
gozok 2016-03-07 18:15
andrzej, to prawda, u nich trzeba wykazać doświadczenie. Zastanawiam się tylko czy aby na pewno trzeba mieć własną działalność gospodarczą aby podejmować u nich pracę ? chyba nie..
2564kr 2016-04-21 09:28
Pojawiło się ogłoszenie o pracę w Warszawie na stanowisko manager ds. komunikacji marketingowej. Myślicie, że warto? Widzę po wpisach, że w firmie jest duża rotacja pracowników. Co jest przyczyną? Czy ktoś dłużej pracował niż rok?
paul 2016-05-11 21:35
i znów ogłoszenie na handlowego. chyba nikt nie przechodzi okresu probnego, bo cały czas odswiezaja. nie wiem czego moga wymagac na samym poczatku pracy, ze nikt nie zostaje dluzej.
ktos probował aplikować na to stanowisko?
jon 2016-06-27 14:22
czyżby manager ds komunikacji się zwolnil i teraz szukają specjalisty?
Stefan 2016-08-04 21:47
Ale sobie znalezli handlowego:-):-)
janek 2016-09-27 19:34
już tylu się przewinęło a dalej potrzebują managerów, o matko to iluż oni już tam mają tej kadry kierowniczej ?
Tosia 2016-10-19 20:55
Mam prośbę dajcie znać, czy ktoś w tej firmie jest Key Accountem dłużej niż rok bo nie wie czy zawracać sobie głowe.
1
Tosia 2016-10-19 20:56
Mam prośbę dajcie znać, czy ktoś w tej firmie jest Key Accountem dłużej niż rok bo nie wiem czy zawracać sobie głowe.
3
Nika 2016-10-23 14:18
Widzę, że ponownie pojawiły się ogłoszenia na stanowiska menedżerskie. Jakieś pół roku temu chciałam aplikować na handlowego. Teraz widzę, że pojawiła się oferta na dyrektora marki i finansowego jednocześnie. To raczej niespotykane aby kadra tak rotowała. Wiecie coś więcej na ten temat? Co możecie powiedzieć o warunkach pracy w firmie?
2
michu 2016-11-22 16:33
A jak dział marketingu?
michu 2016-11-22 16:35
A jak dział marketingu?
DsZ 2016-12-18 16:46
Witam, widzę ofertę na pracuj.pl na stanowisko Dyrektor ds. Zakupów. Równolegle widzę też opinie nt. rotacji kadry menadżerskiej. Jestem z WWA i nie widzi mi się też przeprowadzać do Łomży. Podrzućcie jakąś rzeczową opinię. Z góry dzięki. Pozdrawiam
DsZ 2016-12-21 05:59
no ale przecież, "tymi ręcami" sam nie zbudował tego swojego imperium, musiał mieć do tego ludzi, na serio nie ma tam nikogo kto wytrzymał ze trzy lata?
You! 2016-12-29 09:31
Są tacy co wytrzymali dłużej niż 3 lata- wszyscy z Łomży :P
3
prezes 2017-01-12 21:44
Dyrektor pracował 3 miesiące :-)
1
Model 2017-01-21 19:33
Ma ktoś informacje o nowych ofertach pracy na stanowisko doradcy salonu sprzedaży?
Tyson 2017-01-26 12:14
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko przedstawiciela handlowego?
Tyson 2017-01-26 12:22
Jak wygląda sytuacja z przedstawicielami handlowymi? Warto się fatygować na rozmowę? Rotacja duża? Jakie gwarantują narzędzia pracy?
Zadowolony pracownik 2017-02-04 11:46
Bardzo fajna firma , pracuję tu i wiem co piszę.!!
Milutki 2017-02-15 17:07
Jestem pracownikiem i potwierdzam, że to fajna firma.
Agnieszka 2017-02-28 12:00
Widzieliście już nowe oferty pracy?! http://fargotex.pl/career-list/ Aplikujecie?
Marek 2017-05-09 22:32
Fargotex nieustannie się rozwija, dysponują bogatym zapleczem logistycznym,dzięki zaangażowaniu całego zespołu.Współpracują ze wspaniałymi ludźmi – pasjonatami i fachowcami w swoich dziedzinach.Mam pracę w fajnej firmie
też Marek 2017-05-17 18:10
współpraca idzie tak dobrze że niedługo tych pasjonatów i fachowców zabraknie, już tylu przerobili
3
Agnieszka 2017-05-18 09:06
@Marek to dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w Fargotex Sp. z o .o. Jakie stanowisko piastujesz? Co więcej możesz napisać o pozytywach pracy w tej firmie? Za co szczególnie cenisz sobie Fargotex Sp. z o .o.?
Mańka 2017-06-04 11:52
@nigdy w życiu Czy pomyślałeś dzięki komu Fargotex jest taką firmą? Z całą pewnością fajniej się żyje i pracuje z szefami spokojnymi. Niestety prowadząc poważny biznes jeszcze w dzisiejszych czasach nie zawsze szefowie są mili. Ale silni mają większe szanse.
Igor 2017-06-26 09:26
Byłem u nich na rozmowie na PH. Szukali osoby z doświadczeniem bo wprowadzali nowy produkt na rynek. Doszedłem do wniosku ze moje 10 letnie doświadczenie z tym konkretnie produktem na rynku (10 lat jako przedstawiciel fabryki ) będzie jakimś, dość dużym atutem. I tu niespodzianka. Na rozmowie w jakimś podziemiu, siada przede mną trojka "najmądrzejszych "ludzi na świecie , takich rozumiecie co pozjadali wszystkie rozumy świata! Nie mający nic oprócz teoretycznego pojęcia o tak specyficznym produkcie. Ja mając bazę klientów,doświadczenie i pomysł na sprzedaż, zostałem przesłuchany z pozycji: my tu są pany a ty tu przyszedłeś po to żeby prosić sie o prace u nas. (usunięte przez administratora) . A tak poza tym jak sie bierze ludzi z doświadczeniem to sie prowadzi rozmowę merytorycznie, słuchając rownież, a nie jak w latach 90, proszę sprzedać długopis i co Pan na to.
W momencie gdy wreszcie pokazali mi swój niby " nowy" i w ich mniemaniu super sprzedający produkt....ręce mi opadły. I to był ten moment ze doszedłem do wniosku ze ci ludzie są tylko mocni w gadaniu i nic więcej. Jak powiedziałem co sadze o tym i gdzie może być problem usłyszałem ze sie nie znam i to co oni prezentują jest po prostu hitem. ( nadmienię ze ten wariant moja firma która ma ponad stuletnie doświadczenie w produkcji tego tematu, wprowadzała na rynek 5-6 lat temu i to była totalna porażka) A tu na moje stwierdzenie o tym , usłyszałem od jakiejś paniusi ze nie mam racji bo ona wie po prostu lepiej i już. Koniec. Ona to zaprojektowała,zbadała rynek i wie co mówi. Bufonada i ignorancja ze szkoda gadać. Pózniej, po czasie pomyślałem, czytając opinie ze to niestety tzw" warszafka" i firma która chyba trochę " odleciała" i ostatnie, jak ma sie środki i inwestuje grube setki tysięcy w wypasione biuro w warszawce( kompleks?.?) , to może zainwestować w czynnik ludzki . Bo tak , drodzy Państwo , jak widać na goworku będziecie ciagle szukać nowych, klepiacych tylko wasze i jedyne słuszne racje, ludzi.
5
Exportowiec 2017-06-26 09:52
A czy tam mają jakąś własną produkcję czy tylko hurtownia jak tylko to drugie to nie ma sobie co głowy zawracać w hurtowniach takie rotacje jak piszecie powyżej to NORMA tam się pracuje po parę miesięcy a w fabrykach spokojnie po parę lat. Tak było jest i będzie zawsze i wszędzie. A pytam bo wisi coś na necie jakaś oferta "export manager"
Modelka 2017-07-05 12:06
Fargotex to świetna firma i jak już ktoś wcześniej napisał cały czas rozwija się bardzo. Czy sądzicie, że bez dyscypliny pozycja firmy na rynku byłaby tak wysoka? Z pewnością zawdzięcza to sile swojego szefa a ludzie mają świetną pracę, dobrze płatną i z perspektywami na przyszłość.
Pracownik 2017-07-19 10:19
Jeśli już ktoś nie pracuje w firmie i tak bardzo źle ją ocenia to mógłby dla uwierzytelnienia podać swoje dane .?
1
Bartosz 2017-07-24 11:26
Jak widzę Fargotex potrzebuje sporo pracowników. Czym to jest spowodowane? Czy to jakieś nowe rynki zbytu? Może warto aplikować? Gdyby ktoś mógł napisać kilka słów byłbym bardzo wdzięczny. Opinie widzę są pisane przez osoby bardzo negatywnie nastawione!
Nobodywhoyouknow 2017-07-27 12:14
Nie idz tam!
Nie popełniaj tego błędu.
Loluś 2017-07-28 12:08
Jeśli ktoś widzi problemy w firmie to może warto powiedzieć o tym zwierzchnikom? Sądzę, że ważniejsze jest utrzymanie miejsc pracy poprzez dbanie o firmę niż jest niszczenie. Chyba, że ktoś już tu nie pracuje?
Agnieszka 2017-08-09 06:34
@Antonii a z czego wynika ten strsch pracowników przed prezesem? Możesz opowiedzieć, czy ktokolwiek próbował faktycznie podsunąć swoje własne pomysły na organizacje pracy? Czasami samo stanowisko wywołuje strach, człowiek które je obejmuje może być całkiem życzliwy. Jak to dokładniej wygląda?
Mirosławiec 2017-08-16 12:19
Fargotex dla mnie jest sprawdzonym pracodawcą, nie zmienię go.
Mariusz 2017-08-25 22:34
Fargotex to bardzo dobry pracodawca a dowiedziałem się o nich jak szukałem dobrej firmy. Już aplikowałem
Agnieszka 2017-08-28 06:44
@Mariusz w rekrutacji na jakie stanowisko wziąłeś udział? Jest ich aktualnie naprawdę sporo - czy można wyróżnić w procesie rekrutacyjnym Fargotex jakiś wspólny schemat? Jest on jedno czy wieloetapowy?
Marian 2017-09-12 18:32
Takie duże potrzeby kadrowe są prawdopodobnie konsekwencja braku rąk do pracy wszędzie. Przecież o tym sie mówi od dawna?
Agnieszka 2017-09-13 08:35
@Zosia opisujesz swoją sytuacje, która generalizujesz na wszystkich pracowników, czy faktycznie to regularna praktyka? Ogłoszeń jest sporo, ale w zasadzie to może wynikać z wielości lokalizacji. Ilu handlowców przygoda na jeden region?
DobryZnajomy 2017-09-22 23:10
Standard
Agnieszka 2017-09-29 17:22
Wcześniej też wiele osób pisało o rotacji i dopytywałam z czego to wynika @wszystko prawda, piszesz, że zero profesjonalizmu i zrozumienia jest ze strony Fargotex ale czym to się przejawia w codziennej pracy, co tak naprawdę z warunków pracy wam nie odpowiada?
Model 2017-10-03 19:55
Zastanawiam się czy ludzie wchodzą na forum żeby pisać opinie czy po to żeby liczyć ile było napisanych? Jeśli mają zwierać ciągle wulgaryzmy to bardzo dobrze, że są usuwane ponieważ nie mam ochoty czytać tego!!
Koperek 2017-10-04 00:17
Jeśli nie masz ochoty, to nie wchodź na stronę i nie czytaj, proste. Opinie nie zawieraly wulgaryzmów (administratorzy nie pozwalają na nie), a były pomocne osobom szukającym pracy w tej firmie. Wiele osób pragnie poznać swego przyszłego pracodawcę lub zasięgnąć opinii o firmie jeszcze przed złożeniem aplikacji. Nie rozumiem Twego oburzenia poprzednim postem?(usunięte przez administratora)
Marian 2017-10-15 21:25
Fargotex Sp. z o .o. to spoko firma, [pracuję tu już długo i wiem co piszę. Maruderzy i lenie lepiej niech idą do innej firmy!!
Roberto 2017-10-18 22:11
Byłem pracownikiem Fargotex-u i wiem jak to wyglądało od środka. Szkoda, że firma nie broni się przed hejtem jaki spływa na nią na forum. Mnie jest tu dobrze.
Zostaw swoją opinię o Fargotex Sp. z o .o. - Łomża
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fargotex Sp. z o .o.