logo Happy Office

Happy Office

Warszawa

Opinie o Happy Office

Suri 2009-11-04 16:44:04
Fakt, nie jest to miejsce dla leserów:) Jeżeli chcesz dobrze zarobic i potrafisz systematycznie pracowac to jest to miejsce dla Ciebie.
Andi 2009-11-05 19:54:31
Pracowałem tam, firma normalna. Dobra flota aut, przyzwoite wynagrodzenia, szefostwo miało problemy z niesubordynowanymi pracownikami ale jakoś z tego wyszli. Mam nadzieje że dalej się rozwijacie. Pozdrawiam
Beti 2009-11-08 21:58:35
Pracowałam tam, generalnie było ok:)
ok 2009-11-09 23:36:57
:)
lc 2009-11-21 19:29:45
Dla mnie firma jest ok. Pozdro
cccc 2010-01-04 19:28:21
Jaką stawkę na pensje podstawową można wynegocjować na stanowisko przedstawiciela handlowego ?
anonimo 2010-03-29 23:43:13
Dajcie więcej opinii na temat tej firmy, jaka jest w niej atmosfera pracy, jaka płaca, pakiet socjalny- jeżeli jest. Pracowałeś lub pracujesz... podziel się z nami swoimi doświadczeniami.
anonimo 2010-03-31 19:14:37
Dlatego tak wypytuję ponieważ wysyłałem CV i miałem telefon z zaproszeniem na rozmowę i zastanawiam się czy iść
anonimo 2010-04-11 20:14:17
z tego co wiem to są częste roszady w ten firmie. Czy pracownicy sami się zwalniają czy też są zwalniani bo czegoś nie zrobili w 100%?
beemwe 2010-04-27 19:52:29
był kumpel kilka dni, ale dlaczego zrezygnował nie wiem.
no fear 2010-06-01 21:08:04
serio tak tam jest?... cały czas widzę, że szukają handlowców...
Suzane 2010-09-13 17:22:45
A ciekawe dlaczego z drugiej strony ludzie tak odchodzą. A może nie nadają sie poprostu do takiej pracy? Wszyscy mają aspiracje do bycia handlowcem gdzie dostajesz auto służbowe, komórke, komputer itd. Ale może nie sprawdzają sie może?
1
pracownik 2010-09-22 11:16:16
Większość wpisów na tej stronie umieściły osoby, które rekrutowały ale nie nadają się do tej pracy, chciały tylko "przezimować" na zasadzie "aby była podstawa a poźniej coś znajdę". To nie jest przechowalnia! Można przeczytać całą masę porad w internecie jak przejść przez rozmowę rekrutacyjną, ale należy się także liczyć z tym iż każde kłamstwo lub otoczka stworzona specjalnie pod rozmowę kiedyś wyjdzie. Wszystko to jest w okresie szkolenia weryfikowane.Takie osoby miały problem z podstawami excela czy worda, nie znały sposobu wyliczania marży, nie chciały ( były takie przypadki )nauczyć się katalogu produktów ( no bo po co wiedzieć co się srzedaje...). Oczekiwania w zamian wysokie, bo każdy chce użytkować auto prywatnie poza godzinami pracy, nie mieć limitów paliwowych, brak limitów na telefon, wysoka podstawa, itd. Należy najpier pokazać, że umie się sprzedawać. System wynagrodzenia jak w tego typu zawodzie jest normalny - podstawa plus premie. Można zarobić jeśli tylko się pracuje.

Nie rozumiem ludzi aplikujących na tego typu stanowiska, którzy są rozczarowani tym iż nie zarabiają tyle ile by chcieli. Powodem tego jest brak wykonania planu ( który wbrew panującej opinii nie jest wcale wyśrubowany ). Każdy kto kiedykolwiek pracował jako przedstawiciel wie, że jest to ciężka praca i pensja jaką się bierze jest uzależniona od tego jak się przez cały miesiąc pracowało. Przesiadywanie w centrach handlowych lub sypianie w samochodzie nie przyniesie zamierzonych efektów.

Sam pracuję już jakiś czas i nie mam żadnych problemów o jakich wspominali moi przedmówcy. Zasady są jasne i klarowne. Jeśli ich nie łamiesz to masz duże szanse na sukces.
Bonzo 2010-09-28 09:32:47
Było trochę szarpaniny na forum. Ale czy ktoś może powiedzieć jakie warunki płacowe zapewnia pracodawca, warunki pracy? I to ważne czy praca jest głównie w terenie czy trzeba często odwiedzać firmę, pytam ponieważ mieszkam 40 km od firmy.
anonim 2011-03-12 18:49:26
pracuje od nie dawna, zastanawiam się dlaczego tak sie wypowiadacie, nie mam zadnych sytuacji o ktorych mowiecie, szefowie oczekuja od pracownikow pracy w pracy i ja to rozumiem, wystarczy tyko robic do co do ciebie nalezy i po problemie, na bezrobociu nic w zyciu nie osignie sie
1
22222 2011-03-16 09:42:43
dla Mnie ok, bywało ciężko jak wszędzie
1
abdul 2011-05-26 16:26:32
Rzeczywiście ktoś strasznie sfrustrowany musi być skoro wypisuje takie rzeczy :D

Znam jednego z właścicieli i powiem tak: to rzeczywiście człowiek wymagający ale to chyba normalne, że pracodawca płaci ale i wymaga. Przy takiej liczbie popełnianych błędów ktoś inny już dawno by wyrzucił niekompetentnego pracownika, a on poprzez twarde zarządzanie chce aby pracownik nauczył się nie powielać tych samych byków. A że bywa nerowo... Coż :) Gdzie nie bywa :)
1
market 2011-06-14 18:46:28
popieramT
1
anonim 2011-11-23 22:15:14
hej czy ktoś mogłby podać jakieś konkrety na temat firmy chodzi mi o zarobki , bo piszecie że sa strasznie niskie czyli jakie bo to \"niskie zarobki \" to pojecie względne.

Jakim autem jezdzi PH
anonim 2011-11-24 09:09:11
PH Jeździ autem osobowym :) A tak poważanie to widziałem na miescie różne auta. Mają Fordy głownie czyli Focusy, Fiesty czyli typowe auta dla PH.
1
new 2012-07-04 18:16:36
czy ktoś wie jaką kasę można zarobić
1
new 2012-07-05 19:57:31
a nie wiem, jak się logowałem, to nic nie było negatywnego, powiesz mi na co można liczyć, jaka jest podstawa
1
Marek 2013-03-08 17:47:26
Mam wrażenie, że większość wpisów umieściła tu jedna osoba i do tego niepełnosprawna umysłowo...
Człowiek wcześniej pytał się kilka razy wyraźnie o konkrety czyli zarobki bo to najważniejsze czyli podstawa i ewentualnie premia a jeden z drugim lub ta sama osoba nagminnie wpisuje, że trzeba pracować i że szef wymaga...
Czy w końcu ktoś napisze o warunkach: podstawa, premia, czy premie są realne i co ile czasu sie je wykonuje lub procentowo jak się je bierze i jaka jest baza 100% premi?
Proszę o konkret bo to że w pracy się pracuje wiem od ponad piętnastu lat...
klara 2013-03-11 15:31:49
Patrz co masz napisane w umowie.
1
klara 2013-03-11 15:43:58
premia jest na umowie
nowy 2013-07-14 23:48:43
Firma wymieniła handlowcom samochody, jest fajnie, nowe autka, klimka elektryka, fajowo
1
suchy 2013-07-16 13:23:58
jak wyglada u nich rozmowa rekrutacyjna,jakiej wysokosci jest podstawa dla ph
1
asf 2013-08-19 16:37:12
zarobki niskie- tak jak wspomnial przedmowca ( usunięte przez administratora )netto

-samochody- maja po kilku miesiacach nowym pracownikom wymieniac na nowe fabie, na razie sa to (wyjatkowo brzydkie) fiesty.
-samochod do pelnej dyspozycji dopiero po okresie probnym, na poczatku dojazd do firmy we wlasnym zakresie.
-firma sprawia fajne wrazenie, rozmowa wyjatkowo mila, uprzejma i dosc rzeczowa.
-oferuja handlowcom nowe tereny, po ktorych wczesniej nikt z ph nie jezdzil.
3
jurand 2013-09-24 19:20:53
byly pracownik, ale podpisywałeś z nimi jakąś umowę? była tam mowa o 10-12 godzinach pracy? nie ma żadnych nadgodzin? nie zdziwiło Cię to wtedy przy umowie?
2013-10-01 16:40:27
róznie ale jest to kwota powyzej sredniej krajowej
1
były pracownik 2013-10-04 10:52:48
Dobrze oceniam tą firmę. kierownik zawsze spoko, nie czepia się. Praca lekka i przyjemna. szef to jak na początku :)
5
pracownik 2014-01-26 08:21:07
Jest Umowa o pracę auto służbowe można zabierać do domu
1
pracownik 2014-02-06 13:14:06
Masz nieaktualne informacje.
2
szell 2014-04-18 19:22:36
tzn. nie prawdą jest ta informacja o zabieraniu do domu auta oraz umowie o pracę? możesz kolego wyżej powiedzieć coś więcej o sytuacji w Happy Office?
1
Zainteresowany pracą 2014-04-24 21:04:54
Dlaczego tak często jest prowadzona rekrutacja w tej firmie?
1
Happy Office 2014-06-10 23:03:19
Ja posiadam umowę o pracę i inni też. W Happy Office nikt nie pracuje na umowę zlecenie. Auta służbowe są do dyspozycji pracowników po godzinach pracy. Każdy posiada limit na przejazdy służbowe.
1
xxx 2014-10-14 15:49:47
Auta służbowe do własnej dyspozycji tak ale jeśli będziesz tankował za swoje.Gdyż tego co oferuje pracodawca nie zawsze starcza na sama prace nawet dojazdy do domu musisz samu sobie sponsorować. Szef totalna porażka gdyż on tylko ma racje nawet jak tak nie jest to jest ! :) żadne własne pomysły nie wchodzą w grę ma być tak jak szef powie .... Ogólnie nie polecam
1
Kumoter 2014-11-29 15:11:46
Praca fizyczna zwykle do najlżejszych nie należy. Powiem więcej bez odpowiedniego nastawienia na dokonywanie dużego wysiłku fizycznego nie ma nawet co liczyć na jakiekolwiek zatrudnienie. Prawdopodobnie (tego nie jestem w stu procentach pewien) za pracę nie przysługują również nie wiadomo jak wysokie pieniądze - tak jak w całej Polsce zresztą.
waldek 2015-01-29 03:22:23
Czy ktoś wie, czy oferta pracy na stanowisku kierowcy/magazyniera jest jeszcze aktualna? nie mogę dopatrzeć się na ich stronie daty. Wątek auta służbowego brzmi zachęcająco ale nie chciałbym tankować go za swoje pieniądze w godzinach pracy - tego nie można jakoś uzgodnic z szefostwem, skoro brakuje benzyny w autach a są potrzebne do celów firmowych, to chyba idzie się jakoś rozliczyć z tankowania - tak jest w wielu firmach, chyba to nic wielkiego.
arni 2015-02-12 13:36:17
Hej, trafiłem w sumie przypadkiem dziś na stronę Happy Office w interenecie ale że szukam prqacy to mnie to zainteresowało i stąd pytanie do was, najlepiej do kogoś kto ma jakieś doświadczenie - Czy jeśli happy Office zajmuje się artykułąmi biurowymi to tylko ich produkcją czy produkcją i dotarciem do klienata też?
hanika 2015-02-26 16:42:31
Happy Office zajmuje się zaopatrywaniem firm w artykuły biurowe od 2005 roku. Wieloletnia obecność na rynku pozwoliła poznać potrzeby i oczekiwania klientów, dzięki czemu są w stanie zapewnić im najwyższą jakość obsługi oraz sprostać ich wysokim wymaganiom. Uznanie ze klientów sprawiło, że stali się liderem wśród biuroserwisów. Aktualnie poszukują Pracownika działu obsługi klienta i Przedstawiciela handlowego
Jacquest 2015-10-08 15:40:14
Happy office to totalna pomyłka. Pan J jest wszystko wiedzący, pomiata pracownikami a nawet potrafi go z trasy zawrócić bo ma coś ważnego do powiedzenia. Pan K jest ok tylko jest zbyt rzadko i dlatego jego obowiązki przejmuje J. Pracowałem tam i nie polecam, atmosfera jest katastrofalna, zobaczcie jaką mają tam rotację. Nik normalny z nimi nie jest w stanie pracować dłużej niż pół roku. Odradzam, lepiej pracować już w markecie.
Jacquest 2015-10-08 16:02:02
Firma to totalna pomyłka, fajni ludzie się tam trafiają ale nie wytrzymują z szefostwem. Co do kierownika handlowców to pozdrawiam L i mogę powiedzieć że współczuję tym co z nim muszą pracować.
new 2015-10-08 21:53:26

Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
hanel 2015-10-08 22:01:01
znalazłam ogłoszenie że szukają do Warszawy przedstawiciela handlowego. wymagają doświadczenia, prawa jazdy i znajomości branży. wykształcenie średnie może być więc nie są to wysokie progi. co do zarobków to napisali że jest podstawa plus wyrobiona premia.
gregb 2015-10-08 22:29:22
Można o nich różne rzeczy mówić, ale nie spotkałem się z tym żeby nie zapłacili komuś należnych mu pieniędzy. Pracujesz za takie pieniądze na jakie się dogadałeś, a wypłata zawsze jest na czas i nigdy nie było z tym problemu co nie wszędzie jest regułą.
market 2015-10-09 08:51:07
Rzeczywiście ktoś strasznie sfrustrowany musi być skoro wypisuje takie rzeczy :D

Znam jednego z właścicieli i powiem tak: to rzeczywiście człowiek wymagający ale to chyba normalne, że pracodawca płaci ale i wymaga. Przy takiej liczbie popełnianych błędów ktoś inny już dawno by wyrzucił niekompetentnego pracownika, a on poprzez twarde zarządzanie chce aby pracownik nauczył się nie powielać tych samych byków. A że bywa nerowo... Coż :) Gdzie nie bywa :)
Mickie 2015-10-15 15:53:11
Hahaha lata lecą a firma nadal nic się nie zmieniła :) te same podejście do pracowników i ta sama rotacja. Zatrudnij się, popracuj jak w obrozie pracy i stwierdź że nigdy więcej :)
terefere 2016-03-25 18:45:11
To bardzo ciekawe, bo ceny widoczne są tylko po zalogowaniu, a człowiek z ulicy nie ma takiej możliwości, tylko firmy i osoby prowadzące działalność gospodarczą mają taką szansę. Miałeś podgląd z czyjegoś konta, czy opinia pisana jest przez ...?
2
5frg 2016-05-08 18:52:14
@Manx no wlasnie przeciez to jakos dlugo nie trwa ;p
2
Zostaw swoją opinię o Happy Office - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Happy Office