Fargotex Sp. z o .o.

Łomża

Opinie o Fargotex Sp. z o .o.

Benia 2015-01-13 18:26
Patrząc na jakość kształcenia oferowaną przez wyższe uczelnie w Łomży, nie dziwię się, że na poważniejsze stanowiska łomżyńskie firmy muszą dłuuuuuuugo szukać.
Pytanie ile z was zna angielski na tyle, aby móc porozmawiać z osobą z zagranicy? O dobrej znajomości offica nie wspomnę...
2
mam pracę 2015-06-08 21:14
mam pracę ale przeglądam ogłoszenia różnych firm. Tej nie polecam gdyż co jakiś czas (parę miesięcy) szukają nowych ludzi na te same stanowiska(usunięte przez administratora)
Ela 2015-06-12 11:32
Czy ktoś może wie jak wygląda bezpośrednia współpraca z Prezesem na stanowisku Asystentki? Czy jest to człowiek wymagający, ale jednocześnie nie Despota?
13
rekrutowany 2015-09-24 18:43
nie polecam
3
dobek 2015-09-25 08:09
Handlowy to tam był chyba długo. Przynajmniej chyba ponad rok temu szukali jego asystentki, więc musiał tam sporo pracować.
2
jonsi 2015-10-29 08:47
Horeca to inna bajka. Pewnie nie mogą nikogo znaleźć, bo w kontraktach liczą się układy i handlowcy z doświadczeniem trzymają się jednej firmy. Nawet za dużą kasę mało kto by chciał zmienić firmę, w której długo pracuje.
A słaby się nie przebije do decyzyjnych osób w kontraktach.
heniek 2016-02-07 16:59
widzę , że zdążyli zmodyfikować te oferte pracy o której piszesz @3232. W tej chwili to już nie manager ds dekoracji wnętrz ale już postać dyrektora...
1
tomrk 2016-02-20 13:29
hej! a co powiecie na prace jako Dyrektor dz. Dekoracji Wnętrz? bo są spore premie jak widze ale nie ma żadnego słowa na temat benefitów, a mówicie, ze zdarzają się w firmie?
01234 2016-03-04 15:34
Serdecznie polecam
gozok 2016-03-07 18:15
andrzej, to prawda, u nich trzeba wykazać doświadczenie. Zastanawiam się tylko czy aby na pewno trzeba mieć własną działalność gospodarczą aby podejmować u nich pracę ? chyba nie..
2564kr 2016-04-21 09:28
Pojawiło się ogłoszenie o pracę w Warszawie na stanowisko manager ds. komunikacji marketingowej. Myślicie, że warto? Widzę po wpisach, że w firmie jest duża rotacja pracowników. Co jest przyczyną? Czy ktoś dłużej pracował niż rok?
paul 2016-05-11 21:35
i znów ogłoszenie na handlowego. chyba nikt nie przechodzi okresu probnego, bo cały czas odswiezaja. nie wiem czego moga wymagac na samym poczatku pracy, ze nikt nie zostaje dluzej.
ktos probował na to stanowisko?
paul 2016-05-11 21:35
i znów ogłoszenie na handlowego. chyba nikt nie przechodzi okresu probnego, bo cały czas odswiezaja. nie wiem czego moga wymagac na samym poczatku pracy, ze nikt nie zostaje dluzej.
ktos probował aplikować na to stanowisko?
bob 2016-05-18 22:29
Rotacja jest powodowana obiecywaniem nowym managerom, że można pracować zdalnie z firmą, a później okazuje się, że oczekują pracy w Łomży kilka dni w tygodniu. Praca tylko dla lokalnych lub tych co mogą mieszkać w Łomży.
1
1234 2016-06-07 13:39
Rotacja na stanowiskach kierowniczych co 2 - 3 miesiące. Dyrektorzy decydują się zakończyć współpracę przed końcem okresu próbnego. Obiecują na rozmowie kwalifikacyjnej rzeczy, których nie ma w praktyce. Oszustwo.
1234 2016-06-07 13:40
Rotacja na stanowiskach kierowniczych co 2 - 3 miesiące. Dyrektorzy decydują się zakończyć współpracę przed końcem okresu próbnego. Obiecują na rozmowie kwalifikacyjnej rzeczy, których nie ma w praktyce. Oszustwo.
2
1234 2016-06-07 13:43
Przychodzą i potem sami odchodzą, ponieważ firma oszukuje. W dodatku kasują wpisu na GOWORK....
4
1234 2016-06-22 13:31
No nie wiem czy takie konkretne bo po podpisaniu umowy okazuje się, że dyrektor oczekuje przebywania w Łomży min 3 dni w tygodniu. Tam są ludzie, którymi trzeba zarządzać, a praca w innym mieście to fikcja.
1234 2016-06-22 13:31
No nie wiem czy takie konkretne bo po podpisaniu umowy okazuje się, że dyrektor oczekuje przebywania w Łomży min 3 dni w tygodniu. Tam są ludzie, którymi trzeba zarządzać, a praca w innym mieście to fikcja.
jon 2016-06-27 14:22
czyżby manager ds komunikacji się zwolnil i teraz szukają specjalisty?
jon 2016-06-30 22:35
uparcie kasują wpisy na Gowork.
widać dużo jest do ukrycia, a pracownicy boją się stracić pracę i robią wszystko co im każą...
2
Stefan 2016-08-04 21:47
Ale sobie znalezli handlowego:-):-)
janek 2016-09-27 19:34
już tylu się przewinęło a dalej potrzebują managerów, o matko to iluż oni już tam mają tej kadry kierowniczej ?
Joe 2016-10-02 19:05
Tomrk to handlowy nazywa się teraz zarządzającym siecią sprzedaży? Tam juz chyba pol Polski pracowało
Parabellum 2016-10-14 12:10
Rotacja niesamowita widać :-) Co chwilę rekrutacja na stanowisko KEY ACCOUNT MANAGER ;-) Chyba potrzebują ''słupa''. Co trzy miechy nowego :-D Albo zarząd to banda neptyków :-D
1
Tosia 2016-10-19 20:55
Mam prośbę dajcie znać, czy ktoś w tej firmie jest Key Accountem dłużej niż rok bo nie wie czy zawracać sobie głowe.
Tosia 2016-10-19 20:56
Mam prośbę dajcie znać, czy ktoś w tej firmie jest Key Accountem dłużej niż rok bo nie wiem czy zawracać sobie głowe.
2
Nika 2016-10-23 14:18
Widzę, że ponownie pojawiły się ogłoszenia na stanowiska menedżerskie. Jakieś pół roku temu chciałam aplikować na handlowego. Teraz widzę, że pojawiła się oferta na dyrektora marki i finansowego jednocześnie. To raczej niespotykane aby kadra tak rotowała. Wiecie coś więcej na ten temat? Co możecie powiedzieć o warunkach pracy w firmie?
1
Jonas 2016-10-29 22:12
Kadra managerska rotuje. Dłużej zostają tylko lokalni, bo alternatywy nie mają i zgodzą sie zrobic wszystko co im każą.
Szkoda ludzi i nerwow.
4
michu 2016-11-22 16:33
A jak dział marketingu?
michu 2016-11-22 16:35
A jak dział marketingu?
MZ 2016-12-01 18:00
o jaaa, nie udało się z kierownikami to dyrektorów rekrutują :))) z tempa i różnorodności rekrutacji można wnieść że to megakorporacja ... a nie zwykła hurtownia
3
NIE TAM. 2016-12-15 13:12
Nie traćcie czasu oraz nerwów. Nie jest to praca dla ludzi ze słabą psychiką. Nauczyłem się wiele, jednak KOMPLETNIE NIE JEST to warte tego jaką cenę za to zapłaciłem.
Kadra zmienia się co chwilę, bo nikt nie jest w stanie sprostować wymaganiom prezesa, który swoje zdanie zmienia z szybkością światła. Z ciekawości odwiedziłem zakładkę "Kariera" i znowu dojrzałem ogłoszenie dotyczące Dyrektora Finansowego. Przez okres swojej ponad rocznej pracy miałem okazję poznać ich trzech. Sami wyciągnijcie wnioski... (o ile będziecie mieli taka możliwość, a moja wypowiedź nie zostanie jak zawsze usunięta). Osiem godzin Twojej pracy zależy od humoru prezesa, a tego na jaki akurat traficie nie jesteście w stanie przewidzieć. Kiedy przebywa w Łomży ludzie tam boję się oddychać, a warszawska kadra w końcu idzie z uśmiechem na twarzy do własnego biurka. Ci, którzy pracują w Warszawie mają znacznie większe możliwości rozwoju, znacznie łatwiej jest im znaleźć pracę za godziwe pieniądze. Kadra, która przebywa w Łomży jest po prostu zmuszona zaciskać zęby i godzić się na te wszystkie poniżenia i bezczelne rozgrywki swojego pRACODAWCY (nie bez powodu napisałem ten wyraz z małej litery, słowo). Gdzie w tym niewielkim mieście zarobią więcej? Umowa, którą wręczają jest śmieszna. To czysta hipokryzja, bo coś takiego jak "okres wypowiedzenia" tam po prostu nie istnieje. Pamiętam jak dyrektor od marketingu został zwolniony z dnia na dzień, kompletnie się tego nie spodziewając wracając z kongresu. Tego samego dnia Asystenka Prezesa była zobowiązana odebrać wszystkie firmowe rzeczy, które zostały jej powierzone oraz samochód. Nie chodzi o brak wywiązywania się ze swoich obowiązków, ale wyimaginowane problemy, które nagle stają się priorytetem. Zebranie całej kadry managerskiej ze względu na fakt, że papier w toalecie nie jest powieszony w odpowiednią stronę, albo że w sali konferencyjnej jest plama? Wtedy byłem przerażony, dzisiaj po prostu się z tego głośno śmieje.

Niech nie skuszą Was cudowne zarobki - tu nie można im zarzucić niczego. Płacą zawsze na czas, często doliczająć premię uznaniową, a faktyczne pieniądze widnieją na umowie. Jeśli macie pewną pracę nie rezygnuje z niej dla firmy Fargotex, bo istnieje bardzo duże ryzyko, że po dwóch miesiącach zostaniecie odprawieni z kwitkiem (tu cudownym przykładem jest właśnie jeden z Dyrektorów Finansowych, który został zwolniony po kilku miesiącach, a który został zaciągnięty z bardzo wysokiej bankowej posady). Przerost formy nad treścią, brak szacunku do pracownika, duże pieniądze, dużo służbowych gadżetów wysokiej klasy, zwolnienia z dnia na dzień oraz totalny brak jakichkolwiek zasad moralnych.

Nie spotka Was tam nic dobrego, słowo. Pieniądze to nie wszystko.
7
NIE TAM. 2016-12-15 13:15
pisac
Nie traćcie czasu oraz nerwów. Nie jest to praca dla ludzi ze słabą psychiką. Nauczyłem się wiele, jednak KOMPLETNIE NIE JEST to warte tego jaką cenę za to zapłaciłem.
Kadra zmienia się co chwilę, bo nikt nie jest w stanie sprostować wymaganiom prezesa, który swoje zdanie zmienia z szybkością światła. Z ciekawości odwiedziłem zakładkę "Kariera" i znowu dojrzałem ogłoszenie dotyczące Dyrektora Finansowego. Przez okres swojej ponad rocznej pracy miałem okazję poznać ich trzech. Sami wyciągnijcie wnioski... (o ile będziecie mieli taka możliwość, a moja wypowiedź nie zostanie jak zawsze usunięta). Osiem godzin Twojej pracy zależy od humoru prezesa, a tego na jaki akurat traficie nie jesteście w stanie przewidzieć. Kiedy przebywa w Łomży ludzie tam boję się oddychać, a warszawska kadra w końcu idzie z uśmiechem na twarzy do własnego biurka. Ci, którzy pracują w Warszawie mają znacznie większe możliwości rozwoju, znacznie łatwiej jest im znaleźć pracę za godziwe pieniądze. Kadra, która przebywa w Łomży jest po prostu zmuszona zaciskać zęby i godzić się na te wszystkie poniżenia i bezczelne rozgrywki swojego pRACODAWCY (nie bez powodu napisałem ten wyraz z małej litery, słowo). Gdzie w tym niewielkim mieście zarobią więcej? Umowa, którą wręczają jest śmieszna. To czysta hipokryzja, bo coś takiego jak "okres wypowiedzenia" tam po prostu nie istnieje. Pamiętam jak dyrektor od marketingu został zwolniony z dnia na dzień, kompletnie się tego nie spodziewając wracając z kongresu. Tego samego dnia Asystenka Prezesa była zobowiązana odebrać wszystkie firmowe rzeczy, które zostały jej powierzone oraz samochód. Nie chodzi o brak wywiązywania się ze swoich obowiązków, ale wyimaginowane problemy, które nagle stają się priorytetem. Zebranie całej kadry managerskiej ze względu na fakt, że papier w toalecie nie jest powieszony w odpowiednią stronę, albo że w sali konferencyjnej jest plama? Wtedy byłem przerażony, dzisiaj po prostu się z tego głośno śmieje.

Niech nie skuszą Was cudowne zarobki - tu nie można im zarzucić niczego. Płacą zawsze na czas, często doliczająć premię uznaniową, a zarobki faktyczne widnieją na umowie. Jeśli macie pewną pracę nie rezygnuje z niej dla firmy Fargotex, bo istnieje bardzo duże ryzyko, że po dwóch miesiącach zostaniecie odprawieni z kwitkiem (tu cudownym przykładem jest właśnie jeden z Dyrektorów Finansowych, który został zwolniony po kilku miesiącach, a który został zaciągnięty z bardzo wysokiej bankowej posady). Przerost formy nad treścią, brak szacunku do pracownika, duże pieniądze, dużo służbowych gadżetów wysokiej klasy, zwolnienia z dnia na dzień oraz totalny brak jakichkolwiek zasad moralnych. Praca w tej firmie
11
DsZ 2016-12-18 16:46
Witam, widzę ofertę na pracuj.pl na stanowisko Dyrektor ds. Zakupów. Równolegle widzę też opinie nt. rotacji kadry menadżerskiej. Jestem z WWA i nie widzi mi się też przeprowadzać do Łomży. Podrzućcie jakąś rzeczową opinię. Z góry dzięki. Pozdrawiam
J. Kicz 2016-12-19 19:50
z tą przeprowadzką to się nie śpiesz, byli i z jeszcze dalszych miejsc i w Łomży nie dali rady :) a na poważnie to nie kwestia miasta tylko głównodowodzącego tą hurtownią, przeczytaj post "NIE TAM" dobry opis atmosfery
1
DsZ 2016-12-21 05:59
no ale przecież, "tymi ręcami" sam nie zbudował tego swojego imperium, musiał mieć do tego ludzi, na serio nie ma tam nikogo kto wytrzymał ze trzy lata?
You! 2016-12-29 09:31
Są tacy co wytrzymali dłużej niż 3 lata- wszyscy z Łomży :P
2
Board 2017-01-02 23:14
A ze niby kto to jest ten board business partner? Z opisu to jak nic asystentka. Coraz to bardziej "zagraniczne" nazwy wymyślają, a ludzi do pracy brak.
1
prezes 2017-01-12 21:44
Dyrektor pracował 3 miesiące :-)
Model 2017-01-21 19:33
Ma ktoś informacje o nowych ofertach pracy na stanowisko doradcy salonu sprzedaży?
Tyson 2017-01-26 12:14
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko przedstawiciela handlowego?
Tyson 2017-01-26 12:22
Jak wygląda sytuacja z przedstawicielami handlowymi? Warto się fatygować na rozmowę? Rotacja duża? Jakie gwarantują narzędzia pracy?
Zadowolony pracownik 2017-02-04 11:46
Bardzo fajna firma , pracuję tu i wiem co piszę.!!
Realny 2017-02-12 23:08
Haha, premie masz za ten wpis czy groźbę wyrzucenia?
1
Milutki 2017-02-15 17:07
Jestem pracownikiem i potwierdzam, że to fajna firma.
Agnieszka 2017-02-28 12:00
Widzieliście już nowe oferty pracy?! http://fargotex.pl/career-list/ Aplikujecie?
Marek 2017-05-09 22:32
Fargotex nieustannie się rozwija, dysponują bogatym zapleczem logistycznym,dzięki zaangażowaniu całego zespołu.Współpracują ze wspaniałymi ludźmi – pasjonatami i fachowcami w swoich dziedzinach.Mam pracę w fajnej firmie
też Marek 2017-05-17 18:10
współpraca idzie tak dobrze że niedługo tych pasjonatów i fachowców zabraknie, już tylu przerobili
Agnieszka 2017-05-18 09:06
@Marek to dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w Fargotex Sp. z o .o. Jakie stanowisko piastujesz? Co więcej możesz napisać o pozytywach pracy w tej firmie? Za co szczególnie cenisz sobie Fargotex Sp. z o .o.?
Zostaw swoją opinię o Fargotex Sp. z o .o. - Łomża
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fargotex Sp. z o .o.